עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני מחפש לוח אם למעבד אינטל שתומך בAGP וגם ב PCIe למעבד 64 ביט ליבה כפולה וגם SATA2 תודה

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by FeedMe,

מישהו יודע מתי ההשקה של AM2? מעבדים עם סוקט 939 ייתמכו? וזכרונות DDR2 533.? תודה מראש, גאונים פנומנליים!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by VL,

תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by most,

אני צריך שתמצאו לי לוח אם לסוקט A במחיר של עד 300 שקל. אל תביאו לי מ-KSP כי התקשרתי אליהם והם אמרו שאין להם ולא יהיה להם יותר לוחות אם לסוקט A.

• 1 תגובה
    • 373 צפיות
  5. המחשב מיודע להתעסקות בתחום המוסיקה....קיובייס עם הרבה כלים...השאלה איזה מעבד יותר עדיף... אינטל 805 או AMD 3200??

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by shaulco,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואינני יודע איזה מעבד עדיף. האם Intel Core Duo processor T2300 או Intel® Pentium® Centrino SONOMA 750 1.86 GHz ?

• 2 תגובות
    • 412 צפיות
  7. Started by assaf990,

הלוח שלי ואם כן - איזה דרייברים עלי להוריד ואיך אני בודק האם אכן זה USB 2?

• 2 תגובות
    • 420 צפיות
  8. 1. אני רוצה לקנות זכרון של 512 ראם,עכשיו אני רוצה לשאול מה יותר כדאי לי, 2 = 256 או 1 = 512. 2. כמה עולה סטיק של 1024 ראם? 3. האם שווה לי לקנות שתי סטיקים של 512 במקום אחד של 1024?

• 3 תגובות
    • 419 צפיות
  9. אני מתכוון לקנות שני סטיקים של ?1Gb 400MHz V-DATA CL3? בעלות כוללת של 1060 ש"ח (כל סטיק 530). כפי שאתם רואים, זהו מחיר יחסית זול משאר סוגי הזכונות. רוב מחירי הזכרונות נעים בין 1000-1500 ש"ח ל1GB, בעוד שהזכרון הנ"ל מציע מחיר אטרקטיבי. שאלתי היא - האם המחיר הנמוך מצביע גם על איכות נמוכה ? ראוי לציין שקניית הזכרונות היא חלק ממחשב שאני מתכוון לקנות בקרוב, שישמש אותי בעיקר למשחקים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by the_big,

לכבוד פסח הבטחתי לפנק את עצמי בשדרוג רצחני למחשב שלי מעין בדיקת חמץ למחשב .... תמליצו לי בבקשה א: מעבד 1500ש"ח ב: לוח 1000 ש"ח ג:כרטיס מסך 1200 ש"ח ולשאלה שלא נותנת לי לישון בלילה האם AMD עדיפים על INTEL בכלל ובתקציב שלי בפרט. תודה פסח כשר ושמח לכל בית ישראל

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי במחשב 512 מגה 2 סלוטים של 256 קינגסטון 400מגהרץ היום קיבלתי עוד 2 סלוטים של שתי חברות שונות בכדי שיהיה גיגה רציתי לדעת אם הם מתאימים! אז הנה צילומי מסך!הסמסונג זה הקינגסטון!!! נראה לי פשוט שהם CL3 ושלי 2 וחצי או שהם בכלל מתאימים? החכימו אותי בבקשה! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by T3,

הלוח שלי תומך ב PCI-E? זה חשוב לי לדעת

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  13. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! השאלה מטרידה אותי הרבה זמן, מכיוון שלא מצאתי הבדל חוץ מהזכרון מטמון של שניהם : לD920 יש 4 מגה קאש, ולD820 יש 2 מגה קאש. המהירות שעון שלהם אותו דבר, אז חוץ מזכרון מטמון, אין עוד הבדלים בינהם? מבחינת ביצועים, מי יותר עדיף? והאם מרגישים את ההבדלים בינהם? תודה ניב

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי לפני כ-8 חודשים קניתי מחשב, ומאז אני לא מפסיק לשפר אותו על מנת להפוך אותו למפלצת משחקים האמת היא שלא אני בחרתי לעצמי את המחשב אלא אבא שלי ( THE MAN WITH THE CASH ) מהסיבה שלא הבנתי באותה תקופה בגרוש, ולכן נאלצתי לשפר בלי סוף את המחשב עכשיו. ישנם עדיין 2 דברים עיקריים ( אולי הכי עיקריים ) במחשב והם המעבד והלוח אם שאני לא יודע מה הולך איתם. אני צריך ממכם שתגידו לי אם המעבד והלוח אם שלי הם טובים בשביל אחד כמוני שהוא גיימר מושבע, שחייב לשחק במשחקים הכי כבדים על הרזולוציות הכי גבוהות עם אפקטים והכול, כבר יש לי כ.מסך תותח ( 7800GT ) אבל אני לא יודע אם המחשב שלי מנצל את כל היכולות שלו. המעבד- 775 3.0 P4. לוח אם- INTEL 915. נו, אז מה אתם אומרים? להחליף משהוא? דבר נוס…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ערב טוב לכולם! אני חדש באתר המרשים הזה, ויש ל ישאלה: מעבד 64 ביט + ווירטואליזציה + עדיף שיהיה כפול ליבה. האם קיים כזה מעבד? במידה ולא, האם ידוע מתי אמור לצאת מעבד כזה? תודה מראש על העזרה!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by lipa,

יש לי שני ג'יגה הוספתי עוד שני ג'יגה וה-Windows מזהה רק 3 ג'יגה הביוס מזהה 4 ג'יגה יכול להיות שה-Windows לא תומך ב-4 ג'יגה זכרון ?

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם אני לוקח לוח אם שתומך בDDR II או ב SATA II אני יכול להרכיב עלהם זכרונות או דיסק כשיח של DDRI וSATAI בהתאמה אני מעריך שלא אבל אני רוצה להיות בטוח

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  18. Started by the_gamer,

שלום חברים ! מה עדיף DDR 400 MHZ או SDRAM 333 MHZ

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by Esparco,

מה קורה אם אני מבריג את הלוח אם ישר למארז בלי לשים את הברגים המיוחדים שנותנים מרווח בין הלוח לפלטה??? יש מצב שהפלטה תקצר לי את הלוח עם המגע איתו מלמטה \?!? הלוח יכול להינזק בצורה כלשהיא??

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. לידידה שלי שיש מחשב ישן שהיא משתמשת בו רק לאינטרנט וMSN. הלוח אם ישן מאוד, והיא רוצה לקנות זיכרון חדש, כדי שלפחות XP ירוץ עליו בצורה נורמלית.... חשבתי שכדי אז שהיא תקנה סטיק אחד של 1 ג'יגה... אבל.... אין לי מושג באיזה זיכרונות הלוח אם משתמש, ואם בכלל עדיין מוכרים זיכרונות שתואמים ללוח אם... הלוח אם הוא MS-6385. מישהו יודע איזה זיכרון צריך לקנות לו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yaniv1306,

המבחר הוא כל כך גדול וכמובן מעבר להבנה שלי בתחום אני מחפש לוח אם בתקציב של 450 ש"ח אשר יתאים למעבד P4 3.0 או 3.2 הכולל PCI-E ו אפשרות להכניס זכרונות עם קצבים גבוהים (667MHZ)וSATA2 אם יש דבר כזה בתקציב שלי על מה אתם ממליצים איך מזהים לוח אם טוב מעבר לאופציות העדכניות ( בקיצור ממה להיזהר) המחשב מיועד למשחקים בעיקר אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 6600GT אם יש מצב למצוא לוח עם אופציה ל SLI בסכום הזה?אם לא לא נורא טוב הגיע זמן שאני יפסיק לבלבל לכם את השכל בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  22. http://www.tomshardware.com/2006/03/24/navigating_the_memory_upgrade_jungle/index.html בקיצור הם מספרים פה על איכות ועל איך חבדוק שהזיכרון שלך איכותי. ואיך למצוא את סוג הזיכרון שלך ופרטים עליו.. נחמד מאוד, באנגלית.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. אני צריך המלצה ללוח-אם שתומך במעבד INTEL מסדרת ה 900 (סדרת כפולי ליבה)... התקציב הוא עד 1500 ש"ח (אבל רצוי כמה שיותר זול אבל גם שיהיה טוב) *מעוניין רק בסדרת ה NFORCE 4 של NVIDIA ורצוי מאוד של ASUS!!! אם אפשר גם לינקים...

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם... החלטתי לבצע שידרוג קל למערכת שלי. יש לי את לוח האם של ASUS מדגם P4PE.. כרגע יש לי 512MB RAM ומעבד 2.4GHZ P4 INTEL. לגביי כרטיס מסך כבר החלטתי. אבל מכיוון שכרטיס מסך בלבד לא יהווה שידרוג משמעותי, אני רוצה לשדרג גם ל1GB זיכרון שזה דרישה די חשובה היום למשחקים. רציתי לדעת אם יש אופצייה כזו של לשדרג ל1GB RAM בP4PE ואם כן איזה דגם מדוייק אני צריך? מכיוון שיש את המגבלות של הלוח אם והוא לא מסוגל לקבל סוגי RAM חדשים עד כמה שאני יודע. בנוסף אני רוצה לדעת לאיזה מעבד ניתן לשדרג במסגרת הלוח אם הזה והאם זה יצור בכלל הבדל ומה המחיר. תודה רבה על העזרה! אריאל

• 11 תגובות
    • 596 צפיות
  25. המעבד שלי מסוג MPGA 478 ... במהירות של 2 ג'גיה הרץ וב CPU-Z רשום שה-FSB שלי הוא 100 MHZ ומהרות באס הוא 400 MHZ. עכשיו שבדקתי על המעבד רשום לי שהוא עובד על FSB 400...מה הנכון? 2. אמור להיות לי בלוח אם (GA-8SS655FX-L) HYPER THREADING אבל הוא כותב שזה רק עבור כמה מעבדים במקביל-ויש לי רק סלוט אחד למעבד..מישהו יכול להסביר מי נגד מי?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים