מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני שלושה חודשים מחשב חדש עם E6750 וראיתי שהמעבד מגיע לטמפ' של 30 מעלות. האם יש סיבה לכך? ואם כן יש דרך לשנות זאת? :s05:
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD +3500 athlon תושבת AM2 לוח אם של gigabyte דגם: ga-m55sli-s4 . הבעיה היא שניסיתי להחליף מעבד ל 4600+X2 דואל קור ATHLON כי אני צריך מעבד חזק יותר( למטרת הרצת מכונות וירטואליות ) אבל כשהחלפתי למעבד 4600 +, הלוח השמיע ציפצופים והמסך לא נדלק. כבר עשיתי שדרוג לביוס והדגם של המעבד אמור להתאים,(לפי האתר של הלוח אם). גם חיברתי את המחבר של ספק הכח ללוח אם עם 24 מגעים, לפני כן זה היה מחובר רק ב 20 מגעים. אנה עיזרו תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://www.tvcom.co.il/product.asp?productid=86 איך אני יכול לדעת אם זה E3 או E6 ומה ההבדל ביכלל?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.66 512K רציתי לדעת מה הטמפרטורה בשעה שהמחשב במאמץ ומה הטמפרטורה ללא מאמץ ????????????????? המעבד שלי מגיע לטמפרטורה של 55 מעלות השעת מאמץ האם זה נורמלי ???
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב, אני קונה מחשב חדש מבוסס E6600, מיועד לגיימינג כבד. יש לי דילמה רצינית כרגע בקשר ללוח אם. פחות או יותר הלכתי לאיבוד. גם בקשר לצ'יפסט שכדאי לקחת (975X או 965P או בכלל קומבינות אחרות של 945P), ועוד יותר באשר ללוח הספציפי מהאפשרויות תחת צ'יפסט מסויים. שתי אפשרויות ששמתי לב אליהן הן DFI Infinty 975X וה Gigabyte DS3 או DS4, גם מהן אני לא בטוח מה כדאי ואם כדאי, כמובן שיש אפשרויות אחרות גם. המחשב בכל אופן יירכש בטווח של כשבועיים מהיום ויש גם קולות שאומרים שעד השבועיים האלה יהיו לוחות חדשים ומחירים חדשים לגמרי. בכל אופן כל העניין הזה מאוד בלבל אותי ואני לא ממש סגור על כלום. אשמח לקבל ייעוץ, ואם אפשר נימוק כי טוב. תודה רבה מראש. אה, ושאלה נוספת רציתי להפנות בהקשר לזכרונות. הגע…
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולכם... רציתי לדעת בבקשה מידע על הלוח אם GIGABYTE "GA-K8NSNXP-939" nForce3 Ultra Chipset. המידע שאני צריך לדעת: 1) האם הצ'יפ שלו Nforce 250ultra יותר טוב מהצ'יפ של Nforce 250GB (בביצועים כללית, ובפיצ'רים)? 2) האם Nforce 250ultra יותר טוב מהצ'יפ Nforce 250GB באוברקלוק? והאם הוא ה- ultra טוב בכלל לאוברקלוק? המעבד שאני מדבר לצ'יפ 250GB הוא AMD 64BIT 3200+ המעבד שאני מדבר לצ'יפ 250ultra הוא AMD 64BIT 3800+. הזכרונות שיתקנו על הלחות בכל מקרה הם: OCZ 1024MB (2x512MB) DDR PC-3700 Platinum Enhanced Bandwidth Dual Channel . זה חשוב לי מאוד מכיוון שחבר שלי רוצה לקנות כבר מחשב והוא כמובן לא מוכן לחכות לשינויים אחרים. תודה רבה לכולם...
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2*1G יkingston 3200 (Duel Channel יש לי עוד זיכרון אחד של 512 אותו דגם ואותם תזמונים כמו של שני הזיכרנות שצינתי.. עם אני יקנה עוד זיכרון אחד של 512 הזיכרונות יעבודו על Duel Channel ? או שכול הארבע צריכים להיות אותו דבר מבחינת הגודל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
תוספת 32MB בתדר 100MHZ לזכרון קיים של 128MB בתדר 133MHZ מורידה את הקריאה של תדר הזכרון מ-133MHZ מלפני השדרוג ל-100MHZ לאחר השדרוג. (המעבד סלרון 850) השאלה אם תוספת בגודל הזכרון עדיפה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הכוונה ללוח שאפשר להכניס 4 מודולות של זיכרונות ולעבוד עם כולם בDUAL MODE? כי ל אינטל יש המון לוחות כאלו מה לגבי AMD?
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא הציע לי לקחת זכרונות של Albatron ואני לא ממש מכיר את החברה הזאת? הוא עושה לי אותם בהנחה....כדאי לקחת? חברה מוכרת? שווה?
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לOC למעבדים החדשים 45 תודה
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב.. אני פותח עוד ת'ארד אתמול שלחתי את p4s800 שלי ליבואן וקצת עבדתי לפי מה שהבנתי הלוח הזה שווה 70$ יש לי עכשיו ביד עוד 200 שקל\ אני עושה על הלוח טרייד - ורוצה להביא לוח טוב יותר יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא להלן: מעבד P4 3.0ghz HT (תושבת 775) הלוח 8I925X של ג'יגבייט. כרטיס מסך 8600GT (שודרג לאחרונה) 512X2 זיכרון פנימי במהירות (dual channel) לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך מ-X600 ורואים שוני משמעותי בביצועים ובאיכות התמונה. אבל הפריע לי שיש משחקים מסויימים שזה לא עזר לביצועים שלהם. לדוגמה: NFS carbon ו-gothic3 האים שדרוג עם עוד ג'יגה של זיכרון יהווה את הפתרון או שעליי לעצור כאן עם השדרוגים? כרגע יש לי 2 כרטיסים עם 512 מגבייט ומהירות 533mhz. השיקול להוסיף עוד זוג (שיוריד את המהירות של כל אחד ל-400 אבל אפשר להחזיר אותה עם OC)
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. במסגרת שדרוג שביצעתי למחשב, החלפתי את הלוח אם לאחד יותר טוב מבוסס צ'יפסט P35 לעומת הישן שהיה בסיסי ומבוסס צ'יפסט G31. בנוסף גם העליתי את כמות הזיכרון מ 3GB ל- 6GB, מה שגרר להתקנה מחדש של מערכת ההפעלה - 64 ביט. הרבה אמנם לא יצא לי להתעסק עם המחשב לאחר השדרוג, אך האם אני אמור להרגיש בקפיצה כלשהיא בביצועים? ה- OC למעבד נשאר זהה - 3600 מה"ז ב- OC לעומת 3000 מה"ז תדר בסיסי, שאר הרכיבים נשארו זהים. בנוסף האם אפשר בחלונות 7 להעביר את קובץ הזיכרון הוירטואלי שיעבוד על הזיכרון במקום על הדיסק הקשיח?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מסתבר שהעתיד שייך לריבוי הליבות, כך אמר אחראי הפיתוח של אינטל בארוע IDF הנערך כעת. ביקר גם את השפעת זכרון המטמון על יצירת חום. מקור http://www.theinquirer.net/?article=30087
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
רציתי ייעוץ לגבי זכרונות... הציעות לי לקחת את Corsair cl2 מה אתם אומרים??
-
מה דעתכם על לוח אינטל Shrewsbury לעומת לוחות Asus או GIGABYTE בהנחה שאני לא מבצע OC. האם הלוחות אמינים? ביצועים טובים (צי'פסט 965)? אתר נוח להורדת דרייברים? עד היום השתמשתי בלוחות Asus ואני מרוצה עכשיו קיבלתי הצעה ללוחות אינטל. אנא שתפו אותי בניסיונכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח 939, NFORCE4 ULTRA. כמובן pci-e המליצו לי בעבר על K8N Neo4 Platinum של MSI אבל לפי האתר שלהם הוא לא עובד עם מעבדים איטיים יותר מ3500 ואני חושב על 3000 או 3200. כך שלצערי הרב הוא לא מתאים. אין לי שום כוונות לOC. תודה, LAZYBOY
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה ה 3200 + אומר אם זה רושם לי שהתדר שלו הוא רק 2000 MHZ ?
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, הודעה ראשונה בפורום.. אני עובד עם מעבד P4 2GHZ סוקט 478 ישן שיושב על לוח p4p800s של ASUS עם 1GB RAM. אני מעוניין לשפר את הביצועים ללא כאב הראש של החלפת הלוח והתקנה מחדש של חלונות. למיטב ידיעתי הלוח תומך גם במעבד 3GHZ FSB800. השאלה היא האם אני יכול פשוט להחליף את המעבד ולהמשיך לעבוד או שישנן עוד דרישות נוספות (או אם יש אילושהן בעיות צפויות שמישהו מכיר עם הלוח הנ"ל..אני יודע שלא מתים עליו כאן - קראתי קצת בפורום את הביקורות אבל סה"כ הוא עובד לא רע). האם גם צריך להחליף ספק/מארז/קירור? תודה למשיבים..
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ASUS M2N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 ל M2A-VM HDMI http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&l4=0&model=1585&modelmenu=1 איזה לוח יותר טוב באופן כללי? בלינקים יש תמונה של היציאות ובשני יש יציאת DVI וD-SUB, האם יש בו כרטיס מסך מובנה? מה ההבדל בין הלוחות? תודה
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
בCPU-Z מה שרשום זה יעני חלקי 2 נגיד 200 אז זה 200X2 = 400 יופי אני יודע חשבון... בקיצור יש לי 400 D: סליחה על הת'רד לנעול או אפילו למחוק חח ותודה לXTRACT שתרם לי 15 שניות מחיו P:
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
איזה מעבד יגיע יותר רחוק בביצועים I7 920/930? פשוט שמעתי שדגם -920 מעולה ל-OC עם קירור טוב, וללוח אם: Gigabyte X58-UD3R משהו כזה, תומך בעד כמה כרטיסיי ATI ועד כמה כרטיסי NVIDIA?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-