עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofer40,

היי יש לי התלבטות איזה מעבד לקחת ואלה שתי האפשרויות שנראות לי כרגע: AMD 5000 X2 ו AMD 5200 X2. לפי מה שהבנתי ההבדל העיקרי ביניהם זה גודל הקאש. האם גודל הקאש הוא משמעותי או שרק בקצת? יש הבדל של 58 שקל ביניהם ורציתי לדעת אם שווה להוסיף או שעדיף בהפרש לשדרג רכיב אחר במחשב. תודה

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by ftzahi22,

מה ההבדל בין 2 הלוחות : GA-K8NF-9 ל: GA-K8NXP ???? תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. בסטיקי הומלץ על Amd Athlon64X2 (AM2) 5050e+ 2.6GHz Dual Core Energy efficient אבל ב KSP יש רק את שניהם מה עדיף? http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=39 325 שח http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=506&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f11= 345שח

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קיבלתי את המעבד הנ"ל לאיזה מעבד של אינטל הוא מקביל? פנטיום 2, 3 וכו' או שהוא סתם גרוטאה ועדיף לשמור אותו כפריט אספנים?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  5. מצאתי לפני שבוע מחשב זרוק ליד פח זבל....אז לקחתי אותו לבית ופירקתי אותו ולהפתעתי ראיתי סטיק זכרון SDRAM 128 MB PC133 / ברשותי שני סטיקים של זכרון מסוג DDR 128mb 166mhz pc2700 (כלומר 333MHZ מכיון שהוא שולח מידע גם בנפילות מתחDUAL DATA RATE) . כרגע סטיק אחד נמצא בסלוט 1 וסטיק שני נמצא בסלוט 3.... מה הדרך הכי טובה לשים את הזכרונות והאם בכלל כדאי לי להוסיף(פגיעה בתזמונים ) אנא תנו תשובה עניינית וכמו כן ציינו את שיקולכם במתן התשובה. בתודה מראש .

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by avidan28,

שלום אחרי קריאת תגובות ישנות על החברה G SKILL החלטתי לקנות את הסט הבא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6551 אולם יש איזה מיספר שלא ברור לי מיספר הדגם הזה הוא F1-3200 ויש כמה דגמים מעליו שהם ממוספרים 4000 4400 4800. לי זה נישמע כמו דגמים של אתלון.... אשמח אם מישהו יסביר לי מה מדובר.אני אומר מראש אני לא מתכנן אוברקלוק אבל נחמד אם הם יהיו אמינים וחזקים.

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by denk,

לפי התמונה הבאה: ניתן לראות שיש לו אפיק PCI-Express X16 אחד יותר, והוא בעל קירור צ'יפסט יותר מתקדם. אבל חוץ מזה, מה ההבדלים בין הלוחות? אני חושב שעדיף לי לחסוך ולרכוש את ה-ABIT IP35-E. מה אתם אומרים? תודה מראש. עריכה: לא ידעתי שיש גם את ה-ABIT IP35 - מה איתו? ההבדל היחיד בינו לבין ה-ABIT IP35 Pro זה של-ABIT IP35 Pro יש עוד אפיק PCI-Express X16, לא?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by r1plet,

שלום, אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך ושמעתי תשובות שונות לשאלה הפשוטה: האם HD4870/GTX260 יתאימו ללוח האם G31M3-F של MSI, כביכול למרות שהוא mATX יש לי מספיק מקום במארז, השאלה היא האם תאימות הPCI-E אפשרית? לוח האם באתר היצרן: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G31M3-F&class=mb תודה מראש על התשובה!

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by stas_k,

שוב שלום לכולם, עוד מעט אני קונה מחשב, ואני לא יודע באיזה לוח לבחור... תחילה רציתי בabit nf7 s2 אבל אמרו לי שהוא לא ממש מוצלח... בכל מקרה אני צריך המלצה על לוח אם במחיר של כ-450 שקלים. מה אתם אומרים על epox או gigabyte או אפילו על asus... מה הכי כדי במחיר הזה? * זה משמעותי אם הלוח תומך בsata או לא? תודה.

• 10 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by roadrunner,

מכיוון שאין לו FSB אין מה להעלות וגם אין מכפלה שאפשר להעלות, יש למישהו מושג?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  11. האם ההבדלים מורגשים ? , מה ההבדל בביצועים באחוזים ?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  12. אהלן. הכל התחיל מקריסת הווינדוס 98 ומסך כחול עם מספרי ERROR שלא מצאתי להם מענה בגוגל. כבר הבנתי שצריך לפרמט אבל החלטתי לבדוק עם EVEREST את החומרה. החיישן הודיע לי על 88 ( !!!) מעלות במעבד. אמרתי - בטח טעות, פתחתי את המארז ומצאתי שהמאוורר של המעבד מת. המחשב כבר עובד 3 שעות רצוף ואני שואל : 1. איך הוא לא קרס לי בשעות האלו ? 2. איך הגיע ל-88 מעלות והמשיך לעבוד ? 3. האם הטפרטורה לא אמורה להמשיך לעלות ? או במלים אחרות לא היה כבר צריך להשרף ? תודה.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by haimon_v,

אהלן, יש לי את המפרט הבא מעבד mhz 2.13Intel® Core2 Duo Processor E6400 1 לוח אם Intel® Desktop Board DG965WH 1 דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 ? מארז Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) 1 ספק Liberty ELT400AWT 400W 1 צורב LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 זיכרונות SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL כאשר אני מבצע בדיקה עם תוכנת ה-cpu-z בלשונית של הזכרונות הוא מראה לי 1024 מגה אבל לא כותב לי שיש לי dual channel, למה? ניסיתי לשחק עם המיקום של הסטיקים אבל זה לא עזר המיקום שלהם הוא - יש שני זוגות של סלוטים בכל אחד יש שחור …

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by Bright Moon,

חברת Elpida הכריזה על שבבי DDR3 חדשים מתוצרתה, בנפח של 1Gbit ובמהירות של 2.5Gbps, או PC3-25000 - כלומר 3,125MHz (!!!). זו קפיצה גדולה מאוד ביחס לזכרונות קיימים הנושקים למהירות של PC3-16000, או 2,000MHz. כל זאת, במתח סטנדרטי של 1.5V - בתקן DDR3 רגיל (!), בנוסף לתמיכה במתחים נמוכים עד 1.2V במהירות 1.8Gbps או 2,250MHz - עדיין במהירות גבוהה מהזכרונות הקיימים בשוק... אני בטוח שהשבבים האלו יציגו שיפור משמועתי בביצועים - במיוחד בשילוב עם Core i7 עם שלושה ערוצי DDR3. עם זאת, אין עדיין תג מחיר למודולים (כי אין עדיין ייצור בכמות גבוהה והשבבים עדיין לא יצאו לשוק בתוך סטיקים) - אבל זה לא יהיה מפתיע אם הזכרונות יעלו בערך כמו שאר המחשב (לפחות).

15. Started by adfx166,

היי אנשים, אשמח אם תוכלו להגיד לי עד איזה נפח של זיכרון ram תומך הלוח אם שלי (gigabyte 965p-ds4) ד"א, האם קיימת תוכנה שדרכה ניתן לראות זאת?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by shlomo_l,

יש אצלי אפשרות כזו בביוס איפה שאני עושה ת OC יש לי לוח NF7-SL ורואים בצד ENABLE ו DESABLE ורשום בDESABLE שזה ישתמש בפרמטרים הכי יציבים או משהו כזה ובENABLE רשום שזה ישתמש בפרמטרים של OC מישהו יודע מה זה? ומה כדאי לעשות?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by sharmeiri,

יש לי מחשב עם מעבד AMD +3500 athlon תושבת AM2 לוח אם של gigabyte דגם: ga-m55sli-s4 . הבעיה היא שניסיתי להחליף מעבד ל 4600+X2 דואל קור ATHLON כי אני צריך מעבד חזק יותר( למטרת הרצת מכונות וירטואליות ) אבל כשהחלפתי למעבד 4600 +, הלוח השמיע ציפצופים והמסך לא נדלק. כבר עשיתי שדרוג לביוס והדגם של המעבד אמור להתאים,(לפי האתר של הלוח אם). גם חיברתי את המחבר של ספק הכח ללוח אם עם 24 מגעים, לפני כן זה היה מחובר רק ב 20 מגעים. אנה עיזרו תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by The Coolest,

אין הרבה מה להרחיב. דל הולכת להתחיל למכור שרתים מתקדמים מבוססים על מעבדי אופטרון של AMD. מקור

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by snsn_1,

יש לי מעבד 2.66 512K רציתי לדעת מה הטמפרטורה בשעה שהמחשב במאמץ ומה הטמפרטורה ללא מאמץ ????????????????? המעבד שלי מגיע לטמפרטורה של 55 מעלות השעת מאמץ האם זה נורמלי ???

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by stiassny,

שלום לכולם יש לי מעבד E6700 ומחשב חדש והמחשב רץ בסדר גמור גם ב CPU TEST ב 3D MARK קיבלתי מעל 2300 נקודות שהבנתי שזה תקין. פשוט יש משהו שאני לא מבין למה ב TAT וב CPU-Z אני רואה דברים שונים. בהתחלה בביוס היה מוגדר שה multiplier הוא X6 ואז המחשב שלי רץ לא ממש חלק ואז עליתי על זה והחזרתי אותו ל X10. אבל עדין ה CPU-Z מראה X6. קיצר הנה התמונות. אני פשוט לא מבין מה הולך פה... תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by BONO,

ומה ה CPU CLOCK הנורמלי שלו?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  22. יש לי זיכרון TWINX512-3200LL XMS3200 512MB 2-3-2-6 http://www.corsairmicro.com/corsair/products/specs/twinx512-3200ll.pdf ואני לא יודע מה לשים ב ras,rcd,rp ו cas בהגדרות של הביוס מה מהמספרים מתאים למה?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by nondos,

שלום אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: א. מה ההבדל בין הזכרונות השונים היום 667, 800, 1000 ועד כמה מרגישים את השינוי מבחינת מהירות, ממה שהבנתי בפורם אם אני לא מתכנן OC אין טעם לקנות זכרון יותר מהיר מ 667 האם זה נכון? האם שווה להשקיע בזכרון עם תזמון יותר מהיר לדוגמא CL4 על פני CL5 האם אני ארגיש בהבדל? ב. לאור המלצות רבות פה בפורם החלטתי לרכוש לוח אם של gigabyte ישנם שני דגמים על הפרק GIGABYTE GA-P35DS3P ו GIGABYTE GA-P35-DS4 באתר של gigabyte רשום שה DS4 מקורר יותר טוב האם הוא שווה את ההשקעה של עוד 200 ש"ח? ג. האם כדאי להשקיע בכרטיס קול לדוגמא CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME GAMER האם הכרטיס הנ"ל יפנה לי משאבים מהמעבד וישפר את הביצועים חשוב לי להדגיש שמבח…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by djez26,

יש לי מעבד אינטל xeon ורציתי לדעת כמה הוא שווה . צירפתי תמונות.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  25. בביקורת זאת אנו מביטים בביצועי המעבד החדש Ryzen 7 7800X3D - האם ההמתנה הארוכה הייתה שווה את זה? בדקנו את ההבטחה הגדולה של AMD עבור היורש ל-5800X3D המוצלחלכתבה

דיונים חדשים בפורומים