מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
היי, במסגרת חיפושי אחרי מחשב שקלתי לקחת Pd 805 עם לוח מבוסס VIA PT880 Ultra / ATI Radeon® Xpress 200. (ה 845 יקר ואני מחפש מחשב זול) איך המעבד הנ"ל יעבוד עם זיכרון DDR? מה תהיה מהירות הזיכרון? מה יהיו הפרשי הביצועים מ DDR2? האם תהיה אפשרות ל OC? וכו' כל מידע יתקבל בברכה.... תודה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אינטל 82.1% AMD 14.9% פרטים נוספים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=695635&starttime=0&endtime=0 אינטל ממש שולטת בשוק הניידים (80% וואו!)
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לזה האים זה הציפ הכי מיתקדם של אינטל ? הוא מחייב זיכרון DDR3 היא תומכת בCrossFire תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המעבד הנ"ל לאיזה מעבד של אינטל הוא מקביל? פנטיום 2, 3 וכו' או שהוא סתם גרוטאה ועדיף לשמור אותו כפריט אספנים?
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם! כהמשך ישיר לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171183.0, שהחלטתי כבר על מפרט, נוצרה בעייה בנושא המעבד. האדם שהמחשב מיועד עבורו לא מעוניין לבצע OC לPentium D-805, ולכן הוא מעוניין לקחת מעבד מתקדם יותר. שאלתי היא- איזה מעבד כדי לקחת בחריגה של כ200 שח מקסימום, שיהיה טוב למשחקים ללא OC (לפחות טוב כמו ה3200 athlon ). בתודה, אודי.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה אני שוקל לעדכן את כמות הזכרון שיש לי במחשב מ512 ל1024 , וכיוון שהמחשב שלי קצת ישן , ועוד יש בו זכרון דואל , אז אני מבקש לדעת כמה דברים: 1) האם עדיף לי לקנות שתי כרטיסים קטנים של 256 או 512 אחד? 2)איזה דגם מומלץ? 3)האם אולי אפילו שווה לי לנסות להשקיע במשהו שונה ממה שאתה חושבים? הנה המפרט של הלוח אם והזכרונות, אם צריך משהו בנוסף אנא תגידו לי: Intel La Crosse D865GLC עם מעבד intel pentium 4 2.40g וזכרונות : Hyundai HYMD232 646B8R-D43 256mb X2 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/view-image/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/americium/intel_pentium_e1000_conroe-l.jpg איפה המעבדים האלה ? לא מצאתי באינטרנט כלום ... זה חד ליבה זול למה לאף חנות אין אותו ?
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה זה Intel® Core 2 Duo T2400 1.83G מה זה ה- T2400 יש גם אחרים עם T5500. מה ההבדל? מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי חברה יש באפשרותי לקנות את הלוח הזה Abit IN9 32X-MAX NV 680I SLI ממש בזול עכשיו רציתי לדעת אם כדאי... אודה לכם מאוד. http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=1&model=333 הוא מגיע עם אנטנה WIFI וכרטיס
-
- 10 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לגיגה ביט יש 2 לוחות 8PE800 8SQ800 הציפסט של SYS לא נבדק לאורך זמן והאם כדאי לקחת זה עם הכרטיס רשת או להשתמש בשלי מתוצרת אינטל מה לבחור תנו לי נימוקים משכנעים שאלה אחרת שקשורה לפורום אחר אבל תנסו לעזור לי אם אני לוקח את 8SQ800 ניתן לנצל כונן קשיח של מקסטור בגלל ATA133 ולווסטרן דיגיטל זה כונן איטי ולו יתאים לוח עם ATA100 אני שם גם כרטיס מסך ATI 9500 שהוא AGPX8 האם זה נכון ואם כן הוא צריך להתאים ללוח 8SQ800
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לוח אם של גיגהבייט GA-7N400-L וייש לי איזשהי בעייה עם הטמפ' של המעבד...ואני חושב שהחיישן מזייף..יש איזה דרך לבדוק את זה?..ואיפה הוא ממוקם בלוח הזה?.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
קניתי סמפרון תמיד שאני טיפה מאמץ אותו מפעיל כמה תוכנות אימיול אינטרנט וכו' ברוב המקרים יש לו נטיה של "חנק" או שהדפדפן קורס זה גם קורה בגלל חוסר במשאבים המחשב נתקע במאמץ או שיש ציפצוף מהלוח אם ואחרי דקה זה מסתדר וחוזר לעבוד כמו שצריך במצב של גלישה סבירה המחשב עובד סבבה . יכול להיות שהסמפרון חלש כל כך ? פעם ראשונה שאני עובד עם סמפרון עם האתלונים זה לא קרה לי הייתה לפעמים איטיות טבעית אבל לא ככה בגלל זה קניתי את המעבד AMD4000 אבל בגלל המגה קש אני מתלבט אם להחזיר אותו היום לחנות קיבלתי 512*2 במקום 1MB*2 נ.ב. היה לי פעם סלרון 2400 בתושבת 478 הסמפרון הרבה יותר חזק ממנו זה בוודאות אבל עדיין במאמץ הוא שכונה .
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם שציינתי בכותרת ואני מעוניין לשדרג את הזיכרונות שלי לאלה CML16GX3M4A1600C9 אבל אני לא בטוח שהלוח שלי מתאים (כאילו ב95% אני בטוח שזה מתאים) ואני סומך עליכם אנשי פורום זה בעיניים עצומות ! אז הנה הלינק לאתר החברה של המוצר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3423#ov ויש שם גם להוריד את כל הזיכרונות התואמים אבל הזיכרון הנ"ל לא מופיע ורשום שם במפורש שזה לא כל הזיכרונות התואמים.. אשמח לעזרה+ אשמח גם לדעת להבא על פי מה בודקים(פעם חשבתי לפי תיזמונים אבל אני כבר לא בטוח..)
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שאלה בכותרת תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
GIGABYTE GA-945GM-S2 CONROE READY או GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY או GIGABYTE GA-945G-S3 CONROE READY
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייח זול אבל שיהיה טוב למשחקים ועבודות סרטים ואני מוכן להתפשר על הכסף בסביבות 2000-2500 ראיתי מעבד-intel core i3-550 processor 3.2Ghz 4M cache tray ב504 ש"ח יש הצעות למשהו יותר טוב ואם יש הצעות בכלל לעוד רכיבים לוח אם ,כרטיס מסך וכו.. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי, ראיתי ב-KSP זכרונות 512MB של A-DATA. המחיר שלהם מאוד זול, 490 ש"ח. בכל מקום אחר זכרונות של כל חברה עולים הרבה יותר... (חוץ מ-MUSHKIN שאני לא מכיר). רציתי לשאול אם כדאי לקנות אותם או להשקיע עוד 150 ש"ח לכל סטיק (אני רוצה לקנות שניים) ולקנות איזה סמסונג או משהו כזה. אני לא רוצה לעשות אובר קלוקינג. תודה לכולם גיא
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב עם 1 גיגה של זיכרון ראם (2 סטיקים של 512 ) הוא הלך לחנות וקנה עוד סטיק אחד של גיגה חיברנו את כול 3 הסטיקים (צריך להיות 2 גיגה ) והווינדוס מזהה רק 1.5 גיגה ולא 2 מה שכן ב CPU-Z הוא מראה את כול ה3 סטיקים ואומר שיש 2 גיגה היסתכלתי בביוס והוא היה שונה משלי ( יש לו לוח של Gigabyte ולי אסוס ) ולא הבנתי כלום שם צריך לציין שהזיכרונות הם DDR2 מה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי P4 במחשב ואני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במאי וגם לוח אם חדש שתומך בPCI-Express, השאלה שלי היא האם תהיה לי בעיה עם לוח חדש והמעבד הישן (שנתיים,במאי) יכל להיות שאני לא יוכל להחליף לוח בלי להחליף מעבד?
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
תראו עם המפרט שלי בסטוק בלי שינויים יחס 4:5 המחשב עושה Super PI 1M תוך דקה ושבע שניות. בOC כמו בחתימה המחשב עושה דקה ושלוש שניות. עם OC ל3200MHZ בערך או קצת יותר, והזכרון בOC קטן, אני מקבל 51 שניות. זה לא הרבה ל3200MHZ ? האם בSuper PI מה שיותר משפיע זה הבאס של המערכת? (שבOC ל3200 הוא קצת פחות מ180). המחשב פועל טוב מאוד בוינדוס וגם בכללי, אבל נראה לי הרבה 51S ל3200MHZ.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לילה טוב, חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב אבל הוא לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך חדש ,יש לו X1950 AGP שהוא סבבה לגמרי,אבל אני מאמין שעוד מעט הוא יחליף ,אז בינתיים זה ככה, כל שאר הרכיבים זה מסודר כבר אז אין צורך , אבל יש דבר כזה בכלל? כי לא מצאתי משהו
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש באופן כללי המחשב מיועד לשימושים פשוטים , אינטרנט , גוגל ארת' וכו' אם זאת אני רוצה שתהיה לי אפשרות אם ארצה בעתיד להריץ סרטי HD בלי בעיה מיוחדת רציתי לדעתי איך שני לוחות האם האלו (שעליהם צ'יפים להוסיף למחשב כרטיס מסך) Gigabyte GA-73PVM-S2 והמעט חזק יותר EG41MF Gigabyte מה דעתכם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-