עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. לאינטל 14 NM יש PCI - Express 4.0 ן-DDR4 and SATA Express Intel Skylake 14nm CPUs have PCI - Express 4.0 , DDR4 and SATA Express While Intel plows its way through the upcoming flagship processor release called Ivy Bridge E, Intel has been on a constant rampage releasing new products to satisfy the appetite of the enthusiasts and overclockers. Without underlining what special features the Intel i7 4960X will bring, and they have already sprung around revealing what to expect in the next generation processors codenamed: Skylake.Skylake would be built around a totally new 14 nm process design as an update over the Tri – gate architecture. Instead of featuring the Gen 8 GP…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Computex 2022: יצרנית החומרה מציגה את מה שיכול להפוך לאופנה עדכנית בעתיד - לוח אם בעל צמד ערכות שבביםלכתבה

4. Started by yitzik,

אני רוצה לקנות מחשב נייח זול אבל שיהיה טוב למשחקים ועבודות סרטים ואני מוכן להתפשר על הכסף בסביבות 2000-2500 ראיתי מעבד-intel core i3-550 processor 3.2Ghz 4M cache tray ב504 ש"ח יש הצעות למשהו יותר טוב ואם יש הצעות בכלל לעוד רכיבים לוח אם ,כרטיס מסך וכו.. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by Rיה,

יש לי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לדעת עליו את כל הפרטים האפשריים עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי! תודה מראש לכל אלה שעוזרים!

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  6. למי שלא קרא את הכתבה - היא נמצאת בלינק הבא: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=mem3200 קודם כל קראתי את הכתבה והיא כתבה איכותית - כל הכבוד לכותבים. השאלה שלי היא כזאת - בתוצאות ההשוואות בין הזכרונות רואים הבדלים מזעריים (ברוב המקרים פחות מאחוז אחד) בניקוד של הזכרונות השונים. האם זה אומר שלא כל כך משנה איזה זיכרון קונים, אלא עיקר החשיבות היא נפח הזיכרון? (לא נשמע לי מאד הגיוני אבל זאת מסקנה מתבקשת) - ואם לא, אז עד כמה משפיעה איכותו של הזיכרון על ביצועי המחשב בזמן הרצת משחקים כבדים? האם שווה להשקיע הרבה כסף בזיכרון מהיר ואיכותי יותר בנפח 512 MB, או להשקיע את אותה כמות של כסף בזיכון ממוצע אבל יותר נפח? שוב, השאלה מתייחסת לביצועי המחשב בזמן הרצת משחקים כבדים. בנוסף היית…

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by most,

אני צריך תוכנה בסגנון של 3DMARK אבל שתתן ציון לראם. יש כזה דבר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by RawSteel,

Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) [AMD/DDR] Leadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,USB 2.0,SCR) [AMD/DDR] ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [AMD/DDR] איזה לוח עדיף? ומה ההבדל בין NF7 לNF7-SL ? תודה

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  9. שלום כולם ראיתי כי איפוקס הוצאיו עדיכון לביוס שלהם האם כדאי לעדכן תביוס? אני לא צריך לעדכן כי הכול עבוד בסדר האם כדאי?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by MORHAZAN,

שלום לכולם,נתנו לי לבדוק כרטיס זיכרון DDR 400 אמרו שהוא הוא שרוף או משהו,אם אני יבדוק על המחשב שלי זה יכול לגרום נזק כולשהו? תודה,מור

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  11. דיווח חדש מספר לנו אודות ה-Skull Canyon, שיהיה מחשב ה-NUC העוצמתי ביותר עד כה עם ליבה גראפית מובנית מדגם ה-Iris Pro 580 אנחנו אוהבים מאוד את מחשבי ה-NUC של אינטל ואינספורהגילגולים והנגזרות שלהם, ובאופן כללי אוהבים מחשבים קומפקטיים שאפשר לשים כמעט בכל פינה בבית מבלי להתבייש או להסתבך – ועל כן יש לנו חיבה ועניין גם במיזם ה-Steam Machines הטרי של וואלב (שמנסה להפוך את המחשבים האישיים למכונות גיימינג סלוניות אשר יהיו טובות אפילו יותר מהפלייסטיישן והאקס בוקס). כעת, נראה כי לאינטל יש כוונה לנסות ולשלב בין שני הטרנדים האלו. לפי האתר fanlesstech שמתמחה בכל הנוגע למחשבים זעירים, בענקית השבבים מכינים מחשב NUC קומפקטי חדש שיענה לשם הקוד המחייב משהו Skull Canyon (הלוגו המוכ…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  12. יש ברשותי היום מחשב עם מעבד AMD 3800X2 וזיכרון 2 ג"ב 667 מגה הרץ. ברצוני לשדרג את המחשב... האם כדאי לשדרג את הזכרונות ל4 ג"ב? או שמא עדיף לי לשדרג את המעבד? או אולי עדיף 4 ג"ב 800??? מה עלי לעשות על מנת להאיץ את מהירות העבודה במחשב ובעיקר בPS3??? בברכה, אורי

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by RA,

שלום שלום, רכשתי (אחרי נבירה בפורומים פה) את הASUS הנ"ל, והבגעתי לשלב חיבור ספק הכח, והותקלתי: הASUS מצפה למחבר 24-פין + חיבור 4 או 8 פין (EATX12V). 1. לספק שלי, EATX12V יוצא ב 4 פין. בלוח, 4 מ 8 הפינים סגורים עם כיסוי. האם זה אומר שהם מתאימים גם לספק כמו שלי? 2. זה קשה יותר: הספק שלי יוצא עם חיבור 20 פין, + כבל של 4 פין שנראה כאילו הוא בנוי להיות מולבש למחבר 20 פין ולהתחבר ביחד. אני מצרף תמונה. זה באמת ככה? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  14. Started by Joli,

שלום!! אני מחפש לוח אם שיתאים לי לחלקים הבאים: מעבד Q6600 זכרונות DDR3 של corsair וכ.מסך 9800GT של gigabyte תודה!!

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  15. שלום, רק קיבלתי אתמול את המחשב, וכשאני בא לחבר את הכבל רשת שלי, אני רואה פתאום שאין לי לאן, במפרט הלוח כתוב במפורש שיש לו כזה. מה זה יכול להיות? איפה הוא צריך להיות? אני מדבר כמובן על חיבור רשת רגיל, כבל ישר... תודה, יונתן

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. שלום יש לי את הלוח של גיגהבייט ga-m61pme-s2 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2755 יש לי עליו מעבד חלש.. sempron le-1200 הלוח תומך דואל קור? כי אני רואה שרשום באתר 64 X2 בקטגורית המעבדים הנתמכים. איך אני בודק את המעבדים השונים אם הם יכולים להתאים לו?(חוץ מבדיקת הסוקטam2) ומהו המעבד החזק ביותר שאוכל לשים עליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by Shlomi XD,

מוכרים? שווה לקנות? לא למטרות OC

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by DMK,

למעבד e8400 איזה מהם לקחת שניהם באותו מחיר רק ש ה 45 הוא L

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. Started by h0e,

שלום רב, כרגע ברשותי זכרון DDR שרץ ב 166MHz: 2.0-3-3-7 וב 200MHz: 2.5-3-3-8 (אני מריץ אותו ב200, רק רציתי לתת את כל המידע שיש לי לגביו) אני רוצה לקנות עוד זכרון למחשב אשר רשום כ 400MHz: 3-4-4-8 אני מניח שההשוואה היא ל 200MHz בזכרון הנוכחי שלי וההכפלה זה צורת ביטוי שונה של טכנולוגית ה DDR (תקנו אותי אם אני טועה) אני לא מעוניין לעשות OC, מה בדיוק יקרה כאשר אני אחבר את שתי הזכרונות האלה למחשב ביחד? ממה שאני מבין כל הזכרונות ירוצו בצורה המושתפת המהירה ביותר שהיא תהיה 3.0, אך האם זה יתבצע אוטומטית או שאני אצטרך לבצע שינויים? בנוסף עד כמה שאני מבין ההשפעה של מהירות הזכרון על המהירות הכללית של המחשב היא מינימלית ולהשקיע עוד 300 שקל בזכרון חדש של 2.5 הוא לא דבר כדאי (במידה והכל י…

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  20. בביקורת זאת אנו מביטים בביצועי המעבד החדש Ryzen 7 7800X3D - האם ההמתנה הארוכה הייתה שווה את זה? בדקנו את ההבטחה הגדולה של AMD עבור היורש ל-5800X3D המוצלחלכתבה

21. Started by razorer,

מה ההבדל בין הצ'יפסטים? אם תתנו לי באנצמארק זה יהיה טוב. אני לא עושה OC אני משתמש ב2GB ראם. איך הלוח P31-DS3L ? עדיף על P35-S3L?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by Jack_g,

הכוונה ללוח שאפשר להכניס 4 מודולות של זיכרונות ולעבוד עם כולם בDUAL MODE? כי ל אינטל יש המון לוחות כאלו מה לגבי AMD?

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by nsheep,

אני מעוניין לשדרג ללוח PB5-Deluxe, ויש לי מעבד Pentium D 920, מישהו מכיר אם יש בעיות ?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by ranrt,

רציתי לדעת איך הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/Z68A-G45--G3-.html מה דעתכם? האם להעדיף אסוס או גיגהבייט על פניו ? האם MSI נחשבים טובים בלוחות אם ? תודה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. A64 3500 ווניס או דגם אחר? מה ההבדלים וכו' תודה מראש

• 4 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים