עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה: 1 GIGABYTE M55PLUS-S3G ASUS M2V-TVM 2 MSI K9NGM 3 וגם צריך המלצה על כרטיס מסך לא יקר, אני לא משתמש כבד המשחק הכי חזק ששיחקתי בו היה call for duty2. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  2. הציעו לי לקחת או gskill או CORSAIR במידה והנתונים שווים מה עדיף? תודה לעונים ניר

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. איך המעבד הזה? איך הוא מתמודד מול מעבדי כפול ליבה כמו ה2.8D\3800*2? האם הוא שווה את ההשקעה של 550ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2684&Pname=AMD%20ATHLON%2064%20AM2

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  4. שימושים עיקריים: משחקים ועריכת וידיאו ותמונות.

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  5. שלום , במפרט של המחשב החדש שלי הזמנתי את הזיכרונות האלה: זיכרונות: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz x 2 2GB הקטע הוא שיש בעיה במלאי , ואין אותם כרגע. רציתי לדעת איזה זיכרונות אחרים תמליצו (שיהיו טובים , וגם די טובים ל - OC אם אני ארצה לעשות פעם) תודה! *זה חשוב לי מאוד.

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  6. אני קונה אוטוטו מחשב חדש. מדובר בE5200, 2 זכרונות kingstone value 2gb ddrII 800MHZ GTX260 216sp [אם זה משנה בכלל] וספק enermax tomahawk 450W אני מתכנן לעשות OC..הקירור המתוכנן הוא פריזר 7. מדובר בOC בינוני ומעלה. הבנתי שרצוי לוחאם P31\P43. התקציב מהווה בעיה גדולה בשבילי..אני מעדיף שלא לחרוג מה400 ש"ח אלא אם כן ממש ממש יש צורך. עדיפות לGIGABYTE[זול ואיכותי מהידוע לי] הקניה תתבצע בKSP כך שיש להתייחס למחירים ולמבחר ששם. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  7. יש סלוט אחד של 4 גיגה במחיר סביר ? DD2 800MHZ חיפשתי לא מצאתי אולי ראיתם ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. Started by yolh4f,

מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD240 לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2P ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38458 או מעבד - Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Bo 325 לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L 280

9. Started by OfirCC,

איזה סוגי מעבדים הלוח אם יכול להתאים? אני רוצה לשדרג מעבד וכרגע יש לי dual core d930 השאלה אם הוא יכול לתמוך במעבדים שלא dual core בצורה טובה? SOCKET ניראה לי 775

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  10. אז ככה בגלל שהמשחקים FAR CRY 2 ו- GTA IV לא עובדים לי בגלל המעבד שלי: AMD Athlon XP, 2083 MHz (12.5 x 167) 2800+ ראיתי בKSP את זה: http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=447 הוא טוב בכלל? החלטתי לקנות מעבד עוד יומיים אני בתאילנד ואני רוצה לקנות שם בזול. רציתי לקבל המלצה ללוח אם שלי abit nf7-sl זה המפרט המלא של המחשב שלי:

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  11. http://hwzone.co.il/view-image/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/americium/intel_pentium_e1000_conroe-l.jpg איפה המעבדים האלה ? לא מצאתי באינטרנט כלום ... זה חד ליבה זול למה לאף חנות אין אותו ?

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  12. מה המצב אנשים ?.. אז ככה אני צריך לקנות לוח אם חדש למחשב של אחי (יש לו מחשב ישן ולי נשארו חלקים "ישנים" מלפני השדרוג הנוכחי למחשב שלי) וראיתי 2 לוחות אם של חברת Gigabyte שמתאימים לדרישות שלי ... אני לא יודע אם הלוחות האלה יהיו טובים ל - OC (כי אני מתכנן לעשות) וגם אם הלוח שאתם אומרים שהוא טוב יותר ל - OC, הוא יתן לי תוצאות טובות או שיתקע אותי במהירות מסויימת (נגיד ויש לי זכרונות טובים לצורך הדוגמא) ?.. אני מתכנן לקנות מעבד C2D אחד מבין הסדרות הבאות E2180 - E5200 (ז'תומרת הזול מביניהם . אם באותה חנות יהיה E2160 והוא יהיה זול יותר מ - E4500 או E5200 אז אני אקנה אותו) . בקיצור איזה מבין 2 הלוחות האלה הוא Overclocker טוב יותר ?.. Gigabyte GA-P31-ES3G או Gigabyte GA-EP31-DS3L …

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. אהלן, נבדק כאשר המחשב נמצא במנוחה. בעזרת התוכנות PC WIZARD 2008 CORE TEMP בשני התוכנות ליבה מס' 1 "תקועה" על טמפ' של 39 מעלות. זה נשאר כל הזמן ככה. יכול להיות שקיימת בעיה במעבד? באחת הליבות? או שזה רק החיישן? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by rikimaru,

האם אני יכול לשים על הלוח הזה את הקירור הזה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by ma4351,

השאלה בכותרת...

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  16. Started by sgsg,

שלום לכולם. נדפק לי הלוח ואני צריך למצוא חדש הבעיה שהמעבד לא תומך בלוחות החדשים SOCKET A -> thoroughbred והמקסימום הוא NFORCE2, לפי מה שידוע לי. מכיוון שהלוח נקנה לפני יותר משנתיים וחצי אני לא זוכר איזה לוחות נחשבו לסבירים באותה התקופה בכל מקרה, היום המבחר ואני מבקש את עזרתכם: יש את Gigabyte 7n400S-L - נראה שמוכרים אותו בהכי הרבה מקומות או את : 7NF-RZ ASUS A7N8X-X - יקר נורא, מעדיף אחר אם אפשר להתפשר. Epox EP-8RDA3i Epox EP-8RDA3I Pro - שוב, כמו ה אסוס - די יקר מקווה שתזכרו משהו מלפני שנתיים וחצי ותוכלו לעזור לי ...

17. שיהיה עם אחריות טובה וארוכה. שיהיה סטיק אחד כי בעתיד אני יעשה שדרוג. ושלא יהיה לאובר קלוק כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק לזכרונות, אבל אם בכל זאת תמצאו זכרונות לאובר קלוק בטווח מחירים הזה אז אני אשמח. ועוד שאלה קטנה אם אני מתכוון לעשות אובר קלוק למעבד ולכרטיס מסך אני לא חייב לעשות גם לזכרונות נכון?

• 11 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by udif,

http://www.tomshardware.com/hardnews/20050329_184018.html למי שתהה איך יחזיקו מעבדי Xeon Dual Core עם ה- Front Side Bus העלוב של אינטל, התשובה היא שלמעבדים החדשים יהיה FSB כפול. (אם כי הם ירוצו ב- 667MHz בלבד). כרגע יוצאים רק Single Core עם 8MB Cache, אבל שנה הבאה יצאו על גבי אותה פלטפורמה מעבדי Dual Core.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by sandra,

אני צריך המלצה ללוח אם לATHLON 64

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by d-undertaker,

יש לי שתי כרטיסי זיכרון של חברה לא ידועה חח לא בדקתי ועכשיו הבאתי עוד שתי כרטיסים של חברת קינגסטון עכשיו אני לא יודע אם הם עובדים אם הם לא עובדים ואני יכניס אותה למחשב הם ישרפו תמחשב? ואם לא איך הביצועים יהיו אם יהיו 2 כאלה וכאלה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. אז ככה, יש ברשותי שתי סטיקים של 256mb. אחד של חברה בשם Mosel והשני....השני ג'נרי (אל תסתכלו עלי ככה). שתיהם במהירות של 400MHz. עכשיו, אני רוצה לפתוח דף חדש עם סטיק של 512mb של חברה נורמלית (לפי מה שהבנתי - כמו Geil, Corsair ו- Kingston), אבל לפי מה שהבנתי אם אני מכניס לסלוט כרטיס זיכרון עם תזמון טוב: 2-2-2-5 לדוגמה, והזיכרונות האחרים בתזמונים לא ממש טובים (כמו הג'נרי שלי 3-4-4-8), אז אין ל-2-2-2-5 כל משמעות והוא פועל בתזמונים של הג'נרי. אז מה אתם ממליצים? כדאי להשקיע קצת יותר בזיכרון איכותי או לקנות עוד זבל ג'נרי זול כי כבר אין טעם?

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by רוני1,

סלחו לי על הבורות אבל רציתי לדעת מה החשיבות של לוח אם ושל מעבד ומה תפקידם ומה זה בדיוק ביוס ???? תודה..

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  23. והאם עדים 1 של 512 או 2 של 256 מגה

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  24. קניתי מעבד 939....ועל הקופסא של הלוח אם רשום k8ns-939... בסנדרה זה טוען אחרת....

• 6 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים