מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מחפש בנצ'ים או מידע מועיל. האם המעבד הזה יותר מהיר מה P-D930 שיש לי בדסקטופ? הוא הוא יותר מהיר מהפנטיום D שלי אחרי OC על הD ל4000?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים ומבחינת כל דבר.. 550 570 אולטרה 520 590 מה ההבדל בין כולם?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח אם is7-v2 מעבד celeron d 533 2.4 ghz חיברתי ספק כוח ,כרטיס מסך ו זיכרון . הנורית של הלוח אם דולקת שמחובר לספק כוח. כאשר אני עובר על ה power עם מברג בלוח אם המעבד והמאוור שעליו לא נדלק כלום לא קורה מה אני עושה? חשבתי לקנות עוד חלקים ( לוח מעבד...אחרים) כדי לנסות להבין ממה הבעיה מה דעתכם? אני ממש מתוסכל. למה לעזאזל לא נדלק . עברתי על המנואל כמה פעמים . יכול להיות שחלק חדש שאני קונה לא תקין או שהבעיה ממני? תודה . אשמח לשמוע תגובות ופתרונות כמובן.............
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מזמין את המחשב ב1 לחודש ורציתי להיות סגור על מעבד מה שהציעו זה E8400 אבל אני רואה שיש פה הרבה שמדברים על E2XXX מה עדיף... לוח אם אני לוקח כמו של PIKA PIKKA זיכרונות 4GB 2GBX2 של KINGSTONE כניראה-1066 CL תמליצו לי על איזה CL ללכת רצתי לשאול בקשר לOC אם אני עושה OC הבנתי שזה הולך על הלוח ועל המעבד ועל הזיכרונות-כשאני אקנה אני הייעץ בפורופ של OC אבל לידע כללי... כרטיס 4870
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3853 לוח מיקרו ATX עם תמיכה בקרוספייר. זה די משעשע. אבל החדשות היותר גדולות- כל מי שחיפש לוח לאינטל עם PCI-e 2.0, סוף סוף יש פיתרון. חבל שלא יצא לפני שקניתי את המחשב שלי, הייתי דוחף אותו למארז קטן ויפה שיתאים למקום בו הוא יושב....
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי שרשור בנושא הזה בפורום אחסון אבל לא קיבלתי תשובה , אולי כאן מצבי ישתפר. אני לפני רכישה של כונן SSD ולכן אני לוודא שאני יכול להפעיל בביוס שלי ahci/raid. לוח האם הוא msi g31m2 v1.0 ואני לא מוצא בביוס שלו את האפשרות להפעיל את הahci. האם התכונה הזו היא תכונה של לוח האם או שהיא ניתנת להוספה באמצעות דרייבר ? בכל אופן אני לא מצאתי מידע מועיל בנושא בגוגל אז אשמח לעזרה כאן. תודה מראש ויום טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
-
למרות עליה של 46% במכירות לעומת רבעון מקביל ולמרות שעברו את ציפיות האנליסטים הן מבחינת רווח והן מבחינת מכירות בגלל שולי רווח נמוכים המניה ירדה אתמול בשיעור חד של 5.2% http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fmr20070717_11.xml הדוחות של AMD צפויים להתפרסם היום לאחור תום המסחר בארה"ב. בנוסף, אינטל פרסמה את המחירים, המהירויות והTDP של משפחת הXEON החדשה, מבוססת הPenryn שתצא ברבעון הבא http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=8074
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
האם זה משפר את היציבות של המתח, או רק מאריך את החיים של הלוח? ועוד שאלה: למה חשוב שהמתח יהיה יציב- רק כדי שהתדר יהיה יציב, או שמתח לא יציב מזיק?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי רכשתי לוח אם של Asus P4T-E עם זכרון RDRAM 512 מגה ומעבד P4 1.8A. עקב תקלות שונות נשבר לי ואני רוצה לשדרג. קודם כל כמובן להיפטר מזכרון ה-RDRAM היקר בטירוף וגם כבר לשדרג את היתרה. לוח האם מעולה אך לא מתאים לעתיד. אני רוצה להישאר עם אינטל - מעבד של משהו כמו 2.4-2.6 זכרון DDR הפעם. על איזה מהירות של DDR כדאי ללכת בשיקולי מחיר/ביצועים ? על איזה לוח אם כדאי ללכת - שיהיה מהיר ואמין כמו הנוכחי שלי, אך ללא תוכנית ל-OC ומתאים לדורות הנוכחיים/הבאים הן של המעבדים והן של הזכרונות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד משני הלוחות האלה כרגע יש לי את המעבד שבמפרט אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק ובעתיד לקנות את אחד ממעבדי הC2 איזה מבין שני הלוחות האה עדיפים והאם SONIC TOWER עם שךושה מאוורים יתאים ללוח תודה.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
טוב, עשיתי מחקר קצר... רציתי לקנות גוף קירור XP-120 של ת'רמלרייט, ופתאום צצה דילמה, האתר שלהם אומר שהוא לא תואם ללוח שלי (GA-K8NS) בגלל שGigabyte שמים איזושהי לוחית מיוחדת מאחורי הלוח (בנוסף ללוחית של הלוח אם של המארז עצמו), השאלה היא כזו: אם אסיר את הלוחית, מה יקרה? זה משמעותי? זה שימושי? ידוע לי שרק ג'יגהבייט עושים את זה (זה נתון לוויכוח, לא בדקתי חברות אחרות, אבל ג'יגהבייט היחידים שיש להם את הבעיה הזו עם הגופי קירור של Thermalright) זאת אומרת שאין לזה פונקציונליות מויחדת כלשהי, ושאם אסיר את זה, זה לא יהיה קריטי. בכל אופן, בהמשך לשאלה, האם החורים של התושבת על הלוח עצמו (החורים של הברגים) הם סטנדרטים? כי אם כן, זה אומר שאני יכול להסיר את הלוחית, ולחבר את התושבת המיוחדת …
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
שלום הוספתי כרטיס זיכרון של 512 למחשב, בנוסף היה לי כרטיס זיכרון של 256. כשאני מאתחלת את המחשב נשמע שני צפצופים והמחשב מתכבה. ניסיתי לשים רק את הכרטיס של 512 כלומר בלי הכרטיס של 256 ועדיין נשמע שני הצפצופים והמחשב מתכבה. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הלוח Gigabyte GA-EP45-DS3 ומיתברר שלא ניתן לבצע בוא O.C לא למעבד ולא ליכרונות ולא כל אחד לחוד ולא משנה איזה זיכרון זה יהיה, בחנות ניסו כמה סוגי זכרונות, בנוסף גם החליפו לוח חדש מאותו סוג כדי לשלול בעייה של לוח דפוק ולאחר כל הבדיקות שהם עשו הם הגיעו למסקנה הזאת!! אז יש לי אפשרות לקחת לוח אחר בתוספת כסף, אני לא מעוניין בקרוספייר. מה דעתכם על הלוח הזה הוא טוב ל O.C : Asus P5Q Pro
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם שווה את ההפרש? אגב האם ה-MSI P965 נמכר בארץ?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לAMD אבל לא מצליח למצוא לוח אם שהתגובות עליו רק חיוביות. תמיד משהו בלוחות של AMD שאני קראתי לפחות דפוק. האם משהו יכול להמליץ לי על לוח אם אמין שיכול לעבוד עם הלוח הנ"ל . תודה.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב שמבוסס על מעבד קונרו E6300 1.86Ghz עכשיו אני צריך להתאים לו לוח אם, המחשב מיועד למשחקים אם זה חשוב... תוכלו להמליץ לי על לוח אם בבקשה... תודה
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD 2600+.... לוח אם של GIGABYTE RZ-7VT600P יש לי זכרון 512 במחשב...אני לא כל כך בטוח איזה...(DDR וכו'...) 2 שאלות... 1.איך אני בודק איזה זכרון בדיוק יש לי.... 2.איזה זכרון לקנות כדי להגדיל את הזיכרון לג'יגה.... האם זה צריך להיות אותו זכרון כמו זה שיש לי כבר...באותה מהירות? אותו היצרן? בבקשה תעזרו לי... אלון
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אם אופציית OC טובה ואמין אני עומד להשתמש ב ADATA DDR500 512X2 ושאני יוכל לשחק במכפלה של המעבד תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מחכה כבר כמה שבועות עם רכישת HTPC ל- e8200. חשבתי כפתרון ביניים (ואולי סופי אם אהיה מרוצה מהביצועים) ללכת על ה- 21x0 (כנראה 2160). ראיתי ששניהם socket 775 אבל יש הבדל במהירויות הבאס. האם ה- Gigabyte GA-P31-DS3L והזכרון המתאים שאקנה (לפי המפרטים PC6400) יתאים ל- 8200 או שאוכל לקבל ביצועים עדיפים (במידה מדידה) מקניית לוח אם + זכרון יעודיים למהירות הבאס של ה- 8200? ושאלה נוספת - ראיתי ש- 8400 מטפטף כבר לארץ אבל אין עדיין משהו על ה- 8200. מישהו יודע מתי יתחיל להימכר? תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-