מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
http://service.futuremark.com/compare?pcm=1378687 זה הלינק ל ORB. האם זו תוצאה טובה? לא מצאתי ממש מי להשוות איתו... תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, מישהו יוכל להסביר מהו ההבדל בין הלוחות? ומה עדיף. שניהם תומכים במערך RAID לכן לא מצליח להבין מהו השוני. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, אני בונה מחשב חדש שאמור לשמש אותי ללפחות 4 שנים בתקווה ל6 עם שידרוגים. היות וכך ברור כי אני חייב למעשה את הטכנולוגיה האחרונה גם אם היא אינה בהכרח עדיפה על פני הטכנולוגיה החדשה. אי לכך ובהתאם לזאת אינטל נופלת מבחינת התקציב (1400 ש"ח) כיוון שאיני רוצה לקנות מעבד סוקט 775 ו1366 לא נכנס בתקציב בלשון המעטה. מכאן למעשה אני מחוייב ללוח אם AM3 בלבד (לא AM2+) מעבד מתאים וזכרון DDR3 של 4GB בתוצרה דואלית כמובן. המחשב הולך להיות זול ביותר, ולמעשה חוץ מכך שאני מאפשר לי שדרוג בעתיד הוא הולך להיות יחס של עלות ביצועים שואף ל1. אז אשמח אם תתנו לי הצעות (שימו לב שיהיו תואמות את בקשתי), רצוי מנועה מחשבים, אם חסר חלק אפשר להביא מחנויות אחרות רק כדי לתת קנה מידה לעלות שלו.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי כרגע סטיק אחד של 512mb geil 2.5 3 3 6 (רגיל) במערכת axp2600 barton 8rda3+ אני מחפש סטיק של 512mb במחיר שלא עובר את 550-580 ושלא יצור צוור בקבוק מבחינת ביצועים (לדוגמא שהוא יהיה מהיר יותר בהרבה או איטי יותר בהרבה) תודה רבה מראש לעוזר 8)
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום =] האם המערכת שלי [WINXP] תאפשר לי 3GB? שמעתי שיש בעיות עםזה.. ועוד דבר, האם הספק שלי יוכל לעמוד בעוד שני סטיקים של 1GB כל אחד? בנוסף ל2X512MB שיש לי עכשיו+ כל המפרט. בתודה ענקית =] אדיר.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריך כמה עצות: 1. לינק או טלפון של חנות מחשבים אמינה שמוכרת את ה q6600 במחירים החדשים (1500-1600 ש"ח) 2. המלצה על לוח אם. ( בינתיים אני קונה ASUS PK5-SE ) 3. כרטיס מסך, יש הבדל משמעותי בין הביצועים של 8500GT ולבין 8800? ה8500 יחזיק הרבה זמן לדעתכם? 4. הבנתי שה Q6600 מתחמם מהר, אני צריך המלצה על מארז עם קירור מצויין שיהיה שקט (ובמחירים נורמליים ) בבקשה רק מי שיודע שיגיב. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב למשחקים בעיקר וש לי מספר שאלות והם: לגבי פלטפורמות של AMD : 1) מה ההבדל בין מעבדים של 754 ל 939 מבחינת ביצועים ושידרוגים עתידיים ? 2) מה הלוחות המומלצים לפלטפורמה של 754 ושל 939 עד 750 ש"ח ? לגבי אינטל השאלות שלי הם: 1) מה עדיף היום 478 או 775 מבחינת ביצועים ושידרוגים ? 2) איזה ציפסטים מומלצים ל 775 ? 3) איזה לוחות מומלצים ל 775 עד 750 ש"ח ? 4) עד מתי ייצרו מעבדי 478 ? השאלה האחרונה שלי היא בתקציב של 1700-2000 ש"ח מה הייתם ממליצים למשחקים AMD או אינטל בתודה מראש על כל תשובה TOMY
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני חייב עדכון ללוח אם שלי כיוון שהוא לא תומך ווינדוס ויסטה ובהתחלה אני חשבתי מה מזיינים לי ת'שכל?! ואז קלטתי שזה נכון בהתחלה חשבתי שזו בעיה אבל לקחתי את כל הרכיבים שלי והעברתי אותם ללוח אם אחר Asus P5L-MX והופ! פתאום ווינדוס ויסטה רץ חלק בלי שום בעיות הבעיה זה שאמרו לי שהלוח לא תומך ואם בכל זאת הצלחתי להתקין (שזה המצב שלי...) אז הויסטה לא תזוז ולא תתמוך... אז חשבתי אולי יש עדכון שיכול לפתור חרשתי ת'רשת ולא מצאתי ומכיוון שאני יודע שיש פה שאקלים של מחשבים אז אני מבקש את עזרתכם! אז בו תהיה שאקל ותעזור לי!
-
- 12 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בן דוד שלי קנה את כל המחשב כבר, חסר לו רק לוח אם לפנטיום 4 2800 D שלו, אם אפשר להמליץ לו על לוח אם למעבד הזה, עד תקציב 650-700... שיכלול כמובן : DDR2 SATAII PCI-E כרטיס קול מובנה כמה שיותר טוב אם אפשר אז BLUETOOTH מובנה שמעתי שיש לוחות אם שמגיעים עם זה והוא זקוק לזה בלי כרטיס מסך מובנה וזה, תודה רבה, RED SHARK.
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בכל פורום שאני נמצא אני רואה שממליצים על הלוחות של DFI אם זה הINFINITY או אם זה הLANPARTY. מישהו מוכן אולי להסביר לי במה הDFI יותר טובים משאר הלוחות חוץ מOC שאת זה אני יודע שהם יותר טובים. אם אפשר גם ביקורות על הלוחות של DFI שמעתי שהלוח LANPARTY זכה בכל התארים אם אפשר את הביקורת עליו. אני יודע שתגידו לי לעשות חיפוש אז עשיתי ולא מצאתי בדיוק את התשובה שאני מחפש. תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
בסטיקי הומלץ על Amd Athlon64X2 (AM2) 5050e+ 2.6GHz Dual Core Energy efficient אבל ב KSP יש רק את שניהם מה עדיף? http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=39 325 שח http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=506&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f11= 345שח
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש, די דחוף לי העניין למען האמת, והייתי מאד רוצה לשמוע חוות דעת בקשר ללוח שעלי לקנות. קראתי את סקירת הלוחות שנעשתה לאחרונה, אך המידע שם רחוק מלעזור לי להגיע להחלטה. קודם כל, המעבד יהיה Athlon 2500+ . המחשב אמור לשרת מגוון מטרות : 1. עריכת ווידיאו ( ברמה של עבודה עם PREMIERE למשל ) 2. עבודה עם תוכנות תלת מימד (lightwave, maya) 3. קצת משחקים FIFA וכאלה.. 4. בשלב מאוחר יותר אולי אני גם אוסיף כרטיס קול מקצועי לעבודה רצינית עם אודיו. אני מוכן לשים על הלוח כ 750 שח, למרות שאם זה יהיה הכרחי אני אוסיף עוד חוץ מזה הייתי מעוניין גם בחוות דעת גם לגבי איזה כרטיס מסך לקנות בהתחשב באופי העבודה שציינתי קודם אבל במקרה הזה התקציב קצת יותר מצומצם... תודה מראש! ס…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום עשיתי אוברקלוק.המחשב לא היה נידלק ישר.אלא אם הייתי מוריד את MHZ של הזיכרונות..הזיכרונות הם שלOCZ 1066 והורדתי ל 266MHZ זה בסדר?רשום לי שהזיכרונות במהירות של 800 למה לא 1066?אין דרך לעשות אוברקלוק ולהשאיר תזיכרונות על 1066? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
למה הכוונה במעבדים שכתוב אליהם שהם נמכרים בתור BOX לאלו שנמכרים בתור TRAY?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של זיכרונות 2gb 1333 cl5 וברצוני להוסף עוד 4gb זיכרון כדי שיהיה לי על המחשב 8gb . אני משתמש במערכת 64bit windows 7 ,וגם בxp32 שאני משתמש איתו בתוכנה של עריכת סרטים שלא תומכת בwindows7 . השאלה שלי: בשביל לא לאבד את הדואל צ'אנל האם אני חייב לקנות עוד 2 סטיקים זהים לחלוטין ממה שיש לי כרגע עם אותו מהירות 1333 וcl5 ואותו חברה ? או שאני יכל אפילו עם אחד אחר של 4gb ולא משנה איזה מהירות.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש שילוב של לוח עם כ. מסך מובנה+מעבד למפרט מחשב לשימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט וכו', לא למשחקים/ללא OC) שיכלול 2GB זכרון, דיסק 250GB וצורב DVD. השאלה שלי היא האם ללכת על AMD, או משהו מקביל של אינטל? לגבי AMD חשבתי: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤392 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤493 מחיר סופי: ¤885 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il - אם אינטל: אשמח לשמוע המלצות? [אני לא מכיר את ה-2140/2160] - אם AMD: האם לקחת את ה-3800, או שהתוספת הכספית למעבד 4000, 4200 או 4400 כדאית? האם יש לוח מומלץ אחר עם כרטיס מסך מובנה? תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב Q6600 ושמתי בו זכרונות מסוג GeIL Black Dragon DIMM Kit 2GB PC2-6400 CL4-4-4 DDR2-800 MHz (2X1 GB כעת אני מעוניין להוסיף זיכרון RAM האם אני חייב לקנות מאותה חברה ומאותו דגם או שזה לא משנה?? אם אני לא חייב לקנות אותה חברה אבקשכם לפרט לי על מה לשים דגש שיהיה אותו דבר.... בתודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לוח אם של גיגהבייט GA-7N400-L וייש לי איזשהי בעייה עם הטמפ' של המעבד...ואני חושב שהחיישן מזייף..יש איזה דרך לבדוק את זה?..ואיפה הוא ממוקם בלוח הזה?.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מכיוון שאין לו FSB אין מה להעלות וגם אין מכפלה שאפשר להעלות, יש למישהו מושג?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יכול להיות גם Twin2X512-6400C4 מצאתי בארה"ב ב250$ בחנות.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חברת Elpida הכריזה על שבבי DDR3 חדשים מתוצרתה, בנפח של 1Gbit ובמהירות של 2.5Gbps, או PC3-25000 - כלומר 3,125MHz (!!!). זו קפיצה גדולה מאוד ביחס לזכרונות קיימים הנושקים למהירות של PC3-16000, או 2,000MHz. כל זאת, במתח סטנדרטי של 1.5V - בתקן DDR3 רגיל (!), בנוסף לתמיכה במתחים נמוכים עד 1.2V במהירות 1.8Gbps או 2,250MHz - עדיין במהירות גבוהה מהזכרונות הקיימים בשוק... אני בטוח שהשבבים האלו יציגו שיפור משמועתי בביצועים - במיוחד בשילוב עם Core i7 עם שלושה ערוצי DDR3. עם זאת, אין עדיין תג מחיר למודולים (כי אין עדיין ייצור בכמות גבוהה והשבבים עדיין לא יצאו לשוק בתוך סטיקים) - אבל זה לא יהיה מפתיע אם הזכרונות יעלו בערך כמו שאר המחשב (לפחות).
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה מהר! אני קונה מחר מחשב מחר ועדיין לא החלטתי איזה לוח אם לקחת! האפשרויות שלי כרגע הן: Asus P4P800 Deluxe MSI Neo2-LS Abit IC7 עכשיו, אני לא הולך לעשות OC אפילו לא קטן, המחשב הוא בעיקר למשחקים וסרטים. הנה המעבד והזכרון אוליי זה יעזור... Pentium 2.8Ghz 800FSB Samsung Original PC3200 512MB x 2 הסתכלתי ב 2 השוואות גדולות בין לוחות אם, אחת ב Toms Hardware שם ה NEO2 ניצח, ואחת ב Digital-Daily שם ה Asus ניצח... ה IC7 שמעתי שהוא בסדר למרות שאני לא הולך לעשות OC בכלל... ה NEO2 יותר זול משני האחרים באיזה 150 שקל דרך אגב אז זה גם שיכול. אני צריך דעות לגבי מה לקחת, עם הסבר למה בבקשה, אם משהו יוכל לתת לי השוואה שלישית בין הלוחות אם זה יהיה נהדר! יתרונות\חסרונות של כל לוח …
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מעבד Q9550 לוח אם p5q-E אני צריך זכרונות בגודל כולל של 8 GB איזה כדאי לי לקנות. תקציב 600 שקל
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-