עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Stealth,

היי קניתי xp 1500+ עם לוח של msi k7t266 pro 2 .. הבעיה היא ... ואולי זו איננה בעיה זה שהמעבד מזדהה כ1000mhz זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם המעבדי xp ולכן אני שואל .. זה נורמאלי? אם לא מה עלי לעשות / לשנות ? תודה

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by mentikor,

לוח אם חדש הגיע לי היום הלוח http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3609&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA הורדתי מהאתר את הדרייבר הכי חדש וזה עדיין נשמע ככה. אני לא יכול ממש להסביר איך אני שומע, אבל אני שומע ממש מוזר, כאילו שומעים אבל כאילו הבס מוזר או שפשוט שומעים מוזר ולא שומעים חד בשירים. כשנכנסתי למשחק שאני משחק בו CS אז בכלל הסאונד היה מוזר לגמריי ונשמע מוזר חבל שאין דרך להסביר או לשמיע את זה [אם כן תגידו ואני אעשה] אני משתמש באוזניות אייסמט סיבריה ככה שאין שום בעיה וגם חיברתי את הרמקולים הישנים והפשוטים שלי וגם איתם נשמע מוזר... למישהו יש רעיונות? ד''א התקנתי דרייברים גם מהדיסק וכששמעתי איזה מוזר זה הורדתי מהאתר את הגירסא ה…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by ORrrr,

אהלן, ברשותי המפרט שבחתימה. הייתי רוצה לדעת אם שווה לי להחליף מעבד למעבד חדש ב 300 שח, או שבמחיר הזה אני לא אקבל משהו טוב בהרבה משלי? לאיזה מעבד משתלם לי להחליף לAM2 אם בכלל שווה לי? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by shlomi8,

תגידו זה נכון ש64 ביט זה אשכרה מהירות כפולה מ32 ביט במלוא מובן המילה=כפולה=?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by rafiisak,

שלום. השאלה היא אולי קצת טפשית אבל אני לא ממש מבין בקטע של זכרונות יש לי 512 DDR ואני רוצה להוסיף עוד 512 ואני לא יודע כמה MHZ יש לי בזכרון. האם זה חשוב שלזכרון שאני מוסיף יהיה אותו MHZ כמו לנוכחי? ואם כן איך אני בודק כמה יש לי? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 515 צפיות
  6. אף אתר לא רואה שיש שינוי במחיר. ועל הדרך כמה יעלה E6300?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by gabbay,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בערך עוד חודשיים, התקציב שלי יהיה בסביבות 8K ללא ציוד הקיפי והוא ישמש בעיקר לגימינג. רציתי לדעת אם יהיה שווה לי לחכות לi9 החדש של אינטל? או שהוא מתכונן להיות יקר מאוד\לצאת בעוד הרבה מאוד זמן? ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Component,

שלום קיבלתי ממישהו מחשב לתיקון (פירמוט והתקנה מחדש של windows ו office), אבל אני לא מצליח לזהות את דגם הלוח, ולכן אין לי דרייברים. אני יודע שהלוח משתמש בכרטיס מסך sis 620 (מצאתי את זה באיזה קובץ .ini שהיה על ההארד דיסק שלו.), ובצ'יפסט של סיס. צילמתי כמה תמונות: כפי שאתם יכולים לראות, ללוח יש גם slot 1 וגם socket 370 PCI אחד, ו ISA אחד, אין AGP שלושה חריצי זיכרון. ועוד משהו, כמה לדעתכם טכנאי היה לוקח על עבודה כזו (כל הסיפור לקח לי שעתיים [אופיס, ווינדוס, ודרייברים לכרטיס מסך, ויקח לי עוד איזה שעה למצוא דרייברים לכ. קול ולמודם o/b], וגם חיזקתי את החיבור של הכרטיס מסך..)? עריכה: הלוח קטן - 22*21 ס"מ (בערך).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני מעונין לקנות מחשב לבן שלי (בן 6 ) לאינטרנט , FIFA וקצת שטויות עד 1300 ש"ח (אני יודע .....) ראיתי ב IVORY ו ב KSP שתי דגמים עכשיו אני מתלבט בין AMD 5200 ל E2200 של אינטל Pentium E2200, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore עם לוח של ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz לבין Athlon 64 4200+ GIGABYTE M61PME-S2 AM2 תודה

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by NOVA,

תודה מראש. ועוד שאלה, מהם היתרונות של usb 2.0 על הusb הרגיל והישן (חוץ ממהירות, כמובן. בכמה באמת הוא יותר מהיר)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shay-h,

שלום !! מבקש עזרה בקשר ללוח אם של ASUS ומעבד של AMD - כמה שנים יש אחריות עלייהם , והאם כל חנות מספקת את אותם שנות אחריות? והאם לוח אם או המעבד נישרפו עדיין תופס האחריות??? תודה רבה לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  12. כמו בכותרת הלך הלוח למחשב עם מעבד AMD +5600. מחפש לוח חדש עבורו אם יש כאלה שמסוגלים להכיל DDR3 זה טוב לפחות נתכונן לעתיד. תקציב עד איזור 450 ש"ח לערך אם יש פחות עוד יותר טוב. תודה

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by QQQ,

מה ההבדל בין מעבד INTEL P4 הרגיל לבין INTEL P4 PRESCOTT? פחות טוב? יותר טוב? מה ההבדל ביניהם?

• 3 תגובות
    • 446 צפיות
  14. Started by Santa ^^,

אהלן, אני מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ואת המעבד שלי... עכשיו לגבי כ"מ אין בעיה, חוץ מהעובדה שהכרטיס שאני רוצה HD5750 יעשה לי צוואר בקבוק מפחיד עם המעבד שיש לי (AMD 64 X2 4800) אז גם החלטתי להחליף מעבד וגיליתי שהלוח אם שלי (ASUS M2A-VM HDMI) לא תומך במעבדים החדשים של AMD אני תקוע פה בלי יכולת לשדרג, זה די מציק... יש למישהו מהגאונים פה רעיון? (מצטער שחפרתי)

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. ישנם שני לוחות אם EP31 DS3L ו- P31 DS3L של GIGABYTE רציתי לדעת מה ההבדל ביניהן כי דרך ההשוואה שעשיתי באתר של GIGABYTE לא ראיתי הבדלים במפרט

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. Started by oba3k,

לאחרונה רכשתי 3 זיכרונות 1GB DDR 400MHZ, להוסיף ל1GB הקיים שלי. אחרי שבדקתי שכל ה3 זיכרונות תקינים (לא הרצתי MEMTEST עדיין אלא רק בדקתי שהBIOS מזהה כל אחד מהם בנפרד), ניסיתי לחברת את כל ה4. הלוח אם רשם שהוא 4GB INSTALLED אבל שהוא שרק 3USABLE. הוצאתי כל אחד מה 3 החדשים והיה רשום ש3 INSTALLED ו3USABLE. יש לכם מושג?

17. הסתכלתי לדוגמה בזיכרונות של קרוסייר ויש להם או ממותגים או ווליו.... אין לי שמץ של מושג מה ההבדל ביניהם . מישהו יכול להסביר לי.....?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by Tzion,

נגיד AMD1800 והוא ישרף לי (בתקופת האחריות) בעתיד ויפסיקו ליצור אותו, במה יחליפו לי אותו? במעבד יותר חדש?

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by gotex,

מישהו יכול להגיד לי מבחינת ביצועיים איזה מעבדים יותר טובים של intel או של amd אני יודע שיש את ה AMD Athlon 64 X2 של amd ואת ה pentum d 800 וה pentum d 900 של Intel וגם את ה pentum ee מישהו יכול להגיד לי כאילו כמה ננומטר כל אחד ליבה אחת שתי ליבות כמה bit את הביצועים שלהם ואת המחרים שלהם ועל תפנו אותי לאתרים כי יש לי חרא של אנגלית אז אם מישהו יכול טיפה לירשום לי על המעבדים האלה ועל amd ו intel

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, המערכת שלי כרגע מכילה Core2Quad Q9550 עם 2X2G DDR2 1066 עם GTS450 ואני לא מרוצה מהביצועים במשחקים ברזולוצית 1080P רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את כל הפלטפורמה למעבד\זכרונות\לוח או שיספיק לשדרג רק את כרטיס המסך מבלי שהמעבד יגביל אותו?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  21. מערכת הגיימינג הייחודית של אסוס תוצע עם תמחורים אגרסיביים - גבוהים יותר מאלו של ה-Steam Deck, אך לא בהרבהלכתבה

22. Started by giloman,

OCZ 256MB DDR 400MHz Rev2 Performance Series ואם אפשר לדעת מזה T1 וT2 ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  23. Started by tomerf,

שלום חברים. קניתי את הלוח הנ"ל עם מעבד וכו' אך ללא ספק ומארז כי יש לי כבר. לאחר חיפוש ארוך בפורום וגם במדריך המשתמש של הלוח לא מצאתי תשובה לשאלה אם הספק שיש ברשותי מתאים. אני מבין שעל הלוח קיימים חיבורי חשמל של 24 פינים וחיבור נוסף של 8 פינים בשביל 12V אם הספק שלי הוא 450W ויש לו רק חיבור 24 פינים, האם המערכת תעבוד? לא הבנתי את הקונפיגורציה הזו של 24+8. ראיתי מקומות בהם רשום שצריך 24+4 או שבכלל צריך את ה- 4 האלה רק אם יש לי חיבור 20 פין (מכיוון שב-24 יש כבר 12V) אשמח לקבל תשובות לשאלותי. ובכלל.. למה צריך את החיבור הנוסף הזה, האם זה רק אם המערכת שלי "מועמסת" ? *מחובר כ. מסך אחד, HDISK אחד , DVD אחד. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לחבר שלי יש לוח אם p4m266-8233 השאלה שלי היא אם הלוח הזה תומך בזכרונות DDR2 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. בעקבות פרשיית מתחי הפעולה הגבוהים ובעיות היציבות, משחררת אינטל עבור לוחות האם את עדכון המיקרו-קוד 0x129 אשר צפוי לשפר משמעותית את יציבות מעבדיה בדורות ה-13 וה-14 עבור מערכות מחשב שולחניותלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.