מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב , יש לי מעבד שאני מאוד רוצה להחליף, זהו, עשה את שלו , מדובר בAMD X2 4200 ,הוא בOC של2.6 +- ,עובד אחלה האמת, אבל עדיין, במידה ואני אשדרג מדובר בשגרוד רציני ובקיפצת מדרגה בביצועים? או שמה אני ארגיש שינוי אבל לא קיצוני, האם כדאי בכלל לחכות ולהחליף שילוש שלם של לוח ,מעבד וזכרונות? אני כבר לא יודע....צריך עצה. השימושים שלי הם כלליים, גיימינג, המון ,עריכת מוזיקה בקיובייס וצפייה בסרטים, ז"א אני עושה הכל במחשב, חוץ מלבשל ,להתקלח וסקס. ;D תודה מראש.....
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סקירה קצרה ומעניינת על הנושא, מאת investorplace. ראיתי לנכון לשתף.... תהנו: https://investorplace.com/2019/10/amd-stock-is-finally-beating-intel/
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כנ"ל לגבי כרטיס מסך מסדרה 7100?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להבין על מה מצביע ערך ה AUX בתוכנה AIDA64 תודה!
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
תראו אני צריך לקנות 2 מאווררים למארזהיום ואני לא יודע איזה שקע אם יגיעו אם לחבר ללוח אם לספק ואני לא יודע אם יהיה לי מקום לחבר ללוח אם תמאוורר למארז או לספק הלוח אם שלי Asus P4S533-MX http://www.terralab.ru/pubimages/56449.jpg תמונה יש לי מאוורר על המעבד שלי פנטיום 4 ומאוורר רגיל למארז
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
דגם Ice Lake יחיד עם מעטפת הספק מוגדלת של 28 וואט נעלם מהרישומים הרשמיים של יצרנית השבבים - נראה כי רק מוצריה של אפל יוכלו ליהנות מהיכולות האלו בדור הנוכחי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
בקיצור חבר אחד פנה עלי כדי שאני ירכיב לו מפרט מחשב שיחזיק מעמד במשחקים כבדים ושיחזיק בעתיד . המחשב הנ"ל מטרתו למשחקים ,ושום אובר קלוק . אני בנתיים הרכבתי מפרט כזה בערך : P4 2GHz 512k = 1300 nis MSI Ti4200 = 1200 nis Mushkin DDR 333 = 530 nis Maxtor 60GB 7200RPM = 600 nis עכשיו אני לא יודע איזה לוח כדי לקחת , אני מעדיף שיהיה צ'יפ של Intel כמובן על זכרונות DDR ושיהיה Sound Onbord ועם יש מצב אז שיהיה גם כרטיס רשת , לא חובה אבל עדיף כמובן . בנתיים כל זה עולה 3,630 ש"ח , אני מבקש הצעות ללוח אם שלא יעבור מעל סכום של 600 ש"ח .
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שימושים (לא כבדים) שאני רוצה עבורם מעבד, פוטושופ פה ושם, premiere, after effects ומשחקים (מלבד העבודה היום יומית ברשת). אשמח למעבד שמתאים לעניין הזה מ I7 וכן I9 , ובנוסף איזה לוח מומלץ לזה? עד עכשיו היה לי i7-7700K (ללא המהרה) עם לוח asus strix z270f gaming אבל לאחרונה משכנעים בביקורות גם ל gigabyte אם כך מה מומלץ למעבד החדש? וזכרונות אם יש משהו שיעבוד מהר , אשמח גם, 16 או 32. תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן אם 4gb ram עכשיו אני רוצה להגדיל את זה ל8gb ram יש לי crucial 4gb ddr3 1600 mhz אם אני ישים corsair 4gb ddr 1600 mhz זה משנה משהו או שמה יותר טוב crucial או corsair תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי קניתי xp 1500+ עם לוח של msi k7t266 pro 2 .. הבעיה היא ... ואולי זו איננה בעיה זה שהמעבד מזדהה כ1000mhz זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם המעבדי xp ולכן אני שואל .. זה נורמאלי? אם לא מה עלי לעשות / לשנות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לוח אם חדש הגיע לי היום הלוח http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3609&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA הורדתי מהאתר את הדרייבר הכי חדש וזה עדיין נשמע ככה. אני לא יכול ממש להסביר איך אני שומע, אבל אני שומע ממש מוזר, כאילו שומעים אבל כאילו הבס מוזר או שפשוט שומעים מוזר ולא שומעים חד בשירים. כשנכנסתי למשחק שאני משחק בו CS אז בכלל הסאונד היה מוזר לגמריי ונשמע מוזר חבל שאין דרך להסביר או לשמיע את זה [אם כן תגידו ואני אעשה] אני משתמש באוזניות אייסמט סיבריה ככה שאין שום בעיה וגם חיברתי את הרמקולים הישנים והפשוטים שלי וגם איתם נשמע מוזר... למישהו יש רעיונות? ד''א התקנתי דרייברים גם מהדיסק וכששמעתי איזה מוזר זה הורדתי מהאתר את הגירסא ה…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המפרט שבחתימה. הייתי רוצה לדעת אם שווה לי להחליף מעבד למעבד חדש ב 300 שח, או שבמחיר הזה אני לא אקבל משהו טוב בהרבה משלי? לאיזה מעבד משתלם לי להחליף לAM2 אם בכלל שווה לי? תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תגידו זה נכון ש64 ביט זה אשכרה מהירות כפולה מ32 ביט במלוא מובן המילה=כפולה=?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום. השאלה היא אולי קצת טפשית אבל אני לא ממש מבין בקטע של זכרונות יש לי 512 DDR ואני רוצה להוסיף עוד 512 ואני לא יודע כמה MHZ יש לי בזכרון. האם זה חשוב שלזכרון שאני מוסיף יהיה אותו MHZ כמו לנוכחי? ואם כן איך אני בודק כמה יש לי? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אף אתר לא רואה שיש שינוי במחיר. ועל הדרך כמה יעלה E6300?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בערך עוד חודשיים, התקציב שלי יהיה בסביבות 8K ללא ציוד הקיפי והוא ישמש בעיקר לגימינג. רציתי לדעת אם יהיה שווה לי לחכות לi9 החדש של אינטל? או שהוא מתכונן להיות יקר מאוד\לצאת בעוד הרבה מאוד זמן? ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קיבלתי ממישהו מחשב לתיקון (פירמוט והתקנה מחדש של windows ו office), אבל אני לא מצליח לזהות את דגם הלוח, ולכן אין לי דרייברים. אני יודע שהלוח משתמש בכרטיס מסך sis 620 (מצאתי את זה באיזה קובץ .ini שהיה על ההארד דיסק שלו.), ובצ'יפסט של סיס. צילמתי כמה תמונות: כפי שאתם יכולים לראות, ללוח יש גם slot 1 וגם socket 370 PCI אחד, ו ISA אחד, אין AGP שלושה חריצי זיכרון. ועוד משהו, כמה לדעתכם טכנאי היה לוקח על עבודה כזו (כל הסיפור לקח לי שעתיים [אופיס, ווינדוס, ודרייברים לכרטיס מסך, ויקח לי עוד איזה שעה למצוא דרייברים לכ. קול ולמודם o/b], וגם חיזקתי את החיבור של הכרטיס מסך..)? עריכה: הלוח קטן - 22*21 ס"מ (בערך).
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב לבן שלי (בן 6 ) לאינטרנט , FIFA וקצת שטויות עד 1300 ש"ח (אני יודע .....) ראיתי ב IVORY ו ב KSP שתי דגמים עכשיו אני מתלבט בין AMD 5200 ל E2200 של אינטל Pentium E2200, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore עם לוח של ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz לבין Athlon 64 4200+ GIGABYTE M61PME-S2 AM2 תודה
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
תודה מראש. ועוד שאלה, מהם היתרונות של usb 2.0 על הusb הרגיל והישן (חוץ ממהירות, כמובן. בכמה באמת הוא יותר מהיר)?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום !! מבקש עזרה בקשר ללוח אם של ASUS ומעבד של AMD - כמה שנים יש אחריות עלייהם , והאם כל חנות מספקת את אותם שנות אחריות? והאם לוח אם או המעבד נישרפו עדיין תופס האחריות??? תודה רבה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
כמו בכותרת הלך הלוח למחשב עם מעבד AMD +5600. מחפש לוח חדש עבורו אם יש כאלה שמסוגלים להכיל DDR3 זה טוב לפחות נתכונן לעתיד. תקציב עד איזור 450 ש"ח לערך אם יש פחות עוד יותר טוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד INTEL P4 הרגיל לבין INTEL P4 PRESCOTT? פחות טוב? יותר טוב? מה ההבדל ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ואת המעבד שלי... עכשיו לגבי כ"מ אין בעיה, חוץ מהעובדה שהכרטיס שאני רוצה HD5750 יעשה לי צוואר בקבוק מפחיד עם המעבד שיש לי (AMD 64 X2 4800) אז גם החלטתי להחליף מעבד וגיליתי שהלוח אם שלי (ASUS M2A-VM HDMI) לא תומך במעבדים החדשים של AMD אני תקוע פה בלי יכולת לשדרג, זה די מציק... יש למישהו מהגאונים פה רעיון? (מצטער שחפרתי)
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ישנם שני לוחות אם EP31 DS3L ו- P31 DS3L של GIGABYTE רציתי לדעת מה ההבדל ביניהן כי דרך ההשוואה שעשיתי באתר של GIGABYTE לא ראיתי הבדלים במפרט
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי 3 זיכרונות 1GB DDR 400MHZ, להוסיף ל1GB הקיים שלי. אחרי שבדקתי שכל ה3 זיכרונות תקינים (לא הרצתי MEMTEST עדיין אלא רק בדקתי שהBIOS מזהה כל אחד מהם בנפרד), ניסיתי לחברת את כל ה4. הלוח אם רשם שהוא 4GB INSTALLED אבל שהוא שרק 3USABLE. הוצאתי כל אחד מה 3 החדשים והיה רשום ש3 INSTALLED ו3USABLE. יש לכם מושג?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-