מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אין לי זמן לעשות חיפוש כי KSP פתוחה היום עד 2 אז אני צריך תשובה מהר יש לי זיכרון Twinmos 512MB DDR 3200PC ואני רוצה לקנות עוד זכרון של 512, זה משנה איזה חברה/תזמונים/MHZ? כאילו אם זה יהיה שונה מהזכרון שכבר יש לי עכשיו, זה יעבוד בסדר? ואם כן אז איזה זיכרון אתם ממליצים מהאתר של KSP במקסימום 350 שקל? תודה רבה רבה מראש!
-
- 14 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, גיליתי ברשותי 2 מעבדי פנטיום 4 סוקט 478 זהים. כמובן שמייד עלה במוחי הרעיון להרכיב מערכת כפולת CPU אולם לא הצלחתי למצוא מידע לגבי לוחות בקונפיגורציה מתאימה (סוקט 478 כפול). מישהו מכיר דגמים ספציפים שיכולים להתאים? כמובן שאני מחפש לוח איכותי ולא איזה היבריד כושל. תודה, -Z-
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
עיסוי רפואי ומפנק ממטפל שרירי וחטוב עם ניסיון רב.מציע מהלב טיפולים יעילים ואיכותים נגד בעיות ולכיף.מסיבות רווקות וכל אירוע פרטי באווירה נעימה ודיסקרטיות.עיסוי ארוטי לנשים וזוגות.ניתן לקבל שירות גם בבית הלקוח באיזור חיפה,קריות והסביבה עם ציוד מקצועי.כולל שישי-שבת וחגים.מחיר גמיש.לפנות לאנדרי בטל:05x-xxx-xxxx עריכה: הורדתי את המספר. אין דבר כזה פירסום חינם
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה,אני משאיר את המחשב פתוח בלילה בד"כ,הבנתי שהCool N' Quiet אמור להפחית את מידת הרעש שמחשב מייצר. לא מצאתי את האופציה הזאת בביוס ולא בדרייברים של Amd . אז שתי שאלות. 1.שווה בכלל להפעיל את זה,זה עוזר במשהו,אם זה מתעסק עם הקלוקים זה לא מסכון? 2.איך מפעילים את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אוקיי, ממה שהבנתי אנחנו נמצאים בתקופת ביניים בה כולם מחכים ליציאת הConroe וזה לא הזמן הכי טוב לקנות בו מחשב.(לא שיש זמן טוב כי תמיד יוצאים דברים חדשים) האם יצאו מעבדי Conroe בסביבות מחיר ה-1000 שקל + - ? ואם כן ,האם הם יהיו הרבה יותר טובים מה 805 D? האם כדאי באמת לחכות כמה חודשים( עוד כמה זמן הוא יוצא? :s05:) או שעדיף שאני אקנה את ה 805 D בראש שקט?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חושב לרכוש מעבד ולוח אם חדשים פנטיום 4. במה (אם בכלל) עדיף מעבד 775 על מעבד 478 אני מדבר על מעבד במהירות 2.66g fsb 533 תשובות רציניות בבקשה
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
נראה לי קצת מוזר שאינטל עושים רעש גדול מסביב להשקה המתוכננת של הקונרו החדש, וAMD פשוט שותקת ומסתכלת מהצד על כל העבודה הקשה שלהם הולכת לפח, כשאחוז גבוה מהאנשים שהעריצו אותם מתחילים לפזול לכיוון של אינטל. מישהו יודע\ שמע שמועות על התשובה המתוכננת? כל פרט יתקבל בברכה. (מצטער אם יש כבר ת'ראד בנושא... אני לא מצאתי אחד כזה בעמוד הראשון של הפורום...) נ.ב: אני מדבר על מעבדים חדשים ולא כאלה שהומרו לסוקט החדש...
-
- 175 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
הלוח הוא למתרת OC ל 805 ולשידרוג עתידי אבל אני מתלבט בינו לבין 8AENXP-D שנהם במחיר זהה וניראה כאילו ש ל 8AENXP-D יש יותר אופציות... לא יודע מה להחלוט... אן שיש לוח של GIGABYTE באותו המחיר יותר טוב.. ד'א: אני ממש אןהב את GIGABYTE ביגלל שיש לי נסיון איתם של שלוש שנים. אבל ניראה לי ש ה GA-8AENXP-D לא תומך ב 805 בכלל..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בפלונטר וראיתי שם את הזיכרון הבא: 512MB DDR2 667MHZ CL5 המחיר שלו הוא 223 שקלים בלבד, והוא זול משמעותית ממקביליו... האם זו מציאה גדולה או שמא מדובר בחברת קש ואני צפוי ליפול עם הזכרון הנ"ל?? אודה לכם מאוד אם תשיבו. חג שמח!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שהכותרת אומרת, עם PCI-E x16, USB2 ו-SATA II (אם אין סאטה2 אז 1, ואם אפשר אז חיבורי PCI-E x1) אה, ועם כרטיס קול ורשת ONBOARD.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבדוק אם יש איזשהן בעיות תאימות של אחד הלוחות הנ"ל למעבד אינטל 920D (לא מתוכנן), ואיזה יותר מומלץ: ASUS P5LD2 Intel 945P Chipset Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset כמו כן, האם הלוח של ASUS תומך ב SATA2? תודה..
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אצלי הוא על 166 השאלה שלי היא האם אני יכול להפעיל אותו על 200 (כבמובן בדואל) ללא אובר קלולק ?
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2736&p=1 לא מאוד מקיפה, ומדידת הפריימרייט במשחקים נעשתה ברזולוציה נמוכה מדי לטעמי אבל עדיין מדגים מצויין למה מקומם של חדי הליבה בפח. עריכה: אגב, מה שמאוד מפתיע הוא צריכה ההספק הגבוהה יותר מאשר המעבדים המהירים יותר.
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן פנטיום3 מתוצרת procomp דגם B680/683 אני מחפש את הקובץ לעדכן לו את הביוב.חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי. ישנה הפניה לאתר היצרן ולהורדת הקובץ אבל היא כבר לא פועלת. אולי יש למישהו רעיון / מידע איך ניתן להשיג ולעדכן. אודה לכל עצה. כמו כן אם יש למישהו לוח אם פנטיום 3 שרוצה למכור (סלוט1 או 370) נא צרו איתי קשר.
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
מחפש לקנות לוח אם שתומך ב AMD 64BIT 3200 venice ובכרטיס מסך Gforce ti4800 8xAGP כל לוחות האם החדשים תומכים ב PCIE ולא ב AGP יש רק לוח אם אחד : AMD ?ASROCK? - ?939DUAL-SATA2 s939 שתומך ב AGP ובפיצרים חדשים כגון SATAII האם כדאי לקנות לוח אם של חברה מוכרת יותר (ASUS) שתומך רק ב AGP ובערכת צ'יפסט ישנה יותר (nforce3 או kt800pro או משהו בסגנון...) או לקנות לוח אם של חברה יחסית לא מוכרת...? כל זאת בהנחה שהלוחות עולים סכום זהה, וכן אין לי צורך בשלב זה להחליף כרטיס מסך ! במידה ואקנה לוח אם מדגם ישן (שתומך ב AGP) על איזה "ערכת שבבים" כדאי ללכת ? תודה ...
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה 2 אבל הבנתי של NF2 קשה להתמודד עם הכמות הזאת בOC אז חשבתי אני יקנה איזה כרטיס טוב של OCZ או COSSAIR עם תזמונים 2-3-3-6 או משהו בסגנון ואז עוד שנה - שנה וחצי כשאני יחליף את כל המחשב אז אני יקנה עוד כרטיס 1 אותו דבר בדיוק ואז הם יפעלו בDUAL CHANNEL על המחשב החדש עכשיו השאלה האם המחשב יוכל לעבוד כמו שצריך על הכל עד עוד שנה וחצי רק עם גיגה זכרון? (אני מתכנן OC) וכשאני אומר כמו צריך זה מינימום כל הכל על מדיום עם רזולוציה 1024*700ומשהו עריכה אה וחשבתי בכלל לקנות זכרונות לא3200 איזה 3500/3700 מה אתה אומרים איך יפעל על המערכת?
-
- 48 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4 גיגה של אינטל והלוח שלי נידפק. המעבד שלי עובד בתדר של 533 מגה ומצאתי לוח שהוא תומך ב- 400 מגה. אני יכול להשתמש בו? במה זה יפגע לי , ואם במהירות אז איזה מהירות המעבד שלי יהפוך להיות?
-
- 5 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שאלה שמציקה לי קבר הרבה זמן באמת יותר שווה לשים על המחשב שלך בבית. פעם זה הייה ממש ברור אינטל אבל עכישו זה ממש לא ברור. הייתי רוצה לדעת בשורה התחתונה מה יותר כדאי, יותר טוב, מיבן שני החברות האלה???
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
המעבד שלי מסוג 2.4 גיגה אינטל עובד ב- 533 מגה הלוח אם שלי הלך. מצאתי לוח שתומך ב- 400 מגה. איך זה ישפיע על המהירות והאם מותר לי להשתמש בו? האם זה יאיט את מהירות המעבד (לכמה) או על מה זה עוד יכול להשפיע? יש לי4 זיכרונות במהירות של 800 מגה.
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2734
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
מי מבינהם יותר טוב(הם אותו מחיר) 1.asus a8n-e 2.abit k8n ultra
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם הלוח שיש לו חיבור של AGP ושל PCI-E ללא תמיכה בדיואל קור של AMD?
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לפי תוכנות זיהוי חומרה יש לי זיכרון Hyundai Electronics DDR-SDRAM PC3200 (200 MHz) - [DDR-400] 512 MB (2 rows, 4 banks) במפרט שיש לי ממתי שקניתי את המחשב רשום ddr pc400 hynix - o 64x64 512mb השאלות שלי הן:1. מה זה pc400, אני לא זוכר כבר מה היה אמור להיות המהירות זיכרון שקניתי אבל אני חושב שהיה אמור להיות 333mhz האם pc 400 זה 333mhz? 2. בהנחה שמה שנכון זה מה שהתוכנות זיהוי חומרה אומרות אז איזה זיכרון אני צריך לקנות בשביל לשדרג? מה חשוב שיהיה שווה לזיכרון שקיים? מהירות,חברה,גודל וכו?
-
- 4 תגובות
- 428 צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי מעבד 3.2 ואני לא יודע אם הלוח שלי יקבל אותו כי הוא די ישן...\ לוח של intel 845 אם אני אחבר את המעבד מה זה יראה לי? אני לא רוצה סתם לשרוף דברים אז אם יש למישהו מושג תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם אני יכול לדעת אם הזיכרון שלי הוא סטיק אחד או שניים על ידי תוכנה ולא על ידי פתיחת המחשב?
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-