עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by EAD,

אוקיי עוד מעט יגיע לארץ הQUAD CORE החדש של אינטל QX6700 ולעומות יש את הDUAL CORE 2 X6800 בהנחה שכסף לא משחק (יכולים להרשות את שניהים), מה תעדיפו? הDUAL פועל במהירות שמתקרבת ל3 ג'יגה הרץ לעומת ה4 שפועל על 2.66 וכמובן יש את הבדלי הליבות (2 לעומת 4)

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by smalul,

חברה שלום, יש לי לוח GA-7VAX של Gigabyte וב-BIOS יש אפשרות של (Top Performance (Enable/Disable. רציתי לדעת מה בדיוק תפקיד האפשרות הזו? יש לי מעבד +XP 2000, שעובד ב 133X12.5. לפי מה שראיתי וכל מה שקורה כאשר אני מפעיל את האפשרות הזו הוא שה FSB עולה קצת ל 136 ובכך מהירות המעבד מתעגלת ל 1700MHz. האם זה כל התפקיד של האפשרות הזו או שיש כאן עוד משהו שאני לא מודע אליו? בנוסף, Armageddon כתב באחת ההודעות האחרונות שלו שמומלץ לכבות אפשרויות כאלו ב BIOS - מה בדיוק אפשרות זו גורמת ש Armageddon ממליץ לכבות אותה ב BIOS? תודה על התגובות.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by X-Style,

קצת קשה להסביר את מה שאני רוצה בכותרת אז אל תאשימו אותי... אז... מה המעבד בעצם עושה ומה הזיכרון בעצם עושה? הזיכרון לפי מה שהבנתי (וגם לפי איך שזה נשמע) זה כמה תוכנות יכולות לרוץ בו זמנית (אין לכם מה לתקן אותי אם זה לא נכון כי אני לי שמץ בזה ) אז תודה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  4. אני לא מוצא שום מידע באתר שלהם.

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by Ameralis Zaiir,

הרגע מישהו אמר לי שיצא פנטיום 4 3.1... רציתי לדעת אם זה נכון או שזה סתם ילד חרבשן (או שהוא בכלל ראה אוברקלוקינג של מישהו...)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מה???? CORE 2 דגם 6600 עולה יותר מ 2,000 שקל ? ככה ראיתי בזיגזג

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by A-L-o-n,

מההבדל בין q6600 box ל-q6600 tray? יותר קריר? יותר מה? q6600 box עולה יותר מה-tray ולמה זה? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by ankriron,

שלום ראיתי על המעבד שלי כתוב 2ץ33 ghz מזה ומה זה על מה זה משפיע ואם היה מספר אחר איך מזהים מה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 6.8k צפיות
  9. Started by sPoiled,

יש Steppingים של C0, G0 במעבדים שונים וכו'... מה הם אומרים ומה זה בכלל, איך אפשר לדעת מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by MONORAIL,

שלום! אני ממש אשמח אם תוכלו לפתור כמה בלבולים שנוצרו אצלי בראש.... הבנתי שFSB זה מהירות הבאס בין המעבד לזכרון ולP4 קיימות שתי מהירויות - 400/533. למה במפרטים של ציפסטים שוינים מצויין FSB 100/133? מישהו יכול להסביר לי את כל עיקרון החלוקה של הFSB (זכרון, PCI, AGP)? תודה מראש... ??? ???

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Ac-Boy,

אני רק יודע שזה ראשי תיבות של FRON SIDE BUS.. ועוד קצת אבל אשמח אם מישהו יסביר לי על זה יותר D: וכן, חיפשתי בנעוץ ובאמת שלא מצאתי ואם יש שם תוכלו לעשות לי או העתק הדבק בבקשה או שתפנו אותי לאיזה מס' תגובה זה נכתב.. תודה ענקית מראש =]

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by ilanb0,

מה המשמעות של ה - socket בלוח האם? האם יש כמה סוגי socket ללוחות שמתאימים לאותו סוג מעבד? האם המשמעות של המושג הזה זהה בכל יצרני הלוחות?

13. Started by BoOoM2008,

מהו SPEED BUS?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by sgsg,

אני מתכנן לקנות מחשב. במחירונים, כשבדקתי, היו מקומות שהמעבד היה +TRAY והיו מקומות +FAN. FAN אני יודע שזה מאוורר, אבל מה זה TRAY ???

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by ^oz,

חברים, תבלחו לי ל הבורות אבל מהו אותו REV2 שחסר ולא יהיה לי אותו בלוח החדש שאני קונה והאם ללוח הזה (שאני מתכוון לקנות עוד יומיים) יש את אותו REV2.? http://www.abit-usa.com/products/mb/nf7/ תודה מראש

• 14 תגובות
    • 915 צפיות
  16. כתבו שהם השתמשו בקירור אוויר, אבל איזה ?? אני מניח שזה לא הקירור BOX......ץ http://hwzone.co.il/reviews/e4300/ תודה !

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by BoOoM2008,

הגשר הצפוני מנהל את התקשורת בין מעבד זיכרון AGP גשר דרומי הגשר הדרומי מנהל את התקשורת בין בקרי IDE ערוץ PCI התקני LEGACY (כל המקלדת, עכבר, פורטים) USB מה זאת אומרת מנהת את התקשורת?

18. Started by IdanRe,

עקב תאונה מצערת הלך לי המעבד (AMD 64 939) לאחר פירוק וניסיון כושל להרכיבו מחדש. נפלה לו רגל אחת ועוד כמה התעקמו (עדיף שלא תשאלו איך בדיוק אבל לא קשה לנחש), המעבד עצמו בריא. מה עושים עם מעבד כזה? אני משער שהאחריות לא תחול עליו ואני אצטרך לקנות חדש, אבל מה אני עושה עם הישן? רק לפח או שאפשר איכשהו להפיק ממנו עוד תועלת? תודה מראש, עידן.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by XMB,

איך ה GeForce 6100 ?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by Marks,

התקנתי את זה כהתקנה נפרדת מהאתר של ג'יגה בייט, זה היה תחת SATA RAID זה מריץ איזה תוכנה שלוקחת כמות נכבדת של זכרון ומתקין משהו שקוראים לו Gigabyte Raid Configurer אני לא ממש יודע מה זה RAID אבל הבנתי שזה קשור לכמה דיסקים קשיחים בו-זמנית, עכשיו, אם אני משתמש רק באחד, האם אני צריך את הדרייבר של זה ואת התוכנה הזאת? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ושאלה קטנה נוספת - האם שווה להשקיע בלוח אם וזיכרונות במהירות 800MHz או שה-667MHz יעשה את העבודה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  22. מהו לדעתכם השלוב המשתלם ביותר - המבוסס אינטל (!!!) - של לוח, מעבד וזכרונות. הנ"ל מתיחס למחשב הדורש יכולת עיבוד טובה (של ישומי אודיו/וידאו).

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by Kolshamen,

I5 750 I7 860 תודה...

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  24. מהו הFSB? ואיזה ממשק יותר מהיר USB2.0 או מקבילי ואיך בכלל פועל USB2.0

25. Started by yan_ymar,

שלום רב, הייתי מעוניין לדעת האם יש הבדל רב (או שלא) בין שני המעבדים הללו והאם מרגישים זאת פיזית בביצועים אם נגיד אני קונה את ה-6420 ולא את ה-6600 אני יצטער על כן מאוד...

• 6 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.