מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה על עזרה שלכם אני רוצה לקנות מעבד חדש אני לא יודע מה לקח ואולי תעזרו לי לבחור את מעבד! 1.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - TRAY 2.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX מה שונה בין TRAY לBOX מה שווה לקחת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הזיכרון המודבר נקנה יחד עם המחשב (2006) מחנות COMP.IL שלפי מה שאני יודע נסגרה (לפחות שאני מגיע לאתר שלהם זה מפנה אותי לאתר אחר). הזכרון הוא סט של DUAL DDR1 של GEIL ויש לו אחריות ל 3 שנים. מישהו יודע מה אני עושה במקרה כזה ? עשיתי חיפוש קצר ומצאתי ש CD-LOG הם המפיצים של GEIL בארץ הם אני צריך לפנות אליהם ולהסביר להם שחנות כבר לא קיימתי (יש לי את הקבלה וכול ) (אני עדיין צריך למצוא איזה אחד מתוך ה2 הוא הדפוק)
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
למעבד amd 64 939 : מבחינת ביצועים בלי אוברקלוק, האם הוא נופל מnforce 3 ultra? ובכלל, מדוע אני כל הזמן שומע על nforce וכמעט כלום על VIA? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2594
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
זה מה שרשום עליו: AXD2400KV3C(אני בטוח ב99.99% שזה הדגם והמתחשל המעבד) AUIJB 0301MPMW 9748405260797 ???
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
אני במחשב של בן דוד שלי ומשום מה המעבד עובד על 12.5 * 100 כלומר 1.25Ghz לדעתי זה אמור להיות 12.5 * 166 כלומר כלומר 2.075Ghz (הלוח,NF7-SL מדווח בפוסט כי המעבד עובד בצורה לא תקינה או משהו כזה - לדעתי זה בגלל שהתדר של המעבד ירד) בכל מקרה משהו יכול להגיד לי באיזה באס ובאיזה מכפלה המעבד אמור לפעול בסטוק?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
במעבד הCELL של IBM יש 200 מיליון ויותר טרנזיסטורים והוא 7 מעבדים, אז איך שבמעבד של אינטל כפול ליבה יש גם 200 מיליון טרנזיסטורים (אני לא יודע במדיוק כמה טרנזיסטורים...) והוא רק שתי מעבדים?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
תעזרו לי!!! אני רוצה לקנות מחשב חזק חשבתי משו כמו P4 2.4 G אז איזה מתחרה יש לו מAMD ומה ההבדל ומה כדאי יותר?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
חבר שלי כרגע עם פנטיום 4 1.8GHZ ישן, עם זכרונות SDRAM אבל העיקר יש לו 6800AGP חדש שהוא קנה בארה"ב, ועכשיו הוא רוצה לקנות שילוש חדש של מעבד-לוח-זכרונות, הבעייתיות היא שאי אפשר ללכת על NF4 כי יש לו AGP :\ האם כדי להשקיע את מלוא הכסף בAMD64 939 ולוח NF3 ULTRA? או אולי להשקיע קצת כסף במערכת חדשה אבל פחות חזקה? בקיצור מה עדיף?
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אוקיי עוד מעט יגיע לארץ הQUAD CORE החדש של אינטל QX6700 ולעומות יש את הDUAL CORE 2 X6800 בהנחה שכסף לא משחק (יכולים להרשות את שניהים), מה תעדיפו? הDUAL פועל במהירות שמתקרבת ל3 ג'יגה הרץ לעומת ה4 שפועל על 2.66 וכמובן יש את הבדלי הליבות (2 לעומת 4)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה שלום, יש לי לוח GA-7VAX של Gigabyte וב-BIOS יש אפשרות של (Top Performance (Enable/Disable. רציתי לדעת מה בדיוק תפקיד האפשרות הזו? יש לי מעבד +XP 2000, שעובד ב 133X12.5. לפי מה שראיתי וכל מה שקורה כאשר אני מפעיל את האפשרות הזו הוא שה FSB עולה קצת ל 136 ובכך מהירות המעבד מתעגלת ל 1700MHz. האם זה כל התפקיד של האפשרות הזו או שיש כאן עוד משהו שאני לא מודע אליו? בנוסף, Armageddon כתב באחת ההודעות האחרונות שלו שמומלץ לכבות אפשרויות כאלו ב BIOS - מה בדיוק אפשרות זו גורמת ש Armageddon ממליץ לכבות אותה ב BIOS? תודה על התגובות.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קצת קשה להסביר את מה שאני רוצה בכותרת אז אל תאשימו אותי... אז... מה המעבד בעצם עושה ומה הזיכרון בעצם עושה? הזיכרון לפי מה שהבנתי (וגם לפי איך שזה נשמע) זה כמה תוכנות יכולות לרוץ בו זמנית (אין לכם מה לתקן אותי אם זה לא נכון כי אני לי שמץ בזה ) אז תודה
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני לא מוצא שום מידע באתר שלהם.
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הרגע מישהו אמר לי שיצא פנטיום 4 3.1... רציתי לדעת אם זה נכון או שזה סתם ילד חרבשן (או שהוא בכלל ראה אוברקלוקינג של מישהו...)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה???? CORE 2 דגם 6600 עולה יותר מ 2,000 שקל ? ככה ראיתי בזיגזג
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מההבדל בין q6600 box ל-q6600 tray? יותר קריר? יותר מה? q6600 box עולה יותר מה-tray ולמה זה? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום ראיתי על המעבד שלי כתוב 2ץ33 ghz מזה ומה זה על מה זה משפיע ואם היה מספר אחר איך מזהים מה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 7k צפיות
-
-
יש Steppingים של C0, G0 במעבדים שונים וכו'... מה הם אומרים ומה זה בכלל, איך אפשר לדעת מה יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום! אני ממש אשמח אם תוכלו לפתור כמה בלבולים שנוצרו אצלי בראש.... הבנתי שFSB זה מהירות הבאס בין המעבד לזכרון ולP4 קיימות שתי מהירויות - 400/533. למה במפרטים של ציפסטים שוינים מצויין FSB 100/133? מישהו יכול להסביר לי את כל עיקרון החלוקה של הFSB (זכרון, PCI, AGP)? תודה מראש... ??? ???
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רק יודע שזה ראשי תיבות של FRON SIDE BUS.. ועוד קצת אבל אשמח אם מישהו יסביר לי על זה יותר D: וכן, חיפשתי בנעוץ ובאמת שלא מצאתי ואם יש שם תוכלו לעשות לי או העתק הדבק בבקשה או שתפנו אותי לאיזה מס' תגובה זה נכתב.. תודה ענקית מראש =]
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מה המשמעות של ה - socket בלוח האם? האם יש כמה סוגי socket ללוחות שמתאימים לאותו סוג מעבד? האם המשמעות של המושג הזה זהה בכל יצרני הלוחות?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב. במחירונים, כשבדקתי, היו מקומות שהמעבד היה +TRAY והיו מקומות +FAN. FAN אני יודע שזה מאוורר, אבל מה זה TRAY ???
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-