מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 של גיל בתדר 333. היום כבר לא מוכרים 333 אלא מינימום 400.השאלה שלי האם יהיה ביניהם תזמון ו הם יעבדו טוב אם אני אוסיף סטיק של 512 או שאין מה לעשות ולקנות סטיק של 1G?
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מתי השחרור הרישמי,מתי באצנו,מה הדגמים ומה המחירים? בוא נרכז את כל המידע הזה בת'רד אחד? זה אני או שזה קצת מתחיל להזכיר את COD?-כל שנה מעבד....
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שתי הערות בקשר ללוחות החדשים של אינטל לכל מי שמעוניין לשלב אתם בבניית מפרט א. ללוח P35 אין יציאות רגילות של מקלדת ועכבר אלא רק USB נא להצטייד בהתאם .ואין חיבור על הלוח לכונן פלופי למרות שאינטל מספקת דיסקט התקנה לדרייברים של רייד להוספה במהלך התקנת XP (מה שנקרא F6 DRIVERS) ולכן מי שמעוניין במערך רייד מוזמן להוריד את התוכנה NLITE מהאינטרנט (היא חינמית וקלה לשימוש) וליצור בעזרתה דיסק התקנה שמשולבים בו כבר הדרייברים(אפשר להוציא את הדרייברים מהדיסקט בשימוש במחשב אחר או לחפש אותם להורדהברשת) ב. בלוחות מדגם G33 יש כמה דגמים ואע"פ שהם אמורים להיות מצויידים בכרטיס מסך מובנה בעל יציאת DVI לא כולם באמת מצויידים ולכן שימו לב לכך (בG33TLM יש DVI וVGA. ובG33BUC אין DVI אלא רק VGA רגיל)…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=19400 WHILE ABIT'S K8T890 board is almost ready, we have learned that it might take two more weeks until they ship to reviewers and a little bit later to customers. לפי מה שהם אומרים עוד כ חודש כנראה איזור סוף החודש הלוחות יתחילו להימכר... Retail Nforce 4 Ultra boards should show up at the same time and we expect to see some ATI RS480 motherboards - this will be a hard competition. כנל בקשר ל לוחות ה nforce 4 ו הלוחות מבית ATI rs480 שאומרים כולם לצאת כמעט באותו הזמן... זאת אומרת תחרות כבדה... היתרון לצרכנים מחירים אטרקטייבים ובמחר גדול חיסרון מבחר גדול (שהוא גם ביתרונות ) וקשה יהיה לדעת מה הכי טוב עד שלא יגיעו ביקורות שיעשו השו…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח : Asus P8H77-V LE אבל במידע כתוב על הזכרון 1600 OC וגם כתוב שרק 1600MHz and higher frequency is supported by Intel® 3rd generation processors. זה אומר שאם אני קונה את המעבד : Intel Core i5 3470אז זה בסדר או שיש צורך באיזה OC מסוים??
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא AMD 3200+ 64 זיכרונות: kingston 512mb* 400mhz על תיזמונים 3-3-3-8 וכרגע זה נמצא על 2T, האם לשים אותו על 1T? כמה זה משנה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 (530 TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 600 OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ 600 האם הם מתאים ללוח ds3 rev 3.3 ? והאם הtwister והocz שויים תהשקעה?
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שבוע טוב ומבורך וחתימה טובה לכולם שלום רב , רציתי לשאול שאלה חשובה עבורי האם קיים הבדל מוחשי וחשוב בין לוח אם שהוא Rev 1.0 לבין לוח אם מאותו דגם אבל בגירסה 1.3 והאם יש אפשרות לעדכן / שידרוג הגירסאות (אני מדבר על לוח אם Z68XP-UD4) GIGABYTE ! אשמח לקבל תשובה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
רציתי ייעוץ לגבי זכרונות... הציעות לי לקחת את Corsair cl2 מה אתם אומרים??
-
האם משפחת מחשבי ה-NUC של אינטל נדרשת להיכנס לעמדת ספיגה? גם מיצרניות המחשבים הגדולות ביותר בטאיוואן מאמצות את משפחת Renoir של היריבה עבור מתחרים ישיריםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה ללוח 939, NFORCE4 ULTRA. כמובן pci-e המליצו לי בעבר על K8N Neo4 Platinum של MSI אבל לפי האתר שלהם הוא לא עובד עם מעבדים איטיים יותר מ3500 ואני חושב על 3000 או 3200. כך שלצערי הרב הוא לא מתאים. אין לי שום כוונות לOC. תודה, LAZYBOY
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת, עידכנתי את הלוח אם של המחשב הישן שלי(AMD 2500+, Abit nf7-sl) והעידכון נכשל. מיד לאחר הפעלת המחשב לא רואים כלום במסך והמחשב אינו מגיב. ניסיתי לחפש באינטרנט מידע או דרכים לשיחזור, ניסיתי לג'מפר את הלוח(CLEAR CMOS), להוציא את הבטריה, כלום לא עזר.. חבל לי לזרוק את המחשב כולו משום שהוא די סיפק את הסחורה(אינטרנט ואופיס..) ופעל בסדר גמור עד המקרה הנ"ל.. כמו כן ניסיתי לחפש חנויות בארץ אשר מוכרות את הצ'יפ של הביוס משום שהוא נשלף בלוח, ולא מצאתי כלום... אם מישהו יודע או מכיר פיתרון אני אשמח לשמוע. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
יש הבדלים מהותיים בינייהם חוץ מהציפסטים ?איזה ציפסט חם פחות ?איזה לוח עדיף ל OC מעניין להגיע לסיבות ה 400כפול 9 ,אולי פחות . בעיקרון אני יודע שאין הבדליים משמעתיים ביניהם ,קצת יעוץ לא יזיק ,או דעדיף ללכת על ה ABIT IP35E ולסגור סיפור ?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שמתם לב אולי כן או לא, אבל NFORCE 790 החדש, מגיע עם תמיכה אך ורק בDDR3. עכשו השאלה, האם DDR3 כבר מוכן לשימוש כיום בשוק? האם הפרש המחירים הגבוה (בין פי 3 לפי 5 ויותר לעומת DDR2) שווה את הפרש הביצועים? וכמה באמת ביצועים משיגים בעזרת מעבר לDDR3 ?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני יודע שה-965 מתאים יותר ל-OC. כרגע, אני לא מתכנן OC (בעיקר בגלל שאני לא יודע איך לבצע). אבל חוצמזה, יש שינויים אחרים? מהירות לוח? תמיכה ביציאות קול משופרות 7.1. בקיצור, איפה אני יכול ללמוד על ההבדלים בביצועים ובפיצרים בין 965 ל- 945. ולחידוד השאלה, במידה ואני לא מתכנן OC, האם אין שום היגיון ברכישת לוח אם 965?
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הלינק הבא שופך אור מעט שונה על האת'לון 64. ההתלהבות מהתוצאות שפורסמו ב TBREAK דועכת למראה הגרפים המוצגים בכתבה הבאה: http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient-menuext&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww%2Ex86%2Dsecret%2Ecom%2Fpopups%2Farticleswindow%2Ephp%3Fid%3D91
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לינק ללוח באתר של ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1311&l1=3&l2=11&l3=331 ביקורת ב Anandtech http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2820&p=9 הלוח נמכר ב newegg בכ 120 דולר, מה שאומר שבארץ מחירו לא אמור לעבור את ה 700 ש"ח. הלוח מבוסס על ערכת השבבים nForce 570 SLI של nVidia. לפי הביקורת, הלוח מציג ביצועים לא רעים, אך עדין מפסיד ברוב המקרים ללוחות המבוססים על ערכות שבבים של אינטל (לא בהרבה). האם לדעתכם לוח כזה משתלם עבור מי שרוצה מעבד E6300 עם OC קל, זיכרונות 667MHz וכרטיס מסך פשוט יחסית (כמו ה 7600GS, בלי שימוש בפונקציית ה SLI), או שעדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים עבור לוח מבוסס 965?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
זקוק ללוח אם לאוברקלוק לסוקט 478 במחיר של 400 ש"ח..יד שניה אולי.. צריך שתהיה אפשרות להעלעת מתח למעבד ללוח אם ולזיכרון..(לוח אם וזיכרון לא חובה..) לוח אם חדש יש סיכוי שיהיה בטווח המחירים הזה ?.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
זה לא מתחיל מ1333 מגה הרץ?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי מעבד 9550 Q. אבל שהרצתי תוכנת CPUZ היא הראתה תדר הרבה יותר נמוך מ - 2.83G וגם מכפלה בפועל של6 ולא של 8.5 כפי שצריך להיות. גם המתח שמוצג שם הוא 1.1V של ה VCORE רשום שזה התדר בפועל מישהו יכול לתת הסבר ? האם המעבד לא מנצל את כל כוחו בסטוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte GA-8SQ800 Ultra שתומך ב- Dual Channel וקניתי שני לוחות זיכרון Kingston KVR400X64C3 512MB DDR כשהזכרונות מחוברים אחד ליד השני פונקצית ה- Dual Channel לא מופעלת והכל עובד מצויין, אבל כשאני מחבר אותם בצורה שה- Dual Channel מופעל, המחשב נופל אחרי חצי שעה מקסימום. (ממש מסך כחול) וגם זה עובד רק בשני הסלוטים הכתומים, אם אני משתמש בסגולים המחשב לא פותח מסך בכלל. מישהו ניתקל בבעיה כזאת? תודה לעוזרים !!!
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לזיכרון 4GB עד 500 ש"ח. ואני צריך המלצה ללוח-אם עד 700 ש"ח. בעיקר לשימוש במשחקים (כמו קרייסיס) ושהלוח יתמוך ב CF ויהיה עמיד ב OCים. אה, וה XP שלי יגביל את הזיכרון שאקנה? תודה רבה. וזה המפרט שאני הולך לקנות: מעבד: E8400 3.0 GHz זיכרון: אתם ממליצים לי. לוח-אם: אתם ממליצים לי. כרטיס מסך: ATI 4850 512MB. כרטיס קול: מהמחשב הישן, 5.1. הארד דיסק: מהמחשב הישן, 160GB.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
טוב אז ככה..: אני צריך עזרה בפירוק המעבד שלי כדי למרוח משחה תרמית מחדש.. יש לי מעבד אינטל 2.6 נורט' ווד.. יש לו מין תופסנים לבנים כאלה שמשחררים אותו אבל עדיין לא ניתן להוציא אותו.. אז אם מישו יכול לעזור לי זה יהיה ממש טוב כי אני מת לעשות למעבד כבר oc!!! וזה ממש דחוף.. אם אתם יכולים להביא תמונות להראות איך זה יעזור ממש כי אני לא ממש מבין בחומרה.. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכותרת כבר אומרת הכל. במחשב שמשמש לעבודה משרדית בלבד (אינטרנט, אופיס וכדומה) הלך לוח האם. ננצל כבר את ההזדמנות ונקנה גם מעבד וזיכרון כדי לשדרג את המחשב הישן הזה. יש לנו 800 ש"ח למטרה הזאת. יש למישהו רעיון ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כידוע DELL היא אחת מהיצרניות המחשבים הגדולה בעולם, ובעיקר בארצות הברית. היא מוכרת בעיקר בזכות מחשבי ה High-End היוקרתיים שלה שמתוכם יש תחנות עבודה, מחשבים לגיימרים שרתים ואפילו מחשבים ניידים. בזמן האחרון הופיעו שמועות ברשת על סיכוי לחתימת הסכם בין DELL ל AMD בקשר לאספקת המעבדים של AMD לצורך הרכבת המחשבים של DELL. היום אלה כבר לא שמועות, אלא עובדות לכל דבר. לא מזמן האתר Digitimes הודיע כי DELL מתכוונת לרכוש 20 מיליון מעבדים של AMD שמתוכם, 4 מיליון מעבדים ימצאו את עצמם במחשבים הניידים של DELL, ו 16 המיליון הנותרים ישומשו במחשבים השולחניים. לפי זאת ניתן לראות כי DELL נותנת אמון חזק ב-AMD, ובמקום לחתום על עסקה עם אינטל, שמאוד הצליחה בזמן האחרון עם מעבדי ה Core 2 Duo שלה, הם …
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-