מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
נשברה לי היום התושבת למעבד ואני צריך אחד חדש, יש אולי אפשרות לקנות איפשהו אחד כזה? אני צריך את זה למעבד פנטיום 4 וגם להחליף את המאוורר כי הוא כבר איזה 3 שנים ועושה רעש בלתי נסבל אם יש איזה חנות באזור תל אביב-ראשון- בת ים שמישהו מכיר ויכול להפנות אותי אליו תודה
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות 10 מחשבים למשרד. המחשבים יהיו מסוג אינטל סלרון. המחשבים ישמשו לפעולות מאוד בסיסיות וממש אין צורך שיהיו חזקים. כמו כן התקציב לכל מחשב כולל מסך הוא בסביבות ה-2500 שקל. אני מחפש כרגע לוח אם למחשבים. אני צריך לוח אם שיכלול כרטיס מסך מובנה, מחיר עד 400 שקל, והכי חשוב שיהיה לוח אם אמין ככל האפשר בהתאם למגבלות. על מה אתם ממליצים? האם יש לי סיכוי להשיג לוח עם צ'יפסט של אינטל? איך הלוח הזה לדעתכם: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=700010&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=99&aff=zap
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המעבד הנ"ל לאיזה מעבד של אינטל הוא מקביל? פנטיום 2, 3 וכו' או שהוא סתם גרוטאה ועדיף לשמור אותו כפריט אספנים?
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איזה צ'יפ כבר לא מייצרים??. היה אחד שאמרו שמפסיקים לייצר...ואחריי כמה זמן חזרו לייצר אותו... בתודה ירון... אני רוצה תשובה קצרה...ולא שיחיל פה מלחמת ספאם..
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה אני שוקל לעדכן את כמות הזכרון שיש לי במחשב מ512 ל1024 , וכיוון שהמחשב שלי קצת ישן , ועוד יש בו זכרון דואל , אז אני מבקש לדעת כמה דברים: 1) האם עדיף לי לקנות שתי כרטיסים קטנים של 256 או 512 אחד? 2)איזה דגם מומלץ? 3)האם אולי אפילו שווה לי לנסות להשקיע במשהו שונה ממה שאתה חושבים? הנה המפרט של הלוח אם והזכרונות, אם צריך משהו בנוסף אנא תגידו לי: Intel La Crosse D865GLC עם מעבד intel pentium 4 2.40g וזכרונות : Hyundai HYMD232 646B8R-D43 256mb X2 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ok, אז ככה: יש לי 256 ddr 266hz אתמול קניתי עוד 256 ddr 266hz (שני הכרטיסים של מיקרון) חיברתי אותו, המחשב מגיע למסך הראשון של הווינדוס (WELCOME) מופיעה הודעת error והמחשב עושה restart ניסיתי אחר כך להפעיל ת'מחשב עם כרטיס זיכרון אחד בלבד (החדש), המחשב נדלק והמסך בכלל לא מגיב למחשב ונשאר כאילו המחשב מכובה. מה נסגר עם העסק??
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אחרי קריאת תגובות ישנות על החברה G SKILL החלטתי לקנות את הסט הבא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6551 אולם יש איזה מיספר שלא ברור לי מיספר הדגם הזה הוא F1-3200 ויש כמה דגמים מעליו שהם ממוספרים 4000 4400 4800. לי זה נישמע כמו דגמים של אתלון.... אשמח אם מישהו יסביר לי מה מדובר.אני אומר מראש אני לא מתכנן אוברקלוק אבל נחמד אם הם יהיו אמינים וחזקים.
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לפי התמונה הבאה: ניתן לראות שיש לו אפיק PCI-Express X16 אחד יותר, והוא בעל קירור צ'יפסט יותר מתקדם. אבל חוץ מזה, מה ההבדלים בין הלוחות? אני חושב שעדיף לי לחסוך ולרכוש את ה-ABIT IP35-E. מה אתם אומרים? תודה מראש. עריכה: לא ידעתי שיש גם את ה-ABIT IP35 - מה איתו? ההבדל היחיד בינו לבין ה-ABIT IP35 Pro זה של-ABIT IP35 Pro יש עוד אפיק PCI-Express X16, לא?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי חברה יש באפשרותי לקנות את הלוח הזה Abit IN9 32X-MAX NV 680I SLI ממש בזול עכשיו רציתי לדעת אם כדאי... אודה לכם מאוד. http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=1&model=333 הוא מגיע עם אנטנה WIFI וכרטיס
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מעבד I5 אבל יש לי לוח אם של AMD האם אני אוכל להשתמש במעבד או שאני אצתרך לקנות לוח אם חדש?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לגיגה ביט יש 2 לוחות 8PE800 8SQ800 הציפסט של SYS לא נבדק לאורך זמן והאם כדאי לקחת זה עם הכרטיס רשת או להשתמש בשלי מתוצרת אינטל מה לבחור תנו לי נימוקים משכנעים שאלה אחרת שקשורה לפורום אחר אבל תנסו לעזור לי אם אני לוקח את 8SQ800 ניתן לנצל כונן קשיח של מקסטור בגלל ATA133 ולווסטרן דיגיטל זה כונן איטי ולו יתאים לוח עם ATA100 אני שם גם כרטיס מסך ATI 9500 שהוא AGPX8 האם זה נכון ואם כן הוא צריך להתאים ללוח 8SQ800
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מחפש אחת כזאת שתראה את כמו הזיכרון הכללי (פיזי בלבד, לא וירטואלי..).. משהו כמו בטאסק מנג'ר של ווינדוס, אבל אולי טיפה יותר מפורט.. יש כזה דבר..? רוצה לוודא שה 1G זיכרון מספיק לי עם כל התוכנות שרצות.... תודה בראל.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם, עוד מעט אני קונה מחשב, ואני לא יודע באיזה לוח לבחור... תחילה רציתי בabit nf7 s2 אבל אמרו לי שהוא לא ממש מוצלח... בכל מקרה אני צריך המלצה על לוח אם במחיר של כ-450 שקלים. מה אתם אומרים על epox או gigabyte או אפילו על asus... מה הכי כדי במחיר הזה? * זה משמעותי אם הלוח תומך בsata או לא? תודה.
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם צ'יפסט p965 תומך במעבד e6420 -? בכלליות אשמח לדעת לפי מה יודעים כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם מעבד כמו q6700 65nm יוכל להתאים ל- biostar 945gc m7-te? כרגע אני עם הארד דיסק של 80GB SATA2 שקיבלתי עם המחשב של ג'ון ברייס, כי שני ההארד דיסקים של ה- 500GB (IDE) כל אחד הורכבו כבר במחשב חדש. אמרו לי שהלוח לא יוכל לעבוד עם quad שהם 45 ננומטר, אז לפחות 65 ננומטר ולא איזה core 2 duo מהרשימה שבאתר של biostar. מה דעתכם? תיאורטית, חשבתי לשים עליו איזה כרטיס מסך נחמד מסדרת 9 של nvidia (למרות שאני יודע ש- 9800 למיניהם לא יעבדו על הלוח הזה, אז נשאר רק 9400-9600 למיניהם) ואם ארצה אוכל בעתיד הקרוב לשים גם את שני ההארד דיסקים של ה- 500GB IDE כל אחד, ולמחשב החדש לקנות שני הארד דיסקים של 500GB SATA2כל אחד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25048
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
קניתי סמפרון תמיד שאני טיפה מאמץ אותו מפעיל כמה תוכנות אימיול אינטרנט וכו' ברוב המקרים יש לו נטיה של "חנק" או שהדפדפן קורס זה גם קורה בגלל חוסר במשאבים המחשב נתקע במאמץ או שיש ציפצוף מהלוח אם ואחרי דקה זה מסתדר וחוזר לעבוד כמו שצריך במצב של גלישה סבירה המחשב עובד סבבה . יכול להיות שהסמפרון חלש כל כך ? פעם ראשונה שאני עובד עם סמפרון עם האתלונים זה לא קרה לי הייתה לפעמים איטיות טבעית אבל לא ככה בגלל זה קניתי את המעבד AMD4000 אבל בגלל המגה קש אני מתלבט אם להחזיר אותו היום לחנות קיבלתי 512*2 במקום 1MB*2 נ.ב. היה לי פעם סלרון 2400 בתושבת 478 הסמפרון הרבה יותר חזק ממנו זה בוודאות אבל עדיין במאמץ הוא שכונה .
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-945GM-S2 CONROE READY או GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY או GIGABYTE GA-945G-S3 CONROE READY
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אם כן לינק יתקבל בברכה , יד שנייה נראה לי תמוהה לקנות למרות שיותר זול יד שניה
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס AMI שלי מגרסה 1010 לגרסה 1012 בלוח ASUS P4P800 ופתאום התמונת הפעלה נהייתה מכוערת כזאת לא כמו הראשונה. למי שיש את התמונה המקורית ויכול להביא לי אני ישמח מאוד או איך דרך ווינדוס אני מדגיש, אני יכול להחזיר את הביוס הישן שיש לי את הקובץ שלו!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הי, ראיתי ב-KSP זכרונות 512MB של A-DATA. המחיר שלהם מאוד זול, 490 ש"ח. בכל מקום אחר זכרונות של כל חברה עולים הרבה יותר... (חוץ מ-MUSHKIN שאני לא מכיר). רציתי לשאול אם כדאי לקנות אותם או להשקיע עוד 150 ש"ח לכל סטיק (אני רוצה לקנות שניים) ולקנות איזה סמסונג או משהו כזה. אני לא רוצה לעשות אובר קלוקינג. תודה לכולם גיא
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי, יש לי עכשיו 1G של קינגסטון ואני רוצה זכרונות חדשים שיכלו לתת את המקסימום על הלוח הזה: Asus P5VD2-VM אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו, תודה מראש ליאור.
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקשרתי לנע מחשבים, ונציג מכירות אמר לי שאם אני מעוניין בפנרין אני חייב לקנות P5E או P5K P5B בשום פנים ואופן לא יתמוך ב Q9450, קיצור, תכננתי לקנות את הלוח אם בשביל המעבד (לוח אם P5E לבד עולה 1200 שקל בנע מחשבים!) למזלי, לפני שעשיתי כל צעד, barel הביא לי הוכחות חותכות ש P5B מריץ Q9450 הודעה שלך ששווה בשבילי 1200, תודה אחי
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד C2D E6700 וזכרון DDR2 667. לפי CPUZ הזכרון יכול לעבוד בשתי הקוניפגורציות שבכותרת. כרגע הוא על 667. איזה אפשרות עדיפה? האם יש הבדל מורגש (5% או יותר) ? אני בטוח שכבר שאלו את זה הרבה, אבל לא מצאתי תשובה בשאלות הנפוצות.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, רק קיבלתי אתמול את המחשב, וכשאני בא לחבר את הכבל רשת שלי, אני רואה פתאום שאין לי לאן, במפרט הלוח כתוב במפורש שיש לו כזה. מה זה יכול להיות? איפה הוא צריך להיות? אני מדבר כמובן על חיבור רשת רגיל, כבל ישר... תודה, יונתן
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-