מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם... יש לי מחשב שלפעמים אני עושה לו OC, עוד מחשב ישן שעליו אני מתכנן... אבל בכל מקרה - עם כל השיאי אוברקלוק האלה שמגיעים לאיזה 4GHZ תמיד במקרה הכי גרוע יש איזה מסך כחול שסוגר את המחשב, אבל המעבד לא נהרס... אז השאלה היא: איך מעבדים יכולים בכלל להיהרס?? אם בכלל... תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד (וגם לוח) AMD 64. אני כנראה אקח את ה3000 ואולי את ה3200. כמו שהבנתי, יש כמה ליבות של המעבדים האלו (ניוקסל, ווינצ'סטר...) איזה סוג של מעבד הכי טוב לקחת? (הבנתי שגם יש הבדל במספר הפינים ובחיבור ללוח)
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם זה משפר את היציבות של המתח, או רק מאריך את החיים של הלוח? ועוד שאלה: למה חשוב שהמתח יהיה יציב- רק כדי שהתדר יהיה יציב, או שמתח לא יציב מזיק?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי יכול ליהיות שהלוח לא תומך במעבד, אז הינה תמונה של הרכיבים- http://img239.imageshack.us/img239/7131/intel8mh.jpg אז הוא תומך או לא ? אם הוא לא תומך, אני צריך המלצה ללוח אם שכן תומך, מהחנות www.memorypc.co.il תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חברה , מעבד AMD 2400 הוא עם ליבה BARTON או לא. אם הוא לא אז איזה מעבדים הם כן עם ליבה הזו. תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי זיכרונות חדשים, הוחלפתי אותם בישנים. וקיצר מאז המחשב לא עובד שאני פותח את המחשב הוא עשה צפצף קצר שחוזר על עצמו כל הזמן עזרה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בלוח החדש של אסוס יש 3 חריצי PCI-E השאלה היא היא האם אפשר לשים 3 כרטיסי GX2? 2 שיהיו ב QUAD SLI והשלישי שיהיה מיועד לעבוד פיזיקה ואז מתקבל 4 ליבות לעיבוד גראפי ו2 ליבות לעיבוד פיזיקלי אפשרי?
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד משני הלוחות האלה כרגע יש לי את המעבד שבמפרט אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק ובעתיד לקנות את אחד ממעבדי הC2 איזה מבין שני הלוחות האה עדיפים והאם SONIC TOWER עם שךושה מאוורים יתאים ללוח תודה.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בבקשה, מי שיש לו עכשיו EOPX 8RDA ועשה איתו OC שיגיד לכמה FSB הוא העלה ואיזה REV יש לו. או גם מי שהיה לו 8RDA והוא נדפק לו או משהו. בבקשה, זה דחוף! :-\
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לפי כל הכתבות אינטל תוריד מחירי מעבדי שרתים למה כולם באתר חושבים שגם המחיר של הQ6600 ירד בעיקר בהתחשב בזה שאינטל כבר הורידה משמעותית את המחיר שלו באפריל האם יש איזה כתבה בעניין?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול, איזה "ערך מוסף" נותן חיבור ה3PIN של המאווררים בלוח אם מול מולקס הרגיל? (לוח האם שלי מופיע במפרט). האם זה חיווי של מהירות בלבד? או גם שליטה על המאוורר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ?512MB 400MHz V-DATA? ל?512Mb 400MHz AData /VT? ??? הבדל משמעותי?
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב, עשיתי מחקר קצר... רציתי לקנות גוף קירור XP-120 של ת'רמלרייט, ופתאום צצה דילמה, האתר שלהם אומר שהוא לא תואם ללוח שלי (GA-K8NS) בגלל שGigabyte שמים איזושהי לוחית מיוחדת מאחורי הלוח (בנוסף ללוחית של הלוח אם של המארז עצמו), השאלה היא כזו: אם אסיר את הלוחית, מה יקרה? זה משמעותי? זה שימושי? ידוע לי שרק ג'יגהבייט עושים את זה (זה נתון לוויכוח, לא בדקתי חברות אחרות, אבל ג'יגהבייט היחידים שיש להם את הבעיה הזו עם הגופי קירור של Thermalright) זאת אומרת שאין לזה פונקציונליות מויחדת כלשהי, ושאם אסיר את זה, זה לא יהיה קריטי. בכל אופן, בהמשך לשאלה, האם החורים של התושבת על הלוח עצמו (החורים של הברגים) הם סטנדרטים? כי אם כן, זה אומר שאני יכול להסיר את הלוחית, ולחבר את התושבת המיוחדת …
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
רשום תמיכה ב fsb 1066 ,אך לקונרו צריך באס של 266 כי גם לוח intel946gzis תומך 1066 אך באס 200 כך שאין תמיכה מלאה האם לאסרוק יש תמיכה מלאה?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם שווה את ההפרש? אגב האם ה-MSI P965 נמכר בארץ?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתהליכי הרכבת מחשב והייתי מעוניין בחוות דעתכם לגבי קניית הזיכרון. שאלה ראשונה היא כיצד הייתם מדרגים את החברות הנ"ל מבחינת ביצועים (לא מבחינת אחריות וכאלה...), מי עדיף? שאלה שניה, האם להשקיע בזכרונות 800MHZ או במידה ואני לא מתכוון להתעסק עם OC אפשר ללכת גם על ה-667MHZ (בהתחשב שאני בונה על מחשב שיספק אותי לתקופה ממושכת ואני לא מתכוון לשדרג כל יומיים...). חלק מהאנשים אומרים לי ללכת על ה-800 ושבכל מקרה הוא עדיף וחלק אומרים לי שחבל על הכסף אם לא מדובר ב-OC ושה-667 מספיק... תודה!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות עוד חצי גיגה זכרון למחשב אבל אני לא יודע איזה סוג ינצל את מיטב המערכת וייתן לי את הביצועים הטובים ביותר,כמובן הזכרון שיהיה תואם לזכרון השני שלי ושלא יוריד לא בביצועים...האפשרויות שנראו לי: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2765 http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=347&catcode=210 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_702&products_id=3161 האם הוא יתאים לי בכלל ללוח אם לא ממש הבנתי כתוב SDRAM DDR, אני חושב שזה DDR וזה יהיה בסדר. איזה מהזכורונות יהיו המשלתמיים והכדאיים ביותר וייתנו לי את מירב הביצועים מהמערכת: AMD Athlon 3200+ GA-K8NS TwinMOS 512MB 400Mhz בדיוק כמו http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=347…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז ככה יש לי של GIGABYTE KT400 AGP8X/FSB33 מי שמכיר זה כולל 6 channel audio שזה הכרטיס קול, norton anivirus 2002 (לול ^^"), SUPER FSB333 socket A, AGP8X DDR 40+ אז אם מישו יכול בבקשה למצוא לי אני מחפש כבר המון זמן.. תודה רבה מראש :]
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD 2600+.... לוח אם של GIGABYTE RZ-7VT600P יש לי זכרון 512 במחשב...אני לא כל כך בטוח איזה...(DDR וכו'...) 2 שאלות... 1.איך אני בודק איזה זכרון בדיוק יש לי.... 2.איזה זכרון לקנות כדי להגדיל את הזיכרון לג'יגה.... האם זה צריך להיות אותו זכרון כמו זה שיש לי כבר...באותה מהירות? אותו היצרן? בבקשה תעזרו לי... אלון
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
ברצוני להחליף את לוח האם שלי 965p-ds3 rev3.3 ללוח אם מתקדם יותר. חשבתי יותר לכיוון לוח אם בעל יכולת SLI כמו Gigabyte GA-EP35-DS4, רציתי לדעת איך לוח זה מסתדר עם יכולת OC המעבד העתידי המתבקש הוא E8400 שהמטרה שלי להגיע איתו ל-4GHZ. ה-Gigabyte GA-EP35-DS4 לפי מה שהבנתי מתקדם יותר מה-Gigabyte GA-P35-DS4 עם אופציה לחיסכון באנרגיה למרות שהוא עולה קצת פחות. שורה תחתונה, אני מחפש לוח SLI שיהיה איכותי ובעל יכולות OC גבוהות, מה אתם ממליצים בתקציב 800ש"ח(ניתן לחרוג מעט) תודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני חייב עדכון ללוח אם שלי כיוון שהוא לא תומך ווינדוס ויסטה ובהתחלה אני חשבתי מה מזיינים לי ת'שכל?! ואז קלטתי שזה נכון בהתחלה חשבתי שזו בעיה אבל לקחתי את כל הרכיבים שלי והעברתי אותם ללוח אם אחר Asus P5L-MX והופ! פתאום ווינדוס ויסטה רץ חלק בלי שום בעיות הבעיה זה שאמרו לי שהלוח לא תומך ואם בכל זאת הצלחתי להתקין (שזה המצב שלי...) אז הויסטה לא תזוז ולא תתמוך... אז חשבתי אולי יש עדכון שיכול לפתור חרשתי ת'רשת ולא מצאתי ומכיוון שאני יודע שיש פה שאקלים של מחשבים אז אני מבקש את עזרתכם! אז בו תהיה שאקל ותעזור לי!
-
- 12 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות איזה מעבד לקחת ואלה שתי האפשרויות שנראות לי כרגע: AMD 5000 X2 ו AMD 5200 X2. לפי מה שהבנתי ההבדל העיקרי ביניהם זה גודל הקאש. האם גודל הקאש הוא משמעותי או שרק בקצת? יש הבדל של 58 שקל ביניהם ורציתי לדעת אם שווה להוסיף או שעדיף בהפרש לשדרג רכיב אחר במחשב. תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הלוחות : GA-K8NF-9 ל: GA-K8NXP ???? תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_21_33&products_id=1552&osCsid=2c85e9a1c08c50bb64b9284952da32e6 זה המעבד והלוח : jetway 845gea תודה לכל העוזרים..
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד ואני רוצה לשדרג כרטיס ראם אחד מתוך השניים שיש לי במחשב. יש לי Presario V2000 של קומפק. בכל כרטיס יש 256MB ראם. לפי מה שהבנתי משיחה (צ'יטוט) עם נציגת התמיכה של קומפק אני צריך כרטיס במהירות של 333mhz הבנתי גם שאני יכול לקנות כרטיס של יותר, אבל אז אני לא אנצל את המהירות הזאת. התבלבלתי מאוד. לא הצלחתי להבין לפי השיחה איתה עם אני צריך כרטיס DDR או אולי DDR או אולי בכלל DDRAM (משהו כזה) או SODIM. דיברתי קצת עם אחי, ולפי מה שהוא הסביר לי, SODIM מציין את הסלוט (יאני ה"שקע") וה-DDR מציין את הכרטיס עצמו ("תקע"). הנה החלק העיקרי בשיחה עם נציגת התמיכה: "Guy,I see that your model of presario notebook Supports PC2700 DDR333 memory modules. Two SODIMM slo…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-