עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avidan28,

שלום אחרי קריאת תגובות ישנות על החברה G SKILL החלטתי לקנות את הסט הבא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6551 אולם יש איזה מיספר שלא ברור לי מיספר הדגם הזה הוא F1-3200 ויש כמה דגמים מעליו שהם ממוספרים 4000 4400 4800. לי זה נישמע כמו דגמים של אתלון.... אשמח אם מישהו יסביר לי מה מדובר.אני אומר מראש אני לא מתכנן אוברקלוק אבל נחמד אם הם יהיו אמינים וחזקים.

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by dealer4u,

שלום לכולם אני בעל חנות במרכז ומעוניין להזמין במיוחד מחו"ל את הלוח הזה במיוחד לגיימרים. האם זה לוח טוב או שאתם ממליצים להזמין אחד אחר? (דרך אגב המחיר שלו אמור להיות 940שקל) שווה? http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=338

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by esaly,

אהלן! איך אני בודק איזה CL הזיכרון שברשותי? לא במפרט המצורף....אם אפשר לקבל דרכים לבדיקת הCL... דרך תוכנה או דרך הצ'יפ עצמו?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by tkhvbcht,

מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, VIA P4M800Pro, DDR2, AGP איך הם נחשבים לטובים? ובשביל משחקים הם נחשבים לטובים?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by RS4,

GIGABYTE GA-945GM-S2 CONROE READY או GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY או GIGABYTE GA-945G-S3 CONROE READY

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by shirNoshe,

שאלה עקרונית: ברשותי זוג זכרונות 2X512 של OCZ.אני רוצה להוסיף עוד 2X1GB ואז יש לי כמה שאלות: 1.האם הנפח הכללי יהיה3GB? 2.האם כל זוג DIMM'S יעבוד כדואל? 3.האם המערכת תעבוד בדואל? בהנחה שנשמרים הכללים של : 1.כולם SS או DS. 2.כולם אותו התזמון. 3.הלוח תומך ב-4GB. והאם ניתן להגיד שזה יהיה בכל לוח/צ'יפ או כל לוח לגופו.

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by ^Z^,

איזה לוח עדיף לאוברקלוק?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. Started by BuNKeR,

שלום לכולם רציתי לדעת האם אתם מצליחים למצוא הבדל בין הלוחות http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2314 חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי הזיכרונות שאני הולך לקנות למחשב יהיו בתדר 667 MHZ האם עדיף לקחת את הלוח הזה (חיסכון במחיר)? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2324&ModelName=GA-945P-S3

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. Started by pergola,

צריך לוחות אם כמה שיותר זולים שתומכים ביחס מחלקים קטן מ2 שיהיו גם טובים לOC.. משהו שמגיע לבאס 500... תקציב עד 1100 עדיף אבל כמה שיותר נמוך..

• 13 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by lmlm,

אינטל 82.1% AMD 14.9% פרטים נוספים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=695635&starttime=0&endtime=0 אינטל ממש שולטת בשוק הניידים (80% וואו!)

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  11. היי לכולם חברי הוא בעל אולפן הקלטות.יש ברשותו מחשב שכולל את הדברים הבאים: 1-מעבד:AMD ATHLON 3500 BOX בסוקט 939.הוא ביקש ממני להדגיש שהמעבד הזה בגירסת וני'ץ 2-לוח אם של גיגה בייט המבוסס על גיפורס 3 בסוקט 939 3- 2GB זכרון של חברת סמסונג .DDR 1 מה שקורה זה שהוא חשב להחליף את המעבד לכפול ליבה,ואז התברר לו שהוא גם ייצטרך להחליף את הזכרון ואת הלוח אם.את הזכרון הוא חייב להחליף לDDR 2 ואת הלוח אם הוא גם חייב להחליף.בקיצור הוא דיבר עם טכנאי מחשבים ושאל אותו האם המעבד כפול ליבה ייתן לו יותר ביצועים ממה שיש לו עכשיו.אותו טכנאי אמר לו שזה לא כ"כ משנה ואולי יהיה שינוי של 20%.בקיצור חברי ככל הנראה לא סומך על חוות דעתו של הנ"ל ולכן הוא ביקש להפנות את השאלה לפורום זה. הוא ביקש לציין: ש…

• 10 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by BravaSX,

שלום, בימים הקרובים אני מתכנן ליקנות מחשב חדש ורציתי לדעת האם הלוח הנ"ל Gigabyte GA-P31-DS3L מבחינתכם סימלי למחיר שלו? האם יש חסרונות? או שאולי עדיף להחליף לוח אשר באותו מחיר אך יותר טוב? תודה.

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by 114508534,

אם כן לינק יתקבל בברכה , יד שנייה נראה לי תמוהה לקנות למרות שיותר זול יד שניה

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  14. אני יודע שהנושא הזה כבר נטחן , אבל בכל זאת אנחנו מתקרבים למועד היציאה של המעבדים החדשים אני בתהליך של רכישת מחשב חדש וקניתי כמעט את כל החלקים (מארז ,ספק,כרטיס מסך וכו') ועדיין לא קניתי את המעבד ולוח האם . יש טעם לחכות או שלקנות את ה Q6600 ? מישהו יודע מתי יצאו המעבדים החדשים לשוק ?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  15. אוקיי אז התקנתי את התוכנה לבדיקת טמפרטורות VOLT ומהירות מאווררים המעבד שלי הוא :intel pentium 4 3GHZ אז העלתי תמונה תגידו לי אם הטמפרטורה הגיונתי ואם לא איך אני יכול לפתור תבעייה הזו כל רגע קופץ לי חלון ואומר לי שהטפרטורה גבוהה מדי

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by dol222,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Q6600 וקירור Arctic-Cooling Freezer 7 Pro. אני קונה מארז מאוד מאוד שקט P182 כי השקט מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי ורציתי לדעת אם הקירור הזה של המעבד יפגע לי בשקט... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by reyrey_200,

שלום, בפורום מפרטי מחשב הציעו לי להרכיב במפרט מעבד E7200 מהגרסה החדשה. אבל לדאבוני המעבד אינו נמצא בסקאי ולא בTMS.ממה שהבנתי המעבד עולה כיום 650 ש"ח. היכן ניתן למצוא אותו ? והאם הוא יותר טוב מהE6550 ? בתודה,ניב

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by x-amin,

יש לי את המעבד 6300 הכפול.. בקיצר לפי כמה ימים כתבתי פה על משחקים שנתקעים ומכבים את המחשב וכו'.. אמרתם לי להחליף משכה טרמית.. החלפתי משכה ואפילו את המאוורר ושהדלקתי את המחשב הטמפ' ירדו מ55 ל47 בערך.. אחר כך נכנסתי למשחק והמחשב נכבה כרגיל... שהדלקתי אותו שוב המעבדים שוב עומדים על 55 וזה כבר חצי שעה בערך לא יורד..מה אפשר לעשות? מה יכוה להיות הבעיה?יש לי ספק כח 500W ואני חושב שהוא דיי זול ומעפן.. יש סיכוי שזה בגלל זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by XGALX,

אני מחפש זיכרון 2 ג'יגה עד 250 ש''ח מעבד: pentium[r] 4 3.00 ghz לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Duo v2 DDR2

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  20. תראו הבנתי שה 3WAY SLI לא שווה השקעה אבל הלוחות החזקים יותר הם תומחים בזה... התקציב שלי הוא עד 1800 +- חשוב מאוד שתיהיה חברה אמינה(דוגמה ידוע לי שאסוס היא חברה אמינה מאוד) אז מה לבחור בתקציב הנ"ל? השמח אם תעזרו......

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by slavikme,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה: אם אני קונה מעבד Q6600 מחנות כלשהי איך אני יודע שהסטפינג של אותו מעבד הוא G0 ולא B3? כמו כן אני מודע לגבי קוד המעבד (G0) שהוא SLACR, אבל הוא לא רשום באף חנות, וגם לא רשום הסטפינג. לפי אילו סימני זיהוי אני מזהה שזהו באמת דגם של הסטפינג G0? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by vbwx,

לפני כמה זמן התקשרתי לנע מחשבים, ונציג מכירות אמר לי שאם אני מעוניין בפנרין אני חייב לקנות P5E או P5K P5B בשום פנים ואופן לא יתמוך ב Q9450, קיצור, תכננתי לקנות את הלוח אם בשביל המעבד (לוח אם P5E לבד עולה 1200 שקל בנע מחשבים!) למזלי, לפני שעשיתי כל צעד, barel הביא לי הוכחות חותכות ש P5B מריץ Q9450 הודעה שלך ששווה בשבילי 1200, תודה אחי

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  23. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב ב 1500 ל 2000 שקל ואני מתלבט איזה מעבד לקחת. המחשב בעיקר לסרטים emule ואינטרנט. ההתלבטות שהייתה לי היא בין הamd 5200 שצורך 65w יחסית ל6400 שצורך 125w מה שהפריע לי ב6400 הייתה הצריכת חשמל שלו והחום. השאלה אם זה משמעותי? ואולי עדיף ללכת על מעבד של INTEL? אבל אז נראה לי שתהיה לי בעיית תקציב. ובתקציב הנוכחי נראה לי שאפשר לסחוט ממעבד של AMD הרבה יותר ממעבד של INTEL, נכון? תודה!!

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by ilstockman,

יש לי CORE 2 DUO E6600 והעניין הוא שהוא מראה טמפרטורה ממש גבוה...65 מעלות בעבודה רגילה... מקודם היה אפילו 70 מעלות, אבל פתחתי את המחשב ניקיתי את המאורר של המעבד, ראיתי גם שהמשחה הטרמית די התיבשה אז שמתי משחה חדשה אבל עדין יש טמפרטורה ממש גבוה... יכול להיות שזה לא באמת והשבב בלוח אם דפוק? (יש לי ASUS P5B) וכן ניסתי כל מני תוכנות לבדיקת הטמפרטורה וכולם מראות אותו דבר (SPEED PAN, EVEREST וכו'). יש להדגיש שהמצב כבר די הרבה זמן... האם יש חשש לשריפת המעבד?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים