עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה צריך לדעת לפני שאני קונה משחה חדשה למעבד ? כאילו מה לא לקחת ומה יתאים לי למעבד ?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by Gliding,

היי, אני הולך עוד מעט לאסוף את המחשב, ורציתי לדעת מה כדאי לוודא לפני שאני עוזב את החנות: 1. איך אני מוודא שהזכרונות ששמו לי הם באמת DUAL CHANNEL (זה אמור להיות כתוב על המדבקה שליהם או משהו?) 2. איך אני מוודא איזה מעבד שמו? אפשרי בלי להוריד את המאוורר? 3. יש איזו דרך לוודא שהכל תקין כשאין מערכת הפעלה מותקנת? ואחרון: אחרי שהמחשב כבר יהיה בבית. יזה בנצ'מרקים מומלץ להריץ כדי לוודא שהכל תקין?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  3. זה מה שיש לי כרגע amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 למעבד יש לי 2000 שקל (תמליצו על משהו טוב) אני לא יודע איזה חברה לקחת אינטל AMD וכו' אמרו לי משהו על 3000 ג'יגה הרץ זיכרון צריך להוסיף עוד ??? ומה עם הכרטיס שמעתי יש geforce 6 כמה הוא צריך לעלות תודה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  4. אמרו לי שלא כל לוח אם יתמוך ב-ssd ש מותקנת עליו מערכת הפעלה ויריץ אותו ראשון אני צריך ssd שיהיה עליו רק מערכת הפעלה וכמה תוכנות ו-hdd לאחסון, מן הסתם הבוט יהיה מה-ssd מה צריך לבדוק? האם הלוח הזה יעמוד במשימה? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4953#ov תודה.

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  5. אני כצת מבולבל : / יש לי פעמיים DDR400 של Kingstone כל אחת 256 ב Dual ואני לא בטוח האם כל אחת מהם צריך להיות במהירות שעון של 400 או שמה שתיהם ביחד צריכים להיות במהירות של 400 ?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  6. טוב יש לי שאלה: מה קובע הGHZ במעבד? האם הוא משפיע על הביצועים בצורה משמעותית? לפי מה קובעים את ביצועי המעבד? ואיזה מעבד יותר טוב: E6750 או Q6600 והאם זה נכון שהQ6600 מורכב משני E6600?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מה קובע כמה יציאות USB יהיו לי מאחורי המחשב? הלוח אם?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by motii011,

אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה רציתי לדעת איזה חלק במחשב משפיע על מהירות החילוץ ב WINRAR האם זה חוזק המעבד או זיכרון רם?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  9. איזה לוח ברמה גבוהה ניתן לקנות במקום ה MSI NEO4 שתכננתי לקנות ? האם כדאי לחכות עוד קצת ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. נגיד מעבד כמו E8400 שהוא על לוח שלא תומך בFSB שלו. מה יקרה?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  11. הוא נהיה מאד מאד מאד מלוכלך. מוזר שהוא עובד.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אותו דבר כמו בכותרת ואם החנות יכולה לדעת שעשתי OC למעבד תודה

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  13. אם אני שם על לוח שתומך רק ב-dual שלושה כרטיסים של זכרונות, זאת אומרת 6g זיכרון (2gX3) האם אמורה להיות בעיה כלשהיא? זה לא נראה לי כל כך הגיוני אבל מישהו אמר לי שיכול להיות עם זה קצת בעיות... תודה!

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  14. אני מעונין לקנות מחשב חדש ונתקלתי בדמיון מטורף בין 2 לוחות אם http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NXP-SLI.htm http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-SLI.htm 1) GA-K8NXP 2)GA-K8NULTRA שניהם עם טמיכה ב-SLI ההבדל בין שניהם אצלי הוא 40 דולר אבל לפי ה-SPECS שלהם למעלה הם ממש אותו הדבר חוץ מאיזה משהו פעוט אחד רציתי את ה-XP אבל כרגע אני לא יודע מה לבחור בקשה הביעו את דעתכם

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  15. ולא הערכות מלומדות ושאר ירקות שאוהבים לפזר כאן חדשות לבקרים ! אלא דברים מפי מנכ"ל אינטל ! https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3775390,00.html זה למעשה תרגום של הקישור שנמצא כאן - https://hwzone.co.il/community/topic/595806-מנכל-אינטל-7nm-רק-ב-2021/ שכמובן פורסם לפני הפוסט שלי . תהנו !

16. Started by Impact,

בקרוב אני קונה מחשב חדש עם 4GB זיכרון, 800MHZ, שתי סטיקים של 2GB. מה קורה אם אחבר 2GB (שתי סטיקים של 1GB) 667MHZ ? ה 800MHZ יקלט כ 667MHZ?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  17. יש לי סטיק אחד של 512 PC2700. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512, על איזה מהירות ללכת? בשלב זה אני לא חושב על מה יהיה עם DDR2 אז בבקשה לא להכניס את זה לדיון. מה שכן אני מנסה לחשוב טווח ארוך.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  18. שלום לכולם, אם אני קונה מחשב מבוסס SB, ומקבל התחייבות בכתב להחלפת הלוח בחדש כשהמלאי התקין יגיע וללא תלות בתקלה בלוח הישן.. 1. האם החלפת הלוח תצריך התקנות של מערכת הפעלה / דרייברים (לרבות התקני USB מיוחדים) / תוכנות ? 2. האם תהיה לי בעיה עם רישיון ה- WIN7-OEM ? שכן ולמיטב ידיעתי, נתוני הלוח (עד כדי מספר סידורי ולא רק הדגם) משודכים לרישיון ה- OEM. 3. האם בכלל אפשר להיות בטוח שהלוח יוחלף באותו דגם (REV אחר) או שמא זה יהיה דגם אחר לגמרי, דבר שיקשה עוד יותר בדברים שלעיל ? עזרתכם בבקשה..

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  19. Started by emilio,

מה המחירים האלה במיוחד לליבות כפולות....................... :screwy: :screwy: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tsarig,

-אני מרכיב מערכות מחשב, ובזמן האחרון אני מקבל הרבה לוחות אם חדשים של GIGABYTE שפשוט לא עובדים, יצא לי להחליף פעמים אותו דגם של לוח עד שהתייאשתי והזמנתי דגם תואם של ASUS ונפתרו הבעיות, הבעייה הנפוצה בלוחות שלהם היא שהלוח לא "מתניע", המעבד קר והגשר הדרומי רותח. עד לפני כחודשיים לא היו לי שום בעיות עם הלוחות שלהם ואני מעדיף אותם בגלל האיכות של המוצרים של החברה ובגלל המחירים הנמוכים בשוק המקומי כתוצאה משני ייבואנים של החברה. נתקלתי בבעיות מסוג זה בלוחות SOCKET 478 ו SOCKET 775. בסוקטים של AMD עוד לא נתקלתי בבעייה מסויימת. האם עוד מישהו נתקל בבעיות מסוג זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by huber,

שאלה רטורית, הנה התשובה למי שלא יודע: https://www.youtube.com/watch?v=Skry6cKyz50

22. ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום עמדתי לקנות לוח abit nf7 ומעבד amd barton 2500 אך בזיגזג מציעים את המעבד רק עם שנה אחריות ובנוסף עלי לקנות בנוסף מאוורר למעבד. לדברי זיגזג התחלף מפיץ בארץ וכרגע קשה להשיג את המעבדים. מאחר שאני מחפשת מחשב זול (אך טוב) לא נותרה לי ברירה כי אם ללכת על מעבד סלרון (אין לי כסף להשקיע בפנטיום 4) אני טועה או שיש חלופות נוספות?

• 42 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by rosesr,

קראתי שKT400 יתחיל להימחר כKT333 אז תוך כמה זמן כל לוחות הKT333 יהפכו ל"KT400"?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  25. השאלה הנשאלת...מבחינת ביצועים ולא מבחינת מחיר....מה עדיף הI7 930 שבאמת כבר זקן לעומת החדש I7-2600 שבאמת חדש. מצד אחד נדמה לי שה2600 לא תומך TRI-CHAN - אבל בכלל רואים בזה את ההשפעה ? מה יותר חזק ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.