עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אותו דבר כמו בכותרת ואם החנות יכולה לדעת שעשתי OC למעבד תודה

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  2. אם אני שם על לוח שתומך רק ב-dual שלושה כרטיסים של זכרונות, זאת אומרת 6g זיכרון (2gX3) האם אמורה להיות בעיה כלשהיא? זה לא נראה לי כל כך הגיוני אבל מישהו אמר לי שיכול להיות עם זה קצת בעיות... תודה!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  3. אני מעונין לקנות מחשב חדש ונתקלתי בדמיון מטורף בין 2 לוחות אם http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NXP-SLI.htm http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-SLI.htm 1) GA-K8NXP 2)GA-K8NULTRA שניהם עם טמיכה ב-SLI ההבדל בין שניהם אצלי הוא 40 דולר אבל לפי ה-SPECS שלהם למעלה הם ממש אותו הדבר חוץ מאיזה משהו פעוט אחד רציתי את ה-XP אבל כרגע אני לא יודע מה לבחור בקשה הביעו את דעתכם

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  4. ולא הערכות מלומדות ושאר ירקות שאוהבים לפזר כאן חדשות לבקרים ! אלא דברים מפי מנכ"ל אינטל ! https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3775390,00.html זה למעשה תרגום של הקישור שנמצא כאן - https://hwzone.co.il/community/topic/595806-מנכל-אינטל-7nm-רק-ב-2021/ שכמובן פורסם לפני הפוסט שלי . תהנו !

5. Started by Impact,

בקרוב אני קונה מחשב חדש עם 4GB זיכרון, 800MHZ, שתי סטיקים של 2GB. מה קורה אם אחבר 2GB (שתי סטיקים של 1GB) 667MHZ ? ה 800MHZ יקלט כ 667MHZ?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  6. יש לי סטיק אחד של 512 PC2700. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512, על איזה מהירות ללכת? בשלב זה אני לא חושב על מה יהיה עם DDR2 אז בבקשה לא להכניס את זה לדיון. מה שכן אני מנסה לחשוב טווח ארוך.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  7. שלום לכולם, אם אני קונה מחשב מבוסס SB, ומקבל התחייבות בכתב להחלפת הלוח בחדש כשהמלאי התקין יגיע וללא תלות בתקלה בלוח הישן.. 1. האם החלפת הלוח תצריך התקנות של מערכת הפעלה / דרייברים (לרבות התקני USB מיוחדים) / תוכנות ? 2. האם תהיה לי בעיה עם רישיון ה- WIN7-OEM ? שכן ולמיטב ידיעתי, נתוני הלוח (עד כדי מספר סידורי ולא רק הדגם) משודכים לרישיון ה- OEM. 3. האם בכלל אפשר להיות בטוח שהלוח יוחלף באותו דגם (REV אחר) או שמא זה יהיה דגם אחר לגמרי, דבר שיקשה עוד יותר בדברים שלעיל ? עזרתכם בבקשה..

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by emilio,

מה המחירים האלה במיוחד לליבות כפולות....................... :screwy: :screwy: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by tsarig,

-אני מרכיב מערכות מחשב, ובזמן האחרון אני מקבל הרבה לוחות אם חדשים של GIGABYTE שפשוט לא עובדים, יצא לי להחליף פעמים אותו דגם של לוח עד שהתייאשתי והזמנתי דגם תואם של ASUS ונפתרו הבעיות, הבעייה הנפוצה בלוחות שלהם היא שהלוח לא "מתניע", המעבד קר והגשר הדרומי רותח. עד לפני כחודשיים לא היו לי שום בעיות עם הלוחות שלהם ואני מעדיף אותם בגלל האיכות של המוצרים של החברה ובגלל המחירים הנמוכים בשוק המקומי כתוצאה משני ייבואנים של החברה. נתקלתי בבעיות מסוג זה בלוחות SOCKET 478 ו SOCKET 775. בסוקטים של AMD עוד לא נתקלתי בבעייה מסויימת. האם עוד מישהו נתקל בבעיות מסוג זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by huber,

שאלה רטורית, הנה התשובה למי שלא יודע: https://www.youtube.com/watch?v=Skry6cKyz50

11. שלום עמדתי לקנות לוח abit nf7 ומעבד amd barton 2500 אך בזיגזג מציעים את המעבד רק עם שנה אחריות ובנוסף עלי לקנות בנוסף מאוורר למעבד. לדברי זיגזג התחלף מפיץ בארץ וכרגע קשה להשיג את המעבדים. מאחר שאני מחפשת מחשב זול (אך טוב) לא נותרה לי ברירה כי אם ללכת על מעבד סלרון (אין לי כסף להשקיע בפנטיום 4) אני טועה או שיש חלופות נוספות?

• 42 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by rosesr,

קראתי שKT400 יתחיל להימחר כKT333 אז תוך כמה זמן כל לוחות הKT333 יהפכו ל"KT400"?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  13. השאלה הנשאלת...מבחינת ביצועים ולא מבחינת מחיר....מה עדיף הI7 930 שבאמת כבר זקן לעומת החדש I7-2600 שבאמת חדש. מצד אחד נדמה לי שה2600 לא תומך TRI-CHAN - אבל בכלל רואים בזה את ההשפעה ? מה יותר חזק ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מה קורה עם אני ממלא את כל המקומות של הזכרונות (3) במערכת אמד ב-ל-י דואל דדר... כל הזכרונות דדר 400... המהירות יורדת ? לכמה? הוכחות בבקשה.... האם זה משפיע הרבה? צודהההה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by NTT,

היי, כבר הרבה זמן אני מחכה שיצאו מעבדי הפנרין,ולאחרונה לא ממש עקבתי, אז חיפשתי בגוגל את תאריך היציאה שלהם ואני מצאתי רק מאמרים ישנים, אז הQ9450 כבר יצא לשוק? אם לא,אז מתי הוא יצא? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  16. שלום, כידוע ישנם 4 חריצים עבור הזכרונות, כאשר מגדירים DUAL CHANNEL מה קורה עם ה-2 החריצים הנותרים הפנויים? האם הם גם מיוחסים כ-DUAL CHANNEL ? או שמתנהגים כרגיל ? ומה יקרה אם אשים בהם סטיקים של זכרונות ? אם שאלתי לא בסדר, הגידו לי... תודה.

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  17. אני אישית מצפה לו בקוצר רוחחח חחח

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by elibadra2,

שלום לכם מה שלומכם? אני רוצה לקנות מחשב בסביביות ה 2200 שקל. אני רואה שבפורום פה אתם כותבים על מעבדים שונים לגמרי מהמפרטים שכתובים באתר איך זה יכל להיות, האם המפרטים שלהם עד כדי כך לא מעודכנים? אתם מדברים על מעבדים "I3 , I5, ו I7 " והם מדברים על מעבדים אחרים לגמרי ,מישהו יכל להגיד לי מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by arkzai,

חיכיתי ל-20 באפריל ולא ירד אפילו שקל אחד בשום חנות בארץ על המעבדים (בעיקר לא ה- 9300 שאותו אני כל כך רוצה)? אז מה קורה תהיה ירידה בקרוב? תודה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  20. היי, אני מחכה כבר המון זמן לכפולי הליבות של אינטל או לפחות לבנצ'ים שלהם כדי לדעת אם לקנות אותם במחשב החדש, אבל מאז החדשה על השיחרור שלהם הם ירדו מהכותרת, מישהוא שמע משהוא על זה או שיש לו בנצ'ים שייתן לי חומר כדי לדעת אם שווה לחכות? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  21. לפני שבועיים בערך קראתי בכמה מקומות בפורם הזה שצפויה ירידת מחירים והתפתחות של שוק הלוחות שתואמים את הקונרו. האם יש לצפות לירידת מחירים, או ליציאת לוחות טובים וזולים (לא לOC) בקרוב? ובהקשר זה, האם אפשר לצפות לירידת מחירים כזו או אחרת של מעבדי הקונרו בעתיד הקרוב (נאמר בתוך שבוע שבועיים)?

22. Started by ifs2003,

מישהוא יודע מתי נראה אותו בארץ בחנויות ?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by lipa,

ראיתי כתבות על ערכות השבבים החדשים של אינטל 915 ו-925 עם DDR-2 533 ,הביצועים בקושי מתקרבים לערכות השבבים הקודמות 865 ו-875 בקיצור קודם פרסקוט ועכשיו הלוחות אם החדשים ,מה קורה פה ? משיהו מבין את ההגיון של אינטל ?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  24. הוא עולה 1000 שקל הוא כפול ליבה הוא מביא תוצאות יפות של אובר קלוק - מולו (במחיר) עומד חד ליבה של +AMD 3200 הבנתי שהוא יותר טוב מממנו כמעט בהכל נכון? אז למה הוא פשוט לא משתלט על השוק ?

• 11 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.