מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 אבל הכרטיס מסך לוקח את כול המקום של השני אז ככה שנשאר לי1 עכשיו אני צריך עוד איזה חיבור 1 לפחות של PCI אפשר לעשות משהו בנידון ? או שרק לוח חדש כי הלוח הזה חדש .. יש דבר כזה אולי PCI חיצוני ? או משהו בסגנון ?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הלוח שלי (EPOX 8KDA3J( עשה בעיות, קראתי שאת חלקן עדכון הBIOS אמור לפתור. עדכנתי אותו, וכשאני מפעיל את המחשב מופיעה מולי הודעה עם הBootBlock V1.0. בעקרון זה נועד על מנת לתקן מצב כמו שיש לי עכשיו, ולשחזר BIOS שנדפק מעדכון. הבעיה היא שזה לא עובד. ככל הנראה בגלל שהוא נדפק ממש חזק, ולכן לא מגיב לשום דבר. מה אני יכול לעשות עכשיו ? הרי אין אחריות על זה והם לא יחליפו לי. יש אולי איזו חנות\אדם שיכול לעזור לי לעשות Hotflash ?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שאלווווווום, קבלו את הדילמה יש לי עכשיו מעבד 1.6 ולוח אם asus p4b עם 384 sdram מה עדיף לשדרג מעבד לathelon 2500 + לוח אם חדש+ זכרונות ddr חדשים? או פשוט מחשב חדש...אם לשדרג שלחו לי לינקים בבקשהההה לחנויות שירכיבו צוות לעניין! אגב יש לי כרטיס מסך radeon 9600xt ההתלבטות היא מהסיבה הפשוטה שעשיתי לאחרונה מודינג למארז ויש לי חלון צידי בצורת בילבונג ונאונים ומאווררים ואין לי כח לעשות הכל במארז חדש... (אגב תמונות בקרוב... היכונו להיגנב) מה עדיף אחים שלי??
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כותרת.
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
מתי יוצאת הגרסה החדשה ל- IC7 MAX3? (בארץ)
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג אם הם מתכננים להוציא משהו חדש בקרוב לתת מענה לכל המפלצות שאינטל השיקה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש של אינטל 850 ,845,והחדש 7205 יש SIS האם אני ירגיש הבדלים בביצועים בין הזיכרונות? מה לוח האם המומלץ? (השימוש במחשב למשחקים ותוכנות ) ללא OC תודה
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כרטיסי PCI או ISA ? יש לי שני כרטיסי רשת, אחד PCI עם ציפ של REALTEK (כזה ב 57 שקל) וכרטיס של 3COM ETHERLINK ISA. אותו סיפור עם כרטיס קול. המחשב שלי לא כ"כ חזק (פנטיום 3 450) ואני רוצה להעיק על המעבד כמה פחות. יש עדיפות לכרטיס מסויים ? יש הסברים נוספים ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רב! מה אומר הREV ליד שם הלוח? מה ההבדל לדוגמא בין 2.0 ל3.3? תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
סליחה אם זה לא הפורום המתאים....
-
- 23 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! הצלחתי להבין שהאות A אחרי המעבד מסמלת שהוא עם ליבת נורתווד. מה פירוש האות B? (מופיע בטבלת השוואת המחירים באתר). בנוסף - מישהו יכול להסביר לי למה מחירי מעבד 2.4 גבוהים משמעותית ממחירי מעבד 2.53? (הגיון פשוט אומר יותר מהר=יותר כסף אבל כנראה שאני טועה בגדול...). ???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון למחשב ונתקלתי במוצר הבא: DDR 256MB 400 BGA 2.5CL American Data , מה זה BGA? האם AMERICAN DATA זה A-DATA? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Because of chipset limitations, when using FSB 1333 MHz CPU with populating all DIMM sockets, memory frequency will be reduced from the original, and system instability or incorrect detection of memory module may be occur. Please refer "Memory Support List" for memory support information. ראיתי את זה במפרט של לוח אם של ג'יגהבייט: Gigabyte GA-P31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 אם יש לי מעבד עם בס של 1333 אז מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כשביקשתי המלצות למפרט הסבירו לי בפורום שאני לא צריך את המעבד 2600 לשימושים שלי. ורציתי לדעת למי ולאיזה צורת עבודה ואו תוכנות כדאי המעבד i5 2500 ולמי i72600 ובמקום לשאול אותי למה אני צריך את זה הייתי מאד מעריך תשובה שתסביר מתי מתאים איזה מעבד עם דוגמא. תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר זה מןפיע הלוח בשתי שורות בכל שורה תומך במעבדים שונים http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7ZXE.htm עם זאת עדכון התקנים באתר או הביוס מתיחס רק ללוח זה ללא אפשרות בחירה של זה ( GA-7ZXE (Rev 1.x/2.0 אז כיצד ניתן לדעת? תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בלוחות אסוס למשל הסידרה P5K וכן הלאה יש P5KR ו-P5KC מה הפרוש ואיפה ניתן לקרוא מה הפרוש של כל האותיות. דבר נוסף איך אני יודע אם ללוח יש על הבורד חיבור לפייר ווייר ויו אס בי כדי לחבר לפנל הקדמי .
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מהו פרושו של המושג XTC בזיכרונות? זוהי מין התאמה למשהו? מכיוון ואני רוצה לקנות את הזיכרונות הבאים: OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 וכתוב: "דגם: XTC PC2-6400EL Platinum" ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ובקשר ללוח אם מזה אומר ATX? זה הלוח אם שאני מתכוון לקנות: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&ProductName=GA-P31-DS3L
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://www.upfree.net/8323330 הקובץ המצורף בלינק הנ"ל מראה את התוצאות שקיבלתי ב3DMARK רציתי לדעת מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
בלוח אם P8H67-M LX B3 של אסוס כתוב שם באודיו שהוא תומך ב8 ערוצים. ובכוכבית שם נכתב : *1: Use the chassis with HD audio module in front panel to support 8-Channel audio output. מה פשר הכתוב. (לא להסביר לי את האנגלית... )? תודה מראש לכל המומחים
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חג שמח אני לא מבין מה בדיוק אומרות התוצאות האלה של ה BENCHMARK שעשיתי עם תוכנת אוורסט........... לפי הטבלה שלהם הביצועים שלי לא טובים יחסית לחומרה שיש לי (נמצאת בחתימה) מה הם אומרים והאם זה טוב, ואם לא איך אני משפר את זה? תודה MEMORY READ ------------------ CPU Motherboard Chipset Memory Read Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 2457 MB/s MEMORY WRITE -------------------- CPU Motherboard Chipset Memory Write Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 917 MB/s
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני צריך להחליט אם להגיע פיזית לחנות או להזמין דרך האינטרנט. החנות לא רחוקה מהבית שלי אבל יותר נוח אם זה יגיע לדואר. * אז אודה אם תייעצו לי באיזה אופן לקנות. * וגם - מה צריך לבדוק כשקונים זכרון 1 ג'יגה של קינגסטון? איך יודעים שלא מכרו לי מוצר לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מחשב ישן p4 1.7 סוקט 478. ראיתי ביד שניה כל מיני מעבדים 2.8 סוקט 478 במחירים ממש נמוכים.. האם רק את הסוקט צריך לבדוק והמעבד 2.8 פשוט יעבוד מעולה על המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-