עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב! מה אומר הREV ליד שם הלוח? מה ההבדל לדוגמא בין 2.0 ל3.3? תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. סליחה אם זה לא הפורום המתאים....

• 23 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by MONORAIL,

שלום לכולם! הצלחתי להבין שהאות A אחרי המעבד מסמלת שהוא עם ליבת נורתווד. מה פירוש האות B? (מופיע בטבלת השוואת המחירים באתר). בנוסף - מישהו יכול להסביר לי למה מחירי מעבד 2.4 גבוהים משמעותית ממחירי מעבד 2.53? (הגיון פשוט אומר יותר מהר=יותר כסף אבל כנראה שאני טועה בגדול...). ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by johny,

אני מחפש זיכרון למחשב ונתקלתי במוצר הבא: DDR 256MB 400 BGA 2.5CL American Data , מה זה BGA? האם AMERICAN DATA זה A-DATA? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by tdavidi,

Because of chipset limitations, when using FSB 1333 MHz CPU with populating all DIMM sockets, memory frequency will be reduced from the original, and system instability or incorrect detection of memory module may be occur. Please refer "Memory Support List" for memory support information. ראיתי את זה במפרט של לוח אם של ג'יגהבייט: Gigabyte GA-P31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 אם יש לי מעבד עם בס של 1333 אז מה זה אומר?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  6. כשביקשתי המלצות למפרט הסבירו לי בפורום שאני לא צריך את המעבד 2600 לשימושים שלי. ורציתי לדעת למי ולאיזה צורת עבודה ואו תוכנות כדאי המעבד i5 2500 ולמי i72600 ובמקום לשאול אותי למה אני צריך את זה הייתי מאד מעריך תשובה שתסביר מתי מתאים איזה מעבד עם דוגמא. תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by noam12,

באתר זה מןפיע הלוח בשתי שורות בכל שורה תומך במעבדים שונים http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7ZXE.htm עם זאת עדכון התקנים באתר או הביוס מתיחס רק ללוח זה ללא אפשרות בחירה של זה ( GA-7ZXE (Rev 1.x/2.0 אז כיצד ניתן לדעת? תודה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. בלוחות אסוס למשל הסידרה P5K וכן הלאה יש P5KR ו-P5KC מה הפרוש ואיפה ניתן לקרוא מה הפרוש של כל האותיות. דבר נוסף איך אני יודע אם ללוח יש על הבורד חיבור לפייר ווייר ויו אס בי כדי לחבר לפנל הקדמי .

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  9. Started by Fir3DragoN,

מהו פרושו של המושג XTC בזיכרונות? זוהי מין התאמה למשהו? מכיוון ואני רוצה לקנות את הזיכרונות הבאים: OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 וכתוב: "דגם: XTC PC2-6400EL Platinum" ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ובקשר ללוח אם מזה אומר ATX? זה הלוח אם שאני מתכוון לקנות: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&ProductName=GA-P31-DS3L

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by shaygutman,

http://www.upfree.net/8323330 הקובץ המצורף בלינק הנ"ל מראה את התוצאות שקיבלתי ב3DMARK רציתי לדעת מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  11. בלוח אם P8H67-M LX B3 של אסוס כתוב שם באודיו שהוא תומך ב8 ערוצים. ובכוכבית שם נכתב : *1: Use the chassis with HD audio module in front panel to support 8-Channel audio output. מה פשר הכתוב. (לא להסביר לי את האנגלית... )? תודה מראש לכל המומחים

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by ras81,

חג שמח אני לא מבין מה בדיוק אומרות התוצאות האלה של ה BENCHMARK שעשיתי עם תוכנת אוורסט........... לפי הטבלה שלהם הביצועים שלי לא טובים יחסית לחומרה שיש לי (נמצאת בחתימה) מה הם אומרים והאם זה טוב, ואם לא איך אני משפר את זה? תודה MEMORY READ ------------------ CPU Motherboard Chipset Memory Read Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 2457 MB/s MEMORY WRITE -------------------- CPU Motherboard Chipset Memory Write Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 917 MB/s

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  13. אני צריך להחליט אם להגיע פיזית לחנות או להזמין דרך האינטרנט. החנות לא רחוקה מהבית שלי אבל יותר נוח אם זה יגיע לדואר. * אז אודה אם תייעצו לי באיזה אופן לקנות. * וגם - מה צריך לבדוק כשקונים זכרון 1 ג'יגה של קינגסטון? איך יודעים שלא מכרו לי מוצר לא טוב?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  14. Started by FIRE-KID,

שלום יש לי בבית מחשב ישן p4 1.7 סוקט 478. ראיתי ביד שניה כל מיני מעבדים 2.8 סוקט 478 במחירים ממש נמוכים.. האם רק את הסוקט צריך לבדוק והמעבד 2.8 פשוט יעבוד מעולה על המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  15. מה צריך לדעת לפני שאני קונה משחה חדשה למעבד ? כאילו מה לא לקחת ומה יתאים לי למעבד ?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by Gliding,

היי, אני הולך עוד מעט לאסוף את המחשב, ורציתי לדעת מה כדאי לוודא לפני שאני עוזב את החנות: 1. איך אני מוודא שהזכרונות ששמו לי הם באמת DUAL CHANNEL (זה אמור להיות כתוב על המדבקה שליהם או משהו?) 2. איך אני מוודא איזה מעבד שמו? אפשרי בלי להוריד את המאוורר? 3. יש איזו דרך לוודא שהכל תקין כשאין מערכת הפעלה מותקנת? ואחרון: אחרי שהמחשב כבר יהיה בבית. יזה בנצ'מרקים מומלץ להריץ כדי לוודא שהכל תקין?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  17. זה מה שיש לי כרגע amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 למעבד יש לי 2000 שקל (תמליצו על משהו טוב) אני לא יודע איזה חברה לקחת אינטל AMD וכו' אמרו לי משהו על 3000 ג'יגה הרץ זיכרון צריך להוסיף עוד ??? ומה עם הכרטיס שמעתי יש geforce 6 כמה הוא צריך לעלות תודה

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  18. אמרו לי שלא כל לוח אם יתמוך ב-ssd ש מותקנת עליו מערכת הפעלה ויריץ אותו ראשון אני צריך ssd שיהיה עליו רק מערכת הפעלה וכמה תוכנות ו-hdd לאחסון, מן הסתם הבוט יהיה מה-ssd מה צריך לבדוק? האם הלוח הזה יעמוד במשימה? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4953#ov תודה.

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. אני כצת מבולבל : / יש לי פעמיים DDR400 של Kingstone כל אחת 256 ב Dual ואני לא בטוח האם כל אחת מהם צריך להיות במהירות שעון של 400 או שמה שתיהם ביחד צריכים להיות במהירות של 400 ?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  20. טוב יש לי שאלה: מה קובע הGHZ במעבד? האם הוא משפיע על הביצועים בצורה משמעותית? לפי מה קובעים את ביצועי המעבד? ואיזה מעבד יותר טוב: E6750 או Q6600 והאם זה נכון שהQ6600 מורכב משני E6600?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מה קובע כמה יציאות USB יהיו לי מאחורי המחשב? הלוח אם?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by motii011,

אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה רציתי לדעת איזה חלק במחשב משפיע על מהירות החילוץ ב WINRAR האם זה חוזק המעבד או זיכרון רם?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. איזה לוח ברמה גבוהה ניתן לקנות במקום ה MSI NEO4 שתכננתי לקנות ? האם כדאי לחכות עוד קצת ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. נגיד מעבד כמו E8400 שהוא על לוח שלא תומך בFSB שלו. מה יקרה?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  25. הוא נהיה מאד מאד מאד מלוכלך. מוזר שהוא עובד.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.