מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
http://img160.imageshack.us/my.php?image=95502538pl5.jpg 1. אוקי תראו מה מטמפרטורה של המעבד שלי פה 1, 2 או 3? 2. האם זה בסדר יחסות לקירור סטוק במנוחה? 3. כדאי לעשות OC או לחכות לטוניק ואז לעשות OC? 4. יש כאן תמונה מהאתר http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/q6600/cpu-2402.png ובCORE SPEED רשום שם 2400 ואצלי בCPU-Z רק 1600 ובמכפלה רשום של X9 ואצלי X6... מה זה אומר? המעבד שצולם באתר עם OC? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz: "כמה RAM אני צריך??" בסרטון לקחתי כמה דגמי זכרונות, כולם של Kingston, DDR 1600Mhz. השוויתי ביניהם בכמה בדיקות בין כמויות של 2, 4, 8 ו-16gb, ואת התוצאות תוכלו לראות בסרטון. אם אהבתם את הסרטון - תנו לייק. אם לא אהבתם - דיסלייק. מאוד אודה לכם אם תעשו Subscribe לערוץ. לינק לסרטון: צפיה מהנה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשרי לשים שני מעבדים על לוח אחד? (כמובן לוח שתומך בזה...) אני צריך אותם ליצירת מוזיקה דיי מקצועית, וכל הדברים הרגילים כמו גלישה, סרטים וכו... האם יש דבר כזה?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום . אני מחפש זכרונות שיהיו טובים מאוד לOC ושלא תהיה להם ממש בעיה גדולה להגיע לבאס 280, אחרי שעשיתי OC למעבד מ 2.4 ל 3.5 אני צריך להיות עם מחלק 3:2 שהוא הכי גרוע שיש.. ולכן אני מחפש זכרונות שיעשו או 1:1 ב 280+- או 5:4 בסביבות 300 גם טוב.. התקציב הוא 1200+- אם ממש שווה אז אפשר 1300. ותכניסו לשכלול גם את הזכרונות GEiL One TCCD 1.5-2-2-5, אני יכול להשיג אותם ב 1300+- אז תגידו לי אם זה שווה יותר מה ג'יסקיל למיניהם וכו'. תודה
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב בזמן הקרוב כנראה עם מעבד AMD S939, וג'יגה זכרון. האם עדיף לקנות סטיק אחד של ג'יגה או שני סטיקים של חצי ג'יגה כל אחד? (מבחינת ביצועים נטו) אשמח להסברים. עוד שאלות, מה המשמעות של "CL2.5"? ומה זה הSLI שכולם מדברים עליו?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני קונה מעבד משומש AMD 1600XP רציתי לדעת איזה בדיקות לבצע כדי לראות שהוא תקין תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל. אני רוצה לדעת אם הוא תומך ב64 ביט כי אני רוצה לקנות WINDOWS 7 (כן כן... לקנות) ואני רוצה לדעת אם אני יכול לקנות גרסה של 64 BIT (אם בכלל יש שתי גרסאות שונות?)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים .למפרט הנ"ל האם 2GB זכרון של 667MHZ מספיק או צריך 800MHZ האם אני יבחין בהבדל (מערכת הפעלה VISTA)אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI P45 Neo-F ומעבד Intel Core 2 Duo E8400 ששניהם תומכים בתדר FSB=1333, מה יקרה אם אתקין זכרונות בעלי תדר 800MHZ? והאם זה כדאי? (זכרונות 800 זולים משמעותית מזכרונות 1333). האם יש מקום להשתמש בזכרונות 1066? (פתרון ביניים). תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מעוניין לשים 2 כרטיסי זיכרון של 1 גיגה. אבל אני לא יודע באיזה מהירויות ובאיזה סוגי זיכרון הלוח אם שלי תומך, יש לי גם מעבד של AMD64 ואני יודע שצריכה גם להיות תאימות כלשהי עם המעבד. חבר שלי שפתח את המחשב המליץ לי לשים 2 כרטיסים: Kingston KVR667D2N5/1G 1024MB DDR2 667MHZ PC5300 CL5 להלן מצורף המפרט של המחשב לפי CPU-Z. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=448888 תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי dell optiplex gx280 ,איך אני יכול לדעת עם יש לו מעבד עם ליבה כפולה. ואיפה רואים אידיקציה עם זהו מעבד כפול או מעבד בודד. תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן אני לקראת שדרוג רציני ויש לי שאלה. אני הולך על מעבד עם 2MB, מהשיקול הכספי, 800 שקל הבדל לעומת מעבדים עם 4MB. רציתי לדעת על כל העניין הזה של הזיכרון על המעבד... אני לא מבין בזה כלום. עד כמה שהבנתי באפריל אמורים לצאת מעבדים חדשים ואינטל תעשה פחות או יותר יישור קו על ה 4MB בשילוב עם הורדות מחירים. תודה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני יכול לקחת 64MB ממחשב פנטיום 2 אבל נראה לי שהזיכרון שלהם פועל ב-100, אין לי מושג כי לא בדקתי לפע דעתכם זה יתאים ? עכשיו המהירות של הזכרונות שלי זה 133
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, מה היתרון בלוח עם חיבור 8 פין על פני 4 פין? לאיזה צורך זה משמש? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדי סלרון אמד...............................................(כל המעבדים שיש) ואם ההמעבד הזה טוב Intel Mobile Celeron 2.8GHz
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
-
שלום לכולם היום הלכתי לשתי חנויות מחשבים במטרה לקבל הצעות מחיר למחשב חדש בעיקרון רציתי מפרט או שבנוי על E6750 או שבנוי על AMD 6000+ ונאמרו לי כמה דברים שלא מסתדרים לי, תגידו לי אם הם נכונים או לא 1. יש הבדל משמעותי בין זכרונות במהירות 667 לבין 800 2. E6550 מהיר בהרבה מ AMD 6000 3. לוח אם שלא P35 לא יריץ טוב את E6750 אני מאוד מתלבט בין שני המעבדים האלו, אני יודע שאינטל יותר טובים אבל האם ההפרש במחיר שווה את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי אופצייה לשדרג את המחשב שלי עד 1200 ש"ח אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך והלוח אם, האם ב- 1200ש"ח אני יכול לקנות כרטיס מסך ולוח אם שעדיפים על מה שיש לי??? סביר להניח שכן... איזה כרטיס מסך ולוח לקנות??? (המפרט למטה)
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! בקרוב אקנה מחשב (מחכה לFermi - כמו חצי עולם): i7 860 + GA-P55A-UD3\ASUS P7P55D לאחר חיפושים באינטרנט מצאתי 3 אפשרויות טובות: G.Skill 6GB (3x2GB) DDR3-1600 CL9 - 1.5-1.6v ב-633 ש"ח PATRIOT Sector5 Viper II 4GB (2x2GB) 1333MHZ DDR3 CL7 - 1.65v ב-549 ש"ח G.Skill 4GB (2x2GB) ECO DDR3-1600 CL7 - 1.3v ב-666 ש"ח אני יודע שהלוח שלי תומך בDual Channel ולא Tripple Channel. והנה הדילמה: - אני יודע שמבחינת משחקים 4GB לא מנוצל וצריך מערכת הפעלה 64ביט (שבה אשתמש), אבל אני בטוח שיהיה לי שימוש ב6GB, במיוחד שאין כמעט הבדל במחירים (הזכרון הראשון והשלישי מאותה חנות שממנה כנראה ארכוש את כל המחשב). מה גם שהתדירות שאני מחליף מחשב דיי נמוכה (המחשב הנוכחי הוא AMD64 3200+) אז אני חושב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אחרי שהמעבד, core 2 duo e6300@1.86, כבר הגיע לרמת חום בלתי נסבלת, מעל 80 מעלות, פתחתי את המארז והתגלה שכל השטח על ההיטסינק שמתחת למאוורר שלו מלא אבק, שחסם את החורים בהיטסינק. אחרי שניקיתי את האזור מכל האבק, הוא רץ במהירויות שנעות בין 69 ל75 מעלות לפי intel thermal analysis tool ו-core temp, וקצת פחות, בין 66 ל 70 לפי speedfan. כל זה עם מארז פתוח. ממה שאני מבין הטמפ' המומלצות של אינטל זה עד 60 מעלות. מה יכולה להיות הסיבה לכך שהוא כל כך חם? יכול להיות שאחרי שלוש שנים, פשוט צריך למרוח משחה טרמית חדשה על המעבד? הביוס דרך אגב מראה טמפ' קצת שונות. 56-57. האם פשוט הפעלה של ווינדואוס מעלה את הטמפ' ביותר מעשר מעלות?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הכוונה היא בתוכנה, אמרו לי של925X יש בעיית יציבות. INTEL Black Canyon (925X) לוח אם 512MB Samsung DDR II INTEL Pentium 4 - 3.0 (530) זכור לי שיש מישהו כאן בפורום עם אותו לוח רק בגרסת הATX שלו (הלוח הזה הוא mAtx) ורציתי לדעת אם הוא נתקל בבעיות יציבות.
-
הבעיה הינה במחשב מבוסס AMD בעל לוח אם Gigabyte GA-MA74GM-S2H עם כרטיס רשת מובנה Realteak RTL 8168B/8111B Family PCI-E. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כרטיס הרשת חדל מלתפקד, החלפתי כבל רשת, אותו דבר. אני רואה שהנורית כלל לא דולקת. במנהל ההתקנים (VISTA) אין שום בעיה, הכל נראה תקין, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס והתקנתי שוב - לא עזר. כאשר אני מכבה ומדליק את המחשב, ומסתכל תוך כדי בנורית של כרטיס הרשת - היא כלל לא דולקת. שמתי לב שאם אני מוציא את המחשב מהחשמל, ואז מחבר ומדליק - הנורית דולקת, עד אשר מערכת ההפעלה עולה, ומאז היא כבוייה. האם הבעיה היא בעיית חומרה ברורה ? מה ניתן לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בדומה למבחני הטעימה שפפסי היו עורכים מפעם לפעם, גם AMD יחד עם האתר HardOCP ערכה מבחן עיוור לגיימינג. בנו ארבע מערכות: זוג ראשון היו A8-3850 ו-i3-2105 עם הGPU המובנה, למעט מעבד ולוח כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לאנשים לשחק ולבחור מי מבין השתיים היו עדיפה. הגיימרים לא ידעו מיהו מי ומה יש בתוכו אלא רק מערכת A ומערכת B. כצפוי היה רוב מכריע של אנשים שהעדיפו את ה-A8. עד כאן התוצאה לא מפתיעה ודי צפויה. המערכת הבאה היתה FX-8150 + 7970 כנגד 2700K + 7970 כאשר למעט לוח ומעבד כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לגיימרים להריץ משחקים אבל כאן התוצאה היתה מפתיעה. כמות הגיימרים שהעדיפה את ה-FX היתה קרובה לפי 2 מזו שהעדיפה את ה-SB. גם במקרה הזה הגיימרים לא ידעו מה הריצו אלא רק שמות סתמיים …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי פה ת'ארד רציתי לדעת על כל הדרכים האפשריות (כמובן בתנאים ביתיים לא מעבדה) למחיקת הביוס.. אני מעוניין לדעת כי קרה לי כמה פעמים שהייתי צריך ללכת לבדוק מה הבעיה במחשב וכשניסיתי להכנס לביוס הוא היה מוגן באמצעות סיסמא ("מחשב לכל ילד" אם מוכר לכם) הוצאתי את הבטריה למספיק זמן..ועדיין הסיסמא נשארה, למה זה? יש מצב לבטל את הססמא או שפשוט היא חרוטה שם?
-
- 8 תגובות
- 542 צפיות
-
-
במחשב שלי יש 1GB של זיכרון. כשאני פותח properties of my computer הוא אומר שיש רק 960Mb. האם יש בעיה? איפה עוד 64Mb? ??? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-