עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dudu26,

הי! זה המפרט שאקח ככל הנראה: קירור למעבד: SCYTHE NINJA PLUS - 6 HEAT PIPES CPU COOLER כונן קשיח: SEAGATE 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250824AS מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מארז: ANTEC P180 ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT סך הכל למפרט : ¤ 6689 ---- רציתי להתייעץ לגבי לוח האם. אני לא יודע איך ולא מתכוון לעשות OC. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט כמו הופעה של אבי טולדנו בבית אבות. מה לבחו…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אינטל מכריזה רשמית על זוג מעבדי ה-Lakefield הראשונים, בתהליך ייצור מוביל של 10 ננומטרים ועם טכנולוגיית ה-Foveros שמאפשרת ערימה של טכנולוגיות באריזה זעירה אחת לכתבה

3. Started by Bug2000,

מאחר ואני לא עוקב בזמן האחרון אחר שוק לוחות האם רציתי לדעת מי מהלוחות הנ"ל טוב יותר מהבחינות הבאות : 1.אוברקלוק. 2. מהירות עבודה רגילה (ללא אוברקלוק). 3. פיצ'רים . בהנחה שעל הלוח יורכב מעבד Athlon xp1700+ jiuhb 0303 dut3c וזיכרון SAMSUNG 512 400MHZ.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Director,

שלום לכולם , מה המחיר של זכרון kingSton 512/1GB DDR I. הלכתי לבאג הם אמרו לי 400 שקל בגלל שזה ישן אי אפשר להשיג וזה . עכשיו במחשב שלי יש לי 2 של 256 , (יש מקום לעוד כרטיסים ,יענו 4 ?) וגם אם נגיד יש לי עכשיו 2 של 256 ואני מוסיף עוד אחד של 1GB ומוציאאחד של 256, אז יהיה לי 1280 , כי לפי מה שהבנתי אי אפשר .

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום, אני עומד לקנות מעבד Amd 64 3000 S939 ,זיכרון 1024 של A-Data ודיסק קשיח 80 גיגה של W.D , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 PCX אומר שזה תומך בPCI Express נכון? השאלה שלי היא איזה לוח אם הכי טוב במחיר של עד 850 שח אני יכול לקנות (שיהיה תואם ותומך בכרטיס מסך PCI-E). תודה מראש

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם, נתוני לוח האם (והביוס) ונתוני הזיכרון החדש שקניתי, מופיעים בתמונות המצורפות (לפי CPU-Z). לפי הביוס של הלוח: תדר: 800MHz (אוטומטית/ידנית).. מתח: 1.8v (אוטומטית/ידנית), 2.0v (ידנית).. תזמון: 5-5-5-15 (אוטומטית), 4-4-4-12 (ידנית).. נ.ב. ידנית, אפשר להכניס ערכים אחרים לא רלוונטיים. על-מנת שהזיכרון יעבוד בנתוניו המיטביים, אני לא יודע אם גרסת ביוס אחרת תיתן לי את ה- 1.9v.. ואולי זה בסדר לבחור 2.0v.. ואולי זה תלוי ברכיבים אחרים.. בכל אופן, גם כשכל ההגדרות אוטומטיות (הלוח הולך על 800MHz-CL5-1.8v), המחשב קורס בתדירות גבוהה (במיוחד ב- IE – לא שיודע למה), דבר שלא היה לי בכלל לפני התקנת הזיכרונות החדשים!! עזרתכם בבקשה, ותודה רבה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by eranir,

שלום לכולם, אני מתכוון להזמין כבר בשבוע הקרוב מחשב מבוסס i5 (כן, אני יודע שההשקה רק בספטמבר, אבל אפשר להזמין את הכל עוד קודם), וכרגע קצת קשה למצוא ביקורות ללוחות אם תואמים. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, והמלצות אם קיימות. דרישות - OC סטנדרטי, לא משהו מיוחד, ואם אפשר לציין אם תומך ברייד (לא מתוכנן כרגע, אבל סיכוי טוב שבהמשך).

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בגלל שאני גר בצפון ואני קונה בדרך כלל מKSP ויש לי ניסיון נחמד וטוב איתם, אני אקנה רוב הסיכויים שם. בכל מקרה עד שסוף סוף אני הולך לקנות מחשב חדש הם הפסיקו להביא את הזכרונות של TWINMOS והנה מה שנשאר להם בקטלוג: *) kingmax - 250 *) kingmax GBA - 270 *) INFINEON - 270 *) kingston - 290 *) kingston CL2 - 440 הם מחזיקים גם ערכה של שני סטיקים של GAIL CL2 ב770 אני מתכנן לקנות 2 סטיקים של256 מגה 3200. עכשיו המוכר המליץ לי על BGA בטענה שהם מיוצרים ב0.13 מיקרון מה שגורם להם כמעט ולא להתחמם (מה הקשר גם אני לא הבנתי). אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שאני שמעתי על החברה KINGMAX, מה שהעלה אצלי לא מעט התלבטויות. דעתכם? נ.ב. את הדגמים הספציפים המוכר בקריות לא ידע ו…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by fenix5545,

אני צריך המלצה ללוח אם למעבד I5 2500K עד 700 ש"ח (אפשר לחרוג טיפה) כמובן שיש בו USB3 ותמיכה בזיכרונות DDR3 ותמיכה במכפלה הפתוחה אני מעדיף אחד שיש בוPCI ולא רקPCI-E (אם יש הבדלים גדולים או סתם ששווים אז גם רק PCI-E יהיה בסדר) חייב כרטיס קול איכותי שתומך ב5.1-7.1 (זאת אחת הסיבות העיקריות שאני מחליף לוח אם) תודה רבה על העזרה בKSP המליצו לי על הלוח אם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=12552 מה דעתכם? יש לי האמת טיפה עדיפות לגיגה ביט אין לי מושג למה אבל כן קצת לכיוון גיגה ביט למרות שאני יודע שגם ASUS וMSI מעולים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by t-macc,

איך הלוח הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501256 אני יודע שהוא לא משהוא אבל יש לי כרגע אינטל שהוא נעול,ואני רוצה לעשות oc אפילו קטן. תודה

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. דגם ה-Swift Canyon העתידי בפלטפורמה הזעירה של אינטל מוצג באופן בלתי רשמי, ומבטיח עוד יותר יכולות ומאפיינים מכל מה שהיינו רגילים לקבל עד היום לכתבה: http://hwzone.co.il/הצצה-ראשונה-לדור-הבא-של-מחשבי-ה-nuc-מבית-אי/

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by m0tek,

אוקיי חברה..לאור הנסיבות הללו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=7752 אני חושב שהלוח אם שלי נדפק.. אני צריך עזרה בלקנות חדש..אני צריך משהו פצצתי כזה..אם יש למישהו הצעות...חופשי תנו לי אני צריך משהו שיהיה חובה עם.. Lan Onboard. 4 Usb 2 Front Usb UDMA 100 Rdram Supported P4 Supported Holla at me =)

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. <פרולוג> (פתיחה, למתקשים) : ממה שאני מכיר משוק המחשבים (ונסיוני) הרחב, מנורת ה-HD LED דולקת כאשר ה-HD נמצא בעבודה (= קריאה/כתיבה). אצלי לא כך הדבר </פרולוג> ה-LED של ה-HD מהבהב באופן קבוע בקצב קבוע (כל שנייה בערך), בלי קשר לפעולת(פעילות) ה-HD. חשבתי שאולי יש בעיית חיבור של החוט והחלטתי לבדוק :החוט של ה-HD (כתוב עליו HD LED אני לא חמור) מחובר טוב למקום המתאים בלוח (בדקתי מס' פעמים). כמו כן הפכתי את החיבור ב-180 מעלות - מה שגורם למנורה לא לעבוד בכלל (= לא הפתרון). : מה הסיפור פה? אם למישהו יש לוח דומה אשמח לשמוע איך המצב אצלו.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by OFIRLEVY66,

OCZ REAPER 2GB 800MHZ CL 3 OCZ FLExXLC 2GB 800MHZ CL3 איזה מבין הזכרונות עדיף מבחינת ביצועים ופליטת חום?

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. הציעו לי באחת החנויות לוח, Asus M2N-MX, VIA K8M890 הוא מיועד למעבד AMD DUAL CORE 4800 אני יודע שיש לו כרטיס מסך OB, אני לא זקוק לזה כי אני קונה בנפרד, אבל אמרו לי שזה לוח טוב. השאלה האם יש לוח של ASUS ברמת המחיר הזה או זול יותר שהוא טוב יותר? כי אולי הכרטיס מסך מוסיף סתם כסף. חשוב לי שתהיה יותר מיציאת SATA אחת כי גם הHD וגם הצורב יהיו SATA, כמובן שהיציאה תהיה SATA 2... כרטיס רשת של ג'יגה כרטיס קול סביר הזכרונות יהיו 667, אבל זה יהיה 2 סלוטים של 1 ג'יגה, אז שיהיה אפשרות גם להרחבה בעתיד. זהו נראה לי. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מה יהיה יותר טוב? וכסף לא מהווה בעייה... INTEL PENTIUM 4 LGA775 64BIT 3.2GHZ DDR2 533MHZ 1GB או AMD 64BIT 3200+ 939 DDR 400MHZ 1GB המחשב למטרה של הכל... אני לא משוגע במשחקים , אבל בהחלט משחק !!! אבל יותר עבודות רקע על המחשב, אי מיול, MP3 , מסנג'ר, דפדפנים, איי סי קיו וכו' פועל... מה יהיה לי עדיף מבחינת ביצועים של שני המקרים?? לא אכפת לי מתחמם\חשמל לא משנה לי הדברים האלה... לא מחפש OC תחלאס ביצועים?

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by abarbotel,

ניתחתי את לוח האם שלי עם אברסט אני צריך קצת עזרה בניתוח אני לא מבין את מה שרשום בזיכרון והציפסט ואת הקטע של האפקטיב קלוק בלוח [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. http://www.digitimes.com/mobos/a20080724PD205.html הפלטפורמה ומעבדים יושקו בספטמבר ויתחילו להימכר בתחילת אוקטובר.

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by idanrm,

שלום, קניתי לוח אם Gygabyte G41-ES2L. אני מרכיב את המחשב, עכשיו יש לי את החיבור של ה-Speaker. בחוברת של לוח-האם רשום שהפין העליון הוא פלוס והפין התחתון הוא מינוס. עכשיו בכבל של ה-Speaker לא מצוין איפה זה פלוס ואיפה מינוס. איך אני יודע שאני לא מחבר הפוך? מידע שכנראה יעזור: יש לי את הספק שבא יחד עם ה-Cooler Master Centurion 530. הכבל של ה-speaker מורכב מחוט שחור וחוט צהוב, אולי לפי זה אתם תדעו מה הפלוס ומה המינוס. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אוקיי, ממה שהבנתי אנחנו נמצאים בתקופת ביניים בה כולם מחכים ליציאת הConroe וזה לא הזמן הכי טוב לקנות בו מחשב.(לא שיש זמן טוב כי תמיד יוצאים דברים חדשים) האם יצאו מעבדי Conroe בסביבות מחיר ה-1000 שקל + - ? ואם כן ,האם הם יהיו הרבה יותר טובים מה 805 D? האם כדאי באמת לחכות כמה חודשים( עוד כמה זמן הוא יוצא? :s05:) או שעדיף שאני אקנה את ה 805 D בראש שקט?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by alianyn,

התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by computer_freak,

שלום יש לי זיכרונות טוינמוס טויסטר עם תזמונים של 2-2-2-5 ורציתי לדעת איך להגדיר אותם בביוס כי בביוס יש הרבה הגדרות שקשורות לזה ופעמיים הייתי צריך לאפס את הביוס

23. Started by tal h,

מערכת "ישנה" שלי- לוח asus p5wd2 premium . הזמנתי מעבד יש שנייה מאיביי, D945 , שהוא במהירות 3.4 (עלה 250 כולל משלוח). הרכבתי אותו,עם הקירור המקורי+משחה. 2 בעיות: 1. בזמן העלאה- כותב שגיאה- inter cpu ucode loading error press F1 to resume. אחרי לחיצה על F1- עולה ועובד רגיל. יש בעיה במעבד? אני חייב לדעת בוודאות אם הוא תקין, כי אם לא אני יכול להחזיר למוכר בזמן הקורב בלבד. 2. במנוחה- 53-58 מעולות. עבודה - 60-65 מעלות. במאמץ סביר- 70 מעלות (קידוד ל MPEG2), נבדק עם everest. האם תקין?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. ידיד שלי פירק מערכת ישנה שלו,והביא לי את המעבד שהיה בה בגלל שהוא יודע שאני אוסף כל מעבד שבא ליד(בחינם)... הוא לא זכר איזה מהירות הוא,אז הדלקנו את המערכת שלו(לפני שפירקנו אותה)בשביל לבדוק... לתדהמתי היה מדובר במעבד שלא אמור להיות קיים... זה היה מעבד את'לון בתצורת סוקט בתדר של 650Mhz ,עכשיו ככל שאני יודע מעבדי AMD הם סוקט רק ממהירות של 700Mhz ומעלה. עוד פרטים קטנים על המעבד: יוצר בליתוגרפיה של 0.25 ( ) מיקרון ובעל באס של 100Mhz... איך זה יכול להיות? די מדהים...

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Esparco,

מה עדיף Athlon™64 3200+ (S-939) VENICE CORE‎ או ‏P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit (65nm (שימו לב שזה ה 65 נאנו מטר הליבה החדשה Cedar Mill) מה יותר טוב בכללי?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים