מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
-
חשבתי בהתחלה לקנות מעבד I3 3225 לוח אם Gigabyte GAB75MD3H זכרון Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMP חיכיתי 6 / 8 חודשיים והמעבד עדיין לא הגיע לחנויות הלכתי אתמול ל - KSP ושם אמרו לי שלא משתלם להם לייבא את המעבד הזה I3 3225 כי ההפרש בינו ל - I3 3120 הוא 300 ש"ח ועדיף לי לקנות כרטיס מסך בנפרד של 150 / 175 ש"ח מה הרמה של כרטיס גרפי HD4000 / לעומת כרטיס מסך במחיר של 150 / 175 ש"ח ? במחירשל 150 / 175 ש"ח יש יציאות HDMI X 2 ? ו- LOW PROFILE ? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אהלן, נושא שקצת נחפר ברשת, אבל אני זקוק לתשובה שיותר קשורה לשוק הישראלי (כי לצערי המבחר אצלנו לא גדול בלוחות AMD). אני כנראה אקנה מTMS, ומתלבט בין Gigabyte B450 AORUS ELITE לבין Gigabyte X570 AORUS ELITE זה הבדל של כמעט 500 ש"ח. אני לא מתכנן שום OC ולא מתכנן להשתמש בPCIE 4 בעתיד הקרוב, גם NVME של 3,000MB\S מספיק לי מה שמפריע לי ספציפית ב450 ELITE הוא החוסר בUltra Durable Technology בחיבור הכרטיס מסך. הלוח הנוכחי של המחשב שלי הוא הסיבה שאני מחליף מחשב בעצם, כי הוא פשוט עושה בעיות ומכבה לי את המערכת מידי פעם, לא יודע אם זה בגלל התושבת או משהו שקשור לתושבת הRAM, אבל זה ללא ספק הלוח עצמו. לכן אני מעדיף להשקיע כמו שצריך בלוח, כשהכי חשוב לי זו האמינות. בהק…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מאחר וכבר כמה מחשבים ושידרוגים אני עובד עם לוחות אם של אסוס ולמען האמת אני די נעול עליהם, הייתי רוצה לדעת מדוע גם במפרטים וגם בפורומים מדברים בעיקר על לוחות אם של גיגהבייט. כמו כן בחנויות השונות בונים את ההצעות על לוחות אלו. האם זה המחיר הזול?מתח הרווחים של החנויות? תמורה מול מחיר?. האם יש טעם להשקיע באסוס למרות שמחירו גבוה בהרבה מזה של גיגהבייט? תודה שרון
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טופס שדרוג: תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? אין חריגה מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש (יש לציין גם קצב ביט - 32bit או 64bit מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 זיכרונות: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כרטיס מסך: MSI GTX 970 דיסק קשיח: ) Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 מארז: Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120m…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
באיזה סוג של צי'פסט לבחור של SIS או VIA או INTEL (שהוא יקר) ללוח. אם אפשר לקבל גם הסברים להעדפות....?? יעוד: שימושים לישומי אופיס, אנטרנט, פוטו שופ (לא למשחקים) רצוי שיאפשר עבודה עם זיכרונות SDRAM,
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השדרוג הבא יהיה לפנטיום 4 2.26 533 512 (אין לי כוח מה זה מה.. ) אז אני מתלבט בין שני סוגי זיכרון ובהתאם אליהם הלוח ddr 333 או rdram 1066 נאמר לי שה333 יתן לי oc יותר טוב מאשר ה1066, האם זה נכון? והאם ההבדלים בביצועים הכללים גבוהים בין ה333 ל1066 ? מבחינת מחיר אני דייי סגור על ה333 כי אז אני יקח 512 mb במקום 256 ב1066 .... אבל הבעיה היחידה היא שהלוח שאני רוצה לקנות איתו הוא בעל ערכת שבבים של sis ואמרו לי לא לגעת בזה... האם מישהו יכול לאשש או לבטל את מה שאמרו לי? ואם זה נכון, מהו בערך הזמן שבו אמורים להגיע לוחות ל333 עם צ'יפסטים של אינטל או של via ? הלוחות שאני מתבלט ביניהם הם ל333 gigabyte ga-8sr533 (האם לקחת? או לחכות לערכת שבבים אחרת) ל1066 gigabyte ga -8…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בנדל משולש (מעבד+לוח+זכרון) בקרוב. הלוח (כנראה) 7VAX. מעבד Athlon XP 2000. ההתלבטות היא האם ללכת על זכרון במהירות 333 או 400? ובנוסף, האם יש הבדל מהותי בין 256MB ל-512MB ? אשמח לשמוע דעתכם...
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום... יש לי זכרון 256MG ואני לא יודע אם זה SD-RAM או RD-RAM. איך אפשר לדעת איזה סוג הזיכרון שלי??? (אגב שי לי P3 866MHzאם זה עוזר)
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אינטל מכריזה סוף כל סוף על דגמים ניידים חדשים, עם יותר ליבות עיבוד באותה מעטפת הספק וליבות גראפיות עוצמתיות יותר לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אני שוקל לרכוש מערכת הפעלה vista ונראה שהגרסה של 64 ביט עדיפה על פני 32 סיט. (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אני לא בטוח שכל המחשב שלי יכול לתמוך במערכת הפעלה כזו. הרצתי cpu-z אבל פרט לCPU שכתוב שהוא תומך בפעולות EM64T לא מצאתי שום ציון לגבי לוח האם או שאר המרכיבים שעשויים להיות חשובים לזה. מה עלי לברר (ואיך) כדי לדעת שאני רוכש משהו שאני מסוגל להריץ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח הזה Fatal1ty P67 Professional וראיתי שיצאו עידכונים עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם יצא גירסה לביוס? כי אני לא יודע איך מחפשים. יש פה כמה שיפורים שיצאו איך אני יודע עם זה תומך ? ומאיפה אני מוריד תהגדרות מחדש של הלוח אם ונגיד שאין לי דיסק? ועם אני לא מכניס תדיסק אין אנטרנט אין אפשרות להתחבר לאנטרנט בשום מצב אם אבדתם תדיסק ניסיתי מהפירמוט האחרון הוא פשוט לא התחבר. אז איך אני יודע מה חדש כאילו חייב לצאת עידכונים אין מצב שזה נשאר ככה. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Fatal1ty%20P67%20Professional זה הלוח עם משהוא יכול להסביר לי מפורט קצת זה יעזור בכליי על הלוח והשיפורים החדשים. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה לוח אם הייתם ממליצים עבור סלרון טואלטין ? איזה צ'יפסט ? אנא נמקו. כמובן יש עדיפות ללוח עם כרטיס קול _קריאטיב/CMEDIA_ אונבורד. נ.ב: אם יש פה אנשים שמוכרים לוח מתאים חדש/יד שניה בזול אנא לפנות אליי באימייל עם טלפון, אני מעוניין!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, i5 4590 על לוח gigabyte h81m-hd3 מצריך עדכון ביוס? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נתקע לפתע וכל פעם כאשר אני מנסה להדליק אותו הוא נדלק אבל עם נורה אדומה דלוקה ב HDD. ניסיתי לנתק את הכרטיסי זיכרון והדיסקים והיא עדיין דולקת. אז ההשערה היא שכנראה הלוח M לא תקין. הלוח הנוכחי שלי הוא MSI 7592. אני לא מעוניינת להשקיע הרבה אבל רוצה שיעבוד כמו שצריך... מה ההמלצות לאחד חדש?.. אגב יש לי עליו 2 כרטיסי זיכרון של DDR 2 המעבד intel core 2 quad q8300 2.5 GHZ כרטיס מסך GTX560 TI 1G GIGABYTE
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי לכולם אני רוצה לקנות מעבד סלרון במהירות 1 ג'יגה. עשיתי סקר קטן וראיתי שיש כמה סוגים celeron 1000a celeron 1000 celeron 1000 tualatin מה ההבדל בדיוק ? אמרו לי שאת ה A לא כדי לקנות . הלוח שלי הוא asus cusi-m , הוא תומך מעבדי אינטל עד 1 ג'יגה . תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כחלק מהמםרט שאני מנסה לבנות לעצמי שיבוסס ע C2D (כנראה ה6400) אני מחפש גם זכרונות. עליתי על הזכרונות הבאים ואני מתפלא על המחיר שלהם מול התחרות. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולהבהיר את ההבדלים. האם הזכרונות הבאים כל כך גרועים מהמתחרים שלהם? מדובר בזכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK במחיר 1500 ש"ח בערך http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14781 כאשר המתחרים, למשל, Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 מדברים על כ-2200 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1817_2229&products_id=14418 אני באמת רוצה לדעת את ההבדלים ומה מומלץ יותר. האם הGSKILL …
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עיכנתי ביוס ללוח אם שלי (Asus P4P800) ואפשרתי PAT, אבל אז פתאום המחשב לא עולה. איך אני מאפס את הביוס להגדרות הרגילות שלו, דרך הלוח האם?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם דגם Asus M2A-VM HDMI עם 2 סטיקים של זכרון קינגסטון 1GB DDR2 מהירות 667MHZ = סה"כ 2 ג"ב אני מעוניין לשדרג ל-2 ג'יגה נוספים, אך איני יודע כיצד לחלק את הזכרון. ישנם 2 סלוטים פנויים בלוח האם כרגע. האם ניתן לקנות סטיקים של 800MHZ, עך אף שהישנים הם 667? האם לקנות סטיק אחד של 2 ג"ב או שניים של 1 ג"ב. האם לקנות דוקא של קינגסטון כמו הקודמים? ושאלה כללית, האם בכלל שווה לשדרג ל-4 ולא ל-3? האם יורגש שינוי בעבודה עם פוטושופ בווינדוס XP או 7 בעתיד? הנה הקישור ללוח האם שלי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=DkEhMfgo4ExcGXpn&templete=2 מתוך אתר היצרן על לוח זה: 4 x 240-pin DIMM, Max. 8 GB, DDR2 800/667/533 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory archite…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להחליף את המעבד שלי I5 2500K מיכיוון שהוא תקול רציתי לדעת איזה מעבד יש שפחות או יותר מתאים לתכונות שלו (חשוב לי אפשרות טובה לOC כמו ב2500K) וכמובן שתואם לתושבת LGA 1155 למרות שעד כמה שאני יודע הדור האחרון הוא 1150,לאיזה מעבד כדאי לי להחליף והאם מישהו מכיר מקום שמוכר אותו חדש במרכז (במידה ולא אקנה כניראה יש שניה או משו בסגנון) ושלא יהיו איתו צוור בקבוק עם שאר החומרה. מפרט מחשב: מעבד:I5 2500K לוח אם:gigabyte z77x-ud5h-wb כרטיס מסך: sapphire hd7950 ספק:enermax naxn 550W הרד דיסק: WD green 1TB ssd: micron 120GB (לא זוכר דגם ספציפי) זיכרון REM:kingstin 1666MH 6 GBמ 3 סטיקים בעלי "קירור" מארז:thermaltake chaser mk-i מאוור: thermaltake 240MM כרטיס רשת של גיגהביט …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עבודה יפה שנעשתה על ידי linus : "Intel CPU Innovation.. or Lack Thereof" https://www.youtube.com/watch?v=jy1M0jkRWWk שמזכירה (לי) בעקיפין את הויכוחים המיותרים בין מחנה "הילדים שחקני המחשב" אך חסרי ההשכלה הפורמלית (הכה נחוצה) בתחום מתמטיקה ומדעי המחשב (ולכן חסרי ידע בחישוביות) אלו שלצערם נפלו "באחיזת העיינים" של תעשיית היחצנות של אינטל ואנשי שיווקם, ומשכך נשבעו ממש, שישנם שיפורים מהותיים וחשובים בין כל המעבדים שאינטל משיקה משנה לשנה, ועד כמה חשוב למי שיש לו מעבד כמו למשל סנדי ברידג' בן 6 משנת 2011, שירוץ לשדרג למעבד icore החדש והבטיחו "שזה ישנה סדרי בראשית בביצועים".... (לא פחות). ולא היה להם שום גרף או כלי שמראה הכפלות בצ…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
-