מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש ברשותי חשב נייד: dell inspiron n5110-9682 מעבד: intel core i5-2430m 2.4GHz זיכרון פנימי 6GB (למען האמת אני לא יודע איך זה יתכן!! אולי שני סלוטים של 2 ו- 4)... מערכת הפעלה: windows 10 home 64bit התחלתי לעבוד לאחרונה עם כמה תוכנות כבדות שדורשות הרבה זיכרון פנימי, וה- 6GB RAM שיש בקושי מספיקים, אחת התוכנות android studio וכאשר אני מעל את האמיולטור הזיכרון הפנימי קופץ כמעט ל100% בכל מקרה... חושבתי על לשדרג ל- 16GB או להשתגע עד הסוף ולשדרג ל- 16GB, וכאשר התחלתי לחקור ראיתי באתר של dell שיש הגבלה ל-8RAM ואמנם באתר אינטל ההגבלה היא ל-16RAM... אני קצת מבולבל ואשמח לעזרה, ואפילו המלצות על מוצרים ספציפים, תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הלוח אם לשי נשרף, ולהחליף את הישן יעלה לי יותר מלקנות חדש. אני רוצה אחד שעומד בכל הסטנדרטים העכשוויים שבמיינסטרים, אני לא ממש מבין במעלות של לוח אם ככה שתנסו להשאיר את זה פשוט. אני צריך גם מעבד נחמד, ואני רוצה לשמור על הכל כמה שיותר זול. בנוסף יש גם ראם, אבל זה כבר יותר פשוט וזול לפי מה שאני יודע.
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המעבד שלי מסוג MPGA 478 ... במהירות של 2 ג'גיה הרץ וב CPU-Z רשום שה-FSB שלי הוא 100 MHZ ומהרות באס הוא 400 MHZ. עכשיו שבדקתי על המעבד רשום לי שהוא עובד על FSB 400...מה הנכון? 2. אמור להיות לי בלוח אם (GA-8SS655FX-L) HYPER THREADING אבל הוא כותב שזה רק עבור כמה מעבדים במקביל-ויש לי רק סלוט אחד למעבד..מישהו יכול להסביר מי נגד מי?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה יהיה יותר טוב? וכסף לא מהווה בעייה... INTEL PENTIUM 4 LGA775 64BIT 3.2GHZ DDR2 533MHZ 1GB או AMD 64BIT 3200+ 939 DDR 400MHZ 1GB המחשב למטרה של הכל... אני לא משוגע במשחקים , אבל בהחלט משחק !!! אבל יותר עבודות רקע על המחשב, אי מיול, MP3 , מסנג'ר, דפדפנים, איי סי קיו וכו' פועל... מה יהיה לי עדיף מבחינת ביצועים של שני המקרים?? לא אכפת לי מתחמם\חשמל לא משנה לי הדברים האלה... לא מחפש OC תחלאס ביצועים?
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד ASUS G750JW עם הפרט הבא: מעבד: Intel i7-4700HQ 2.4GHz זיכרון: Hynix DDR3 PC3-12800 (800MHz) 8GB 1.35V כרטיס מסך: NVIDIA GTX765M כונן קשיח: 750GB 7200RPM אני משתמש בעיקר בתכנות לעריכת תלת-מימד (Maya, ZBrush, 3ds Max) ומשחק משחקים כמו: The witcher 3, Dragon Age Inquisition, Dragon ball Xenoverse, Guild wars 2 ומשחקים חדשים נוספים רציתי לדעת מה כדאי לשדרג במחשב אם בכלל. יש לי מקום לעוד כונן HDD או SSD האם כונן SSD ישפר את הביצועים משמעותית? והאם התקנת התכנות לעריכת תלת-מימד בנוסף למערכת ההפעלה על הכונן SSD תשפר את הביצועים של התכנות? בנוסף, הכרטיס זיכרון RAM יושב על Slot #2 ויש אפשרות פשוטה מאוד להוסיף עוד כרטיס. האם כדאי לקנות כרטיס זיכרון זהה למה שיש…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הלוח הזה לסרטים HD ו-OC כבד ... http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=961 האם יש לוח טוב יותר ל-AMD ? מעבד 9950 למבינים אנא תסבירו כדי שאני יבין זכרונות ללוח 1066 , מה כדאי שוב להבהיר למה ? http://www.transcendusa.com/Press/index.asp?LangNo=0&axn=Detail&PrsNo=910 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=5154 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_platinum_2gb_edition http://www.valueram.com/datasheets/KHX8500D2K2_4G.pdf
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי, ממה שהבנתי אנחנו נמצאים בתקופת ביניים בה כולם מחכים ליציאת הConroe וזה לא הזמן הכי טוב לקנות בו מחשב.(לא שיש זמן טוב כי תמיד יוצאים דברים חדשים) האם יצאו מעבדי Conroe בסביבות מחיר ה-1000 שקל + - ? ואם כן ,האם הם יהיו הרבה יותר טובים מה 805 D? האם כדאי באמת לחכות כמה חודשים( עוד כמה זמן הוא יוצא? :s05:) או שעדיף שאני אקנה את ה 805 D בראש שקט?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון להזמין כבר בשבוע הקרוב מחשב מבוסס i5 (כן, אני יודע שההשקה רק בספטמבר, אבל אפשר להזמין את הכל עוד קודם), וכרגע קצת קשה למצוא ביקורות ללוחות אם תואמים. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, והמלצות אם קיימות. דרישות - OC סטנדרטי, לא משהו מיוחד, ואם אפשר לציין אם תומך ברייד (לא מתוכנן כרגע, אבל סיכוי טוב שבהמשך).
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עכשיו אחרי הקנייה אמורים להיות לי 4 גיגה זכרון אבל כשאני בודק ב run->dxdiag אני רואה 3200 צלצלתי לחנות מהם קניתי והם אמרו לי שבווינדוס XP הןא לא מזהה מעל 3200 אבל אל דאגה יש לי 4 גיגה האם זה נכון? ואם כן - איך ניתן לבדוק באמת כמה זכרון יש לי כעת. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Just got home with my new DFI here r some pix: Rev A02 ! a damn new mobo and I got some crazy SLI action going on ! :toast: cpu and gfx next...
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס AMD, בעל תושבת 939 עם מעבד Athlon 64 3500. אני לא מתכנן שדרוג מסיבי בעתיד הקרוב אבל אני רואה שהמעבדים לתושבת זו הולכים ונעלמים, לכן חשבתי בתור שדרוג ביניים להחליף רק את המעבד לכפול ליבה כדוגמת 3800 או אפילו 4200. השאלה שלי היא האם קיים הבדל ביצועים משמעותי בין המעבד הנוכחי שברשותי לבין הכפול ליבה בתוכנות/משחקים שקיימים היום? האם הפער בין השניים יגדל בעתיד הקרוב כשתצא VISTA ומשחקים עתידיים?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם אני קונה 512 SDRAM זה שווה ל256 DDR. אם כן אז כן אם לא אז תסבירו בבקשה. תודה מראש MINIME.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום... יש לי זכרון 256MG ואני לא יודע אם זה SD-RAM או RD-RAM. איך אפשר לדעת איזה סוג הזיכרון שלי??? (אגב שי לי P3 866MHzאם זה עוזר)
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא הבנתי בדיוק מה נותן מעבד 64BIT של AMD. ראיתי שיוצאת בטא לווינדוס XP למעבדים 64 ביט. מה שהוא יכול לתת הסבר קצר או לינק ?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני שם לב שהביצועים של המחשב ממש גרועים יחסית לאחד עם 6950@oc עד כמה אתם חושבים שהמעבד Q6600@3Ghz מגביל את הביצועים של הכרטיס מסך\ בכללי במשחקים אני מקבל קצת פחות מ 30 FPS במשחק TDU2 (על ההגדרות הכי גבוהות 1080p וכל הפילטרים) ב Crysis2 DX11+Texture Pack 1080p ultra משבו בסביבות 10-15 fps Crysis2 DX9 הגדרות הכי נמוכות ללא פילטרים 1080p משהו בסביבות ה 70-80 ב MP (בסינגל אני מקבל בסביבות ה 100)
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג, סרטים ב-HD, פתיחת חלונות מרובה בגלישה/סייר ומולטי טסקינג עם טיפה תוכנות קידוד וגרפיקה. חשבתי על מפרט שכולל, מעבד i5 3470; לוח אם ג'יגה בייט H77-DS3H, ההתלבטויות העיקריות הן בנוגע לזיכרונות, דבר ראשון בין; G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz CL9-9-9-2N ל-Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ Dual Channel CL10-10-10-27, חוץ מההבדל של ה-CL יש הבדל גדול יותר בין ה-2N לזיכרונות 1N רגילים? חשבתי להוסיף קירור כמו המוגן 3, השאלה האם זה לא מיותר מכיוון שיש את ה-Turbo boost של אינטל ואני לא מתכנן אוברקלוק רציני ובכלל שווה אוברקלוק כזה ועדיף לעבור ללוח Z77 ומעבד 3570K שביחד זה כמה מאות שקלים? או לקחת רק Corsair XMS 8GB DDR3 …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הציעו לי באחת החנויות לוח, Asus M2N-MX, VIA K8M890 הוא מיועד למעבד AMD DUAL CORE 4800 אני יודע שיש לו כרטיס מסך OB, אני לא זקוק לזה כי אני קונה בנפרד, אבל אמרו לי שזה לוח טוב. השאלה האם יש לוח של ASUS ברמת המחיר הזה או זול יותר שהוא טוב יותר? כי אולי הכרטיס מסך מוסיף סתם כסף. חשוב לי שתהיה יותר מיציאת SATA אחת כי גם הHD וגם הצורב יהיו SATA, כמובן שהיציאה תהיה SATA 2... כרטיס רשת של ג'יגה כרטיס קול סביר הזכרונות יהיו 667, אבל זה יהיה 2 סלוטים של 1 ג'יגה, אז שיהיה אפשרות גם להרחבה בעתיד. זהו נראה לי. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי הסט הזה של זכרונות Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 CPU-Z מציג לי נתון של 666MHz. לפני העדכון BIOS הוא הציג לי 800MHz. ברור לי שמשהו לא בסדר (או שאני לא מספיק מבין). לדף של CPU-Z לחץ כאן אשמח אם מישהו יתן לי הסבר בנושא והאם ניתן להעלות את זה ל-1600 על סמך הלוח אם שלי maximux hero II. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנה הלוח אם: הנה הפינים של החיבורים ללדים+כפתור הפעלה+כפתור ריסט. זה נראה ככה (המצלמה הזמינה כרגע היא הפלאפון) זה הספק שלי עם היציאות שלו: יש לו יציאה כזו אני מאמין שזה למתח למעבד ולוח אם כאשר אני מחבר את ה-ATX 20PIN למקום שלו בלוח אם, ומחבר את הספק לחשמל, שום דבר לא קורה, רק כאשר אני נוגע בסתם חוט ברגל SUS SW השמאלית העליונה, המאוורר של הספק+מעבד נדלקים לכמה שניות והכל נכבה, מחובר רק ספק ולוח אם ללא זיכרונות וכו'. סליחה על החפירה, איך אני מחבר את החוטים? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי דפי נתונים של הלוח הזה- AXION A3-M275 של ספיר. תודה רבה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1313 מעבד שלא מזמן (4 חודשים עלה 2200 שקל) עולה אלף שקל פשוט טירוף כפול ליבה ב1000 שקל וזוכרים את הFX62 שעלה 9000 שקל עכשיו הוא ירד גם כן ל 7800 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136&products_id=14038 רק שנעה לא הורידו את המחיר והוא תקוע אצליהם על 9400 שקל http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5421 ללא ספק כיום ה930 הוא המעבד המשתלם ביותר שקיים בשוק והינה גם 805 ב688 שקל מה יהיה לאן נגיע ;D
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאבא שלי יש מחשב עם 4 גיגה ראם, עשיתי לו שדרוג ל8. את ה4 שלו, לקחתי אל המחשב שלי וכעת לי יש 12. בשני המחשבים,המחשב מזהה את הראם וכותב במאפיינים את המספר החדש בעצם. שמעתי פעם שיכול להיות המחשב מזהה את הראם, אבל לא באמת עובד איתו. מה דעתכם? מדובר בלפטופים
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול כמה שאלות: 1. מתי kaby lake אמור להגיע לשוק בישראל? 2. קראתי שהוא תומך רק בווינדוס 10, זאת אומרת שאם אני מרכיב אותו לא אוכל להתקין עוד ווינדוס 7? 3. האם כדאי לחכות ל 7700K או שהעדכון לא משמעותי ולקחת עכשיו 6700K?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-