עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by compman12,

אהלן, רכשתי את המעבד [h=1]Intel Core i3 3220 3.3Ghz 3MB L3 Cache s1155[/h]ומארז ‏SilverStone Milo ML03 Micro ATX HTPC Case Black No PSU‎ זקוק לזכורונת ולוח אם. המחשב הוא HTPC למטרות בלוריי מלאות ולא תלת מימד אשמח להמלצה ללוח אם והסיבה לכך. כמובן שארצה בעתיד הרחוק אפשרות לשדרוג.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by sagi_gan,

טוב אין הרבה פרטים אבל דוד שלי שעובד באינטל סיפר לי כמה דברים על סדרת המעבדים שיצאו בשנת 2009: ליבה:PENRIN ננו מטר:45 הליבה הזאת כבר בתהליחי פיתוח וזהו..חח הוא לא יכל להגיד לי יותר.. אני יודע משהו בקשר לסודיות החברה... טוב אז שיגיב רק מי שמענין אותו

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. הציעו לי באחת החנויות לוח, Asus M2N-MX, VIA K8M890 הוא מיועד למעבד AMD DUAL CORE 4800 אני יודע שיש לו כרטיס מסך OB, אני לא זקוק לזה כי אני קונה בנפרד, אבל אמרו לי שזה לוח טוב. השאלה האם יש לוח של ASUS ברמת המחיר הזה או זול יותר שהוא טוב יותר? כי אולי הכרטיס מסך מוסיף סתם כסף. חשוב לי שתהיה יותר מיציאת SATA אחת כי גם הHD וגם הצורב יהיו SATA, כמובן שהיציאה תהיה SATA 2... כרטיס רשת של ג'יגה כרטיס קול סביר הזכרונות יהיו 667, אבל זה יהיה 2 סלוטים של 1 ג'יגה, אז שיהיה אפשרות גם להרחבה בעתיד. זהו נראה לי. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. השדרוג הבא יהיה לפנטיום 4 2.26 533 512 (אין לי כוח מה זה מה.. ) אז אני מתלבט בין שני סוגי זיכרון ובהתאם אליהם הלוח ddr 333 או rdram 1066 נאמר לי שה333 יתן לי oc יותר טוב מאשר ה1066, האם זה נכון? והאם ההבדלים בביצועים הכללים גבוהים בין ה333 ל1066 ? מבחינת מחיר אני דייי סגור על ה333 כי אז אני יקח 512 mb במקום 256 ב1066 .... אבל הבעיה היחידה היא שהלוח שאני רוצה לקנות איתו הוא בעל ערכת שבבים של sis ואמרו לי לא לגעת בזה... האם מישהו יכול לאשש או לבטל את מה שאמרו לי? ואם זה נכון, מהו בערך הזמן שבו אמורים להגיע לוחות ל333 עם צ'יפסטים של אינטל או של via ? הלוחות שאני מתבלט ביניהם הם ל333 gigabyte ga-8sr533 (האם לקחת? או לחכות לערכת שבבים אחרת) ל1066 gigabyte ga -8…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולם! אני עומד כרגע לפני קניית מחשב חדש. מטרת המחשב הוא משחקים ועבודה משרדית. עכשיו הייתי רוצה לשמוע דעתכם האם בכלל כדאי לחכות למעבדים החדשים? כיאלו נניח המעבדים החדשים כבר יצאו - ההמלצה שלכם תהיה לקנות אותם או ההמלצה למטרות שלי תהיה על המעבדים שיש כבר כיום בשוק? כמו כן - צפויה הורדת מחירים למעבדים שיש היום? או שזה אמור לקחת זמן? תודה רבה ושבת שלום

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by srolik,

רכשתי לא מזמן מחשב חדש I7 עם 12GB זיכרון אני עובד הרבה עם תוכנות גרפיות ותלת מימד - אך המחשב מנצל רק ליבה אחת ( אני ראואה שהוא מגיע מקסימום ל25 אחוז ניצול) ובמצב כזה המחשב ניהיה איטי בריבוי משימות ברינדור ב 3DMAX זה כן משתמש בכל הליבות מה ניתן לעשות על מנת שהמחשב ישתמש בכל הליבות תודה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות זיכרון CORSAIR DDR 333 למחשב החדש שלי.... רק שראיתי שיש דגם Corsair CMX256A-2700C2 ו Corsair CMX256A-2700C2PT רציתי רק לדעת מה ההבדל ביניהם כי המחיר שלהם זהה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by alianyn,

התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by MortaL,

אתמול רכשתי זיכרון נוסף למה שיש לי 256 MB 333 הביצועים מאוד טובים (*שווה את ה250 שקל !) השאלה היא: הדואל עובד ?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אז ככה המעבד שלי זה P4 2.4A 533 BUS SPEED והלוח אם יש לי כזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBASUP4P800&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1454 ורצי תי לדעת אם המעבד והלוח M תומכים בזיכרון הזה http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=645&catcode=241 ועוד משהו אם אני קונה 2 סטיקים של הזיכרון אני יכול לשים אותם בדואל? ועוד משהו קטן -המעבד שלי כבר נחשב חלש למשחקים כמו דום 3 והלף לייף? כי אני מתכוון לקנות גם 6800 GT ! תודה רבה לעוזרים!!!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by idanrm,

שלום, קניתי לוח אם Gygabyte G41-ES2L. אני מרכיב את המחשב, עכשיו יש לי את החיבור של ה-Speaker. בחוברת של לוח-האם רשום שהפין העליון הוא פלוס והפין התחתון הוא מינוס. עכשיו בכבל של ה-Speaker לא מצוין איפה זה פלוס ואיפה מינוס. איך אני יודע שאני לא מחבר הפוך? מידע שכנראה יעזור: יש לי את הספק שבא יחד עם ה-Cooler Master Centurion 530. הכבל של ה-speaker מורכב מחוט שחור וחוט צהוב, אולי לפי זה אתם תדעו מה הפלוס ומה המינוס. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. צאיך לוח אם + זכרונות שלא יגבילו לי OC למעבד (E4500) בכמה שפחות תקציב מק' 400 שקל עם חריגה של 50. אם אתם ממליצים לי ללכת על יד 2 תגידו ואם אפשר אז בפחות תודה ויום טוב

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Esparco,

מה עדיף Athlon™64 3200+ (S-939) VENICE CORE‎ או ‏P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit (65nm (שימו לב שזה ה 65 נאנו מטר הליבה החדשה Cedar Mill) מה יותר טוב בכללי?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. מה ההבדל בין BOX לTRAY? אני מדבר על Intel E8400 ואיזה לוח יותר טוב? Gigabyte דגם GA-EP43-UD3L או MSI דגם P43 NEO-F ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. מה יהיה יותר טוב? וכסף לא מהווה בעייה... INTEL PENTIUM 4 LGA775 64BIT 3.2GHZ DDR2 533MHZ 1GB או AMD 64BIT 3200+ 939 DDR 400MHZ 1GB המחשב למטרה של הכל... אני לא משוגע במשחקים , אבל בהחלט משחק !!! אבל יותר עבודות רקע על המחשב, אי מיול, MP3 , מסנג'ר, דפדפנים, איי סי קיו וכו' פועל... מה יהיה לי עדיף מבחינת ביצועים של שני המקרים?? לא אכפת לי מתחמם\חשמל לא משנה לי הדברים האלה... לא מחפש OC תחלאס ביצועים?

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. מסמכים רשמיים של יצרנית השבבים חושפים לנו את משפחת 9000 תחת מותג ה-Core, שתהיה דומה במיוחד למשפחה שכבר יש לנו בחנויות כרגע לכתבה

17. Started by ראדון,

אני לא יודע איזה אפשרויות יש לי כבר על הלוח אם אבל אולי בכל זאת אפשר להביא מעבד טוב שיתאים לדרישות שלי אז ככה,אני חובב משחקי מחשב כבדים וכידוע לכם צריך מחשב מפלצת בשביל להריץ אותם בצורה טובה אבל,המחשב שלי לא מפלצת הוא בסה''כ הכל מחשב פשוט שצריך שידרוגון קטן. אני צריך מעבד טוב שיתאים למשחקים כבדים כמו BF3 וכדומה הלוח אם שלי זה FOXCONN G41MXE/G41MXE-K מותקן על הלוח 2 סטיקים של RAM כל אחד 2GB וקיים המעבד E6600 וכרטיס מסך GTS450 המעבד שיש לי עכשיו מאוד מגביל אותי ביחס לדרישות שאני צריך,ולכן אני צריך מעבד חדש כדי שיספק אותי ויתאים לדרישות. אשמח עם תענו.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by rom747,

קראתתי את מהדריך המאלף שעוסק במעבדים ועדין לא הבנתי מה ההבדלים בן סדרות המעבדים האלה גם חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה = Winchester = Venice = San Diego = ClawHammer = NewCastle = Paris

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by lipa,

התחלתי ב-FSB של 400 [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אהלן, רציתי לדעת על מה הייתם הולכים ומה יותר טוב ולמה. הלוח הראשון זה GA-G31M-ES2L (rev. 1.x)והשני DG41BI של INTEL http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2889 http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG41BI/DG41BI-overview.htm תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני משדרג את המחשב שלי (גרואטה רצינית שיש לי כבר 3 שנים) אז ככה MSI 6547 For Pen4 - 590 NIS Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache - 1185 NIS TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 - 636 NIS MSI G4 Ti4200-TD 64MB DDR - 1138 NIS TOTAL - 3550 NIS ב www.pandas.co.il שימו לב שהם היבואנים הרשמיים של MSI בארץ, דבר שמחזק את הבחירה ב MSI שדי שולטת בקניה הזו את הלוח אם אני יכול להחליף ב Epox EP-4SDA - 829 NIS אם זה קריטי. הבנתי שאוהבים את החברה הזאת פה. אני לא רוצה להוציא יותר על המחשב, אז Ti4600 לדוגמא לא ילך כאן. גם Ti4400 עולה הרבה יותר ממה שבחרתי אז מה אתם אומרים? התרשמתי מאד מהאנשים בפורום הזה, התגובה שלכם מאד חשובה לי. תודה רבה !!! 8) (אני לא מתכוון לקנות AMD אז בבקשה בלי …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. היי. יש לי מחשב חדש, מערכת הפעלה XP חדש. הכל חדש. אחרי זמן מה של עבודה במחשב, פתאום בלי שום התראה אני מקבל מסך כחול לשתי שניות בערך, ואז המחשב מופעל מחדש אוטומטית. ואז הווינדוס עולה והכל בסדר. ושוב אחרי זמן מה עוד פעם זה חוזר חלילה. בחנות שקניתי ממנה את המחשב אמרו לי ש-99.9% זה בגלל שהזכרונות שיש לי לא מתאימים ללוח האם. אלו הזכרונות: Geil Dual DDR Kit 1GB (2x512MB) PC3200 400MHz Value Series (630 ש"ח). וזה לוח האם: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound (שאלה צדדית, האם למישהו פה יש את החלקים האלה והוא נתקל בבעיות כלשהם?) יש? אז כנראה שאני באמת צריך להחליף זכרונות- ומהר! אז רציתי לקבל המלצה טובה ככה על זיכרונות חלופיים באותו …

• 45 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by t-macc,

איך הלוח הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501256 אני יודע שהוא לא משהוא אבל יש לי כרגע אינטל שהוא נעול,ואני רוצה לעשות oc אפילו קטן. תודה

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by gil_8e,

מה יותר טוב?? Winbond DDR 512 3200 או Twinmos DDR 512 3200 [נערך ע"י amiram - בשביל מה כל סימני השאלה והקריאה האלו בכותרת?]

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by CosmicGate,

שלום... יש לי זכרון 256MG ואני לא יודע אם זה SD-RAM או RD-RAM. איך אפשר לדעת איזה סוג הזיכרון שלי??? (אגב שי לי P3 866MHzאם זה עוזר)

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים