מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם ABIT KN9 Ultra ורציתי לדעת כמה זיכרון RAM אני יכול לשים בו מקסימום כרגע יש לי 2G ורציתי לדעת כמה עוד אני יכול להוסיף (יש לי 4 סלוטים)?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך דרייברים ללוח-אם שאני לא מצליח למצוא ברשת. על-פניו זה נראה כמו לוח של MSI (למרות שהמקום היחיד שזה רשום הוא גוף הקירור של הצ'יפסט). הדבר היחיד שרשום על הלוח זה N1996.. תמונות שמצאתי ברשת לא ממש תאמו ללוח (בעל שלושה סלוטים לזיכרון - שניים צמודים ועוד אחד לידם). איפה אפשר למצוא ת'לוח הזה?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היה לי במחשב סטיק של 4GB, קניתי שני סטיקים חדשים של 8X8. בחיבור שניהם נשמע צפצוף מהיר בהדלקת המחשב. כיביתי. הוצאתי סטיק אחד, הצפצוף הפסיק והמחשב עלה תקין. עדיין יש צפצוף כשאני מחבר סטיק (ישן או חדש) לאותו סלוט ונדמה שהבעיה מהסלוט. מה האפשרויות שלי? הלוח מזמן לא באחריות. לשקול להחליף או שיש אפשרות לתקן סלוט?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בתחילה חשבתי לקנות את את 6300 עקב המלצות חמות באתר זה אחכ ראיתי את מעבד AMD +5200 אני יודע שמהירות 6300 היא 1.8 קאש 2 (שעוד מעט עולה ל-4עם ה-6320) מהירות 5200 היא 2.6 קאש 1MB x2 שני המעבדים באותו מחיר מחיר +/- 1050 שח שאלת מליון הדולר - מי יותר טוב ולמה
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תראו יש לי רשימה של מעבדים שאני יכול לקנות מהדילרים של KSP ואני לא יודע מה לקנות התקיב שלי לא בשמים (אין משהו מוגדר) עד לאחרונה רציתי לקנות את ה805D שמחירו ירד ל147$ ללא מעמ - בתחתית העמוד אני שמתי תמחירון אבל ראיתי שאני יכול לקנות את ה820D ב199$ ללא מעמ אבל מכיוון שיש להם אותו כמות קאש אז אני יכול פשוט לעשות OC ולהגיע אליו ולעבור אותו (גם מעבר ל830D) אבל עכשיו ראיתי שאני יכול לקנות את ה930D במחיר של 260$ ללא מעמ שיחסית זה זול מאוד(בנעה הוא עולה 1700) אל תשאלו על ה920 כי משום מה הוא עולה 296$ =\ בכל אופן יש לי כסף ל805D ונשאר לי טיפה עודף 1.השאלה אם שווה לי להשקיע +לחסוך ולהתאמץ להשיג עוד כסף כדי לקחת את ה930D או משהו אחר שאתם ממליצים עליו? ועוד שאלה אני יודע שעל ה805D הל…
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כנראה שהלך לי הלוח אם, אני מחפש מחליף בשבילו המחשב עובד באוברקלוק אז אני זקוק ללוח אם שיתן לי מענה גם לזה זה המפרט שלי כולל הלוח אם התקול: E6300 965P-S3 1950XT 256MB WD 250GB 16MB LG H10N tranced 1024*2 667MHZ ENERMAX liberty 400W COMPUCASE 6A19 Samsung SyncMaster 710N תודה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב למשחקים עם 2GB זיכרון מספיק או צריך 4GB ? בתודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי במחשב של אחותי כרגע i5 2300. יצא והשגתי i5 3470 ואנחנו רוצים להתקין לה אותו על המחשב. ניסיתי להתקין אותו פעם אחת אבל קפצה לי הודעת "new cpu" ולא התאפשר לי להמשיך את השדרוג לאחר מכן אלא אם אני מפרמט את המחשב. אז השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את המעבד ללא פרמוט? אם כן, איזה פעולות צריך לבצע?-שינוי מתחים בbios, הוצאה של הכונן, מה? תודה לעוזרים :s05:
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי איזה צירוף זיכרונות עדיף לי עבור מישחקים? או שאני יכול לחבר אותם ולקבל 6 גיגה זיכרון בDUAL
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת תהבדלים בין המעבדים לגבי גימנייג משחקים בלבד i5 2500 or i7 2600 תודה מראש חג שמח וכשר
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מעבד Amd 64 3000 S939 ,זיכרון 1024 של A-Data ודיסק קשיח 80 גיגה של W.D , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 PCX אומר שזה תומך בPCI Express נכון? השאלה שלי היא איזה לוח אם הכי טוב במחיר של עד 850 שח אני יכול לקנות (שיהיה תואם ותומך בכרטיס מסך PCI-E). תודה מראש
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רואה פה לפעמים הודעות על זה ואני לא יודע מה זה מישהו מוכן להסביר לי?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי (אולי לא חיפשתי טוב) אם כבר דנו בזה אז אל תבזבזו עלי זמן רק תפנו אותי לדיון אז בקיצור לוח טוב עם הרבה פיטצ'רים ואפשרויות OC טובות אני מתכוון לקחת איתו זיכרונות 333 ולהעלות ל 366 תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי לוח אסוס P5Q PRO TURBO. זכרונות 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד, OCZ עם קירור זהב, 1066. זיכרונות חשודים כתקולים, לקחתי לחנות, ונתנו לי החלפה במקום - סמסונג מהירים 1333 חדשים עם אחריות חדשהל 3 שנים,, אבל הם DDR3 ומסתבר שהם לא מתאימים. בלי קשר הם נראים "רע" ופשוטים וזולים יותר ממה שיש לי. מה החלופה של DDR2 שטובה לי,ולא משהו "נחות" יותר, בהנחה שאין OCZ? תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, שמתי לב שמעבדי אינטל I5 ו- I7 (כל הדורות) נמכרים בחלקם עם סיומות K וחלקם לא. למשל I7 3770K ו- I7 3770 בלי K. בנוסף שמתי לב שאלה עם ה-K עולים יותר כסף, ולכן רציתי לשאול מה ההיבדל? בנוסף רציתי לשאול האם יש היבדל רציני בביצועים בין דור 3 לדור 4 של מעבדי I5? למשל מעבד I5 3470 או 3570 נגד I5 4440 או 4570? הדגש הוא על משחקים. חיים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אינטל מכריזה סוף כל סוף על דגמים ניידים חדשים, עם יותר ליבות עיבוד באותה מעטפת הספק וליבות גראפיות עוצמתיות יותר לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
הלוח שלי מניאק קטן, כנראה שהלך איזה חיישן טמפרטורה. היות והמעבד כבר זקן, אין טעם להחליף רק את הלוח ואז להביא שילוש חדש עוד שנה. אז אני מחפש שילוש חדש. הבנתי שכרגע המעבד הכי רציני בשוק השפוי יחסית הוא ה2600K, האם יתאפשר לשלב אותו עם לוח ו12 ג'יגה זכרון בלי לעבור את ה2000? אם לא, האם ניתן עד 2500? אני לא חושב שאני צריך לוח אקסטרים, אבל עושה רושם שאני צריך אחד עם south bridge עמיד במיוחד לחום, היות ותהיה מעליו מפלצת אש-שאול. לא מתוכנן OC בעתיד, כי למדתי שזה מיותר (: כמו כן, אני צריך כרטיס קול על הלוח, ואין צורך בכרטיס מסך.
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני מתעניין/מתלבט אולי בעתיד הקרוב/רחוק אולי לשפר את ביצועי המחשב שלי והשאלה האם החלפת לוח האם תשפר את הביצועים והאם כדאי יהיה לי לבצע OC? כרגע המפרט שברשותי מעבד Pentium 4 2.4C זיכרון: Kingston 512MB DDR 333 PC2700 X2 לוח אם: GigaByte GA-8PE667 ULTRA 2 דיסק קשיח פנימי: WD 120GB 8MB S.ATA כרטיס מסך: GigaByte GV-R9200-VIV0 AGPx8 כרגע עובד על AGPx4 כרטיס קול:SoundBlaster Audigy Platinum Ex כמו כן יש לי שתי דיסקים קשיחים חיצונים. בכל אופן השימוש שלי הוא בעיקר לתכנות עיצוב גרפי (בעיקר דו מימדי) עריכת וידאו וכמובן אינטרנט. האם יש טעם להחליף את לוח האם ללוח מתקדם יותר? (אם כן על איזה לוח מומלץ ללכת?) האם החלפה ללוח מתקדם יותר, שימוש בזיכרון מחובר במקביל וביצוע OC ישפרו את ביצוע…
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! תהיתי מה ההבדל בין שניהם? אמרו לי שיש ליבות ופיזיות ולוגיות, ולא כל כך הבנתי איך זה בא לידי ביטוי בביצועים, או מה הכוונה בליבה לוגית, והאם ל-i5 יש 4 ליבות, או 2. אני אישית קניתי את המעבד שלי בשלהי 2008, כאשר הייתי תמים, והלכתי על מעבד 2 ליבות במקום 4.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 775 מהירות 3.0GHZ לפני חודש קניתי לוח אם דגם gigabyte g41m-combo - VER.2.0 היה לי זיכרון 2GB DDR2 (800 בחלונות 7 64BIT עבד טוב ומצויין. חלונות 7 עובד לאט. היחלטתי להגדיל זיכרון חדש. עכשיו קניתי זיכרון חדש 4GB DDR3 (1333 חיברתי בלוח אם ומדליק פתאום מצפצף בטירוף מהיר. אני היסכלתי בחוברת לוח אם כתוב שם שלוח אם G41M-COMBO תומך בזיכרון חדש 4GB DDR3 (1333 אני לא מבין למה הוא מצפצף בטירוף. נסיתי ליבדוק מה הגירסה עידכון BIOS בלוח אם ורשום שם FB ובדקתי באתר של gigabyte וראיתי שם עידכון ביוס רשום FB וראיתי תאריך ישן ולא חדש. אני לא נסיתי להוריד ולהתקין עידכון ביוס באתר gigabyte בגלל שיש לי לוח אם חדש רשום עידכון ביוס FB שהוא מעודכן. אני לא יודע איך לגרום בלוח אם הח…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם עדיין מספק את הסחורה, או שנחשב כבר כסוס מת שאבד עליו הקלח ? על השאלה הזו ננסה להשיב. ראשית נשתף על כך שבכל הנוגע לעבודה תחת שולחן העבודה, קרי בסביבת ה- desktop שבכללה גלישה באינטרנט, עבודה תחת אפליקציות office וכיוצא בזאת... עבודה גנרית טיפוסית כמו שנעשית בכל מחשב בייתי ומשרדי נפוץ, המעבד עושה עבודה מעולה, ואפילו אחיו הקטן מעבד השני ליבות Core2Duo מספק את העבודה ללא קושי מובחן. את זה לא צריך להראות, זו עובדה ידועה ומוכרת בתחום. אך מנגד, האזור שבו המעבדים הללו נכנסים לאתגר הוא ביישומי Real Time כגון משחקי מחשב מודרניים. שם אנו לוקחים את המעבד לסביבה מאתגרת, שבה הוא נדרש להתאמץ ולחלץ את כל מה שיש לו על מנת לשמור על ק…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב ורציתי להתיעץ איתכם. המפרט הנוכחי: מעבד: ATHLON 64 7750 DUAL CORE 2.7 GHZ לוח אם: AM2+ כרטיס מסך: 9800 GTX+ זיכרונות: CORSAIR 800 MHZ 2X2 GB ספק: HUNTKEY TITAN 650 דיסק קשיח: 500GB מסך: 22" 1050*1680 אז חשבתי על אפשרות לשדרג את המעבד, ספק, לוח אם וזיכרון ראם. התקציב הוא 1650 עם חריגה ל-1890. חשבתי על אפשרות כזאת: מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪899 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪472 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950800 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪256 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 סה"כ מחיר לכל…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-