מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
לא מתכנן קניה סתם מתעניין מה יש. תודה לעוזרים :-*
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בינהם? באתר של אינטל זה לא כלכך ברור (לפחות לא לי) הדבר היחיד שאני מבין ששונה זה שימוש בזכרון ECC, מישהו יודע מה זה? יש למעבדי הXeon האלו יתרונות על פני הI7 במערכת נתונה זהה?? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לכל מעבדי אינטל יש בעית אבטחה בעשור אחרון. הפתרון של זה הוא ברמת מערכת הפעלה. תיקון לוינדוס עוד לא הגיע , אבל אפשר להתרשם מירידת ביצועים אחרי עידכון בלינוקס https://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=linux-415-x86pti&num=2 ביצועי משחקים כנראה לא הושפע https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=x86-PTI-Initial-Gaming-Tests
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
-
היי guys ידידה שלי, עורכת גרפית (דו-מימד) במקצועה צריכה לקנות מחשב חדש בקרוב. מדובר על פוטושופ כמובן. לא הולכת להשקיע סכומים מטורפים אבל בהחלט משהו סביר, ואני תוהה בקשר לשילוש המומלץ לאפליקציה שלה. מבחינת עיבוד אני יודע שהתוכנה תומכת ב-multithreading, והשאלה אם יש מקום להשקיע ב-Q6600 על פני ה-E4500 או אפילו ה-E2180. אני אולי לא עורך מקצועי אבל מהעבודה שלי על התוכנה הזו לא נתקלתי במשימה שלוקח כמה דקות לבצע אותה, והשאלה אם מרובע ליבות באמת שווה את התוספת הנכבדת לתקציב, או שעדיף להסתפק בכפול ליבה מהיר מספיק, ולהשקיע את הכסף במסך איכותי יותר למשל. אם אינני טועה גודל ה-CACHE של המעבד לא ממש משפיע בצורה דרסטית על הביצועים בתוכנה זו, כמו שניתן לראות פה את ה-E2200 vs E4500 …
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קראתתי את מהדריך המאלף שעוסק במעבדים ועדין לא הבנתי מה ההבדלים בן סדרות המעבדים האלה גם חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה = Winchester = Venice = San Diego = ClawHammer = NewCastle = Paris
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מי שאני קונה ממנו את המשחב החדש שלי אומר שהמעבד הזה עדיין לו הגיע לארץ.... זה נכון?? אם כן אז מתי הוא יגיע ואם לא אז איפה אפשר לקנות אותו... והאם לדעתכם 7000 שקל למחשב בלי מסך זה יותר מדי?? amd athlon xp 2100 MSI geforce4 ti 4600 asus a7v333 creative sound blaster LIVE 5.1 מארז לא ידוע הארד דיסק 80 GB כרטיס רשת לא יודע איזה וכונן דיסקטים זהו לדעתי.... נשמע לכם יקר??
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתקין כרגע מחשב עם XP1800 ויש לי בעיה הלוח לא מבצע איתחול, השאלה שלי היא ליד המחבר של הספק כח (PSU) יש לד, באיזה צבע הלד צריך להיות בהפעלה תקינה?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הלוח הזה לסרטים HD ו-OC כבד ... http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=961 האם יש לוח טוב יותר ל-AMD ? מעבד 9950 למבינים אנא תסבירו כדי שאני יבין זכרונות ללוח 1066 , מה כדאי שוב להבהיר למה ? http://www.transcendusa.com/Press/index.asp?LangNo=0&axn=Detail&PrsNo=910 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=5154 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_platinum_2gb_edition http://www.valueram.com/datasheets/KHX8500D2K2_4G.pdf
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח אם Gygabyte G41-ES2L. אני מרכיב את המחשב, עכשיו יש לי את החיבור של ה-Speaker. בחוברת של לוח-האם רשום שהפין העליון הוא פלוס והפין התחתון הוא מינוס. עכשיו בכבל של ה-Speaker לא מצוין איפה זה פלוס ואיפה מינוס. איך אני יודע שאני לא מחבר הפוך? מידע שכנראה יעזור: יש לי את הספק שבא יחד עם ה-Cooler Master Centurion 530. הכבל של ה-speaker מורכב מחוט שחור וחוט צהוב, אולי לפי זה אתם תדעו מה הפלוס ומה המינוס. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה המשמעות של ה - socket בלוח האם? האם יש כמה סוגי socket ללוחות שמתאימים לאותו סוג מעבד? האם המשמעות של המושג הזה זהה בכל יצרני הלוחות?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אינטל מכריזה סוף כל סוף על דגמים ניידים חדשים, עם יותר ליבות עיבוד באותה מעטפת הספק וליבות גראפיות עוצמתיות יותר לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי. יש לי מחשב חדש, מערכת הפעלה XP חדש. הכל חדש. אחרי זמן מה של עבודה במחשב, פתאום בלי שום התראה אני מקבל מסך כחול לשתי שניות בערך, ואז המחשב מופעל מחדש אוטומטית. ואז הווינדוס עולה והכל בסדר. ושוב אחרי זמן מה עוד פעם זה חוזר חלילה. בחנות שקניתי ממנה את המחשב אמרו לי ש-99.9% זה בגלל שהזכרונות שיש לי לא מתאימים ללוח האם. אלו הזכרונות: Geil Dual DDR Kit 1GB (2x512MB) PC3200 400MHz Value Series (630 ש"ח). וזה לוח האם: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound (שאלה צדדית, האם למישהו פה יש את החלקים האלה והוא נתקל בבעיות כלשהם?) יש? אז כנראה שאני באמת צריך להחליף זכרונות- ומהר! אז רציתי לקבל המלצה טובה ככה על זיכרונות חלופיים באותו …
-
- 45 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היה לי במחשב סטיק של 4GB, קניתי שני סטיקים חדשים של 8X8. בחיבור שניהם נשמע צפצוף מהיר בהדלקת המחשב. כיביתי. הוצאתי סטיק אחד, הצפצוף הפסיק והמחשב עלה תקין. עדיין יש צפצוף כשאני מחבר סטיק (ישן או חדש) לאותו סלוט ונדמה שהבעיה מהסלוט. מה האפשרויות שלי? הלוח מזמן לא באחריות. לשקול להחליף או שיש אפשרות לתקן סלוט?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אינטל מכריזה רשמית על זוג מעבדי ה-Lakefield הראשונים, בתהליך ייצור מוביל של 10 ננומטרים ועם טכנולוגיית ה-Foveros שמאפשרת ערימה של טכנולוגיות באריזה זעירה אחת לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הציעו לי באחת החנויות לוח, Asus M2N-MX, VIA K8M890 הוא מיועד למעבד AMD DUAL CORE 4800 אני יודע שיש לו כרטיס מסך OB, אני לא זקוק לזה כי אני קונה בנפרד, אבל אמרו לי שזה לוח טוב. השאלה האם יש לוח של ASUS ברמת המחיר הזה או זול יותר שהוא טוב יותר? כי אולי הכרטיס מסך מוסיף סתם כסף. חשוב לי שתהיה יותר מיציאת SATA אחת כי גם הHD וגם הצורב יהיו SATA, כמובן שהיציאה תהיה SATA 2... כרטיס רשת של ג'יגה כרטיס קול סביר הזכרונות יהיו 667, אבל זה יהיה 2 סלוטים של 1 ג'יגה, אז שיהיה אפשרות גם להרחבה בעתיד. זהו נראה לי. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חייב עזרה בהחלטה הבחירה היא קשה בשבילי... אני מעוניין לקנות מאבד אי אמ די שיעלה בסביבות ה- 1000- 1300 ש"ח הרבה לא המליצו לי לקחת איי אמ די אבל אני ממשיך בשלי כי שמעתי ביקורות טובות על המעבדים של איי אמ די הכנתי מפרט מחשב שבו הלוח אם והמארז יתאימו לאיי אמ די, בעיקרון אני רוצה לקנות מעבד מהיר (סביב המהירות של פנטיום 4 עם אפשרות לאובר קלוקינג) בשילוב עם כרטיס מסך מהיר כדי לשחק במשחקים באיכויות תמונה כמו שרק משוגע כמוני דורש. הינה המפרט: מעבד AMD ATHLON XP 2600/2700/2800/3000 לוח אם (מתאים לAMD) - חברת MSI או Asus או Gigabyte עם כרטיס קול מובנה בלי כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך Radeon 9500 128MB + T.V Out או GeForce4 Ti 4800 - 128MB + T.V Out דיסק קשיח - GB100 72000R…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המעבד שבנייד שלי. להלן הפרטים: יצרן : Emachines(היה של Acer) דגם : e732 אני לא אפרט פה יותר מידי, העלתי תמונות מCPU-Z שמראות את כל הנתונים הרלוונטים. מצאתי שהסוקט שלי הוא G1(או בשם המלא rPGA989) ואת כל המעבדים התומכים פה. הבנתי שלמרות שהסוקט זהה יכול להיות מצב שהמעבד לא יתאים. האם אתם יכולים לעזור לי עם זה? לדעת איזה מהם בטוח יעבוד עם הלוח אם שלי? וכמו כן איזה מהם מומלץ?(מחפש את הכי חזק ומהיר, כשיוצאים מן הכלל הן גרסאות האקסטרים בגלל שהבנתי שהן צריכות קירור מתאים). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי מעבד 1.6 נורת'ווד(האומנם?) ולוח אם של אביט את הלוח אם קניתי מאקסלנט וכמובן(איך לא?) הם עשו טעות בהזמנה ובמקום לקבל את ה abit bd7raid קיבלתי abit bl7raid זה דבר ראשון... עכשיו,דבר שני בנוגע למעבד, בגלל שלא בדקתי אותו, ובגלל שהוא לא בא בקופסא אז אני לא יכול לדעת אם זה באמת נורת'ווד..., הסתכלתי טוב טוב עליו ורשום בערך ככה 1.6 \ 256 ובלה בלה בלה ושזה יוצא בקוסטה ריקה וכאלה אז............אני משער שזה לא נורת'ווד...מה אתם אומרים? :'(
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
התחלתי ב-FSB של 400 [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה יהיה יותר טוב? וכסף לא מהווה בעייה... INTEL PENTIUM 4 LGA775 64BIT 3.2GHZ DDR2 533MHZ 1GB או AMD 64BIT 3200+ 939 DDR 400MHZ 1GB המחשב למטרה של הכל... אני לא משוגע במשחקים , אבל בהחלט משחק !!! אבל יותר עבודות רקע על המחשב, אי מיול, MP3 , מסנג'ר, דפדפנים, איי סי קיו וכו' פועל... מה יהיה לי עדיף מבחינת ביצועים של שני המקרים?? לא אכפת לי מתחמם\חשמל לא משנה לי הדברים האלה... לא מחפש OC תחלאס ביצועים?
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב?? Winbond DDR 512 3200 או Twinmos DDR 512 3200 [נערך ע"י amiram - בשביל מה כל סימני השאלה והקריאה האלו בכותרת?]
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-