מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
http://www.digitimes.com/mobos/a20080724PD205.html הפלטפורמה ומעבדים יושקו בספטמבר ויתחילו להימכר בתחילת אוקטובר.
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי i7-6700K והיום כאשר חילצתי קובץ iso דרך 7zip זה לקח לא מעט זמן (הקובץ 50 גיגה) ולפי הניתור היה ניראה שרק ליבה אחת פועלת כאילו "עובדת" האם יש דרך נגיד לגרום לכל הליבות בבמעבד לבוא לידי ניצול נגיד גם בחילוץ קבצים ?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים, זה המפרט שלי כרגע: מעבד intel E6850 לוח אם - Gygabyte bulk GA-P35-DS3L כרטיס מסך 8800 GT 512MB זכרון (Kingstone 2X1G DDR2 800Mhz (latency 5-5-5 דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 חלק מהאתרים אומרים שכדאי לקנות E6850 וחלק מעדיפים את ה Q6600? מה אתם אומרים מה עדיף?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום... יש לי זכרון 256MG ואני לא יודע אם זה SD-RAM או RD-RAM. איך אפשר לדעת איזה סוג הזיכרון שלי??? (אגב שי לי P3 866MHzאם זה עוזר)
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי, ממה שהבנתי אנחנו נמצאים בתקופת ביניים בה כולם מחכים ליציאת הConroe וזה לא הזמן הכי טוב לקנות בו מחשב.(לא שיש זמן טוב כי תמיד יוצאים דברים חדשים) האם יצאו מעבדי Conroe בסביבות מחיר ה-1000 שקל + - ? ואם כן ,האם הם יהיו הרבה יותר טובים מה 805 D? האם כדאי באמת לחכות כמה חודשים( עוד כמה זמן הוא יוצא? :s05:) או שעדיף שאני אקנה את ה 805 D בראש שקט?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דור מעבדי ה-Ryzen השני מבית AMD מתקרב, ואנחנו מקבלים פרטים טכניים חדשים אודות היכולות הצפויות שלו לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון להזמין כבר בשבוע הקרוב מחשב מבוסס i5 (כן, אני יודע שההשקה רק בספטמבר, אבל אפשר להזמין את הכל עוד קודם), וכרגע קצת קשה למצוא ביקורות ללוחות אם תואמים. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, והמלצות אם קיימות. דרישות - OC סטנדרטי, לא משהו מיוחד, ואם אפשר לציין אם תומך ברייד (לא מתוכנן כרגע, אבל סיכוי טוב שבהמשך).
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לנו במשרד מחשב שמשמש כשרת קטן של תוכנה ("עסקים" ERP וCRM) ל5 עמדות משתמשים למחשב לוח אם: asus p8h77-m/scm h77 מעבד אינטל 3.2ghz 6mb core i5 1155 quad 3470 וכיום יש זכרון 4GB KVR kingstone 1333 mhz בהמלצת חברת התוכנה אני מעונין לבדוק אפשרות רכישה של זכרון 16GB בסטיק אחד 1600 MHZ (זה מה שהלוח מסוגל) בארץ ראיתי שמוכרים רק מפוצלים (4X4 ו2X8) ניסיתי לעיין באיביי, אך קצת הסתבכתי מישהו יוכל להאיר את עיני לזכרון המומלץ? האם זה מתאים? www.ebay.com/itm/360972864160 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הדלפה טרייה מספקת לנו עוד פרטים מעניינים אודות דור מעבדי ה-Coffe Lake העתידי של אינטל לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני קונה 512 SDRAM זה שווה ל256 DDR. אם כן אז כן אם לא אז תסבירו בבקשה. תודה מראש MINIME.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי במפרט שלי לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג? יש ב 800 ש"ח ככה גם את ה Q6700 וגם את ה Q8200 או שכדאי לקחת מעבד יותר טוב משני אלה? ולא אני לא רוצה את ה e8400... מדובר על שדרוג למעבד quad בלבד. ומה לגבי Q9400 ?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הסיבה להחלפה היא תמיכה ב USB3, Sata3 ו UEFI. המעבד הוא 955 של AMD שמומהר ל 4.1, אז חשוב שהלוח החדש יעמוד בזה גם כן. (למרות שרק העליתי מכפלה והוספתי מתח למעבד). (שאר המפרט בצד). השאלה היא אם כל העניין הזה כדאי, או שעדיף לסחוב איתו ככה עד שאוכל להחליף שילוש / פלטפורמה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הלוח אם לשי נשרף, ולהחליף את הישן יעלה לי יותר מלקנות חדש. אני רוצה אחד שעומד בכל הסטנדרטים העכשוויים שבמיינסטרים, אני לא ממש מבין במעלות של לוח אם ככה שתנסו להשאיר את זה פשוט. אני צריך גם מעבד נחמד, ואני רוצה לשמור על הכל כמה שיותר זול. בנוסף יש גם ראם, אבל זה כבר יותר פשוט וזול לפי מה שאני יודע.
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בגלל שאני גר בצפון ואני קונה בדרך כלל מKSP ויש לי ניסיון נחמד וטוב איתם, אני אקנה רוב הסיכויים שם. בכל מקרה עד שסוף סוף אני הולך לקנות מחשב חדש הם הפסיקו להביא את הזכרונות של TWINMOS והנה מה שנשאר להם בקטלוג: *) kingmax - 250 *) kingmax GBA - 270 *) INFINEON - 270 *) kingston - 290 *) kingston CL2 - 440 הם מחזיקים גם ערכה של שני סטיקים של GAIL CL2 ב770 אני מתכנן לקנות 2 סטיקים של256 מגה 3200. עכשיו המוכר המליץ לי על BGA בטענה שהם מיוצרים ב0.13 מיקרון מה שגורם להם כמעט ולא להתחמם (מה הקשר גם אני לא הבנתי). אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שאני שמעתי על החברה KINGMAX, מה שהעלה אצלי לא מעט התלבטויות. דעתכם? נ.ב. את הדגמים הספציפים המוכר בקריות לא ידע ו…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס AMD, בעל תושבת 939 עם מעבד Athlon 64 3500. אני לא מתכנן שדרוג מסיבי בעתיד הקרוב אבל אני רואה שהמעבדים לתושבת זו הולכים ונעלמים, לכן חשבתי בתור שדרוג ביניים להחליף רק את המעבד לכפול ליבה כדוגמת 3800 או אפילו 4200. השאלה שלי היא האם קיים הבדל ביצועים משמעותי בין המעבד הנוכחי שברשותי לבין הכפול ליבה בתוכנות/משחקים שקיימים היום? האם הפער בין השניים יגדל בעתיד הקרוב כשתצא VISTA ומשחקים עתידיים?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה יהיה יותר טוב? וכסף לא מהווה בעייה... INTEL PENTIUM 4 LGA775 64BIT 3.2GHZ DDR2 533MHZ 1GB או AMD 64BIT 3200+ 939 DDR 400MHZ 1GB המחשב למטרה של הכל... אני לא משוגע במשחקים , אבל בהחלט משחק !!! אבל יותר עבודות רקע על המחשב, אי מיול, MP3 , מסנג'ר, דפדפנים, איי סי קיו וכו' פועל... מה יהיה לי עדיף מבחינת ביצועים של שני המקרים?? לא אכפת לי מתחמם\חשמל לא משנה לי הדברים האלה... לא מחפש OC תחלאס ביצועים?
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאבא שלי יש מחשב עם 4 גיגה ראם, עשיתי לו שדרוג ל8. את ה4 שלו, לקחתי אל המחשב שלי וכעת לי יש 12. בשני המחשבים,המחשב מזהה את הראם וכותב במאפיינים את המספר החדש בעצם. שמעתי פעם שיכול להיות המחשב מזהה את הראם, אבל לא באמת עובד איתו. מה דעתכם? מדובר בלפטופים
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כי באתר שלהם לא רשום שהוא לא תומך במרובעי ליבה פשוט רשום שלגבי מרובעי ליבה הוא על under testing.. 1.אז יש מצב שהלוח GA 945P יתמוך במרובעי ליבה בביוס הבא? כאילו מישהו יודע אם מתוכנן משהו כזה.. או אם כבר יודעים שהוא לא יתמוך או משהו.. ולגבי ה965P שתומך במרובעי ליבה.. 2.יש מצב שיתמוך במהירות 1333MHZ בביוס הבא? או שדברים כאלה לא יוכלו לשנות בביוסים?
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי חשב נייד: dell inspiron n5110-9682 מעבד: intel core i5-2430m 2.4GHz זיכרון פנימי 6GB (למען האמת אני לא יודע איך זה יתכן!! אולי שני סלוטים של 2 ו- 4)... מערכת הפעלה: windows 10 home 64bit התחלתי לעבוד לאחרונה עם כמה תוכנות כבדות שדורשות הרבה זיכרון פנימי, וה- 6GB RAM שיש בקושי מספיקים, אחת התוכנות android studio וכאשר אני מעל את האמיולטור הזיכרון הפנימי קופץ כמעט ל100% בכל מקרה... חושבתי על לשדרג ל- 16GB או להשתגע עד הסוף ולשדרג ל- 16GB, וכאשר התחלתי לחקור ראיתי באתר של dell שיש הגבלה ל-8RAM ואמנם באתר אינטל ההגבלה היא ל-16RAM... אני קצת מבולבל ואשמח לעזרה, ואפילו המלצות על מוצרים ספציפים, תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ידיד שלי פירק מערכת ישנה שלו,והביא לי את המעבד שהיה בה בגלל שהוא יודע שאני אוסף כל מעבד שבא ליד(בחינם)... הוא לא זכר איזה מהירות הוא,אז הדלקנו את המערכת שלו(לפני שפירקנו אותה)בשביל לבדוק... לתדהמתי היה מדובר במעבד שלא אמור להיות קיים... זה היה מעבד את'לון בתצורת סוקט בתדר של 650Mhz ,עכשיו ככל שאני יודע מעבדי AMD הם סוקט רק ממהירות של 700Mhz ומעלה. עוד פרטים קטנים על המעבד: יוצר בליתוגרפיה של 0.25 ( ) מיקרון ובעל באס של 100Mhz... איך זה יכול להיות? די מדהים...
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. עשיתי היום בדיקה במשך הלילה (8 שעות) לזכרונות עם Memtest וקיבלתי 22 הודעות Error ... אתם יכולים לעזור לי לפענח אם הזכרונות או אחד או כמה מהם (אני משתמש ב - 512x4) נהרסו ?.. הנה תמונה של ההודעות שקיבלתי (לחצו על התמונה להגדלה): תודה מראש, משה
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אינטל מכריזה רשמית על זוג מעבדי ה-Lakefield הראשונים, בתהליך ייצור מוביל של 10 ננומטרים ועם טכנולוגיית ה-Foveros שמאפשרת ערימה של טכנולוגיות באריזה זעירה אחת לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-