עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tembo,

היי, ראיתי שיש שני סוגי מעבדים ניידים עיקריים: או שהם מגיעים עם דגם שמותאם מיוחד למעבד נייד כמו סנטרינו או ששמים שם מעבדים של מחשבים שולחנים. למיטב הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה המעבדים השולחניים בגדול יותר טובים מבחינת ביצועים למרות שהבנתי שיש לחלק מהדגמים הניידים יתרונות כמו לדוגמא עיבוד טוב יותר של תקשורת אלחוטית. מה למעשה ההבדלים בניהם, למה לא לקנות מעבד מסוג כזה במחשב נייד? האם דגם של 1.6 סנטרינו מקביל ל 1.6 שולחני מבחינת ביצועים בעיבוד משחקים, גרפיקה וכדומה? הבנתי שמעבד שולחני מחסל סוללה יותר מהר? מה הבדלי הזמנים של הסוללות בין הדגמים ? לכמה זמן אמור בגדול להספיק כל דגם? בקיצור מה לקנות אם אני צריך מחשב שגם חשוב לי עניין הסוללה שתספיק לי ללפחות שעתיים וחצי ללא חיבו…

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  2. הדלקתי את המחשב פתאום ראיתי עשן לבנבן מזדחל לו מהצד פתחתי וזיהיתי שזה מגב חיבור המקלדת. המחשב עולה אך נתקע עם "KEYBOARD ERROR" ,ניסיתי עם מקלדת USB אך ככל הנראה ה DEFAULT של ה BIOS הוא KEYBOARD USB DESABLED . מדובר במחשב HTPC מבוסס על Q6600 עם 4 GB RAM של GSKILL . הקטע המוזר שזה פתאום קרה לא חלו שום שינויים במחשב או באופן השימוש- ללא OC. אני לא בטוח שאפשר לממש אחריות . יש למישהו רעיון? בכל מקרה אם אין-מה הלוח המומלץ ? אני צריך אחד עם כרטיס מסך מובנה שיחזיק כל תוכן של HD ושיהיה לוח קר עם יציאות HDMI עם אפשרות ל OC אין צורך ב CF או SLI . כמובן MICRO ATX המלצות בבקשה אני בלי מחשב.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  3. ערב טוב לכולם, אני (יותר נכון אחותי) עומד לקנות (יותר נכון-מחר) מחשב, לצורך משרדי+אינטרנט: מעבד : AMD Athlon +3000 64Bit 754 זיכרון : 256MB DDR 400MHZ כרטיס מסך : AGP Nvidia Geforce FX5200 128MB DDR 1.את הזכרון אולי אגדיל ל512. הוצע לי הזכרון הנ"ל ונאמר לי שאוכל לבחור מאיזו חברה אני רוצה אותו (האחריות שאקבל לכל זכרון יהיה לכל החיים) קינגסטון, סמסונג, וכו' אם תוכלו להמליץ לי ואולי אפילו לדרג מאיזה חברה כדאי לי לבחור ת'זכרון? (אם זה לא ישנה מה אבחר מבחינת ביצועים- אז לפחות מבחינת אמינות ואיכות לאורך זמן) (אני לא מתכנן לעשות אובר-קלוקינג במחשב) 2.הלוחות שהוצעו לי הם של ASUS K8S-MX ושל MSI K8MM-V - שניהם, ראיתי לאחר בירור, מכילים כרטיס מסך ON BOARD. דבר שיפגע בב…

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by shlompis,

שלום לכולם, באתרים שונים למכירת מחשבים אותם המעבדים מגיעים בתצורה שונה של מכירה : Box - OEM - Tray. מה ההבדלים ? מתי בוחרים סוג מסויים ולא אחר ? תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. על האופצייה אפשר לקרוא פה : http://en.wikipedia.org/wiki/Option_ROM בקצרה הלוח אמור לתמוך בפונקציה הזאת כאשר מחובר לחריץ ה PCIE שלו בקר SAS לדוגמא, אני צריך שתהיה לי האופצייה להיכנס לבקר מתי שהביוס (המחשב) עולה ואת האפשרות להיכנס לקונפיגורציה של הכרטיס, ושהלוח יתמוך בבוט דרך הכרטיס הלוח חייב להיות בעל 2 חריצי PCIE X16 ותושבת LGA775 תמיכה בזכרון עד 8 גיגה, כרגע הכרטיס מותקן על הלוח ABIT IP35 PRO ואין ללוח הזה את האופצייה (אביט סגרו הבסטה ואין אפשרות לעדכן ביוס) כן יש לי אפשרות להגדיר כוננים דרך ווינדוס (עדיין לא ניסיתי להתקין מערכת הפעלה במצב כזה) אבל המצב לא אידיאלי מי שמבין בעיניינים כאלו אנא המליצו לי על לוח כזה תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by giloman,

האם המעבד הנ''ל קיים ?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by lmlm,

AMD מכריזה על סט הפקודות SSE5 שיגיע ב2009 עם ליבת "בולדוזר " לקובץ מה יכלול סט הפקודות SSE5: http://developer.amd.com/assets/sse5_43479_BDAPMU_3-00_8-27-07.pdf מקור: http://biz.yahoo.com/bw/070830/20070829006067.html?.v=1 נראה טוב

8. 256MB 266MHZ DDR יחד עם Athlon XP 1700+ Thoroughbred או יחד עם Pentium 4 1700 Willamette 1. איזה מעבד נחשב טוב יותר? 2. הפנטיום רץ ב-400FSB לעומת רק 266 של ה-AMD, במצב הזה הזכרון יוצר צוואר בקבוק בשילוב עם הפנטיום?! 3. אבל, אם אני יוסיף עוד כרטיס זכרון דומה אז המעבד AMD יהפוך לצוואר הבקבוק בצורה יותר חזקה מהפנטיום?!

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  9. קמתי בבוקר. היה ריח של שרוף. המחשב היה דלוק (כרגיל) ושהזזתי את העכבר וכלום לא הגיב. כיביתי בלחיצה ארוכה ואז הדלקתי ואין כלום. המנורה של הסידירום ושל הרד דיסק דולקת כל הזמן. איך אני יודע מה שרוף? AMD 1800+ 13 מיקרון

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  10. יש לי בעיה בלוח אם, והחנות אומרת שהיא מוכנה להחליף אותו, אבל כרגע אין במלאי את אותו לוח אם כמו שלי, אלא יש לוח אם אחר עם צ'יפסט אחר. האם זה מחייב להתקין את הוינדוס מחדש? (וינדוס ויסטה) זה דחוף מאוד, תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  11. ראיתי שיש למעבד הזה 3 תצורות: 1. Intel Pentium Dual-Core E6300 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGU9 2. Intel Core 2 Dou E6300 שהוא מגיע בשני דגמים שנראים זהים לגמרי חוץ ממשהו אחד Steppig http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9SA http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TA השאלה שלי מה ההבדלים המעשיים בין שלושתם, מבחינת ביצועים, הספק וטמפרטורה? ואיזה עדיף לרכישה? תודה שי

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by Wheel,

השאלה זה אם סטיק DDR PC3200 יעבוד על לוח אם עם ציפסט 845G שתומך רק עד PC2100 האם הראם יוריד את עצמו למהירות 2100 או שפשוט לא יעבוד? (אין אפשרות שינוי מהירות בביוס) תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by naknik123,

מי מהלוחות אם יותר טוב: gigabyte ga-ex58 ud5 asus deluxe v2 gigabyte ga-ex58 extreme מה ההבדלים ביניהם? אני לוקח i7 920 ו6GB זיכרון (2GB*3) וHD 4890 אני מתכנן לעשות CF בעתיד.(אני קונה בskypc).

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  14. היי לאחר שראיתי כי מעבדי הPhenom II 720\710 ומעבד ה7750 לPhenom Quad 1gen עלתה בי השאלה האם ניתן לעשות את אותו הדבר למעבדי הPhenom Triple 1gen כגון ה8450 ולפתוח אותם לQUAD. ככול שידוע לי ה7750 הוא גם Phenom 1gen. האם לדעתכם זה אפשרי? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  15. שמעתי בעבר על בעיות כמו בעיות עם RAID, או עם SATA וכו'. מישהו יודע מזה? יש סיבה להמנע מקניית לוח מבוסס ערכת שבבים כזאתי? נניח הASUS מבוסס 790I ?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by gizunt,

אני רוצה לעבור לAMD אבל לא מצליח למצוא לוח אם שהתגובות עליו רק חיוביות. תמיד משהו בלוחות של AMD שאני קראתי לפחות דפוק. האם משהו יכול להמליץ לי על לוח אם אמין שיכול לעבוד עם הלוח הנ"ל . תודה.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

אני ורצה להשוות בין מעבדים אז אני צריך אתר שאפשר לראות השוואות בין מעבדים בביצועים שלהם....

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  18. היי. טוב, אני עושה את זה די מאוחר אבל אני מנצל אחריות על לוח האם הנוכחי במערכת לפני שתפוג האחריות. (הבעיה היא בכרטיס הקול) השאלה היא אם יש לי בכלל על מה לנסות לנצל כי אני לא בטוח שהלוח עוד מיוצר. ומדובר בסוקט AM2 (לא פלוס) אז גם אין לי מושג אם עוד יש לוחות אחרים לתת לי במקום שעובדים עם התושבת הזו. בכל אופן הלוח הוא GA-M55S-S3 של Gigabyte. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by Fkl0ster,

זה לפחות מה שCPU-Z אומרת... אנני בקי בסדרות המעבדים האחרונות של אינטל, אבל נוצר אצלי הרושם שהפרסקוט התחיל במהירות הרבה יותר גבוהה... האם אני טועה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  20. אמנם כאן סוקרים לוח אחד בלבד, אבל זה נותן מושג למה שצפוי ( יש לקוות ) בתחום - https://www.youtube.com/watch?v=Kx8VWDEFgf4 אההה תמורת סכום "סימלי" של 300 דולר בחו"ל ...

21. Started by shloosh,

אני מתבלט במחשב החדש שאני קונה בין לקחת את ה-3700 ו-2 ג'יגה ראם לבין x2 3800 ו-1ג'יגה ראם. איזה מעבד עדיף מכל הבחינות?? ראיתי שה-x2 3800 פחות טוב במשחקים אבל יותר חזק בתוכנות? האם זה משהו שישתנה בעתיד?? האם windows vista יעדיף x2 3800 למשל על 3700??? תודה!!! נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוק

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  22. למה הכוונה במעבדים שכתוב אליהם שהם נמכרים בתור BOX לאלו שנמכרים בתור TRAY?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by DorCo,

יש לי תקציב של כ3500 שקל למחשב בלי: מסך רמקולים מקלדת ועכבר... השאלה שלי היא אם לחכות עוד קצת? וכמה הקונרו יעלה? וכמה הכפולי ליבה של אינטל של היום יירדו בערך? ומתי הם יירדו, אם הם יירדו.

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  24. החברה הטאיוואנית ממשיכה לשמור אמונים לשילובים של אינטל ו-NVIDIA באופן מלא עבור הדגמים הבכירים שלהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים