מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב של 2000ש"ח (אפשר לחרוג קצת), לשילוש הנ"ל. השיקול העיקרי הוא הזכרון. מבחינתי רצוי 2GB, ועל פי זה לקבוע את המעבד והלוח. כל שאר הרכיבים קיימים כבר. מה אתם ממליצים?
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי שאלה האם יש על הלוח 8i945p של gigabyte כרטיס קול מובנה 5.1 והאם הוא ברמה סבירה? תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום,קניתי זכרון ocz 1024 (512 *2) gold coper 667mhz 4-4-4-8 אמרו לי באתר ש mhz יותר חשוב מתזמונים אע"פ שאין לי מושג למה זכרון שהוא פיזית יותר מהיר הוא עולה פחות(שקלתי לקנות 533mhz עם תזמונים של 3-3-3-8 ) ??? אז אני אודה לכם אם תגידו לי אם יש דרך להוריד את ה mhz ובכך לשפר את התזמונים כדי שאני ארגיש את המהירות בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן שעסק עד עכשיו בקידוד וויזאו (AVI--> MPEG2). עכשיו התקנתי מחשב חדש והתחלתי להריץ עליו את אותם קידודים. אני מאוכזב מאוד מהשיפור הקטן בזמני הקידוד: מחשב ישן- פנטיום 4 2200- ביצע קידוד בתוכנת קנופוס פרוקודר2 בקצב של 0.45 מהריל טיים. מחשב חדש- AMD 3200- מבצע את אותו קידוד ב0.5 מהריל טיים. האם סביר כי שינוי גדול כל כך בהמירות המעבד לא יתבטא בקידוד מהיר יותר. הצפייה שלי היתה שמהירותשל כ50 אחוז יותר תניב עשרות אחוז שיפור בקידוד. אני מאוכזב.. . דעתכם בבקשה תודה אורן
-
- 68 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים , הזמנתי: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz x 2 2GB אבל מאחר שיש בעיות במלאי (כמעט בכל מקום אין תזיכרונות האלה) החלטתי לא לחכות כי זה עלול לקחת הרבה זמן , החלטתי להחליף... אז אני רוצה משהו שיהיה מספיק טוב וגם נחמד לאוברקלוק אולי... המליצו על: GSKILL DDR 500mhz 2048MB DUAL CHANNEL 3-4-4-8 שהם קצת יקרים , אבל... לא יודע... החברה שקניתי ממנה כבר ניסתה מלא מקומות ופשוט אין סאמסונג בשום מקום... מה אתם אומרים? מה לקחת? תמליצו לי על משהו בבקשה... עריכה: לא להפריז במחיר כן? שיהיה בערך 600 עד מקסימום מקסימום 800 לסטיק...
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה שאלה לחבר שלי, יחובר מעבד D930. ולא הוא לא יודע מה זה OC, וכן אני מכיר לוחות יותר מוכרים ויותר זולים, אבל אפשר מידע כלשהו על הלוח הזה, מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
עזרתם לי והחלטתי להזמין את הזיכרון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_227_858&products_id=4376 עכשיו לפנדה אין אותו במלאי ועשיתי הזמנה והיא עדיין לא הגיעה הם אמרו לי שיש באפשרותם להחליף לי את הזיכרון לTWINMOS שבעל אותו זיכרון ואותם תיזמונים השאלה שלי האם כדאי לי להחליף? כי את הTWINMOS יש להם עכשיו בחנות
-
- 10 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם אולי מישהו יודע ויכול להסביר לי איך ניתן לפרק מעבד 2.4 מלוח אם הנל יש שני קליפסים שמשחררים אותם אך ההיט סינק עדין תקוע מישהו יודע על פין נוסף שתופס אותו?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הכי טוב ביצוע משחק.. תודה
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי : AMD ATHLON 3000 64BIT ABIT KV8PRO, FSB 1GHZ,HT+AGP8X,SATA DDR400 256MB*2 A-DATA אז בתקציב של 500-800 שקל כמה זכרון אני יכול להוסיף? אילו חברות עדיפות? האם כדאי בסטיק אחד או שניים? עוד משהו שאני מפספס? תודה מראש לעונים
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד של IBM, מעבד 1400MHZ עם 256MB זכרון 266MHZ. המחשב איטי לדעתי, גם ללא עומס מיוחד מבחינת תכניות פתוחות, בדקתי שאין תהליכים מיותרים שרצים (יש הרבה תהליכים אבל חלק נכבד של IBM ואינטל...) ואני שוקל לקנות עוד 256 זכרון. השאלה שלי היא האם לדעתכם מהירות העבודה בחלונות תגדל בעקבות השינוי בזכרון אפילו אם זה עדיין יהייה 266MHZ, כמה מהירותו משפיעה על מהירות העבודה? תודה ! טל
-
- 9 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש ברכבי מחשב 32 BIT שמותקנים ועובדים כרגע על לוח 32 BIT TV CARD SCSI CARD FIREWIRE TVSAT CARD על לוח 64 BIT כל הרכיבים הם ב PCI סטנדרט
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לשילוש עד 3500 ש"ח שיהיה למשחקים ואוברקלוק וכמובן משהו שיחזיק תקופת זמן יחסית ארוכה תודה מראש!
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר ב 23 למאי סדרת המעבדים לסוקט החדש של AMD, סוקט AM2 תוכרזו... המעבדים האלה יתמכו בלוחות המבוססים ערכות שבבים nForce 5xx של NVIDIA. האתר האמריקאי DailyTech מודיע כי חברת NVIDIA מתכננת להכריז על ערכת השבבים החדשה שלה ביחד עם הכזרת מעבדי סוקט AM2, כלומר ב 23 למאי. חלק מהשבבים החדשים יתמכו במעבדיי Conroe של Intel.
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל אחלה אתר שמשום מה רק גילית לפני מספר ימים :-[ אני צריך בבקשה המלצות על שילוש לוח אם,מעבד וזיכרון בתקציב של 4000-4500 (כבר הוזמן כ.מסך X1900XT ובמידה שיומלץ לי פה על משהו אחר בהתאם לשאר ההמלצות יש לי אפשרות להחליף אותו) דרך אגב אני טס לארה"ב עוד 3 שבועות אז יש לי אפשרות לקנות את הרכיבים שם אז אתם יכולים להמליץ לי על דברים שכדאי לי לרכוש שם (כלומר אולי דברים חדשים שלא הגיעו לארץ) גם שמתי לב שמחיר הזכרונות שם ממש זול אז בכל מקרה אתם יכולים לבסס את ההמלצות שלכם על המוצרים והמחירים בארה"ב תודה רבה עומרי
-
- 12 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חברת Patriot השיקה רכיב זכרון חדש מסוג DDR2, ה Patriot Extreme Performance XBL, לכרטיס תקורות (Latency) נמוכות יותר מכל כרטיס זכרון מסוג DDR2 שהיה קיים עד היום, להלן תקורות הרכיב במהירויות שעון שונות: ב DDR2 667MHz תקורות של 3-3-3-8 ב DDR2 800MHz תקורות של 3-4-3-8 ב DDR2 1000MHz תקורות של 4-4-4-12 עד היום כרטיס זכרון של DDR2 800 היה בעל תקורות של 4-4-4-12 וכרטיס זכרון של DDR2 1000 בעל תקורות של 5-5-5-15. ההודעה לעיתונות באתר היצרן http://www.patriotmem.com/company/news/newsp.jsp?source=33 מקור http://www.hexus.net/content/item.php?item=5387 כרגע Patriot היא היצרן היחיד עם כרטיס זכרון בעל ביצועים כאלה אבל מן הסתם זה רק ענין של זמן עד שיהיו עוד מוצרים כאלה, כנראה …
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
Intel Celeron D 2.53 סוקט 775 (510 ש"ח) או AMD SEMPRON 64 BIT (2800+) סוקט 754 (480 ש"ח) אני מבקש דעה אובייקטיבית.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
סטיק אחד של ג'יגה זכרון לבין שני סטיקים של 512 שעובדים בדואל צ'אנל
-
- 12 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אמרו לי שעדיף שניים של 1GB... כדי שיעבוד בDC... אבל לי לא נראה הגיוני שיהיו 4 סלוטים שאם אני אשתמש בכולם אני אבטל את הDC.. זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 מה התשובה..? תודה
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בסטוק? C@?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה,אני קונה מחשב חדש (מפרט בצד) והזמנתי את הזיכרונות של MUSHKIN http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7065 הבעיה היא שהמחשב 90% יהיה מוכן מחר מחנות אחת והזיכרונות מלמיר עוד לא הגיעו לארץ... עכשיו אני מחפש משהו חליפי -אותה רמה (מתוכנן אוברקלוק -לא היסטרי..) ופחות או יותר באותו מחיר,דגש על באזור השרון/המרכז. רצוי גם שיהיה אותם במלאי וכך אני אבטל הזמנה אחת ואקנה את השניה. מחכה להצעות,תודה רבה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט ga-8n-sli ויש עליו כרגע מעבד פנטיום 4 3 גיגההרץ פרסקוט 64 ביט ואני רוצה להחליף למעבד 3.2 גיגהרצץ כפול ליבה עם 4 מגה זיכרון האם הלוח שלי תומך במעבד כזה
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
http://en.wikipedia.org/wiki/XDR_DRAM זה פשוט נשמע טוב מדי כי להיות אמיתי למה לא מכניסים את יותר לשוק!! יש לזה בעיות? מחיר?
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אותותו והמעבד הנבחר הוא הINTEL D 805 שמתוכנן עליו OC. משיטוט בפורום הבנתי שה8i945pg לא יתמוך לי בזכרונות של 667 MHZ ואולי יגביל אותי אפילו בOC. ראיתי כמה המלצות על הלוח הנ"ל של גיגיהבייט שיכול ומסוגל לעבוד עם כאלה זכרונות ולא יעצוא אותי בOC, אבל הקטע שהוא תומך בSLI ואין לי שום עיניין בזה, ויתרה מזאת אני קונה בכלל כרטיס מסך של ATI X1800GTO. האם אני יוכל לעבוד עם כזה כרטיס על הלוח? האם זה הגיוני בכלל ההשוואה בינהם ומה שאמרתי על הOC נכון? אני מודה לכם מראש כי אני ממש מבולבל כבר. תודה רבה קובי.
-
- 14 תגובות
- 859 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98919
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-