עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rino,

שלום לכולם המחשב שלי מבוסס פנטיום 4 2.4GH על לוח ABIT IS7E יש לי 2 מקלות זיכרון שם קרוסייר 256MB ,האחד 3000 ווהשני 3200 {כי מי שהביא לי מחו"ל לא שם לב להבדל} עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מקלות של 256 MB אבל לא מעוניין להוציא 450 ש"ח למקל על קרוסייר. אני לא עושה OC רצחני לזיכרון ולא ממש יודע איך להתעסק עם התיזמונים . אני מבקש המלצה לזיכרונות שאפשר להוסיף לקרוסייר DDR400 שלא יקרעו לי את הכיס אך יעבדו כמו שצריך. תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  2. אהלן, כרגע יש לי 2 סטיקים של 512MB DDR400 של יונדאי CL3 גנריים לגמרי. יש לי גם סטיק אחד של Corsair XMS3200 CL2 512MB וראיתי שמישהו מציע בטריידזון עוד אחד כמוהו ב-300 שקל. רציתי לדעת אם אני אקנה ואשים אותם ב DUAL CHANNEL (בהנחה שהם יעבדו כמו שצריך), האם אני אראה שיפור בביצועים, והאם הסטיק שווה 300 שקל? תודה

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by dennis14,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_2456_2457&products_id=17101 לוח 965P זול מאד מחברה שלוחות האם שלה מגיעים לראשונה לישראל, איך הלוח ?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  4. מה ההבדל בינהם? בין הלוח של ג'יגהביט לבין הלוח של אינטל?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by eid101,

האם זה נכון שאין זיכרונות בנפח 2 גיגה 800MHZ CL4 שך OCZ חלק אחד ?? כלומר יש רק KIT של 2 כל אחד בעל גיגה נפח ?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by GuyBuko,

בס"ד שלום לכולם, חבר שלי הזמין מחשב למשחקים עם מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 ואמרתי לו שזה לא טוב למשחקים (לפי מה שאני מבין אם טעיתי תקנו אותי) רק רציתי לשאול אם אני צודק? או שאני טועה וזה מעבד טוב למשחקים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  7. שלום, יש לי כרגע קיט 4GB של Corsair. אני רוצה לשדרג ל-8GB, אבל לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את הקיט הזה עדיין. [list type=decimal] [*]מישהו מכיר חנות שמחזיקה אותו במלאי? [*]אם לא, יש קיט 4GB שיתאים לי? אם התזמונים והתדר זהים, זה מספיק טוב? [*]יש קיט 8GB טוב במחיר הגיוני? יש לי לוח GA-P55M-UD2 עם מעבד i5 750. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. נכנסתי לאתר של הלוח אם שלי... Gigabyte P31-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&ProductName=GA-P31-DS3L ואני רוצה להוציא את הזכרונות שברשותי (2 סטיקים שכל אחד גיגה) ולשים 2 סטיקים שכל אחד 2גיגה. האם הלוח שלי יתמוך? אני שואל זאת מפני שרשום באתר: "4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory " אז כנראה שמדובר בסה"כ 4 סטיקים של 1 ג'יגה מקסימום? או שאפשר 2 של 2 ג'יגה מקסימום?

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  9. אם למשל יש לי amd athlon xp 2700+ שעובד בבאס של 333 ו amd athlon xp 2700+ שעובד בבאס 333 ההבדלים ביניהם הוא שאחד BARTON ואחד TBRED מי יהיה יותר מהיר במשחקים, בקידוד MP3 וכיווץ RAR וZIP?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. Started by ophir555,

איך הלוח הזה במחשב המיועד לכל השימושים הרגילים +משחק ועיבוד וידאו בייתי Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P בנוסף קניתי מעבד dc820 זכרון 1 גיגה כרטיס מסך 7600gt

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by J.allmighty,

שלומות, מפרט: p4 3.0 HT זיכרון geil 400 2x512 powercolor 9800 pro ______________________ איזה לוח אתם ממליצים ? ביצועים חשובים לי... תודה רבה

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום רב, האם כרטיס זיכרון מדגם KVR400X64C3A/1G של קינגסטון מתאים ללוח ABIT NF7-S ? שאר חלקי המערכת: מעבד AMD Athlon XP +2500, כרטיס מסך nvidia geforce fx 5500, ספק כח: Tsunami 350W. כרטיס זיכרון נוכחי: 520MB. תודה, אורי

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  13. Started by esaly,

היי חברה! רציתי לשאול איך יודעים להבדיל בין הREVISIONS השונים של הלוח? איך אני יודע שאני קונה בוודאות את ה3.3 ולא גירסאות קודמות? האם ההבדלים משמעותיים בין הגירסאות? תודה למגיבים...

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  14. לא כ"כ הבנתי את הקטע של דואל ביוס וצריבת ביוס. אודה מאוד למי שיסביר לי בקצרה על האופציות הללו. תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Shitface,

מתכנן מחשב חדש, ההתלבטות - בין 3 לוחות אם: DS4 P5B-Deluxe Commando מתכנן אובר קלוקינג אבל לא חריף, מבחינת התקציב שלושתם נכנסים לתקציב. חוץ מהיכולות אובר קלוקינג, חשוב לי גם היציאות שיש על המחשב (USB, RJ45 וכו' - יותר יציאות יותר טוב). מה מומלץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  16. Started by lipa,

http://www.tweaktown.com/articles/914/ http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=832&cid=1 הרשת מתחילה להיות מוצפת בביקורות על הקונרו , אבל בכל מצב זה עדיין מרתק , הקפיצה של אינטל בביצועים כולל משחקים , וכמובן המחיר

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  17. הייתי באמצע עדכון ביוס ללוח אם של ג'גהבייט 7ZM ואז---- הפסקת חשמל ----והלוח פשוט מסרב לעלות [נ ו טוב לא פלא ] יש ללוח אני חושב דואל ביוס בקיצור האם משהו יכול לעלות רעיון איך להציל את הלוח או שמה שנשאר זה לזרוק לפח :'(

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Omerole,

יש לי זיכרון OCZ PE EL 2-3-2-5... יש את הזיכרון 2-2-2-5 (OCZ PE EL REV2) יש הבדל קריטי ביניהם? ההוא עלה 300 שקל יותר והחלטתי לוותר עליו (לפני כחודש כשקניתי את המחשב). זה היה יותר משתלם??? מי מה מו? הזיכרון הוא 512X2 על מערכת AMD64 3500.... לOC זה משפיע? תודה למי שעוזר!

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by gil_8e,

אני רוצה לקנות את הלוח הנ"ל עם המעבד AMD AXP 2500+Barton... כנסו לקישור ותראו...... האם זה אומר שהלוח הזה לא תומך ב AMD AXP 2500+ (כי הוא לא מופיע ברשימה) וגם עם תיכנסו לקישור הזה: ותראו................... האם הלוח הזה לא תומך גם בזיכרונות (של TWINMOS (DDR 400\3200 כי כתוב שם רק WINBOND... מה זה אומר? הקישור למעבד: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/01.jsp הקישור לזיכרון: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/02.jsp כנסו לשניהם בקשה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הנה הפרטים אליו: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=111&MODEL=MS-6154VA האם אפשר לשים בו כרטיסי מסך חדשים? כמו GEFORCE FX 5200 או RADEON 9200? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. שלום כרטיסי קול בלוחות החדשים מגיעים 6 ערוצים ולא 8 זה קשור לויסטה ? כלומר 5.1 ולא 7.1 האם זה קשור לתוכנה ויסטה שעדיין לא הצליחו להגיע עם ויסטה ל-7.1 ? אפשר לראות שעד שוויסטה הגיע כל הכרטיסים היו סטנדרט 7.1

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by שורטי,

כדי שהלוח אם יעבוד עם הזכרונות בדואל צריך זיכרון מיוחד או שמספיק שני סטיקים ולוח אם שיודע לעשות את זה ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  23. אשמח על העזרה ממביני עניין ולא מתוכנן אובקלוק

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  24. Started by locke,

איפה אפשר למצוא אותם בארץ? בעיקר את ה- EPIA (נשמע קצת מצחיק כשמבטאים)

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by shirNoshe,

מיכוון שהשאלה הזאת נוצרת איכשהוא בשאלות זיכרון,האם אפשר להגיד מהם כללי האצבע בשילוב זכרונות SS/DS. האם זה תלוי בבקר הזיכרון(ב-939 במעבד) או שזה תלוי בגורם אחר. מה קורה אם מערבבים SS/DS?

• 14 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.