עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הזמנתי את הלוח ASUS P4P800 865PE. שמעתי שעל ידי עדכון ביוס, טכנולוגיית הPAT מתאפשרת כמו בלוחות 875P. עכשיו השאלה שלי היא האם יש סיכון בזה שאני יפעיל את הPAT? זה ישפיע על הלוח כמו שOC משפיע? (מחמם) האם הוא עלול להרס? אני יודע שאינטל איימה שהיא תבטל את האחריות למי שמפעיל את הPAT, אבל זה לא ממש מטריד אותי. תודה מראש ;D

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by ORrrr,

שלום, למישהו במקרה אולי יש בנצ'ים שלהם? כי אני מוצא רק כנגד ל xeon.. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  3. חבר טוב שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט והמפרט מוכן ובעוד כמה ימים אני והוא הולכים לחנות מחשבים לקנות את המחשב. שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן היא, איך אני יכול לדעת שהרכיבי חומרה של המחשב הם חדשים מהקופסה, הרי שהוא בא לקחת את המחשב מהחנות, כל הרכיבי חומרה כבר נמצאים בתוך המארז, אז השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת שהאנשים שהרכיבו לו את המחשב לא שמו לו רכיבי חומרה מחודשים/יד שנייה. ובמילים אחרות, איך אני יכול לדעת שהרכיבי חומרה שנמצאים במארז הם חדשים מהקופסה?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  4. כרגע אני עובד עם AMD 3200 ורציתי להחליף את המעבד ל AMD x2 4400 עם 2MB זיכרון מטמון. האם אני אראה שיפור בביצועים במיוחד במשחקים? האם הלוח שלי ה ABIT AN8 Ultra יתמוך בזה?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  5. היי, השאלה בכותרת+אם אפשר הסבר בנוגע לכך (זה חשוב לי מאוד ) - תודה . תודה רבה מאוד מראש .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי הזדמנות להחליף את שלושתם אני רוצה בעיקרון רק אינטל מסיבות לא ידועות... תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני מרכיב כרגע מערכת מחשב שמיועדת לעבודה מדעית מסובכת.. חישובים כבדים מאוד התקציב הוא בסביבת ה35000 שקל . את רוב המפרט אני הרכבתי אבל אני קצת חלוד כרגע וצריך עזרה במספר נושאים: המחשב יכלול 64GB RAM ועדיף שכמה שיותר כח עיבוד מתמטי המחשב בנוסף לזאת יתעסק בכמות מטורפת לגמרי של גישה לזיכרון המהיר ולדיסק הקשיח (מיפויים כבדים בתלת מימד וכו') מה שאני צריך עזרה זה דבר ראשון לבחור באיזה גישה לקחת את המחשב - עדיף ללכת על מעבדי XEON או יותר אזרחיים? וחוץ מזה .. כנראה שלמחשב יהיו כמה וכמה מעבדים (כפי שאפשר להבין מהמחיר) .. איזה רכיבים כדאי להשיג? (לוח אם בעיקר וזכרונות) תודה על העזרה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש וזה המעבד,הלוח והזכרונות שאני מעוניין לשים בו: INTEL I5 750 האם יש הבדל בינו לבין ה 760 מבחינת ביצועים? מבחינת מהירות שעון ההבדל זניח. זכרונות - KVR1333D3N9/2G קינגסטון 2*2GB האם הזכרונות הללו נחשבים לטובים? אין כמובן שום מטרה ל OC או משהו דומה רק עבודה משרדית כבדה,אינטרנט,אופיס ומשחקים פה ושם. שאלה נוספת , האם CEON וקינגסטון זה אותו יצרן? לוח אם - Gigabyte דגם GA-P55A-UD3 או Gigabyte דגם GA-P55-USB3 מי מביניהם עדיף? האם ששניהם יתנו ביצועים מספיק טובים לשימושים הנ"ל? תודה

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  9. שלום לכולם, אני עדיין באמצע הרכבת המפרט שלי. בנתיים אני תכננתי לקנות בכלל את ה- X2 6000 של AMD,או את ה-E6600 של אינטל. אבל היום,לאחר שדפדפתי לי באינטרנט - מצאתי את טבלת המחירים שצפויים להיות למעבדי אינטל לאחר ה-22 ביולי,ומצאתי כי המעבד Q6600 צפוי לעלות 266$,ובארץ בטח יעלה, 1,260 ש''ח - כן,כן , המחיר בשקלים הוא 1,063 - אבל,כמו תמיד,המחיר תמיד עולה יותר ב-+200. אני בעיקרון רוצה מחשב חזק,אני מתכוון לקנות אפילו G8800GTX/S (עוד לא הוחלט). אז מה אתם אומרים? - לחכות לירידת המחירים? (המחשב לא דחוף לי,יש לי את זה כרגע,ולמרות שאין לי שום טענות לגביו אני רוצה להרכיב לי מפרט). בתודה, MuTaTiOn.

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Stranger,

OC הוא אולי אופציה בעתיד.... אני מוכן להשקיע 1600 בערך לזכרונות טובים איזה חברה שלא תהיה תמליצו!!! עריכה : ערכתי לך את הכותרת . לא ברור לי למה אחרי ש 3 אנשים העירו לך לא שינית אותה בעצמך. המשך דיון נעים Maphisto

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  11. שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש, השימושים שלי הם בעיקר תכנות ומשחקים (WOW) וכו'. אני משקיע במסך חדש של דל 2450FPW ברזולוציה 1920 על 1200. ולכן אני גם חייב לקנות כרטיס מסך טוב שתומך ברזולוציה וגם נותן ביצועים טובים. הסתכלתי קצת על לוחות אם ונראה לי שאני אלך על ASUS ?P5AD2P שנראה לי ממש מעולה. המעבד שנראה לי טוב הוא P4 2MB cache 3.0Ghz וגם נראה סביר במחיר. אשמח לשמוע על על המלצות ועל רעיונות לשילוב הרכיבים העיקריים האלו. איך נכון להתאים את מהירות הזיכרון, למעבד וללוח ואם יש לכם דעות על המוצרים הספציפיים שציינתי. כמובן אשמח לכל לינק מידע על מחירים טובים ומוצרים רלוונטיים. בתודה מראש, ליאור כהן.

• 13 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by E-Bear,

אני לא כל-כך מבין את עניין התדר של המעבד... נאמר שהמעבד מגיע עם 2400MHZ. לעומת זאת, גם cpu-z וגם everest מראים 1600 בלבד. האם זה נורמלי או שזאת בעיה אצלי? (יש לי ויסטה אם זה עוזר משהו) תודה.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by ymss69,

לאחר שהבנתי שהP5WD2-E שלי לא תומך בשום מעבד חדש, אני יעביר את הלוח+המעבד+הזכרונות למחשב חדש שאני קונה למטרות HTPC. ובמקום זה יזמין שילוש חדש, השימוש- אינטרנט, הורדות, מוזיקה וסרטים- איו תוכנות עריכה, אין סרטים ואין כלום! המחשב יעבוד 24/7, יש סיכוי גדול מאוד לאוברקלוק. חשבתי בכיוון הבא ASUS P5K-E/WIFI-AP+E7200+2GIGA DDR2 800MHZ

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  14. שלום לכולם, התגלגלו לידי 2 כרטיסי זיכרון SDRAM. על הכרטיסים מדבקת זיהוי, האם אתם יודעים מהו הנפח של כל אחד מהכרטיסים? מצ"ב תמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by bogdant,

יש למישהו מושג מתי ה CONOR יגיעה לK.S.P וגם לוח אהם המתאים לו???

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב ואני רק רוצה להיות בטוח שהלוח אם תומך בזכרונות חלק אמרו לי שלא, וחלק אמרו לי שכן..! לוח אם: DFI Infinity 975X for LGA775 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5599 זכרונות: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 זה די דחוף, אז אצפה לתגובות מהירות, תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  17. Started by Singularity,

אני יכול לעבוד עם 3 זיכרונות כך ששנים יעבדו בדואל והשלישי לא? ועוד שאלה על הדרך אם רשום לי ב CPU-Z שמהירות הזיכרון בדואל היא 266 אז זה בעצם 533 נכון?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  18. Started by purplehorse,

באתר של אינטל כתוב כי המעבד הוא מסוג C2D http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27250 לעומת זאת בכל מיני אתרים כולל ZAP נכתב שהמעבד הוא dual core http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768849 אז מה נכון לעזאזל ? תודה מראש לפותר החידה

19. Started by idan oren,

שלום סבא שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו לטובת עיבוד תמונות בפורמטRAW התוכנות שהוא משתמש הן photosop cs6, dpp, capture nx2 הוא רוצה לדעת מהו השדרוג הטוב ביותר שניתן בתקציב 1500 ש"ח שאר המפרט: pentium d 925 msi g41 4GB ram ddr2

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by Aviram,

קניתי זיכרון ג'יגה של סמסונג שלא מחובר למחשב עדיין ויש לי עוד זיכרון של 512 שכבר מחובר למחשב. רציתי לדעת אם זה משנה באיזה סדר שמים את הזכרונות, וצריך לשים מצד שמאל או ימין (כרגע ה-512 בצד שמאל). תודה

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  21. שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 64bit X2 4200+ DUAL CORE רציתי לדעת האם כדאי לי לשרד למעבד אינטל DUO כלשהו? האם המעבד הכי חלש בסדרת ה-DUO יותר טוב מהמעבד שלי?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  22. כיסוי מברזל שפעם ראשונה אני רואה על זיכרונות שאלתי היא אם כן , האם צריך להוריד את הכיסוי מברזל הזה או להשאיר אותו?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by a_beilis,

אני צריך לוח אם למעבד e6300 תקציב בערך 500...

• 18 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by IlanF,

האמת שאני לא ממש בטוח מה אני מעדיף, לשדרג מסך, או את שאר המחשב, כרגע המחשב הנוכחי מסתדר לא רע, אבל כמובן שהמעבד שלי הוא וואחד צוואר בקבוק שלהחליף אותו זה אומר להחליף כבר לוח+זיכרון.. המחשב הוא בעיקר לגיימינג, אבל משמש אותי גם לעריכת וידאו (סוני וגאס) וקצת פוטושופ. כרגע המחשב הוא כזה: לוח Gigabyte G31M-S2C מעבד Intel E5400 @ 3.45Ghz זיכרון 3 GB RAM כ. מסך AMD Radeon HD 6850 ספק HEC win 550ub (550w) כרטיס מסך קניתי לא מזמן ואני לא מעוניין להחליף בזמן הקרוב לפחות. מה שאני צריך מהמחשב הוא לפחות 4 גיגה זיכרון (האמת שאני שואף ל-8), ושיהיה לו חיבורי USB 3 אולי כדאי שיהיה בלוח עוד חיבור PCI-E נוסף אם אני אחליט להוסיף עוד איזה 6850 לCF בעתיד למעבד אני כנראה אעשה OC קליל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.