עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dr_hofman,

אוף. אחרי כל הזמן הזה שעשיתי סקר שוק התסובבתי באתרים וקראתי חומרים על לוחות אם וכל מיני דברים עכשיו אינטל אומרת שהלוחות הנוכחיים לא יתמכו במעבד Prescott !!! מה לעשות?!?! איזה לוח לקנות? לחכות? תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  2. אני רוצה להוסיף למערכת שלי 4 ג'יגה, משהו בסביבות ה 400-450 ש"ח. יש לי כרגע 2 ג'יגה במחשב עם תזמונים של 5-5-5-18, חשבתי לקחת את אותו דגם גם ל 4 ג'יגה (CORSAIR) אבל זה עולה 550 שקל (100 שקל מעל התקציב) לכן אשמח להמלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by AMD-ALI-G,

יש האומרים שזיכרונות 333DDR יהיו יותר מהירים בכאחוז מזיכרונות DDR400 על מעבד AMD בעל ליבת ברטון. האם זה נכון? כי אם כן זה לא רק חוסך כסף זה גם יותר ביצועים (למרות שזה אבסורד) אשמח לתשובות.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  4. שמעתי בעבר על בעיות כמו בעיות עם RAID, או עם SATA וכו'. מישהו יודע מזה? יש סיבה להמנע מקניית לוח מבוסס ערכת שבבים כזאתי? נניח הASUS מבוסס 790I ?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  5. הנה העסק, המחשב לא למטרות משחקים כעקרון, במחשב הקודם שקניתי מצאתי את עצמי עם 7800GTX (בזמנו הכי חזק) כשסיימתי רק את האלף לייף ופיר, ומתייאש מכל משחק אחר.לכן לא טרחתי לשדרג כרטיס מסך למחשב החדש, יש מצב שבעתיד אשדרג, אם אני אכנס לעסק יותר חזק. את האלף לייפים למיניהם זה סוחב, לא 60 עם פילטרים מלאים וHDR, אבל סביר בהחלט. קניתי אותו בעיקר בשביל אפליקציות מותאמות למרובעי ליבה, אחד העיקריים: Cubase sx3, תוכנת הפקה מותאמת טוב. בנתיים אני עם ווינדוס ,XP בגלל פוביות ש2 גיגה ראם לא יסחבו ויסטה, ופוביות דרייברים, באגים וקריסות עם ויסטה. די מוצדקות. אני תמיד חושב לעצמי אם חוץ מבתוכנות שמותאמות למרובעי ליבה (AKA, קיובייס, ווינראר, מקודדים, משחקים) אני יוצא עם רווח כלשהו מהמעבד. ביצוע…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by SaM]U[Rai,

שלום, יש לי לוח אם DH55HC עם 4 סלוטים כרגע מחוברים אליו 2 זיכרונות DDR3 2GB 667MHz ב-'duel channel' האם יש אילו מגבלות מבחינת השדרוג? ניסיתי להבין מהאתר של אינטל שם כתוב 16 GB maximum total system memory (with 2 Gb memory technology ואני לא מבין איך אני מגיע ל-16 GB עם 4 סלוטים של 2 GB הייתי רוצה להוסיף אולי עוד 2 זכרונות לסלוטים של 2 GB הפנויים בשביל סך הכל 8 GB זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  7. מה אומר המספר שבא אחרי השם של הזכרון בדרך כלל? לדוגמא, ה-3000בזיכרון: CORSAIR DDR-RAM 256MB 3000CAS2 Memory. וכמה חשוב שהמספר יהיה יותר גבוה?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  8. מעבד : AMD thlon XP +2500 לוח אם : Ultra 400 MCP+ EPOX - EP8RDAE nvidia nforce2 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד DDR 200MHZ PC3200 בלוח האם יש 3 סלוטים של זכרון, 2 כבר תפוסים. אני מעוניין להוסיף עוד 512 מגה זכרון, ע"מ שיהיה לי סה"כ ג'יגה. 1. האם עלי לרכוש בדיוק אותו סוג זכרון שיש לי כעת ? 2. מה משמעות ה PC3200 ? זה קשור למהירות של הזכרון ? 3. הבנתי שללוח שלי יש אפשרות לניצוך דואלי של זכרון, האם זה נכון ? מה בדיוק זה אומר ? 4. האם לרכוש סטיק של 512 מגה, ולתקוע בסלוט הפנוי, או שיהיה יתרון לקנות 2 סטיקים של 512, ולהעיף את אחד הסטיקים של 256 ? תודה !!

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  9. שלום ! המפרט שלי : 3.0 775 lg D915PGN 2*256 RAM תזמונים X600XT 128 MB @ 200 MHz 3.0-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 2.5-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) רציתי לדעת למשחקים מה עדיף להוסיף עוד גיגה זיכרון או לשדרג את הכרטיס מסך? חשבתי על זיכרון: ?512MB Corsair (CMX) CL2? שעולה 350 ב KSP כרטיס מסך נראה לי כרגע יקר מידי לשדרג למרות שאין בעייה לתקציב עד 1300 ש"ח. מה עדיף להוסיף זיכרון בתקציב של עד 500 ש"ח או כ. מסך חדש?

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by the ultimate,

היי יש לי כמה שאלות: 1) מה זה באס? 2) מה המהירות באס של מעבד 3500+ 64 ביט? האם זה לפי לוח או מעבד? 3) האם בOC מורידים את הבאס ומעלים MHZ? עריכה: התכוונתי לFSB לא לבאס, מצטער.. נא להתייחס במקום באס לFSB.. תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  11. אני חדש , שלום שלום לכם , ויש לי שאלה בקשר לזכרונות שאני הולך לקנות - השאלה היא אם הם יתאימו ללוח אם שלי הלוח אם : Field Value MSI K8M Neo-V (MS-7032) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) (שאגב תואם למעבד amd athlon64 3000+ akh ) הזכרונות שאני מעוניין לקנות : * אני ערכתי לזכרונות אחרים - אלה מתאימים ? : http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=50312082&pfp=BROWSE תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה חשבתי על זה קצת ואני לא יודע מה להחליט ? האם כדאי לי להקיע עוד 300 שקל בשביל ה 3200+ CLAWHAMMER אשר יתן לי 1mb CACHE או לקחת את ה 3000+ NEWCASTLE אשר יתן לי 512MB אבל גם אפשרות של OC וגם 300 שקל נוספים להשקעה במשהו אחר ?

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by nore0,

האם שתיי הסוגים האלה מתאימים

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by BigDragoon,

יש לי מחשב חדש E6600 + DS3. הכל רץ טוב ויפה עד שבאמצע משחק של COH המשחב נכבה. מיד הדלקתי אותו חזרה, ואז ראיתי שהחום של המעבד היה 82 מעלות. ותוך כמה שניות הוא התקרר לרמה של 40. כל הWARNING על DISABLE והשיטה של ה FAN היא על AUTO. למשהו יש רעיון למה זה קרה?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  15. יש לי 2000 ש"ח (עם אפשר במחיר נמוך אז זה יותר טוב) ככה להשקיע על לוח ומעבד טובים אז אני רוצה שתעזרו לי למצו אני חושב על קורנו אבל אני לא יודע מה שווה מה כדי וכו אז תעזרו לי בבקשה. וגרך אגב איך קוראים לקרנו עכשיו?כי שמעתי ששנו לו תשם.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by olive20,

שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב ויש לי שאלה בקשר לזיכרון הRAM אני מעוניין ב4 GB של RAM השאלה שלי ההיא האם לקנות אותם בתור כרטיס אחד או שניים.. שמעתי שכשיש 2 כרטיסים הם עובדים במהירות כפול.. האם זה נכון? שמעתי גם שחייב שני כרטיסים על מנת לסגור מעגל וכרטיס אחד לא מספיק... מישהו יכול לעשות לי קצת סדר?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  17. שלום לכולם! אז כהרגלי בקודש לפני שאני קונה מחשב אני מברר טוב טוב לגבי כל רכיב בשביל שתהיה לי מערכת אופטימלית (לא קונים מחשב כל יום). רציתי לדעת מהם ההבדלים בין P35 לבין X38, האם זה משהו שמשפר ביצועי מערכת באופן כללי או שיאריך את הלוח אם מבחינת תמיכה בתקנים חדשים יותר בעתיד. אם זה המקרה (תמיכה בתקנים עתידיים) אזי שזה לא חשוב לי בכלל, שכן אני קונה מערכת אחת לשנתיים בערך ואז מחליף את כולה, אני לא מאמין בשדרוגים. בכל אופן אשמח לקבל קצת מידע. תודה, נועם

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. אהלן. הכל התחיל מקריסת הווינדוס 98 ומסך כחול עם מספרי ERROR שלא מצאתי להם מענה בגוגל. כבר הבנתי שצריך לפרמט אבל החלטתי לבדוק עם EVEREST את החומרה. החיישן הודיע לי על 88 ( !!!) מעלות במעבד. אמרתי - בטח טעות, פתחתי את המארז ומצאתי שהמאוורר של המעבד מת. המחשב כבר עובד 3 שעות רצוף ואני שואל : 1. איך הוא לא קרס לי בשעות האלו ? 2. איך הגיע ל-88 מעלות והמשיך לעבוד ? 3. האם הטפרטורה לא אמורה להמשיך לעלות ? או במלים אחרות לא היה כבר צריך להשרף ? תודה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by lmlm,

לפני שבוע אינטל פירסמה שהיא מתכוננת להשיק את קנטפילד QX6700 2.66 בנובמבר 2006 והנה מגיע "התקפת נגד" של AMD. AMD משיקה את 4X4 גם בנומבמר 2006 או בשמו" AMD Athlon 64 FX-2P AMD תשיק בנובמבר תתדגם: FX 70 עם 2.6GHZ FX 72 עם 2.8GHZ ו FX74 עם 3.0GH כולם יהיו בליבת "וינדסור" עם 1MBX2 קאש ו 125W צריכת חשמל! קישור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=674691&starttime=0&endtime=0 קרב קשה הולך להיות ;D

• 12 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by kritikal,

אפשר הסבר, מה זה E6600? תודה.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by Rיה,

יש לי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לדעת עליו את כל הפרטים האפשריים עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי! תודה מראש לכל אלה שעוזרים!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  22. קניתי למחשב שלי שני זכרונות מסוג KINGSTON 1G 533MHz DDR2 cl4 עבור לוח אם מסוג MSI PM8PM-V 775 DDR2 VGA, ולאחר שהתקנתי אותם, גיליתי שמערכת ההפעלה מזהה רק 1GB של זכרון (960MB אם נדייק), ולא 2GB כרצוי. כדי לבדוק אם אחד מהסטיקים לא מזוהה מסיבה כלשהי, ניתקתי את אחד מהם, ואז מערכת ההפעלה זיהתה רק 512MB. (רשום מעט פחות מכך, אני לא זוכר כמה בדיוק) מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP Home Edition SP3. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by fatNjazzy,

האם לוח שתומך ב ECC מחייב שגם כרטיס הזיכרון יתמוך בזה? או שזה עניין לוח אם גרידא. תודה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה זכרונות עדיפים... התקציב הוא 670- שיעלה כמה שפחות... [מהחנות פנדה בלבד] חשבתי על או אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14261 או אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1926_2162&products_id=14261 [הלוח יהיה ASUS M2N-E עם זה משנה]

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  25. אולי יש חברה יותר טובה עים זיכרונות 128 SDR בפחות מ150 ש"ח??? תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים