עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מהאם כדאי בכלל לקנות 4GB של DDR2 במהירות של 667MHz ? האם 1-2 GB של DDR3 במהירות של 1333MHz יתנו תמורה טובה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  2. Started by reyrey_200,

האם הלוח אם שמוזכר בכותרת תומך באינטרנט אלחוטי ? זאת אומרת אם יש לי בבית ראוטר אלחוטי לא יהיה לי בעיה ?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, רציתי לשאול, איזה "ערך מוסף" נותן חיבור ה3PIN של המאווררים בלוח אם מול מולקס הרגיל? (לוח האם שלי מופיע במפרט). האם זה חיווי של מהירות בלבד? או גם שליטה על המאוורר? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by eXaLT,

יש לי כרטיס זכרון ראם 256mb ככרטיס אחד (לא 2*128) 266mhz פירמטי את המחשב (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר), ופתאום אני מגלה שכתוב לי גם בווינדוס וגם בבקרת לוח-אם(Bios אני חושב) שהוא עובד לי על 128... בבקשה תעזרו לי, אני יודע שיש איזה משהו שצריך לכבות/להפעיל כדי שיגלה לי עוד 128mb! תודה מראש, eXaLT

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

הבנתי שאביט מחליפה את סדרת הIS7 בלוח 865PE חדש. באמת? ומתי זה יקרה? טנקס...

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by ofir38,

שלום.. ברשותי לוח אם ecs 661fx-m .. כיצד אני יכול למצוא את מפסק הclear cmos ? אני לא מצליח למצוא אחרי 15 דקות חיפוש בלוח אם..

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  7. כנס CES 2021 נפתח באופן רשמי, הפעם במתכונת דיגיטלית, וענקית השבבים האמריקאית מכוונת גבוה מהרגע הראשון - את השנה הזו אנו פותחים בהשקה זריזה ובהבטחה לדגמים רבים נוספים בהמשך הדרךלכתבה

8. Started by oz4225,

מפרט: מעבד intel i5 3470 ivy זכרונות ( corsair 2x4GB(8GB) 9-9-9-24) CMX8GX3M2A160 לוח אם gigabyte-Z77-DS3H כרטיס מסך: gigabyte gtx 660 יש לי בעיה בכרטיס מסך שלפעמים הוא מפסיק לעבוד לכמה שניות ואז יש לי מסך לבן. ראיתי באחד מהפוסטים בפורום שגם הייתה את אותה בעיה והוא הצליח לסדר אותה על ידי סידור הגדרות זיכרונות. אשמח עם מישהו יכול להגיד לי מה בבדיוק לעשות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by Ramsses_II,

מאז שקניתי את המחשב, הזכרונות משגעים אותי. בהתחלה לא עבדו ב-DC, אז עדכנתי ביוס. אח"כ הם עדיין לא עבדו ב-DC, אז העברתי אותם סלוט ימינה. עכשיו הם עובדים, אבל מה המהירות שלהם? בביוס מוגדר להם 1066. ב-3DMark Vantage מצויין 800. ב-cpu-z רשום בכלל חצי, 533.4. שלא נדע... מי עובד, איך ולמה? ???

10. יש לי E7200 עם 4G OCZ ו4870\512 האם המעבד יכול להוות בעיה במשחקים כבדים ואם כן אז מה עלול להגרם?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  11. Started by Keman,

http://www.tilera.com/products/processors.php

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  12. איזה מעבד יותר חזק E8500 מול AMD Athlon 2 X4 620 לשימוש משרדי

13. או קיי, יום טוב! נתחיל בזה שאני לא מבין בעסק, אני יודע שאני רוצה להוסיף זיכרון של 512 מגה לקיים, ואני רוצה לדעת אם אפשר ואם כן אז אילו סוגים.. הפרטים של הזיכרון הקיים הם: 256mb DDR-SDRAM 2.5-3-3-6 (............) CR2] X2] ז"א 512 מ"ב. יצרן micron טכנולוגיה 16X)32mX4) מהירות: pc2100 ddr-133 אני לא חושב שצריך עוד פרטים ואם אני טועה אז תודיעו לי.. תודה רבה לכם!

14. Started by swisaman,

שלום לכולם! ברשותי הלוח הנל : GIGABYTE GA-790XT-USB3. ויש בלוח הנל שני חריצי PCIE,גם X16 וגם X8. לפי מה שראיתי בתמונה,חריץ הPCIE התחתי זהה לחריץ PCIE X16 בלוחות אחרים. יש סיכוי שזה חריץ X16 ואני מאבד ביצועים בגלל שהכרטיס מסך מחובר בחריץ העליון(שלכאורה אמור להיות X16)?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. שלום לכולם , אני מעוניין לבנות מחשב מחלקים בחנויות שונות ץ יש לי מס' שאלות לגבי השילוב של מעבד+זיכרון כאשר הלוח שאני עומד לרכוש הוא : ?M2NPV-VM AM2, 6150 ASUS . זיכרונות (איזה עדיף ) : האם ההבדל בין 553 ל-667 גדול שיצדיק את ההפרש של כ-100 ש"ח (בהנחה שלא עושה OC .. כי לא ניתן על הלוח הזה) 1) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7551 2) זכרונות ?DDR II 667? - ?1GB TwinMOS? מ-KSP מחיר : 570 (לא מצליח להדביק את הקישור...לא ידוע לי מה התזמונים) 3) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 מעבד (איזה עדיף) : האם יש הבדל משמעותי בין ה-2800 ל-3000 ? 1) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8806 2) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.a…

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  16. שלום , אני מעוניין לשדרג את הזכרון ואודה לעזרה : יש לי מחשב עם לוח אם של GB MA785GMT-UD2H עם מעבד amd athlon 250 ו זכרונות של מושקין 2x1gb ddr3 1333 ללוח אם יש עוד שני סלוטים פנויים . מערכת הפעלה : ווינדוס 7 פרו . איזה זכרונות אני יכול להשתמש בשביל לשדרג : האם אפשר לקנות 2x2gb או שזה יהיה בזבוז כסף ועדיף להשתמש ב 2x1gb ? כמו כן האם יש משמעות לנתונים אחרים פרט למהירות הזכרון בנוגע לתאימות (לייטנסי וכו...) .

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  17. שלום רב. אני מנסה לרכוש מחשב נייד שלא יורד בביצועים שלו מהמחשב הנייח שלי. הנייח: Celeron G530 הנייד (שאותו אני מעוניין לרכוש): U3227U האם אני צפוי להתיקל בירידה בביצועים? אציין שאני מתבסס על PASSMARK כדי לבסס את הקנייה, ושם מצאתי שהמעבד של הנייד (3227U), לא יורד מהסלרון הנייח. אגב: לשני המערכות אותו כונן SSD (שאותו אתקין), ולשניהם 8 גיגה ראם (שאני מניח פחות משפיעים על הביצועים)? בקיצור, לא רוצה לקפוץ למים לפני חוות דעתכם. המון תודה!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by FinaLMakeRr,

[shadow=gray,left]קודם כל זה המפרט שלי[/shadow] AMD Athlon64 3500 (Box) Socket 939 +Abit AV8-3rd Eye EVGA GeForce6800GT 256 MB Samsung DDR 1024 MB PC3200 400 MHz X2 Maxtor Serial ATA 120 GB Chenbro Gaming Bomb II Antec True480 Mitsumi FDD 3,5 inch *המחשב נרכש בתאריך לפני שנתיים!(עד עכשיו נעשה שדרוג בזיכרון). ;D שאלה מס.1: בקשר לזיכרון שלי, מה ההבדל בינו לבין זיכרון עם יותר MHz או DDR2 אני די מבין במחשבים אבל אני מבקש תשובה מפורטת בבקשה. בנוסף אם מישהו יכול לעשות השוואה בין הזיכרון שלי לזכרון מתקדם יותר, כדי שאני אדע אם יש הבדל בכלל? שאלה מס.2: ללוח אם שלי יש…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

מה יותר כדאי מהשניים??? כי לפי המחירים שאני ראיתי ה pc3200 עולה קצת יותר ( ה hight end memory sticks)

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

מישהו יודע מתי יצאו מעבדי אטלון 64 לקהל הביבוני או "תקציבי" משהו בסגנון 100 דולר למעבד ולא 500..... מישהו יודע אם יש או תיהיה חייה כזאת?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by Jenia24,

אני עדיין בשלבי גישוש , אז ככה אני מחפש אם יש לוח אם זול(כמה שיותר יותר טוב בגלל זה אני לא שם תקציב הכי זול שאפשר). שמומלץ למטרות OC. אני לא צריך עליו כרטיס מסך מובנה וגם רק 2 סלוטים לזכרון יספיקו העיקר שהוא יהיה בנוי טוב לOC . הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב ההכי מינמלי. המיפרט שלי. AMD 4000X2 לוח אם חרא של FOXCONN 1GB OCZ X1600P 300W HEC ART

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by BlackTalon,

ok, אז ככה: יש לי 256 ddr 266hz אתמול קניתי עוד 256 ddr 266hz (שני הכרטיסים של מיקרון) חיברתי אותו, המחשב מגיע למסך הראשון של הווינדוס (WELCOME) מופיעה הודעת error והמחשב עושה restart ניסיתי אחר כך להפעיל ת'מחשב עם כרטיס זיכרון אחד בלבד (החדש), המחשב נדלק והמסך בכלל לא מגיב למחשב ונשאר כאילו המחשב מכובה. מה נסגר עם העסק??

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  23. שוב שלום, אני לא מבין בלוחות אם ומעבדים אז קשה לי לפרט כולכך. קניתי את המחשב שלי לפני שלוש שנים ושדרגתי כרטיס מסך ל gtx 260 זכרונות ל 4 גיגה . המעבד שלי הוא q6600 ולוח אם לא יודע. מטרת השידרוג היא למשחקים,לcall of duty blackops כי המנוע שלו מסתמך רק על המעבד ולא על על הכרטיס מסך(יותר על המעבד ולא הרבה על הכרטיס) ככה שיש לי low fps. התקציב שלי הוא 1000 ש''ח. תודה .

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  24. http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=1864582 http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=1867138 עזבו שמוכרים חאפרים שמים לכם יותר מדי.. זה הנחיה של המפעל (ואפשר לראות למה זה גורם בתמונות)

• 0 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים