מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אז אחרי שעזרתם לי לבחור את המעבד אני צריך גם קצת עזרה עם לוח האם: איזה לוח אם הכי מתאים למעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT 65W אני לא הולך להתקין כרטיס מסך נפרד מלוח אם. חשוב לי מאוד שיהיה הזול ביותר מבין הלוחות שקיימים, אבל עדיין שיהיה סביר מספיק לעשות את העבודה. אשמח אם תמליצו לי מבין הלוחות האלה מה הכי מתאים: ABIT NF-M2 nView NF430 6150 או FM058 FOXCONN 6100M2MA-RS2H או GIGABYTE GA-M61VME-S2 או Gigabyte GAM51GMS2G או GIGABYTE GA-M55S-S3 מק"ט 38415 אם יש לכם הצעות נוספות טובות ואולי גם זולות יותר- אני אשמח. (למחשב שמיועד לעבודה קשה ומאומצת של שעות, לשימוש באופיס, אינטרנט, הורדות באימיול וצפיה בסרטים).
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי! יש לי פנטיום 4 2.66GHz, זכרונות DDR 400MHz 512MB נדפק לי הלוח אם! הלוח שהיה לי הוא Asus P4s533-MX לינק: http://www.superwarehouse.com/ASUS_P4S533-MX_microATX_Pentium_4_Motherboard/P4S533-MX/pf/239915 אז אני צריך תחליף בשבילו... שיהיה Asus/Gigabyte... עדיף בלי כרטיס מסך און בורד! ובתקציב של +350-, או למי שלא הבין בסביבות 350... תודה ברק
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב סטיק זכרון אחד של 256MB של סמסונג. השני,אני לא יודע מאיזו חבר'ה הוא, (לא אני קניתי אותו). בעזרת מה אוכל לדעת?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מוכר אחד הזהיר אותי שכדאי לי לקנות רק בארטון כי הם פחות מתחממים, זה נכון? הסתכלתי ב-KSP וראיתי שחלק T-BRED וחלק בארטון... ולברטונים יש פי שניים מטמון. אני כבר מבולבל, אפשר לעשות לי סדר בבלגן?
-
יש לי כעת לוח MSI K8N PLATINUM צ'יפסט NFORCE3 מעבד AMD 64 2800 ו1GB DDR400. השימושים שלי הם בעיקר גלישה, ITUNES, והורדות עם UTORRENT. ללא משחקים. חלונות XP.SP3 הבעייה שברגע שאני פותח מספר TABים בדפדפן ולא משנה עם זה IE8 או FIREFOX, המחשב בדרך כלל ב100% CPU או שהדיסק טוחן כמו משוגע וכלום לא זז. עשיתי כבר TUNEUP ןDEFRAG ומה לא. כלום לא משפר את המצב. אין לי חשק להשקיע במחשב חדש וחשבתי לשדרג רק לוח מעבד וזכרונות ולהתקין חלומות 7 נקי. חשבתי ללכת על מעבד I3 ולוח MATX עם זכרונות DDR3. השאלה אם ניתן בכלל לשמר את יתר הרכיבים כמו מארז, ספק, וHD או שאני נלחם פה מלחמה אבודה. הדיסק הקיים הוא SATA 160GB והוא חצי ריק כי יש לי על הרשת 2.5 TB של שטחי איחסון. תודה מראש למייעצים
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הפתעה לבעלי לוחות של גיגהבייט: כנסו לביוס של הלוח ותילחצו CTRL+F1 ותקבלו תפריט עים המון אפשרויות של תיזמונים ומתחים שלא היה גלוי קודם. במיקרה גיליתי את זה וזה נהדר ! ERO
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ מעבד 733 מגה הרץ SOCKET 370 וקניתי מחנות מחשבים מעבד פנטיום 3 1000 מגה הרץ ושהחלפתי מעבדים ראיתי שעל המעבד שלי יש מדבקה שחורה למטה שרשום 733/256/133/1.65V ולמעבד פנטיום 3 1000 לא היה את המדבקה הזאת? האם המעבד מזויף איך אני יכול לדעת? הדלקתי אוורסט והראה לי שזה מבד פנטיום 3 1000 של אינטל האם זה מקורי או לא?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי יצאו מעבדי מרובע ליבה וכמה הם יעלו (בערך). ואם אפשר,מישהו יכול להגיד לי בכמה כסף זה יוריד את ה e6400 ואם אפשר עוד... כמה יעלה מעבד מרובע ליבה עוד חצי שנה וכמה יעלה בעוד חצי שנה e 6400 (אני יודע שאתם לא יודעים כמה זה יעלה במדויק אבל בערך בכמה כסף זה ירד...) תודה לעונים....
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן לוח: GA-MA78GM-S2H מעבד Athlon 64 X2 5600 קירור scythe Shuriken המעבד מגיע להתחממות במהירות (במאמץ) ונכבה ב 100 מעלות. אני נוגע בהיטסינק והוא לא מתחמם באופן משמעותי. המשחה הטרמית חדשה - שמתי כמות המתאימה , הקירור יושב טוב , ניסיתי גם קירור סטוק והתוצאות היו גרועות יותר 1. האם הגיוני שנדפק החיישן טמפרטורה? 2. מה עוד יכול לגרום להתחממות כזאת? 3. מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חשבתי על זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227210#DetailSpecs את המערכת שלי אתם רואים בצד השאלה שלי האם אני מגזים מבהירות של הזכרונות כאילו האם המחשב שלי בכלל יכול להסתדר עם המהירות של הזכרונות *אני מתכנן OC עתידי*
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הכי טוב לא הכי משתלם!! EPOX או MSI או מה שיש.. עד 700 שקל בערך.. לא את הPRO
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות 24GB זיכרון ואני מעדיף במחיר מאוד נמוך. לכן רציתי לדעת מה כדאי לקנות מבין שתי הזיכרונות: http://www.bestbuy.com/site/Axiom+-+12GB+DDR3+SDRAM+Memory+Module/5285187.p?id=1218628982147&skuId=5285187&st=12gb&cp=1&lp=1 http://www.frys.com/product/6742155?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG מהקיט של 12GB רני מתכוון לשניים כאלה. אני רוצה מה מביניהם כדאי לקנות.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז טענתי שבעוד שעל הנייר מדובר בתוספת ביצועים של 100%, המספרים האמיתיים רחוקים מזה ומה שגרוע יותר, זמן הפיתוח, הסיבוך והצרות הפוטנציאליות שנגזרות מכתיבת תוכנה שמנצלת כראוי את הCore הנוסף הינם אדירים. ואז באו Anandtech, וראיינו את Tim Sweeny (ממפתחיו הראשיים של מנוע Unreal) ודיבר על העניין הזה ממש: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2377 ואסיים בציטוט הבא: "On the day when the wagon comes, I just pray that you let me out"
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אהלן! איך אני בודק איזה CL הזיכרון שברשותי? לא במפרט המצורף....אם אפשר לקבל דרכים לבדיקת הCL... דרך תוכנה או דרך הצ'יפ עצמו?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המערכת בצד והכרטיס מסך הוא 260GTX חדש וארוך . אני מעדיף לוח ATX רגיל ולא mATX יותר נוח מבחינת מקום וצפיפות פחותה. אני מתלבט בין Gigabyte GA-MA790GP-US4H הכולל כ. מסך שזה יכול לעזור לפעמים ואני קצת מעדיף. לבין Gigabyte GA-MA790X-UD4 ללא כרטיס מסך. לא ממש הצלחתי לעלות על ההבדלים בניהם. מלבד הכרטיס מסך, איזה לוח עדיף? מה טוב באחד על משנהו? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפי האתר של ksp יש להם זכרונות של corsair xms 512mb xl ב 890 שקל או משהו כזה...... אז השאלה שלי היא האם זה באמת סידרת הxl של corsair???? כי היא אמורה לעלות בערך 1300 שקל ל512mb...... אודה מאוד למי שיעזור לי........
-
היי לכולם! אני מעוניין להחליף את המעבד שיש לי כעת למעבד מתקדם יותר (ליבה כפולה או יותר) ואני לא יודע במה תומך הלוח אם שלי ??? ??? יש לי לוח אם msi neo2 ms-7028 אני רוצה לדעת איזה מעבד הכי טוב אני יכול לשים על הלוח אם שלי ושתהיה לי תמיכה ושיעבוד תקין הfsb שלי הוא 800MHZ תודה לכל מי שיוכל לעזור לי כי זה די חשוב אני כרגע משתמש בפנטיום 4 530j
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
היי, ברשותי מעבד Intel Celeron 1200Mhz ו לוח אם Pc partner AP133TAs3-T205C (Via Apollo pro 133A). המעבד אמור לפעול ב מתח של 1.5V. הוא עובד ב 1.55. מהי הסיבה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הזכרונות הם אלה: ?256MB Hyper-X Kingston? (מ-KSP) ?256MB (XMS) Corsair CL2?(מ-KSP) Kingston 256MB 400MHZ DDR CL2 HyperX(מנועה מחשבים) איך הם בהשוואה ל-BH5 שמצויין בכותרת? הזכרונות שהראיתי שווים יותר?שווים פחות?שווים אותו דבר? זה חשוב כי מישהו אמר לי שזכרונות שווי ערך ל-BH5 עולים בחנות 1200 לשני סטיקים של 256. אני רוצה לבדוק כי אם לא אני אוריד אותו במחיר....[=
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ערב טוב! אני עומד לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת אם אני קונה מעבד AMD 64BIT, אני אוכל להתקין עליו vista 32bit? או שאני חייב לקנות מעבד 32 ביט של אינטל (dual core). ואם התשובה חיובית, התוכנות שמותאמות ל32 ביט יעבדו על מעבד 64 ביט או על XP 64 ביט.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שמתי לב בפירוט של צ'יפסט Nvidia 680i SLi שרשום: PCI Express 46 lanes 9 links Configuration 16, 16, 8, 1, 1, 1, 1, 1, 1 אבל בלוח האם של EVGA (היחיד עדיין נדמה לי) יש רק 5 חיבורי PCIE (שלושה של x16 ושניים של x1) תמונה בעצם זה אומר שהצ'יפסט תומך עד ל-9 חיבורים אבל בלוח אם המסוים החליטו לשים רק 5 והשאר לא פעילים? (ובאמת למה שמישהו יצטרך 9?)
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אוקיי התקנתי את המעבד והכל טוב ויפה , המחשב זיהה אותו והכל סבבה עכשיו האם אני צריך להתקין משהו? איזה פאצ'? או להגדיר משהו איפהשהוא? תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
שמעתי שיש את המעבד הזה ב-ksp וגם ב-ivory , אולם המחיר יקר 1500 ¤ ולא ידוע לי אם הוא נמצא בשניהם בזמינות מיידית . בכל מקרה ,אני ממש ,לא מתלהב להזמין את המחשב הבא שלי משתי הרשתות האלו ואני גם חושב שלפחות את ה-"שילוש" (מעבד,זיכרון ולוח אם) עדיף לרכוש במקום אחד כדי להימנע ככול האפשר מבעיות תאימות פוטנציאליות .
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-