עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Sandman61,

1. איך המעבד? טוב למשחקים? 2. לאיזה מעבד משל אינטל משווים אותו?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  2. המעבד שלי הוא נורתווד 2.8 .. יש לי את התוכנה CPU-Z אם איתה אפשר לראות אז באיזה שדה בידיוק

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hag911,

אני קונה את ה-Asus blitz formola ראיתי מה זה כולל בתוך הקופסא, ולא הבנתי מה זה שני המאוררים האלו בתמונה אם תוכלו להגיד לי אני אשמח..... http://www.hardspell.com/pic/pic.asp?picurl=http://www.hardspell.com/pic/2007/8/6/d7f22ee4-0f10-440f-b335-f66d2af8eb59.jpg תודה..

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  4. Started by HeroesCut,

אני צריך לדעת מה יותר טוב כי זה ניתן לבחירה, למערכת core i7, זכרון 3X1 וכרטיס מסך 5870, לקחתי בכוונה את ה3 ערוצים כי הבנתי שהלוחות אם האלה תומכים בשלושה ערוצים. GA-EX58-UD3R- של Gigabyte X58 Pro-E- של MSI יש שוני כלשהוא? מה יותר טוב? עריכה: ומה עם ה-DX58SO של intel? איך הוא לעומתם? ואחרון ASUS 6pt. אין מגבלה של תקציב אני רק צריך לדעת איזה מהם הוא הכי טוב ואם זה בכלל משנה מה לקחת או שכולם לא ישנו לי מבחינת ביצועים.. רוב המטרה שלי היא משחקים

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by puvsc,

טוב ... הנה הגיע הזמן - ובלאק פריידי הגיע.... וצריך לגנוז את המעבד שלי ששרת אותי נאמנה (יצא ב 2009*) - יחד עם הלוח אם... אבל מאז הכל השתנה - אופה אתם נכנסים לעניין - איזה מעבד כדאי לקנות היום ? חשבתי על I9 (דור 9 או ללכת על 10??? 10 - נראה יקר מידי - אבל צריך משהו לשנים...) - או ללכת על המקביל שלו של AMD? ואיזה לוח אם ??? (זכרונות הזמנתי כבר מאמזון במהירות של 3733) מבחינת מחיר - לא חושב על לוח ב 500 - אבל גם לא ב 1500 - 1000+- זה יהיה סביר... אוקיי - קדימה - בוא נראה את ההצעות שלכם... מודה לכם מראש...

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by atomic rooster,

היי. הגענו לספטמבר, יש כבר צפי ? מידע כלשהו למישהו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by אוראלהזמיר,

חברה זה ממש דחוף..אני חייב לדעת מה אתם חושבים על הלוח הזה וכמה הוא שווה לדעתכם

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  8. מה אתם אומרים שווה להשקיע עוד 500 ש"ח בערך בשביל 1 GB זיכרון או לא? שאר המיפרט: AXP 2100+ Aiuhb 0304 Epox 8rda+ A3 SK-7 + Smart fun 2 Shafire Radeon 9500 PRO Maxtor 80 GB 8 MB buffer (עעם 3 שנים אחריות)

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  9. כבר די הרבה חודשים אני לא בפורום.. עכשיו בזמן הקרוב יש לי יותר זמן ואני מקווה שאני יוכל לעזור ולהשתתף בדיונים כמו פעם.. אני יתחיל ממעבדים.. מפעם אחרונה שהייתי בפורום והתעניינתי.. אינטל שלטו ותמיד למי שהיה תקציב לE6300 ויותר.. היה עדיף לו לקחת מעבד אינטל.. בתקופה ההיא היה את המעבדים.. E6300 E6400 E6600 E6700 E6800 אני משער שיצאו הרבה מעבדים חדשים.. מישהו יכול לתת לי את הרשימה שלהם.. בסדר של מהחזק לחלש.. והאם גם היום אינטל כלכך פייבוריטית? אני מקווה להשלים את כל מה שהחסרתי.. ולחזור ולעזור בפורום=]

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  10. שלום אני מזמין מחשב מפולנטר מבוסס SKYLAKE I5. מדובר במחשב עד 3000 ש"ח ולכן מעוניין בלוח אם שאינו יקר. ההתלבטות בין הדגמים: ASUS B150-A MSI B150 PRO ללוח אם Z170 הלוח הספציפי ASUS Z170-P אני רוצה לקחת אותו בגלל התמיכה בזכרונות DDR4 בתדר גבוה ותמיכה ב.USB 3.1 השאלה שלי האם ההבדל בין זיכרונות DDR4 2133MHZ ל3000MHZ מבחינת הביצועים בתוכנת SOLID WORKS לעבודות של מהנדס מתחיל שווה את ה200 ש"ח תוספת. אם לא, איזה לוח אם כדאי לקחת מהלוחות שתומכים ב2133MHZ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום חברים. אני צריך את העזרה שלכם, וזה דחוף לי (חייב להחליט עד מחר) :'( יש לי לוח ASUS דגם P4S800D שהתחיל לעשות בעיות (2 USB הפסיקו לעבוד ונדמה לי שצפויות לי עוד בעיות). הלוח הזה הינו צ'יפסט 655FX. עכשיו, יש לי אפשרות להחליף את הלוח שלי בלוח מדגם ASUS P4P800. שהוא צ'יפסט INTEL 865PE. פשוט חבר שלי תורם מחשב עם הלוח הזה וחשבתי אולי אני אקח אותו לעצמי ואשים את הלוח שלי במקום. זה גם ככה הולך לילד בן 8 ולא משנה לו 2 USB פחות.אצלי יש המון USB אבל יותר מדאיג אותי האם צפויות עוד בעיות בהמשל?! השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין הלוחות? האם אני יורד הרבה באיכות עם ההחלפה הזו? כל תשובה שלכם תתקבל בברכה. תודה מראש! הלינקים ללוחות באתר של היצרן: http://www.asus.com/products4.…

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  12. שלום, יש לי לוח אם שתומך בזיכרון DDR האם הוא יתמוך גם בזיכרון מסוג DDR II ? מצורף צילום מסך מחוב' המידע של לוח האם לגבי הזיכרון. http://img440.imageshack.us/my.php?image=00000qq5.jpg תודה וערב טוב.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by penny1,

אני לא בטוח שזה המקום לפרסם את השאלה הזאת ...אבל ננסה.... אני משתמש ממוצע (משחקים יחסית חדשים+שיתוף קבצים+רואה סרטים+תכונות כמו WORD ו SPSS) בעל תקציב ממוצע לשדרוג (3500 ש"ח) וברצוני לשדרג את המחשב כעת, לפני ששנת הלימודים הבאה תבוא האם באמת כדי לחכות חצי שנה עד שיוזילו את מחרי הקונרו?! האם כדי כדי לקנות כיום E6300 שעומד איכשהו בתקציב שלי(אולי עם הרחבת התקציב ל קנות את E6400) או שמא כדי לקנות + pentium d 915\ athlon 64 X2 3800 ולהשקיע יותר בזיכרון וכרטיס המסך

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  14. למה הכוונה במעבדים שכתוב אליהם שהם נמכרים בתור BOX לאלו שנמכרים בתור TRAY?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by EMY-NEM,

?IS7-E (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA? של ABIT Model IS7-E CPU Intel Pentium 4 with 800/533/400 MHz FSB Hyper-Threading Technology Chipset Intel 865PE / ICH5 Memory Supports 4 DIMM Single/Dual Channel DDR 400 memory (Max. 4GB) Slots AGP 8X/4X (0.8V/1.5V) Audio 6-Channel AC 97 CODEC on board Professional digital audio interface supports S/P DIF optical In / Out Internal I/O Connectors 1 x AGP, 5 x PCI slots 1 x IrDA 1 x Floppy Port supports up to 2.88MB 2 x Ultra DMA 33/66/100 Connectors 4 x Serial ATA 150 Connectors (2 x Optional) 2 x USB 2.0 headers, 2 x IEEE 1394a header (Optional) 1 x CD-IN, 1 x AUX-IN Back Panel I/O 1 x PS/2 Keyboard, 1 x PS/2 mouse…

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Q9450 - שימלא את ה1333 עד 0 מקום - מה שיאפשר OC פחות יציב. E8400 - שיעבור OC ל 3 ג'יגהרץ. מה עדיךף? המטרה היא משחקים בלבד. (למתעניינים - אני מוכר את המעבד העכשווי שלי E6700 : חפשו בלוח המודעות כאן באתר).

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  17. שלום אני מתלבט על לוח אם לפי הדרישות הנ"ל,לא מעדיין אותי תמיכה בcore duo וכדו... בoc אני לא מתכוון לשבור שיאים...רק לתת תמורה טובה למחיר המעבד... יש הצעה של abit NI8 ב470 שח ושל ASUS PLD2-VMSE באותו המחיר...או אם יש הצעות אחרות?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  18. כנסו לפה ותשבו את המעבד שאתם חפצים בו עם אחר http://www23.tomshardware.com/index...l2=116&chart=30 תהנו חברה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  19. הביאו לי מחשב חדש בחינם לגמרי, סיפור ארוך אז אני לא אכנס אליו. המחשב חדש לגמרי, אבל לא הכי טוב, אבל לא אומרים לא לדברים בחינם! המחשב הוא עם לוח אם של ASUS דגם P4R800-VM, מעבד אינטל ליבה כפולה 2.8. אני רוצה להפוך אותו למשהו טוב, או לחילופים למכור אותו ולקנות מחשב יותר טוב. אני בעיקר רוצה לקנות לוח אם חדש, בעיקר כי ללוח אם הזה אין PCI-E, וכיאילו, מה לעזאזל אני אמור לעשות עם AGP? אני גם מתכנן לקנות לו GeForce 8800GT, כדי שיהיה לו גם כרטיס מסך נורמלי. עכשיו, קחו בחשבון שאני לא ממש מבין בכל הסיפור (אני לא בדיוק Hardcore), אז יהיה נחמד אם תיהיו עדינים. תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by Boomer,

איזה צ'יפסט הכי מומלץ היום מבחינת ביצועים/איכות? nVidia/Intel? לטובת משחקים. תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by averaraz,

צריך עזרה בפירוק היטסינק מסוקט 478? איך זה הולך לא הצלחתי לשחרר את ההיטסינק מעל המעבד מבקש עזרה בבקשה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by bv_beaver,

הלוח של אח שלי נדפק ואני מחפש למחשב שלו לוח חדש... זה p4 2000Mhz אני צריך לוח טוב בשבילו... יש הצעות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by dorosh,

כמה לדעתכם שווה למכור את הלוח אם + המעבד הבאים: מעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz לוח אם: Intel Corporation D915GEV Socket 775 LGA הלוח תומך PCI EXPRESS X16 הוא תומך גם ב DDR2 עד 667 MHZ תומך SATA כמה לדעתכם שווה המערכת הזו למכירה?? תודה רבה לעונים..

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  24. מה השאלה הכי נדושה בפורום זה? ללא ספק זו השאלה "למה קניתי DDR2-800 אבל כתוב לי שזה עובד ב-400MHZ???" וכל זה נובע מכך ש-CPU-Z מציגה את התדר האמיתי של הזכרון. אי-אפשר לצפות מהמשתמש המתחיל שיהיה בקי בדקויות האלה. באמת לא ברור למה מפתחי CPU-Z לא יכולים להוסיף איזשהו שדה נוסף שיציג, ליד התדר של הזכרון, את התדר הכפול שלו, רק כדי למנוע את השאלות המיותרות האלה.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by idan1836,

יש לי לוח אם abit IS7-E, עליו מותקנים 2 זכרונות של A-Data 256 mb כל אחד 500 מגה הרץ. הלוח אצלי תומך עד 400 מגה הרץ והזכרונות בטכנולוגיית DDR אם אני לא טועה. אני רוצה לשדרג את הזכרונות ולהוסיף עוד ג'יגה, בלוח יש 3 סלוטים ו2 כבר תפוסים כמו שהזכרתי.. מה עדיף ? לשים שני זכרונות של חצי ג'יגה כל אחד או זכרון של ג'יגה ? בזכרונות יש דבר הנקרא CL והוא מדורג מ1.5 עד 4. איזה אני אמור לבחור שיתאים לי ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.