מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש מעבדים כפולי ליבה. מה זה בכלל? ומה היתרונות והחסרונות שלהם לגבי: 1. משחקים 2. גרפיקה תלת מימדית שמעתי שבמשחקים כפולי ליבה זה ביזבוז של כסף כי אין משחק שיודע לנצל מעבדים כאלה עד הסוף זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מדובר בלוח G7VAXP איפה הוא נמצא, מהוא עושה, איך, ולמה. תגובות לכל מי שיש לו מה תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התוכנה ASUS PROVE מראה שבלוח יש להם טמפרטורה גבוהה מישהו יכול להביא צילום של ASUS RAMAGE עם המקומות האלה מסומנים תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדבר בסמסונג 400 ציפ UCCC .. מה זה הUCCC הזה??
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
האם כל כרטיס מסך pci-e יעבוד על הלוח? הלוח מיועד למחשב ביתי שימושים פשוטים-לא משחקים כבדים-ומעבד p d-805 תודה http://www.asrock.com/product/775i945GZ.htm
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
-
אני שומע שמדברים פה על סוגים שונים כמו הסטפינג JIUHB וכו'. מה זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד אי אמ די 2500 בקרוב , אמרו לבדוק סטפינג משהו כזה מה זה ?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ממה שהבנתי לכל מעבד יש דבר שנקרא סטפינג בבילון מפרש את זה -version of a microchip (=גרסה של ציפסט) אבל זה עדיין לא אומר הרבה אני מסיק שזה קשור לתאריך היצור של הציפסט אבל איך יודעים מה התאריך הטוב ביותר מבין הסטפינגים השונים? יש אתר לזה או שככל שהסטפינג גבוהה יותר אז המעבד איכותי יותר ועם פחות "באגים"? תודה לעונים
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו טוב לOC?? כי אני לא מבין למה פנדה מציינים את זה..! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11052
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין פנטיום 4 לפנטיו d ובכלל מה זה פנטיום d????
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה זה צ'יפסד למה הוא מועיל ולפי איזה סדר הוא הולך?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני יודע רק בכלליות שזה חלק על לוח האם... ושיש לו כמה דגמים ויצרנים... מה הוא בעצם? מה התפקיד שלו? אם תוכלו להרחיב יותר אני אשמח (:
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה אומר צוואר בקבוק במעבד? איך זה נובע? ולמה זה גורם?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני רואה שאתם מדברים על זה ואין לי מושג על מה מדובר מה זה.?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה- האם מעבד עם FSB 1333MHz יכול לעבוד על לוח שתומך ב 1066MHz FSB המעבד -intel e8400 לוח אם- KINO-9454 עם chipset: Intel® 945G + ICH7
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התחלתי להתעמק באיך מעבדים עובדים (דרך אגב זה די מחרפן). הבנתי שתדר השעון הוא כמה פולסים חשמליים עוברים במעבד בשנייה או משהו כזה, אשמח להסבר דרך אגב... מה שלא הבנתי זה מה זה "פולס" או "קלוק"? זה אומר ביט אחד? כלומר, מעבד עם תדר שעון יותר גבוה יוכל לקרוא יותר ביטים לשנייה? 2) הכוונה בתדר השעון היא באיזו מהירות המעבד קורא מידע (כמה ביטים של מידע), או באיזו מהירות הוא מבצע פעולות? כי הבנתי ששני מעבדים עם אותו תדר יכולים לעבד מידע בקצב שונה... תודה
-
- 13 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
-
מה זה ה-overclocking ששומעים עליו כ"כ הרבה?
-
ראיתי היום לוח של GigaByte בשם: GA-7VAX שהיה קרוב מידי בשם ללוח GA-7VAXP שאותו אני מתכנן לקנות. ההבדל במחיר קרוב ל 200 ש"ח שזה סכום חביב לכן החלטתי לבדוק מה ההבדלים. ב- GA-7VAXP כתוב: VIA 8X V-Link architecture (533MB/s) ואילו ב- GA-7VAX כתוב: VIA V-Link architecture (266MB/s) מעבר לכך ל- GA-7VAXP יש גם: Smart I/O : Winbond Smart@IO (שגם על זה אני אשמח אם יגידו לי מה זה) את ה- RAID וחיבור FireWire. מאחר ואני בור ועם הספר אני אודה למי שיוכל להסביר לי בקצרה על מה מדובר או אפילו להפנות אותי ללינק המתאים (ניסיתי למצוא בחיי..) ואיך זה משפיע עלי בסופו של דבר. המון תודה.
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-