מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
היי, נתקלתי בעבודה במחשב G4, כלומר מחשב שאמורים להביא לי. למישהו יש מושג מה זה מעבד G4? ביקשתי מחשב חזק יותר מהנוכחי C2D. זה בכלל משהו חדש? אני אישית מכיר את ה-Q הקודמים אחרי ה-C2D, ואז סדרת ה-i של אינטל. גוגל מביא קצת דברים לא קשורים, חלקם אפילו ישנים כי G4 זה קצת משהו כללי מסתבר. אין לי דגם ספציפי אלא רק G4. אשמח לתשובה, אפילו אם היא יחסית כללית. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד שלי ל 2.8C אז התקשרתי לחנות והם אמרו לי שיש מעבד חדש 2.8C פרסקוט שהוא עובד על 1024KB ולא על 512KB מכו כל השאר ואני רוצה לדעת מה זה נותן לי כפול למה זה עוזר לי נ.ב אח שלי רוצה לקנות זיכרון RDRAM יד שניה אולי אתם יכולים להביא לי מקום שיש לו יד שניה בבקשה שלחו לי הודעה כי אני יודע שאסור לבצע מחירות בפורום
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לו צורת עבודה מיוחדת? קירור ? מאוורר מיוחד? במה הוא שונה מאחרים?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
הבנתי לפי התר'ד הקודם כי זה סוג של מעבדי AMD אם כי אני לא בטוח ורציתי לדעת מה בדיוק המעבדים האלה מה היתרון שלהם ולמה הם צורכים יותר זרם וכן אם הם עדיפים על הברטונים בתודה מראש לכל העונים מאיר
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שמעתי שיש מעבדים כפולי ליבה. מה זה בכלל? ומה היתרונות והחסרונות שלהם לגבי: 1. משחקים 2. גרפיקה תלת מימדית שמעתי שבמשחקים כפולי ליבה זה ביזבוז של כסף כי אין משחק שיודע לנצל מעבדים כאלה עד הסוף זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מדובר בלוח G7VAXP איפה הוא נמצא, מהוא עושה, איך, ולמה. תגובות לכל מי שיש לו מה תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התוכנה ASUS PROVE מראה שבלוח יש להם טמפרטורה גבוהה מישהו יכול להביא צילום של ASUS RAMAGE עם המקומות האלה מסומנים תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדבר בסמסונג 400 ציפ UCCC .. מה זה הUCCC הזה??
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם כל כרטיס מסך pci-e יעבוד על הלוח? הלוח מיועד למחשב ביתי שימושים פשוטים-לא משחקים כבדים-ומעבד p d-805 תודה http://www.asrock.com/product/775i945GZ.htm
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
-
אני שומע שמדברים פה על סוגים שונים כמו הסטפינג JIUHB וכו'. מה זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד אי אמ די 2500 בקרוב , אמרו לבדוק סטפינג משהו כזה מה זה ?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ממה שהבנתי לכל מעבד יש דבר שנקרא סטפינג בבילון מפרש את זה -version of a microchip (=גרסה של ציפסט) אבל זה עדיין לא אומר הרבה אני מסיק שזה קשור לתאריך היצור של הציפסט אבל איך יודעים מה התאריך הטוב ביותר מבין הסטפינגים השונים? יש אתר לזה או שככל שהסטפינג גבוהה יותר אז המעבד איכותי יותר ועם פחות "באגים"? תודה לעונים
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משהו טוב לOC?? כי אני לא מבין למה פנדה מציינים את זה..! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11052
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין פנטיום 4 לפנטיו d ובכלל מה זה פנטיום d????
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה זה צ'יפסד למה הוא מועיל ולפי איזה סדר הוא הולך?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני יודע רק בכלליות שזה חלק על לוח האם... ושיש לו כמה דגמים ויצרנים... מה הוא בעצם? מה התפקיד שלו? אם תוכלו להרחיב יותר אני אשמח (:
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה אומר צוואר בקבוק במעבד? איך זה נובע? ולמה זה גורם?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני רואה שאתם מדברים על זה ואין לי מושג על מה מדובר מה זה.?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה- האם מעבד עם FSB 1333MHz יכול לעבוד על לוח שתומך ב 1066MHz FSB המעבד -intel e8400 לוח אם- KINO-9454 עם chipset: Intel® 945G + ICH7
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התחלתי להתעמק באיך מעבדים עובדים (דרך אגב זה די מחרפן). הבנתי שתדר השעון הוא כמה פולסים חשמליים עוברים במעבד בשנייה או משהו כזה, אשמח להסבר דרך אגב... מה שלא הבנתי זה מה זה "פולס" או "קלוק"? זה אומר ביט אחד? כלומר, מעבד עם תדר שעון יותר גבוה יוכל לקרוא יותר ביטים לשנייה? 2) הכוונה בתדר השעון היא באיזו מהירות המעבד קורא מידע (כמה ביטים של מידע), או באיזו מהירות הוא מבצע פעולות? כי הבנתי ששני מעבדים עם אותו תדר יכולים לעבד מידע בקצב שונה... תודה
-
- 13 תגובות
- 9.7k צפיות
-