עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by liav12,

יש לי לוח אם מדגם d850gb ובדקתי באינטל על מעבדים שהוא תומך בהם... http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/gb_proc.htm זה אומר שהלוח אם תומך במעבדים עד 2000 מגה הרץ??

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  2. שלום. רציתי לדעת מה זה אומר שמעבד עם ה-16Bit או 64Bit ? כאלו מה הכוונה ?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by lipact,

חבר שלי רוצה שאני יבדוק לו מחיר של מעבדים שיעבדו ביחד ב SMP אני רוצה להבין מה זה אומר לפני שאני בוחר לו תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  4. בת'רד הזה> ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267642.10 ) הזכירו את ה- VT (ז"א Virtualization?) בסדרת מעבדי ה-C2D E6XXX של Intel, ונאמר שם ע"י smalul שזה תמיכה חומרתית לדימוי 2 מע' הפעלה במקביל. הכוונה בהפעלת שתי מערכות הפעלה במקביל, באותו זמן?, ושאפשר לעבור ביניהן בזמן עבודה עם אחת מהן? למה הכוונה?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by Bartleby,

? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  6. בבקשה תענו כתבתי את זה בטעות בפורום O/c אבל זה יותר מתאים לפה מה זה אומר אולי אפשר לפחות מדריך שיסביר זה מאוד יעזור תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by kobi_af,

אני רוצה בבקשה מדריך כלשהו ללוח אם כי אני לא יודע מה זה באס בלוח האם,זיכרון מטמון,ציפסט מה זה?

8. Started by lipa,

ראיתי בביוס בלוח - אם שיש הקצבה של זכרון ל-AGP , למה זה משמש ,והאם כדאי להגדיל את הכמות ,יש לי עכשיו 64 MB ויש לי אפשרות לשנות ל-128 MB כדאי ?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by zolder,

כי אני כל הזמן שומע את זה?,המעבד הזה עדיף על AMD2000? ואם כן אז למה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Amitai,

חיפשתי בפורום, ולא מצאתי...

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by Evil Inside,

נגיד 512 dual channel ddr אני יודע שזה שני סטיקים של 256..אבל האם זה סטיקים מיוחדים שמיוחדים לDUAL CHANNEL או כל שני סטיקים יכולים להיות DUAL??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by asafm,

אני מאוד שמח לדעת מה זה HTT ומה בדיוק הכוונה ששברו אותו עכשיו חשבתי שמעבדים נמדדים בFSB

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by roeiw,

תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by shshmul,

מקור ההודעה http://www.theinquirer.net/?article=20058

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  15. בהרבה מאוד מקומות אני רואה משפטים כמו "כשהמתח גבוה מדי אז הוא לא יציב" וכדומה. יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1) מה זה בדיוק מתח לא יציב? זה אומר שאם המעבד למשל צריך לקבל מתח של 1.2V, אז הוא מקבל לפעמים 1.23V? 2) למה ככל שמעלים את המתח, אז המתח נהיה פחות יציב (למשל כשאני עושה OC)? 3) איך יודעים שהמתח לא יציב, ולמה זה גורם? 4) סתם שאלה שעלתה לי לראש: האם גם אם אני מעלה את תדר העבודה של המעבד, אבל לא מתעסק עם המתח, זה יכול לגרום למתח לא יציב? אם כן, למה? אשמח מאוד להסבר מפורט (וכן בהיפוך אותיות- מטורף) תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by אורתוגונלי,

חיפשתי בפורום וקראתי קצת, אבל לא הבנתי מה זה בדיוק תזמונים של זכרון, האם זו המהירות שבה הוא עובד ? האם זה מספר הפעולות שהוא עושה בכל עליית שעון ? מה זה בדיוק, ומה משמעות המספרים בצורת 2-3-4-5-6 (למשל) ? אגב, זה משהו שנקבע אצל היצרן, או זה משהו שאני יכול לשלוט בו ?

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by alex125,

שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון למחשב עכשיו אני רואה שיש נתון אחד שאני לא יודע מה הוא אומר CL יש CL3 וCL2.5 מה זה בכלל ואך אני יודע מה יש לי במחשב???

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by liorperets82,

מה זה ביוס ואיך אני מעדכן אותו???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by KoDkOd,

כל פעם אני רואה את זה מה זה !?!?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by DragonEx,

אני רוצה להבין מה זה הפיירוויר הזה הרבה אני רואה שמדגישים את השם הזה בלוחות אם ומארזים , מה זה הדבר הזה?

21. Started by guyfaran,

מה זה בנצ'מארק?

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by or_cool,

מה זה בנצ'מרק... ומה אני צריך לעשות עוד, אם נגיד ש לי לוח עם כרטיס מסך אוןבורד ואני מרכיב בלוח בAGP כרטיס אחר חוץ מההרכבה הפיזית מה אני צריך לעשות כי חבר שלי עשה את זה וב לא זיהה לו תכרטיס מסך שהיה VOODOO 3 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Black_Citadel,

אני רואה את זה המון אבל אף פעם לא מבין מה זה באמת אומר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ROTFL,

יש לוחות חדשים מבוססי VIIV - תהרגו אותי אבל אחרי שקראתי 20 מאמרים וסקירות לא הבנתי מה יש בלוחות VIIV שאין בלוח אחר שיש בו כרטיס קול 7.1 וכרטיס מסך מובנה. הבנתי למה הם מייעדים את ה VIIV, למערכות קולנוע ביתיות/HTPC, אבל היו כבר לוחות שהציגו את כל מערך החומרה שמציג ה VIIV ללא הכיתוב "VIIV".

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by NeverHood,

שמעתי על גשר צפוני גשר דרומי גשר דרום מזרחי הפונה לים ענארף מה.. מה זה כל הדברים האלה ?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.