מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם מדגם d850gb ובדקתי באינטל על מעבדים שהוא תומך בהם... http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/gb_proc.htm זה אומר שהלוח אם תומך במעבדים עד 2000 מגה הרץ??
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה אומר שמעבד עם ה-16Bit או 64Bit ? כאלו מה הכוונה ?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה שאני יבדוק לו מחיר של מעבדים שיעבדו ביחד ב SMP אני רוצה להבין מה זה אומר לפני שאני בוחר לו תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
בת'רד הזה> ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267642.10 ) הזכירו את ה- VT (ז"א Virtualization?) בסדרת מעבדי ה-C2D E6XXX של Intel, ונאמר שם ע"י smalul שזה תמיכה חומרתית לדימוי 2 מע' הפעלה במקביל. הכוונה בהפעלת שתי מערכות הפעלה במקביל, באותו זמן?, ושאפשר לעבור ביניהן בזמן עבודה עם אחת מהן? למה הכוונה?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
בבקשה תענו כתבתי את זה בטעות בפורום O/c אבל זה יותר מתאים לפה מה זה אומר אולי אפשר לפחות מדריך שיסביר זה מאוד יעזור תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה מדריך כלשהו ללוח אם כי אני לא יודע מה זה באס בלוח האם,זיכרון מטמון,ציפסט מה זה?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
ראיתי בביוס בלוח - אם שיש הקצבה של זכרון ל-AGP , למה זה משמש ,והאם כדאי להגדיל את הכמות ,יש לי עכשיו 64 MB ויש לי אפשרות לשנות ל-128 MB כדאי ?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כי אני כל הזמן שומע את זה?,המעבד הזה עדיף על AMD2000? ואם כן אז למה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נגיד 512 dual channel ddr אני יודע שזה שני סטיקים של 256..אבל האם זה סטיקים מיוחדים שמיוחדים לDUAL CHANNEL או כל שני סטיקים יכולים להיות DUAL??
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאוד שמח לדעת מה זה HTT ומה בדיוק הכוונה ששברו אותו עכשיו חשבתי שמעבדים נמדדים בFSB
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
מקור ההודעה http://www.theinquirer.net/?article=20058
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
בהרבה מאוד מקומות אני רואה משפטים כמו "כשהמתח גבוה מדי אז הוא לא יציב" וכדומה. יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1) מה זה בדיוק מתח לא יציב? זה אומר שאם המעבד למשל צריך לקבל מתח של 1.2V, אז הוא מקבל לפעמים 1.23V? 2) למה ככל שמעלים את המתח, אז המתח נהיה פחות יציב (למשל כשאני עושה OC)? 3) איך יודעים שהמתח לא יציב, ולמה זה גורם? 4) סתם שאלה שעלתה לי לראש: האם גם אם אני מעלה את תדר העבודה של המעבד, אבל לא מתעסק עם המתח, זה יכול לגרום למתח לא יציב? אם כן, למה? אשמח מאוד להסבר מפורט (וכן בהיפוך אותיות- מטורף) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי בפורום וקראתי קצת, אבל לא הבנתי מה זה בדיוק תזמונים של זכרון, האם זו המהירות שבה הוא עובד ? האם זה מספר הפעולות שהוא עושה בכל עליית שעון ? מה זה בדיוק, ומה משמעות המספרים בצורת 2-3-4-5-6 (למשל) ? אגב, זה משהו שנקבע אצל היצרן, או זה משהו שאני יכול לשלוט בו ?
-
- 14 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון למחשב עכשיו אני רואה שיש נתון אחד שאני לא יודע מה הוא אומר CL יש CL3 וCL2.5 מה זה בכלל ואך אני יודע מה יש לי במחשב???
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להבין מה זה הפיירוויר הזה הרבה אני רואה שמדגישים את השם הזה בלוחות אם ומארזים , מה זה הדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
-
מה זה בנצ'מרק... ומה אני צריך לעשות עוד, אם נגיד ש לי לוח עם כרטיס מסך אוןבורד ואני מרכיב בלוח בAGP כרטיס אחר חוץ מההרכבה הפיזית מה אני צריך לעשות כי חבר שלי עשה את זה וב לא זיהה לו תכרטיס מסך שהיה VOODOO 3 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה את זה המון אבל אף פעם לא מבין מה זה באמת אומר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לוחות חדשים מבוססי VIIV - תהרגו אותי אבל אחרי שקראתי 20 מאמרים וסקירות לא הבנתי מה יש בלוחות VIIV שאין בלוח אחר שיש בו כרטיס קול 7.1 וכרטיס מסך מובנה. הבנתי למה הם מייעדים את ה VIIV, למערכות קולנוע ביתיות/HTPC, אבל היו כבר לוחות שהציגו את כל מערך החומרה שמציג ה VIIV ללא הכיתוב "VIIV".
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שמעתי על גשר צפוני גשר דרומי גשר דרום מזרחי הפונה לים ענארף מה.. מה זה כל הדברים האלה ?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-