עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Zeev86,

שלום. לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש: AMD2500 ועוד כמה חליקים. בהתחלה הFSB היה על פחות מ100 MHz, אחרי זה שיניתי ל 133. המהירות השתנתה מ1.1 GHz ל 1.9 GHz מתי שאני מדליק את המחשב, אבל כשאני בודק את המהירות בSystem או באמצעות תוכנה אחרת, אתרים, הם מראים לי שהמהירות של המחשב שלי 1.4 GHz. האם הכל תקין? או שרימו אותי? אם הכל תקין, אפשר לעבור לFSB גבוהה יותר, בלי שיחשב לOvercloacking? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  2. אנשי פורום יקרים אני צריך את עזרתכם בבחירת לוח אחד מתוך שני לוחות אם לוח אם של ג'יגהביט דגם: gigabyte 965p-s3 לוח אם של אינטל דגם: intel DP965LTCK שני הלוחות אם דומים מאוד בתכונות שלהם שניהם תומכים במעבד החדש ל אינטל QUAD ותומכים בזכרון 800MHZ אם כן איזה לוח משתלם יותר לקנייה? חשוב לציין שנושא הקירור חשוב לי גם בבחירת הלוח

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  3. Started by semca,

שלום רב לצוות המומחים,אני מבקש את חוות הדעת המקצועית שלכם לגבי שאלת השאלות !! איזה מעבד,כולל לוח אם מתאים לו,להעדיף,(המחשב מיועד ל:עבודות עם תקיות,פירמוטים ,הורדת תוכנות,כולל בדיקתם, גלישה ,שמיעת מוזיקה ,ועוד פעולות שונות שאני מבצע כטכנאי, ראוי לציין שהתקציב שהצבתי לעצמי הוא:כ-3000 ש"ח)זה כולל את המארז ומה שכלול בו,חשוב לי שהלוח יהיה לוח מתקדם,כולל:פירוול,סאטה,כ רשת,יואסבי , ברוב החברות המליצו לי ללכת על מעבד AMD, 2500,2600 של אתלון,ורק בחברה אחת מכובדת(מיבאת מוצרי אינטל) עבדו על כך שאלך על מעבדי אינטל.וההסבר בעיות התחממות של מעבדי AMD .אנא מכם עזרו לי להחליט, תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by the king2006,

שלום .. קניתי 9800GT ועכשיו אני רואה שיש לי צוואר בקבוק עם ה PD 930 3.0 , אז אני רוצה להחליף את המעבד והבורד האם E5200 יספיק ?? ואני רוצה המלצה על בורד במחיר עד 550 , ראיתי P35 P45 P43 במחיר הזה . אני רוצה המלצה על בורד טוב שהיה גם טוב ל OC .. תודהה

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  5. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by Reppix,

קניתי AMD Duron 1300Mhz לאחר ששברתי את הליבה של הAthlon 1333 שהיה לי. הרכבתי את המעבד, הדלקתי את המחשב ו...כלום. לא היה את רעש התקתוק מהרמקול במארז כמו שהיה כשהמעבד הקודם היה בסוקט שלו. אז הנחתי שהמעבד לא דפוק. לפי מה שנראה לי, הלוח פשוט לא מזהה את המעבד. מה אפשר לעשות? עדכון הביוס מהווה בעיה מכיוון שהמחשב לא עולה והמסך לא נדלק. האם זו באמת הבעיה? או שיש בעיה אחרת בלוח או ברכיב אחר? בכל מקרה, מה לעשות? נ.ב. - הלוח הוא Gigabyte 7VTX

• 36 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by tal_levi1000,

איזה מהזכרונות יותר טובים? OCZ PLATINUM REVISION 2 OCZ PLATINUM VERSION 3 G.SKILL Extreme Series F1-3200DSU2-1GBFX איזה מהשבבים שלהם יותר טובים? אני חושב ש REV2 בא עם TCCD וה VER3 בא עם HYNIX TC-5 משהו כזה לא? ה GSKILL בא עם סמסונג TCCD 2.0 לא?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ZASUS,

אני חושב לקנות את הזכרון הזה: TWINMOS DDR MEMORY 1024MB,400Mhz CL2.5 OEM Pack PC3200 והלוח אם שלי: http://www.baber.com/motherboards/asus/asus_p4xp-x.htm האם זה יעבוד? ומה זה בכלל PC3200?

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  9. מהו הלוח עם כרטיס קול מובנה הכי טוב שקיים ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BUNG,

היי אנשים, ראיתי שלמעבדים החדשים של אינטל תהיה תמיכה במשהו שנקרא Virtualization Technology ולא ממש הבנתי מזה. :s05: אני אשמח לכמה תגובות עם הסברים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך מסוג GTX260 אבל בגלל המעבד החלש יחסית שיש לי אני לא מקבל את מלוא הביצועים ממנו לכן חשבתי להחליף מעבד(לא מתעסק עם אוברקלוק-לא מבין בזה 100% אז אני לא מעדיף להתעסק). לוח האם שלי הוא מסוג P5GCMX וזה אחד מלוחות האם הזולים והפשוטים שקיימים היום בשוק ובחוברת שלו ראיתי שהוא תומך במעבדים מסוג core 2 duo וכל מיני חד ליבתיים אבל לא ראיתי ברשימה מעבדים בעלי 4 ליבות או אקסטרים. אז חשבתי לשים לו את המעבד הדו ליבתי החזק ביותר לפי מסגרת התקציב-(900 ש"ח) וראיתי בקטלוג של סקייפיסי את E8400 BOX עם מהירות של 3GHZ. אין סיבה שהוא לא יתאים נכון? חוץ מזה חשבתי על אופציה אחרת- לחכות שהמחירים של לוחות האם ומעבדי ה-CORE I7 יירדו ואז להחליף את כל העסק(כמובן שאז מסגרת ה…

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by nahum8,

בבקשה דחוף...יש לי בעיה בלוח אני רוצה להחליף ל-ASROCK כדאי או לא? ולהשאר עם ה-945P-S3? -תודה.

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by tk-hunter,

הממ אני צריך אם אפשר השוואה בין כל המעבדים של AMD 64... ואם אפשר גם הבדלים בטמפרטורות תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by maphisto,

טוב אז ככה אני מזמין מחשב חדש וזקוק להערותכם . 1 המחשב יהיה כמובן לאובר קלוק. 2 אין מגבלת תקציב 3. היות ואני שומר על המחשב שלי הקודם אז אני צריך הכל . 4 ביצועים זה המילה. אני חשבתי על : 1 P4 1.6 - אם משהו מכיר איפה להשיג יופי שיגיד לי . לוח אם פתוח להצעות - חייב רייד וFIRE WIRE ו USB2. כרטיס קול כמובן GTXP - מחפש מקום לא יקר. כרטיס מסך אני יזמין מחול 4600 של אסוס אלא אם למישהו יש פה קשרים ורצה לעשות עסקים . דיסקים קשיחים 2* 80 גיגה של WD בכדי להפעיל את הרייד . שוב דרושים המלצות למחיר טוב. מסך - אני ממש לא יודע אז תעזרו. מארז - די ברור שאיזה משהו מפוצץ אני מתלבט עדיין על ציפנטק או אנרמקס שניהם אבל יהיה 430 W. צורב פלקסטור וDVD של ASUS . המחיר הכי טוב שאני קבלתי לחבילה הזו…

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by TheShadow,

מה יותר חזק: Pentium 4 550J 3.40 GHz או AMD A64BIT 3000+ (שניהם תומכים ב טכנולוגית ה 64BIT..)

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by D-j-d,

אני מעוניין לקנות את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe בישביל מעבד Core 2 Due E6300. השאלה שלי היא כאשר אני אעבור ללוח אם החדש, האם כרטיס המסך הנוכחי שלי שהוא AGP x8 יוכל לעבוד עם הלוח הזה או שאני יהיה חייב כרטיס מסך של PCI-e ? האם המצב יהיה דומה בכל הלוחות PCI-e שאני אקנה? והאם יש לוחות דומים למעבד זה אך יותר זולים ומשתלמים? להבהיר שאני לא מתכוון לעשות OC מכיוון שאני לא יודע איך ואין לי את התקציב לכרטיס מסך חדש! יש פתרונות אחרים?

• 9 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by 1337,

אז כהה... ה MSI יגיע רק סוף השבוע.. אני לא יודע מה לגבי האפוקס.. השאאלה היא.. : האם להחליף לוח לאפוקס? מה ההבדלים?.... כל מה שאני יודע על ההבדלים זה שלאפוקס יש סלוט PCI שישי ולMSI יש תמיכה ב USB2 הבחנתם בעוד משהו? ומה ההבדל בזיכון של קורסייר בין ב CXM ל XMS??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by keypod,

יש לי מישהו שיכול להביא לי זיכרון מארה"ב ואני מתלבט בין DDR 400 לבין DDR 500 מישהו יכול להגיד לי מה יהיה ההפרש בביצועים? האם זה משמעותי? מה לגבי OC? אני מתכנן לבנות מחשב A64 SOCKET 939 תודה

19. Started by keypod,

יש לי מישהו שיכול להביא לי מארה"ב שבוע הבא רכיבים למחשב החדש כאשר את שאר הרכיבים אני קונה בארץ. אני מתכוון להזמין מחו"ל: - A64 +3200 Socket 939 - OCZ PC3200 Platinum Rev. 2 512 X 4 כמו כן יש לי שאלה לגבי כרטיס מסך, האם לקנות PCI-Express ולחכות שבועיים בערך עד שגיעו לארץ לוחות nForce 4 או להזמין כרטיס AGP ולקנות בארץ לוח עם nForce 3 מדובר במחשב תותח שאני רוצה לעשות לו OC נורמלי (לא קיצוני) ושיחזיק הרבה זמן. השאלה שלי היא האם לחכות ל - nForce 4 כאשר מתשובות קודמות הבנתי שהשיפור היחיד מבחינת ביצועים יהיה PCI-Express או שמדובר בזמן רב עד שיצא ופשוט להזמין AGP וללכת על nForce 3 תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  20. שלום לכולםםםם! תקציב: (ציינו את הסכום שהוקצב לקניית זיכרון ה־RAM) 1700 חריגה: (ציינו את התקציב המקסימלי אותו אתם מוכנים להשקיע ברכישת זיכרון ה־RAM במידה ותהיה אופציה ששווה את החריגה) רק אם באמת שווה חריגה 2000 הנפח הרצוי: (הנפח הדרוש מהכונן הקשיח, לדוגמה: 16GB) 32GB מספר סטיקים: (מספר הסטיקים של הראם, לדוגמה: 2 של 8GB) עדיפות ל4 סטיקים, אני הולך על מפרט עם דגש על עיצוב ואסטטיקה לכן עדיף 4 סטיקים שימושים (נא לסמן באדום גיימינגגגגג, קצת מכונות מידי פעם המפרט הנוכחי: זה יהיה המפרט פחות או יותר.. למפרט הזה יחובר 1080TI בשלב זה. לוח אם כנראה יהיה asrock x570 taichi https://www.tms.co.il/173135 מעבדים: AMD Ryzen 9 5…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  21. Started by a-gold,

יש לי כרגע 2X256 מגה DDR2 ואני רוצה להוסיף עוד 512 מגה. רציתי לדעת אם המחשב יעבוד טוב עם 4 סטיקים של 256? כי אין לי כל כך אפשרות מבחינה כספית כרגע לקנות 2 של 512. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by mikey,

האם הלוח הזה הוא לוח טוב?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by wwll soldier,

יש לי את המפרט הבא gigabyte p45ds3r q6600 4870 1GB 4gb ddr2 800 בדקתי ב-CPUZ והמעבד במנוחה רץ על 1600 ולפעמים קופץ ל2100 ולעיתים רחוקות 2400 שיניתי בביוס שירוץ על 2400 אבל הביוס אמר לי לאחר ריסט שיש boot failure למרות שההגדרות נשמרו והמחשב עולה כרגיל המעבד עומד על מכפלה של 9x266 אני רוצה שהמעבד יעבוד תמיד על 2.4 כי אני מרגיש שהמחשב לא מנצל את כוחו ב-multi tasking ובווינדוס שמעתי שזה בגלל הלוח אם עושה את זה, סוג של פיצ'ר של ג'יגהבייט... מה אפשר לעשות כדי שיפעל כמו שצריך על 2.4 קבוע

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  24. שלום. כידוע, הלוח החדש של ASUS, ה- P4T533, מגיע עם סטיק של 256 מגה זכרון RDRAM שהוא 32 ביט, כאלה שלא צריכים לבוא בזוגות. הבעיה שלי היא, מה אם אני מעונין בעוד 256 מגה זכרון ? לא ראיתי שמוכרים זכרונות 32 ביט בשום מקום, הם רק באים עם הלוח הזה של ASUS. אני לא יודע אם כדאי לקנות את הלוח הזה אם אי-אפשר לשים עליו 512 מגה של הזכרון החדש (לא הייתי רוצה לזרוק את הזכרון החדש ולקנות לו שני סטיקים של זכרון 16 ביט). אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.