מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
The whole idea behind SIMD execution is that if you're performing one operation on multiple types of data, why not perform that one operation on all the data simultaneously instead of waiting for the operation to be completed on one set of data before repeating the process. Therefore we get the basic definition of SIMD, or Single Instruction Multiple Data לא הבנתי בגרוש מה זה אומר מישהו מוכן להסביר לי זה מאוד חשוב תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
במנהלי התקנים רק את הדרייבר הזה חסר לי , זה חשוב ? זה משפיע ? ואיפה אפשר למצוא דרייבר אליו ?
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
-
היי, -(השאלה בכותרת)...המשך השאלה - המעבד שלי=Intel Core 2 Quad Q6600. תודה רבה מאוד מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז כמו בכותרת אני רוצה לדעת מזה סוקט ולמה 939 עדיף מ754 וכו'
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לדעת, מכיוון שאני מתלבט בין כמה לוחות אם שההבדל העיקרי בהתלבטות האם לשלם תוספת כסף עבור לוח הכולל soundstorm...? מה זה בדיוק....(אני יודע שזה איזו יציאה אופטית של כ.קול..?) ומה השימושים שאני יכול לעשות בזה..?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה שאתם מדברים על זה.. מה זה ?
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
ראיתי שלמעבדי הQ6600 יש משהו שנקרא Stepping G0 ... באופן כללי לא הבנתי בדיוק מה זה סטפינג... ולמה הG0 הוא סטפינג שכל כך חיכו לו בארץ?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שבוע הבא אני מזמין Q6600 מה ההבדל בינהם ? http://www.skypc.co.il/pl_product~IQ6600~3~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~Q660-G0~3~0.htm
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למיטב ידיעתי יש שני בקרי זיכרון למעבד אתלון 64 3000+ (ליבת ווניס) : הישן יותר E3 , והחדש יותר E6. אני הרצתי על המחשב החדש שלי את CPU-Z ובסעיף של stepping הוא רשם לי stepping : 2. אז מה זה אומר? (הייתי שם תמונה של ה screen shot אבל - איך שמים תמונה בגוף ההודעה?) בנוסף, מישהו יכול להסביר מה זה כל הערכים עם הF-ים בסעיף הspecification ? תודה מראש לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
מה זה Intel® Core 2 Duo T2400 1.83G מה זה ה- T2400 יש גם אחרים עם T5500. מה ההבדל? מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
לדוגמא הלוח אם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2921&ProductName=GA-EP45-UD3R מה נותן ה- Ultra Durable? יש גם לג'יגה-בייט לוחות אם Ultra Durable 3 למעבדי I7.. מה זה נותן? תודה לעוזרים D:!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בספסיפיקציה של הלוח שלי מופיע שיש כמה USB 1. וכמה USB 2 אבל מופיע ש1.1 זה כמו 2? מה פירוש והאם זה אכן כך? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
מה זה VT? אני רואה הרבה רשום "תומך בוי טי.." ובלי קשר אני רוצה לעשות סדר בבלאגן כי אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע מה עדיף ומה חדש או ישן יותר במעבדים וגם אני רוצה לדעת בשביל הידע שלי אז בבקשה אם מישהו יכול להסביר איזה סוגי תושבת קיימים כיום למעבדים ומה נחשב חדש/טוב יותר
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אין על זה בסטיקי! השאלה היא מה זה עושה? האם אפשר לבטל את זה? זה מפריע לOC? ???
-
- 11 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
Due to the limitation of Windows 32-bit operating system, when more than 4GB of physical memory is installed, the actual memory available for the operating system will be less than 4GB; Windows 64-bit operating system doesn't have such limitation האם אני יכול להתקין XP 32 BIT על הלוח הזה GIGABYTE GA-M55plus-S3G
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה אומר המספר של ה CL? אם זה 2.5 או 4 או 5.... תודה מראש.....
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לוח אם שתומך בDDR4 רשום לי שם שהלוח אם תומך עד 2133Mhz אז רציתי יותר אז הלכתי אל לוח אם אחר ושם רשום .....(2133Mhz\2400Mhz(o.c ובכול מה שמעל ה2133 רשום לידם (o.c) . מה זה אומר ? , זה אומר שזה תומך גם ב2400 ובכול מה שמעל ל2133 , או שזה אומר שזה תומך בהמרה כול שהיא או משהוא אחר . תודה רבה מראש על העזרה. :-)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם למשל בלוח אם ABIT KD7-RAID VIA KT400 Motherboard (ATA133 RAID, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) רשום "DDR400" מה זה אומר? שהלוח תומך עד זיכרון DDR400? ומה זה AGPx8? ומה זה: SDRAM up to 4GB אומר? תודה.
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בס"ד מה המשפט הזה אומר על הלוח The PCI Express x16 slot conforms to PCI Express 2.0 לא כל PCIE תומך ב PCIE 2 רק במהירות של PCIE 1 ? למה רשום את זה? ויש את זה רק מP43 ומעלה נכון? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-