מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מעוניין לדעת מהו המעבד הכי מומלץ (לפי יחס עלות-תועלת) למחשב המיועד למשחקים בלבד, ושלא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך 8800GT. האם במשחקים יש יתרון למעבד כפול-ליבה או מרובע-ליבות? המחשב אמור להריץ רק משחק אחד בזמן נתון, במקביל לפיירוול, אנטי-וירוס, אנטי-ספייוור ו-Xfire. זה הכל. כדאי לקנות מעבד כפול ליבה, או עדיף להשקיע עם ליבה בודדת, אבל תדר גבוה? בקיצור, איזה מעבד הכי כדאי עכשיו למחשב שמיועד רק למשחקים, והאם כדאי לחכות לפנום או פנרין? בנוסף לכך, אני צריך גם המלצה ללוח-אם תואם בגודל Micro ATX, סלוט PCI-e X16 אחד, וארבעה סלוטים של זיכרון DDR2 800MHz. שאלה נוספת - האם כדאים לחכות לדור השני של PCI-e 2.0? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי ת'מפרט שהזמנתי לפני 3 שבועות בSkyPC עם Q6600 אז בחרתי G0 וגיליתי שהם הורידו אותו מהאתר ויש רק B3 מה שאומר שיכול להיות שהם שמו לי B3 ששילמתי על G0, אז יש איזה שהיא דרך לגלות אם יש לי סטיפינג G0 ולא קימבנו אותי בB3?
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי מעבד (Q6600) ןהרצתי את Intel processor Id וגם את CPU-Z הראשונה אמרה שהגירסה היא B6 והשניה אמרה GO, איך אני יכול לדעת מי מהם נכונה ושלא קיבלתי את הגירסה הישנה של המעבד. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי 2 מעבדים 1. אינטל 820 פנטיום די תושבת 775 2. אמדי 3800+ 64 ביט חד ליבה תושבת AM2 רציתי לדעת מה מהם יותר חזק אז נעזרתי ב 2 תוכנות 1. SUPER PI 2. באתר CPUBENCHMARK יש תוכנה שמורידים לבדיקת ביצוע מעבד Perfomance test בתוכנה הראשונה SUPER PI האמדי ניצח 42 שניות לעומד אינטל 47 שניות אבל ! בתוכנה השניה PT אינטל ניצח 670 נקודות מול אמדי שקיבל 580 נקודות אז במה להאמין ? איזה מעבד חזק יותר ? כל תוכנה מראה אחרת ואני רוצה לבחור אחד מאלה לעבודה , תודה .
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
-
בס"ד יש לי לוח אם דגם-ASROCK G41C-GS יש לו 4 סלוטים 2 ל-DDR2 ו2 ל-DDR3 רציתי לדעת אם יש אפשרות ששני הסוגים של הזכרונות יעבדו ביחד קישור לדף של הלוח http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=G41C-GS מחכה לתגובות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
TWINMOS TWISTER 1024MB (512X2) DDR2 800MHz CL5 או TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 זאת אומרת איכות זיכרון או כמות?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום זכרונות GEIL 667MHZ CL5 ואני רוצה לבדוק אם הם עובדים טוב ומתפקדים בלחץ. יש לכם תוכנה שבודקת את הזכרונות?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי חברים, אני בודק זכרונות 1GB בדואל צ'אנל(2GB) בתוכנה MEMTEST 86 v3.3 וקיבלתי שגיאה לאחר שעה של עבודה והתוכנה עדיין ממשיכה לעבוד.. העלתי תמונה שצילמתי שכתוב בה את השגיאה:! ואני שואל מה זה אומר כל המספרים האלו שרשומים שמה? ועד כמה זה בעיה? התוכנה עדיין מופעלת עד שהיא תסיים לבדוק, אני יעלה עוד תמונות אם יהיה צורך.. תודה מראש, עריכה: הזכרונות מדגם: Kingston 1GB DDR2 667MHz Non-ECC CL5 DIMM [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בגאווה רבה מכריזה מפתחת השבבים האמריקאית על הקמת מחשב-על מקומי אשר ישרת את משתמשיה לצרכי AI באמצעות טכנולוגיות חדשניות וליבות גרפיות עתירות ביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
- 1 follower
-
-
הסתכלתי ב CPU-Z מה צריך לשנות כדי שיזהה לי 800. בדקתי וזה אכן זיכרון שכן אמור לתמוך במהירת הנ"ל.
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מתכוון לרכוש מערכת מחשב חדשה שייעודה רינדור כבד. הפלטפורמה תהיה מבוססת על המעבד i7-3930K בעל 6 הליבות. מעוניין בלוח אם מתאים במסגרת תקציב של 1000 ש"ח (חריגה 20% אם אין ברירה). עם אפשרות OC למעבד, אין צורך בלוח אם עם תכונות מיוחדות ו/או כמות חיבורים גדולה. האם הכרחי לוח אם מבוסס על X79 או שניתן גם לוח אם מבוסס Z68 ? מה ההבדלים בין הלוחות ? תודה מראש על כל עזרה ו/או הכוונה.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את מעבד Intel Core Ultra 7 265K החדש לסיבוב במבחני הביצועים שלנו בעיקר במשחקים וראינו שאולי איזון בין ביצועי גיימיינג לפרודוקטיביות יהיה הקלף שיגרום למעבד הזה לקנות קהל משתמשים בסדרת מעבדי אינטל החדשהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=20456 NFORCE 5, ה CHIPSET של NVIDIA שהולך למעבדי ה PENTIUM 4 הפעם, נראה ממש חביב: THE NFORCE 5 CHIPSET will be a highly overclockable chipset. Our sources confirmed that the Nvidia Pentium 4 chipset will go up to FSB 1200MHz, using 300MHz rather than 200MHz multiples.
-
- 13 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי asus p8h61-m lx והיה לי מעבד g620 pentium קניתי מעבד חדש i5 3470 אחרי שהחלפתי ביניהם המחשב לא עובד הוא פועל לשנייה נכבה פועל לשנייה נכבה ככה עד שמכבים אותו החזרתי לpentium ועבד זה קשור לספק או למעבד? כי יש ג'נרי 450W ואני קונה חדש אחרי שאצליח להחליף מעבד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בו 400 זה בעצם 800. מה זה אומר לגבי 533? האם זה 533 או 1066? תודה, יהודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני גיימר.. משחק באטלפילד 2 .. משחק מאד כבד.. ;D ;D אני כרגע עם אינטל 2.8 מעבד, לוח אסוס P5RD1-VM .. גיגה זכרון.. חצי קינגסטון חצי אקסלייר.. 400 DDR (כרטיס מסך 7900GS אין צורך לשדרג) המשחק לא סוחב ואני מיואש.. רציתי לדעת.. איזה שדרוג אני יכול לעשות ב-1600 שח.. שיכלול החלפת מעבד,לוח,זכרונות(אני רוצה 2 גיגה) ובתמורה.. למכור את שלי.. (1600שח+החלקים שאני ימכור שיחלפו). בנוסף יש לי כרטיס מסך.. ATI X800 GT שאני גם יכול למכור.. יש לציין ששמתי עין על מעבד INTEL 6300E DOU ןלוח ASUS P5B המחיר שלהם ביחד הוא 1500-1600.. ובחלקים שאני ימכור אני יקנה זכרונות.. למישהו יש הצעה יותר טובה? או עצה חכמה לפני שאני כמו בור עושה טעות... כולה אני רוצה לשחק את המשחק שלי בכיף.. ושיהיה לי FPS …
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
קיבלתי זכרונות קינגסטון עים ציפים תוצרת qimonde האים הם נחשבים לטובים ? האים הם עושים OC ? דגם המודל של קינגסטון KTH-D530/512 http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?root=&LinkBack=&ktcpartno=KTH-D530/512 DAN
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
היי יש לי את הלוח Gigabyte k8ns Nforce3 250 רציתי לדעת איזה קובץ אני צריך להוריד מבין הבאים כדי לעדכן את הביוס לגרסה הכי טובה ויציבה שיש...: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS.htm כמו כן האם הלוח שלי תומך ב Q-flash? כי זאת נראית לי הדרך הכי פשוטה ובטוחה לעדכן את הביוס... תודה
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום איזה מעבד כדי לקחת שהיה טוב למשחקים כפול ליבה של אינטל או חד ליבה של AMD
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
hello. i need the following parts for my new computer. i prefer the platform will be amd 64 with socket 939 but i dont mind taking 754 as well. i want a 400 mhz memory with 512mb(one stick). also i dont mind taking the parts from ksp. thanks.
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וחשבתי לקנות ערכת TRIPLE- CHANNEL 3GB בשביל לוח שהוא DUAL CHANEL. כדי לחסוך כסך, במקום לקנות ערכת 4 גיגה. האם החסכון בכסף שווה? 150 שקל בערך רק עם מערכת עם 3 גיגה במקום 4 גיגה. וגם האם זוג כרטיסים יעבוד על DUAL CHANNEL ואחד בודד, או שעצם זה שהם באו כTRIPPLE יעשה בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-