עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by JonyPony,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! אני מתכונן לשדרג את הזכרון שלי ולעבור מ2GB ל4 כרגע ברשותי 2 סטיקים של 1GB של OCZ מסדרת REAPER במהירות 800MHZ אמנם ראיתי 2 סטיקים מתאימים במחיר מצויין אבל עדיין יש לי לבטים בנושא: 1. האם עבודה עם 4 סטיקים של 1GB זהה לעבודה עם 2 של 2GB? 2. אם עדיף כבר לעבור ל2 של 2GB, האם כבר עדיף לקחת סטיקים של 1066MHZ? (כן, הלוח אם שלי תומך) 3. האם יש המלצות בטווח ה450 ש"ח לסטיקים הנ"ל? ראיתי סט של OCZ REAPER 4GB במהירות 1066MHZ(מהדגמים החדשים) ב455 ש"ח ואני בהחלט שוקל לעבור אליו אבל האם יש המלצות אחרות? G.SKILL? MUSHKIN? CORSAIR? PATRIOT? ושוב תודה למי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by jangelboy,

אני רוצה להוסיף עוד 3 MB ל1 שיש לי זיכרון DIMM1: A-Data 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz לוח אם Intel Buffalo Creek DG33BU תקציב 350ש"ח חריגה 50 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  3. שלום , איזה מעבד AMD יצא השנה שיחליף את 8350 ? לא מצאתי שום מיידע בגוגל האם AMD תשחרר מעבד שיתחרה מול 4790 ?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  4. היום כבר טחנתי כמה וכמה חנויות שפירסמו שהן מוכרות E8400 BOX אבל זה לא היה BOX אמיתי אלא לקחו TRAY ושמו ליד זה מאוורר. החזרתי 2 מעבדים שקניתי כיוון שלא היו " BOX " אמיתי. אגב, על המעבדים היתה מדבקה ! מה שלא מצא חן בעיניי בכלל. כעת אני מחפש מעבד E8400 BOX סגור בלבד ע"י אינטל עד מחיר של 850 ש"ח. אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר, חנות. אשמח. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה שכתוב בכותרת. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  6. ASUS - P5E-VM HDMI s775 C2Q 1333Mhz, Intel G35, DDR2 800, PC http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5068 מחיר 930 ¤ אם אתם ממליצים עליו אני קונה אותו או הלוח אם הזה Gigabyte GA-35P-DS3L http://www.skypc.co.il/sg_product~39207~10~0.htm#

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  7. האוברקלוקר Der8auer גילה כי לוחות אם מסויימים של ASUS מאפשרים המהרה למעבדים נעולים של אינטל מסדרת Alder Lake - האם תכונה זאת תשרוד או תיעלם באותה הזריזות בה התגלתה?לכתבה

8. Started by Anfield,

רציתי לדעת עם הלוח הזה שווה משהו :} תודה :}

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by Gliding,

היי, חיפשתי זכרונות כאלו, ומצאתי שני סוגים שאני מתלבט ביניהם, לפי הגודל: של 512, בד"כ ב dual. הבעיה היא שבלוח שלי יש רק 3 סלוטים, וזה די בזבוז של מקום מצד שני ה-1GB תופסים פחות מקום, אבל קצת מפחיד אותי לקנות כ"כ הרבה זיכרון על סטיק אחד. בעצם מה שאני שואל היא מה דעתכם המלומדת? ועוד שאלה שקשורה לנושא: אני מחפש חנויות בחו"ל לקנות מהן כי הבנתי שזה יוצא זול בצורה משמעותית...אז אלא אם הבנתי לא נכון...יש המלצות על חנויות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  10. שלום! אני מעוניין לדעת מהו המעבד הכי מומלץ (לפי יחס עלות-תועלת) למחשב המיועד למשחקים בלבד, ושלא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך 8800GT. האם במשחקים יש יתרון למעבד כפול-ליבה או מרובע-ליבות? המחשב אמור להריץ רק משחק אחד בזמן נתון, במקביל לפיירוול, אנטי-וירוס, אנטי-ספייוור ו-Xfire. זה הכל. כדאי לקנות מעבד כפול ליבה, או עדיף להשקיע עם ליבה בודדת, אבל תדר גבוה? בקיצור, איזה מעבד הכי כדאי עכשיו למחשב שמיועד רק למשחקים, והאם כדאי לחכות לפנום או פנרין? בנוסף לכך, אני צריך גם המלצה ללוח-אם תואם בגודל Micro ATX, סלוט PCI-e X16 אחד, וארבעה סלוטים של זיכרון DDR2 800MHz. שאלה נוספת - האם כדאים לחכות לדור השני של PCI-e 2.0? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  11. אתמול קיבלתי ת'מפרט שהזמנתי לפני 3 שבועות בSkyPC עם Q6600 אז בחרתי G0 וגיליתי שהם הורידו אותו מהאתר ויש רק B3 מה שאומר שיכול להיות שהם שמו לי B3 ששילמתי על G0, אז יש איזה שהיא דרך לגלות אם יש לי סטיפינג G0 ולא קימבנו אותי בB3?

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by ajl,

קניתי מעבד (Q6600) ןהרצתי את Intel processor Id וגם את CPU-Z הראשונה אמרה שהגירסה היא B6 והשניה אמרה GO, איך אני יכול לדעת מי מהם נכונה ושלא קיבלתי את הגירסה הישנה של המעבד. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by MicroStar,

יש לי 2 מעבדים 1. אינטל 820 פנטיום די תושבת 775 2. אמדי 3800+ 64 ביט חד ליבה תושבת AM2 רציתי לדעת מה מהם יותר חזק אז נעזרתי ב 2 תוכנות 1. SUPER PI 2. באתר CPUBENCHMARK יש תוכנה שמורידים לבדיקת ביצוע מעבד Perfomance test בתוכנה הראשונה SUPER PI האמדי ניצח 42 שניות לעומד אינטל 47 שניות אבל ! בתוכנה השניה PT אינטל ניצח 670 נקודות מול אמדי שקיבל 580 נקודות אז במה להאמין ? איזה מעבד חזק יותר ? כל תוכנה מראה אחרת ואני רוצה לבחור אחד מאלה לעבודה , תודה .

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by FoxMaster,

P5QL-E או P43-DS3L ? אמרו לי שאלו אותם ביצועים רק P43 יותר זול ושבP5QL יש FIREWARE מזה בכלל ?

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by oranm23,

קניתי Q6600 חדש ורציתי לבדוק אם הביאו לי G0

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  16. Started by openta75,

בס"ד יש לי לוח אם דגם-ASROCK G41C-GS יש לו 4 סלוטים 2 ל-DDR2 ו2 ל-DDR3 רציתי לדעת אם יש אפשרות ששני הסוגים של הזכרונות יעבדו ביחד קישור לדף של הלוח http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=G41C-GS מחכה לתגובות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  17. TWINMOS TWISTER 1024MB (512X2) DDR2 800MHz CL5 או TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 זאת אומרת איכות זיכרון או כמות?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. קניתי היום זכרונות GEIL 667MHZ CL5 ואני רוצה לבדוק אם הם עובדים טוב ומתפקדים בלחץ. יש לכם תוכנה שבודקת את הזכרונות?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  19. היי חברים, אני בודק זכרונות 1GB בדואל צ'אנל(2GB) בתוכנה MEMTEST 86 v3.3 וקיבלתי שגיאה לאחר שעה של עבודה והתוכנה עדיין ממשיכה לעבוד.. העלתי תמונה שצילמתי שכתוב בה את השגיאה:! ואני שואל מה זה אומר כל המספרים האלו שרשומים שמה? ועד כמה זה בעיה? התוכנה עדיין מופעלת עד שהיא תסיים לבדוק, אני יעלה עוד תמונות אם יהיה צורך.. תודה מראש, עריכה: הזכרונות מדגם: Kingston 1GB DDR2 667MHz Non-ECC CL5 DIMM [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. בגאווה רבה מכריזה מפתחת השבבים האמריקאית על הקמת מחשב-על מקומי אשר ישרת את משתמשיה לצרכי AI באמצעות טכנולוגיות חדשניות וליבות גרפיות עתירות ביצועיםלכתבה

21. הסתכלתי ב CPU-Z מה צריך לשנות כדי שיזהה לי 800. בדקתי וזה אכן זיכרון שכן אמור לתמוך במהירת הנ"ל.

• 10 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by Cahiml,

מתכוון לרכוש מערכת מחשב חדשה שייעודה רינדור כבד. הפלטפורמה תהיה מבוססת על המעבד i7-3930K בעל 6 הליבות. מעוניין בלוח אם מתאים במסגרת תקציב של 1000 ש"ח (חריגה 20% אם אין ברירה). עם אפשרות OC למעבד, אין צורך בלוח אם עם תכונות מיוחדות ו/או כמות חיבורים גדולה. האם הכרחי לוח אם מבוסס על X79 או שניתן גם לוח אם מבוסס Z68 ? מה ההבדלים בין הלוחות ? תודה מראש על כל עזרה ו/או הכוונה.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. לקחנו לסיבוב את מעבד Intel Core Ultra 7 265K החדש לסיבוב במבחני הביצועים שלנו בעיקר במשחקים וראינו שאולי איזון בין ביצועי גיימיינג לפרודוקטיביות יהיה הקלף שיגרום למעבד הזה לקנות קהל משתמשים בסדרת מעבדי אינטל החדשהלכתבה

24. Started by icebreak,

http://www.theinquirer.net/?article=20456 NFORCE 5, ה CHIPSET של NVIDIA שהולך למעבדי ה PENTIUM 4 הפעם, נראה ממש חביב: THE NFORCE 5 CHIPSET will be a highly overclockable chipset. Our sources confirmed that the Nvidia Pentium 4 chipset will go up to FSB 1200MHz, using 300MHz rather than 200MHz multiples.

• 13 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by dfwyr123,

יש לי asus p8h61-m lx והיה לי מעבד g620 pentium קניתי מעבד חדש i5 3470 אחרי שהחלפתי ביניהם המחשב לא עובד הוא פועל לשנייה נכבה פועל לשנייה נכבה ככה עד שמכבים אותו החזרתי לpentium ועבד זה קשור לספק או למעבד? כי יש ג'נרי 450W ואני קונה חדש אחרי שאצליח להחליף מעבד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים