מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
כל הזמן אומרים שהוא אדיר והם סיימו את הפיתוח חודש לפני היעד...רק מה שכחו לציין? מה המהירות שלו! כאילו שמעבד כפול ליבה זה משהו חדש בשוק..
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ככה בשקט פתאום יוצאים הלוחות האלה בלי שבאמת יש בלאגן סביב זה... אז קודם כל כמה זה יותר משופר ומהיר? והאם צריך חומרה חדשה שתומכת בכל הסיפור הזה? קיצר סתם קשקוש או מהפכה בפתח?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הייתי בחנות מחשבים ('בית התוכנה והמחשב' אם מישהו מכיר...) והמוכר שם המליץ לי על לוחות אם של Foxconn שעוד מעט יגיעו אליו. הוא אמר לי שהם בעצם מייצרים את רוב לוחות האם שהם כביכול של Abit, GigaByte וכו' חוץ משל Asus . יכול להיות כזה דבר? מישהו מכיר את הלוחות שלהם? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם epox ep-4pca3i: איזו זיכרון עדיף להרכיב בלוח 1.Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 2.Kingston HyperX DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 לא לOC
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי זיכרון TWINX512-3200LL XMS3200 512MB 2-3-2-6 http://www.corsairmicro.com/corsair/products/specs/twinx512-3200ll.pdf ואני לא יודע מה לשים ב ras,rcd,rp ו cas בהגדרות של הביוס מה מהמספרים מתאים למה?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1) האם זה בא כעזר לכרטיס מסך? או שהוא יכול לפעול רק לבד? 2)עם איזה כרטיס מסך אפשר להשוות אותו? אם בכלל...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על לוח האם שלי ga-z87-hd3 יש 4 מקומות לשים זכרונות 2 בצבע שחור ו2 בצבע אפור יש לי 2 זכרונות איך למקם אותם? אחד על כל צבע? שניהם על אותו צבע? רחוק/קרוב להמעבד? או שזה בכלל לא משנה?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
זה לוח NF4-U? ואם לא אז מה ההבדל בינו לבין Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard ששתיהם עולים אותו דבר?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בן דוד שלי קנה מחשב ..שמו לו שם את הקונרו ואת הASUS אסטרוק ב 380 שקל מה שיישר הדליק לי נורה כי אני יודע שלוחות קונרו רק מתחילים ב550 שקל בקיצור מה לא בסדר בלוח הזה ? אם הוא לא מתכנן לגעת אפילו ב OC אז הוא יכול להיות בשקט וללכת על בלוח הזול הזה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מעניינת אותי השאלה הזאת ??? אז ככה: איזה מעבד הכי חלש שיכול לנגן סרט כזה עם 1/2 גיגה RAM בלי עזרת כרטיס מסך? איזה מעבד הכי חלש יכול לנגן HD גם עם 1/2 גיגה RAM, תוך כדי עזרה של כרטיס מסך כמו gf 8400? תציינו בבקשה כמה RAM נדרש. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזיכרון הראשון: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G הזיכרון השני: Kingston 4GB DDR3 1600MHZ CL11 1.5V KVR16N11S8/4G הזיכרון השני עולה 15 ש"ח יותר מהראשון. למה? אני יודע שהמשמעות של CL זה Clock Cycles אבל מה זה אומר בתכלס? איך זה משפיע?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מבין חוץ מזה שיהיה בהם מעבד GPU מה עוד חדש בדור הזה לעומת הקודם? הרי גם ככה גיימרים יקנו עוד כרטיס מסך.... מה יעשה מעבד הGPU במשחקים?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני ביום ראשון מקבל מחשב חדש עם המעבד הנ"ל ועכשיו אני רואה פה באתר שבכלל מפסיקים ליצר אותו והוא מוחלף עלה לי דיי הרבה כסף המעבד הזה.. מה לא בסדר איתו? תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בהתחלה הם הוציאו את זכרונות הוונג'נס שהיו ב290 וב390 ועכשיו אני לא מוצא גם סלוט רגיל אחד של 8 גיגה .. מה הקטע?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
להחליף תושבת בשביל פין אחד? ועוד תושבת שיצאה ייחסית לא מזמן... מה אינטל זוממת בצעד הזה? אשמח להסברים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי בנעוצים, לא מצאתי..
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני רואה כולם זורקים לי אייאמדי אפשר לדעת מה כל כך טוב בו שהוא יותר טוב מהאינטל?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה הקטע של זיכרון דו ערוצי ? ז"א ... אני מבין שחזרנו לשיטה של שתי זכרונות ... אני מניח שזה לניצול יותר טוב ... וממה שמשתמע מהשם לשתי ערוצים מקבילים של זיכרון ... מה זה : DDR2 ? האם אותו כנ"ל ? האם הדבר הבא בזכרונות ? .... כל השאלות הנ"ל כנראה בגלל שאני מזדקן ... טל. ;D ??? :-[
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה לאחר המעבר ל64 ביט גודל מגבלת הזיכרון של4 GB תישבר?
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
מצטער, לא הייתי נעול אם זה מיועד לכאן או לגראפיקה... איזה רמה של משחקים הכ.מסך בלוח אם הזה מריץ? האם הוא עדיף על GF FX5600?
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם הצירוף הבא>>> כשOC לא ממש בעדיפות אצלי >>> פשוט אין לי ניסיון בזה אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת לאיזה רמות של OC אני יוכל בעתיד להגיע? מעבד http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2693 לוח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2871 זיכרונות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=3203 1. האם הזיכרונות מותאמים ללוח ? 2. מה הרמה של הOC נגיד מ 1 עד 10 ....איזה ציון ? 3. לאיזה תדר אוכל להמהיר את המעבד ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי לוח EP-8RDA+ מדיי פעם כשאני מדליק את המחשב מופיעה בצג הקטן שגיאה מס' 51 בדקתי בחוברת של הלוח אבל אין בכלל פירוט על השגיאה הזאת מה המשמעות של השגיאה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מצאתי בבית 2 זכרונות 16mb/72pin עם PCB שכתוב עליו POWMEM 736 ועוד כרטיס זכרון RDRAM 128MB/800Mhz של סמסונג הכרטיסים חדשים לגמרי,כמה יכול להיות השווי שלהם?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק שמעבד תקין לחלוטין ? יש איזו תוכנה טובה "שטוחנת" אותו לראות שהוא לא קורס וכ"ו ? מעבד פנטיום 4 . אני פשוט רוצה לקנות מחשב ממישהו ולבדוק טוב טוב את המעבד. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אני לוקח את הרזולוציה נה"ל בתור המקרה הכי כבד - אין לי צורך ב 3D או 4K. האם זה משנה אם אני מוסיף למערך גם כרטיס מסך 8800GT? בכמה זה יכול להוזיל?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-