מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
אהלן , קניתי לפני מספר שעות AMD XP 2500 + עם ליבת ברטון וולקנו 12 ........ התקנתי את המעבד ואת המואוור אך כאשר התחלתי את המחשב , הוא מזהה לי AMD XP 1900 במהירות 1400 GHZ ... עדכנתי את הביוס לחדש ביותר הנני משתמש בבורד GIGABYTE VAXP אשמח לתשובה מהירה ותודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחרונה ספגה אינטל כמה מכות קשות מאוד http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1159 http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1158 וגם העובדה הקטנה (והמצחיקה דרך הגב) שהסוקט T החדש שלה יוכל לעבוד רק 20 פעם (להכניס מחדש את המעבד) וגם הסיכוי הגבוהה להתכה של המערכת חיבור החדשה שלה (סוקט T לא משתמש בפינים) וגם השמועות על כך שהFSB של המעבדים החדשים שלה יהיה נעול. גורם לי להגיע למסקנה אחת בלבד, אינטל החלה לפשל, מה שיגרום לקהל די גדול של משתמשים (בעיקר OCים) לעבוד לAMD. וכך אנו מגיעים למסקנה הסופית שלי , העליונות של AMD. AMD עדיין משתמשת בפינים AMD לא זונחת את הסוקט A שלה AMD לא נעלה בנתיים את הFSB AMD זולה AMD היא זו שהחלה את דרכה של טכנולוגיית …
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז אתמול אחרי שקניתי מחשב חדש בערך שבוע אחרי רציתי לעדכן את הביוס כי הבנתי שזה קצת כדי במחשבים חדשים לגמרי .... נגשתי לאתר גיגה בייט הורדתי בדיוק את הגירסא והכל עדכנתי את הביוס וזה עשה הפעלה מחדש נכנס שוב לביוס ראיתי שעובד אני לוחץ על כפתור יציאה מהביוס וזה יוצא מפעיל מחדש ושוב נכנס לביוס ולא למערכת הפעלה חשוב לי לציין הוא לא מזהה את הכוננים בכלל לא את ה SSD ולא את ה hard ... רק את הדיסק און קי של העדכון דגם לוח: b360m ds3h
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בפירסומים ראיתי שיש האם מישהו כבר הזמין וקיבל ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי את המערכת מחבר יחד עם Athlon1400xp אבל עדיין לא הפעלתי. בכל מקרה לטענת אותו חבר יש לו שני סטיקים של 256mb שהמחשב מזהה כל אחד בנפרד במו שצריך, אך כשהם יחד המחשב מזהה סה"כ 384mb .... הזיכרונות המדוברים הם: 1.) ממה שראיתי זיכרון חסר שם, ג'נרי בעל זכרונות על צד אחד בלבד, לא מצליח לזהות שום שם של חברה על הג'וקים עצמם :\ 2.) זיכרון של Crucial, זכרונות על שני צידי הסטיק הלוח ללא כרטיס מסך מובנה כך שזו לא שיתוף זיכרון איתו... החבר טוען שעידכן לביוס אחרון שיש ולפי טכנאי מסויים העובדה שהזכרונות כל כך שונים היא הבעיה ולכן אין לה פיתרון... עכשיו השאלה היא כמובן, האם מישהו מכיר את הבעיה? יודע על פיתרון? לפי מה שניראה לי אלו האופציות שעומדות לפני: 1.) לקנות ולהח…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256MB אחד PC2100 (133MHZ) ואחד PC3200(200MHZ) שניהם יעבדו על 133MHZ?...
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
כי באתר שלהם לא רשום שהוא לא תומך במרובעי ליבה פשוט רשום שלגבי מרובעי ליבה הוא על under testing.. 1.אז יש מצב שהלוח GA 945P יתמוך במרובעי ליבה בביוס הבא? כאילו מישהו יודע אם מתוכנן משהו כזה.. או אם כבר יודעים שהוא לא יתמוך או משהו.. ולגבי ה965P שתומך במרובעי ליבה.. 2.יש מצב שיתמוך במהירות 1333MHZ בביוס הבא? או שדברים כאלה לא יוכלו לשנות בביוסים?
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב P4 ואני רוצה לשדרג זכרון ל-3 ג'יגה אני ירגיש הבדלים בביצועים וכדומה?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?p=irol-eventDetails&c=74093&eventID=1641244 שאלה: באיזו שעה זה אצלינו ? למי שמעוניין לראות את זה LIVE ?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם יש לי 1024 ddr2 667mhz 512X2 האם אני יכול להוסיף עוד כרטיס אחד של 512 וככה יהיה לי 1500 מהירות או שאני חייב שזה יהיה זוגי??כלומר להוסיף עוד 1024 תודה מראש לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם... רציתי לדעת בבקשה מידע על הלוח אם GIGABYTE "GA-K8NSNXP-939" nForce3 Ultra Chipset. המידע שאני צריך לדעת: 1) האם הצ'יפ שלו Nforce 250ultra יותר טוב מהצ'יפ של Nforce 250GB (בביצועים כללית, ובפיצ'רים)? 2) האם Nforce 250ultra יותר טוב מהצ'יפ Nforce 250GB באוברקלוק? והאם הוא ה- ultra טוב בכלל לאוברקלוק? המעבד שאני מדבר לצ'יפ 250GB הוא AMD 64BIT 3200+ המעבד שאני מדבר לצ'יפ 250ultra הוא AMD 64BIT 3800+. הזכרונות שיתקנו על הלחות בכל מקרה הם: OCZ 1024MB (2x512MB) DDR PC-3700 Platinum Enhanced Bandwidth Dual Channel . זה חשוב לי מאוד מכיוון שחבר שלי רוצה לקנות כבר מחשב והוא כמובן לא מוכן לחכות לשינויים אחרים. תודה רבה לכולם...
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בהחלט מעניין, מעבד רב תחומי, אשף ב- productivity המסוגל לבצע גם מטלות (גיימינג למשל) לא רע בכלל - השוואה רוחבית:
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הלכתי לחנות מחשבים(מורנט) ושם הציעו לי מחשב עם לוח אם D946G INTEL ISELTON ומעבד Core2Duo E6300 2M 775 1066FSB ואני לא ממש מבין בלוחות אם ואני לא יודע אם לקחת אותו
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בס"ד היי, אני מניח שזאת שאלה שהולכת וחוזרת די הרבה כשזה מגיע לתחום השדרוג, בעיקר בין 2 המעבדים האלה. אבל בכל זאת המידע באינטרנט כל כך גדול שזה כבר נהיה בלאגן. עיקר ההתעניינות שלי היא לגבי האמינות של AMD בתחום המעבדים בשנים האחרונות. בזמן האחרון הייתי בקבוצה האדומה בתחום כרטיסי המסך, ואפשר להגיד שאני לא הכי מרוצה מזה, בעיקר יש הרבה בעיות סביב הדרייברים שלהם, ככשדוגמה שלילית מאוד מבחינתי לAMD היא שלקח להם 4 חודשים לתקן באג בדרייבר שלא אפשר למשתמשים עם 2 מסכים להשתמש במחשב שלהם בצורה סדירה. https://community.amd.com/thread/228886 שזה הפך אותי ללא מרוצה מהRX 580 שלי. וזה אחרי בעיית התחממות בR9 290 הקודם שהיה לי שלהם, שלצערי גם לא האריך ימים, שרד 3 שנים ו…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך לוח MATX לשבב שציון לעיל ויתאים למעבד E8400 התחלית של המערכת תהיה למשחקים בעיקר. ואין בכוונתי לעשות OC המלצות ? g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
כרגע יש לי AMD ATHLON XP 2500 1.83GHz 333MHz L2-512K Barton עכשיו יש לי חבר טוב שיש לו את אותו המעבד רק אצלו הוא דפוק ועושים לו בעיות בחברה קיצר הוא צריך לקנות חדש אני רוצה לעזור לו והשאלה שלי היא האם AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM ייתן לי ביצועים יותר טובים באובר קלוק או לא אחרת פשוט אין לי טעם להחליף אני כרגע באובר קלוק (ראו תמונה מצורפת) מפרט המחשב שלי: ABIT NF7 AMD ATHLON XP 2500 (vantec aeroflow 45c idle 50 heavy duty) A-data viest 500mhz 256mb X2 radeon9800pro 128 256bit האם ההחלפה תהיה כדאית? אגב אני לא מצליח בשום אופן לשנות את יחס ה RATIO ולכן לא מסוגל להגיע ל-500 MHZ (עכשיו על 410 כמו שאתם יכולים לראות) אם אני משנה ולא משנה אילו תזמ…
-
- 14 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, : :הכותרת אומרת הכל... : : אם אני יכול לרכוש אותם ממש בכמעט אותו מחיר, מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש זכרונות מתאימים ללוח אם הישן שלי אינטל D850GB. האם הזכרונות שמציעים פה בטרייד זון מתאימים בשבילי? http://hwzone.co.il/tradezone/showcat.php?cat=28&stype=1&si=sdram&perpage=9&sort=1&stype=&limit=&cat=28&ppuser=0
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כיום מעבד amd athlon 64 3500 ואני יכול לקנות intel pentium d 830 במחיר של 800 ש"ח (חדש) השאלה שלי האם אני ירגיש שיפור בביצועים או אולי ירידה בביצועים תודה
-
- 13 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם אתם ממליצים על לוח אם זה, עולה כ-610 ש"ח מ-k.s.p, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר במחיר הזה (פחות או יותר)? תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הייי קניתי לוח אם m3a78 של אסוס,לא ניכנס לזה שזה היה בטעות אני יכול עוד לשנות. העניין שקניתי כרטיס מסך ראדון 4850 הבנתי שזה פי סיאי אקפרס כפול 2 ובלוח הזה לא תומך בפי סי איי אקפרס כפול 2. מה דעתכם על M3N-HD/HDMI????טוב משמעותית ממנו? תודה על העזרה ואיך הלוח של הגיבייט ma-790 x-ds4? האם הוא טוב ויש לו תמיכה ב פסי אקפרס כפול 2?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מעל 5 שנים עם המפרט הזה: intel core 2 quad Q9300 2.5GHZ 6MB 1333MHz BOX Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit Connect3D Radeon HD4870 OC 512MB AC Twint Turbo DDR5 PCIe נדפק הלוח אם אז הציעו לי להחליף אותו ל G41M-VS3 ובגלל שהזכרונות לא מתאימים לשים ציפ אחד של kingstone\crucial 4 GB DDR3 משהו כמו 600 שח.. כדאי? גם מבחינת ביצועים וגם מחיר..
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לא מזמן את הזכרונות שלי- Twinmos Speed Premium 3500. נחרדתי לגלות שאני לא מוצא את הכיתוב BH5 על הצ'יפים... הוספתי תמונה של הצ'יפ, מישהו יוכל להגיד לי איזה צ'יפ זה? כמו כן גם הוספתי תמונה של הצ'יפ עם הכיתוב BH5 שמצאתי פה בפורום (לצורך השוואה????). תודה מראש. עמרי. [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מעבד xp 2500 mobile .. רציתי לוח שיתאים אליו.. גם מבחינת אוברקלוק... מה הכי מומלץ ? יש את האביט nf7 ב 380 שח בנעה... זה שווה ?
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
11 דגמי Ice Lake ניידים ראשונים בעידן ה-10 ננומטר נחשפים באופן רשמי עם שיטת מיתוג מעודכנת וחידושים בהיקף מפתיע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
- 2 followers
-