עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rut,

לאחרונה המחשב הפסיחק לעבוד (אני לוחצת על הכפתור ושום דבר לא קורא) לאחר החלפת ספק כח והתיעצות עם חבר נאמר לי שכנראה אך לא בטוח שזה הלוח אם 1 אם זה לא הלוח אם מה כן יכול להיות הבעיה? איך בודקת מה צריכה להחליף 2. יש ברשותי מעבד מסוג אינטל 2 ג'גה הרץ שנקנה לפני כ- 6 שנים. כתוב עליו פוקסון . תחתית המעבד היא פלטה שטוחה בצבע זהב. עליה מרוחה מעין משחה שחורה. לא רשום כלום מעבר לזה. איזה לוח מתאים למעבד הזה? [br]פורסם בתאריך: 22.08.2009 בשעה 19:53:27 נ.ב אחרי שפירקתי את הלוח אם הישן. הבחנתי בכבל ירוק לבן שיוצא מכפתור ההפעלה של המחשב לכוון הלוח אם. עליו כתוב POWER LED והוא שבור. המגעים בסדר אבל הוא שבור

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  2. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ???????????????????????????????????????????????

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  3. לא ברור באיזה מהמעבדים החדשים הוא תומך ובאיזה לא! כיום הוא על D920, השאלה מה מתאים לו עוד כיום, והאם יש תמיכה במהירות באס של 1333.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. Started by Elite_Sniper,

יש לי 2 סטיקים של גיגה כל אחד אבל המחשב מראה שהמהירות שלהם היא רק 533, בחנות שקניתי אמרו לי שצריך לשנות משהו בהגדרות בשביל שזה יהיה 667 אבל אין להם מושג והאיש שכביכול יודע את זה לא נמצא שם אף פעם. למישהו פה יש מושג? אם זה משנה אז הלוח אם הוא MSI 945P ..

5. Started by Aviramel,

חברה, אני רוצה לקנות מחשב עם לוח אם של ASUS A8N32-SLI Deluxe. האם שווה לחכותלתושבת החדשה AM2 ?, תודה מראש

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by KF,

שלום רציתי לשאול כמה שאלות על הלוח ASUS P4P800SE 1)האם הוא לוח אם טוב ? 2)האם הוא טוב ל-OC ? שמתי לב שיש במקומות שונים את אותו הלוח רק עם תמונה שונה... כמו כאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1310 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9705 האם זו גירסא שונה של הלוח ? או שזה אותו הלוח ? למה יש תמונה שונה ? תודה לעונים..!

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by rozenasf616,

יש לי מחשב p-4 3GH ורציתי לדעת אם כדאי לשדרג את הddr 512MB ל 2Xddr 512MB(יענו להוסיף עוד ציפ) האם כדאי?(אני יודע שעדיף להחליף את כל המחשב אבל אני לא יכל). למשחקים.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by moshel7,

האים יש עידכון (אים בכלל) שהופך את REV 1.0 ל REV 2.0 או שמא זה לוח אחר לגמרי? כי קראתי ש REV 2.0 יכול ליפתוח ליבה נוספת בפנום X3

9. Started by Lirans,

שלום יש לי מחשב עם לוח מדגם GA-8I915PL-G של gigabyte בלוח ישנם 3 חיבורי ide המסומנים 1 2 3 2 ו3 צבועים בצבע שונה וכאשר אני מחבר אליהם הארד דיסק או כונן אופטי הם מזוהים בתור רייד (בעת ביצוע תהליך הבוט עם המסך שבו מופיעים כל הכוננים שזוהו, מופיע מסך נוסף שמציג לי את מה שמחובר לחיבור ide 2 או 3 ורושם לי שהמכשיר שמחובר אינו תומך ברייד). אותו מכשיר שמחובר לide2 או 3 מופיע בביוס אבל לא מופיע בוינדוס. המכשיר שמחובר בide2/3 מופיע כscsi. ישנם 2 הארדדיסקים sata ועוד 2 הארדיסקים ide + כונן dvd ide. האם יכול להיות שניתן לחבר רק עד 4 מכשירים? או שאולי צריך רק דרייבר scsi לוינדוס? הבעיה נפתרה: התקנתי דרייבר רייד לוינדוס. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by ariel7766,

מישהו מוכן להסביר לי מה הכוונה דיואל צ'נל לדוגמה הכרטיס הזה הוא דיואל צ'אנל? וגם הייתי רוצה לדעת מה זמני התזמון של הכרטיס הזה תודה! Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  11. יש לי היום מחשב עם מעבד Q6600 ולוח אם מבוסס צי'פ P35. אני עובד במקביל עם הרבה יישומים פתוחים, העתקות של דיסקים קשיחים וניגון סרטי HD (לעיתים כל זה במקביל) . במצב הנוכחי המחשב מקרטע ולא עומד בעומס, אני מעוניין להחליף את לוח האם והמעבד. האם צריך להחליף עוד רכיב או שזה מספיק ? אני יותר בכיוון של מעבד אינטל i5 או i7 , ולוח אם תואם של גיגבייט (או חברה אחרת אם מישהו ימליץ). התקציב למעבד ולוח אם הינו כ 2000 ש"ח (אפשר לחרוג מעט) . אשמח לקבל המלצות. תודה

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  12. היי חבר'ה. עוד שאלה צצה בראשי. אם אני קונה D805 עם לוח-אם Gigabyte GA-8I945PG-RH זה יתאים לשדרוג למעבד קונרו בעתיד הקרוב? כלומר, אצטרך להחליף לוח אם בשביל המעבד? או שהוא יהיה כשיר לעבוד גם עם הקונרו?

• 11 תגובות
    • 696 צפיות
  13. שלום לכולכם, לפני כמה ימים רכשתי לעצמי מחשב חדש, שהגיע אתמול בערב. היום החלטתי לעשות קצת בדיקות ולוודא שהחומרה שרכשתי היא מקורית. לצערי במהלך הפעלת התוכנה EVEREST, יצא לי לגלות את התמונה הבאה: המעבד אמור להיות 2.8Ghz אבל כפי שניתן לראות, רשום שהוא רק 2400 ומשהו, וזה אחרי 2% אוברקלוקינג. מישהו יודע כיצד זה אפשרי? האם נפלתי קורבן לזיוף מעבדים? בתודה, אייל עריכה: לאחר מספר בדיקות באינטרנט מסתבר שה Multiplier צריך להיות 14x כלומר, הבעיה היא שה Multiplier שלי הוא רק 12x . לפעמים זה מהבהב ורשום 14x אבל מידע אחרי זה זה חוזר ל12x, מה זה אומר? שהמעבד מתחמם? הוא על 26-28 מעלות סה"כ...

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  14. אני הולך דיי בקרוב לקנות מחשב ,ורציתי לקבל מכם המלצות על זכרונות שייתאימו ללוח DFI infinity 975x , ויעבדו טוב בשילוב עם המעבד INTEL CORE 2 DOU EE 6300 (CORE TYPE : CONROE( גם בשילוב עם אוברקלוק , תנו המלצות לזכרונות זולים

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  15. אני מתכנן לקנות מחשב המעבד שנמצא אצלי בתקציב כרגע הוא (כפול ליבה)E6750 לפי מה שהבנתי בינואר יוצאים מעבדים חדשים של אינטל וAMD השאלה שלי היא בתקציב של ב1000+- יצא מעבד יותר טוב ששוה לחכות לו?? וגם אולי יש סיכוי שיהיה מעבד מרובע ליבות בתקציב הזה?

16. Started by Avi313,

אני מתלבט בין השילוב הבא: Intel Core2Duo E6300 Gigabyte GA-945P-S3 RH או: Amd Athlon 64 4200X2 Asus M2N-E ההתלבטות כמובן היא לא בגלל המעבד, אלא בגלל הלוח אם. ברור לי שהקונרו הוא בכמה וכמה רמות יותר טוב מהאת'לון, אבל אני לא יודע אם שווה לקנות אותו בגלל הלוח אם. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by MortaL,

http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=1134&CATEGORY_TYPE=MB

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. לפני פתיחת האשכול אציין כי קראתי את האשכולות הראשיים [FAQ]. אני מעוניין לרכוש מחשב שיהיה מיועד לעריכת וידאו ביתית (פרמייר CS4). על שלל הרכיבים אני כבר די סגור, פרט ללוח ולזכרונות. אני לא יודע האם לבחור בP35 או בP45, והאם לבחור בלוח שתומך בDDR3 או לא. DDR3 מגיע במהירות 1333 ולא מהווה צוואר בקבוק למעבד. נדמה לי שאם אני בוחר בDDR2, אני אצטרך זכרונות שיגיעו ל1333 באס, כדי לא ליצור צוואר בקבוק. איזה זכרונות יוכלו להבטיח לי דבר כזה? האם הם יעמדו כך במתח סטוק? התקציב שלי ללוח, מעבד וזכרונות עומד על 1750 שקל. הOC, כמו שאמרתי, יהיה בעיקר כדי 'ליישר קו'. אין לי כח לקירורים ואי יציבויות. דוגמא למפרט שחשבתי עליו: Core 2 Quad Q8200 (850nis ASROCK-P45TS-R (500nis 2X2gb ddr3 (400nis אם …

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by ran222,

שלום, אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי שיש לי (256) ורציתי לשאול לגבי זה כמה שאלות. 1. איך אני יכול לבדוק איזה בדיוק זיכרון יש לי עכשיו באיזה מהירות ובאיזה סוג? 2. קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש ובהרבה משחקים ההגדרות הם לא כל כך גבוהות אם אני ירחיב את הזיכרון הביצועים יהיו יותר טובים? 3. האם המשחקים שיש לי (לדוגמא סימס 2 שזאת אחת הסיבות גם שאני רוצה להרחיב) יזוזו יותר מהר כי סימס 2 זז אצלי גרוע ועוד יותר עם חבילת תוספות תודה רבה

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by Mr_Kevin,

כרגע אני עם Phenom II 920 וראיתי שכבר מוכרים את ה6 ליבות של AMD, והלוח שלי הוא AM2+ שתומך בAM3,יש אפשרות שהמעבד יעבוד על הלוח?

21. שני לוחות http://www.asrock.com/mb/Intel/H77M/?cat=Specifications http://www.asrock.com/mb/Intel/B75M%20R2.0/?cat=Specifications 1.האם יש גם חיבור בלוחות אלו לUSB2 שבמארז ? ׁ(המארז פשוט תומך USB2) 2. אם לא מתייחסים למחיר ולכרטיס קול, איזה לוח יותר משתלם?

22. Started by roma4k,

בוקר טוב, בקרוב אני אמור לקנות מחשב חדש ואני ככל הניראה אלך לכיוון של מעבד E6550. מזמן כבר לא התעסקתי בתחום ולכן אני לא כל כך מבין מה הולך היום בנושא לוחות אם. יש מלא בחירות ואיני יודע מה ההבדל? האם מישהו יוכל להסביר בקצרה מה ההבדלים בין הצ'פסטים השונים - P35 , P31 , P965 ועוד.. מה שחשוב לי הוא שיהיו יציאות FIREWIRE משום שלעתים אני מעביר וידאו מהמצלמה הדיגטלית.. אולי יתוכנן OC קטן בעתיד.. אם תוכלו לתת גם המלצה ללוח שיתאים לי אני אשמח, משהו לא מפואר מידי סביב 600 ש"ח.. אם צריך להרחיב את התקציב זה אפשרי.. תודה רבה מראש,

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by nimrods,

אני צריך שמשהו יסביר לי איך להתקין\להחליף מעבד איך מוצאים הוא ואיך שמים הוא? תודה..!

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  24. כמו בכותרת הם לא מיועדים ל OC אך רצוי שהם יהיו איכותיים למחשב S754 תודה

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by Darking99,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש.. (הגיע הזמן) עכשיו הוא קונה עם כרטיס מסך מובנה ורציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך המובנה עם כרטיס מסך של ATI/NVIDIA.. הלוח אם בא עם הכרטיס מסך INTEL GMA 950..

• 7 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים