עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. ​ כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אז מתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by zaroor,

שלום לכם רכשתי חלקים למחשב מעבד E 6300 ולוח רציתי גי'גה בייט 945P-S3 אבל לא הגיע בהזמנה בקיצור לקחתי במקומו לוח לאחר מבט באינטרנט ASUS P5LD2 SE לאחר הרכבה וכו' בהדלקת המחשב אין שום תצוגה במסך אין ביפ (בקורת ) מאווררים עובדים +דיסק קשיח .ולפעמים שוב בהדלקה המאווררים עובדים 3-5 שניות והכל נכבה הבנתי שיש בעיית תאימות למעבד ,קראתי באתר אסוס שיש תאימות מעידכון ביוס 316 כאשר עכשיו הוא 209 הבאתי מעבד חדש זמני כדי לבצע עדכון ביוס אז הכל נידלק טוב בצעתי עידכון ביוס ואז החזרתי את הקונרו ושוב אותו בעייה לא עזר,בקיצור מבדיקה מעמיקה יותר קראתי שרשום תמיכה בקונרו מ-PCB R 2.0 .. אז קודם מה זה ה PCB ואיפא אני מוצא אותו אולי גירסת דגם משופר ביצור ?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by a1a1a1a,

אני רוצה לקנות לHTPC שלי מעבד, לוח אם וזכרונות חדשים. הוא צריך להריץ HD מלא ואולי משחק פה ושם (PES 2010) על LCD 42 חשבתי על AMD Athlon II x2 240 או ה - 250 ההתלבטות שלי היא אם לקחת Gigabyte GA-MA785GM-US2H שהוא סוקט AM2+ עם זכרונות DDR2 או כבר ללכת על GA-MA785GMT-UD2H שהוא AM3 ועל זכרונות DDR3 או בכלל ללכת על מעבד אחר?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  4. האם לא שווה לקנות עכשיו מעבד כפול ליבה ולחכות לקונרו? ואם לחכות...כמה אמור לעלות הקונרו בארץ? ואם תוכלו גם לציין כמה יעלה לוח אם שיתאים לקונרו..תודה! ועוד שאלה חשובה...האם המחירים של המעבדים הכפולי ליבה של היום ירדו משמעותית לאחר יציאת הקונרו?? תודה מראש לכל העונים!!

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by SharonMan,

אז ככה, רציתי לדעת, אם המחירים של מעבדי הAM2 אמורים לרדת במחיר? ועל איזה מעבד במחיר סביר כמובן, הייתם ממליצים לי לקנות? (שדרוג) תודה,

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. שלום לכולם, אני לפני רכישה של החלקים הנ"ל למען אוברקלוק מסיבי (בערך 3.2+ למעבד) ומשודך ללוח זוג זכרונות 800MHZ GSKILL D9 והלוח הנ"ל. איך הלוח תחת אובקלוק די רציני מבחינת קירור טוב של הרכיבים ותפקוד תחת אובר והאם יש לו אלטרנטיבות יותר טובות במחיר הזה של 850ש"ח בערך, כי לומר את האמת יש לי 3 לוחות אסוס בבית ושלושתם תותחים מכל הבחינות של אובר,אמינות וכו' אבל אם יש אלטרנטיבה טובה לגבי הלוח ולגבי המעבד אנא ציינו זאת. ושאלה נוספת היא האם כדאי לחכות לרבעון הראשון של 08 ולקנות את המעבדים החדשים שתומכים כבר 8 קש ומגיעים לאובר יותר גבוה (אנא התייחסו לזה שאני גם יצטרך לחכות לירידת מחירים קטנה כי אני רוצה מעבד דור חדש טוב ולא שכל שנה נשדרג). אודה לתגובות ולינקים.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  7. Started by the kon,

שלום מה מצב?? רציתי לדעת מה ההבדלים בין DDR לDDR2 ??? האם זה שווה תכסף וגם האם יש הבדל חיצוני?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  8. עוד שני זכרונות של 512 אני יכול להשים חברה אחרת איך זה הולך..ואיזה כדאי לי לקנות? ... יש לי מעבד AMD 4200 X2

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. אם כן - מהן ההגבלות ובאלו תנאים?

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  10. היי חבר'ה. עוד שאלה צצה בראשי. אם אני קונה D805 עם לוח-אם Gigabyte GA-8I945PG-RH זה יתאים לשדרוג למעבד קונרו בעתיד הקרוב? כלומר, אצטרך להחליף לוח אם בשביל המעבד? או שהוא יהיה כשיר לעבוד גם עם הקונרו?

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by tzahif,

אני מתכנן על מחשב חדש אשר ישמש בעיקר לעיבוד תמונה ווידאו. לפי המפורסם עד היום, נראה כי בקונרו כדאי לקחת לפחות E6600 ולא E6400 ליישומים כאלו. כמו כן לוחות האם המוצעים נראים יקרים (מעל 1000 ש"ח) וכן הזכרונות במהירות 800 (אני צריך לפחות 2Gb). השאלה היא, האם לא כדאי להשקיע במפרט דומה, אך עם מעבד Pentium D950 וזכרונות במהירות 667 ? האם התוספת המשמעותית עבור הקונרו תספק רמת ביצועים הרבה יותר גבוהה ? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג למערכת.

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  12. האם יכול להיות שהוא פחות טוב כי הוא יד שניה, התבלה עם הזמן או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by koz145,

מה זה CISC ומה זה RISC? ומה ההבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. Started by daniel666,

מיועד למשחקים ואינטרנט בלבד תודה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  15. איזה סוג של מעבד הכי שווה ומשתלם (כיום יש לי את ה-XP 2400 אבל אני יכול לעשות טרייד אין עליו) המעבדים הם : XP 2400 XP 2500 XP 2600 תנמקו בבקשה את בחירתכם.... תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by oz4225,

מפרט: מעבד intel i5 3470 ivy זכרונות ( corsair 2x4GB(8GB) 9-9-9-24) CMX8GX3M2A160 לוח אם gigabyte-Z77-DS3H כרטיס מסך: gigabyte gtx 660 יש לי בעיה בכרטיס מסך שלפעמים הוא מפסיק לעבוד לכמה שניות ואז יש לי מסך לבן. ראיתי באחד מהפוסטים בפורום שגם הייתה את אותה בעיה והוא הצליח לסדר אותה על ידי סידור הגדרות זיכרונות. אשמח עם מישהו יכול להגיד לי מה בבדיוק לעשות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. אני רוצה להוסיף 1 ג'יגה זיכרון למחשב, הזיכרון הנוכחי שלי : Mushkin 1gb ddr2 800mhz cl-5 (שתי סטיקים של ג'יגה - בסה"כ 2gb זיכרון) על איזה זיכרון אתם ממליצים ? (ספיציפי) זה : http://tms.co.il/product/5998 טוב ?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by rshadwtd,

היי לכולם יש לי התלבטות ענקית בין שני סוגי המעבדים של אנטל מעבד Intel Core i7 920 או מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 אני מדבר בעניין הזכרון המטמון מי כדאי מבחינת הביצוע ומשחקים. התמונה הבאה מציגה את ההשוואה בין שני המעבדים למרות שאין הפרש משמעותי במחיר וגם מתי יוזלו המחשבים?!!!!???? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

אוקיי, אז ברשותי לוח אם GA-7DXR של gigabyte http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7DXR.htm ולפי הFAQ אני יכול לשדרג מהThunderbird 1.4 שיש לי כרגע ל2600 (פאלומינו או TB החדש יותר) עם באס של 266... השאלה שלי האם מעבד TB 2400-2600 (הBarton הוא 333MHZ נכון?) עם באס של 266 לא יהיה מסורס? כרגע יש לי רק 256 מגה זיכרון ואני לא מתכוון לשנות את זה בקרוב. כדאי לשדרג? EDIT: מוזר, בCPU Support list הם אומרים שניתן לשים שליו מעבד עם באס של 333... אבל בSpecs לא, וגם לפי הידוע לי הצ'יפסט הזה לא תומך בבאס של 333...

20. הבנתי שהם היו אמורים לצאת השבוע... אז הייתה את התערוכה בוורשה, ונראה טוב. מתי נזכה לראות את ה-Phenom X4 למכירה בארץ? :<

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by swisaman,

שלום לכולם! ברשותי הלוח הנל : GIGABYTE GA-790XT-USB3. ויש בלוח הנל שני חריצי PCIE,גם X16 וגם X8. לפי מה שראיתי בתמונה,חריץ הPCIE התחתי זהה לחריץ PCIE X16 בלוחות אחרים. יש סיכוי שזה חריץ X16 ואני מאבד ביצועים בגלל שהכרטיס מסך מחובר בחריץ העליון(שלכאורה אמור להיות X16)?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  22. מה אומר המספר שבא אחרי השם של הזכרון בדרך כלל? לדוגמא, ה-3000בזיכרון: CORSAIR DDR-RAM 256MB 3000CAS2 Memory. וכמה חשוב שהמספר יהיה יותר גבוה?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  23. Started by liranmi,

שלום, המפרט שאני מתכנן לקנות הוא: AMD Phenom II X2 550 Black Edition 3.1Ghz BOX OCZ Vendetta 2 Gigabyte GA-MA785GM-US2H G.Skill PI 2x2GB DDR2 800Mhz CL5 Gainward HD4850 512MB GDDR5 3.6Ghz Seagate ST3500418AS Barracuda 500GB 16MB Asus DRW-24B1ST x24 Lightscribe Antec 300 Silver Power 500W אני רוצה לוח אם שיוכל לפתוח לי ליבות נעולות (או כבויות) במעבד הנ"ל השאלה שלי היא: איזה לוח אם עדיף - מה ששמתי במפרט או זה? שניהם יוכלו לפתוח לי ליבות נעולות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemmenu.asp?id=5224 לפי מה שהבנתי, הצ'יפסט שלו יותר מתקדם (790GX לעומת 785G) אבל הכרטיס קול שלו פחות טוב (ALC888 לעומת ALC889A) אז מה עדיף? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by Yaron-Cohen,

איך הזיכרונות עובדים??...מה ההבדל בינם לבין DDR?... RD זה (200*4) או (266*4)???? כמה ביטים כל אחד מעביר?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  25. בוא נגיד שהמרובע ליבה הזה והמרובע ליבה עם 1333MHZ על אותה מהירות.. מי שיש לו מעבד מרובע ליבה 1066MHZ.. זה אומר שהבאס שלו 266.. מי שיש לו מעבד מרובע ליבה 1333MHZ.. זה אומר שהבאס שלו 333.. ובשני המקרים מגיעים לאותם מהירויות מעבד זה אומר.. שהכפולה של ה1066MHZ גבוה יותר.. ולכן הוא עדיף בOC.. וברגע שתגיע איתו ל333MHZ הוא גם יגיע לFSB של 1333MHZ וגם המהירות מעבד שלו תעלה.. (מה שלא קורה כשהמעבד ישר 333MHZ) ולמי שלא מתכנן OC עדיף FSB כמה שיותר רחב.. ולא שמנה הכפולה כי הוא לא מתכנן OC.. אז האם הבנתי נכון..?

• 7 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים