מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם לוח של ASUS A8N-VM CSM http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&slname=nvidia%20geforce%206150%20+%20nforce%20430 בהתחלה היה לי 2 זכרונות בני 512 MB כל אחד (DUAL CHANNEL DDR400) ע"מ לייעל את המערכת הוספתי עוד 2 זכרונות (בני אותה מהירות DDR400) כל אחד בגודל של 1GB אני משער (לא בטוח) שמאז המחשב נתקע לי בכל מיני מצבים,ללא סיבה ברורה לעין, וללא רישום בLOGS. התקיעה היא CPU על 100% ותוך כמה שניות רק RESTART פיזי יעזור.... למשל אם אני פותח OUTLOOK לפעמים זה עובד ולפעמים נתקע, או סתם עם תוכנה אחרת (כמו MEDIA CENTER) האם זה יכול להיות קשור? מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה עדיף הQ6600 או E8400 ? ההבדל בינהם משמעותי בתוכנה ?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ לשימושי לימודים...... ברמה סבירה לא לעיבודים מיוחדים. ( גרפיקה וכדומה אלא יותר לשימושי OFFICE) האם מעבד סלרון יספיק ( CELERON M 1.5) ? מה הכוונה שרושמים שהמעבד CELERON הו מסוג BANIAS? לאנשים שממש אוהבים לעזור אשמח אם תפתחו את הלינק הבא ותגידו לי מה אתם חושבים על ההצעה. תודה לכולם . http://www.p1000.co.il/msn/default.asp?came=3587&urladd=hot_sale_by_pid.asp?p_id=22284
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה הלוח הכי מומלץ למעבד הנל : INTEL Pentium 4 - 3.0 (630) - 2MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE אין שום עניין באוברקלוק זה מחשב בעיקר לעבודות אופיס וגרפיקה כגון photoshop,frand וכו ורצתי לשאול איזה לוח ההכי מומלץ עכשיו מכיוון שאני לא עוקב כולכך אחרי אינטל אני גם לא יודע מה ההבדלים בין כל המספרים של הציפסטים ולכן אני ישמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על לוחות מעדיף כרטיס קול על הלוח כרטיס רשת וכו וכמו כן אני מעדיף גם ציפסטים של אינטל
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ברשותי כרגע 2x2gb של זכרון pc2-6400. האם הוספה של עוד 2 סטיקים של 1GB מאותו סוג(pc2-6400), יגרום לירידה בביצועים כי לא כל הזכרונות באותו גודל? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב שישמש אותי בעיקר לקולנוע ביתי (צריך חיבור למקרן, HOT/YES, VHS/DVD, מגבר, ומסך מחשב רגיל) אבל גם לעריכה (אפטר אפקטס, פרמייר וכו') וקצת למשחקים. עדיפות לאסוס וחובה FIREWIRE. עד 700 שקל... עדיף בסביבות ה- 550. אני ארכוש גם כרטיס טלוויזיה, כך שאם חלק מהחיבורים נמצאים בכרטיס טלוויזיה, אז לא צריך גם בלוח... תודה מראש, גיא שפירא
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אינטל ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שמעתי בכמה מקומות (אמנם מעט) שישנה בעיית תאימות בין הלוח p5n-e sli לבין ה-tuniq tower, משהו עם הקבלים של הלוח. מישהו שמע על כך? אם כן יש קירור חלופי מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לדעת מה דעתכם . הלוחות נמצאים באותו מחיר , אותו ציפסט , וכמעט זהים. מי לדעתכם עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
זה המפרט שלי Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800S-X RADEON 9200 SE SAMSUNG SP1203N (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 2X256 samsung 400 mghz אני קונה מחשב חדש עוד חצי שנה.. לבינתיים אני רק משדרג את הלוח אם,קירור וספק..קירור וספק כבר יש(לא ג'נריים!) התקציב ללוח אם חדש נע בין 500 ל-600.. אני רוצה לוח יחסית דפוק!!! שיכנס לתקציב ושיסחב לי את החצי שנה הזאת בכיף... המטרה העיקרית היא OC!!!!!!!!!! איזה כדאי לי להביא שיתמוך לי במעבד...? או שזה לא משנה? העיקר האובר קלוק!!.. בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ברשותי לוח האם ASUS A7NVM 400 כאשר אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד/לוח בעזרת HWINFO, אז לאחר לחיצה על SENSORS הוא מודיע לי שאין סנסורים. מוזר מאוד, לדעתי בלוח הזה יש סנסורים, מה גם שבהגדרות ב BIOS ניתן לראות את הטמפרטורה...
-
- 12 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קודם כל אהלן כולם אני חדש כאן! יש לי מחשב 3.0GHZ HT זכרון: 1.5GB 400MHZ כרטיס מסך:X1950XT (קניתי לא מזמן) ולוח של ECS 915P. אני רוצה להחליף לוח ומעבד וגם זכרונות ולהשאיר את כל שאר החלקים,אני לא מתכנן אוברקלוק. אני רוצה לקנות את החלקים האלה: לוח: http://www.skypc.co.il/pl_product~IL9P~10~0.htm מעבד: http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6600~3~0.htm וזכרונות: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ26672048VDC-K~15~0.htm האם אני עושה טעות בבחירת אחד החלקים? אני פשוט צריך ליהיות בטוח בקניה שלא יהיה בעיות. האא ועוד שאלה,אני יצטרך לפרמט את ההארד דיסק אחריי שאני יחליף את הלוח?? תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
הכל אומנם סגור אבל ששאלתי את המוכר אם יש לו שקיות אנטי סטטיות הוא אמר שהוא לא יודע על מה אני מדבר... מה לעשות?!!? (אני הולך להשאיר את זה הרבה זמן)
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה שאלות: האם אפשר לשים כרטיס מסך אחר אשר יעבד את התמונה והכל ושהחיבור של המסך יהיה דרך הHDMI של הלוח....? האם אפשר לשים זיכרון שצורך 2.1V?? האם הכרטיס קול שעליו נקרא טוב יחסית או שעדיף להביא אודוגי (1 או 2..לא זוכר, בלי כסף..)?? מבחינת ביצועים הבנתי שהוא בינוני...אבל יש לו את האפשרות של הHDMI...ולי זה מספיק...
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף זיכרון של 400MHZ ללוח אם שתומך בפחות? (גם אם זה לא יאפשר שימוש בכל ה400)
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום.. בזמן האחרון אני חופש בכל אתרי המחשבים ומנסה להסגר על המפרט המושלם בשבילי... בגלל זה אני עושה מליון סקרי שוק בשביל לבחור חלק חלק.. אני קצת חלש בנושא לוחות אם, ולמרות שהבנתי שרובם מצוינים, אני עדיין רוצה להבין אחת ולתמיד מה ההבדל בין כולם, ומה הלוח האופטימלי... בגדול שמתי את עיניי על הג'יגהבייט 965P-S3-REV3.3.. הוא הכי זול מהסדרה, ונראה מצוין במפרט... השאלה היא, מה יש ב DS3, וב DS3P שכלכך מייקר אותם? האם אני צריך את הדברים האלה? (כרגע לא מתוכנן OC, אולי בעתיד, וגם אם כן, אז לא OC רציני).. ראיתי גם לוחות של ABIT.. יש את IB9, AB9, וגרסאות הPRO שלהם... וזה נורא מבלבל אותי... כי סך הכל, כל אותם הלוחות נעים בין אותם המחירים, וזה עושה את הבחירה לקשה... כמו כן גם את לוחות …
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם הלוח הזה תומך בקונור ASUS P5W HD Deluxe תודה לעוזרים... והאם זה לוח שמצדיק את המחחיר שלו.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קודם כל, יש לי 256 RAM זיכרון, רציתי לדעת אם שווה לקנות ב300 עוד 256 כדי שיהיה לי 512 RAM, עכשיו המעבד שלי הוא 1.83 ג'יגההרץ, רציתי לדעת כמו עולה לשדרג ל3-3.5 ג'יגה הרץ, זה יקר יותר מזיכרון? אני רציך להתחיל לחסוך...
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קיבלתי את רשימה מפרטי מחשב, וראיתי שיש בה 3 סוגים שונים של מעבד שאני מראה לכם: 1. מעבד אינטל פנטיום 4 755P/3.2G HT 800FSB זיכרון מטמון M1 2. מעבד אינטל פ4 775P/3.4G DUAL CORE 800FSB זכרון מטמון M 2*2 3. מעבד אינטל פ4 E6300 CONROE CORE2DUO 1066 רציתי לשאול כמה שאלות: 1. ב 3 ו-2 כתוב מעבד אינטל פ4 - האם פ4 מתכוון לפנטיום 4? 2. מה הבדל בין DUAL CORE ל- CORE2DUO ואילו שיפורים? 3. בפריט 3 כתוב E6300 אני לא כ"כ מבין מה מהירות שלו, תוכל להסביר מהי מהירות שלו שאני מבין כמו "3.2G" 4. מה זה 800FSB ו-755P כפי שרשום בפריט 1 ו-2. 5. האם פנטיום 4 הוא שוק חלש וממליץ לקנות DUAL CORE? תקציב לא חשוב בשבילי... תודה על תשובות למומחים היקרים, אני מתנצל שאני שואל את שוב אותו שאלות מאחרים, אך …
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב לאוברקלוקינג, ועד כמה ה-2800 יותר טוב מה-2600 בביצועים באופן כללי? תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה ההבדלים בין שני הלוחות האלה,בכל המובנים
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כידוע APPLE החלו לתמוך במעבדי אינטל. בקרוב אני מתכוון לבנות מערכת חדשה והייתי רוצה מערכת שתתמוך ברוב מערכות הפעלה כגון חלונות, לינוקס ומאק. משום שאני לא מבין גדול בחומרה רציתי להתיעץ איזה מעבד אינטל ולוח אם יוכלו לספק את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המטרה-משרדית. אני לא גיימר ולא אאמץ את הסטיק בצורה זו או אחרת. המחיר שלו די מפתה, זו הסיבה שאני שואל. תודה לעונים !
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כן כן אני יודע ששאלו את זה בטח מיליון פעם אבל אני עדיין לא שאלתי אז בבקשה לא להרוג אותי אני מעוניין להוסיף 512 זיכרון DDR 400 ויש לי את הלוח NF7 של ABIT עם Athlon XP2400 (כרגע עם 256 מסריח) הקיצר אני בדילמה אם להשקיע קצת יותר ולקנות את אלה : http://www.omc.co.il/cart.php3?action=Add&IntCode=GEIL-512MPC3200-KIT&Count=0427092850 או לקנות ביחידה אחת : http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=GEIL-512MPC3200-C&Count=0427092850 השאלה היא כמה יותר טוב להשתמש ב dual אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק וגם קראתי במאמר הזה שפורסם פה של Athlon XP זה לא ממש יעיל אל תגידו לי כלום על החנות פשוט יש לי ליד הבית אחת וזה זמין מקווה שהבנתם מה הדילמה שלי , ואשמח לשמוע הצעו…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-