מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היי, אני קונה מחשב שישמש אותי בעיקר לקולנוע ביתי (צריך חיבור למקרן, HOT/YES, VHS/DVD, מגבר, ומסך מחשב רגיל) אבל גם לעריכה (אפטר אפקטס, פרמייר וכו') וקצת למשחקים. עדיפות לאסוס וחובה FIREWIRE. עד 700 שקל... עדיף בסביבות ה- 550. אני ארכוש גם כרטיס טלוויזיה, כך שאם חלק מהחיבורים נמצאים בכרטיס טלוויזיה, אז לא צריך גם בלוח... תודה מראש, גיא שפירא
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אינטל ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זה המפרט שלי Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800S-X RADEON 9200 SE SAMSUNG SP1203N (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 2X256 samsung 400 mghz אני קונה מחשב חדש עוד חצי שנה.. לבינתיים אני רק משדרג את הלוח אם,קירור וספק..קירור וספק כבר יש(לא ג'נריים!) התקציב ללוח אם חדש נע בין 500 ל-600.. אני רוצה לוח יחסית דפוק!!! שיכנס לתקציב ושיסחב לי את החצי שנה הזאת בכיף... המטרה העיקרית היא OC!!!!!!!!!! איזה כדאי לי להביא שיתמוך לי במעבד...? או שזה לא משנה? העיקר האובר קלוק!!.. בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ברשותי לוח האם ASUS A7NVM 400 כאשר אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד/לוח בעזרת HWINFO, אז לאחר לחיצה על SENSORS הוא מודיע לי שאין סנסורים. מוזר מאוד, לדעתי בלוח הזה יש סנסורים, מה גם שבהגדרות ב BIOS ניתן לראות את הטמפרטורה...
-
- 12 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קודם כל אהלן כולם אני חדש כאן! יש לי מחשב 3.0GHZ HT זכרון: 1.5GB 400MHZ כרטיס מסך:X1950XT (קניתי לא מזמן) ולוח של ECS 915P. אני רוצה להחליף לוח ומעבד וגם זכרונות ולהשאיר את כל שאר החלקים,אני לא מתכנן אוברקלוק. אני רוצה לקנות את החלקים האלה: לוח: http://www.skypc.co.il/pl_product~IL9P~10~0.htm מעבד: http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6600~3~0.htm וזכרונות: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ26672048VDC-K~15~0.htm האם אני עושה טעות בבחירת אחד החלקים? אני פשוט צריך ליהיות בטוח בקניה שלא יהיה בעיות. האא ועוד שאלה,אני יצטרך לפרמט את ההארד דיסק אחריי שאני יחליף את הלוח?? תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הכל אומנם סגור אבל ששאלתי את המוכר אם יש לו שקיות אנטי סטטיות הוא אמר שהוא לא יודע על מה אני מדבר... מה לעשות?!!? (אני הולך להשאיר את זה הרבה זמן)
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה שאלות: האם אפשר לשים כרטיס מסך אחר אשר יעבד את התמונה והכל ושהחיבור של המסך יהיה דרך הHDMI של הלוח....? האם אפשר לשים זיכרון שצורך 2.1V?? האם הכרטיס קול שעליו נקרא טוב יחסית או שעדיף להביא אודוגי (1 או 2..לא זוכר, בלי כסף..)?? מבחינת ביצועים הבנתי שהוא בינוני...אבל יש לו את האפשרות של הHDMI...ולי זה מספיק...
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום.. בזמן האחרון אני חופש בכל אתרי המחשבים ומנסה להסגר על המפרט המושלם בשבילי... בגלל זה אני עושה מליון סקרי שוק בשביל לבחור חלק חלק.. אני קצת חלש בנושא לוחות אם, ולמרות שהבנתי שרובם מצוינים, אני עדיין רוצה להבין אחת ולתמיד מה ההבדל בין כולם, ומה הלוח האופטימלי... בגדול שמתי את עיניי על הג'יגהבייט 965P-S3-REV3.3.. הוא הכי זול מהסדרה, ונראה מצוין במפרט... השאלה היא, מה יש ב DS3, וב DS3P שכלכך מייקר אותם? האם אני צריך את הדברים האלה? (כרגע לא מתוכנן OC, אולי בעתיד, וגם אם כן, אז לא OC רציני).. ראיתי גם לוחות של ABIT.. יש את IB9, AB9, וגרסאות הPRO שלהם... וזה נורא מבלבל אותי... כי סך הכל, כל אותם הלוחות נעים בין אותם המחירים, וזה עושה את הבחירה לקשה... כמו כן גם את לוחות …
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם הלוח הזה תומך בקונור ASUS P5W HD Deluxe תודה לעוזרים... והאם זה לוח שמצדיק את המחחיר שלו.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קודם כל, יש לי 256 RAM זיכרון, רציתי לדעת אם שווה לקנות ב300 עוד 256 כדי שיהיה לי 512 RAM, עכשיו המעבד שלי הוא 1.83 ג'יגההרץ, רציתי לדעת כמו עולה לשדרג ל3-3.5 ג'יגה הרץ, זה יקר יותר מזיכרון? אני רציך להתחיל לחסוך...
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קיבלתי את רשימה מפרטי מחשב, וראיתי שיש בה 3 סוגים שונים של מעבד שאני מראה לכם: 1. מעבד אינטל פנטיום 4 755P/3.2G HT 800FSB זיכרון מטמון M1 2. מעבד אינטל פ4 775P/3.4G DUAL CORE 800FSB זכרון מטמון M 2*2 3. מעבד אינטל פ4 E6300 CONROE CORE2DUO 1066 רציתי לשאול כמה שאלות: 1. ב 3 ו-2 כתוב מעבד אינטל פ4 - האם פ4 מתכוון לפנטיום 4? 2. מה הבדל בין DUAL CORE ל- CORE2DUO ואילו שיפורים? 3. בפריט 3 כתוב E6300 אני לא כ"כ מבין מה מהירות שלו, תוכל להסביר מהי מהירות שלו שאני מבין כמו "3.2G" 4. מה זה 800FSB ו-755P כפי שרשום בפריט 1 ו-2. 5. האם פנטיום 4 הוא שוק חלש וממליץ לקנות DUAL CORE? תקציב לא חשוב בשבילי... תודה על תשובות למומחים היקרים, אני מתנצל שאני שואל את שוב אותו שאלות מאחרים, אך …
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב לאוברקלוקינג, ועד כמה ה-2800 יותר טוב מה-2600 בביצועים באופן כללי? תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה ההבדלים בין שני הלוחות האלה,בכל המובנים
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כידוע APPLE החלו לתמוך במעבדי אינטל. בקרוב אני מתכוון לבנות מערכת חדשה והייתי רוצה מערכת שתתמוך ברוב מערכות הפעלה כגון חלונות, לינוקס ומאק. משום שאני לא מבין גדול בחומרה רציתי להתיעץ איזה מעבד אינטל ולוח אם יוכלו לספק את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המטרה-משרדית. אני לא גיימר ולא אאמץ את הסטיק בצורה זו או אחרת. המחיר שלו די מפתה, זו הסיבה שאני שואל. תודה לעונים !
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כן כן אני יודע ששאלו את זה בטח מיליון פעם אבל אני עדיין לא שאלתי אז בבקשה לא להרוג אותי אני מעוניין להוסיף 512 זיכרון DDR 400 ויש לי את הלוח NF7 של ABIT עם Athlon XP2400 (כרגע עם 256 מסריח) הקיצר אני בדילמה אם להשקיע קצת יותר ולקנות את אלה : http://www.omc.co.il/cart.php3?action=Add&IntCode=GEIL-512MPC3200-KIT&Count=0427092850 או לקנות ביחידה אחת : http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=GEIL-512MPC3200-C&Count=0427092850 השאלה היא כמה יותר טוב להשתמש ב dual אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק וגם קראתי במאמר הזה שפורסם פה של Athlon XP זה לא ממש יעיל אל תגידו לי כלום על החנות פשוט יש לי ליד הבית אחת וזה זמין מקווה שהבנתם מה הדילמה שלי , ואשמח לשמוע הצעו…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שתי הערות בקשר ללוחות החדשים של אינטל לכל מי שמעוניין לשלב אתם בבניית מפרט א. ללוח P35 אין יציאות רגילות של מקלדת ועכבר אלא רק USB נא להצטייד בהתאם .ואין חיבור על הלוח לכונן פלופי למרות שאינטל מספקת דיסקט התקנה לדרייברים של רייד להוספה במהלך התקנת XP (מה שנקרא F6 DRIVERS) ולכן מי שמעוניין במערך רייד מוזמן להוריד את התוכנה NLITE מהאינטרנט (היא חינמית וקלה לשימוש) וליצור בעזרתה דיסק התקנה שמשולבים בו כבר הדרייברים(אפשר להוציא את הדרייברים מהדיסקט בשימוש במחשב אחר או לחפש אותם להורדהברשת) ב. בלוחות מדגם G33 יש כמה דגמים ואע"פ שהם אמורים להיות מצויידים בכרטיס מסך מובנה בעל יציאת DVI לא כולם באמת מצויידים ולכן שימו לב לכך (בG33TLM יש DVI וVGA. ובG33BUC אין DVI אלא רק VGA רגיל)…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עד איזו טמפרטורה יכול לעבוד המעבד הזה , כי אצלי במאמץ של OCCT הוא מגיע לקרוב ל57 מעולת.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה עדיף לקחת, אסוס P5B DLX או P5N-E 650i. אם אני קונה את הP5N-E אני מקבל אתו גם קירור ב-250 שקל, אם אני קונה P5B DLX אני לא מקבל איתו קירור למעבד. כן, אני מתכנן OC והתקציב שלי הוא עד 1150 ש"ח. כמו כן, איפה נמצא הג'מפר\כפתור של הCLR CMOS ב-P5B DLX? תודה לעוזרים,
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הזכרונות הם אלה: ?256MB Hyper-X Kingston? (מ-KSP) ?256MB (XMS) Corsair CL2?(מ-KSP) Kingston 256MB 400MHZ DDR CL2 HyperX(מנועה מחשבים) איך הם בהשוואה ל-BH5 שמצויין בכותרת? הזכרונות שהראיתי שווים יותר?שווים פחות?שווים אותו דבר? זה חשוב כי מישהו אמר לי שזכרונות שווי ערך ל-BH5 עולים בחנות 1200 לשני סטיקים של 256. אני רוצה לבדוק כי אם לא אני אוריד אותו במחיר....[=
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג ללוח אם תומך pci-e ושגם יתמוך ב-ddr1 and ddr2 אבל שלא יוגבל ב-pci-e*4 אלא שיהיה pci-e*16 בכמה שפחות כסף..יש הצעות? דרך אגב יש לי lga 775 כך שאני לא צריך להחליף מעבד או משהו כזה...וגם שהלוח אם יתמוך ב-sata2 ו-sata1 כי הדיסק הקשיח שלי הוא sata1 אבל אם אני אקנה דיסק חדש אז אני מניח שהוא יהיה sata2...אז אני צריך תמיכה בשניהם..אם אני אזכר בעוד פרטים אני אוסיף עוד דבר חשוב שרציתי לדעת זה, פשוט ה chipset של הלוח אם שלי הוא i865pe וראיתי על לוחות אם שונים שכתוב 915, 945 וכו'.. אז זה יתמוך גם בשלי? או אם אני מחליף את הלוח אם זה לא משנה כבר? ויש לי מעבד 32bit אז אם אני ארצה אח"כ לשדרג ל-64bit ישנה בעיה? או שאפשר לבחור לוח אם שיתמוך גם ב-32bit וגם ב64bit?
-
- 14 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום , יש לי לוח אם גיגא באיט 8IPE100MK ומעבד אנטל פנטיום 4 2.6 800 מותקן עכשיו על הלוח 2 סטיקים של 256 מיגה 400 מיגא הרץ ועובדים בדואל צ'אנל , ויש עוד בלוח עוד שני מקומות לשני סטיקים , אז אני מתכוון לקנות עוד 2 סטיקים של 256 400 וכך יהיה לי גיגה זיכרון ושני זוגות שעובדים בדואל צ'אנל. זה יהיה טוב?? ויתן שיפור בביצועים? תודה רבה לכל המגיבים. עריכה : יש משהו שלא הבנתי אצלי, זה שאני עובד עם 256*2 בדואל צ'אנל אז המהירות אמורה להיות 800 מיגא הרץ נכון? למה בתמונה פה מופיע שעובד ב 200 מיגא הרץ? או שה 200 פה היא משהו אחר? בבקשה תסבירו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי סטיק sdram של 256mb, אבל המחשב מזהה אותו כ-128 בלבד. ניסיתי להעביר את הסטיק לסלוטים אחרים, וגם שם הוא זוהה רק כ-128. חשוב לציין כי ניסיתי להפעיל אותו על שני מחשבים שמפעילים בערך אותה חומרה (פנטיום 2 350/333, לוח אם מבוסס i440bx) ובשניהם הייתה אותה בעיה. אני יודע ששני הלוחות אמורים לתמוך בכמות זיכרון כזו בסלוט אחד. הסטיק שקניתי עובד במהירות 133, אבל אני יודע שזכרונות 133 עובדים אצלי במהירויות של 100 ו-66, אז זאת כנראה לא הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
במידה ויש לי כרגע במחשב סטיק אחד של KINGSTON 4GB DDR3, ואני רוצה להרחיב ל-8GB, אני יוכל לקנות עוד סטיק אחד של יצרנית אחרת? זה כן יוכל לפעול, אך האם זה מומלץ ולא יגביל את הביצועים?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-