מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
האם אני יכול להתקין DDRAM או SDRAM במחשב שיש בו כבר 128 RDRAM ? השאלה שלי היא האם הם יכולים לעבוד ביחד או שאני חייב להתקין אותו סוג של זיכרון על מנת לקבל תוצאה טובה במחיר סביר ....? ???
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לרכוש את הלוח אם P7P55D של ASUS ובאתר שלהם רשום שהוא תומך רק ב - CF,האם מה שתומך ב- CF אמור לתמוך גם ב-SLI? אודה מאוד לעוזרים! מצורף קישור: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ בתודה, שגיא
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי הלוח האם הזה. שאר המפרט-מעבד e8400 וזכרון 2X2GB של OCZ (לא זוכר תדרים). בנוסף ברשותי ה-HD4870. הגעתי למסקנה שאני לא מתכנן CF (לא משתלם עבורי,מסך 22אינצ') אז מה בסופו של דבר היתרון של לוח זה על לוחות P35...? או לוחות פשוטים אחרים? האם לוח זה יהווה יתרון עבורי כאשר אני ארצה לקנות כ.מ חדש בעתיד ?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שקפים רשמיים שהפיצה חברת AMD לרגל ההכרזה על משפחת ה-Ryzen Pro חושפים את הפרטים של צמד דגמים חדשים ומוזלים, שיהיו הראשונים ללא תמיכה בטכנולוגיית ה-SMT לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, הטכנאי התקשר אליי ואמר לי,שיצא חוזר )נדמה לי מAMD או מהיבואן(,שאומר שאסור למרוח משחה טרמית במעבדים,2500 ומעלה המבוססים על ליבת ה Braton. זה מאוד לא נראה לא היגיוני,הוא אמר שבמקרה שהמעבד מתקלקל ושולחים אותו לקבלת אחריות,והם יראו סימנים של משחה טאמית,הם יפסיקו את האחריות. זה ממש לא נראה לי הגיוני,מישהו יודע פרטים נוספים?
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב עכשיו ושמעתי על הsb ורציתי לדעת מה יותר טוב ?, 2600k או ci7 950 , זה שאלה שאין לה תשובה פשוטה כל אחד טוען משהו אחר .
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים , המחשב המדובר : מעבד רייזן 1600X לוח אסוס X370 PRIME PRO16GB זיכרון קרוסייר 16GB 3200 כרטיס מסך 980TI ספק 1050 אנרמרק החלפתי מ סמסונג 840 SSD 256 , ל m,2 samsung PM961 משחק ב playerunknown's battlegrounds אני יודע שלמשחק יש דרישות תובעניות , בדיסק הישן ה840 יש פחות נפילות FPSהדרייבר של ה HDD הישן לא מעודכן (כאן רץ חלק יותר ) , וניסיתי להתקין את הגירסא הישנה יותר ב M.2 אבל עדין נפילות , חלונות 10 עודכן הדרייבר של ה M.2 לאחד עם NVME , ב 840 יש דרייבר MAGIAN השתגעתי , מה יכול להיות , תודה איתי
-
שלום חבר'ה, לפני כמה ימים הלך לי הלוח אם ( הבנקים של הלוח), זה היה Abit IB9 שנקנה לפני שנתיים וחצי, פתאום המחשב הראה מסך כחול ולא עבד עם 2 זכרונות רק עם אחד... ועדיין יש לי אחריות עוד חצי שנה, אבל קודם כל אביט כבר לא נמכרים פה, והבחור בחנות נעה מחשבים שד''א נמצאת בנשר ואני מכפ''ס, אמר לי שהם או יתנו לי זיכוי, או שהם ישלחו לי משהו "דומה" (שיכול להיות יותר גרוע לדעתי), עכשיו בשביל שזה יקרה אני צריך לשלוח את הלוח אם אליהם בדואר וכל התהליך הזה ייקח לפחות כמה שבועות וזה לא כ''כ טוב לי. בקיצור אני צריך המלצה על איזשהו לוח אם לגיימרים, איכותי ולא מחיר בשמיים... נגיד עד 1000 ש''ח.... תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי זוג זכרונות 256*2 DDR שעובדים 400MHZ ב DUAL DDR האם כדאי לי להוסיף 256*2 DDR נוספים או שברגע שהיו 4 סלוטים של זכרון לומרות ה-DUAL DDR השאלה היא האם יהיה שיפור או שבגלל שיש 4 סלוטים השיפור לא יבוא כל כך לידי ביטוי ...
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היצעו לי אתTwinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5X2 אבל זה יכול לעבוד כ דואל? אני יכול להשקיע עד 1600
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שאני כותב בפורום המתאים. בבעלותי המפרט הבא, שקניתי לפני חודש: AMD 720BE על קירור סטוק Biostar TA790GX 128M 5.x כרטיס מסך Leadtek Geforce 8800GTS 640MB זיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD ספק כוח Enermax Noisetaker 420W מארז Tempest המחשב ללא שום OC. בחודש האחרון אני מקבל הרבה מסכים כחולים, התחלתי להריץ בדיקות: * הרצתי בדיקת שטח על שני ההארדיסקים שהראתה שאין בעיה * הרצתי את memtest במשך כשעתיים והוא החזיר כמה שגיאות במבחן השלישי (אחרי כשעה וחצי) * קראתי שאחרי עדכון BIOS ייתכן וכמה הגדרות בלוח אם (שקשורות לזיכרון או למתחים) יקבלו ערכים לא מתאימים, ומומלץ לעשות Clear CMOS * אחרי שעשיתי Clear CMOS, הרצתי שוב את memtest למשך של…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דיווחים טריים ברשת מעידים על כמה מתוכניותיה המסקרנות של ענקית השבבים לקראת השנה הקרובה לכתבה
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
- 2 followers
-
-
איך אני יודע מהו הבאנדל שמגיע עם הלוח הנ"ל ואם יש הבדלים בין הבאנדלים בין ארצות שונות תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת לוח למעבד AMD .. לא הקצבתי מחיר גבוה ללוח אם ולכן אני הולך לקנות לוח סביר ולא איזה משהו רציני ויש לי התלבטות כי אני לא מבין גדול בלוחות .. 2 ראשונים של אסוס , שניהם עולים 470 . M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&l4=0&model=1585&modelmenu=1 M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1 ושל גיגבייט שעולה 465 M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2310 לא הצלחתי להבין אבל אני מעוניין באמת לדעת איזה כ…
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q9400 6MB 4ליבות מהירות 1333MHZ יש לי זיכרון KINGSTON 2GB 1333MHZ כרגע המעבד עובד בלוח אחר עם זיכרון מסוג DDR2 אני מחפש המלצה של לוח אם עד 250 שקל שיתמוך בDDR3 1333MHZ יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
תמיד בהפעלה ראשונה של המחשב המאורר של המעבד בהתחלה לא נדלק אחרי כמה שניות מתחיל לעבוד אבל חלש ורק אחרי הצפצוף הוא מסתובב כמו שצריך עכשיו אחרי שעשיתי בביוס שזה יתריע על כשלים של המאורר כל הדלקה של המחשב הוא מצפצף כמה שניות שהמאורר לא טוב.. איזה מין דבר זה???
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
אלו הזכרונות : http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-6400-reaper-cl3-edition-eol.html # 800MHz DDR2 # EPP 3-4-4-15*(CAS-TRCD-TRP-TRAS) כך הביוס מוגדר: http://i.imgur.com/Ru6wi.jpg http://i.imgur.com/m9oUI.jpg ניסיתי גם להוריד את המעבד ל2 GHZ (ולהגדיל את מפכלת הזכרונות) אבל ההביוס מתאפס כשאני עובר את ה758MHZ הגדרתי משהו לא נכון או שהזכרונות דפוקים?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תואם AMD athlon X2, 667Mhz ומעלה עם (DVI, SATA(2, כרטיס רשת מובנה (רגיל בלבד או גם עם אלחוטי), כרטיס קול טוב מובנה, כרטיס מסך פשוט - לא למשחקים (אבל שינצל מסך איכותי טוב, או בלי כרטיס מסך בכלל) אם זה עם כ.רשת אלחוטי וכ. מסך טוב - עד 550 +- תודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון להזמין כבר בשבוע הקרוב מחשב מבוסס i5 (כן, אני יודע שההשקה רק בספטמבר, אבל אפשר להזמין את הכל עוד קודם), וכרגע קצת קשה למצוא ביקורות ללוחות אם תואמים. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, והמלצות אם קיימות. דרישות - OC סטנדרטי, לא משהו מיוחד, ואם אפשר לציין אם תומך ברייד (לא מתוכנן כרגע, אבל סיכוי טוב שבהמשך).
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בחודש הקרוב תסבירו לי מה ההבדל בין Q6600 ל- Q6600 stepping? ואיזה מביניהם כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מישהו כאן יודע למה לא מייצרים לוח עם שתי תושבות לשני מעבדים רגילים ? אני לא מתכוון לתחנות עבודה ומעבדי XEON כי את זה יש לי כבר. השאלה היא למה לא מייצרים לוחות שיתמכו בשני מעבדי I7 רגילים או החדשים ? אגב אם מישהו כאן יודע על קיומו של לוח כזה אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לכתובתו.
-
- 21 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש שאני מאוד מרוצה ממנו, עכשיו המחשב הישן סתם תופס מקום ומעלה אבק. רציתי אולי לשמוע רעינות מה אפשר לעשות איתו. מפרט המחשב core 2 duo E6420 זיכרון 4GB ddr2 כרטיס מסך ati HD4850 דיסק קשיח 500gb המחשב עובד לא רע באינטרנט וגם מריץ משחקים ישנים עד לפני 4-5 שנים בצורה די חלקה. יש רעינות מה אפשר לעשות איתו?
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
עד כמה לא חלה התקדמות ב- IPC במעבדים במהלך העשור האחרון שזה מדהים (לרעה). הנה לנו הדגמה יפה מאד של בריאן מ- yes tech city : מצד אחד מעבד core i דור ראשון, כלומר פלטפורמת X58 האנטיוכוסית משנת 2008, כאשר המעבד עובד על 4.5Ghz עומדת כנגד המעבד הכי חזק כיום בשוק i7 8700k משנת 2018, כאשר הוא רץ חזק - על 5Ghz ! נשים לב שיש לנו פער של 8 דורות בין המעבדים, ובנוסף יתרון של 12% בתדר הריצה לטובת המעבד הצעיר כן, שאף אחד לא יטען שעשו כאן הנחות למישהו. נראה הדגמה תחת לקט משחקים - לא אחד, לא מקרה ספציפי, לא משחק ישן שמעוות את התמונה חלילה וחס. כמו כן ועל מנת שאף אחד מההדיוטות לא יטען חלילה, שהסיבה שהמעבד 8700K אינו מציג שפור …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-