מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות AMD ואני לא יודע אם לחכות
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח אם שלי תומך במעבדי ה Dual Core של intel הלוח אם שלי ; P4P800-SE של Asus
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
היי לכם ביררתי לגבי המעבד שיש לי בתוכנה EVEREST וראיתי שסוג המעבד הוא MANCHESTER וגם ראיתי שיש סוג אחר של מעבד שניקרא טולדו האם המעבד שלי הוא יותר נחות מהטולדו? מה ההבדל בין שני המעבדים??? שלי הוא AMD3800+ DUL עם ליבה כפולה של MANCHESTER בתודה רוני
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הכוונה שלי כמו שבלוח הקודם שלי (GA) לחצתי על ctrl+f1 וזה הרחיב לי אפשרויות בביוס לOC אז רציתי לדעת אם זה את אותו דבר גם עם אסרוק ,כמובן שניסיתי את השילוב הזה אבל אולי יש צירוף אחר באסרוק שמרחיב תתפריט
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום חבר'ה!!! יש לי שתי שאלות: 1. איך אני יודע אם הזיכרון שיש לי הוא DDR או DDR2? 2. מה ההבדל בין שני הזכרונות Kingstone CL 2.5 לבין Kingstone CL 3.0? בתודה מראש!!!! ג'ון!
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות תלוח הבא: ?Abit NF7-M (NF2)? במחיר של 250 שקל מה אתם אומרים עליו איך הוא!? פרטים נוספים על המחשב בחתימה תודה ענקית לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 490 צפיות
-
-
http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1983842,00.asp וקרדיט לפה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1552374#post1552374 יכול להיות שאחר כך אני אתרגם (פשוט עכשיו אין לי כוח)
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הלוח הנ"ל, ולא מצאתי את החיבור לסנסור. אני יודע שב p4p800 deluxe הוא קיים. חיפשתי במנואל של הלוח ועל הלוח עצמו ולא מצאתי. האם הוא קיים בכלל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מספר שאלות שיעשו לי קצת סדר בכל בלבול שנוצר לאחרונה.. ברצוני לקנות כרטיס מסך X1800GTO...הכרטיס תומך בCROSSIFRE...והוא של הATI כרגע וגם בעתיד הקרוב לא מתוכנן לקנות עוד כרטיס מסך!! אם כן זה רק אולי עוד שנתיים.. לכן: 1. קודם כל, אני חייב לקנות לוח של ATI? 2. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו את הכרטיס מסך הנ"ל? (רק כרטיס אחד!) 3. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו כוד כרטיס מסך למקרה שאני ארצה בעתיד? (מערך של שני כרטיסים!) אני שואל מכיון שכמו בסיקור שרשמתם פשוט אין היום מספיק לוחות אם כאלה..ולא רק זה..אלה שיש דיי גרועים 4. לכן אולי כדאי לקנות לוח אם "רגיל" (כלומר ללא SLI כי גם בלי זה אי אפשר ;D) ואז הכרטיס יפעל על…
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי בזמן האחרון אני מוצא מפרטים של מחשבים ניידים חדשים המגיעים עם מעבד T2250. המעבד בתדר 1.73 MHZ , וכביכול אמור להיות מהיר יותר מה T2300 בתדר 1.66 בקיצור, איפה פה הקטצ'? אני מתכוון לרכוש נייד בשבוע הקרוב ואשמח לתשובה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
זה פשוט מדהים... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105089 אומנם פלטפורמה קצת ישנה אבל עדיין זה אחד השיאים היותר מעניינים שראיתי בזמן האחרון. אגב הוא משתמש בקירור LN2 לזיכרונות.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי? לפני כמה ימים קניתי את הלוח P5LD2 וכשאני מפעיל את המחשב הוא עושה בדיקת IDE שלוקחת בערך חצי דקה... (מעצבן בטירוף!!!) איך אפשר לבטל את זה? מצאתי הגדרה בביוס שמאפשרת להקטין את זמן ההמתנה אבל זה לא שינה שום דבר מה אפשר לעשות?
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
רציתי לדעת מזה בדיוק הסטפינג הזה..מה ההשלכות שלו.. ויש לי מעבד AMD 3800 DC בסוקט 939 ובאוורסט אני רואה שהסטפינג שלי . JH-E6 עכשיו השאלה אם זה טוב? (אם אפשר לקרוא לזה ככה)
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום. אני כתבתי לחבר שלי הסבר על תפקיד של ה-cache במעבד, וכיצד הוא עובד (הוספתי גם מידע טכני לגבי ה-cache אבל ממש על קצה המזלג). אז רציתי לדעת אם זה נכון, למקרה שהטעיתי אותו או משהוא (ההסבר כתוב כלפיו, ולא לא היה לי כוח לשנות את זה, אז תתיסו לזה כאילו זה מיועד לכם מבחינת השפה). אז אתה רוצה לדעת מה זה cache במעבדים אז ככה: המטרה העיקרית של ה-cache במעבדים היא לקצר את זמן הגישה לקבצים, אשר המישתמש משתמש בהם באופן תדיר מה זה אומר אתה שואל ואיך זה בלא לידי ביטוי. אני אתן לך דוגמה: כשאתה מקליד הודעה בפורום ולוחץ על "שלח", מה שקורה זה שהמידע לביצוע פעולה זאת (כידוע המעבד זקוק למשאבים, שהם זיכרון, ע"מ לבצע פעולות) מופק לשפה הבינארית (השפה הבינארית זאת שפת המחשב. זאת שפה שמורכבת…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשדרג את המחשב וצריך לדעת לאיזה מעבד אני יכול לשדרג..? זה המפרט : Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Motherboard CPU Type Intel Celeron D 325, 2533 MHz (19 x 133) Motherboard Name Asus P4U800-X (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset ULi/ALi M1683 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award (11/10/04) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Monitor Plug and Play Monitor…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לוח אם חדש עכשיו...אני צריך שהוא יהיה מסדרת הULTRA של NVIDIA (בהנחה שאני לא עושה SLI).. השימושים הם בעיקר תוכנות רגילות כמו מסנג'ר ...איסיקיו....אופיס אינטרנט.. אך עם זאת...יריץ לא מעט משחקים...גם מהחדשים ביותר...ומדיי פעם אולי גם תוכנות של וידאו... אבל יותר שימושי משחקים ותוכנות רגילות... לא מתוכנן OC...אז אין לי בעיה שלוח לא יהיה משהו בOC....אבל...שיהיה כמה שיותר טוב ויציב במהירויות STOCK! לכן חשבתי על הלוח הנ"ל...אני מחפש את הלוח הטוב ביותר של NFORCE 4 ULTRA... מה דעתכם על הASUS? יש הצעות אחרות שיעלו אותו דבר ויתנו יותר? אשמח לתגובות..תודה! ;D
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
השקת הקונרו שמקורה היה ב23 ביולי כנראה תיקח עד ה 27 ביולי. ולוח אם HIGH END Q965 יושק ב7 בספטמבר. מקור: http://www.digitimes.com/bits_chips/a20060629A2007.html
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14110&PHPSESSID=082e5f7d852ba24283b31dd3258776d2 its duel core?
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1 גיגה פנטיום 3 וכרטיס טלוויזיה AVER MEDIA וגיפורס שתיים אם TV OUT עכשיו השאלה האם כדי לקנות חלקים כמו לוח אם זיכרון ודיסק קשיח וספק ולבנות מחשב או לא כדי להשקיע בפנטיום 3 ואולי לבנות HTPC מבוסס סלרון חדש אם סלרון טוב בכלל לסוג כזה של מחשב
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני חדש בפורום , כרגע יש לי pentium 4 2.8ghz / 800mhz עם זכרונות 512DDR 200mhz , אני מאמין שהזכרונות שיש לי כרגע הם איטיים ולא אפקטיביים למעבד שלי (שגם הוא לא כזה טוב כן? ... :\) אז קודם כל, האם אני צודק בהערכה שלי ואם כן, הייתי רוצה לקנות זכרונות חדשים 1024 במהירות שתהיה יותר קרובה לזאת של המעבד 667mhz, מה יש .. הייתי רוצה לקבל הצעות אם אפשר, שההגבלה היחידה היא שאני רוצה 1024 ולא יותר .. והתקציב , בוא נגיד לא פרוע מדי .. אני מעוניין אחרי הכל רק בזכרונות
-
- 11 תגובות
- 607 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל מורגש בעבודה על מחשב עם זכרונות DDR2 עם 512 מגה עם 400 MHZ לבין זכרונות עם 533 MHZ ? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 586 צפיות
-
-
2800 AMD sempron 64Bit איך הוא ??? והוא טוב למשחקים ?? הוא ירוץ לי מהר? ומה עדיף AMD או INTEL???
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-