עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avram,

כן כן אני יודע ששאלו את זה בטח מיליון פעם אבל אני עדיין לא שאלתי אז בבקשה לא להרוג אותי אני מעוניין להוסיף 512 זיכרון DDR 400 ויש לי את הלוח NF7 של ABIT עם Athlon XP2400 (כרגע עם 256 מסריח) הקיצר אני בדילמה אם להשקיע קצת יותר ולקנות את אלה : http://www.omc.co.il/cart.php3?action=Add&IntCode=GEIL-512MPC3200-KIT&Count=0427092850 או לקנות ביחידה אחת : http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=GEIL-512MPC3200-C&Count=0427092850 השאלה היא כמה יותר טוב להשתמש ב dual אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק וגם קראתי במאמר הזה שפורסם פה של Athlon XP זה לא ממש יעיל אל תגידו לי כלום על החנות פשוט יש לי ליד הבית אחת וזה זמין מקווה שהבנתם מה הדילמה שלי , ואשמח לשמוע הצעו…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by jara14,

היי, כשאני מחבר את הזכרונות לסלוט עם אותו הצבע המחשב נדלק, אבל אין תמונה על המסך. הסלוטים תקינים שבודקים אותם בנפרד, ואין בעיה כשאני שם את שני הזכרונות בצבעים שונים. כאן יש המלצה לגבי סידור הזכרונות בלוח אבל היא לא ברורה לי: http://www.msi.com/product/mb/K8N-Neo2-Platinum.html#/?div=Detail מה זה דאבל והסינגל סייד?

3. אני מחפש זיכרונות bh5 והציעו לי את הזיכרונות האלה: CORSAIR DDR 3200LL PLATINUM 2X512MB TWINX קישור : http://www.corsair.com/corsair/products/specs/twinx1024-3200ll.pdf האם אלה bh5\6? תודות, נדב

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by omri_ro,

*

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  5. האם יש מצב שאם היום אני קונה מעבד AMD2500 ולא מעבד אינטל , משחקים שיצאו בעוד זמן מה (שנה שנתיים) יחוייבו במעבד אינטל , לכן משחקים לא יעבדו על מעבדי AMD . האם זה הגיוני? תודה

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  6. יש לי אפשרות ליקנות את המעבדים הבאים: שח' מעבד E6300-250 E8400-550 Q8200-720 הבעיה זה שאין לי הרבה כסף ואני צריך מעבד חזק ויעיל לשנה הקרובה (מבחינת משחקים). אני לא בונה על שנה שלמה אני רק רוצה ביצועים סבירים גם במשחקים כמו GTA IV וכו' יש לי גם הצעה ליקנות יד שניה E7500 ... תעזרו לי אני צרין OC טוב ויעיל מעבד חזק וחסכוני וזול כל הצעה תעזור לי (גם למעבדים לא כתובים) לוח אם -‏EP43-UD3L

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  7. יש לי מעבד AMD ATHLON 64 3500 S939 ספק ג'נרי 400W לוח אם של גיגה בייט GA-K8NMF-9 קירור של טרמלטייק ללא OC ועוד 3 מאווררים לאוורר המארז והלוח אם... פתחתי את שתי התוכנות everest ו sandra וקיבלתי תוצאות שונות לחלוטין בקשר לטמפרטורות ואני מודאג בקשר למתחים לא נראה לי שהספק מותאם לזה... ולמה הRPM תמיד אותו דבר? קבלו את ההבדלים: בסנדרה 2005 sr3 באוורסט 2006 האחרון שיצא:

• 14 תגובות
    • 686 צפיות
  8. שלום , יש לי לוח אם גיגא באיט 8IPE100MK ומעבד אנטל פנטיום 4 2.6 800 מותקן עכשיו על הלוח 2 סטיקים של 256 מיגה 400 מיגא הרץ ועובדים בדואל צ'אנל , ויש עוד בלוח עוד שני מקומות לשני סטיקים , אז אני מתכוון לקנות עוד 2 סטיקים של 256 400 וכך יהיה לי גיגה זיכרון ושני זוגות שעובדים בדואל צ'אנל. זה יהיה טוב?? ויתן שיפור בביצועים? תודה רבה לכל המגיבים. עריכה : יש משהו שלא הבנתי אצלי, זה שאני עובד עם 256*2 בדואל צ'אנל אז המהירות אמורה להיות 800 מיגא הרץ נכון? למה בתמונה פה מופיע שעובד ב 200 מיגא הרץ? או שה 200 פה היא משהו אחר? בבקשה תסבירו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  9. יש לי מחשב שנקנה לפני כשנה וחצי והוא די טוב אבל שאני רוצה לשחק במשחקים כמו:pes 2009 או crysis או cod:waw אז אני צריך לשים על איכויות גרפיות נמוכות....אני משחק על מסך 17" ואני שם את על רזולוציה נמוכה בהרבה מהמקסימום מה לדעתכם אני צריך לשדרג שאני יריץ משחקים כמו שציינתי על איכות הכי גבוהה בלי בעיות אני אתן את המפרט ותגידו לי: 2gb זיכרון 667 MHzן מעבד core 2 dou E6320 1.86 GHz לוח אם בסיסי מאד של אינטל דגם D946GZTS כרטיס מסך של geforce 8500GT 512MB אשמח אם תעזרו במה להחליף או לשדרג יש תקציב של 2.5K

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by 12131,

מה עדיף? Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 או G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 או G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 או משהו אחר באותו המחיר? בבקשה עזרה דחוף! תודה לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by Art Tatum,

איפה הגבול בעומסי תעבורה ? בואו ניצור דוגמא מסוימת וננסה לענות עליה. 2 כונני SSD פלוס 4 הרדיסקים + 2 כוננים חיצוניים + שני DOK + שני כרטיסי רשת Gbit. נניח שכולם עובדים קרוב למקסימום יכולת התעבורה שלהם. האם יש נקודת חנק בשימוש בהרבה התקנים/כוננים בבת אחת ?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by iakovl,

צריך דגמים של מאוררים טובים ל פ-3 שלי (סוקט 370)

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

מעבד,לוח אם,זכרון. מעדיף מפרט מבוסס 64BIT 2500 ש"ח ;D

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by Big_White,

כי אני לא מוצא לוחות אם בשבילו, כאילו יש לוח אבל ניראה לי משהו לא תקין בו כי הוא מעלה מסכים כחולים. זה לוח אם של tyan ‎

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  15. השאלה בכותרת.. (המעבד מופיע בצד ימין-במפרט) בגלל המעבדים החדשים שיוצאים לאינטל שווה להחליף אותו בקרוב? האם אחרי שהמעבדים שיוצאים השבוע מגיעים עוד מעבדים שיעשו שינוי ממש משמעותי? כי לפי מה שהבנתי המעבדים החדשים זה אותו מעבדים כמו קודם רק בתהליך ייצור שונה... תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by omri55,

יש לי זכרונות שקניתי לפני כשנתים כתוב עליהם PC3 12800 PLATINUM SERIES 1G שלוש כאלה. אני רוצה להרחיב ל8 גיגה האם אני יכול לקנות כל חברה והאם אני יכול לשלב 1G עם 4G יש לי 3 של 1גיגה. ז"א אני צריך לקנות עוד 4G ועוד אחד בודד? במידה ואני צריך רק אותה חברה איפה אני משיג?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by MeMaster,

תודה ויום נעים

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by zoman,

האם ניתן לשים בלוח הנ"ל שלושה סטיקים של זיכרונות ,ממה ששמעתי שלוחות אינטל מאפשרים זאת ו-לוחות AMD לא ,או שחייבים 1 ,2 ,4 סטיקים בלבד ,לציין כי מדובר בדואל . קישור ללוח : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=3127654&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=11 (מצטער לא ניתן לעשות קישור לאתר הבית של אסוס )

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  19. שלום לכולם... אני צריך המלצה מקצועית לזכרונות לאוברקלוק,דגם ספציפי שעובד עם מתחים גבוהים,הבחירה הראשונה שלי היתה G.SKILL HZ אבל לא ניתן להשיג אותם בכלל בארץ נכון לעכשיו כי יש לחברה מחסור בצ'יפים ואין צפי בכלל. א.האם יש זכרונות נוספים שהם בעצם צ'יפ MD9? ב.על איזה זכרונות ללכת? נ.ב אני צריך להגיע איתם ל900-950MHZ יציב. תודה לעוזרים, גיא

• 13 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by Drek Boy,

פעם כשקניתי תמחשב הנוכחי שלי התענייתי במחשבים OC, MODING וכל מה שקשור אבל מאז המחשב שלי הפך לגרוטאה והידע שלי דל עד כמעט לא קיים. עכשיו אני חושב לקנות מחשב חדש ועולה לי השאלה לי יש מעבד amd athlon 64 bit 3400 2.4 gh המעבדים החדשים כיום.. שהם ליבה כפולה נגיד amd athlon 64X2 6000 אז למרות שהוא על 3 GH הוא נחשב כמעט פי 2 יותר חזק ממה שיש לי? כי אני זוכר שבזמנו המספר (3400) היה ביחס למעבדים של אינטל.. כאילו שזה 3.4 GH במעבד של אינטל

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  21. היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. ​ כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אז מתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by zaroor,

שלום לכם רכשתי חלקים למחשב מעבד E 6300 ולוח רציתי גי'גה בייט 945P-S3 אבל לא הגיע בהזמנה בקיצור לקחתי במקומו לוח לאחר מבט באינטרנט ASUS P5LD2 SE לאחר הרכבה וכו' בהדלקת המחשב אין שום תצוגה במסך אין ביפ (בקורת ) מאווררים עובדים +דיסק קשיח .ולפעמים שוב בהדלקה המאווררים עובדים 3-5 שניות והכל נכבה הבנתי שיש בעיית תאימות למעבד ,קראתי באתר אסוס שיש תאימות מעידכון ביוס 316 כאשר עכשיו הוא 209 הבאתי מעבד חדש זמני כדי לבצע עדכון ביוס אז הכל נידלק טוב בצעתי עידכון ביוס ואז החזרתי את הקונרו ושוב אותו בעייה לא עזר,בקיצור מבדיקה מעמיקה יותר קראתי שרשום תמיכה בקונרו מ-PCB R 2.0 .. אז קודם מה זה ה PCB ואיפא אני מוצא אותו אולי גירסת דגם משופר ביצור ?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by a1a1a1a,

אני רוצה לקנות לHTPC שלי מעבד, לוח אם וזכרונות חדשים. הוא צריך להריץ HD מלא ואולי משחק פה ושם (PES 2010) על LCD 42 חשבתי על AMD Athlon II x2 240 או ה - 250 ההתלבטות שלי היא אם לקחת Gigabyte GA-MA785GM-US2H שהוא סוקט AM2+ עם זכרונות DDR2 או כבר ללכת על GA-MA785GMT-UD2H שהוא AM3 ועל זכרונות DDR3 או בכלל ללכת על מעבד אחר?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  24. האם לא שווה לקנות עכשיו מעבד כפול ליבה ולחכות לקונרו? ואם לחכות...כמה אמור לעלות הקונרו בארץ? ואם תוכלו גם לציין כמה יעלה לוח אם שיתאים לקונרו..תודה! ועוד שאלה חשובה...האם המחירים של המעבדים הכפולי ליבה של היום ירדו משמעותית לאחר יציאת הקונרו?? תודה מראש לכל העונים!!

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by SharonMan,

אז ככה, רציתי לדעת, אם המחירים של מעבדי הAM2 אמורים לרדת במחיר? ועל איזה מעבד במחיר סביר כמובן, הייתם ממליצים לי לקנות? (שדרוג) תודה,

• 1 תגובה
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים