עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חשבתי על Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset והכרטיס מסך שאני לוקח זה זה: CLUB3D - Geforce 6800 (GT) 256MB DDR III - DVI/TvOut - RETAIL שהיה מתאים ללוח.... זיכרון גיגה... והארד דיסק 200GD S-ATA מה אתם אומרים בבקשה?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by canabatz,

קניתי מעבד לפני שנה וחצי ויותר ,לא זכור לי בדיוק! המעבד הוא Q9450 ,רציתי לדעת לאיזה מעבד הוא משתווה מתוך המעבדים שיצאו לאחרונה? תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש (באזור ה 6000ש"ח - ללא מסך). אני מתלבט על המעבד ועל הלוח בעיקר (אבל גם לשאר הרכיבים אני אשמח לתגובות). בעקרון אני רוצה את המעבד ATHLON 64BIT 3000. והשאלה שלי היא: האם אני לא אתקע עם המעבד הזה והלוח של ה754 פין כשהכל יתקדם לעבר ה939 פין בעוד כלום זמן. בנוסף האם שווה לקנות לוח טוב + כרטיס מסך איכותי כעוד כלום זמן יוצא התקן החדש של PCI. כמו שאתם מבינים אני אשמח לעזרה ולמפרטים (לא שמתי את הנושא הזה במפרטים כי מה שהכי מעניין אותי כרגע זה לוחות ומעבד). ולהצעות לכרטיסי מסך איכותיים (אני מעדיף VIVO). דרך אגב - המחשב נועד למשחקים ולעריכת סרטים (לא המרה אלא עריכה). תודה לכולם. אלעד.

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by Bar_B_q,

פשוט לחבר שלי היה מלא בעיות וזה הלוח אם והוא מחפש חדש.. זה הלוח אם בטוח ממ משהו במחיר סביר.... אתם יודעים 400+- תודה לא ל OC או משהו לא משומש.. חדש כמובן! מממ ותביאו דגם או משהו כי הוא לא יקנה את זה בחנות ONLINE

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by Cha0stAlker,

מוזר מאוד.. התדר נע בין 1600MHz-1600.2MHz.. אתמול הוא קפץ בין 1600\2400 אבל עכשיו הוא תקוע על 1600MHz.. לדעתי חשוב לציין כי skypc ניסו לעשות לו OC אבל התקשרו אלי ואמרו לי שלא הלך להם (בגלל איזו בעיה במעבד), אז לא עשו בסוף.. יכול להיות שזה פשוט מאוד באג ב-CPU-Z.. טוב בקיצור אני צריך עזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  6. אחד החידושים המשמעותיים שראינו בעולם החומרה בכנס CES 2024 קשור דווקא למראה של מחשבים נייחים. MSI שמה לעצמה מטרה אחת פשוטה - להחביא כמה שיותר מהכבלים בגב לוח האם על ידי הטמעת מחברים אחורייםלכתבה

7. Started by lmlm,

E4400 אחיו הגדול של E4300 רק עם מכפלה 10! ותדר שעוןGHz2.0 לעוד פרטים,תמונות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=130028 ולקינוח: 103% אוברקלוק לE4300 בקירור סטוק: http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1914360&postcount=104 E4400 נראה מפתה ;D

8. Started by bogdant,

יש למישהו מושג מתי ה CONOR יגיעה לK.S.P וגם לוח אהם המתאים לו???

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by the kon,

שלום מה מצב?? רציתי לדעת מה ההבדלים בין DDR לDDR2 ??? האם זה שווה תכסף וגם האם יש הבדל חיצוני?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by Gil80,

אהלן. מדובר במפרט לגיימינג בעיקר - גם עריכת תמונות כבדה. כרטיס מסך טוב כבר יש - ATI 6950 עם ליבות פתוחות כמו 6970 2GB זיכון. תקציב: 5000 שקל. לוחות אם שאני מתלבט לתושבת 1155 - אם זאת התושבת הפופלרית??? Asus Z77 SabreTooth Asus P8Z77-V-Pro Asus P8Z77-V-Deluxe מה מהם מומלץ מבחינת אמינות, קלות בהמהרה, ריבוי פורטים ואופציות עתידיות שהלוח אם יכול לתמוך בהן. אשמח גם להמלצות על חברות אחרות. מעבדים: המעבד Ivey הזה Intel Core i7 3770 או 3770K - ההתלבטות היא בגלל שהבנתי שהמעבד מתחמם המון ב-OC. http://ark.intel.com/products/65719/Intel-Core-i7-3770-Processor-%288M-Cache-up-to-3_90-GHz%29 או המלצה שלכם לדגם מ-Sandy Bridge? ההתלבטות בין המעבדים נובעת משיקול של ביצועים מול מחיר. האם…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by C0rona,

קניתי מחשב חדש, הלוח אם שלו הוא לוח אם של אינטל DH61CR. הלוח לא תומך pci-e 3 ו-usb 3 מה שנראה לי מעיד על לוח דור ישן יותר? הכרטיס מסך שלי, 660gtx ti, תומך pci-e 3, מה שהלוח אם לא תומך. קרה לי בשני משחקים נפרדים מסך המוות הכחול אחרי זמן מסויים של משחק, וזה הדליק אצלי נורה, ייתכן שאי התאימות של הלוח אם ל-pci-e 3 מייצר את המסך הכחול?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. שלום לכולכם, לפני כמה ימים רכשתי לעצמי מחשב חדש, שהגיע אתמול בערב. היום החלטתי לעשות קצת בדיקות ולוודא שהחומרה שרכשתי היא מקורית. לצערי במהלך הפעלת התוכנה EVEREST, יצא לי לגלות את התמונה הבאה: המעבד אמור להיות 2.8Ghz אבל כפי שניתן לראות, רשום שהוא רק 2400 ומשהו, וזה אחרי 2% אוברקלוקינג. מישהו יודע כיצד זה אפשרי? האם נפלתי קורבן לזיוף מעבדים? בתודה, אייל עריכה: לאחר מספר בדיקות באינטרנט מסתבר שה Multiplier צריך להיות 14x כלומר, הבעיה היא שה Multiplier שלי הוא רק 12x . לפעמים זה מהבהב ורשום 14x אבל מידע אחרי זה זה חוזר ל12x, מה זה אומר? שהמעבד מתחמם? הוא על 26-28 מעלות סה"כ...

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by dvirf1,

קודם כל נתחיל בקצת מידע על המחשב שלי, מהמסך השחור הראשון העולה כאשר מדליקים אותו: -12/25/2003 For Intel Genuine Processor 2.80C GHz(200X14.0) -Hyper-Threading Technology CPU Detected (Hyper Threading Technology Enabled) -Memory Frequency: 400MHz for PC3200 DDR Memory FSB:800MHz (Dual Channel Mode Enbled) -CPU Temp: 44C/111F CPU Fan: 0 RPM -System Temp: 33C/91F Chassis Fan: 0 RPM - POWER Fan: ~(3245-3308) ----------------------------------------------------------------- שמתי לב שבביוס, תחת התפריט: POWER BIOS Features קיימת האפשרות: CPU CLOCK/SPEED {[200MHz/2.80GHz]} ואני יכול לקבוע את ה MHZ, כאשר הערך המינימלי הוא 100 והמקסימלי הוא 350 ---------------…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by hosham,

עשיתי אובר למעבד (מפרט בצד),והזנכרונות מגבילים אותו כך שאני משתמש במחלקים ל-599MHZ. האם יש אפשרות להעלות את התדר של הזיכרון למעל 667 ועדיין להשאר ביציבות מערכת?

• 13 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by Night,

אני מתלבט בין דגם 531 לבין 630, של אינטל פנטיום. ל531 יש מגה cache אחד, ל630 יש 2 מגה cache. לפי מה שאני יודע יותר מידי CACHE זה לא אפקטיבי, אבל החנות מחשבים שלי ממליצה על ה2 מגה. ההבדל ביניהם הוא 20 שקל, לא משהו רציני. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. האם זה נכון שאינטל צפויה להכריז באמצע אפריל על הורדת מחירים משמעותית על דגמי הליבה הכפולה שלה ? מישהו יודע אם זה נכון , ואם כן מדוע לדעתכם הם עושים זאת האם צפויות עוד הורדות של מחירים לעוד דברים באופק?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by shlompis,

שלום לכולם, באתרים שונים למכירת מחשבים אותם המעבדים מגיעים בתצורה שונה של מכירה : Box - OEM - Tray. מה ההבדלים ? מתי בוחרים סוג מסויים ולא אחר ? תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. Started by itayalter,

יש טעם ? השימוש העיקרי שלי הוא גרפיקה וסרטים , מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by YINON110,

שלום לכולם השאלה בכותרת. תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. מחפש מידע על המעבד E5200 מבחינת ביצועים בהשוואה למעבדי AMD Athlon X2

21. אני יודע שמדובר במקרה מוזר, אבל באתר של ג'יגה בייט, רשום שהלוח תומך במעבד מגרסת BIOS 5. הם זה אומר שכאשר אני קונה אותו מהחנות ומתקין עליו את המעבד הוא לא יזהה אותו? אם הוא לא יזהה, אז איך אני אמור לעדכן את הBIOS של הלוח לגרסה חדשה בלי האפשרות להתקין מערכת הפעלה / או להפעיל את המחשב?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

?

23. יש לי מחשב עם לוח של ASUS A8N-VM CSM http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&slname=nvidia%20geforce%206150%20+%20nforce%20430 בהתחלה היה לי 2 זכרונות בני 512 MB כל אחד (DUAL CHANNEL DDR400) ע"מ לייעל את המערכת הוספתי עוד 2 זכרונות (בני אותה מהירות DDR400) כל אחד בגודל של 1GB אני משער (לא בטוח) שמאז המחשב נתקע לי בכל מיני מצבים,ללא סיבה ברורה לעין, וללא רישום בLOGS. התקיעה היא CPU על 100% ותוך כמה שניות רק RESTART פיזי יעזור.... למשל אם אני פותח OUTLOOK לפעמים זה עובד ולפעמים נתקע, או סתם עם תוכנה אחרת (כמו MEDIA CENTER) האם זה יכול להיות קשור? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by koshoro,

אני מחפש לפטופ לשימושי לימודים...... ברמה סבירה לא לעיבודים מיוחדים. ( גרפיקה וכדומה אלא יותר לשימושי OFFICE) האם מעבד סלרון יספיק ( CELERON M 1.5) ? מה הכוונה שרושמים שהמעבד CELERON הו מסוג BANIAS? לאנשים שממש אוהבים לעזור אשמח אם תפתחו את הלינק הבא ותגידו לי מה אתם חושבים על ההצעה. תודה לכולם . http://www.p1000.co.il/msn/default.asp?came=3587&urladd=hot_sale_by_pid.asp?p_id=22284

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. ברשותי כרגע 2x2gb של זכרון pc2-6400. האם הוספה של עוד 2 סטיקים של 1GB מאותו סוג(pc2-6400), יגרום לירידה בביצועים כי לא כל הזכרונות באותו גודל? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים