עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by arnon,

דרוש לוח אם ל 6300 עם כרטיס מסך משולב, , לאופיס ואינטרנט לא לOC, מה אתם ממליצים ? תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי התלבטות לגבי קניית קירור למעבד החדש , i7-3930k , שיורכב על לוח אם intel dx97si. אני מתלבט בין שני המוצרים האלה : 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=17204 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=6175 3. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=17130 אני לא מתכנן שום OC למחשב בזמן הקרוב וסביר להניח שבכלל לא, לכן הקירור לא צריך להיות פסיכי אבל על המחשב הולכים לרוץ הרבה משחקים ( ביחד עם gigabyte amd radeon 7950 3gb) אז מה מהם הכי משתלם קנות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. רוצים לבנות מערכת קומפקטית וצנועה לשימוש ביתי? כדאי שתקחו בחשבון את ה-J3455M-E לכתבה

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  4. שלום. אני מעוניין לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי GA-6VXDC7 תוצרת ג'יגהבייט כיום מותקנת עליו גירסה F3 שמיועדת לWIN98 לא מאפשרת כיבוי דרך כפתור כיבוי שנמצא בהתחל ועוד כול מני תופעות ובעיות מוזרות. הורדתי את העדכונים מהאתר של ג'יגהבייט שפותרים את הבעיות והרצתי את קובץ ההפעלה של תוכנת עדכון הביוס, ונפתחה לי תוכנת עדכון הביוס דרך דוס, ומופיעות לי 3 הודעות: שהצ'יפ לא תומך, שהפלאש לא תומך,בדוק שהפלאש לא מוגן. ניסיתי להסתכל בדפי נתונים של הלוח ולראות איפה אפשר לבטל או לאפשר הגנה על הפלאש ולא מצאתי. אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או אם מישהו נתקל בבעיה דומה. תודה. מכיוון שלא הצלחתי לצרף את קובץ דפי הנתונים של הלוח אני מצרף קישור לאתר של ג'יגהבייט עבור לוח האם הנ"ל…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by Gohan,

יש לי חבר שרוצה לקנות את הלוח והמעבד שלי ב600שקל gigabyte ga-7vtxh + axp1800+ שווה לי למכור ? תודה רבה. ;D

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by Kazur,

אהלן חבר'ה, צריך את עזרתכם בבקשה! יש לי כרגע מעבד E2160 שרץ על OC ב- 3.2GHz אבל הוא כבר חלש למשחקים של הדור הקיים (למשל CoD BO). אני מחפש מעבד שיחליף אותו, אבל צריך שיהיה בעל פוטנציאל OC רציני (כמו ה- E2160). צריך להיות לתושבת 775 בלבד. תקציב: עד 450 ש"ח ~. שאר המפרט שעלול להשפיע: לוח אם: Abit IP35-e זכרון: 4GB Crucial Ballistix 800MHz - עמידים לוולט גבוהה, גם למטרות OC. כ. מסך: Leadtek 8800GT 512MB + ZL Cooling תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by erezsegev,

שלום, קיניתי מחשב חדש והתקנתי לבד מערכת הפעלה XP חוקי. האם אני צריך להתקין דרייברים לכרטיס ראשי (motherboard) מכיוון שהכל כבר מגיע buildin על הכרטיס. אין לי כרטיס מסך אבל יש לי צורב DVD. כל השאר סטנדרט המחשב הוא מחשב סטנדרטי פנטיום D שנמכר באתרי הקניות השונים במחיר שך 1500 ש"ח. בתודה מראש, ארז

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  8. Started by adiomri,

מישהו שמע על זכרונות supertalent? הלכתי להזמין מחשב חדש וחשבתי לכלול בן corsair. אבל המחירים עלו מאד והמוכר אמר שזכרונות supertalent עושים גם את העבודה ונותנים תמורה מצוינת למחיר. הוא הראה לי שיש להם גם צלע קירור וזה יתרון לטענתו. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by ff10,

:s05: :s05:

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  10. בקרוב אני אמור להחליף את ה - P4 3.6 למעבד E6600 , היות ולוח האם אינו מתאים, גם אותו. האם ההחלפה הזאת מחיבת התקנה מחדש של ה - XP ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by oded900,

amd 5200 או E4300 עם overclock ל3GHZ?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  12. הירידה היתה אמורה להיות ב-22 לחודש זה, עבר כמעט שבוע ואני לא רואה שינוי.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Bori4ka,

שלום חברים יש לי בעיה בזמן שאני מדליק מחשב יוצאת לי הודאה Cpu fan eror! Press f1 to resume אני לוחץ על f1 והוא ממשיך כרגיל... בדקתי את המאוורר הוא עובד והטמפרטורה במעבד 45 מעלות איך אני נפטר מההודעה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  14. היי, המרט הוא כזה: (LogicPC.co.il) Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case AMD Athlon 64 Bit 3500 Socket AM2 Box CPU Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Twinmos 1024MB DDR-II DDR 533 Memory חסר לי לוח אם * יש צורך בלוח עם כ.מסך סביר . עד 600 רצוי טיפה פחות אם אפשר. *** שאלה: לקחתי זכרון בסטיק 1, האם זה בסדר? (כל הזמן אומרים שרצוי DUAL... זה פשוט יותר זול ככה.) . תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 715 צפיות
  15. היי, אני עומד לקנות בארטון 2500+ ממש בקרוב (היום מחר או ביום ראשון). המפרט שלי כתוב בצד. כרגע מותקן לי הקורסאייר XMS 3000 ב CAS LEVEL 2.0. אני מתכנן לעשות למעבד OC ל 3200+ (בבאס 200) - או כמה שיהיה אפשר. בכל מקרה לא מתכוון לעבור את ה 200 באס. הזכרונות הקיימים נבדקו, והם יעמדו בזה אם אוריד להם את התזמונים. אני קונה 512 מגה בייט נוספים. האם סמסונג פשוטים ב 500 ש"ח יספיקו \ יהוו פשרה נורמאלית ? האם אפשר להסתפק בטווינמוס בסביבות 475 ש"ח ? או האם כדאי GEIL ? בקיצור אנא, יעצו לי. התקציב שלי הוא לא יותר מ 550 ש"ח תודה רבה HF

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  16. שלום לכולם קונה מחר מחשב htpc מתלבט בין שני מעבדים A6 3500 בעל 3 הליבות מהסדרה הישנה יותר של amd ו A6 5400k בעל שני הליבות אך עם מהירות שעון גבוה יותר. אני יודע ששניהם יהיו טובים בשביל השימושים שלי אך איזה מעבד הייתם קונים היום? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by mzini,

האם אני יכול להתקין DDRAM או SDRAM במחשב שיש בו כבר 128 RDRAM ? השאלה שלי היא האם הם יכולים לעבוד ביחד או שאני חייב להתקין אותו סוג של זיכרון על מנת לקבל תוצאה טובה במחיר סביר ....? ???

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  18. היי. אני מעוניין לרכוש את הלוח אם P7P55D של ASUS ובאתר שלהם רשום שהוא תומך רק ב - CF,האם מה שתומך ב- CF אמור לתמוך גם ב-SLI? אודה מאוד לעוזרים! מצורף קישור: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ בתודה, שגיא

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by kobiatti,

ברשותי הלוח האם הזה. שאר המפרט-מעבד e8400 וזכרון 2X2GB של OCZ (לא זוכר תדרים). בנוסף ברשותי ה-HD4870. הגעתי למסקנה שאני לא מתכנן CF (לא משתלם עבורי,מסך 22אינצ') אז מה בסופו של דבר היתרון של לוח זה על לוחות P35...? או לוחות פשוטים אחרים? האם לוח זה יהווה יתרון עבורי כאשר אני ארצה לקנות כ.מ חדש בעתיד ?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  20. שקפים רשמיים שהפיצה חברת AMD לרגל ההכרזה על משפחת ה-Ryzen Pro חושפים את הפרטים של צמד דגמים חדשים ומוזלים, שיהיו הראשונים ללא תמיכה בטכנולוגיית ה-SMT לכתבה

21. שלום לכם, הטכנאי התקשר אליי ואמר לי,שיצא חוזר )נדמה לי מAMD או מהיבואן(,שאומר שאסור למרוח משחה טרמית במעבדים,2500 ומעלה המבוססים על ליבת ה Braton. זה מאוד לא נראה לא היגיוני,הוא אמר שבמקרה שהמעבד מתקלקל ושולחים אותו לקבלת אחריות,והם יראו סימנים של משחה טאמית,הם יפסיקו את האחריות. זה ממש לא נראה לי הגיוני,מישהו יודע פרטים נוספים?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by rank,

אני רוצה לשדרג את המחשב עכשיו ושמעתי על הsb ורציתי לדעת מה יותר טוב ?, 2600k או ci7 950 , זה שאלה שאין לה תשובה פשוטה כל אחד טוען משהו אחר .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אורח איתי
    Started by אורח איתי,

היי חברים , המחשב המדובר : מעבד רייזן 1600X לוח אסוס X370 PRIME PRO16GB זיכרון קרוסייר 16GB 3200 כרטיס מסך 980TI ספק 1050 אנרמרק החלפתי מ סמסונג 840 SSD 256 , ל m,2 samsung PM961 משחק ב playerunknown's battlegrounds אני יודע שלמשחק יש דרישות תובעניות , בדיסק הישן ה840 יש פחות נפילות FPSהדרייבר של ה HDD הישן לא מעודכן (כאן רץ חלק יותר ) , וניסיתי להתקין את הגירסא הישנה יותר ב M.2 אבל עדין נפילות , חלונות 10 עודכן הדרייבר של ה M.2 לאחד עם NVME , ב 840 יש דרייבר MAGIAN השתגעתי , מה יכול להיות , תודה איתי

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  24. שלום חבר'ה, לפני כמה ימים הלך לי הלוח אם ( הבנקים של הלוח), זה היה Abit IB9 שנקנה לפני שנתיים וחצי, פתאום המחשב הראה מסך כחול ולא עבד עם 2 זכרונות רק עם אחד... ועדיין יש לי אחריות עוד חצי שנה, אבל קודם כל אביט כבר לא נמכרים פה, והבחור בחנות נעה מחשבים שד''א נמצאת בנשר ואני מכפ''ס, אמר לי שהם או יתנו לי זיכוי, או שהם ישלחו לי משהו "דומה" (שיכול להיות יותר גרוע לדעתי), עכשיו בשביל שזה יקרה אני צריך לשלוח את הלוח אם אליהם בדואר וכל התהליך הזה ייקח לפחות כמה שבועות וזה לא כ''כ טוב לי. בקיצור אני צריך המלצה על איזשהו לוח אם לגיימרים, איכותי ולא מחיר בשמיים... נגיד עד 1000 ש''ח.... תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by omerha,

יש לי זוג זכרונות 256*2 DDR שעובדים 400MHZ ב DUAL DDR האם כדאי לי להוסיף 256*2 DDR נוספים או שברגע שהיו 4 סלוטים של זכרון לומרות ה-DUAL DDR השאלה היא האם יהיה שיפור או שבגלל שיש 4 סלוטים השיפור לא יבוא כל כך לידי ביטוי ...

• 8 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.