מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
האם ASUS PLD 945 DELUX הוא המקביל של 6594 Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Motherboard with firewire ו-MSI945P מה הכי טוב ל-AVID
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום עזרו לי להחליט איזה מהם יתן תוצאות טובות יותר אובר קלוק בקטנה ,אולי בעתיד לא קריטי מעבד q6600 לוח p45 זיכרון בנפח 4 gb או מעבד q6700 לוח p35 זיכרון2 gb או מעבד q9450 לוח p35 זיכרון 2 gb
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על הביוס שלא מצאתי חומר באיטרנט (גם לא בויקפדיה) כמה יצרניות יש לביוס ומה שמם? כמה פקודות הביוס הראשון עשה וכמה כיום הוא עושה? מה מצפה מהביוס מבחינת הפיתוח שלו? חומר כזה לא מצאתי אם תוכלו להביא לי קצת חומר לקרוא אשמח מאוד.! תודה לכם אחלה פורום.. עמית
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המעבד הוא - INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT כרטוס המסך - GEFORCE 8800GTX 768MB איזה לוח אם הוא המתאים והמומלץ ביותר בעיניכם? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 8.10.2007 בשעה 19:12:53 תיקון טעות בקשר למעבד -Intel Core 2 Quad Q6600
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מחפש לוח למעבד הנ"ל קירור יש לי כבר MUGEN 2 2100 דרישות ללוח 1.OC של 4.4-4.5 CF או SLI לא מתוכנן מתוכנן כרטיס מסך GTX 570 צריך גם המלצה לזכרונות 4*2 1600 מגה הרץ רצוי ממה שהבנתי צריך שתזמונים יהיו כמה שפחות 7-7-7-21 ?? או שזה לא משנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי רציתי לשאול מה דעתכם -על איזה ציפסט לבסס את המחשב 945או 965 (שעולה פי 2) לא מתוכנן o.c המחשב בעיקר להורדות, סרטים וקצת משחקים חדשים
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד I5 4570 קירור intel מקורי 8Gb RAM (2x4) לוח אם msi B85-D3H/ אני מעוניין: 1. להוסיף יותר זיכרון RAM. חשבתי להוסיף עוד 4 GB כי כשאני משתמש בVMWARE המחשב מגיע כמעט ל7.5. מה אומרים? בעיקרון זה מסודר על לוח האם בסלוט 1ו - 3. איפה להוסיף אם אוסיף? איך לסדר את זה? 2. אני תוהה לעמצי אם לא כדאי להחליף את הקירור לקירור יותר רציני. צריך לציין שלא נעשתה שום בדיקת מעלות של המעבד. סה"כ חשבתי להשקיע עוד כ400 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי לפי ההוראות את מה שצריך...והיה רשום שלגשת למסך של הפרטים ולראות שאם זה נימצא בסביבות ה 800MH אז זה בסדר... שאני פוטח את המסך הזה (צורף קובץ) אז כל פעם הGH עולה או יורד.. זה אומר שהפונקציה עובדת? או שכדאי לבטל אותה? או שאפר להסביר מה היא עושה בדיוק הפונקציה הזאת? תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כי אני עוד מעט קונה זיכרון 1 gb ddr2 אז רק רציתי לדעת איזה חברה יותר טובה בתחום
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
על הכרטיס פיקוד של מזגן חד פאזי ישנו מגען(קונטקטור) והוא מקולקל...האים ניתן להתקין מגען חיצוני 2 חוטים ? * אם זה לא הפורום הנכון תודיעו לי...תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אולי קצת מוזרה אבל היא מעניינת אותי מאוד... האם יש סיכוי שאיזשהו מעבד לא משנה איזה כמובן לא מלפני 9 שנים פנטיום 3-4 שעובד בלי מאוורר זאת אומרת רק צלע קירור??
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום ראיתי את שני הדברים האלו AGP Read Synchronization: Disabled AGP Fast Write: Disabled ורציתי לדעת מה הם צריכים להיות disable או enable ומה זה נותן לי כל אחד מהם תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה נכון שללוחות אינטל אי אפשר לעשות OC . כלומר למעבד ולזכרונות ולכרטיס מסך. לי יש P5WD2 PREMIUM X955 ASUS מה אין לי שום אפשרות לעשות OC . לשום חלק.
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בוקר טוב!! ברשותי מספר לוחות אם+חלקי מחשב שברצוני להרכיב ולתרום לנזקקים. חסר לי רק זכרונות sdram ואבקש פה עזרה מה עדיף\לא עדיף מבחינת מספר הציפים על הזכרון איזה סוג עדיף לחפש כדי להקטין את הסיכון שלא תהיה התאמה תודה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגבייט ga-945gzme-rh ויש לי 1 ג'יגה זיכרון די די אר 2 667 שניכנסתי לאתר של הלוח אם היה כתוב שהלוח פועל הכי טוב עם 533 אבל היה כתוב שהוא גם תומך ב-667. המחשב גם נורא איטי יחסית למחשב עם 1 ג'יגה זיכרון ואני לא מעמיס עליו מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה????
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הכי טוב לא הכי משתלם!! EPOX או MSI או מה שיש.. עד 700 שקל בערך.. לא את הPRO
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מחפש לוח אם ל Intel Pentium 4 2.8GHz 512k 533MHz צריך שיהיה בו כרטיס קול, כרטיס רשת, לפחות 4 USB, לא צריך שיהיה בו כרטיס מסך, שיתמוך בזכרון מסוג DDR 400 MHz בבקשה אם אפשר דגמים מפורטים כדי שאני אוכל למצא עליהם מידע... במחירים סבירים מעל 400 ומתחת 900 (אפשר לחרוג קצת לכל כיוון)
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את ה- fx-60 אם מישהו יודע היכן ניתן למצוא אותו במחיר טוב, אשמח אם תפנו אותי. מתנצל אם זה לא הפורום המתאים.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש מחשב של דל. אני מתלבט בין שני מעבדים ולא יודע מי טוב יותר Intel® Core 2 Quad processor Q6600 (8MB L2, 2.4GHz, 1066FSB) או Intel® Core 2 Duo processor E7200 (3MB L2, 2.53GHz, 1066FSB) או Intel® Core 2 Duo processor E7200 (3MB L2, 3GHz, 1066FSB) שאלה נוספת היא לגבי הארד דיסק מה עדיף נפח גדול עם 5400RPM או נפח קטן יותר עם 7200RPM לגבי כרטיס מסך מה עדיף: Integrated Intel® GMA X4500HD Graphics או ATI Radeon HD 3450 256MB supporting HDMI המסך שלי יהיה עם HDMI כי אני אקנה Dell S2409W 24" Full HD Widescreen Flat Panel Monitor תודה רבה לכל המשיבים
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לפני מס' ימים החל המחשב שלי לעשות בעיות. האיתחול מאפס עד למצב עבודה לקח כמעט חמש דקות. היו הודעות בדבר GDI errors והחלטתי להחליף את כרטיס הוידאו. באותה הזדמנות, החלפתי גם את לוח האם למשהו מתקדם יותר. לאחר הרכבת המחשב מחדש, המאווררים עובדים לשבריר שניה והכל כבה. חשבתי שזה סימן לקצר. הוצאתי את כל החלקים ובניתי את המחשב במפוזר על השולחן. לחיצה, ושוב, פעולה לשבריר שניה והכל כבה. החלטתי להחזיר את לוח האם הקודם, אולם עכשיו, גם הלוח הזה בנוי בתוך המארז, או, על השולחן, עושים את אותה תוצאה של פעולה למשך שבריר שניה והכל כבה. לא נותר לי להניח אלא שספק הכוח פשוט נגמר משום מה וצריך להחליפו. לפני שאני קונה ספק חדש, רציתי לקרוא מה אחרים חושבים על התופעה. אולי יש עוד דבר שטרם ניסיתי. מער…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב: לוח אם GIGABYTE GA-945GCMX-S2 לוח אם GIGABYTE GA-945GZM-S2 לוח אם GIGABYTE GA-946GMX-S2 איזה הכי טוב מביניהם?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש למישהו הצעה או לינק לאתר ישראלי שמוכר? הלוח צריך להיות DDR לא DDR2 ... תודה
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש כי נדפק לו שם משהו אז רציתי לדעת איזה הכי טוב כלומר דגם של ASUS עד 500 שקל מקסימום 600 תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיכיתי כבר מלא זמן לתושבת 2011, או Ivy Bridge (כבר מצפה לסדרות הללו משהו כמו 5 חודשים +- ועדיין לא הבנתי מי יותר חזקה) כי לא היה לחוץ לי להחליף מחשב. היום כבר קצת יותר לחוץ אזז ... מישהו יודע מתיי הם צפויים לצאת ? ואיזו סדרה תהיה חזקה יותר ? (S2011 או Ivy Bridge) נ"ב, אני כנראה מתכנן להשקיע משהו כמו 8,000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? מה זאת אומרת 2-2-2 או cas 2 וכל הדברים האלו שאני רואה שמדברים על זכרונות (בעיקר לDDR), הבנתי שזה התזמון אבל איך המספרים האלו מתבטאים במציאות?? (אני יודע מה זה הזמן גישה זה קשור לזה איכשהו?) תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-