מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח שתומך בדואל צ'אנל, כרגע יש לי סטיק אחד, ורציתי להוסיף עוד סטיק כדי להכפיל את הכמות ולנצל את הדואל, אבל אני לא מצליח להשיג מאותה חברה. האם זה משנה? ועד כמה שווה להתאמץ בשביל שיהיה מאותו דגם במדוייק? האם זה עד כדי כך זה עדיף ששוה כבר לקנות שתי חדשים וזהו?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מזמין לדוגמא מעבד מNEWEGG האם אני מחוייב במיסוי אם הוא פחות מ200$ ? חן
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בטח נשאל מליון פעם :bash: אבל אני נואש אני מתכנן על הלוח אם שלי ג'יגה של ראם. אז מה עדיף? שני סטיקים של 512 או 4 סטיקים של 256? אני לא יודע למה, אבל נראה לי ששמעתי פעם שככל הכמות הזכרון בסטיק יותר קטן, ומוסיפים יותר סטיקים, אז המהירות יותר גבוהה, זה נכון? תודה רבה לכל העונים, אני אוהב אתכם... באמת...
-
- 13 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מממ... (מדבר בשם חבר שלי)... החלפתי במחשב שלי אצל איזה טכנאי לוח אם, מעבד וכרטיס מסך... את הראם וההרדיסק השארתי... אז היום אני מגיע אליו והוא אומר לי שהראם וההרדיסק לא עובדים על הלוח אם... אלה שתי סטיקים של 512 ראם (כל אחד), DDR400... PCI3200... והלוח אם הוא בסוקט 939... הטכנאי אמר לי שלכל לוח אם (לא זוכר איך קוראים לחדש שרכשתי) יש רשימה של זכרונות שמתאימים לו... זה נכון?.. גם ההרדיסק הוא טוען שלא עבד.. הוא אמר לי שווינדוס לא עלה או משהו, אבל הוא לא ניסה לפרמט... אני מחבר את ההרדיסק עם Raid... אבל אמור להיות רייד על הלוח אם... החלקים עבדו לי פיקס על המחשב הקודם... נראה לכם הגיוני?..
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי קיבל מעבד פרסקוט 2.8 עם באס 533 בתושבת 478, המעבד היה במצב גרוע - הרבה פינים מעוקמים. במסגרת נסיונות היישור שלהם נשברו 3 פינים, הייתי רוצה לדעת האם כדאי להלחים אותם או שלשים את המעבד בתושבת ולצפות לטוב. בכל מקרה האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא סרטוט של מערך הפינים של המעבד המוזכר לעיל? כך אוכל לדעת איך לפעול עם המעבד הזה. בברכה.
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1152729731/35746/ איפה ה wimax נכנס שם בדיאגרמה למטה ?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לאיזה מעבד יש ביצועים יותר טובים [עם או בלי OC] עזבו את המחיר כי יש לי את שניהם יש לי מערכת די חזקה עם 2GB זכרון וספק 500W. אם איזה מעבד המחשב ירוץ יותר מהר וירץ יותר טוב משחקים ותוכנות קידוד שונות. תודה מראש =]
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי כולם אני כיום עובד עם תצורה של 512MB של זיכרון שפועלים במהירות 333MHZ, שזה המקסימום שהלוח שלי עובד (ידוע - ישן ) . רציתי להוסיף עוד כרטיס, ורציתי לדעת אם הוא ידע לקבל כרטיס של 400MHZ ולהסב אותו ל-333, או שעדיף שאני אקנה 333 ולא אנסה להתחכם תודה!!
-
- 5 תגובות
- 453 צפיות
-
-
ככה.....יש לי שני סטיקים של 512 CL3 שלא עובדים בדאול צ'אנל... אני רוצה לקנות את הקיט של OCZ PLATINUM 2X1GB CL2 השאלה היא כזאת: האם עדיף לי להשאיר ת'זכרונות שלי ורק להוסיף??? מה עדיף? 3GB בCL3 או 2GB ב CL2 ???? (מבחינת משחקים...)
-
- 12 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 512MB ואני משתגע (DDR2 533), יש לי לוח אם תומך רק DDR2 400/533 מה"ז לפי מה שהבנתי גם 667MHZ יעבוד על הלוח אמנם במהירות של 533, זה נכון? אם כן אז איך הזכרון הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2699 תודה! שאלה של חבר שלי: יש לו מחשב כזה Intel p4 3.2ghz s478 MoBo ASUS P4U800 - X fx5200 מזדיין בתחת 512MB of DDR1 ram (400MHZ) 450W GENERIC הוא חושב שהוא צריך לקנות מחשב חדש אבל הוא רק צריך לשדרג כרטיס מסך וזכרון לא?
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בגלל השעה אבל בכתבה בעמוד הראשון פה מדברים על הסנטה רוזה כתוב "אשר מיועדת למחשבים ניידים" ואז בדיאגרמת הבלוקים למטה מראים את כל המאפינים של ה פלטפורמה מה שאני לא מצליח להבין (ושוב אולי זה בגלל השעה) זה: למה יש חריצי PCI וPCI-E אם זה מיועד למחשבים נידים?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
טוב תראו... קודם אני אתן את המפרט הנוכחי כולל הכל(הכל הועתק מאברסט פרימיום 2006.): לוח אם נוכחי: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 08/08/2005-SiS-655FX-6A7I5G0AC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8S655FX(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 201 MHz (QDR) Effective Clock 804 MHz Bandwidth 6432 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:6 Real Clock 168 MHz (DDR) Effective Clock 335 MHz Bandwidth 2680 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Socket 478 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP RAM Slots 4 DDR DIMM Inte…
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אך הלוח שלי לא תומך בPCI-E,חבר שלי המליץ לי לקנות את הלוח הזה asrock 775Dual-880Pro שיש בו PCI-E והוא עולה 250-350 שקל,מה אתם חושבים על הלוח הזה? הוא יותר טוב מהלוח שיש לי עכשיו (חוץ מהעניין של הAGP)? יש עוד לוח מומלץ בטווח מחירים הזה? הוא מתאים לשאר חלקי המחשב שלי? מפרט בחתימה. בתודה מראש,דן.
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ פרסקוט או AMD 3800 DUAL CORE
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הכל מהאתר www.com4u.co.il רק מהחנות הזאת יש לי זיכוי. בלוח צריך PCI-E וכרטיס מסך מובנה. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלינק המצורף יש השוואה של תוכנות 32bit לעומת המקבילות להן ב 64bit עבור מעבדים שונים(תחת windows xp 64bit). כפי שניתן לראות המעבר ל 64bit מביא לשיפור של עד יותר מ 100% !!!. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1959&page=24
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
על הלוח אם ישנו רכיב מסתורי , אינו מוכר לקהל הרחב (קהל החומרה המקצועית לצערי אינו רחב) , אז בואו ותחשפו אותו !!! ועכשיו ברצינות , אני מדריך באיזה קייטנת מחשבים והבוס שלי שאל אותי היום מזה , רגע מביך מאוד מאוד ליחיד בקיטנה שמבין בחומרה, על אכביר במילים ... (לוקח אוויר) מישהו מוכן להסביר לי מה ל***זל הדבר הזה עושה ?!?!?!?!?
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בשונה מתוצאות הביקורות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106685 [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז יש לי בלאגן בסכל כבר!! מצאתי בחיפוש שהקונרו יוצא ב-23/7 אז זאת אומרת שאני יכול לקנות את המחשב בדיוק ב-23/7?? וגם איך שמכריזים פה על ההורדות מחירים אז אני יכול ללכת יש ל ksp ולקנות.... פשוט אני צריך לקנות את המחשב כמה שיותר מהר.. ~תודה מראש~
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106639&page=3 ד"א בהתחלה כשהוא רק הופיעה בחנויות הוא עלה 1170$ עכשיו רק 1070$ אז.... רוצו ליקנות !!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32885 :'( טוב, אני כבר .ישדרג ל-x2 4600 939 : (או אינטל, אם יהיה מחיר כולל הגיוני) עכשיו מה שמעניין אותי זה מה קורה עם ה-"multiplexing" הזה של אינטל... האם גם פה מדובר במתיחה \ שמועה כוזבת ?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
AMD-שיחררה לשוק מעבדים חסכוניים באנרגיה האם זה הולך להיות מעבד מצויין לאוברקלוקינג?
-
- 14 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האמת שהנושא הזה מציק לי המון בכמה ימים אחרונים.. למישהו יש מידע אם יהיה הורדת מחירים בארץ? אם המעבדים החדשים בכלל יגיעו לארץ בחודש הקרוב?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב AMD עם זכרון של 1 ג'יגה (2 סטיקים) של DDR400 - מעבד athlon 3000 עם סוקט 939 בנוסף יש לי זכרונות DDR2 667 ממחשב אחר שאלתי היא האם ניתן לשים את ה-DDR2 במחשב של AMD (בהנחה שהמחשב ינצל רק מהירות 400)? שאלה נוסף, האם ניתן לשים 2 סטיקים של 512 ו-2 של 1 ג'יגה יחדיו? תודה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-