עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nore0,

האם שתיי הסוגים האלה מתאימים

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  2. היי, בהמשך לזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=94242.0 (בקצרה, הזיכרון שלי עובד על פחות ממה שהוא אמור לעבוד) חיפשתי באינטרנט איך מגיעים לתזמוני זיכרון בביוס שלי (זה מוחבא, צריך ללחוץ Crtl+f1...) בכל מקרה, שהגעתי, מצאתי הרבה יותר מה4 אופציות... אשמח אם תאירו את עיני בקשר אליהם! כמובן יש לקבוע את הCL, וחוץ מזה: tRC tRFC tRCD tRRD tRAS tRP tWR tWTR tRWT tREF כמובן שכתוב ליד כל אחד את השם המלא, אבל לא היה לי כוח להעתיק... השאלה שלי זה למה לעזעזל יש לי כל כך הרבה אופציות שאף פעם לא ראיתי בשום תוכנה שאמרה לי נתונים על הזיכרון שלי, האם כדי לי לנסות לשנות גם אותם ומה הם ה4 הרגילים תודה עריכה - ועוד שאלה כללית האם כל ערך תלוי רק בעצמו או גם בשאר? כלומר (למען הפי…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by Moo^Moo,

כרגע ישנו 256MB של זכרון RDRAM PC 1066. האם כדאי להתקין 128MB נוספים של PC800, או לוותר?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by guyfaran,

שלום כרגע יש לי DDR 2100 266MHZ על המחשב וכמובן שיש אפשרות שאני ישדרג את הלוח בהזדמנות... אני רוצה לקנות DDR 512 400MHZ והשאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות שני כרטיסים כאלה או אפילו שלושה? או שניתן להסתפק באחד ולא יורגש שינוי..? תודה גברים : )

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by Yaron-Cohen,

איך הזיכרונות עובדים??...מה ההבדל בינם לבין DDR?... RD זה (200*4) או (266*4)???? כמה ביטים כל אחד מעביר?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by Gliding,

אני מנסה לחשוב אם אני רוצה לעשות אוברקלוק...משעמום כמובן... לגבי הצ'יפסט בשביל זה אני רוצה להבין כמה דברים לגבי המעבד, הזכרונות והצ'יפסט. כמובן לגבי המחשב שלי (שמפורט בתחתית ההודעה) הערוץ שבו מתקשר המעבד עם הצ'יפסט בלוח שלי נמדד ב...מה? אני יודע שהוא נקרא HyperTransportation וכרגע עומד על 800 Mhz. בגלל שזה מעבד AMD למעבד יש גישה ישירה לבקר הזכורונות...אז השאלה עם מה משפיע רוחב הערוץ הזה. מעבר לזה. למה הוא נמדד ב Mhz, ומה תעשה העובדה שאני אשנה את המכפלה מ-4 ל-5 לגבי הזכרונות הזכרונות שיש לי היום לא מאפשרים שינויים, לדעתי גכמעט בכלל בתזמונים. השאלה איך שינוי במהירות השעון שלהם מ-200 ל-166 תוריד את התזמונים? כי יעברו פחות נותנים בשנייה ואז תהיה אפשרות לטפל בפחות…

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by Assaf L,

אהלן, אני מחפש לוח אם ל PENTIUM D920 2*512 DDR2 דרישות: AGP/PCIEx16 DUAL CHANNEL SATA2 GIGABIT LAN *מעדיף ציפסט של אינטל

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  8. http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=423&MenuID=22&LanID=9 צריך לדעת כמה הוא שווה פחות או יותר כיד שניה...

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  9. קנתי מחשב לפני כמה ימים ולקחתי את הלוח הזה בהתחלה רצתי של גיבטי אבל אמרו לי שהן לא משהו ושזה לוח מציון הוא כולל הרבה דברים משיהו יכול לעזור אם זה נכון תענו בבקשה מהר כי מחר אני מקבל תמחשב וזה היום אחרון שאני יכול לעשות שיניו למרות שלוח האם נראה לי טוב ועוד שאלה קטנה הוא טוב לOC תודה הינה פרטי המערכת שלי מעבד 3500 AMD כרטיס מסך XFX 6800 הרגיל והשאר כמו שאתם ממלצים תודה

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by KF,

שלום רציתי לשאול כמה שאלות על הלוח ASUS P4P800SE 1)האם הוא לוח אם טוב ? 2)האם הוא טוב ל-OC ? שמתי לב שיש במקומות שונים את אותו הלוח רק עם תמונה שונה... כמו כאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1310 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9705 האם זו גירסא שונה של הלוח ? או שזה אותו הלוח ? למה יש תמונה שונה ? תודה לעונים..!

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  11. יש לי מחשב חדש יחסית עם AMD64BIT 3000 754 , זיכרון 512Mb 400MHz של A-DATA. אני מריץ על המחשב בעיקר אימיול וטורנט בו זמנית ומשחקים כמו דיאבלו 2, NBA, אנריל ועוד דברים פשוטים יחסית. רציתי לשאול אם עדיף לי להרחיב את הזיכרון לג'יגה לפעמים המחשב קצת איטי כי אני מעמיס עליו את כל התוכנות.

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  12. שלום לכולם אז הנה המפרט שלי הנוחכי אני מעוניין להחליץ רק את הלוח אם והמעבד ועדיין אני רוצה שהחריץ לכרטיס מסך יהיה AGP... CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4, 1616 MHz (16 x 101) CPU Alias P68, Willamette, A80528 Motherboard Name Gigabyte GA-8IE533 KINGSTONE 512 MB DDR זה מה שאתם צריכים לדעת לא??אם צריך עוד משו בכיף.. תודה חמודים..

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by evy,

חבר'ה..אני פועל עכשיו עם 512 mb של זיכרון פנימי(256*2 שפועלים על dual) ורצית לשדרג ל ג'יגה זיכרון,אז יש לי אפשרות לקנות סטיק אחד של 512 או שתי סטיקים של 256 שיעבדו על dual . מה אתם ממליצים לקנות? ולמה?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by DakloN,

שלום.. איזה זיכרונות יותר טובים??? OCZ EL DDR 400MHZ PC-3200 2048 Dual Channel Platinum או CORSAIR TWINX 2048MB DDR 400MHZ 3200 C2PRO הם בערך אותו מחיר.... :-\

15. אני חדש , שלום שלום לכם , ויש לי שאלה בקשר לזכרונות שאני הולך לקנות - השאלה היא אם הם יתאימו ללוח אם שלי הלוח אם : Field Value MSI K8M Neo-V (MS-7032) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) (שאגב תואם למעבד amd athlon64 3000+ akh ) הזכרונות שאני מעוניין לקנות : * אני ערכתי לזכרונות אחרים - אלה מתאימים ? : http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=50312082&pfp=BROWSE תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  16. שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי למעבד שבחתימה - הקודם היה פנטיום 3 1.0 גיגה, אני מרגיש קפיצה בביצועים, אך אני מתעסק יותר בקידודים - כיווץ MPEG 2 לDVD וכו' לעומת המעבד הקודם ישנה קפיצה בביצועים אך גם אם אני משווה את הביצועים שלו לפנטיום 4 2.4B עם באס 533 וזיכרון DDR הביצועים פחות או יותר משתווים (השוואה ע"פ השוואת המעבדים הבדולה באתר של תום) ואפילו יתרון קל ל AMD אז האם יתכן שבקידוד - עקב אכילס של ה AMD הוא משתווה בביצועים למעבד של אינטל שדירוגו דומה פחות או יותר או שלא להסתמך על ההשוואה ההיא יותר מידי?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by Lancer,

מישהו יכול לפרט לי קצת על התכונות של מעבד זה? יתרונות,חסרונות וכו.. והאם אפשר להשוות אותו לכפוליי הליבה כגון 4600+ או 4800+? תודה.

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  18. אהלן. הכל התחיל מקריסת הווינדוס 98 ומסך כחול עם מספרי ERROR שלא מצאתי להם מענה בגוגל. כבר הבנתי שצריך לפרמט אבל החלטתי לבדוק עם EVEREST את החומרה. החיישן הודיע לי על 88 ( !!!) מעלות במעבד. אמרתי - בטח טעות, פתחתי את המארז ומצאתי שהמאוורר של המעבד מת. המחשב כבר עובד 3 שעות רצוף ואני שואל : 1. איך הוא לא קרס לי בשעות האלו ? 2. איך הגיע ל-88 מעלות והמשיך לעבוד ? 3. האם הטפרטורה לא אמורה להמשיך לעלות ? או במלים אחרות לא היה כבר צריך להשרף ? תודה.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  19. http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=98&p2=68 שקלתי שדרוג מעבד (בגלל הVT) , והופתעתי... מה גם שכיום אני בOC של 3G בE2180

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  20. היי. טוב, אני עושה את זה די מאוחר אבל אני מנצל אחריות על לוח האם הנוכחי במערכת לפני שתפוג האחריות. (הבעיה היא בכרטיס הקול) השאלה היא אם יש לי בכלל על מה לנסות לנצל כי אני לא בטוח שהלוח עוד מיוצר. ומדובר בסוקט AM2 (לא פלוס) אז גם אין לי מושג אם עוד יש לוחות אחרים לתת לי במקום שעובדים עם התושבת הזו. בכל אופן הלוח הוא GA-M55S-S3 של Gigabyte. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  21. אני מעוניין לשדרג זכרונות בלוח העתיק והמשובח - NF7, של ABIT (ז"ל). כרגע יש עליו שני זכרונות 256, 400Mhz ,DDR, היושבים על שני הסלוטים הראשונים (מתוך שלושה, כזכור..). נראה לי ש-1G יספיק לי. (על הלוח יושב Athlon XP 2600, של AMD, אם זה משנה.) עכשיו - אם הבנתי נכון מהספר של לוח-האם - כל האופציות פתוחות בפני: - החלפה של שני הזכרונות בשניים של חצי ג'יגה - בערך 200 ש"ח - החלפה של שני הזכרונות בזכרון אחד של 1 ג'יגה על אחד הסלוטים - 160 ש"ח - הוספה של זכרון נוסף, של חצי ג'יגה, על סלוט 3 - 90-100 ש"ח בשני המקרים הראשונים אני יכול להישאר על מהירות 400. במקרה השלישי אני מוגבל ל-333, אבל ממה שהבנתי מעיון פה בפורום - זה לא ממש קריטי. האם פספסתי משהו? האם ישנן אופציות נוספות? …

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by edi6011,

יש לי ויסטא 32 עם 2 גי'גא בראם אם אני אוסיף עוד 2 הויסטא יזהה את כל ה 4 עברתי על המאמר כאן ולפי מה שנאמר הוא יזה לי רק 3.5 מה שכן חבר אמר לי שיצא דריוור כל שהוא לתיקון הבעייה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  23. האם למעבד פנטיום 4 שהנתונים שלו הם : 3ghz / 512 / 800 האם צריך שכל הרכיבים שלו כמו לוח אם וזיכרונות יעבדו על תדר 800? או שהזכרונות והלוח אם יכולים להיות יותר? למשל 1066 או 1300? תודה (ואם אפשר המלצה ללוח אם זול שיתאים לו..)

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  24. ערב טוב לחברי הפורום יש לי 2 מחשבים באחד אני משתמש הרבה ובשני יש תוכנה מסוימת שעדיין לא הצלחתי להעבירה שבה אני גם משתמש. במקום שיהיה לי על השולחן ציוד כפול: 2 מסכים, 2 מקלדות ו-2 עכברים. חשבתי להסתפק רק במסך, עכבר ומקלדת יחידים. וכל פעם שארצה לעבור למחשב השני אמשוך את כבלי המסך / עכבר / מקלדת מבלי לכבות את המחשב לפני הניתוק. ואחברם למחשב השני שאלתי היא: האם ניתוק כבלים בצורה כזו, עלול להזיק ? תודה לכל העונים ניצוץ

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by Jenia24,

מישהו יכול להגיד מה התוכנה הזאת עושה? ואם זה שווה? ראיתי אותה בעמוד ההורדות של הדרייברים למעבדים של AMD http://support.amd.com/us/Pages/dynamicDetails.aspx?ListID=c5cd2c08-1432-4756-aafa-4d9dc646342f&ItemID=153

• 1 תגובה
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים