עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gman_il,

שלום ידידי המלומדים. להלן הרכיבים שרכשתי לאחרונה : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 ULTRA INFINITY SAMSUNG DDR 512MB 400mhz הבנתי שבמצב אופטימילי הכל אמור לעבוד ב- 800 Mhz , במידה ואחד הרכיבים מאט אז הכל איטי. איך אני יכול לדעת שהכל ירוץ כמו שצריך? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  2. צריך המלצה ללוח אם בין 400-600 שקל ושיתמוך בעתיד במעבד מרובע ליבות .. האם ניתן בכלל לשדרג ממעבד כפול ליבה למעבד ארבע ליבות בעתיד ?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  3. הלוח עולה 280 ש"ח המעבד 410 ש"ח סה"כ שדרוג : 690 ש"ח . שווה ? ( אני יודע שזה לוח עלית ! בלי "לוח זבל בלה בלה ... " ) אני מחפש להוציא את המינימום ולקבל את הכי טוב שאפשר. אני חייב להעיף את הסלרון 2000-400-128 מהמשרד שלי כולל הלוח הספיר שאיתו מעפן כזה .. ***כרגע אני מפעיל אימיול המחשב בקושי זז חנוק מת , יש לי 512 MB . השאלה עם הסמפרון החדש יהיה הבדל ? אם הביצועים יהיו בערך אותו הדבר לא שווה לי לשדרג. על הלוח של עלית אני מקבל 3 שנים אחריות וב KSP ביררתי כל הלוחות זה שנה אחריות ! הייתי קונה מהם לוח מותג פשוט האחריות שם נורא קצרה.

4. Started by dabeldu,

היי מישהו אולי יודע מתי (תאריך משוער) ASUS מוציאה לוח אם חדש שמקביל לדגם ה- לוח אם Asus P8Z77-V DELUXE , Intel Z77 מתי ? אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. אני מחפש זיכרונות bh5 והציעו לי את הזיכרונות האלה: CORSAIR DDR 3200LL PLATINUM 2X512MB TWINX קישור : http://www.corsair.com/corsair/products/specs/twinx1024-3200ll.pdf האם אלה bh5\6? תודות, נדב

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by aderet,

אני חייב בדחיפות המלצה לשני לוחות: אחד ל core2 כי אני מוצא רק 3 לוחות בזאפ ורק אחד במחיר שפוי(וגם לוח לא מתאים לי..) האחר ל amd-am2 3800*2 dual core אני אוכל ללכת על האינטל רק אם התקציב ירשה לי..כי ה amd הרבה יותר זול. כעקרון אני לא רוצה לשים יותר מ 500-600 שח על לוח ועדיף פחות. וחשוב לי רק שתהיה אפשרות ל raid ו 4 סלוטים לזכרונות. קשה הא?? אני מוסיף 7600gt אם זה חשוב . תודה מראש חברים!!!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by pichu7,

שלום לכם, לאחר התלבטויות רבות רכשתי את הלוח הנ"ל. למרות התקנה יחסית מאתגרת כולל אתחול עם מעבד ישן ועדכון BIOS למעבדים החדשים וכיו"ב ... אני די מרוצה מהלוח (המפרט המלא בצד). ישנה בעיה שקצת מטרידה - ה NB מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות ללא מאמץ למרות שעל פי הביקורות שקראתי פתרון הקרור של DFI אמור להיות טוב. הטמפרטורה נורמאלית ל NB? חשוב לציין שלא התקנתי את הקירור הייחודי של DFI בגלל טענות בפורומים ברשת שהוא גורם לחימום לעתים ולא לקירור. אם למישהו יש נסיון עם הלוח אשמח לשמוע כל המלצה, גם לגבי אפשרויות ה BIOS. תודה,

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by rule_the_pc,

מישהו מכיר את הלוח אם החדש של אינטל: BLUE MOUNTEN??. אם כן כמה הוא עולה בהשוואה ללוחות אחרים??. המחיר משתלם ביחס לאכות??.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by ratzabi,

למישהו יש נסיון עם המעבדים האלה ומשחקים? המשחק Counter-Strike יפעל עם המעבד הזה? (או כל משחק/תוכנה אחרת) תודה לעונים...! מנהלים אם זה לא קשור לפה אז תעבירו את זה בבקשה לאן שזה יותר קשור.

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by poop,

שלום לכולם! היום יש לי מארז עם AIR GUIDE, ואני רוצה לרכוש מארז חדש שיהיה לכמה שנים גם לעבוד איתו עם התושבת החדשה LGA1366, רציתי לשאול האם אפשר עכשיו לקנות, האם זה יתאים לתושבת החדשה וללוח שמתאים לתושבת החדשה, היום זה X58 הצ'יפסט, וראיתי שיצאו הרבה לוחות כאלה, אני שואל אם הלוחות האלה הם בגודל ATX רגיל כמו ה775 והמארז יתאים להם או לא? נ.ב. גם אם יתאים מבחינת הגודל, אני שואל אם מישהו יודע אם זה יתאים מכל הבחינות, למשל אולי מבחינת זרימת אויר ושאר הדברים יהיה צריך מארז אחר? תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by stojakovic,

על אילו זיכרונות אתם ממליצים לי ל6600 ולוח אם DS3 או S3 965 והדבר הכי חשוב, לא ל OC של אפילו MHZ אחד!!! אני רוצה 2 סטיקים של גיגה... אמנם אני לא מתכנן OC אבל חשוב לא מאוד שיהיו איכותיים ושיחזיקו לי להרבה שנים... לפי דעתי 667MHZ הכי משתלם אבל אם יש לכם משהו אחר להציע אני אשמח לשמוע... ועוד פעם חשוב לי לציין שאני רוצה איכותיים שלא יעשו לי בעיות... בקשר לתקציב... כמה שיותר נמוך יותר טוב - אבל לא להתפשר ואם יש התלבטות אז תביאו את כל האפשרויות... אבל בוא נגיד עד גג 1000שקל... אם יש משהו היסטרי שיקפיץ את הביצועים בוודאות אז עד 1200 אבל ממש ממש ממש עדיף שלא. תודה!!! עריכה- טוב, ראיתי שיש בעיה עם התקציב, אז תביאו משהו טוב שכמה שיותר זול... אני לא מכיר את המחירים אז אני לא יכול…

12. Started by daniel_geva,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש אפשרות ששתי זכרונות חברה שונה שעובדים על אותו תדר (400) יכולו לעבוד יחד בשיתוף ללא בעיות? סתם לצורך השוואה נגיד האם זכרון של סמסונג יכול לעבוד עם זכרון של טיונמוס. תודה מראש ושבת שלום, דניאל

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by maimon_y,

שלום. יש לי לוח אם ASUS P7P55-M כמהכ גיגה הלוח אם הזה יכול לקבל בסלוט אחד? אני ניסיתי 4 גיגה בסלוט אחד והיתה בעיה. יש סלוטים כחולים ושחורים מה ההבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  14. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה נתקלתי במקרה קצת מוזר.. יצא לי לראות איזה מחשב עם 8 ג'יגה ראם פיזי אבל במערכת ווינדוס 7 יש זיהוי של 7.57, המערכת תומכת 64 ביט כמובן... האם זה הולך למערכת ובכלל זה יש הורדה מהמספר המקורי של כמות הראם? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  15. תודה מראש..:] חברה חייב את הזיכרון הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה... לוויסטה ולמשחקים מהדור החדש (CALL OF DUTY 4 ועוד משחקים דומים בממשק הגרפי) ושישפיעו לטובה עם המפרט הנל... מעבד: AMD Athlon 64 BLACK EDITION 6400+ Dual Core, 3.2GHz, 2MB,Socket AM2 לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: WD 250GB 16MB BUFFER SATA2 כרטיס מסך: BFG NVIDIA 8800GT GDDR3 512MB 256MB OC2 - 675MHZ/1950MHZ ספק: ENERMAX LIBERTY 400W מארז: EZCOOL + מאוורר 25 ס"מ בדלת , מאוורר 120 מ"מ מאחור , ועוד 80 מ"מ מקדימה.... * המחשב קריר ביותר... אין בעיות של חום... אך עדיף שתיהיה לכרטיסים עוד קירור כמו הREAPER בOCZ... אם אפשר במחיר הזה...[br]פורסם בתאריך: 11.06.2008 בשעה 00:39:19 ?!

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by Trol,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 מפרט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2507 הוא תומך בכרטיסי מסך PCI Express 2.0 ? כמו זה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_67/products_id/8703?osCsid=339901a02fcb253450e91a527ff6e040 ? אני לא ידעתי אם לשאול פה או בכרטיסי מסך, מקווה שצדקתי, תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  17. שלום לכולם... אני צריך המלצה מקצועית לזכרונות לאוברקלוק,דגם ספציפי שעובד עם מתחים גבוהים,הבחירה הראשונה שלי היתה G.SKILL HZ אבל לא ניתן להשיג אותם בכלל בארץ נכון לעכשיו כי יש לחברה מחסור בצ'יפים ואין צפי בכלל. א.האם יש זכרונות נוספים שהם בעצם צ'יפ MD9? ב.על איזה זכרונות ללכת? נ.ב אני צריך להגיע איתם ל900-950MHZ יציב. תודה לעוזרים, גיא

• 13 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by אהוד,

שלום לכולם. http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3885 רציתי לקבל את חוות דעתכם על הלוח אם הנ"ל. אני רוצה לבנות מערך של 2 כרטיסי NVIDIA יש ברשותי 2 כרטיסי 9800GT. האם הלוח זה יציב? או שהוא לא ממומלץ במיוחד למשחקים וO.C? המפרט שלי: מעבד אינטל 7300 4גיגה זכרון 800MHZ ספק 700WATT ואני משתמש ב37' FHD תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

האם אפשר לשים כרטיס pcie x1 בחיבור pcie x16??? או שזה רק לכרטיסי מסך??

20. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14038&PHPSESSID=208b05325ecfb9c54018c69739926145 מעניין כמה הוא עושה ב SUPER PI? :o :o ---EDIT--- כתוב שם X2 זה אןמר שזה כפול ליבה...

21. Started by crow3d,

יש לי לוח אם למערכת מבוססת AMD GIGABYTE GA990XA-UD3 יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE HD6850 יש לי זיכרון 4GBX2 של GSKILL 1333 MHZ אני כרגע ממתין למעבד שאמור להגיע אליי בדואר FX4100 , אני יודע שהפנום יותר חזקים אבל ניסיתי למצוא פנום 2 X4 חדשים , לפי מה שראיתי כבר לא מביאים אותם מה שכן הצלחתי למצוא זה פנום 2 X6 בקרוב ל1000 שח עכשיו השאלה שלי היא כזו אם כדאי למכור את הFX4100 ברגע שיגיע אליי ולקנות FX6100? או שעדיף לי בכל מקרה אל מול הבולדוזרים רק פנומים , לכל מטרה כלשהי בעיקרון המחשב מיועד לאינטרנט , סרטים , גם קצת לעבודות 3D ורנדרינג וגם למשחקים קודם כל השאלה היא מה לעשות לגבי מעבד ודבר שני גם הספק שאני הולך להביא למערכת הזו זה 620W של SS S12II כדאי לקחת ספק של 750? או מספיק ה…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by eladh16,

כרטיס טלוויזיה בעל תושבת pcie יכול להתחבר ללוח אם ישן בעל תושבות pci?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  23. 1. עד 300 ש"ח 2. 300-500 ש"ח 3. 500-700 ש"ח 4. 700-1000 ש"ח 5. מעל 1000 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  24. אורח
    Started by אורח,

כל פעם איך שאני מדליק את המחשב כל ארבעת הPHASE LEDS שעל הלוח אם דולקים, עד שמגיע הLOADIND של הוינדוס ורק אז הם נכבים. זה בסדר שישר כולם דולקים?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  25. אני ירגיש תהבדל בין זיכרון 667 CL5 לבין 667 CL3 ? הזיכרון הוא של חברת PQI TURBO

• 4 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים