עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ממה שראיתי, הלוח הזה ממש זול! עכשיו קראתי עליו משוב: http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/chaintech-nforce4.html והוא לוח די ממוצע למשתמש ממוצע,מה אתם אומרים עליו? שווה יותר מזה: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard ??

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by rozenasf616,

יש לי מחשב p-4 3GH ורציתי לדעת אם כדאי לשדרג את הddr 512MB ל 2Xddr 512MB(יענו להוסיף עוד ציפ) האם כדאי?(אני יודע שעדיף להחליף את כל המחשב אבל אני לא יכל). למשחקים.

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by mrdjmo,

שלום רב . אני סטודנט לתואר ראשון -מתמטיקה מחשבים . אני מעוניין לדעת את מה החשיבות של כל אחד מהיצרנים לחלקים השונים על לוח האם !! לדוגמה הסוללה שעל לוח בצורת עגול , הג'וק בצורת מלבן , המעבד בצורת מרובע . למה החלקים שהונים האלה לא צורות אחרות כמו משולש. התייעצתי עם אנשי צוות בחברת HP והם גם מעוניינים לדעת את זת. תודה מראש לעונים.[br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 12:58:39 ן לדעת את מה החשיבות של כל אחד מהיצרנים לחלקים השונים על לוח האם !! לדוגמה הסוללה שעל לוח בצורת עגול , הג'וק בצורת מלבן , המעבד בצורת מרובע . למה החלקים שהונים האלה לא צורות אחרות כמו משולש. התייעצתי עם אנשי צוות בחברת HP והם גם מעוניינים [br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 13:06:47 לפירוט :אם אנחנו מסתקלים…

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  4. טוב אז ככה חברים כמו שכתבתי יש לי לוח intel d845ebg2 יחסית ישן אני יודע . שאלתי כאן שאלה לגבי הוספת זיכרון למחשב יש לי 512 MB ורציתי להוסיף עוד אחד אחרי היתלבטות והמלצות מכאן קנית 1GB זיכרון 400DDR הכנסתי הרכבתי אותו וזה לא עבד עשיתי את כל הדרכים לבדיקה וכניראה זה לא תומך.... אז הלכתי וקניתי 512 DDR400 נוסף במקום 1 וגם הוא עשה בעיות ולא תמך בסופו של דבר אכלתי אותה ונידפקתי עם 2 כרטיסים חדשים שאיבורי לא מוכנים להחזיר בסופו של דבר לא הבנתי עדיין מה הבעיה ? למה זה לא עובד? ???

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by Discreet,

הורדתי ביוס ללוח אם Asrock גירסא 1.7 ועידכנתי אותו דרך התוכנה Amiflash אחרי העדכון המסך לא נדלק. מה לעשות? נסיתי להוציא את הבטריה ולהחזיר ללא הצלחה ניתקתי את הכרטיס מסך חיברתי אותו עוד הפעם גם לא עבד.

6. Started by בזיק,

האם כפולי הליבות של AMD יוכלו לשבת על לוח עם nforce3 ultra 939 או אולי רק על nforce4 ultra ? או אולי בכלל על צ'יפ -סט אחר?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. ב"ה שלום חברים 2 לוחות חדשים מבית פוקסקון הגיעו לארץ ע"י היבואן "לייף מחשבים" והם : FoxConn P9657AA-8EKRS2H הלוח מבוסס ציפסט 965P שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH8R שתומך בכל סוגי ה RAID הבאים 0, 1, 5, 0+1, JBOD ומחירו יהיה החל מ 700 ש"ח עד 800 ש"ח. FoxConn 975X7AB-8EKRS2H הלוח מבוסס ציפסט 975X שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH7R שתומך בכל סוגי ה RAID הבאים 0, 1, 0+1, 5 ומחירו יהיה החל מ 1,150 ש"ח עד 1,300 ש"ח. 2 לוחות נוספים מבית אלבטרון הגיעו לארץ ע"י היבואן "רוסטק" והם : Albatron PXP965 הלוח מבוסס ציפסט 965P שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH8 שלא ממש תומך באופצית ה RAID לצערנו כמו ICH8R מה שמהווה חיסרון ללוח זה ! ומחירו יהיה החל מ 750 ש"ח עד 900 ש"ח. Albatron PX975X …

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. שלום לכולם! בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב מבוסס על מעבד I5 , ואני ממש לא מבין בזכורנות כך שאני צריך את עזרתכם. O.C לא מתוכנן, בטח שלא לזכרונות . מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by dino,

כמו שאני עושה בכל סופו של יום אני גולש בכל חנויות המחשבים הישראליות שיש, גלשתי לפני כמה דקות ב-Simpletech והם מציעים למכירה AMD AXP2800 BARTON CORE, נראה לכם שזה אמיתי או שזו רק דרך להשיג לקוחות? מתן.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by tsikiksr,

מה הלוח אם המשתלם ביותר עבור מעבד AMD Athlon 64 3800+ AM2 X2? תקציב עד 700 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. היי, בהמשך לזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=94242.0 (בקצרה, הזיכרון שלי עובד על פחות ממה שהוא אמור לעבוד) חיפשתי באינטרנט איך מגיעים לתזמוני זיכרון בביוס שלי (זה מוחבא, צריך ללחוץ Crtl+f1...) בכל מקרה, שהגעתי, מצאתי הרבה יותר מה4 אופציות... אשמח אם תאירו את עיני בקשר אליהם! כמובן יש לקבוע את הCL, וחוץ מזה: tRC tRFC tRCD tRRD tRAS tRP tWR tWTR tRWT tREF כמובן שכתוב ליד כל אחד את השם המלא, אבל לא היה לי כוח להעתיק... השאלה שלי זה למה לעזעזל יש לי כל כך הרבה אופציות שאף פעם לא ראיתי בשום תוכנה שאמרה לי נתונים על הזיכרון שלי, האם כדי לי לנסות לשנות גם אותם ומה הם ה4 הרגילים תודה עריכה - ועוד שאלה כללית האם כל ערך תלוי רק בעצמו או גם בשאר? כלומר (למען הפי…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by eranmor,

מה עדיף לפי רמת ביצועים? INTEL P4 XEON 2GHZ או 2.4C GHZ ההפרש בינהם במחיר הוא בערך 10 שקלים... דרך אגב... הזיאון בכלל יעבוד עד מחשב ביתי או שהוא נועד אך ורק לשרתים? ועוד משהו? מה יכולות האוברקלוק ל הזיאון מול ה2.4?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  13. יש לי מחשב 866 MH עם 128 RADEON 9000 PRO, RAM WIN XP PRO. אם אתם צריכים לדעת עוד משהו אז תגידו. אני רוצה להוסיף לי עוד 128 ראם , אז תמליצו לי על משהו(לא יקר מדי!) תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. Started by iem,

מה ההבדל ביניהם ובכלל כאשר אני מעוניין לקנות זיכרון למחשב הנייד כמצ"ב בקובץ האם עלי להתחשב בנתון הנ"ל או שרק להקפיד שהזכרון לא יחרוג מהמהירות או של 200 או של 266 ? והאם עלי לחפש DDR או שעלי להוסיף בחיפוש גם SDRAM כי אני יודע שאלו שני סוגי זכרונות שונים (SDRAM, DDR)... קצת התבלבלתי אשמח אם מישהו יבהיר לי את הדברים.... תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  15. מחפש מידע על המעבד E5200 מבחינת ביצועים בהשוואה למעבדי AMD Athlon X2

16. Started by Alroit,

אשמח להמלצה לזיכרון מהיר 4GB ddr2 1200MHz עבור OC תודה מראש

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  17. Started by Keman,

http://www.tilera.com/products/processors.php

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by subarel,

חיפשתי בזאפ וזה מה שמצאתי. . הדרישה היא ל 1GB 667 Mhz... PC2 5400 1024MB DDR2 667MHZ CL3 סוג אריזה (TREY 657 ש"ח PQI 1GB DDR2 667MHZ CL4 TRAY Description DDR2-667 1GB U-DIMM Interface SSTL_18 240 Pin DIMM Capacity 1GB Data Transfer Rate 4.2Gbps Power Consumption 1.8V Dimensions 133.35 x 30 x 3.2 mm (5.25 x 1.18 x 0.13 in) Other Information JEDEC standard 1.8V ± 0.1V Power supply Max clock Freq: 333MHZ; 667Mb/s/Pin. Cas Latency : 5-5-5 Off-Chip Driver (OCD) Impedance Adjustment On Die Termination Serial presence detect with EEPROM 670 ש"ח Super Talent DDR2 1Gb 667Mhz CL5 64X8 SUPER RIGID 667 MHz Super RIGID DDR2 Desktop and Workstation Memory 1GB / 128M…

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by veredaniel,

שלום לכולם משום מה אני לא מצליחה להיכנס לbios של הלוח dfi 661 fx ניסיתי delete וctrl s וesc ושום דבר לא עזר אולי מישהו מכיר את הלוח ויכול לעזור תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by Yossi1981,

שמתי לב כי למעבד Q9400 יש BUS SPEED של 1333MHZ הנה COPY-PASTE מהאתר של KSP : ‏Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB‎ אז שאלתי לגבי ה BUS SPEED , האם זה מחייב אותי לקנות זכרון ולוח אם שגם הם תומכים בBUS SPEED הזה? אם קניה של לוח אם או זכרון עם BUS SPEED נמוך יותר יגרמו למעבד לעבור לאט יותר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  21. האם מכרו לי משהו לא נכון ? יש לי גם הרגשה שהזיכרון לא מקורי מעבר למדבקה שמציינת סמסונג אין שום איזכור ,לא על הציפים ולא על הPCB לסמסונג......

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by hagay21,

אני יודע כי הועלתה כאן בעיית הרעש בלוחות הנ"ל בעבר ורציתי לדעת האם יש איזשהוא פיתרון לבעיית רעש הרקע המחריד הזה?

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by noamw,

מתלבט בין שני זכרונות, מה דעתכם (הדרישה שלי, שני כרטיס זכרון של 512 למחשב פנטיום 4 2.6) זיכרון DDR GEIL 400Mhz 512Mb ULTRA CL2 54219 ddr crosair twinx1024re-3200ll 512 400mhz ecc reg (יותר יקר ב 300 שקל ליחידה, האם ההוספה של ה 600 שקל קריטית?)

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by Bright Moon,

פורסם הסבר ב-Inq על Microbuffers או "מיקרו-בלמים" (אני מקווה שזה תרגום מדויק). The AMD version as we understand it is really quite a bright idea, and may simplify the desktop/server ram situation quite a bit. That version of a microbuffer it is more or less the components of a registered DIMM (rDIMM), shrunken down to a single discrete chip. Add in some special sauce and a few more features, and there you have it. The interesting part is where they go, AMD will put one microbuffer between two DIMM slots, basically making each drive two DIMMs. This will effectively make each RAM channel support twice the number of DIMMs, allowing DDR3 to be a workable server solution. T…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. 700 שקל במזומן לPQI טורבו 1 ג'יגה 667 זה יקר? יש חנות אחת בבאר שבע שמוכרת אותו ואני לא רוצה להזמין באינטרנט איך המחיר מוגזם? אל תביאו לי חברות אחרות למה אני צריך רק תחברה הזאת כי יש לי כבר 1 ג'יגה שלהם ואני צריך עוד אחד שיהיה לי דואל

• 6 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים