עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Talxa1,

שלום, יש לי שאלה הלוח אם שלי ASUSTeK COMPUTER P5G41T-M LX, LGA 775. האם הוא תומך בראם הזה http://ksp.co.il/?select=.1038..392.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21131&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 נאמר לי שזה כן תומך אבל זה יקר ב70 שקל http://ksp.co.il/?select=.1038..392..785.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13421&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 (זו החנות שקרובה אלי) ואם הראם לא תומך ראיתי אותו כרטיס מאותו חברה של השני פשוט 8 GB RAM נראה אותו דבר, הוא גם לא יתמוך? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by PrefaceAlumni,

הבדל של 70 שקל....כדאי לשדרג? מטרת המחשב משחקים כרטיס מסך 8800GT Zotac לוח אם Abit IP35P תודה

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  3. זכרונות קיימים, infineon ddr333 כנראה ימכרו למשפחה חמה ואוהבת המחיר עדיין לא סגור לגמרי אז לא רוצה לזרוק הצהרות לאוויר, בנוסף לזה יש לי בצד 400 שקל ככה שסביבת המחירים אני משער שתיהיה 700-800 שקל מה אתם מציעים לי לקנות, לא חייבים לכסח את כל ה800 שקל חשבתי על ה a-data 512mb ddr400 שעולה בסביבות ה600 שקל ואמור להספיק לי אני בfsb 200, השאלה שלי היא כזאת.. אם אני יעבוד בfsb200 ויקנה זכרונות ddr400 אני יעבוד ב יחס 1:1 אם אני יקנה זכרונות 500 אני יעלה את היחסים, מה יתן לי תוצאות טובות יותר והאם זה יהיה הפרש משמעותי כי הבנתי שברגע שמשנים את היחסים משתנים מספר הפעולות במחזור (לא כל כך הבנתי את הקטע) בקיצור מה יהיה יותר טוב והאם זה קריטי תודה (:

4. Started by hagaisar,

שלום האם זיכרון 800MHz DDR2 Non-ECC CL6 DIMM של KINGSTON מתאים ללוח אם Intel p35 הבנתי ש DIMM שייך ל64 סיביות והמחשב שלי הוא 32 bits זה משנה אם הזיכרון הקודם שלי איטי יותר תודה מראש חגי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Dubek,

שלום. יש לי מחשב עם מעבד סלרון עם לוח שתומך ב-SDRAM. הזיכרון שהיה עליו נדפק (וכבר אין אחריות). השאלה שלי היא אם ניתן להחליף את הזיכרון בזיכרון DDR? (ניסיתי למצוא תשובה לשאלה בסטיקי של הזכרונות, אבל יש שם קצת יותר מדי מידע בשביל לקבל תשובה פשוטה)

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by RealTime,

חיפשתי שעה ב- PANDAS ו-KSP לא מצאתי. מישהו יכול לעזור? תודה !

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  7. ראיתי את זה באחד האתרי חומרה רוסיים. רשום שם שההיטסינקים לא קבועים ומורכבים על הלוח. נראה טוב, לא ? ורשום שמחיר שלו ברוסיה יהיה כ260 דולר. כתוב גם שהלוח יתמוך בDDR2 1066 אך ורק כאשר המעבד המורכב עליו הוא AM2+ וכאשר משתמשים במעבדים בעלי תושבת AM2 רגילה, המהירות של הזכרון היא רק עד 800MHZ. מה עוד ? הלוח בעל 4 חיבורי PCI-E 2.0 בעלי תמיכה בCROSSFIRE X. תמיכה בCROSSFIRE X - כאשר זה שני כרטיסים - הPCI-E 2.0 עובדים שניהם X16. כאשר שלושה כרטיסים - אחד עובד כX16 ושניים כX8. כאשר ארבעה - אז ארבעתם "רצים" על X8 כל אחד. [attachment deleted by admin]

8. שלום! קניתי את הזיכרון הזה! ואני עושה בנמרקים ואני מקבל ציונים די נמוכים!!! ושראיתי את הציון שמקבל הcrucial ddr 256 333 הבנתי שיש בעיה מישהו יכול לעזור לי זה התמונה של הבדיקה ניראה לי שיש משהו די דפוק!!! המפרט שלי רשום תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by polip,

איך אני מזהה איזה מהירות זיכרון יש לי במחשב?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by drbrain,

אבקש את עזרתכם לגבי המלצה ללוח אם תומך HASWELL, אני מעוניין בלוח אם זול, ידוע לי עם דגמים H81, B85, H87 - רציתי לדעת מה ההבדלים הנוספים ביניהם חוץ מכמות סלוטים זכרונות, כמות SATA וכמות USB - מה עוד ההבדלים ביניהם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הייתי רוצה לדעת לידע כללי מי מספק את הלוחות\כרטיסים הללו לחנויות -או שהחניות הם הספקיות הרשמיות של החלקים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם האם המעבדים החדשים האלה,שיש לחלקם 192 רגלי נתונים מהמעבד,מחייבים אותי לעבוד עם 3 כרטיסוני זכרונות,האם אני יכול לשים כרטיסון אחד של זכרון?

13. Started by NI4NI,

ראשית, מישהו יודע איפה יש ברשת מבחנים של מעבדים עם HYPERTHREADING ? עד כמה זה באמת יותר מהיר, עד כמה זה קרוב לשני מעבדים אמיתיים וכ"ו ודבר נוסף, מישהו יודע למה בכל החנויות ברשת ניתן כבר לקנות את'לון 2400, 2600 ו 2700 ורק פלונטר עוד תקועים עם 2200 ? תודה גיא

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  14. רכשתי לוח לפני כחודש בארה"ב. לוח של אסוס מדגם h81t. הלוח אינו תקין, האם אני יכול לממש עליו אחריות בארץ? או שרק האפשרות של לשלוח לארה"ב?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by LiorZi,

שלום רציתי לשאול מה ההבדל בין חיבור 8PIN לבין חיבור 4PIN של המעבד על הלוח אם. אני רוצה לקנות את אחד מהלוחות: GA-P55M-UD2 או GA-P55-US3L. ל-US3L יש 4PIN ובנוסף הוא לוח גדול יותר (ATX), לעומת ה-UD2 שהוא MicroATX ויש לו חיבור 8PIN למעבד. האם יש הבדלי ביצועים בין השניים? והאם בכלל אני ישים לזה לב אם אני לא מתכנן לעשות OC? על הלוח יהיה מעבד I5-750 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך gtx260so - Super Overclocked. הנה השוואה בין השניים באתר היצרן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3168,3165

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by חנוך,

יש לוח אם עם תושבת am2 שתומך ב ddr וגם ב ddr2 ? תודה למוצאים

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  17. Started by GZA3,

(מנהלים לא מצאתי מקום טוב יותר לשאול את זה - אם צריך תעבירו את זה לאן שצריך) אני צריך לפנות ליבואן/חנות או מה שזה לא יהיה בקשר ללוח שקניתי מחנות מסוימת וזה נפגם. אני רוצה לדעת איך השרות שלהם ואם יש עם מי לדבר שם ?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by kobi3211,

למה שאני עושה RESTART למחשב רשום לי שמהירות המעבד היא 2.4GHZ ושאני בודק בתוכנה CPU-Z או EVEREST הוא רושם לי 1.8GHZ לאן נעלמו 0.6GHZ ? תודה

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by T-Flash,

לפי טבלת המחירים האחרונה של AMD, אפשר לראות שהמעבדים X2 4000 , X2 4400 ו X2 4800 (ועוד כמה) לא ירדו במחיר. היתכן שהמעבדים האלה ישארו באותו המחיר, אם מעבדים בעלי דגם חזק יותר עולים הרבה פחות (לדוגמא X2 4800 עולה 645$ ו X2 5000 עולה רק 403$). הכל התברר בזכות האתר Tech-Report שהודיע כי המעבדים של AMD עם 1M זיכרון Cache (לכל ליבה) ירדו מהייצור כבר בסוף הרבעון (כלומר עוד שבועיים). הסיבה לזה היא כנראה תוספת ביצועים קטנה יחסית עם הכפלת ה Cache. מעניין אם זה צעד חכם, ואיך המעבדים יראו ליד המעבדים המקביליים מ Intel.

20. Started by galh_5,

?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? אוו ?Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore? ???????????????????? אני יודע שהמעבד של אינטל במהירויות יותר טוב אבל כבר הרוב קונים AMD אז מה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by KoDkOd,

לפעמים המחשב מתחיל לעבוד לאט שירים ניהיה םמקוטעים..אז לחצתי ctri +alt+del לבדוקת אם יש תוכנו תפתוחות וראית שהכל סגור למעט מה שאני משתמש ואז למטה ראיתי CPU USAGE -100% למה זה כל התוכנות היו סגורות חוץ מ -2 [icq ,mirc] למישהו יש מושג למה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shaike_adler,

שלום ברשותי לוח אם GA-915P של גיגה בייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1801 כיום אני עובד עם מעבד פנטיום 4 3GHZ עם סוקט 775 וזיכרון DDR2 1G האם אפשר (והאם כדאי) לשדרג את המעבד למעבד מתקדם יותר למשל E7500 או E5400 המטרה לעבוד עם מדיה סנטר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי מחשב בן שנה , לוח אם GA-965p-s3 של GIGABYTE , מעבד אינטל E6300 , ללא OC לא במעבד , לא בלוח אם ולא בכרטיס מסך (x1950 pro). במשך שנה המחשב פעל ללא שום בעיה , לאחרונה השינוי היחיד שביצעתי בו זה להוסיף עוד 2 סטיקים של ג'יגה זכרון (סה"כ עכשיו 4 סטיקים של ג'יגה). לאחרונה , הלוח אם התחיל להשמיע לי אזעקת חום של המעבד , אם אני זוכר נכון האזעקה מכוונת ל60 מעלות , כשהאזעקה נעשת רצופה אני נכנס ל hardware monitor של התוכנת easy tune ואני רואה שהחום של המעבד מגיע ל80 ומשהו מעלות... אני רואה שהמאוורר של המעבד עובד ואין בו שום בעיה... מה יכולה להיות הסיבה לשינוי הפתאומי? מהו החום עבודה הנורמאלי של המעבד? וגם , הזמנתי לפני כמה ימים מאוורר FREEZER 7 pro של ארטיק.. אתם…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by shl1357,

המחשב הוא מחשב משרדי שיעבוד באופיס בעיקר

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  25. לפי מה שאני רואה בKSP (באייבורי אין כלל) כול לוח אם מתחיל בסביבות ה500+. זה ככה, או שאני מפספס משהו? אם זה משנה, אני מעוניין לרכוש I5 8400.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.