מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי סטיקים של 256 מב עם מהירות 333! אני רוצה עוד שתי סטיקים,והשאלה היא האם אני יכול לשים זוג שונה מהזוג שיש לי עכשיו?(ושיעבדו ביחד!) ואם אני יעשה שיהייה לי 4 סטיקים אותו דבר זה יהייה יותר טוב משתי זוגות?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
וזכרון DDR 2 800MHZ
-
- 13 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3776#sp במפרט של הזיכרון כתוב:Dual channel memory /3 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי 2 סטיקים של 2GB כל אחד בתצורה של Dual, כאשר אלו הנתונים שלהם: General Module Information Module Number: 1 Module Size: 2048 MBytes Memory Type: DDR2-SDRAM DIMM Type: Regular Unbuffered (UDIMM) Error Check/Correction: None Memory Speed: 400.0 MHz (PC2-6400) Module Manufacturer: GeIL Module Model: CL4-4-4DDR2800 5 Serial Number: 150994944 Manu…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני בדיוק בונה מפרט, חלקם של המעבד והלוח הוא כ2000 ש"ח.. אני לא עושה OC.. המחשב הוא מחשב למשחקים והוא מחשב שלא ישודרג כמה שנים טובות.. ההתלבטות שלי אם לקנות E6600 שנכנס בתקציב, AMD 6000 , או AMD חלש יותר.. מה ההבדלים בין המעבדים האלה לבין המרובעי ליבה שכנראה תוך חודש וחצי יעלו בסביבת ההמחירים הזו? ואיזה לוח אם לקנות? בזה אין לי כיוון...
-
- 12 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה עדיף 6850 או Q6600 ???? לביצועים וOC מה גם ששניהם אותו מחיר בדיוק! מה ההבדל בין 6700 ל6750? שניהם אותה מהירות! עוד שאלה מה המכפלה של כל אחד מארבעת המעבדים הללו?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני בטוח שאני לא ישדרג את המחשב בעוד כמה שנים טובות ואני רוצה/צריך משהו שיחזיק כמה שנים טובות! מחשב למשחקים כבדים עד 6K + למשחקים כמו קרייסיס GTA IV ואחרים שיצאו בעתיד , מתוכנן מתוכנן מסך 22" FULLHD המחשב הנוכחי שלי שירת אותי יפה 6 וחצי שנים וכבר הספיק לו ואני מעוניין בהשקעה לאורך טווח... ללא שום קשר אבל חשוב שתדעו אני רוצה לקנות תמערכת I7 וכבר כתבתי במדור מפרטי מחשב אבל לא נתנו לי תשובות מספקות אבל בעיקר ממליצים לי שכדאי מערכת מבוססת מעבד QUAD בחצי מחיר ממערכת I7 למה כ"כ מתנגדים למערכת מבוססת Core I7 ? חוץ מזה שזה יקר ואינטל מתכננת להוריד מהמדפים מספר מעבדים מצוינים אז מה שווה להשקיע בהם ? זהו ציתות מאחד הפורומים שקראתי ומסיבות ברור…
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש אני הולכת לקנות מעבד I5 750 של INTEL ואני מתלבטת איזה לוח יותר מתאימה איני משחקת במשחקים ככה שלא הולך להיות כרטיס מסך משוכלל ההתלבטות היא בין : לוח אם Gigabyte דגם GA-P55M-UD2 -מחיר 535 באייבורי לוח אם Gigabyte דגם GA-P55-UD3L - מחיר 540 באייבורי לוח אם Gigabyte דגם GA-H55M-UD2H - מחיר 545 באייבורי מה אתם אומרים איזה מהן יותר איכותית או שאולי תמליצו על לוח אם אחרת איני רוצה להשקיעה סכומים מאוד גבוהים אם ההבדל אינו משמעותי התקציב עד 650 ש"ח על לוח אם אלא אם כן תחליטו כי יש צורך משמעותי למעבר השמוש של המחשב הוא אינטרנט סרטים ושרתים וירטואליים הזכרון הוא 2 סלוטים של 2GB 1333 של קינגסטון וכרטיס המסך Gigabyte דגם GeForce 210 512MB GV-N210OC-512I אם נ…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי שלום, יש לי סטיק של 1gig של twinmos של 800MHZ .. היום הוספתי עוד סטיק של kingston hyperx שגם הוא 800MHZ .. עכשיו מתי שהמחשב עולה אני רואה שהם עובדים על 667 .. יש לי לוח אם של gigabye m55s-s3 . זה הגיוני ?
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
נגיד 2 זכרונות של RDRAM 256 800 וכרטיס מסך FX 5200 למשל? יהיה שיפור ? ??
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו שפגשתי אמר לי שיש אתר בעברית למחשבים, ונכנסתי לפה והייתי מופתע מהידע שיש באתר הזה. (תסלחו לי על העברית, אני לא מומחה לזה). אני מתכוון לבנות מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני מעבדים בין ה AMD 4800+ ל INTEL PENTIUM D הגירסה האחרונה. השימוש העיקרי שלי זה גרפיקה, ותיכנות. אשמח לקבל עצה, כמובן שלוח אם תואם, אם יש המלצות, אשמח לשמוע.
-
- 11 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים 2 לוחות חדשים מבית פוקסקון הגיעו לארץ ע"י היבואן "לייף מחשבים" והם : FoxConn P9657AA-8EKRS2H הלוח מבוסס ציפסט 965P שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH8R שתומך בכל סוגי ה RAID הבאים 0, 1, 5, 0+1, JBOD ומחירו יהיה החל מ 700 ש"ח עד 800 ש"ח. FoxConn 975X7AB-8EKRS2H הלוח מבוסס ציפסט 975X שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH7R שתומך בכל סוגי ה RAID הבאים 0, 1, 0+1, 5 ומחירו יהיה החל מ 1,150 ש"ח עד 1,300 ש"ח. 2 לוחות נוספים מבית אלבטרון הגיעו לארץ ע"י היבואן "רוסטק" והם : Albatron PXP965 הלוח מבוסס ציפסט 965P שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH8 שלא ממש תומך באופצית ה RAID לצערנו כמו ICH8R מה שמהווה חיסרון ללוח זה ! ומחירו יהיה החל מ 750 ש"ח עד 900 ש"ח. Albatron PX975X …
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב מבוסס על מעבד I5 , ואני ממש לא מבין בזכורנות כך שאני צריך את עזרתכם. O.C לא מתוכנן, בטח שלא לזכרונות . מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אני צריך זכרון בנפח 512 מגה למפרט שלמטה. אין OC איזה זכרון יתן לי את הכי הרבה ביצועים?התקציב הוא בערך 500 שקל חשבתי על: 512MB Twinmos 512MB A-DATA /VT איזה אחד מהם יותר טוב? או ביכלל אתם ממליצים על אחד אחר? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המחשב שלי יחסית ישן ואני רוצה להוסיף כרטיס מסך אך אני לא בטוח עם הכרטיסים מהדור הנוכחי יעבדו כמו לדוגמא AMD HD7870
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
הייתי מעוניין בהמלצות אם ידוע לכם על לוחות אם עם 2 תושבות 754, אשר מאפשרות לעבוד בצורה דואלית (או לא? o_O) ערב טוב
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג לוח אם הבא http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3206 והזכרונות האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3251 מיועד ל OC חזק ולCF
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי לוח אמ MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260) ואני לא מוצא שם את כל אפשרויות הOC כל הקטע של הזיכרונות המתחים והכל. אין לי מושג איך לפתוח את האפשרות לא מצאתי בחוברת מישהוי ודע מה לעשות? תודה מראש )
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2GB זכרונות של G.Skill 800MHz CL4 PK יהיה בעייתי להוסיף עליהם עוד 2GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6690&perur=1&t=8 פשוט יש לי זיכוי שם
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אנא דרגו את 4 או 5 לוחות האם הטובים ביותר, לדעתכם, הקיימים היום בשוק לאותו מעבד (INTEL / AMD), מהטוב ביותר לפחות טוב. אנא ציינו שם מותג, דגם וצ'יפסט (סדר גודל של מחיר אם ידוע לכם), בנוסף ציינו האם מתאים ל OC. תודה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם חדש כי שלי די מיושן... p4b533 של asus.... אתם יכולים להמליץ לי על לוחות טובים? עדיף שיהיה בksp.co.il אבל לא חייב... ואל תגידו לי סתם שם ושאני ילך לחפש.. בבקשה תגידו גם איפה אפשר לקנות אותו מחיר עד 1000 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אלא שתי הלוחות 1. http://skypc.co.il/pl_product~39213~10~0.htm 2. http://skypc.co.il/pl_product~31100~10~0.htm אני מרכיב על זה כרגע E6600 ובעתיד PENRYN , קצת OC וזכרונות 2GBX2 Cruscial Ballistics 1066 איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים ? או האם יש הצעה יותר טובה מהלוחות הללו בסביבות התקציב הנ"ל תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בסקירה זאת אנחנו מביטים אל אחד מלוחות האם המתקדמים שיש היום בשוק ליצירת תוכן - ה-Z890 AI TOP של GIGABYTE. יש כמה סיבות טובות לקנא בחיבוריות של תושבת LGA1851 של אינטללכתבה
-
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
- 4 followers
-
-
מכיוון שאינטל גם מייצרת לוחות משלה רציתי לשאול איזה לוחות הכי טובים למעבדי אינטל? האם הלוחות שלה הם הכי טובים? כמו שהבנתי ה-ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset נחשב להכי טוב! האם אני צודק? תנו עוד כמה דוגמאות ללוחות ברמה הזאת למעבדי אינטל! איתי!
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם מעבדים כפולי ליבה קור דואל 2 של אינטל החדשים מצריכים שתוכנות מסוימות יתמכו בהם? זאת אומרת האם כדי לנצל את הכח שלהם אני צריך שהתכנה שאני מריץ תתמוך בכפול ליבה? במידה וכן לא יותר עדיף לקנות מעבד אחד חזק? ומה הבדל בכח החישוב בין פנטיום ליבה כפולה לבין dual core 2 הסדרה החדשה?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-