עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לוח של פנטיום 2 השאלה בכותרת. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by Gnome,

אל תכעסו עלי אם השאלה הזאת נשאלה לפני-כן. יש לי כמה שאלות בקשר לזכרון RDRAM: 1.האם הוא באמת שווה את המחיר שלו כי הוא ממש יקר. 2.באיזה מצב ה DDR "מפסיק" לתפקד ואז דרוש כבר RDRAM (השאלה היא בערך מה יותר התפקיד שלו?) תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by Pop3Sail,

שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם חדש כי שלי די מיושן... p4b533 של asus.... אתם יכולים להמליץ לי על לוחות טובים? עדיף שיהיה בksp.co.il אבל לא חייב... ואל תגידו לי סתם שם ושאני ילך לחפש.. בבקשה תגידו גם איפה אפשר לקנות אותו מחיר עד 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by Load,

לא רציתי לפתןח ת'ראד חדש על אותו לוח אז ערכתי, יש לי 2 סטיקים של 256MB DDR 400 (SAMSUNG מדוע כאשר הDUAL DDR פועל אני רואה שהבאס של הזיכרון ירד ל333? או שזה לא קשור?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by Oprapc,

אני הולך לקנות מחשב חדש עם לוח ASUS חדש ורציתי לדעת אם RAID זה כל כך חשוב ומה זה בכלל. תודה חברה! ;D

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

מעבד,לוח אם,זכרון. מעדיף מפרט מבוסס 64BIT 2500 ש"ח ;D

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by ביז'ו המוס,

OK לאחותי קנו מחשב ביום חמישי (סוף סוף אין מריבות בין אח שלי ואחותי. אהה שקט בבית ) וראיתי בביוס שאני יכול לשנות את המחפלה. עכשיו לא ניסיתי את זה כי אני מפחד שזה יהרוס משהו.(לא מחשב שלי) אז כמה דברים. 1. איך אני יכול לדעת אם זה באמת מעבד פתוח? אם יש לי את האפשרות אז הוא כן? 2. אם אני ישנה את המחפלה ולא יעלה בהרבה את הMHZ של המעבד זה יכול לדפוק אותו? 3.אם אני כן יעשה לו OC אז מה המחפלה שהכי טוב לעבוד איתה? כי יש ראם לא משהו (512 של סמסוננג פשוט DDR 400)

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי אני עומד לרכוש זכרונות וחשבתי על שלוש דגמים שתיים של CORSAIR ואחד של MUSHKIN הדגמים: corsair: Corsair XMS Extreme Memory Speed Series, Low Latency 184 Pin 1GB(512MBx2) ECC Registered DDR PC-3200LL - Retail לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-469&depa=1 עוד CORSAIR; Corsair XMS Extreme Memory Speed Platinum Series, Low Latency (Twin Pack) 184 Pin 1GB(512MBx2) ECC Registered DDR PC-3200 - Retail לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-476&depa=1 mushkin: Mushkin 184 Pin 1GB(512MBx2) DDR PC-3200 "222 Special" Dual Pack - Retail לינק: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=20-146-…

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by miki03,

מה זה בקר RAID ומה זה עושה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  10. Started by dbx22,

יש לי לוח של ASUS דגם A7N8X-X עד איזה מעבד הוא תומך?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  11. שמעתי איפה שהוא שהלוחות אם האלה (שתומכים ב 2 סוגי זיכרון DDR2 ו DDR3) לא טובים . זה נכון ? או שזה סתם שמועה ? אם זה לא נכון , אז יופי ואם זה נכון , אז אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם שתומך רק בזיכרון DDR3 ומתאים למעבד החדש של אינטל core i7 אההה וגם שמעתי שב 2009 אינטל הולכת להוציא מעבד עם תושבת חדשה . אז כדאי לחכות למעבד עם התושבת החדשה או לקנות עכשיו ? כי אני רוצה מחשב שיספיק לי עוד כמה שנים טובות . ושאני יוכל לשדרג אותו בקלות . תודה

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  12. אני מחפש לוח אם שיש בו כרטיס מסך מובנה...ו שיש בו 4 מקומות לזיכרונות..ושיתאים למעבדים כמו Core2dou,Quad לוח אם בסגנון כמו GIGABYTE GA-EP43-DS3L .. רק שיהיה בו כ.מסך מובנה זה הכי חשוב. ושיתאים למפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W כ.מסך: Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe חובה שזה יהיה מחנות סקייפיסי http://www.skypc.co.il ועד 500 ש"ח ...(לא יותר) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by DrStyle,

יש לי מעבד E8400 (3GHZ) ועוד יש לי OC ל3.6 עכשיו הCPUZ מראה משום מה 95% מהזמן רק 2.4 מתוך 3.6 ואני לא מבין למה.. פעם ב-זה קופץ ל3.6 מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by shaike_adler,

שלום ברשותי לוח אם GA-915P של גיגה בייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1801 כיום אני עובד עם מעבד פנטיום 4 3GHZ עם סוקט 775 וזיכרון DDR2 1G האם אפשר (והאם כדאי) לשדרג את המעבד למעבד מתקדם יותר למשל E7500 או E5400 המטרה לעבוד עם מדיה סנטר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם המארזים של היום מתאימים לנהלם עם תושבת LGA1366 שאמור לצאת בקרוב. או שהמבנה שלהם שונה וצריך מארז ויהיו מארזים מתאימים? תודה רבה מראש לכולם!

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by amirofr,

שלום רב, איזה לוח מומלץ לכרטיס של ATI HD 4670? האם קיים לוח של הציפ הנ"ל התומך ביציאת SOUND דרך ממשק הHDMI? כמוכן,האם ספק של 430W "יסחוב" את הכרטיס הר"מ? עמיר

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by theguy,

1.מי מבין שניהם עדיף למשחקים? 2.מי מבין שני המעבדים עדיף ללימודים והורדות?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by Big_White,

כי אני לא מוצא לוחות אם בשבילו, כאילו יש לוח אבל ניראה לי משהו לא תקין בו כי הוא מעלה מסכים כחולים. זה לוח אם של tyan ‎

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by יניב קופר,

אני מחליף תמחשב מסוקט 478 2.8 לAMD 4400 כפול ליבה האם אני ארגיש הבדל בביצועים של המחשב הוא רק במשחקים כן אני מחליף את הלוח ברור וגם את הזיכרון ל samsung במהירות 800 זה הלוח GIGABYTE GA-M61P-S3 מארז ללא ספק HEC 6A19B ספק כח Thermaltake 400W HD יש לי שניים וגם צורב dvd asus

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by noamm,

מה עדיף לקנות שני זיכרונות של ‏1GB Samsung‎ או OCZ DDR2 PC2-5400 Value Pro Series Dual Channel

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by ronimenashe,

אפשר לקבל חוות דעת והסברים מי מהם יותר טוב, מחירים, עדיפות..... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  22. יש לי מעבד 6000+X2 ואני רוצה להתאים לו לוח טוב שמסוגל לנצל אותו בהתאמה לכרטיס המסך 7900 nvidia איזה לוח מומלץ לא SLI ושמסוגל יהיה לתת לי תמורה גם בעוד חצי שנה המון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  23. שלום לכולם אני בונה מחשב חדש, סוף סוף. התקציב הכללי הוא 5K. סביר להניח שמה שהוא לא יהיה ישאר למשך הרבה שנים אז חשוב שיהיה מתאים קדימה. השימושים הם - צפייה ב HD באיכות 720\1080 (כרגע בMKV מהרשת אבל ברגע שירדו המחירים גם מכונן בלו ריי) - עריכת וידאו (Avid, Premiere) וקצת אפטר אפקטס. - פוטושופ ופלאש ברזולוציות גבוהות. - ללא משחקים רציניים בנוגע למעבד המליצו לי על Q9300, וזה נשמע סביר. אתם חושבים שהוא יספיק ויתאים לשימושים הנ"ל? בלוחות אם אני לא מבין כל כך, אז אשמח לכמה המלצות ואם אפשר עם הסברים, יתרונות\חסרונות של הלוח וכו'. לא קריטי שיהיה FireWire עם הלוח, סה"כ זה כרטיס של 40 שקל. בנוגע לזיכרונות אני מתכנן לקחת 2X2GB. רציתי לוודא שיהיה להם שימוש, או שאין מה לעשות עם יותר מ…

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  24. כאשר כולם עסוקים בירדית המחירים של אינטל שהייתה אתמול, עם מחירי ריצפה של מעבדים כפולי ליבה ואפילו מרובעי ליבה! AMD "לא" נשארת חייבת ומשחררת את Athlon X2 6400 אטלון X2 6400 יהיה המעבד האחרון שיבוסס על ארכיטקטורת K8 והוא אמור להשאיר את AMD עדיין על המפה עד הגעתם של מעבדי פאנום מבוססי ארכיטקטורת K10 שיגיעו ברבעון הראשון של 2008 . המעבד יהיה90NM (לצערנו) תדר של 3.2Ghz! ו2MB של קאש L2 כדי שהמעבד יפעל כראוי עם הלוחות הנוכחים, צריך עידכון ביוס. המעבד יבוא עם תג מחיר של 224$ מקור: http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15483&catid=2 הולך להיות מצוין לאוברקלוק אה? ;D

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  25. או שצריך לקנות בנפרד? ויותר ספציפי: האם sempron 3200 מגיע עם משחה או שצריך לקנות אחת? ואם צריך לקנות אז מה מומלץ ואיפה לקנות?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים