עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rafi k,

יש לי128MB זיכרון ואני רוצה להגדיל אותו מחשב: INTEL CELERON 1200 MHZ AMI 6.27.10 מה אתם ממליצים לי?

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by amits1995,

אין לי כרגע לוח אז אמרו לי לשים בינתיים את המעבד בתוך נייר מקופל, זה לא יפגע במעבד נכון?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. אני לא יודע איך זה קרה ולמה אבל הלוח שי מצפצף בלי הפסקה ובקצב לא קבוע פשוט מלא ציפצופים שונים זה התליל באמצע הלילחה והעיר אותי לפני זה הכול עבד בסדר מה אני עושה? המעלות בסדר בדקתיח המקלדת מחוברת זה לא קול של מיקלדת

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. עוד שני זכרונות של 512 אני יכול להשים חברה אחרת איך זה הולך..ואיזה כדאי לי לקנות? ... יש לי מעבד AMD 4200 X2

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. Started by comablack,

אתמול קניתי אינטל 8400 והיום שבאתי להרכיב אותו ראיתי שיש מדבקה של ברקוד באמצע המעבד בדיוק איפה שאני צריך לשים את המשחה הטרמית נראה לי שהברקוד זה אחריות אני לא רוצה להסתכן ולהוריד אותו מה אני אמור לעשות ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. Started by dino,

כמו שאני עושה בכל סופו של יום אני גולש בכל חנויות המחשבים הישראליות שיש, גלשתי לפני כמה דקות ב-Simpletech והם מציעים למכירה AMD AXP2800 BARTON CORE, נראה לכם שזה אמיתי או שזו רק דרך להשיג לקוחות? מתן.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by amit_amit,

שלום לכולם חבר שלי לא יודע איזה ויסטה לקנות 64 או 32 ויש לו במחשב פנטיום D ובINSTRUCIONS בCPU-Z מופיע שיש שם E64 זה אומר שזה 64 BIT או 32?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי מעבד - amd athlon XP 2000+ - 1677 MHZ וקיבלתי איתו לוח אם של ECS הדגם הוא K7SOM הכל מובנה בלוח הזה כולל הכרטיס מסך (64MB) ואין לו AGP סלוט יש לו רק 3 חריצי הרחבה מסוג PCI, מישהו מכיר את הלוח אם הזה מבחינת ביצועי תלת מימד וכו' איך המחשב הזה יהיה במשחקים למשל לעומת המחשב הנוכחי שלי - פנטיום 3 1000 MHZ עם gf4-440mx ובאופן כללי איך המעבד הזה בביצועים לעומת הפנטיום 3 - קידודים - כיווץ DVD משחקים, אינטרנט וכו'.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by Haflo,

האם ללוח של GigaByte GA-7VAXP יש בעיה עם זיכרונות מסוג DDR PC2700 333Mhz???

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  10. שלום! אני נתקלתי בלוח האם הזה http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=237 זאת החנות היחידה בארץ שמוכרת אותו למיטב ידיעתי. מדובר בחברה צעירה שמאוד קשה למצוא ביקורות על הלוחות שלה באינטרנט בשפה האנגלית. אחד הייתרונות של לוחות האם הללו, זה שאם שמים 4 GB RAM במערכת הפעלה של 32BIT הלוח אם הזה,מקצה 1GB לכרטיס טלוויזיה או משהו בסגנון הזה. לפי מה שהבנתי זה שהם ממש מתמחים בלוחות אם למערכות HTPC אני מאוד מעוניין לרכוש את אחד הלוחות החדשים שלהם שצרכים להגיע לארץ בקרוב, אבל אני קצת חושש בגלל שהם לא מוכרים בשוק שלנו והאמריקאי ? כתובת האתר שלהם זה : http://www.jwele.com/motherboard.php?6 וכאן ניתן לראות רשימת פרסים שהם זכו : http://www.jwele.com/award.php אז מה אתם …

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  11. הבנתי שהם היו אמורים לצאת השבוע... אז הייתה את התערוכה בוורשה, ונראה טוב. מתי נזכה לראות את ה-Phenom X4 למכירה בארץ? :<

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by daniel.segal,

שלום, ברכושי יש את לוח האם MSI K9N6PGM2-V2 רציתי לשאול כמה סלוטי זיכרון יש לי בלוח זה?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. http://www.kingston.com/dataSheets/HX316C10F_8.pdf http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c11s-8gis יש לי את הGSKILL, ואני יכול לקנות מחבר את הקינגסטון, האם אפשר לשלב ביניהם בלי לפגוע בביצועים על המחשב? זה הלוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4971#ov תודה רבה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. המחשב שלי יחסית ישן ואני רוצה להוסיף כרטיס מסך אך אני לא בטוח עם הכרטיסים מהדור הנוכחי יעבדו כמו לדוגמא AMD HD7870

15. Started by בטיטi,

1. עד היום ידעתי שמערכת הפעלה 32BIT יכולה לנצל רק עד 2 ג'יגה זכרון, אתמול קראתי בפורום שהיא יכולה לנצל עד 3.2 ג'יגה, אך לא מצאתי לכך סימוכין באינטרנט. האמנם 3.2 ג'יגה, או 2 ג'יגה ? 2. אני ארכוש מחשב עם 4 ג'יגה זכרון (ומעבד Q666), ע"מ לנצל את כל הזכרון עלי להתקין מערכת הפעלה 64 ביט, כלומר Windows XP 64BIT או Windows Vista 64BIT (?), האם המערכות הנ"ל יציבות מספיק ? (אם פורום אחר רלוונטי יותר, אשמח לדעת). תודה. עריכה : ראיתי שיש פורום WINDOWS :-)

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by amig2,

בדקתי באתר של אינטל והם נראות זהות... מה בכל זאת ההבדל בינהם? מי יותר יקרה ואיזו מומלצת? אם יש g במקום ה-p זה כולל כרטיס גרפי מובנה? ויש הבדל בין pci ל-pci 2.2?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by hagay21,

אני יודע כי הועלתה כאן בעיית הרעש בלוחות הנ"ל בעבר ורציתי לדעת האם יש איזשהוא פיתרון לבעיית רעש הרקע המחריד הזה?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  18. עשרות מדליפים לא טעו - הדיל בשווי של עד 40 מיליארד דולר לרכישת מפתחת השבבים ARM בידי מפתחת השבבים NVIDIA יוצא לדרך, ועשוי ליצור אימפריית מחשוב חדשה בעולם השרתים ומחשבי העל בסיומולכתבה

19. Started by FFOP,

התכנאי אמר לי לבדוק עם הזיכרון הזה טוב! הזכרון של -אלכסיי- משהו מכיר את החברה אזות?זות חברה טובה ליזכרון?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

מישהו יודע מתי יצאו מעבדי אטלון 64 לקהל הביבוני או "תקציבי" משהו בסגנון 100 דולר למעבד ולא 500..... מישהו יודע אם יש או תיהיה חייה כזאת?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  21. לוח האם הוא ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400 , כרטיס המסך הוא הכרטיס שהגיע איתו (אני לא מתכוון לשדרג), איזה מעבד אתם ממליצים לי לקנות ? (אני לא צריך אפשרות לשדרוג עתידי, זה שהנוכחי יעבוד בצורה סבירה). הצרכים הם אינטרנט וקצת משחקים (FIFA, NBA, לא יותר מזה) קראתי כאן על המעבד AMD Sempron Processor 2200 הבנתי שהוא יכול להתאים לצרכים שלי, 1. האם הוא אכן יעבוד בצרכים שלי ? 2. האם הוא מתאים ללוח האם שלי ? 3. איזה מעבד אחד מעט חזק יותר (בטווח מחירים של 300 - 550 ש"ח) יכול להתאים לי מבחינת המחיר ולוח האם ? (לא חייב להיות AMD, אולי סלרון ? אם כן, איזה דגם ?) תודה רבה !

22. Started by assaffa,

-------------------------------------------------------------------------------- קיבלתי מפרט למחשב(תקציב סביב 2000 ש"ח לגלישה צריבות וצפיה בסרטים OFFICE וכדומה) איך המעבד והלוח אם שנתנו לי? האם יש טובים יותר בטווח המחיר? motherboard : gigabyte 965PL full atx , Intel chipset fsb 1066-800-667(3years) = 119$ cpu : Intel dual core 2.8ghz 2mb * 2mb cache (life time = 99$ case : ez cool k110 420w true power (3years) = 43.5$ memory : 1GB ddr2 667mhz Apida brand(life time) = 60.5$ HD : hitachi 160gb sata2 7200rpm (3years) = 64$ vga : Ati X1300 cross fire vivo 256mb gddr2 = 65$ צורב DVD של LG 200 ש"ח

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by Jenia24,

אני עדיין בשלבי גישוש , אז ככה אני מחפש אם יש לוח אם זול(כמה שיותר יותר טוב בגלל זה אני לא שם תקציב הכי זול שאפשר). שמומלץ למטרות OC. אני לא צריך עליו כרטיס מסך מובנה וגם רק 2 סלוטים לזכרון יספיקו העיקר שהוא יהיה בנוי טוב לOC . הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב ההכי מינמלי. המיפרט שלי. AMD 4000X2 לוח אם חרא של FOXCONN 1GB OCZ X1600P 300W HEC ART

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by Ancient1,

יכול להיות גם Twin2X512-6400C4 מצאתי בארה"ב ב250$ בחנות.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. AMD Athlon II X3 435 GA-770TA-UD3 2 זיכרונות של G SKILL 1333HZ בגודל 2GB 2 זיכרונות של PATRIOT 1333HZ בגודל 2GB סה"כ 8GB

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים