עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hadad6,

אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב נועד לעריכת סרטים ומשחקים למי יש מבחני ביצוע בין שני המעבדים עם ליבה כפולה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. דומגאת ה E8400 ?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by Dr. David,

1. מה ההבדל בין DDR 2 533mgh ובין DDR 2 667 ? 2. במפרטי המחשבים המומלצים - כשמדובר על מעבד Intel Pentium D 805 Dual Core ולוח אם Gigabyte 945 .... מומלצים שני זכרונות DDR2 533 ולא 667 .......... מה הסיבה?

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by hag911,

המכפלה של הלוח שלי היא 6 במקום תשע, בדקתי ב-cpu-z מה עושים?? הלוח זה Asus blitz formula

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. Started by hwmenot,

שווה את ההפרש ?300 שקל יותר ל9300...

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  6. במקביל לשינויים משמעותיים במערך ההנדסה של חברת הענק - אנו מקבלים עדויות עבור שינוי מראה נוסף במראה מעבדי ה-Core העתידיים עם תוספת של המותג Evo לכתבה

7. יש לי מחשב בן 4 שעבר עם השנים מעט שיפוצים, הלוח אם לא עובד, אחרי מספר שלילות שלא מדובר בספק או רכיב אחר, המחשב כולל את הפרטים הבאים: מעבד E7300 2.67GHz כרטיס מסך ATI HD6850 1GB ספק כוח SeaSonic M12II 620W מודולרי 80+ Bronze ראם נפח 4GB (מ1GBx4) תDDR2 ברור לי שהטכנולוגיות ישנות, DDR2 ומעבד עם סקוט 775 זה יהווה בעיה וכבר עבר זמנם אך התקציב שלי בתור חייל לא מאפשר לי התקדמות גדולה מדי, אלא אם כן יש משהו שאני לא מכיר? אם זה חשוב, הלוח אם הקודם שלי היה P45-EP45-DS3L

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by mokisho,

מישהוא יודע מתי אמורים לצאת לוחות אם של אסוס בעלי ציפ X48 אני מתלבט אם להמתין או לקנות לוח בעל ציפ X38 מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  9. שלום, היום רכשתי שתי כרטיסי זכרון מבית "קינגסטון"(אני מניח). כל סטוק בנפח של ג'יגה. זה מה שכתוב על הקופסאות של הזכרונות: "KVR400X64C3A/1G". הייתי מעונין לדעת אם אלו באמת הזכרונות, מכיון שדרך התוכנה "everest", לא מוזכרת החברה "קינגסטון" והפרטים של שניהם נראים שונים. מספר תמונות: תודה והמשך יום טוב.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by Iko89,

שלום, חשבתי לאחורנה להחליף מעבד ואני מתלבט איזה לקחת יש לי סוקט 775 אני מתלבט בין E7200 לבין E8400 של-E7200 אני יקח קירור .. אם אני אקח E8300 ויעשה לו OC הוא יהיה בדיוק כמו הE8400 ? כי ראיתי שהמיפרט שלהם אותו דבר .. תודה מראש, יותם .

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by LielZ,

אוקיי אז ככה שבוע הבאה אני עומד להזמין מחשב חדש עם i5 עכשיו ההתלבטות שלי זה בין הלוח אם הזה. Gigabyte GA-P55-UD3 Gigabyte GA-P55-UD5 ההבדל בניהם הוא 410 שקל,אני רוצה לוח אם לoc חלק אמרו שיש הבדל וחלק אמרו שההבדל מזערי מה אתם אומרים שווה להשקיע ת400 שקל האלה או שזה לא יהיה כ"כ מורגש?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by King Kong,

לוח אזוס = http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1138&l1=3&l2=101&l3=0 לוח גיגהבייט = http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G ללוח של ASUS יש תוספת של VGA DVI ולגיגהבייט אין ... שניהם אותו מחיר 100$ במה הציפסט "האיכות" באה לידי ביטוי בפיצרים על הלוח ? ההבדל בין ציפסט ATI למשל ל NF זה בפיצרים ? או בביצועים גם ? כונן קשיח , USB ושאר ההתקנים ? ( עבודה מול המעבד )

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by _xyz,

יש לי שני מודולי זיכרון. ה BIOS (וגם windows) מתעלמים מהמודול שנמצא ב slot השני. אם אני מחליף בין שני המודולים - הביוס שוב מתעלם מהמודול בslot השני (כלומר, הוא מכיר רק במודול שלפי ההחלפה הוא התעלם ממנו). לעומת זה, תוכנות כמו cpu-z מזהות את שני המודולים. פרטים (מתוך PC WIZARD) : הזיכרון: מצד אחד הוא מזהה מודול של 1024MB ומודול של 512MB, ומצד שני הוא כותב "A1 : empty". למה? General Information : A0 (RAS 1, RAS 2) : 1024 (Double Bank) A1 : Empty Information SPD EEPROM (A0) : Manufacturer : PDP Systems Part Number : PSD1G400 Serial Number : Unspecified Type : DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - [DDR-400] Size : 1024 MB (2 rows, 4 banks) Module Buffered : No Module …

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. איזה לוח מבין הלוחות האלה עדיף לי לקחת אינטל 965G גיגהבייט 965G MSI 965P יש לציין שאני לא צריך כרטיס מסך מובנה אני קונה כרטיס מסך נפרד.. אז איז המבין הלוחו תעדיף לקנות..?

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  15. אז ככה, אמרו לי שכדאי לקנות את הפנום כי הוא יהיה ממש טוב. עם OC טוב, CF טוב והוא יהיה זול. אבל אני לא יודע ממש אם כדאי. יש לי תקציב ל-i7 אני פשוט לא יודע אם באמת כדאי לי לחכות או לקנות כבר את ה-i7. אני לא עושה OC עצבני וכאלה. כל פעם לעשות קצת, לא משהו מיוחד. ושאני יבין, ה-i7 לא טובים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by SnakeBite,

שלום,אני עושה קניה מחול וראיתי את המעבד הזה שם עם 12 מגה קטש עכשיו יש לי שאלה אם מישהו רוצה שאני אקנה לו כזה התנאים שלי זה 400 ש"ח מקדמה והמחיר הסופי ינוע בין 6000-7000 ש"ח מישהו מעוניין ? עידו נ.ב. אפשר גם בפרטי

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by redersh,

ככה יש שני חיבורי חשמל ללוח אחד ה12V שמאפשר חיבור של 8פינים אך 4 מכוסים חיבור נוסף הוא של מולוקס 1-צריך לחבר 4\8 פינים? 2-צריך את המולוקס? 3-למה הוא משמש תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by shimon23,

לחבר שלי יש מחשב עם לוח אם ASROCK P4I45Gx_PE (צ'יפסט I845G), עם 256MB זכרון במהירות 266MHZ (כן עדיין יש חיות כאלו). רציתי לדעת איזה קונפיגורציה תרוץ לדעתכם מהר יותר: א. הוספה של 512MB זכרון, ואז למעשה יהיה 768MB שיעבדו במהירות 266 MHZ. ב. הסרת הזכרון האיטי ועבודה רק עם 512MB זכרון שיעבדו ב400MHZ.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. שלום, החלפתי כרגע לוח לסוג ASROCK P4I65G עכשיו אני מעוניין לחבר את החיבורי USB שיש בחזית של המארז ללוח אם החדש אני מנסה לחבר כמו שכתוב בספר הבעייה שלא רשום כלום על הכבלים,יש 2 כבלים שמחולקים כל אחד ל-4 שבכל רבעייה יש את הצבעים אדום לבן ירוק שחור. איך אני יכול לדעת מה מסמן כל כבל אם לא רשום עליהם כלום? תודה רבה מראש על העזרה!!

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by omri 007,

שלום, אני מעוניין לרכוש את המעבד AMD phenom II X4 955\965. איזה לוח אם מתאים לו ? עדיין לא החלטתי אם בעתיד אני ירצה לבצע OC. לכן, תציעו לי בבקשה לוח אם אחד שמתאים ל-OC ולוח אם שני שלא מתאים ואני מבקש שהמחיר יהיה הכי נמוך ביחס למטרות שלו תודה רבה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. אני רוצה לקנות לוח אם שמתאים לאובר קלוק וקרוס פייר בעד 650 ש"ח ראיתי את ה GIGABIt EP45T-DS3 http://www.skypc.co.il/pl_product~39465~10~0.htm# מה אתם אומרים? אני צריך שיתאים לאובר קלוק \ קרוס פייר ד"א זה המחשב שלי היום : e6400 msi 975x platinum CF HD4850 OC #665 ocz 4G ddr2 HEC550 ד"א הספק יחזיק CF???

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by shloosh,

האם יש דרך לעדכן את הביוס דרך הווינדוס?? פשוט אין לי כונן פלופי...בעעעע

23. במבט לעתיד מה כדאי לי לקחת AMD 3800 DUAL CORE+6800GS או: AMD 3200+7800GT כמובן מיועד למשחקים, האם בעתיד יצאו משחקים הדורשים מעבד כפול ליבה? הכפול ליבה יתן לי יתרונות בכמה שנים הבאות לגבי משחקים? או שהכפול ליבה נועד אך ורק לעריכת סרטים וכד'.. ?! אם אלך על החבילה הזאת אצטרך לשדרג בסופו של דבר את הכרטיס בלבד. או שכדאי לקחת 3200 חד ליבה הידוע ביתרונותיו כיום למשחקים בניגוד לכפול ליבה +7800GT כרטיס חזק כיום אבל בעוד כמה שנים ישחק ולא יהיה שווה גרוש. אם אלך על החבילה הזאת עוד כמה שנים אצטרך לשדרג גם כרטיס וגם מעבד

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by Discreet,

יש לי זיכרון של מושקין דגם : DDR2 EM2-6400 האם אני צריך להביא אותו זיכרון כדי להגדיל ל4 ? התיזמונים שלו הם 5-5-5-18 והוא 2GB אני מחפש עוד סטיק של 2.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  25. דור מעבדי ה-Core ה-14 השולחני של אינטל לא צפוי להביא איתו תוספת לכמות הליבות הזמינות ברוב רמות המחיר, בניגוד לדיווחים מוקדמים אופטימיים מעט יותרלכתבה

דיונים חדשים בפורומים