מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אז קניתי 2 ג'יגה של Mushkin מהסדרה(?) Enhanced. 800 mhz CL4 4-4-4-12 2.1V קודם כל רציתי לשאול מה הדעה שלכם לגבי הבחירה הזו ושנית לשאלה: לפי המשקל שלהם אני מניח שההיטסינקים שלהם עשויים מאלומיניום, אז האם כדאי להחליף את ההיטסינק שלהם להיטסינק מנחושת(שהיה על הזכרונות הקודמים). עריכה: עוד שאלה שכזו האם בגלל שהלוח תומך ב 667 Mhz זה יפגע בתזמונים וכו'? הוא שפשוט יפעל ב 667 mhz באותם התזמונים?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מחשב ישן p4 1.7 סוקט 478. ראיתי ביד שניה כל מיני מעבדים 2.8 סוקט 478 במחירים ממש נמוכים.. האם רק את הסוקט צריך לבדוק והמעבד 2.8 פשוט יעבוד מעולה על המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מתי אמור להגיע לחנויות הדור החדש של (Pentium D (9xx שיחליף את סדרת 8xx? תודה ושבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה עדיף לפי רמת ביצועים? INTEL P4 XEON 2GHZ או 2.4C GHZ ההפרש בינהם במחיר הוא בערך 10 שקלים... דרך אגב... הזיאון בכלל יעבוד עד מחשב ביתי או שהוא נועד אך ורק לשרתים? ועוד משהו? מה יכולות האוברקלוק ל הזיאון מול ה2.4?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ליבת Winchester לליבת Venice? לפי מה שהצלחתי להבין מגוגל וכ'ו זזה שVenice זה חדשני יותר זה נכון,?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן מה שדרגתי את המחשב (ראו מפרט). כמו במחשב הקודם, גם כאן כשאני לא משתמש במחשב אני מעביר אותו לשינה במצב S3, שמכבה מאווררים, דיסקים וכו'. הבעיה היא זמן ההתעוררות ממצב השינה הנ"ל. במחשב הקודם, קליק מקלדת או עכבר היו מעירים את המחשב תוך שנייה או שתיים. אבל עם המחשב החדש זה לוקח כ-10 שניות. זמן ארוך ומעיק. אני חושד שזה קשור ללוח האם החדש: Gigabyte P67A-UD3-B3. אשמח לכל עזרה שהיא. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הבנתי שהם היו אמורים לצאת השבוע... אז הייתה את התערוכה בוורשה, ונראה טוב. מתי נזכה לראות את ה-Phenom X4 למכירה בארץ? :<
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי Gigabyte Pentium4 Titan 533 Series GA-8IEX/8IEXP כרטיס הקול ONBOARD שעליו לא עובד טוב עם ה JOYSTICK -GAME PORT ולכן אני צריך להתקין כרטיס קןל חיצוני נוסף, הבעיה היא שבהתחלה זה עובד טוב אבל אחרי זמן קצר מתחילות נפילות והתקעויות מערכת ההפעלה היא XP PRO למעשה הנפילה הראשונה קרתה אחרי שהעלתי את המחשב בפעם הראשונה לאחר שביטלתי את כרטיס הקול ב BIOS אגב לא ביטלתי בשלב הזה את יתר תת הרכיבים שעל כרטיס הקול בשלב הבא נדפק כרטיס המסך והמחשב עלה ב4!!! COLOR פירמטתי והתקנתי את WIN XP מספר פעמים כולל כאשר כרטיס הקול הנוסף כבר בפנים כלום לא עזר זה עבד טוב לזמן קצר ואחר קרס אני יודע שהסידור הזה אפשרי מישהו יכול להסביר לי איפה אני טועה ? תודה אבישי
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תשמעו האמת זה שווה את ה1000 שקל הבדל? ( גם בלוח אם) כי נגיד אז עוד 2-3 שנים אני אשדרג את שניהם ביחד אז האם זה שווה כן או לא
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום ידידי המלומדים הרכבתי לעצמי מיפרט - שאני מאוד מרוצה מימנו = והרבה הרבה ביזכות הפורום הזה מעולם לא הגדרתי שאני מעוניין בOC = אבל מעניין אותי לדעת...אם פעם בעתיד אני ירצה להגיע לזה מה הפוטנציאל ? מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O זיכרונות: SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4: לוח של אסוס http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 מה שאני שואל זה - מה פוטנציאל ההמהרה שיש לחומרה הזו ( אם בכלל)? 1 למעבד ? 2. לכרטיס המסך ? 3. לזיכרונות ? THX(מי יודע = אולי בעתיד אוכל לשחק עם זה?)
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
למעבדים ראשונים של P IV (גדולים )Sdram או DDR בבקשא תצרו איתי קשר אמיל 057-484-989
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד Intel Xeon E5405 QuadCore עכשיו השאלה היא: האם אני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה 64BIT או שאני חייב מעבד AMD שתומך ב64BIT? תודה לכל העוזרים ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש לי את ההאפשרות לקנות מעבד E6600 או בצורת BOX או בצורת TRAY . ה-TRAY יותר זול. מה ההבדלים בינהם ובמה לבחור??
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי אני מחפש זיכרון איכותי אם צ'יפים איכותים למקרה שארצה לבצע OC מצורפת תמונה עם הזיכרונות שאני מתלבט בניהם תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם עדיף מקל זיכרון אחד של 2GB או שניים של 1GB?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש לוח למחשב סלוני, ראיתי שהלוח של asus ה p7 מתאים, לי כרגע יש לוח ישן p5w dh שיש לו הרבה פיצ'רים, האם ה p7 נחשב לטוב יותר, עשיר יותר, או אולי כדאי לרכוש לוח אחר למחשב הביתי ולהעביר את הלוח הישן לסלון
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה אליכם. יש לי לוח אם ישן יחסית(קניתי בתחילת 2004) שהמהירות המקסימלית שלו היא 266MHZ ואמרו לי שרק זיכרון שמהירותו מגיע עד 266MHZ או פחות ולא יותר יוכל לעבוד אצלי, וחלק אמרו לי שאם אני נגיד יקנה זיכרון של 333MHZ או יותר, אז הזיכרון יעבוד במהירות 266MHZ עדיין , כלומר הוא יוריד את מהירותו נגיד מ-333MHZ ל266MHZ. רציתי לשאול מה נכון מבין השניים ובכלל אם המהירות 266MHZ נחשבת סבירה כיום שמסוגלת לסחוב משחקים חדשים כמו למשל AGE OF EMPIRES 3, BLACK AND WHITE 2 ועוד. תודה לכם על העזרה, להתראות.
-
- 13 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי לחסוך זמן ותבכול למי שחושב להרכיב בקרוב מחשב עם מעבד Athlon 64: אם חשבת להשקיע בזכרון DDR 400 CAS2, וגילית שה- TwinMOS TwiSTER הוא הזכרון הזול ביותר, ראה הוזהרת! קניתי לוח Asus K8V Deluxe, אחד מהלוחות הדי מומלצים, שאפילו קיבל ציונים לא רעים מ- Tom's בנושא תאימות לזכרונות. בנוסף קניתי את הזכרון הנ"ל בגלל מחירו הזול יחסית (פחות מ- 700 ש"ח ל- 512MB - כמעט הזול ביותר עבור CAS2). בקיצור - הזכרון הנ"ל תוקע את המחשב בצורה יסודית, כך שאפילו ה- VGA לא מתעורר! קיבלתי הודעות ב- POST המדבר של ASUS בסגנון "System failed due to CPU overclocking error", שזו כמובן שטות, מכיוון שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג בלוח זה לא דרך ה- BIOS, אבל מה לעשות שבכלל לא הגעתי לשלב שהמחשב עלה כדי שאוכל ל…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי לוח-אם של asus דגם p4v533-mx לפי האתר של אסוס הלוח מתאים למעבד עד 2.8gh בבדיקה של אורסט מקסימום cpu 3.06gh אם אשדרג את המעבד הנוכחי שהוא 2gh למעבד גבוה יותר נאמר 3gh האם זה יעבוד דבר שני אם אשדרג למעבד 2.8-3gh בבאס 800 באיזה מהירות הם יעבדו מאחר והלוח הוא בבאס 533 ובסוקט 478
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לפי בנצק'מרקים שראיתי בכל מיני אתרים באינטרנט הp4p800 D לקח את הp4c800 D בביצועים במשחקים. חשבתי אליי והגעתי למסקנה שאם אסוס ניסו לדמות ב p4p800 את ה- PAT שקיים ב- 875 אולי זה יצר יותר ביצועים יותר חזקים במשחקים ובp4c800 לא היה צורך לעשות PAT מכיוון שזה בנוי על 875 שלא כמו P4P800 שמבוסס 865 אולי זה יצר ביצועים יותר טובים בP4P800? מה אתה אומרים...אני חייז עזרה כי אני מתלבט בין השניים את מי לקנות??? תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יחש לי חבר שלא מבין במחשבים, ואתם יודעים, המקרה רגיל, המחשב מיועד למשחקים והוא חושב שאינטל יותר טוב. אז אתם יכולים להביא לי הרבה קישור לבאנצ'מרקים בין מעבדי איאמדי 64 לאינטל, במשחקים כבדים? ואם אפשר אז גם בתוכנות כבדות וקידודים, שם אמור להיות לאינטל יתרון. בבקשה תביאו כמה שיותר באנצ'מרקים, תודה. שאולי
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום , יש לי 2GB של twinmos 800mhz ואני רואה שהם פועלים רק על 667 , איך אני מעלה אותם ל 800 ?!#@ תודה על התגובות
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הי, לידעתכם, לפני מספר ימים בניתי (בהמלצתם ובעזרתם האדיבה של מספר אנשים מפורום מפרטים) מפרט מחשב שכולל בין השאר: - לוח אם של Epox 8KDA3J - 2 זכרונות 512MB של GEIL כבר הזמנתי את המפרט מהחנות, ואז במקרה הורדתי את ה USER MANUAL מהאתר של אפוקס, וגיליתי להפתעתי שהלוח לא יעבוד טוב עם שני רכיבי זכרון זהים (ראה תמונה מצורפת מתוך המסמך) בנוסף מסתבר שהפיצר CoolnQuiet לא מאופשר אם יש יותר מזיכרון אחד. לידיעת כל מי שמשתמש בלוח זה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-