עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שיניתי את הנושא........ -------------------------------------------------------------------------------- http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=p4mam2-v P4MAM2-V דגם MSI הסוקט 478 תודה על הלינקים הבעיה שאני לא מצליח להבין מה מתאים מבין כל ההצעות דבר ראשון השאלה על איזה סוקט מדובר 775 או 487. ואני מניח שאתה מחבר כרטיס מסך AGP ולא צריך אחד על הלוח אם בכל מקרה יד 2 תהיה בחירה טובה http://hwzone.co.il/tradezone/showcat.php/cat/26/page/2/perpage/9/sort/7 http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=6&SalesSubCatID=174&SalesSubCat3ID=72&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=185&Info= עם קצת מיקוח, אפשר למצוא לוח ב100-150 שקל…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לשים שני זיכרונת DDR במהירות שונות כאילו אחד של 333 ואחד של 400? אם אפשר אז זה יעבוד ב333 נכון. דבר שני זה אם יש לי זיכרון אחד של 512 400 של סמסונג ואחרי חודש כבר לא מוכרים סמסונג האם אני יכול לשים של חברה אחרת? והאם הם יעבדו בDUAL DDR (בהנחה שהם אותו מהירות) אם לא הם יכולים לעבוד בכלל?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by Cooler-Master,

במהלך שיטוטי באינטרנט מצאתי ביקורת וידאו על הלוח הזה. מישו מכיר את הדגם או שזה דגם חדש? הנה קישור לביקורת: http://www.3dgameman.com/vr/coolerguys/mobilemaxx_hd_rack/video_review.html

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by shirNoshe,

מהירות ה-FSB של ה-805 ללא OC היא 533. באיזה מהירות מקסימלית יעבדו זכרונות 667 ?

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by adirze,

אני כבר מתבלט דיי הרבה זמן איזה מהלוחות הוא הלוח המתאים ביותר אני אשמח לקצת עזרה בנושא. התקציב הוא בעקרון 1000+- אפשר לחרוג מעט אם זה כדאי והכרחי. הייתי רוצה שהלוח יתמוך אם זה אפשרי ב-SATA2 , שיתמוך ב - CORE 2 DUO אקסטרים במידה שאני ארצה לשדרג בעתיד את המעבד ולהישאר עם הלוח הנוכחי ואולי להחליף עוד כמה דברים קטנים, זיכרונות במהירות 800 , ואם אפשר גם ב-CROSSFIRE אני יודע שיש דיי הרבה דרישות אשמח ללוח שמכיל את רובם לפחות ,בנוגע ל-OC יש אפשרות בעתיד לOC קטן. ישנם כמה לוחות שאני מתבלט ביניהם הבנתי שה-DFI INFINITY 975X תומך בזכרונות במהירות 800 לא באופן טבעי אלא עם סוג מסוים של עדכון/מוד או משהו כזה האמת שאני לא רוצה כ"כ להסתבך אם מדובר בדבר שהוא קשה לביצוע או שדורש פתיחה של המ…

• 14 תגובות
    • 690 צפיות
  6. שלום חברים אני צריך המלצה ללוח אם למפרט הבא עד תקציב של 850 ש"ח + -: מעבד E6600 כרטיס מסך LEADTEK 640 MB GTS זכרון 2GB של KINGSTON הרד דיסק SAMSUNG 320 GB kj + WD 160 GB צורב NEC 7173 + LITEON אני מתלבט בין הלוחות הבאים: ASUS P5K Gigabyte GA P-35 DS3 אשמח לעצתכם דן

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by ratzabi,

למישהו יש נסיון עם המעבדים האלה ומשחקים? המשחק Counter-Strike יפעל עם המעבד הזה? (או כל משחק/תוכנה אחרת) תודה לעונים...! מנהלים אם זה לא קשור לפה אז תעבירו את זה בבקשה לאן שזה יותר קשור.

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  8. הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD ATHLON 64 3000+ OEM 1,090 ש"ח Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170 ש"ח EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח A-DATA 512MB PC 4000 DDR 500 805 ש"ח סה"כ 2,721 ש"ח אז זה המפרט שהכנתי (זה מה שאני צריך)... אני אוסיף בהמשך עוד 512 MB לזיכרון אבל כרגע יש לי כמה שאלות קטנות. * מישהו יודע כמה זמן יש אחריות על הA -DATA ? * האם DDR500 שווה את ה150 ש"ח הפרש כאשר אני מתכנן לעשות על המחשב הזה OC? * באיזה עוד חנויות מוכרים את הEPOX NFORCE 3? שהוא הכי מומלץ כרגע? כי מצאתי אותו רק בדובים... ??? תודה.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by snop,

שלום, אני צריך לרכוש זכרון של 4GB במהירות של 800. בדקתי בכל מיני אתרים ובחנות אחת בקריות והומלץ לי מאוד על כרטיס זכרון של Patriot. הדגם המומלץ זה זה : PATRIOT PVS24G6400LLKN Extreme Performance DDR2 4GB Dual Channel 800MHZ CL4 + 3D Mark Vantage ומצאתי קישור לדגם הספציפי בחנות אחרת ממה שהייתי - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5929 מי זאת החברה הזאת ? אמינה ? טובה ? יש המלצה עליה ? איך הכרטיסי זכרון ? אני פשוט הכרתי עד היום את של OCZ, של Kingstone ושל CORSAIR. אשמח לקבל עצה האם הכרטיסים שווים ומעולים, אם לא אשמח גם לקבל המלצה לאחר עד 400 ש"ח (לא משנה לי אם זה 2X2 או סטיק אחד של 4 הייתי מעדיף אחד, אבל אמרו לי ש-DDR2 כמעט ולא נמכר בסטיק אחד בגודל כזה)…

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  10. שלום, החלפתי כרגע לוח לסוג ASROCK P4I65G עכשיו אני מעוניין לחבר את החיבורי USB שיש בחזית של המארז ללוח אם החדש אני מנסה לחבר כמו שכתוב בספר הבעייה שלא רשום כלום על הכבלים,יש 2 כבלים שמחולקים כל אחד ל-4 שבכל רבעייה יש את הצבעים אדום לבן ירוק שחור. איך אני יכול לדעת מה מסמן כל כבל אם לא רשום עליהם כלום? תודה רבה מראש על העזרה!!

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by RavenTouch,

היי, אני מעוניין לקנות זכרונות חדשים למחשב בחנות שיש לה סניף בפתח תקווה כרגע אני לא יודע איזה זכרונות לבחור יש מבחר עצום אשמח לעזרתכם המפרט שלי הוא וינדוס 8 לוח אם DX58SO Intel מעבד i7 920 כרטיס מסך Radeon 8200 אם צריך פרטים נא להגיד תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  12. יותר יקר מחנות המפעל של מיקרון ב 10$ http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-546&depa=0 קשור לחנות המפעל של מיקרון לאותו מוצר: http://www.crucial.com/store/PartSpecs.asp?imodule=BL6464Z402&cat=RAM

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by yaronmina,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח Asus P5K/EPU אני משתמש ביתי שלא מרבה לשחק עם המחשב אשמח לתשובה.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by fantax,

האם יש הבדל בין nForce 3 250GB ל-nForce 3 ultra ? מה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. מעוניין לשפץ מחשב ישן שקיבלתי מחבר, וברצוני לקנות לוח אם כמו שרשמתי בכותרת. מה שמצאתי עד עכשיו שמתאים: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_29_427_527&products_id=4732 צריכים מאוד בסיסים בעיקר אינטרנט. עדיפות לחנות באיזור חיפה. תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. לחבר שלי יש p4 2.6 Ghz HT (northwood) ושני סטיקים של 256 MB 400 MHZ cl2.5. עכשיו הוא רוצה להוסיף עוד 512MB 400Mhz cl2.5. יהיה הבדל אם הוא יקנה עוד סטיק אחד של 512 או סני סטיקים של 256? (יש לו עוד שני מקומות פנויים) הלוח אם שלו הוא Asus p4p800. תודה!

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by giloman,

אני רוצה לקנות מעבד AMD 64 3200 מה יותר טוב -מבחינת ביצועים!!! -ליבת קלוהאמר או ליבת ניוקסל ? ואם אני קונה את הלוח של EPOX דגם :8KDA3J השאלה על הלוח היא : יש לי מארז מידי טאוור טוב ומושקע מאוד (עם הרבה מודים ) שרשום ל הקופסא שלו P4\K7 והAMD 64 הוא K8 אז אני רוצה לדעת האם המארז יתאים ללוח ?

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by lipact,

שזה 4 core? אמרו לי ב 7.8 אני לא יודע עם זה נכון ושווה לחכות או שאני יקנה ב 22.7 אני מפחד להתאכזב

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  19. למה העררכה נקראת nForce4?

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  20. אז ככה , כמו בכותרת = עוד שעתיים בערך אני יוצא ל KSP לקנות את המפרט שבתמונה - צריך את דעתכם בנושא ואם יש רכיב מומלץ אחר במחיר בערך זהה אשמח לשמוע !! זה מחשב שהולך להשאר איתי בערך 2-3 שנים וישמש למשחקים בעיקר. *נ.ב יש לי כבר כרטיס מסך ושאר רכיבים (אפשר לראות במפרט הנוכחי) ולא להתייחס לספק ולמארז שבצילום מסך - זה לא מיועד למחשב הזה.. היתה לי התלבטות האם ללכת כל DDRII 1066 ובסוף ירדתי מזה.. ההפרש במחיר לא כזה רציני - 70 ש"ח. הקטע הוא שה REAPER 1066 באים בתזמונים של 5-5-5 וה 800 באים בתזמונים של 4-4-4 .. מה עדיף ? תדר גבוה או תזמונים נמוכים (לשימושים שלי..) ? האם המעבד הוא בחירה טובה ? אין לי בעיה להוסיף מעט ל Q6600 .. אבל הבנתי שה 8400 עדיף ממנו למשחקים.. (אמת או לא ?) ואיך…

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by Master Boo,

מה הInterleaved אומר? אני צריך להעביר אחד מהסטיקים סלוט? או שזה לא משנה? תודה!

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  22. היי לכולם מחר אני הולך להזמין לוח אחד משתי אלה : אבל אני מאוד מאוד מתלבט שניהם יקרים בסיבות 1600 ש"ח הלוח ASUS BLITZ FORMULA או ASUS P5K PREMIUM /WIFI שתי לוחות ממש טובים ואותו מחיר ה BLITZ יותר יקר ב50-100 ש"ח אז ראיתי ב www.tomshardware.com הוא מאוד אמין וידוע .. ראיתי שה P5K יותר חזק בהכללל .. תראו אז מי עוזר לי מה להחליט בבקשה ? יש לי מעבד Q6600 וכרטיס מסך X1950 PRO ו קיט של GEIL 2GB 800 Ultra תודה אני מקווה שרק אנשים שבאמת יכולים לעזור שיגיבו תודה חבר'ה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by XqGEX,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת לוח אם חדש יש לי מעבד Q6600 כרטיס מסך 8800GT המחשב משמש בעיקר למשחקים.... הלוח הקודם שלי (STRIKER EXTREME) שבק חיים... יש לי מערכת קירור מים למעבד כרטיס מסך (וגשרים/מוספטים ללוחות מסדרה ASUS 1) אני מעונין לעשות למחשב OC לסביבות ה 3.2 -3.4 אני מוכן להשקיע עד 1,600 שקל אבל רצוי שזה יהיה פחות... אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם... יוגב

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by demonshlomo,

יש לי שתי סטיקים של 256 מב עם מהירות 333! אני רוצה עוד שתי סטיקים,והשאלה היא האם אני יכול לשים זוג שונה מהזוג שיש לי עכשיו?(ושיעבדו ביחד!) ואם אני יעשה שיהייה לי 4 סטיקים אותו דבר זה יהייה יותר טוב משתי זוגות?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  25. מה זה צ'יפסד למה הוא מועיל ולפי איזה סדר הוא הולך?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים