מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי DUAL CHANNEL מאפשר לשים רק 2 סטיקים של ראם שיפעלו, לא ככה? או שאם יש לי 4 סטיקים יקלטו כולם? ומה בדיוק DUAL CHANNEL עושה?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הלוח הנ"ל מהמציאון של נועה שם הוא נמכר ללא הבאנדל. איפה אני יכול להשיג פאנל I/O אחורי בשבילו ?
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אתחדש במחשב חדש, אך שמעתי שיצא דור חדש של מעבדים לחברת אינטל. רציתי לשאול מה צפי ירידת המחירים למעבדים הקיימים בשוק היום ובכמה מחירם יירד? האם כבר המחירים ירדו ומורגשים היטב? תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עכשיו מרכיב מחשב חדש (מחליף לוח מעבד וזכרון) אני רוצה לרכוש I7 I930 לוח X58A-UD3R בעקרון על שני המוצרים האלה אני דיי סגור, אלא עם יש הצעות אחרות. זכרונות 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600MHZ יש חברה שיותר מומלצת? או דגם אחר?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להוסיף (בעזרתכם האדיבה) 2 סטיקים של 512 מגה של חברת A-DATA. השאלה היא אם הוספת 2 סטיקים של 512 בנוסף לשני סטיקים של 256 יפגעו בתכונת ה-Dual Channel, (הסטיקים הנוכחיים פועלים בDual Channel). והאם פעולה זו תועיל איכשהוא לפעולת המחשב הסדירה (כלומר חוץ מההוספה של נפח הזכרון עצמו). תודה וחג שמח, דוד.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מזמין מחשב מTMS ונגמר להם במלאי הזיכרון הזה: .Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK http://tms.co.il/product/4754 הם הציעו לי להחליף בזכרון A-Data הזה: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-1066 Vitesta Heatsink. http://tms.co.il/product/5498 האם ההחלפה שווה?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, בתור משתמש כבד ועורך וידאו, מיציתי כבר את ה2x1GB 800mhz CL4 של חברת OCZ שברשותי. אני מעוניין לשדרג את המערכת ל4 ג'יגה זיכרון. הלוח שלי תומך עד 1066mhz אז אני אלך על המהירות הזו. כרגע התכנון הוא לקנות את הREAPER של OCZ, עם 2 סטיקים של 2 ג'יגה וCL5 במחיר של 670 שקל. אני עתיד "לסחוט" את הזכרונות הללו, אז אשמח לשמוע הצעות לזכרונות נוספים שיעמדו בעומס רב יותר, כשנכון לעכשיו התקציב אינו מוגבל. כמו כן, קנייה של 8 ג'יגה זיכרון לא באה בחשבון מסיבות שלא אפרט (ואינן קשורות למערכת ההפעלה). תודה מראש. נ.ב הזכרונות לא מיועדים לאוברקלוק.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מוכר את הכרטיסי מסך שלי והציעו לי 3570K במקום אחד הכרטיסים - Gigabyte GTX 560 Ti OC השאלה שלי היא אם כדאי לי לעשות החלפה על המעבד.. יש כרגע ברשותי 2500K
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום! אני ארכיב את המערכת החדשה שלי עוד כחודשיים ואני יודע שחשוב להפטר מחשמל סטטי לפני שבאים במגע עם כל חלק אלקטרוני ובמיוחד חלקים של מחשב בגלל רגישותם. אז, יש איזו שיטה לעשות זאת? תודה רבה לכולם!!! נ.ב - הנושא מתאים לפורום מפני שהפורום עוסק גם בהרכבתם של חלקים כגון לוחות אם , זכרונות, מעבדים....
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי הביא לי קינגסטון KTM0055/512 (זה סטיק של 512SDram PC133) עכשיו הזיכרון הזה לא עובד לי על המחשב...וגם לא עבד לו על המחשב...השאלה מה אני עושה איתו?? למי אני מחזיר?? מי היבואן של קינגסטון בארץ.??
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT IT7 MAX לפי המדריך של הלוח (שיצא רק כשקניתי את הלוח) הלוח תומך בזכרונות DDR עד למהירות של 266. רציתי לשאול האם ע"י עדכון הביוס לגרסה עדכנית הלוח יוכל לתמוך בזכרונות יותר מהירים. נכנסתי לאתר החברה וראיתי שיש עדכון ל-BIOS שמשפר תאימות של זכרונות של עד 400: http://www.abit-usa.com/downloads/bios/bios_revision.php?categories=1&model=33 אבל בגלל שאני לא בטוח שהבנתי - אני רוצה לשאול אתכם. אז מה אתם אומרים - ניתן או לא? ואם כן - לאיזה גירסת BIOS לעדכן? - להכי עדכנית או לאחת ספציפית. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל קודם אני רוצה ללמוד על החומרות יותר לעומק על מעבדים למדתי ועכשיו אני רוצה להתמקד בלוחות אם. האם מישהו יכול לרשום הסבר רציני על לוח אם ולא מה התפקיד שלו.. אילה איך הוא נמדד על-פי איזה קריטריונים, ואני רוצה מעבד אינטל E6600\E6400\E6300 אז אם אפשר גם לתת לי כמה דגמים מומלצים ופירוט שלהם.. תודה רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
1) האם הלוח הזה נחשב MATX ? 2) האם כדאי להשקיע על הלוח לעיל לעומת 780G ? 3) איזה לוח אם מומלץ מתחרה יש לאינטל (MATX כמובן) שכדאי לי לשקול כנגד הלוחות שציינתי לעיל ? לגביי תקציב אני רוצה לשמוע על ההצעות שלכם והתגובות שלכם בטרם אחליט g0vner_x3
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
צריך הצעה ללוח אם יוקרתי.. ראיתי את הASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP אם אני לא טועה הוא כבר שנה פלוס בשוק. אבל בקשר לאיך שהוא נראה, פשוט מדהים! אחד הלוחות היפים ביותר. אז חשבתי אולי יש לוחות אם של אסוס יותר טובים במחיר שלו שזה 1200 שקל. בתכל'ס אני צריך לוח אם שיראה יפה ויוקרתי על מנת למכור אותו בעתיד סתומרת עם המערכת היוקרתית שאני בונה שתתישן טכנולוגית עם השנים. חשוב לי גם המותגים בגלל זה הלכתי אך ורק על אסוס כי הם מובילים בלוחות אם. אני מחפש כמו שאמרתי לוח אם יוקרתי לא גיימרי שיראה טוב ויפה ושהביצועים יהיו יותר טובים עם רוב הטכנולוגיות החדשות שזה כניסת HDMI , FIREWIRE לא דרוש לי הSLI וחשוב לי גם תמיכה בצ'יפסט מעודכן P35 או NFORCE 680 חשוב גם תמיכה בWIFI . ורציתי ל…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מתלבט מאוד בין השניים . ראיתי המון אנשים עם האסוס ומשום מה לא ראיתי אף אחד עם הגיגבייט... יש סיבה לזה ? יש משהו לא טוב בלוח של גיגבייט ? הם בעיקרון כמעט אותו מחיר , ואני לא יודע מה עדיף .
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מידע לגבי תרומת הרכיבים במחשב למשחקים. מה הזכרון עושה? מה המעבד ומה הכרטיס מסך? יש איזה טקסט על זה? אם אני מוצא תקלה במשחק , איך אני יודע מאיזה רכיב זה נובע? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי לוח אם של MSI דגם COMBO 915P הגירסה הראשונה ויש לי זכרון של 2X256 DDR 1 והלוח תומך עד 2 גיגה זיכרון או לDDR1 או לDDR 2 באתר של החברה זה אומר הזכרונות תומכים עד 533 DDR 2 ומלעלה ועכשיו לשאלה אם אני אשים שני גיגה זיכרון של DDR 2 של תדר 667 האם זה יעבוד ? על תדר העבודה הנ"ל ? או שמא ישאר על ה 533 ? או שאולי זה בכלל לא יעבוד עם 2 גיגה זכרון למרות שבאתר של MSI זה אומר שזה מגיע עד 1 גיגה ? ASHER
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נכבה, מבדיקה עולה כי הכאבלים (או איך שלא רושמים את זה) מנופחים... עכשיו אני מחפש לקנות לוח אם, בחנות מחשבים שראיתי אין להם בטענה שהוא ישן והם רוצים 850 על החלפה ללוח אם של אינטל+מעבד+זכרונות. לא הגיוני לי המחיר... אני רוצה לקנות רק לוח אם את ההרכבה אעשה לבד, זה שטויות. ראיתי את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11711 האם הוא מתאים? אם לא אשמח לכיוון...תודה!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1.מה עדיף חברת ksp או ivory? מבחינת שירות ואחריות? אם למישהו היה תקל איתם נא לספר..! 2.לגבי זיכרון איזה חברה עדיף? starex ceon Kingston מה אתם אומרים על כל אחת מהחברות? 3.בחברת איבורי מציעים לי לוח אם כזה: ASUS - m2nmx ובקי.אס.פי מציעים לי לוח אם כזה: ABIT NF-M2s AM2, nForce 6100, DDRII 800, PCI-E מה עדיף? מישהו מכיר בכלל את חברת אביט? 4.לגבי ספק כוח:יש למישהו המלצה על חברה? ועל וואט מומלץ?(רק אל תביאו לי משהו יקר נראה לי מקסימום 200 שקל) האם מספיק הספק כוח שמספקים לי עם המחשב(אני חושב לקנות Athlon64 3800+ Socket AM2 ),או שזה בכלל לא קשור? והספק זה קניה נפרדת בכלל?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני קונה חלקים ומרכיב לבד ורציתי לדעת האם המעבד i7 4790 box מגיע עם משחה טרמית (אם לא אני יקנה tray ) או שיש איזה קירור שאתם ממליצים לי לקנות שכולל איתו משחה טרמית(רק שיהיה מקיאספי או איבורי לצערי אני קונה משם...) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק להמלצה על לוח אם ל Core I7 אני לא מתכנן על אוברקולקינג רצחני, וגם לא על מערך SLI או CROSSFIRE חשבתי בכיון של הX58PRO של MSI, כי הוא זול יחסית, השאלה היא האם כדאי להשקיע עוד 60$ (אני מזמין מNEWEGG) לP6T או ללוח של אינטל? מודה מראש על העזרה....
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא D850GB =) (של אינטל כן כן לא תומך באובר קלוק זקן ולא לצחוק :<<<) האם הוא תומך ב 533MHz Bus? יענו 133 TRUE SPEED? אני נישבע לכם שאני מנשק לעוזרים את הרגליים 8)
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי שאני מעוניין בלוח אם ASUS MAXIMUS FORMULA זה אני בטוח לגבי מעבד אני מעוניין בהצעתכם בהיתלבטותי בין /6600 או /9450 , אני פתוח להצעות - 1500 ש"ח פחות או יותר כמו כן חשבתי על כרטיס מסך 3870X2 512 פתוח להצעות 1500 ש"ח פחות או יותר זיכרון שיהיה מהיר 2 ג"ב לפחות - 600 ש"ח פחות קירור טוב למה שצריך 200-600 ש"ח מעוניין ב OC ספק כוח טוב - מחיר שלא יהיה בשמיים 500 פלוס מינוס תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש לי את ההאפשרות לקנות מעבד E6600 או בצורת BOX או בצורת TRAY . ה-TRAY יותר זול. מה ההבדלים בינהם ובמה לבחור??
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-