מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עובד בעיקר בתוכנות פוטושופ ופרימייר- תוכנה לעריכת סרטי וידאו. אשמח לדעת איזה מעבד אני צריך לפי דעתכם האם שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש המחשב ישמש בעיקר לתוכנות פוטושופ- ןפרימיר- תוכנת עריכת וידאו. לא משחקים וכו'.. רציתי לדעת איזה מפרט מומלץ.. ראיתי את הרשימה שOCEAN העלתה אבל אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין למשל- סוגי המעבדים Intel Core 2 Duo או Core 2 Quad וגם המלצה ללוח אם מתאים האם ללכת רק על לוח של אינטל? או ממש לא.. תודה על כל מידע.. רק אתמול בלילה גיליתי את האתר הזה ואני נדהם מכמות הידע שיש פה לאנשים.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מישהו שמבין במחשבים אמר לי שמעבדי AMD לא טובים כמו מעבדי אינטל לעריכת אודיו והפקה מוזיקילת בשימוש תוכנות מאחר ואין בהם אופטמציה(אם רשמתי נכון -_-) מישהו יכול להגיד לי חד וחלק אם הוא צודק?כי תכננתי בעתיד כשהרכוש מחשב לגיימינג ושימוש של הפקה מוזקילית עריכה וסטריימניג שקלתי ללכת על AMD בקטע הזה?🤔
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800GT אני צריך מעבד ולוח אם שיתאימו לו, אני מתכנן לעשות OC (למעבד ולכרטיס מסך) אז אני צריך לוח אם עמיד בOC, אני ממש בהתלבטות איזה מעבד לקנות- ואני צריך הסבר קטן על ההבדל בין box לtray אני לא יודע איזה מעבד כדאי, יש את ה E8400 E8500 בהתחשבות שאני מתכנן OC חשבתי שכדאי ללכת על הE8400 או אפילו E7200 עם קירור טוב ולעשות OC לחסוך, אני לא יודע מה כדאי. :] איך הלוח הזה בoverclock? EP43 DS3L של gb? תקציב לשניהם בייחד - סביבות 1500 אבישי.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מעבד אני מתלבט בין AMD ל INTEL אני רוצה אחד מאלה: AMD ATHLON 64 2800+ BOX http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1491&catcode=22 או PENTIUM 4 2.8/800 1mb http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1326&catcode=21 אני רוצה המלצות ............. בבקשה להתייחס רק למעבדים האלו (המחשב מיועד בעיקר למשחקים.ואינטרנט וקצת לעריכה של וידאו)
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
המעבד הראשון בשוק שמבטיח תדר עבודה של 5GHz עבור שמונה ליבות פיזיות ידרוש תוספת של 25 דולר מעל לדגם המוביל הקודם מבית אינטל לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי יש לי מין סוג של שרת בבית שמטרתו בגדול היא: 1.שיתוף פס האינטרנט 7MB (מודם>מחשב>ראטור>סוויץ עקב שימוש בראטר מסוג פשוט שלא יכול לעבוד עם הרבה חיבורים לתוכנות כמו אימיול) 2.תוכנת הורדה כמו אמיול וביטרנט.. שפועלות 7\24 3.שיתוף קבצים כמו מוסיקה וסרטים בעיקר מין סוג של שרת איחסון כזה בעל 4.5T (השיתוף של הקבצים הוא לא אינטנסיבי! בעיקר בין 2~3 מחשבים ברשת..) 4.שיתוף מדפסת רשת (גם לא שיתוף אינטנסיבי) המפרט כולל OC והוא: Intel Pentium E C2D Technology E2180 2.0Ghz @ OC 50% 3.0Ghz Arctic Cooling Freezer 7 Pro 2x2GB OCZ Kingston Dual Channel 800Mhz @ 900Mhz Gigabyte GA-P31-DS3L HD 3650 512MB GDDR2 Seagate 1 TB, 7200 RPM, SATA-II Seagate 1 TB, 7200 RPM, SAT…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מצטער על ההצפה קצת התבלבלתי בגלל ששינו פה את הפורומים.סליחה. התקציב הוא עד 3000 שקל - ייעוד המחשב הוא לא עריכת וידאו כמו שכמה חשבו אלא קידוד וידאו (אתם יודעים גיבוי סרטים מה שנקרא). גם משחקים אינטרנט ויישומים משרדיים וורד אקסל וכו'. אני מעוניין בלוח אם טוב שיהיה בו גם USB2 כמה שיותר יציאות יותר טוב, אני מעוניין בבקר RAID, ואני לא מעוניין בכרטיס רשת מובנה או כרטיס קול מובנה אבל אם יהיו כאלו זה לא ישנה לי בבחירת הלוח - ז"א אני לא אקח לוח מסויים בגלל שיש בו משהוא מובנה שאני לא רוצה אלא אני לא אקח לוח כי אין בו משהוא שאני רוצה.אני לא מעוניין ב\גם בלוח עם CNR\AMR.אין לי שום צרוך ביכולות המהרה. אני מתלבט בין האסוס A7V333EA - האם יש לו בקר RAID מובנה ? והאם יש לו USB2 ומה בנושגע…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלתי היא האם אפשר לתת הוראות לכל סטיק של ראם בנפרד, ככה שחלק אחד יילך לאחד, והשני לאחר (עם בקר זיכרון אחד/שניים)? זו שאלה עקרונית/כללית לידע כללי. תודה
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
http://www.hardocp.com/article/2011/07/12/gigabyte_990fxaud7_motherboard_review תקראו סיכום : They say everyone makes mistakes. When I think of the Gigabyte 990FXA-UD7 I realize that truer words were never spoken. From start to finish my time with the 990FXA-UD7 was miserable. I just wanted the experience to end but with all the problems, working with the board took far longer than it should have
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום למומחים! יש לי מחשב פנטים 2, כרגע אני עובד במהירות מעבד של 233 מגה הרץ. ראיתי על הלוח אם שאני יכול להגיע עד למהירות 333 מגה הרץ ע"י גמפרים. האם זה בטוח לעשות את זה? האם אין סיכון לשרוף את המעבד? כמו כן יש לי שאלה נוספת בנוגע לעידכון ביוס:יש לי ביוס של AMI, איך אני משדרג את הביוס? אשמח לקבל תשובות... נירוונה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס זיכרון SDRam בן 128 מ"ב (4*32), האם ישנה מניעה כל שהיא להוסיף עוד כמות זיכרון (256 מ"ב) אבל בעל 8 מודולי זיכרון (8*32)? האם ישנה משמעות למספר מודולי הזיכרון על הכרטיס והאם הדבר עלול לגרום לתקיעת מחשב או כל תופעה אחרת. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה , יש לי לוח אם של ASUS דגם P4T-E עם מעבד פנטיום 4 2000 ג'יגה. לא מזמן קיבלתי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה , שאני מחבר אותו במקום המעבד הישן הכל מתאים בול במקום אין בעיות אבל מה המחשב נדלק אך לא עולה, מופיע פשוט כאילו המסך לא מחובר לכלום ואפילו כפתור הכיבוי לא עובד צריך פשוט להוציא את כבל החשמל כדי לכבות.. מה האפשרויות שטעיתי בהן? יש מצב שפשוט עדכון ביוס יעבוד? (למרות שזה דבר מאוד בעייתי לפי מה שאני יודע...)
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 8 בערך ואני רוצה לשדרג לו את הזכרון, אבל לא בטוח איזה אני צריך לקנות, אם עדיף להוסיף או להחליף? כרגע יש 8G בשני סטיקים, לוח האם הוא ga-z77x-d3h
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הלך לי לוח אם כנראה. מה שנשאר זה תשתית למחשב עם P4 2.4, כרטיס AGP NV6800, וכל השאר פרט ללוח (אולי גם המעבד). אשמח לרעיון במינימום הכספי האפשרי על מנת להישאר עם רוב המחשב ורק להחליף לוח שיתאים לכרטיס ה- AGP שלי. (מארז וספק גנריים) משתמש קצת במשחקים וכל השאר OFFICE, אינטרנט, וכו' (יעבור לבן שלי עוד כמה חודשים לאחר שאקנה חדש)
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
מה יותר כדי לקנות מעבד של INTEL 8400 או AMD Phenom Quad-Core 9550 בגלל שהם פחות יותר אותו המחיר השאלה פה אם המעבדים של AMD בטוחים ויצבים ביחוד אלה בעלי ה4 ליבות כמו המעבד הזה?
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
צריך המלצתכם !!?? איזה לוח לוקח מבין השניים intel dragontail vs Gigabyte ds3r בכללי ... INTEL עדיף או Gigabyte בלוחות שהמחיר שלהם זהה !!!! תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 3.11.2007 בשעה 23:54:26 ואם כבר....שחכתי מה הלוח הטוב ביותר למחיר 700-800 שקלתודה
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 Intel Pentium 4 CPU 3GHz 1M/800 SL9CB LGA775 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9CB DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value קראתי בדביקים סורי לא הבנתי וחיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי כמה דגמי לוחות אם רציתי לדעת איזה יותר טוב הראשון של ASUS HP IPIBL-LB V1.01 שני GIGABYTE GA-945GCM-S2L MSI P6NGM MS-7366 V1.0 , MSI 915G COMBO MS-7058 V1.0, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב HTPC, ומחפש המלצות למעבד+ לוח אם. המעבד אני חושב בכיוון של i3 (לא כל כך בקיא בדגמים השונים) כמו כן אני מעוניין להשתמש באינטרנט אלחוטי, האם חשוב שיהיה מובנה בלוח אם או שיותר פשוט להויסף כרטיס WIFI? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי מארז, ספק כוח 550W ANTEC ודיסק SSD. מבקש המלצה ללוח אם ומעבד אינטל מתאים. המחשב מיועד לשימוש כללי וגם להפעלת משחקים ברמה סבירה, לא משחקים כבדים מאוד. אין לי הערכת תקציב. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה ככה מעבד i7 תמיד חזק מי i5 מבחינת ביצועים ?איך שאני מבין שתיים בעל שתי ליבות.ואיך נחשב מי יותר חזק לקחתי שתי מעבדים לדוגמא 1 i7 1.8 GHz http://ark.intel.com/products/75460/intel-core-i7-4500u-processor-4m-cache-up-to-3_00-ghz והשני i5 2.6 GHz http://ark.intel.com/products/72056
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המחשב שלי שקניתי אותו לפני 3 שנים ואני רוצה לחזק אותו אז קניתי לו כרטיס מסך טוב (HD4850) ועכשיו יש לי בעיה רק עם המעבד אז לאחותי יש מחשב והיא משתמשת בו לאופיס פעם בשבוע בערך אז חשבתי לקחתי אותו ופשוט להתקין עליו את הכרטיס מסך החדש ורציתי רק לשאול אם זה כדאי לי בכלל המחשב שלי: לוח אם : ASUS P5N32-SLI DELUXE מעבד: PENTIUM 4 3GHZ HT ספק כוח: HEC 550 ושל אחותי: Motherboard Name Hewlett-Packard HP Compaq dc7700 Convertible Minitower - זה הלוח אם זה המעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (12 x 250) המחשב של אחותי זה מחשב קומפלט של HP הדבר שהכי מדאיג אותי זה שאני לא חושב שיש ללוח אם חיבור של PCI EXPRESS בשביל הכרטיס מסך.
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
קניתי תמעבד I5 2500 והמוכר שם לי אותו בגירסת הטרי בלי קירור שאמרתי לו הוא אמר לי שהוא שם קירור של אינטל אותו דבר כמו שבא בבוקס העם זה נכון יש קירור כזה כמו של הבוקס שאפשר לשים או שעדיף קירור אחר או שבכלל עדיף לקחת תמעבד בגירסת הבוקס ומעבד טריי זה מעבד חדש חוץ מזה שהוא בא בלי קירור אין ממה לחשוש שהוא משומש תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחר צהריים טובים, לאחרונה הזמנתי מחשב חדש (הוזמן מ SkyPC אם זה עוזר למישהו) ובו הלוח Gigabyte GA P55A-UD3 , ואז התברר לי שכאשר מחברים אליו התקן SATA3 או USB3 , "מהירות" התקן ה- PCIe שלו יורדת מ- X16 ל- X8. (ניסוח גרוע אבל עדיין...) המחשב עוד לא הגיע, אז אני מעדיף לשנות לוח אם ולא להתקע עם העניין הזה אחר כך. מחפש לוח אם באותה הרמה (ז"א, עם כל עסק התמיכה ב- USB 3, SATA3 ו DDR3 ועם עדיפות לתמיכה ב dual channel), אותו תקציב בערך (מצויין בכותרת), למחשב שמיועד בעיקר למשחקים וקרוב לוודאי שללא אוברקלוק. וכמובן, בלי הבעיה המצויינת לעיל. בתודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-