עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Nirvana,

שלום למומחים! יש לי מחשב פנטים 2, כרגע אני עובד במהירות מעבד של 233 מגה הרץ. ראיתי על הלוח אם שאני יכול להגיע עד למהירות 333 מגה הרץ ע"י גמפרים. האם זה בטוח לעשות את זה? האם אין סיכון לשרוף את המעבד? כמו כן יש לי שאלה נוספת בנוגע לעידכון ביוס:יש לי ביוס של AMI, איך אני משדרג את הביוס? אשמח לקבל תשובות... נירוונה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אם יש לי כרטיס זיכרון SDRam בן 128 מ"ב (4*32), האם ישנה מניעה כל שהיא להוסיף עוד כמות זיכרון (256 מ"ב) אבל בעל 8 מודולי זיכרון (8*32)? האם ישנה משמעות למספר מודולי הזיכרון על הכרטיס והאם הדבר עלול לגרום לתקיעת מחשב או כל תופעה אחרת. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by rotem20,

יש לי בעיה קטנה , יש לי לוח אם של ASUS דגם P4T-E עם מעבד פנטיום 4 2000 ג'יגה. לא מזמן קיבלתי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה , שאני מחבר אותו במקום המעבד הישן הכל מתאים בול במקום אין בעיות אבל מה המחשב נדלק אך לא עולה, מופיע פשוט כאילו המסך לא מחובר לכלום ואפילו כפתור הכיבוי לא עובד צריך פשוט להוציא את כבל החשמל כדי לכבות.. מה האפשרויות שטעיתי בהן? יש מצב שפשוט עדכון ביוס יעבוד? (למרות שזה דבר מאוד בעייתי לפי מה שאני יודע...)

4. Started by amihiphsihi,

שלום, יש לי מחשב בן 8 בערך ואני רוצה לשדרג לו את הזכרון, אבל לא בטוח איזה אני צריך לקנות, אם עדיף להוסיף או להחליף? כרגע יש 8G בשני סטיקים, לוח האם הוא ga-z77x-d3h

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by schwartsa,

שלום, הלך לי לוח אם כנראה. מה שנשאר זה תשתית למחשב עם P4 2.4, כרטיס AGP NV6800, וכל השאר פרט ללוח (אולי גם המעבד). אשמח לרעיון במינימום הכספי האפשרי על מנת להישאר עם רוב המחשב ורק להחליף לוח שיתאים לכרטיס ה- AGP שלי. (מארז וספק גנריים) משתמש קצת במשחקים וכל השאר OFFICE, אינטרנט, וכו' (יעבור לבן שלי עוד כמה חודשים לאחר שאקנה חדש)

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  6. מה יותר כדי לקנות מעבד של INTEL 8400 או AMD Phenom Quad-Core 9550 בגלל שהם פחות יותר אותו המחיר השאלה פה אם המעבדים של AMD בטוחים ויצבים ביחוד אלה בעלי ה4 ליבות כמו המעבד הזה?

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  7. צריך המלצתכם !!?? איזה לוח לוקח מבין השניים intel dragontail vs Gigabyte ds3r בכללי ... INTEL עדיף או Gigabyte בלוחות שהמחיר שלהם זהה !!!! תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 3.11.2007 בשעה 23:54:26 ואם כבר....שחכתי מה הלוח הטוב ביותר למחיר 700-800 שקלתודה

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  8. GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 Intel Pentium 4 CPU 3GHz 1M/800 SL9CB LGA775 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9CB DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value קראתי בדביקים סורי לא הבנתי וחיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  9. יש לי כמה דגמי לוחות אם רציתי לדעת איזה יותר טוב הראשון של ASUS HP IPIBL-LB V1.01 שני GIGABYTE GA-945GCM-S2L MSI P6NGM MS-7366 V1.0 , MSI 915G COMBO MS-7058 V1.0, תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין להרכיב HTPC, ומחפש המלצות למעבד+ לוח אם. המעבד אני חושב בכיוון של i3 (לא כל כך בקיא בדגמים השונים) כמו כן אני מעוניין להשתמש באינטרנט אלחוטי, האם חשוב שיהיה מובנה בלוח אם או שיותר פשוט להויסף כרטיס WIFI? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  11. יש לי מארז, ספק כוח 550W ANTEC ודיסק SSD. מבקש המלצה ללוח אם ומעבד אינטל מתאים. המחשב מיועד לשימוש כללי וגם להפעלת משחקים ברמה סבירה, לא משחקים כבדים מאוד. אין לי הערכת תקציב. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. השאלה ככה מעבד i7 תמיד חזק מי i5 מבחינת ביצועים ?איך שאני מבין שתיים בעל שתי ליבות.ואיך נחשב מי יותר חזק לקחתי שתי מעבדים לדוגמא 1 i7 1.8 GHz http://ark.intel.com/products/75460/intel-core-i7-4500u-processor-4m-cache-up-to-3_00-ghz והשני i5 2.6 GHz http://ark.intel.com/products/72056

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי את המחשב שלי שקניתי אותו לפני 3 שנים ואני רוצה לחזק אותו אז קניתי לו כרטיס מסך טוב (HD4850) ועכשיו יש לי בעיה רק עם המעבד אז לאחותי יש מחשב והיא משתמשת בו לאופיס פעם בשבוע בערך אז חשבתי לקחתי אותו ופשוט להתקין עליו את הכרטיס מסך החדש ורציתי רק לשאול אם זה כדאי לי בכלל המחשב שלי: לוח אם : ASUS P5N32-SLI DELUXE מעבד: PENTIUM 4 3GHZ HT ספק כוח: HEC 550 ושל אחותי: Motherboard Name Hewlett-Packard HP Compaq dc7700 Convertible Minitower - זה הלוח אם זה המעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (12 x 250) המחשב של אחותי זה מחשב קומפלט של HP הדבר שהכי מדאיג אותי זה שאני לא חושב שיש ללוח אם חיבור של PCI EXPRESS בשביל הכרטיס מסך.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by rango12,

איך זה שהמעבד הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11732 הוא בוקס ומגיע בלי קירור של אינטל? מה זה השטויות האלה וממתי זה ככה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by 2011,

קניתי תמעבד I5 2500 והמוכר שם לי אותו בגירסת הטרי בלי קירור שאמרתי לו הוא אמר לי שהוא שם קירור של אינטל אותו דבר כמו שבא בבוקס העם זה נכון יש קירור כזה כמו של הבוקס שאפשר לשים או שעדיף קירור אחר או שבכלל עדיף לקחת תמעבד בגירסת הבוקס ומעבד טריי זה מעבד חדש חוץ מזה שהוא בא בלי קירור אין ממה לחשוש שהוא משומש תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Zambar,

אחר צהריים טובים, לאחרונה הזמנתי מחשב חדש (הוזמן מ SkyPC אם זה עוזר למישהו) ובו הלוח Gigabyte GA P55A-UD3 , ואז התברר לי שכאשר מחברים אליו התקן SATA3 או USB3 , "מהירות" התקן ה- PCIe שלו יורדת מ- X16 ל- X8. (ניסוח גרוע אבל עדיין...) המחשב עוד לא הגיע, אז אני מעדיף לשנות לוח אם ולא להתקע עם העניין הזה אחר כך. מחפש לוח אם באותה הרמה (ז"א, עם כל עסק התמיכה ב- USB 3, SATA3 ו DDR3 ועם עדיפות לתמיכה ב dual channel), אותו תקציב בערך (מצויין בכותרת), למחשב שמיועד בעיקר למשחקים וקרוב לוודאי שללא אוברקלוק. וכמובן, בלי הבעיה המצויינת לעיל. בתודה מראש!

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! רציתי לדעת האם מישהו יודע מתי יגיעו לוחות מבוססים nforce 4 ? והאם כבר יש מידע על לוחות טובים/משתלמים. והשאלה השניה שלי היא מה עדיף , מעבד amd 3000-754 או amd 3000-939 כי לפי מה שאני מבין כל הנתונים זהים למעט מהירות השעון ,שדוקא גבוה יותר ב-754. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  18. Started by benor,

הרצתי את התוכנה SANDRA ויש בה בנצ'מרק שאני לא מבין מה הוא אומר....

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by M3m3,

בס"ד אני יודע ששואלים את זה הרבה אבל לא מצאתי שום מקום שבו הייתה החלטה סופית: אני קונה מחשב ומתלבט בקשר למעבד; Q6600 המפורסם או E8400 (הגם די מפורסם :). למה מתלבט? בגלל זה: 1. הE8400 הוא 45nm, הQ6600 הוא 65. (ומה זה אומר בכלל?) 2. אומרים שכפולי ליבה יותר טובים למשחקים אבל מתישהו המרובעים יהיו יותר טובים - למה זה? אם אני אעשה OC לQ6600 שיהיה 3GHz בכל ליבה אז הוא יהיה יותר טוב\שווה? 3. אני קורא הרבה השוואות שעל פיהן מחליטים איזה מעבד לקחת אבל נראה שאני בסירה לבד - אני לא אוהב את כל משחקי האקשן האלה עם הסביבות הריאליסטיות בטירוף, משחקים כמו RA3 עושים לי את זה. זה אומר שאני יכול להרשות לעצמי מעבד פחות חזק, נכון? 4. לאורך זמן - תציצו רגע ב2 שוב ואז תנסו להסביר לי אם שו…

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by MONORAIL,

שלום! אני ממש אשמח אם תוכלו לפתור כמה בלבולים שנוצרו אצלי בראש.... הבנתי שFSB זה מהירות הבאס בין המעבד לזכרון ולP4 קיימות שתי מהירויות - 400/533. למה במפרטים של ציפסטים שוינים מצויין FSB 100/133? מישהו יכול להסביר לי את כל עיקרון החלוקה של הFSB (זכרון, PCI, AGP)? תודה מראש... ??? ???

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. הבנתי שהו לא תומך ב-CF/sli אז איך אני משמיש שני כרטיסים מאותו סוג (6570 1gb)

22. Started by Ben in Black,

כל פעם שאני משחק counter-strike כמה זמן רצוף פתאום נהיה לי מסך כחול שאומר לי משהו damage your computer..... bla bla bla .... dumped ניסיתי ליבדוק אם יש איזו שהיא חומרה לא מותקנת טוב התקנתי עדכון של הכרטיס מסך נכנסתי גם ללוח בקרה -> מערכת -> מתקדם -> הפעלה ושחזור -> והורדתי את הוי ב הפעל מחדש אוטומטית זה גם לא עזר יש לי windows xp pro אני כבר מיואש מה עוד אפשר לעשות יש מצב שצריך לקנות מאוררים כי יש לי רק אחד של הפנטיום בבקשה תעזרו לי תודה מראש :'( :'( :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 48 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by T-Flash,

שלום נציגי האתר The Inquirer מדווחים שהמעבדים שיצאו ב 6 ביוני, Athlon 64 FX-62 ו Athlon 64 X2 5000+ יופיעו רק בתושבת AM2! זה אומר שהמעבדים הכפולי ליבה האחרונים לסוקט 939 הם AMD Athlon FX-60 ו AMD Athlon X2 4800+... וזה אומר שכל מי שיש לו S939 יחשב לדור הקודם כידוע, FX-62 יהיה בעל מהירות 2.8GHZ וה X2 5000 יעבוד על 2.6GHZ... למרות תאריך היציאה של סוקט AM2, יכול מאוד להיות שהמעבדים יופיעו גם לפני...

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by kaktus,

שלום יש לי מעבד k8upgrade-nf3 עם BIOS - גרסה k8upgrade-nf3 bios p2.40 הביום בכל פעם שהמחשב עולה מבקש ממני לבחור בין F2 לF11 SETUP או BOOT לא רק שזה מעקב את העלייה ומציק אלה גם זה ממשיך בחלון כחול שמבקש ממני לבחור אמצעי ל-BOOT אני מתבקש לבחור בין מספר אפשרויות הפרוצדורה המציקה הזאת גורמת לעליית המחשב להפוך לעסק של 10 דקות מייגעות לא מצאתי פתרון באינטרנט אפשר עזרה?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  25. אינטל מציגה 80 ליבות! מקור: http://news.com.com/2300-1006_3-6158220.html?tag=ne.gall.latest מקור: http://www.eetimes.com/showArticle.jhtml;jsessionid=OXQWATIR1TAX2QSNDLPSKH0CJUNN2JVN?articleID=196901229 עוד מידע: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37572 קרדיט: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=2008022#post2008022 :o

• 105 תגובות
    • 12k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.