מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
מה המשמעות של ה - socket בלוח האם? האם יש כמה סוגי socket ללוחות שמתאימים לאותו סוג מעבד? האם המשמעות של המושג הזה זהה בכל יצרני הלוחות?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השאלה שלי מה עדיף: 512 במהירות של 400MHZ או 768 במהירות של 266MHZ עריכה: מה אומרות הראשי תיבות CL ? ושמתי לב שככל שה-CL יותר נמוך המחיר עולה, לכן אני מתאר לעצמי שזה יותר טוב, תקנו אותי אם אני טועה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שני מהמעבדים הבאים : INTELCore2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB מול AMD Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore שניהם באותו בדר גודל של מחיר מה עדיף יותר מה יותר טוב ולאיזה שימושים יותר טוב כל מעבד תודה
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני בונה כרגע מערכת ומתוכנן אוברקלוק רציני,המעבד יהיה E6400 והלוח P5B DX ,התכנון להגיע לאיזור ה - 3.4-3.5 ביחס של 1:1 עם הזכרונות,ההתלבטות היא בין הדגמים הבאים , בכל הדגמים מדובר על 2 גיגה ותדר של - 800 G SKILL שני דגמים עם תזמונים של 5 5 5 15 BNQ - 1590 ש"ח BNR- 1580 ש"ח ודגם עם תזמונים של 4 4 4 12 BPK - 1680 ש"ח CELLSHOCK http://cellshock.flagbit.com/en/products/ddr2/ddr2-800-cl4.html שבב של מיקרון, חברה גרמנית ,זיגזג הם אילו שמוכרים את הזכרונות הנ"ל המחיר הוא 1885 ש"ח בקיצור מה הכי מתאים בכפוף לאוברקלוק הצפוי ?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 DDR במהירות 333Mhz . אם אני לא טועה הם לא התאימו אחד לשני ב-dual ddr ועכשיו הם פועלים בצורה רגילה. יש לי לוח EPOX 8RDA+ REV 2.2. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון,שכמובן יפעל בדואל עם אחד מהזיכרונות שיש לי. האחד trancend והשני samsung. איזה חברה כדאי לי לקנות(זול כמה שיותר) ואיזה גודל מירבי אני יכול לשים שיפעל ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי??? ואם אני אקנה 3200(כי זה עולה אותו דבר כמו 2700) אז זה יעבוד כשיש לי 2 סטיקים של 2700??
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חבר'ה אני בונה לחבר מחשב בתקציב די מוגבל .... 3000 שקל +- בעיקר מינוס....... עכשיו שמתי לוח מבוסס NFORCE 4 זיכרון 512 400 MHZ הארד דיסק SATA2 120 גיגה וכרטיס מסך 6200. המחשב מיועד בעיקר לעבודות כלליות כאלה, גלישה באינטרטט, סרטים, מוזיקה וכאלה וגם למשחקים קלים. העניין הוא שאני ממש על גבול התקציב אם מחשיבים גם מקלדת עכבר סי די רום מארז וכאלה, ולכן שאלתי : האם להפציץ עם מעבד בנז כמו הVENICE או לתפשר על איזה סמפרון די מסכן אם אופציה רצינית שדירוג עתידי תודה על עזרתכם!
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
איזה לוח אם הכי מתאים למעבד הזה? ו גם האם כדאי לי לקנות מעבד אחר עריכה שהוא יתאים גם לכרטיס מסך GTX 670 ו 16G RAM
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מ"פלונטר" ומתכוון לקנות בנפרד את ה - G.Skill 2GBHZ מפנדה. ובכדי אולי להקל על רכישת הקנייה וכל עניין פיצול הקנייה, רציתי לדעת אם יש לפלונטר זכרונות באותה רמה שלהם פחות או יותר ובאותו טווח מחירים [כ-1800 ש"ח], של חברה אמינה וטובה. אך אני לא מבין גדול בזכרונות, וכאן אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי בבדיקה ... http://www.plonter.co.il/ ואם יש צורך בכך, זאת המערכם המיועדת : Intel® Core2 Duo E6600 P5W-DH-Deluxe SAPPHIRE Radeon® X1900XT 512MB אם אין בפלונטר משו במשתלם וברמה של ה - HZ, תיידעו אותי ואני כבר אזמין בנפרד מפנדה .. בתודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס P4T .שהביוס מולחם בלוח. עשיתי עידכון לביוס והתברר שהעדכון לא מתאים. המחשב לא עולה. מה עושים.נדפק לי הביוס עזרתכם בבקשה!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח אם בעל 4 סלוטים ל- RAM התומך ב- Dual Channel (GigaByte MA78GM-S2H ליתר דיוק...) ובשלב זה מעוניין להשתמש רק ב- 2 מהסלוטים , ובעתיד להוסיף 2 נוספים... האם בהרחבה העתידית אותה אני מעוניין לעשות אני אהיה חייב להשתמש באותו דגם זיכרון ומאותה היצרנית, או שאפשר להשתמש במודולים עם נפח שונה, תזמונים שונים ומהירות שעון שונה, וכיצד יתבטאו ההבדלים בביצועים (במקרה של מהירויות שעון זהות ותזמונים שונים)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
יש לי שתי סטיקים של OCZ 2GB 800MHZ לפני כמה שעות עברתי על הספרון של הלוח אם והבנתי שלא חיברתי אותם נכון והם לא עובדים בדואל צ'נל אז העברתי אחד מהם סלוט וכאן התחילה הבעיה ניסיתי לעלות את המחשב וקיבלתי הודעה של ציפצופים על תקלה בזכרונות, החזרתי למצב הקודם והתקלה לא נפתרה נסיתי להפעיל רק עם סטיק אחד ואז עם השני וזה לא פתר את התקלה. ניסיתי להפעיל אותם על מחשב אחר וזה עבד, הבעיה היא לא בלוח כי הוא עובד עם סטיק אחר שלקחתי מחבר. למישהו יש אולי רעיון מלעזאזל הולך עם הסטיקים האלה?! תודה
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
בגלל שאני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי במשחקים חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש. הבעיה היא שהמעבד הנוכחי שלי יגביל את הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות (HD4850), השאלה היא אם אני יכול לקנות מעבד חדש מסדרת core 2 dou ללוח האם הנוכחי שלי? (במפרט בצד) אם כן, על איזה מעבד אתם ממליצים ללכת, כאשר הדרישה האחת והיחידה היא שיוכל לעבוד טוב עם כרטיס מסך חזק ולא יגביל אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להחליף את לוח האם שיש לי עכשיו באחד שיכול לתמוך במעבד טוב יותר ממה שיש לי חשבתי אל המעבד AMD 3500+ אני צריך שהלוח אם יתמוך בכול הרכיבים שיש לי במחשב (תמונה למטה )בבקשה תמליצו לי על לוח שתומך ברכיבים האלה אם הAMD3500 http://img389.imageshack.us/img389/3308/14tk1.jpg' alt='14tk1.jpg'>/img]
-
- 14 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בלי להיכנס לנסיבות יש לי מחשב עם מעבד Core i5 2400 וזכרונות DDR3 1333, וכרטיס מסך HD 5870 אני מעוניין לרכוש בעבורו לוח אם. דרישות: * עלות מינימלית. * לעולם לא יבוצע OC מכל סוג ומין. * תמיכה ב-USB3 * תמיכה ב-Firewire * לפחות 2 חריצי הרחבה PCI (רגילים לכרטיסי הרחבה שונים) * יציאת SPDIF ל-Audio (זה סטנדרט לדעתי). מקווה שכל המידע כלול. תודה, אמיר.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני נמצא בתהליך של הזמנה של מחשב חדש, אני קונה את הזכרונות - Twinmos- speed premium 3500 אני יודע שהזכרונות האלו הם BH5, אך בלוגיק פיסי אמרו לי (כששאלתי) שהם לא מתחייבים "שהזכרונות הם BH5 למרות שהצ'יפים של twinmos מגיעים איתם רוב הפעמים". קראתי פה- http://www.techpowerup.com/memdb/ שהצ'יפ הוא רק BH5. האם בטוח להזמין את הזכרונות? (מתוכנן OC) איזה עוד צ'יפים אני יכול לקבל? המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=310&model=1200&modelmenu=1 אם אני משתמש בלוח אם כזה אני לא יכול להשתמש בזיכרון מעל 533 מגה הרץ נכון? (או שאולי אני מבין כל כך מעט וה 400/533 בכלל לא קשור?) המחשב הזה יעבוד בכלל? :-X
-
- 7 תגובות
- 528 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/101948/Pentium_E6500K_Surges_Past_6_GHz.html איך לעזאזאל אני משיג את המעבד הזה??? אולי נעשה קניה קבוצתית שלו או משהו? מה חושבים עליו.. תוצאה מאוד מפתיעה בעניי מעניין כמה הוא נותן בSPI .......... עריכה: ניראה לי יותר מתאים לאוברקלוקינג וקירור .
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם הגיוני שאין בכלל חיבור firewire בלוח אם GA-965P-S3 של gigabyte ?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אוקיי, אז לפני שנתיים אני זוכר שפלטפורמת מעבד+לוח אם של AMD וINTEL עם ביצועים דומים היו זולים יותר במעבדים בינוניים (טווח מחירים של 400-500 ש"ח למעבד) באיזור ה200-300 ש"ח. עכשיו אני מרפרף בין הלוחות של KSP (בTMS יש להם מבחר עלוב שלAMD) ואמנם לא התעמקתי בהכל מכל, אבל בנתיים נראה לי שלוחות עם פונקציות דומות עולים גם מחיר דומה. האם זה רק נדמה לי? או שמבחינת המחיר/ביצע AMD כבר לא אטרקטיבים? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנושא ארוך אבל בקצרה ה p4p800 מעלה את העצבים השאלה עם יש איזה לוח אם זהה עם כל השטיות של asus. פנטים 2.8 מאלה שיצאו לפני שנתים שלוש נראה לי (אני כבר הלכתי לאיבוד עם הסדרות). יש לי כרטיס מסך agp זכרות ddr 400 וזהו בעצם . כלומר אני רוצה לוח אם שיתמוך בהם ולא יהיה asus . אני מחכה עם מחשב חדש ככה שיצא ה vista בצורה רישמית . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אינטל מפגישה כמה ממהירים בעלי שם עולמי בכדי לקחת את הדגם החדש לקצה גבולות הפיזיקה - ולשבור כמה שיאים עבור דגמים מתומנים בדרך לשם לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, יש לי את לוח האם הנ"ל, ואני רוצה להחליף מעבד+זיכרון. המעבד שאני רוצה הוא: Brand AMD Processors Type Desktop Series Athlon 64 Model ADA3800DAA4BW CPU Socket Type CPU Socket Type Socket 939 Tech Spec Core Venice Multi-Core Single-Core Name Athlon 64 3800+ Operating Frequency 2.4GHz האם הוא אמור לעבוד על המחשב שלי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של GIGABYE דגם GA-MA770T-UD3. אני רוצה לקנות SSD כי המחשב כבר מאוד מאוד איטי. האם לדעתכם הפתרון הנכון הוא לקנות SSD באמת או משהו אחר? אשמח לדעת מה המגבלה של הלוח אם ואשמח להמלצות על כונני SSD 128GB זולים. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הזכרון במחשב שלי נשרף איכשהו ואני רוצה לקנות זיכרון של ג'יגה. עכשיו, אני לא יודע איזה אני צריך ddr או ddr2. מה ההבדל ביניהם? האם אפשר לחבר את שניהם? איך אני יוכל לדעת איזה אני צריך? תודה לעוזרים עריכה: לא הייתי בטוח אם השאלה מתאימה לפורום הזה. אז מנהלים, אם ההודעה מתאימה יותר לפורום הראשון בבקשה תעבירו אותה לשם בלי לנעול. תודה.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-