מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
כותרת , תודה . (אני לא הולך לעשות OC)
-
- 16 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לוח אם בניו אג שיעלה עד ה- 170$ לוח אם בשביל AMD Athlon 64 4200X2 AM2 יש למישהו המלצות טובות?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם Abit NF7-S2(G). כיום משתמש באתאלון אקס.פי 1500. במסגרת הוזלת המעבדים של חב' AMD - האם כדאי לי לשדרג את המעבד? ולאיזה מעבד כדאי לשדרג כך שיתאים ללוח (הכוונה למעבדים מתוצרת AMD בלבד).
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
אז אני רוצה לדעת איזה מעבד הכי טוב לסורס, תקציב משהו בין 800-900... אני צריך גם לוח אם מתאים, אז כנראה אני אקח את הAsrock ב330 מKSP, בגלל שיש לי כרטיס מסך 6600GT של AGP, ואני לוקח מעבד של AMD אז... זה לא יתאים רק PCI-E או רק AGP . אז בקיצור, אני צריך באנצ'ים של מעבדים לcounterstrike source... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מדבר על לוחות איכותים ולא כמו הזבל שיש היום במחיר הזה...
-
- 9 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אין לי בלוח אפשרות לשנות תיחסים (כאילו רק 133 166 ו200 שזה משנה תיחסים), מה שאומר גם שאני לא יכול להעלות לו תמהירות מעל 200 (400MHZ) מה עוד אני יכול לעשות...? אני מניח שתשאלו למה אני לא רוצה להעלות תבאס למעבד, אז ככה פשוט מאוד הלוח מגביל אותי אחרי 220 הוא פשוט משתגע (לא מזהה הרד דיסק ,דברים כאלה)
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מעבד 6300 יכול להפעיל משחקים כבדים עם כרטיס מסך 1800GTO ? למשל ניד פור ספיד מוסט וונטד וspore המשחק שמדברים עליו הרבה? אפילו שיש לו 1.8 GHZ?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שכן שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט בסכום של עד 2500 ש"ח לא כולל מסך.. חשבתי לקחת לו SEMPRON 3400 בסוקט AM2 וראיתי של-KSP יש את הלוח אם הבא:M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 (Overclock מה אתם אומרים עליו? ביחס לתקציב הוא נחשב ללוח אם טוב? ראיתי שרשום לו OVERCLOCKED בסוף...מה זה אומר? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש שילוש חדש ואני מתלבט האם ללכת על המאבדים החדשים של אינטרל או לבחור באחד ממשפחת הD אני לא משחק משחקים רק עיבוד גרפי ווידאו . אם ללכת על הD על איזה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
667 בCL4 עדיף מ533בCL3,אז זה אומר שעדיף 800 בCL5 מאשר 667 בCL4 לא? שאלה די קשה..
-
- 48 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מהירות זיכרון היא האידיאלית למעבדי הקונרו החדשים האם זיכרון במהירות 800 יוציא את המיטב המעבד\ או שעדיף זיכרון מהיר יותר אולי אפילו 1066 אני מדבר על המעבדים העליונים בסידה בבאסים של 1066 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ה 6300 יכול להפעיל ויסטה ומשחקים כבדים עם כרטיס מסך 1800GTO?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/AMD-Athlon-64-FX-60-DUAL-CORE-RETAIL-BOX-NEW-SEALED_W0QQitemZ180013116772QQihZ008QQcategoryZ80140QQrdZ1QQcmdZViewItem למי שבא לו לקנות במחיר ממש זול
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
Hello, first of all, I apologize for not writing in hebrew (I'm using a non-hebrew keyboard, but you can write in hebrew) and telling you guys what a great site this is!!! I need to buy a new motherboard (+CPU) and a new video card. I'm looking for something that is not "top of the line", because I don't want to pay so much, so I'm looking for something just one level below the best. I am a gamer, but not really heavy, and I'm not going to do overclocking. What combination (motherboard+CPU) do you think I should buy? Also, my memory sticks (DDR-SDRAM PC-3200/400) are still good, so if I can keep them that would be good. They are both 512MB. Finally, I know this i…
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עדיף ? TWINMOS 1GB DDR PC3200 CL2.5 x2 TWINMOS 512MB DDR PC3200 CL2.5 x4 מישהו פעם אמר לי משהו על T2 או משהו כזה ורציתי לדעת מה ההבדלים בביצועים , ועד כמה הם גדולים תודה
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בטח השאלה נשאלה כבר, אבל אנסה בכל זאת, ברשותכם. למעבד AMD Athlon64 4200X2 AM2 עדיף זכרונות עם תזמונים גבוהים, או נמוכים? נגיד תזמון 5-5-5-15 יהיה יותר טוב מ4-4-4-12?
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
חיפשתי... ולא מצאתי... למה הוא שווה בערך? ל- AMD 5000? יש באנצמרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים של 512 כל אחד(מפרט בצד) אם אני מוסיף עוד 2 סטיקים זהים של 512 זה יפגע לי במהירות הזיכרון?
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2006/08/03/asus_p5b_deluxe_wifi_ap_edn/1.html
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
איזה כאב ראש זה להחליף מעבד... קודם, המשחה הטרמית פשוט הדביקה את ה- Bigtyphoon למעבד, משכתי ומשכתי עד שהמעבד ממש נתלש מהתושבת - עדיין דבוק לגוף הקירור! אולי זה Zero Insertion Force, אבל בטח לא Zero Extraction Force ;D. אח"כ ביליתי עשר דקות בנסיונות נואשים למרוח את ה- MX-1 על המעבד, עד שהתייאשתי ובדקתי בהוראות שבאתר - וגיליתי שבכלל לא צריך למרוח אותו אלא לשים קצת במרכז המעבד וזהו. כשסוף-סוף הכל היה מורכב, Windows לא זיהתה את המעבד. החלפתי את הדרייבר - לא עזר. עדכנתי BIOS - עכשיו Windows מזהה, אבל נראה שרק ליבה אחת עובדת. עדכנתי את ה- HAL ל- multicore, והחיינו והגיענו - יש כפול ליבה! עכשיו צריך לבדוק. אני מריץ את Prime95, אבל המעבד לא עובר את 55% עומס! מה קורה? Prime95 תקוע…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק הטכנולגיה של ה 64BIT , מה זה טוב למשתמש ומה זה נותן לי והאם במעבדי הקונרו קיימת הטכנולוגיה תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
אני כנראה אמליץ לידידה ללכת על המעבד הנ"ל - בעיקר כי בלתי ניתן למצוא כרגע לוח אמין במיוחד [לא Asrock ככל הנראה] לקונרו עם כרטיס מסך מובנה, ושגם יהיה בתקציב סביר.. רציתי לדעת האם רצוי להשקיע באיזור ה-150 ש"ח בקירור איכותי עם heatpipes, או שהקירור BOX אמור להספיק, ובאיזו טמפ' בערך המעבד אמור להיות איתו? אני רגיל לאחרונה יותר לרכוש מעבדי D805, שאיתם דיי חובה להשקיע בקירור רציני, אבל שוב יהיה טיפשי ללכת על D805 עם לוח שלא תומך בקונרו ואין כרגע משהו מתאים לצרכים/תקציב.
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
אפשרי ? אם אפשר בתדר 667mhz , ולא משהו לא מוכר , מהחברות שמכירים (samsung , kingstone , corsair ...........) 1000 +- שיתאים למפרט שרשום לי בצד :] תודה (אל תתייחסו לזכרונות שכבר קיימים במפרט הקורסאיר)
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-