עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by סער_שי,

ובכן, אני מתלבט בין ה-MSI לבין הג'יגה בייט. אבל לא מצאתי שום כתבה או ביקורת על ה-MSI. ישנן המון כתבות מאוד אוהדות על הג'יגה בייט. אשמח אם למישהו יש מידע על ה-MSI, בייחוד בנוגע ל-OC. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, אני עורך כרגע בירור ראשוני (לקראת רכישת מחשב בעוד חודש בערך). ברור שהקונרו הוא הבחירה המועדפת, אך בגלל שמחירי לוחות האם שלו גבוהים מאוד חשבתי אולי על Pentium D בעל ביצועים דומים יחסית, בהנחה שבגלל הקונרו מחירי הפנטיום D ירדו ושאפשר להשיג לוח אם טוב עם כרטיס מסך מובנה סביר במחיר טוב. אבל, להפתעתי ראיתי שמחירי המעבדים דומים יחסית למחיר ה- Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz (ועומד על 1240 ש"ח) פה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=21_301&sort=2a&page=2 אפשר לראות משהו שממש לא ברור לי: פנטיום D 920 ו-940 עולים אותו הדבר (1,200 ש"ח), ה-930 עולה קצת פחות, וה-945 עולה עוד קצת פחות (1,100 ש"ח). האם אני מפספס פה משהו או שהתמחור הזה הוא לא הגיוני בעלי…

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by roes,

* אני אקנה מחשב עם מעבד קונרו ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב שכדאי לי יותר לקנות P5LD2 של אסוס (מבוסס 945) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2697 או לו אם של אינטל של (מבוסס 965) http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11044 ?? מי יותר טוב ? והאם ההבדל משמעותי? * כדי להיות בטוח: ה לוח אם השני (של INTEL) תומך בזיכרון DDR2 800MHZ הוא תומך בכונן קשיח SATA 2 ?? * איזה לוח יותר טוב ל OC ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. שלום. אם אני משלב לוח אנפורס 4 אולטרה, מעבד 4800+ דו-ליבתי ו4 מודולים של 512 מגה כל-אחד, האם הם ירוצו בבאס 200? או שבדומה לווניס ולווינצ'סטר, יוכלו לספק עבודה יציבה בבאס של 166 בלבד? תודהה

• 3 תגובות
    • 399 צפיות
  5. Started by mosdef,

אני מתלבט בזכרון , איזה עדיף ? CORSAIR או GSKILL או משהו אחר ? כמות נדרשת 1 GB

• 12 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by Eden 6600,

יש לי בבית מחשב פנטיום שלוש ורציתי להרחיב לו את הזכרון. היום הוא עובד על 128M RAM. השאלה שלי היא אם יש כל מיני מגבלות בשדרוג הזכרון למחשב ישן? מגבלת נפח, סוג כרטיס, וכל מה שאני צריך לדעת על שדרוג זכרון. תודה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by Sunny Jim,

הזמנתי מחשב עם המעבד הזה, והיום פנדה התקשרו אלי והודיעו לי שיש אפשרות למעבד הנ"ל בתצורת TRAY כבר עכשיו, אבל פשוט ישימו לו קירור של PENTIUM D... המאוורר אותו דבר כמו בCONROE, אך הצלעות קירור אחרות ויותר טובות לטענת המוכר בטענה שהPENTIUM D מתחמם הרבה יותר ודורש קירור יותר טוב, אז למעשה מבחינת קירור אפשר להגיד שהרווחתי... מה שהוא אומר די הגיוני אבל האם אתם יכולים לאשר?(לדעתכם)

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by lmlm,

כן,אני יודע ש דואל צאנל עדיף. ושמעתי אפילו שיש לו ביצועים עדיפים בין 20% ככה. אבל כאשר אני ארצה לשדרג ? כאשר כבר 2GB לא יספיקו? (אחרי שהוספתי עוד שני זיכורונות לעוד מה שאקנה) האם אני צריך להעיף את כל הארבעת הזיכרונות ולהתחיל לקנות שני סטיקים של GB/2GB? (אני מדבר על העתיד) אז אני שואל ככה: האם לקחת היום שני 512 ובעתיד עוד שני 512 אבל בקצב הזה (Crysis בטח ירצה יותר מ 2GB) וכאשר ארבעתם לא יספיקו לי מה אז אני אעשה? או לקחת סטיק אחד של GB ובעתיד הקרוב עוד אחד וזה לא יספיק אני עושה וכך יהיה לי 4GB ואני מסודר על המשחב הבא. מקווה שהבנתם :-X עכשיו איזה מהזיכרונות הבאים עדיף: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6650 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?produ…

• 10 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by tsarig,

-אני מרכיב מערכות מחשב, ובזמן האחרון אני מקבל הרבה לוחות אם חדשים של GIGABYTE שפשוט לא עובדים, יצא לי להחליף פעמים אותו דגם של לוח עד שהתייאשתי והזמנתי דגם תואם של ASUS ונפתרו הבעיות, הבעייה הנפוצה בלוחות שלהם היא שהלוח לא "מתניע", המעבד קר והגשר הדרומי רותח. עד לפני כחודשיים לא היו לי שום בעיות עם הלוחות שלהם ואני מעדיף אותם בגלל האיכות של המוצרים של החברה ובגלל המחירים הנמוכים בשוק המקומי כתוצאה משני ייבואנים של החברה. נתקלתי בבעיות מסוג זה בלוחות SOCKET 478 ו SOCKET 775. בסוקטים של AMD עוד לא נתקלתי בבעייה מסויימת. האם עוד מישהו נתקל בבעיות מסוג זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by lmlm,

המחיר של X2 3600 התקציבי נחשף והוא יהיה 148$ . הבדל של כ 11$ בינו לבין X2 3800 שהבדל בינהם הוא X2 256 קאש וה X2 3800 הוא X2 512 קאש. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=647389 אממ... הבדל של 11$ לא אומר לנו לקנות X2 3600 למערכת תקציבית שאם משקיעים עוד כמה גרושים לוקחים X2 3800 נראה מה יהיה מחירו של E4300

• 7 תגובות
    • 5.6k צפיות
  11. http://techreport.com/reviews/2006q3/e6300-vs-sff/index.x?pg=1

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by Drunklight,

אני מנסה להרכיב מחשב חדש למשחקים. אני מתכננן לכלול כרטיס משך ATI 1800 או 1900, ו1-2 גיגה זיכרון(לא בטוח) עם מעבד זה(amd 64 x2 dual core 3800) איזה לוח אם ממולץ? איזשהוא גודל/כמות כרטיסי זכרון? האם ההפרש(200שקל אני חושב) בין ה 3800 ל4200 הוא גבוהה? האם צריך להוסיף עוד קירור חוץ מהבסיס? הידע שלי בנושא ישן כמו המחשב הנוכחי שלי :\ כנראה שאצרך להחליף את ההארד-דיסק, יש איזשהוא מערך שכדי ללכת אליו?(שמעתי אבל לא הבנתי לגמרי את הקטע אם RAID או SATA2 אם אפשר להסביר). אני מצטער אם ירדתי מהטופיק, תודה מראש על התשובות.

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  13. Started by AMD-Z,

שלום לכולם, יש לי מחשב מלפני שלוש שנים בערך (קצת יותר), המפרט בחתימה. עכשיו, רציתי לעשות שדרוגון, להחליף את הכ.מסך. אני לוטש את עיניי אל הX1800GTO2, הבעיה היא שהוא בחיבור PCI-Express. גם 7600GT לא מגיע בחיבור AGP. יש לוח אם לסוקט A עם תמיכה בPCI-Express? (וDDR רגיל, אני לא מתכוון להחליף את הזכרון) אם לא, יש כרטיס מסך קרוב כמה שיותר אליו ברמה ועם AGP? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by mosdef,

שלום חברים , שמעתי שפה אנשים מבינים עיניין אז ... איזה לוח אם יתאים לקונרו שלי ? לא אכפת לי חברה אבל הבעיה שלי היא למצוא לוח אם במסגרת של 700 שח מקסימום כולל DDR2 667 ( לא צריך 800 ) תמיכה בכרטיס מסך עתידי עם PCI-X ( לא זקוק ל SLI ) וה Tricky part היא שתהיה תמיכה גם בכרטיס מסך העכשווי ( Radeon 9600 pro ) שהוא AGP ... תודה ואם אין לוח אם כזה , מה שממש ידפוק אותי בכיס .... אז אפשר המלצה על כרטיס מסך "בסדר" ( אני לא משחק אף פעם בהגדרות גראפיות מטורפות גם ככה ) בסביבות ה 600 שח ? שיתאין ללוח אם .... שאלה אחרונה ... איך הספק כוח הזה : Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin

• 16 תגובות
    • 946 צפיות
  15. Started by big_vulva,

שלום (בקרוב ...) לאחר שעברתי על רוב ההצעות של המדור רציתי לשאול האים יש סיבה כלשהיא שרוב ההצעות המפרטים הן עים מעבדי AMD ?! יש ל-AMD יתרון כלשהוא במחיר \ ביצועים \ זמן-חיים וכו' מול מעבדי INTEL מקבילים (תכונות ומחיר ) , או שבכל זאת יש כאן חוסר תום-לב בהמלצוות הקבועות הללו (למרות שזה אסור לפי חוקי הפורום ) למערכות AMD כל הזמן

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  16. Started by trxman,

אהלן לאחרונה אני רואה כמה המלצות על הלוח הזה, בעיקר בגלל יחס מחיר/תמורה שלו..נכון? אני אוטוטו עומד להזמין מחשב לאחותי, ובהתחלה בחרתי בלוח KN9 Ultra Socket AM2, nForce 570 Ultra, אך אמרתי לעצמי שהיא לא ממש צריכה לוח כזה, המחשב הוא מיועד גם לעבודה משרדית וגם משחקים (וממש לא אוברקלוק), אז אם אני לוקח את האסרוק, זו תיהיה בחירה טובה? (200 ש"ח פחות, יהיה אפשר לשדרג במקומות אחרים)..

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  17. Started by zoner,

ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX או MSI K9N Neo-F nForce 550 AM2 מי מבינהם עדיף ל AMD AM2 ?

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  18. Started by pavelr,

מה ההבדל העיקרי בין הלוחות שבכותרת, והאם הוא משמעותי עבור מערכת רגילה (לא SLI)? איזה לוח יותר כדאי מבחינת עלות/ביצועים? יש לציין שאני מעוניין לקנות מ-skypc ואין להם מבחר גדול של לוחות, וגם בבקשה לא להתחכם יותר מדי ולהציע לוחות ב-700 ש"ח רק בגלל המותג.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  19. Started by tsikiksr,

מה הלוח אם המשתלם ביותר עבור מעבד AMD Athlon 64 3800+ AM2 X2? תקציב עד 700 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב ואני רק רוצה להיות בטוח שהלוח אם תומך בזכרונות חלק אמרו לי שלא, וחלק אמרו לי שכן..! לוח אם: DFI Infinity 975X for LGA775 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5599 זכרונות: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 זה די דחוף, אז אצפה לתגובות מהירות, תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 461 צפיות
  21. Started by gigabot,

היי אני יודע שזה כנראה נשאל מיליון פעם אבל מזה אין לי כוח לחפור את הפורום בשביל תשובה מסכנה, מצטער. אני צריך לוח לOC ל775 עם PCI-E מחיר סביר לא בעננים.. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 854 צפיות
  22. אני הולך דיי בקרוב לקנות מחשב ,ורציתי לקבל מכם המלצות על זכרונות שייתאימו ללוח DFI infinity 975x , ויעבדו טוב בשילוב עם המעבד INTEL CORE 2 DOU EE 6300 (CORE TYPE : CONROE( גם בשילוב עם אוברקלוק , תנו המלצות לזכרונות זולים

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  23. בכל במגזינים ההשוואה היא בין E6800 ל AMD

24. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה מעבד Athlon 64 3200+ S754 עדיף מבינהם??? שניהם עולים אותו דבר 2.2GHz 512kb או 2GHz 1MB?? תודה!

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by bogdant,

מה כדי לקחת מבין לוחות האם הבאים למחשקים וגם אולי אוברקלוק בעתיד ושידרוגים ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? --ABIT ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?---ASUS ?GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?--GIGABYTE עם זהאני קונה E6600 ו DDR 667 Twinmos 1G(אני לא מיליונר לכן אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מידי) איזה לוח אם לקחת למשחקים ואוברקלוק בעתיד תודה!!

• 4 תגובות
    • 449 צפיות

דיונים חדשים בפורומים