מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום. דובר בחדשות האתר על מעבדי 6 ליבות עם שם קוד טובן. אני מעוניין לדעת איפה אפשר למצוא מידע עליהם.או מתי יש צפי לראות אותם בכלל בארץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה זה - Onboard Promise Controller הגדרתי אותו בביוס כ-DISABLED מכיוון שהייתי מקבל הודעה עם עלית המחשב שהביוס שלי לא מותקן (הודעת שגיאה שאופיינית ללוח P4C800E כך מסתבר) אבל הייתי רוצה לדעת מה השימוש שלו. תודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי לוח ASUS A8N-SLI DELUXE והכל סבבה איתו. דבר אחד מציק לי , בתור אחד שמתעב רעש מהמחשב השקעתי הרבה מאוד כסף בציוד יחסית שקט למחשב כמו ספק כח החדש של אנרמקס שעל עוצמה הכי גבוהה שלו פשוט לא שומעים אותו , מארז עם מאווררים 120 מ"מ שקטים וכו'. אבל מסתבר שהרעש בא לי מכיוון שלגמרי לא חשבתי עליו.. המאוורר של הצ'יפסט על הלוח הזה עובד כמו זבוב היפראקטיבי. בכוונה פתחתי את המארז ובדקתי שהרעש לא מהמאוורר של המעבד או ממקור אחר של חוט שנוגע או משהו , פשוט רעש צווחני כזה מי שמכיר ויש לו לוח עם מאוורר קטן על הצ'יפסט אולי יודע למה אני מתכוון. שומעים אותו בכל הסלון. אנא מכם , תעזרו לי לפתור את הבעייה הזאת. אני חייב לדעת אולי אפשר להוריד את המהירות שלו או בכלל לנתק אותו מה…
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, רכשתי זכרון 512mb ddr 400mhz 2.5CL, וקיבלתי זכרון שכאשר אני בודק אותו בeverest אני מקבל שהוא עובד על CL 3 @200mhz (ועל CL נמוך יותר בתדרים נמוכים יותר, אבל הזכרון שלי עובד על 200mhz כרגע למיטב הבנתי) זה כבר אחרי שהחזרתי לחנות סטיק שמכרו לי שלא היה מה שהזמנתי (קניתי דרך האינטרנט אז כל ההחלפה היתה בדואר רשום, לא יכלתי לראות מה נותנים לי. אגב, מותר לרשום פה את שם החנות כדי שאחרים לא יקנו שם ויתאכזבו?) הייתי רוצה לקבל אישור מכם שמה שקניתי לא נחשב ל 512mb ddr 400mhz cl 2.5 , ואז או לבטל את העסקה, או להחליט שזה לא כזה משנה לי ולוותר על המאמץ. אני לא בבית כרגע אז אני לא יכול לספק נתונים מאוורסט, אבל אם חסר משהו אז אוכל להוסיף מאוחר יותר. אז השאלה שלי היא האם אני ארגיש בהבד…
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, ראיתי שאפשר לבצע סוג של CROSSFIRE בלוחות הנ"ל, מתאים גם ל NVIDIA או רק מבית ATI? תודה.
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשים רייד 0 באולטרא די. התקנתי מהדיסקט את התוכנה של הרייד ואני שם רייד אפס וזה מראה לי בהתקנה של הווינדוס 150 ג'יגה במקום שניים של 75. אבל אחרי שהוא מתקין את הקבצי התקנה הוא אומר לי שאי אפשר לקרוא את הקבצים ולעשות אלט קונטרול דל. השאלה היא האם יש דרך לגרום לזה לעבוד\לעשות זאת דרך הווינדוס? 2)האם יש בביוס מקום לקבוע אפרצ'ר סייז? לא מצאתי...
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי! כיצד יושב מעבד 775 3.0 אינטל על הלוח יש בלוח פינים ובמעבד אין את החורים ,אולי המעבד רק יושב עליהם ז"א להניח אותו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
אני בונה מחשב לעבודה משרדית: מעבד: AMD SEMPRON 3000 1.6GHz 256KB CACHE SOCKET AM2 - STEPPING F2 - SDA3000CNBOX - BOX ¤319 לוח אם: ASUS M2NPV-VM ¤546 דיסק קשיח: SAMSUNG 120GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤311 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK ¤263 זיכרון: SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ¤660 מארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE ¤248 מקלדת: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD ¤89 עכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE WIN USB/PS2 EN/NL/FR/DE/EL HW CD w TILT WHL BLUE MNLMD - K80-00027 ¤211 רמקולים ואוזניות: LOGITECH R-20 ¤210 מחיר סופי: ¤2877 האם לדעתכם ההפרש (70 ש"ח) שווה את ההשקעה? הבנתי שלאסוס…
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום! אני צריך שתמליצו לי על מעבד ל-HTPC לשידורי HD שהכל יעבוד חלק.. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין DDR II 1066Mhz לא מתאים ללוח שלי, זה נכון? מה הבדל בין 800Mhz ל-1066Mhz? ובין DDR II לDDRIII? כרגע יש לי שני זכרונות של 512MB, כמה מומלץ להוסיף? (אני משתמש בXP, לא מתכנן על ויסטה בקרוב)
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, לידידה שלי יש מחשב עם זכרון dd2 667 512mb. יש לי סטיק של ddr1 500 1g. האם יש אפשרות להתקין באותו במחשב שלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות כונן קשיח חדש שעובד על SATA II. יש לי לוח אם שתומך ב SATA אבל שמעתי שיתכן והוא לא תומך ב SATA II. הלוח אם הוא ATI IS7-E. מישהו יכול להגיד לי אם הוא תומך או לא? ואם לא, האם אפשר לחבר אליו בכל זאת כונן SATA II ושזה יעבוד כמו SATA רגיל ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, רגשתי אתמול מחשב חדש: לוח אם מדגם: ASUS P5GC-5X ודיסק קשיח: HITACHI DESKSTAR 160 GB הבעיה שלי היא כזו: קניתי את המחשב בחלקים, והרכבתי אותם (לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשבים)., אבל משום מה, כאש אני מדליק את המחשב ונכנס לביוס, בסעיף של IDE, הוא לא מזהה לי את ההארד דיסק בתור פריימרי, אלא בתור שני או שלישי. וככה אני לא יכול למעשה לבצע התקנה של הווינדוז. אין לו ג'אמפרים מאחורה, כמו לדיסקים הקשיחים הישנים. אז איך אני משנה את ההגדרה שלו לראשי? תודה
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום ידידי המלומדים. להלן הרכיבים שרכשתי לאחרונה : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 ULTRA INFINITY SAMSUNG DDR 512MB 400mhz הבנתי שבמצב אופטימילי הכל אמור לעבוד ב- 800 Mhz , במידה ואחד הרכיבים מאט אז הכל איטי. איך אני יכול לדעת שהכל ירוץ כמו שצריך? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
(אני צריך להוריד כמה כסף שאפשר כי פתאום גיליתי שאני צריך לקנות גם מקלדת ורמקולים - זו כבר בז' והם עושים 'בזזזזזזז' מעצבן כשמחברים אותם לחשמל) אני צריך שתגידו לי אם זה לוח אם טוב או לא.. המפרט: Intel E6750 ASUS EN8800GTS 320MB Corsair 2GB DDR2 667 CL5 (VS2GBKIT667D2) WD1600JS Raidmax Sagitta (אני יכול להכניס למארז הזה 8800GTS נכון?) LiteOn LH-20A1P Enermax Liberty 400W
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
מה היתרון בשינוי הטכנולוגיה מ 90 ל 65NM? במה זה יתבטא? AMD עם 65NM: http://www.tgdaily.com/2006/01/20/tgdaily_interviews_amd_q1_2006/
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לאחר שברור כי הלך או הלוח או המעבד לוח ASROCK עם זכרונות DDR 1 למעבד סוקט 754 מעבד סמפרון 754 ואין כדאיות לתקן מבקש אם מישהו מכיר מקום שניתן לקנות בזול באנדל של לוח+מעבד+זכרונות או שילוב זול אחר כפי שאתם מבינים לשימוש בייתי ללא משחקים רק לגלישה אופיס וכו'
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ראיתי שני סוגי מעבדי שני ליבות של AMD הכוונה היא ל-AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 שניהם עם אותו מפרט אבל באחד רשום Stepping E6 ובשני Stepping E4 מה ההבדל בינהם ??? :s05:
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
נראה לי שנשרף לי הלוח המחשב לא נדלק לי :\ ונסיתי להחליף ספק זה עדיין אותו דבר מאיפה אני יכול להשיג לוח שתומך ב am2 או 939 ושיש לו ddr 400 וכניסה לagp מה כבר לא מייצרים כאלה ? :\
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, יש לי היום מחשב עם 6420 בלי OC. אני שוקל לבנות מחשב שני שייועד למשחקים עם 2180 ולהשאיר את המחשב הקודם לשימוש ביתי כמו אינטרנט וכו'. את ה-2180 יכולים להמהיר לי בחנות. האם כדאי להעביר את המעבד הישן למחשב החדש, או להשאיר בחדש את ה-2180 המומהר?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע E5200 על 3GHZ עם לוח אם בסיסי ביותר של MSI, דגם G31M3-F, אין בו אפילו אופציה להאלעת מתח מעבד וזה די חוסם אותי בOC. מהו לוח האם (אני מאמין שזה יהיה GIGABYTE) הזול ביותר שיוכל להביא אותי לסביבות 4GHZ בE5200 שלי? קרור המעבד הוא MUGEN2 כך שאין בעיה עם זה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איזה מהלוחות הבאים לקחת ? http://tms.co.il/index.php?cPath=79_30_40_313 תודה
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-