מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
-
-
מה השילוש הכי כדאי מבוסס C2D שאפשר לקנות עד 1600 ש"ח (אפשר חריגה קלה) בסקיי פיסי? www.skypc.co.il
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, פירקתי היום מחשב ישן שיש לי בבית, ומצאתי בפנים שני כרטיסי זיכרון פנימי מסוג Kingstone, 512MB, וכרטיס אחד DDR2 2GB. החלטתי להוסיף את הזיכרון למחשבים קיימים בבית, וכאן עולה השאלה: לי במחשב יש שני כרטיסים של 1GB כל אחד מסוג Kingstone, האם אפשר פשוט להוסיף את הכרטיס של ה 2GB ללוח אם? כמו כן אני רוצה להוסיף את שני הכרטיסים של ה 512MB לשני מחשבים נוספים שיש לי בבית, אחד לכל אחד. גם במקרה זה, פשוט להוסיף את הכרטיסים ללוח אם, סתם ככה? אין בעיה עם כך שמספר הכרטיסים יהיה אי זוגי? (פעם אמרו לי שבנוגע לזיכרון פנימי, צריך שהכרטיסים ילכו בזוגות..). תודה רבה על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
the bios is not installed בעבר מצאתי בגוגל דרך להוריד את זה וכיום אני לא מוצא אם תוכלו לעזור אשמח מאוד ואם לא אז שנה טובה ותודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהיה לפני שבוע שאלה דומה אבל לא רציתי להקפיץ את הנושא הקודם וגם לא הצלחתי להבין את ההבדלים בין הלוחות. יש הפרש לא קטן בין הלוחות ורציתי לדעת מה ההבדל בנהם. (GA-965P-DS3 ) תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
כפי שכבר הזכרתי הe4400 כנראה הולך להיות המעבד שאקנה בעוד כ3 שבועות.. הוא מצויין בכל התחומים אך יש לו חולשה קטנה דווקא במשחקים (לעומת הe6320 שבשאר הדברים כמעט משתווה לו). (החולשה נעוצה כנראה בכך שחסרים לו 2mb cache) השאלה שלי היא האם בעזרת oc קליל עם קירור הסטוק אפשר לתקן את הבעיה ולהשוות את ביצועיו אל הe6320? (לוח האם יהיה כנראה ABIT IB9)
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח Gigabyte k8ns Nforce3 250 רציתי לדעת איזה קובץ אני צריך להוריד מבין הבאים כדי לעדכן את הביוס לגרסה הכי טובה ויציבה שיש...: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS.htm כמו כן האם הלוח שלי תומך ב Q-flash? כי זאת נראית לי הדרך הכי פשוטה ובטוחה לעדכן את הביוס... תודה
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
לא רק G-Sync ו-Optimus - למפתחת השבבים הירוקה יש עוד כמה פרוייקטים מסקרנים שיוכלו לשדרג את הביצועים המתקבלים מכרטיסי מסך בתצוגת Max-Q לכתבה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לפני שפתחתי את הטרד עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה. אני מרכיב מחשב עם מעבד מרובע ליבות של INTEL למטרת עבודות בתלת מימד. אני לא בטוח בקשר ללוח, איזו ערכת שבבים נחשבת יציבה יותר למעבד אינטל הספציפי? ראיתי שהלוחות מבוססים Nforce יקרים יותר מאלו המבוססים צ'יפסטים של INTEL . מה ההבדל בינייהם? יש הצדקה למחיר הגבוהה של NVIDIA? בין הצ'יפסטים של NVIDIA, מה ההבדל בין ה650i ל 680i תודה .
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד - ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? זכרונות - 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 - שני סטיקים כרטיס מסך - SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL - הכרטיס נקנה מנועה מחשבים דיסק קשיח - ?160GB 7200 8MB WD1600JB? - הדיסק שייך למחשב ישן יותר לכן הוא לא SATA 2 מארז - HEC Compucase CI-6A21 איזה לוח אם עדיף יותר? AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE או ?A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? של ASUS?
-
- 13 תגובות
- 682 צפיות
-
-
(אני צריך להוריד כמה כסף שאפשר כי פתאום גיליתי שאני צריך לקנות גם מקלדת ורמקולים - זו כבר בז' והם עושים 'בזזזזזזז' מעצבן כשמחברים אותם לחשמל) אני צריך שתגידו לי אם זה לוח אם טוב או לא.. המפרט: Intel E6750 ASUS EN8800GTS 320MB Corsair 2GB DDR2 667 CL5 (VS2GBKIT667D2) WD1600JS Raidmax Sagitta (אני יכול להכניס למארז הזה 8800GTS נכון?) LiteOn LH-20A1P Enermax Liberty 400W
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ABIT AV8-3RD EYE 939 או ה (av8(S-939 של abit ומה ההבדלים?
-
- 14 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה היתרון בשינוי הטכנולוגיה מ 90 ל 65NM? במה זה יתבטא? AMD עם 65NM: http://www.tgdaily.com/2006/01/20/tgdaily_interviews_amd_q1_2006/
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ראיתי שני סוגי מעבדי שני ליבות של AMD הכוונה היא ל-AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 שניהם עם אותו מפרט אבל באחד רשום Stepping E6 ובשני Stepping E4 מה ההבדל בינהם ??? :s05:
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
נראה לי שנשרף לי הלוח המחשב לא נדלק לי :\ ונסיתי להחליף ספק זה עדיין אותו דבר מאיפה אני יכול להשיג לוח שתומך ב am2 או 939 ושיש לו ddr 400 וכניסה לagp מה כבר לא מייצרים כאלה ? :\
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לחבר שלי יש p4 2.6 Ghz HT (northwood) ושני סטיקים של 256 MB 400 MHZ cl2.5. עכשיו הוא רוצה להוסיף עוד 512MB 400Mhz cl2.5. יהיה הבדל אם הוא יקנה עוד סטיק אחד של 512 או סני סטיקים של 256? (יש לו עוד שני מקומות פנויים) הלוח אם שלו הוא Asus p4p800. תודה!
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל חוות דעת על הלוח הבא: Intel® Desktop Board Intel® G965 DG965WHMKR Bulk לא מעניין אותי עקרונית אם יש לוחות אחרים באותה רמה ופחות או יותר כסף או הצעות ללוחות. מעניין אותי ספציפית מה אתם יודעים על הלוח הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שזה 4 core? אמרו לי ב 7.8 אני לא יודע עם זה נכון ושווה לחכות או שאני יקנה ב 22.7 אני מפחד להתאכזב
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
הרצתי CPU-Z ולא מופיע לי שיש לי SSE4 למורות שאצל אחרים מופיע שיש http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=841 אצלי מופיע SSSE3 משהו כזה מוזר. האם יש לי תקלה במעבד?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול על האופציה לשלב מעבד OPTERON למחשב ביתי. הדגם הוא 146 SOCKET 939 2.0GHZ 64 bit זכרון CHACHE של 1MB שמאוד שימושי לי.. מחשב שמיועד למשחקים וכמובן ישולב עם כ.מסך חזק וזכרון 1GB. איזה לוח מומלץ לקנות עם כזה מעבד? האם הDFI INFINITY NF4U יהיה טוב בשבילו? אפשר לשים למעבד הזה מאוורר BT? תודה רבה. אני מאוד אוהב את AMD, וגם עכשיו אני על AMD. אני לא אוהב את אינטל.., אבל אם המצב הוא שAMD מפגרים קצת מאחורה אני ישקול את המצב בשנית. פשוט במחיר הזה המעבד הזה הוא הכי טוב.. תודה רבה קובי
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ושמעתי שיש לוחות אם שמשתדרגים למעבדים הבאים{םנטיום 5} אז אני צריך אחד כזה עד 700 שקל. תודה לכל העוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-