עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jj516,

ראיתי שבהרבה הודעות בפורומים שואלים איזה כרטיס מסך יותר חזק מהשני, אני חושב שכדי להפוך את הת'ארד הזה לדביק ולהשאיר אותו ולעדכן כשיוצא כל כרטיס מסך חדש. אחרי ה ATI 9500 אני אישית נהייתי מבולבל לגמרי מהכרטסי מסך שיש היום. אני רק יודע של NVIDIA יש את החזק ביותר שזה ה 5900 ULTRA ול ATI זה ה 9800PRO. מישהוא יכול לתת את הסדר של הכרטיסים של שני החברות עד ל GF 3 TI ו RADEON 8500LE?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by lipa,

ראיתי שכמעט כל המסכים באים עם Brightness 250 כמה זה משמעותי ?

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by kobibo,

לאחר התרד שפתחתי ולאחר תגובותיכם אני מתלבט בין שני מסכים (שיתאימו בעיקר למשחקים ) : 1. BenQ FP71G פלוס- עם ספק כח פנימי גודל נקודה - 0.264 זמן תגובה 8ms רמת ניגודיות (Contrast) גבוהה ביותר 1:500 בהירות cd/r260/300 זוויות צפייה - 140/130 רזולוציה מקסימלית 1280x1024 כמות צבעים 16.2 מליון 2.LG 1730B עם כולל DVI - יציאה דיגיטלית קצב רענון מדהים של 12MS קונטרסט 1:500 רזולוציה 1280X1024 כמות צבעים 16.2 מליון אודה לעזרתכם

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  4. יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  5. יש לי שאלה הבאתי ספק של 480 וואט ומשום מה יש לי הרגשה שהוא לא כול כך טוב... דבר ראשון איך שאני מחבר אותו לחשמל ישר אני רואה מין עיבוב מהיר במנורה של החדר.. אפשר לדעת למה?? כמו כן משום מה הכרטיס שלי 6800 אולטרה מוציא ב 3dmark 03 כולה 12600 שזה כלום.......... יכול להיות שהספק שלי הלך?? כמו כן עם הספק לא טוב וכאלה אז זה ישפיע גם על הביצועים של הכרטיס מסך שלי?? כמו כן זה ישפיע גם על האוברקלוק של המחשב שלי הכוונה ליציבות וכו וכו?. תודה............... ;D ;D

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by elad-k1,

יש לי מסך של LG מידגם 700P ועכשיו הוא זז לי ניראה מהרזולציה .. כול פעם זה מישתנה לי שאני מאתחל את המחשב ועכשיו אני עובד על רוזולציה 1280 על 1024 פיקסלים ו- 75 HERTZ וזה עדיין זז מי יודע על איזה רוזולציה להשים את המסך??? בתודה אלעד..

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by Game5,

שלום , http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410888 למה הטווח מחירים בין 1500 ל 2500? כלומר , מה ההבדל בין 7900GT ב 1600 ש"ח לבין אחד של 2100 ש"ח? ואם יש הבדל , מה הכי מומלץ לקנות? עד כמה ה 7900GT יותר טוב מ 7600GT ו x1800 ? יש בנצ'מרק לזה?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  8. מישהו מוכן להסביר אחת ותמיד האם ההבדלים בין X800 XT PE לבין ה9800PRO האם ההבדלים גדולים \ ענקיים \ לא מורגשים \ ומה ההבדל בינהם לבין ה 6800U ומה נחשב כיום הכטיס הכי חזק ? 6800GT ' 6800U ' X800XT PE

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by DarkSight,

הכרטיס שלי כידוע הוא עם ליבות של 6600GT ועובד במצב SLI ורציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לחבר אליו את המסך שלי וגם את המסך של הטלויזיה כי עד היום לא היה אפשר ושמעתי שבסידרה החדשה של הדריוורים שNVIDIA 8 הוציאה יש את האפשרות להשתמש בשני מסכים בו זמנית אז רציתי לשאול אם זה באמת נכון?? וכאילו אם הדרוורים כאלה של סידרה 8 תומכים בזה?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by Dimer,

סוף סוף התקנתי את המחשב החדש עם GTO2 (בלי לפתוח פה לשטן כי המחשב הוציא לי את הנשמה ) אז לכל בעלי הכרטיס (ויש לא מעט כאלו פה אני המלצתי לכמה ) השאלה היא בכותרת..... אצלי הטמפ' היא 41 מעלות במנוחה (בלי OC ובלי צינורות פתוחים עדיין) ועם קירור מקורי מן הסתם. לפי ATI TOOLS מהירות המאוורר היא 54% מהמהירות המקסימלית. במאמץ עדיין לא יצא לי לבדוק.... קירור המארז: מאוורר 80MM שמכניס אוויר מהצד, שניים כאלו שמוציאים אוויר מאחורה+ המאוורר של ANTEC TP2 שהוא 120MM,גם הוא נחשב.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by liordavid,

נתקלתי בבחור שמוכר X1900XTX. הוא טוען שהכרטיס שלו יותר טוב מ- GF 7950GX2 1GB, בטענה ש- GF 7950GX2 1GB לא עובד במקביל עם HDR ועוד משהו וה- X1900XTX כן תומך בשניהם במקביל. האם הוא צודק ????

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  12. אני עובד עם 2 מסכי VP171, בצורת DUAL , הרחבת שולחן עבודה ולא הכפלה, כלומר המשכיות... הורדתי תמונות מיוחדות,רחבות עם המשכיות המתאימות לצורת עבודה זו, אך שאני בוחר אותם ב"רקע" , אני רואה את אותו קטע מהתמונה בשני המסכים. מה עושים ע"מ לראות "המשכיות" כל התמונה....? (עובד עם XP,כרטיס RADEON 9600XT) תודה

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by elearteam,

מה אתם אומרים? אני קונה משומש , שניהם עולים לי 400 ש"ח , מה עדיף לגיימר בינוני ולמחשב חדש !?!? תודה רבה לעונים, רונן

• 14 תגובות
    • 778 צפיות
  14. אני רוצה לשחק בפרו והוא מודיע לי שהכרטיס מסך לא תואם.אני צריך כרטיס שמתאים ושלא עולה הרבה.תודה לעוזרים

15. היי, התגלגל לידי גיליון אוג'-ספטמבר של העיתון PC-PLUS וראיתי שם ראיון מעניין בנוגע לעתיד תעשיית המחשוב הנייד ובעיקר המחשוב הנייד הגבוהה. כזכור, ATI ו-nVIDIA לוטשות עיניים לשוק הזה ויחד עם המעבדים החדשים של אינטל קיימות כבר מכונות ניידות לא רעות לגיימרים (שיש להם הון קטן או רצון אז לשבור תוכנית חיסכון). ATI שלפה ראשונה והציגה את ה-RADEON 9800 MOBILE שלמרות שמו, מתבסס על הארכיטקטורה של ליבה ה-X800 דווקה nVIDIA לא נשארה מאחור והציגה לפני זמן קצר את ה-mobile nVIDIA GeForce 6 MXM שלה המבוסס על סדרת 6. מה שמעניין כאן הוא דווקא המילה MXM שהיא תקן חדש של החברה שהיא מקווה שיאומץ על ידי יצרני המחשבים ויאפשר לנו לשדרג את הכרטיס מסך שלהם בקלות (מה שיתן לה עוד רווחים ) בזמן הא…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by almor12,

שלום אנשים, יש לי חבר שמעוניין לשדרג את הכרטיס מסך, כרגע יש לו GTX 460 של ASUS, הוא מעוניין לקנות את הGIGABYTE 770GTX 2GB. הספק שלו הוא seasonic m12ii-520 520w. שאר המערכת: intel 2500k gigabyte z-68ud3h corsair h100i g.skill ripshaw x 8gb 1666mhz corsair neutron gtx120gb seagate 2tb השאלה אם הספק יחזיק את המערכת עם הכרטיס שהוא מעוניין?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  17. Started by crazydiamond,

קיבלתי רדאון 8500LE ונתתי תמורתו את ה גיפורס 2 MX400 שלי + מחשב פנטיום 3 450 ללא HD וללא CD עסקה טובה ? בכל מקרה איך אני יכול לבצע אוברקלוקינג ל 8500 מבלי להשקיע יותר מדי ומבלי לגרום לנזק כלשהוא או התחממות. הכרטיס שלי הוא powered by ATI ולא built והאם זה משנה - אני לא יודע את שם החברה כי זה לא מצוין על הכרטיס או הקופסא. בברכה.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by adirnasri,

כותרת.. תודה אדיר

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by tigerex,

אם כן אז מאיפה כדאי לקנות?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by ofirrjd,

היי, אני עומד לפני קניית מחשב חדש ואני קצת מבולבל. יש את הכרטיס הזה של ZOTAC ב 995 ש"ח: ‏8800GTS 320MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מהירות השעון שלו היא 500MHZ לעומתו יש את זה של GIGABYTE ב 1180 ש"ח ‏8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מהירות שעון 700MHZ. עכשיו אני מבולבל, ה GTS לא אמור להיות מהיר יותר?? ברב המקרים דגמי ה GTS עולים יותר, אז מה קורה כאן? אופיר

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by Zelig,

האם יש הערכות או מידע רשמי מתי יצא הדור החדש של כרטיסי Nvidia? המליצו לי לחכות עם שדרוג מ-GTX470, אבל מתי יצאו החדשים?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by maverick,

יש לי כרטיס G-force 2 וכאשר אני מנסה לראות סרט בטלויזיה אז אני רואה רק את המסגרת של החלון של המדיה פלייר אבל במקום בו הסרט מוקרן אני רואה רק שחור. יש למישהו מושג מה הבעיה???

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  23. למחשב הקיים מפרט בסיס מאוד: E5200 2x2GB ram generic MB - ASUS P5KPL-CM המשפחה מעוניינת בקניית כרטיס מסך למשחקים פשוטים השאלה שלי היא איזה כ.מ לא יתבזבז על כזה לוח ז"א מהו החזק ביותר שעדיין יעיל

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by La Or,

כרטיס מסוג NVIDIA Quadro NVS 450 x16 for Quad DP לא ניתן להפעיל מחשב מסוג DELL או כל סוג אחר מחשב אינו פועל ועושה לופים של איתחול, לא מגיע לביוס בכלל ואין תמונה בכל מחשב שהכרטיס היה עליו. כרטיס הוחלף בכרטיס חדש זהה והתופעה זהה. אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  25. יש לי ראדון 9500 פרו של הרקולס ואני רוצה לעשות לו פלאש לביוס. בשביל זה אני צריך לדעת את המהירות והסוג של הזכרונות אבל אי אפשר לדעת מהכרטיס כי יש על הזכרונות סינקים וגם חיפשתי על כל הכרטיס איזהשהו רמז לסוג הזכרונות... אז אם מישהו יכול לתת לי לינד לתוכנה כלשהי שתוכל לעזור לי... נ.ב. בדקתי בסנדרה והיא לא מפרטת את סוג הזכרונות

• 7 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים