עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gjook,

שלום , האם ל8800 320m יש VIVO ?... ואם כן , באיזה רמה הוא, האם הוא יכול להחליף כרטיס עריכת ווידאו , שעולה 400-300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by genia,

\

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  3. אנשים ניראה לי מוזר רצחחחח יש לי 6800 אולטרהה הרצתי 3dmark 05 עם מערכת מאד חזקה (כאילו הבעיה זה בטוח לא המערכת) ומשום מה אני מוציא רק 6116 זה טוב או רע?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  4. היי אז ככה בעיקרון יש לי מסך מחשב 23 ומסך טלוויזיה 32 שתיהם תומכים ב FHD הבעייה היא שאני משחק או מריץ סרט בשניהם, אז באחד המסכים יש Tearing האופציה היחידה שאני יודע איך לבטל באחד מהם זה פשוט לעשות אותו preferred בתוך ה CCC creating and arranging desktops האם מישהו יודע איך אני מתקן את זה? ד"א זה 7970 Dual-x

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by F430,

צריך להחליף את הביוס לפי מה שאני מבין אבל אין לי מושג אך עושים את זה forums.techpowerup יש הסבר מפורט אבל אני ואנגלית לא חברים

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by L1ron,

שלום.מצאתי את הכרטיס GT630 http://www.tms.co.il/product/11617 ב264 , ואת הHD6670 http://www.tms.co.il/product/10569 ב328 יש לי מעבד INTEL I2500K ולוח אם Gigabyte P67A-UD3-B3 ויש לי מסך 17" המשחקים שאני רוצה לשחק בהם הם : Heroes IV,Dirt3,GTA IV,Battlefield 3,Combat Arms, המטרה שלי היא שיעלה אותם על MED. השאלה היא עד כמה ה6670 טוב יותר מהGT630 והאם זה מצדיק לקנות אותו ב60 שקל יותר? והאם ה6670 יוכל להריץ את המשחקים על MED?

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by havoc-x,

אני רוצה לקנות את הכרטיס ושמעתי שהמאורר של הכרטיס רועש ועלול להפסיק לפעול אם זה יקרה על איזה מאורר תוכלו להמליץ לי? איך זה? http://pch.co.il/docs/pd259538761.htm או שיש משהו יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  8. מה המצב אנשים ?.. אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (למשחקים) למחשב שלו עד 635 ש"ח (אפשרות של חריגה של 40 ש"ח מקסימום) . זה המחשב שלו: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Asus P4S800D-X Enermax EG365AX-VE 350 watt 256x4 RAM הייתי הולך על GeForce A7600GT TDH 256MB AGP ... מה אתם אומרים ?.. המעבד יעשה צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה ?.. יש אולי כרטיס טוב יותר של ATI באותו מחיר שכתבתי הנ"ל ?.. אל תשכחו תושבת AGP את הכרטיס תביאו מהאתר של פנדה מחשבים (Pandas.co.il) יש לי שאלה ... המעבד + הספק שיש לו, לא יגרמו לצוואר בקבוק במערכת שלו בגלל הכרטיס מסך ?.. תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  9. אני לא מעונין ביד שניה, ובחנויות לא מצאתי. אז מי שמכיר, אשמח אם יאמר לי, תודה.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by BENNY66,

אז כך חיברתי הכול יש תמונה וסאונד אבל התמונה מהבהב קצת במסך שחור ממש רואים את זה והסאונד לא נקי יש לי כרטיס של ספרקל 128 מגה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by יקירn95,

בשבוע האחרון אני מחפש כרטיס מסך עד 800 שקל ונתקלתי בחברה הזאת ובכרטיס מסך הזה http://www.tms.co.il/product/11876 וראיתי בכמה אתרים שהוא גובר בביצועיו על 6850 7770 ואם אני לא טועה גם על 6870 .. האם הכרטיס הזה יותר חזק בבודאות ? והאם החברה sparkle ידועה כחברה טובה או שכרטיסי המסך שלהם לא איכותיים ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by eliasfen1,

יש לי כרטיס מסך רדאון 9700 פרו לעיתים כאשר אני מדליק את המחשב או עושה רייסט, כאשר המחשב נדלק מופיעים לי כל מיני קישקושים על המסך windows עולה כרגיל אני רואה קישקושים . הבעיה נפתרת כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק שוב השמח לקבל עזרה בנושא

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by dlivneh,

לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס מסך R9100 64 DVI בחנות באזור המרכז. שלמתי בזמנו 480 ש"ח (מחיר טוב לאותה תקופה). הכרטיס היה מצויין למה שאני צריך והכל סבבבה. לפני 3 שבועות התחילו לי בעיות בכרטיס (התחמם). הסתבר שהלך המאורר. פניתי לחנות והם אמרו שהוא באחריות ויבדקו אותו. כעבור שבוע התקשרתי התברר ששלחו את הכרטיס לתיקון אצל הספק בחו"ל (רק הלך המאורר מה הסיפור), אומנם הציעו לי כרטיס מסך חלופי, GF4 TI4200 (ללא יציאת DVI), אבל הכרטיס נסע לטיול בחו"ל. מאז עברו כבר עוד שבועיים והכרטיס לא חזר. סיפור מוזר מאוד בעיני. יותר פשוט היה להחליף בארץ מאורר ב 40 ש"ח. מה דעתכם ? יתקנו לי את הכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by tigerex,

אם כן אז מאיפה כדאי לקנות?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  15. (אני יודע שהשאלות פה מתחלקות לכמה פורומים, אבל הכי חשוב לי הספק והמארז כי אני קצת לא בטוח.) דבר ראשון אז ככה, אני בע"ש הולך לקנות את המערכת הבאה: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤680 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤624 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2117 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤380 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL מחיר: ¤223 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2…

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by b00h,

שלום... יש לי מספר סרטים בעלי קצב של 29.97fps. זאת בעיה מכיוון שנגן ה-DVD (העצמאי) שלי לא מסוגל לנגן אותם כמו שצריך, כנראה בגלל ה-FPS, ומה שקורה בשטח, בעצם, זה שהתמונה לא תואמת את הקול. בכל אופן, אני לא יודע עד כמה זה אפשרי, או קל, אבל אני מקווה שלא אצטרך לקודד מחדש לגמרי את כל הסרט\ים על מנת לשנות את קצב התמונות לשניה. אם למישהו יש הצעה כלשהי, זה יתקבל בברכה. תודה מראש. אגב, הקבצים עליהם אני מדבר הם קבצי AVI שקודדו בעזרת XviD.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by tavlins,

שלום רציתי לדעת איך אפשר לחבר מכשיר דיוידי למסך המחשב שלי.. הכרטיס מסך שלי הוא תומך ב vivo אבל שתומך בשיטה האמריקאית ככה שלא יודע עד כמה זה עוזר לעניין (אני לא יכול לראות דרכו טלויזיה לדוגמא). במסך שלי יש רק יצאיה רגילה של מסך.. יש דרך לתאם אותה עם איזה קבל שתתחבר לדיוידי? או שולי בכל זאת אפשר להשתמש ביציאות vivo של הכרטיס שלי? תודה מראש. נ.ב הכרטיס הוא all-in-wonder radeon 9700 128 mb (ושוב הוא תומך בשיטה של אמריקה ככה שהפונקציה של האול אין וונדר לא תקפה בשילי אבל אולי אפשר לעשות משהו עם החיבורים שלו.) תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  18. בין כרטיסי ה-X1800GTO השונים. קיבלתי המלצות מאוד חמות על הכרטיס אבל כאשר חיפשתי אותו בזאפ מצאתי כמה וכמה דגמים ורציתי לדעת מה ההבדל ומהו המומלץ מכולם. אגב, מדובר בכרטיס בחיבור PCI או PCI-E? http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=x1800gto&radio1=on

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  19. שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..46.&a…

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  20. Started by yonatanph,

כשביקשתי מפרט בפורום מפרטים הציעו לי את ה7900 אבל אני רואה שפורום פה הציעו לאנשים את הX1950PRO ואני שם לב שהמחיר שלהם דומה מאוד...

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by Vortex,

יש לי רדיאון 9000 פרו של ג'יגהבייט עם דרייברים קטאליסט 3.4 ווינדוס אקספי. איך אני יכול להפעיל אנטי-אליאסינג בשביל ג'יטיאיי וייס לדוגמא? תודה!

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  22. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש תקציב 450-550 ש''ח לא מעוניין לשחק במחשקים על HIGH לא מריך ויסטה ולא כלום רק שיתאים טוב למפרט בפרופיל שלי :] אני חשבתי על 9500GT זה טוב?

23. Started by TheBest,

חברה אני נואש אני חייב שתעזרו לי. יש לי בעיה: לכל משחק שאני נכנס אליו ומעלה את כל הגרפיקה עד למעלה, עם הפילטרים. אחרי כמה דקות המחשב עושה לי RESET או יוצא מחוץ למשחק. Help ! המפרט שלי הוא: P-4 2.6Ghz FSB800 1024MB DDR 400MHz Radeon 9800Pro 128Mb - CT 4.1 Windows XP בבקשה עם אתם יכולים ויודעים תעזרו. תודה.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by idan oren,

אני יודע שאפשר לפתוח את הכרטיס 6950 ל6970 ורציתי לדעת אם ניתן לעשות את זה גם עם 7850 ל7870ץ זה אפשרי או שAMD החכימו וחתכו בעזרת חומרה ולא תוכנה בתודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by omrit,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD 17" לשימושים עיקריים של משחקים וטקסט, התקציב 1500-1700, למשהו יש המלצה? (עד כמה, זמן התגובה חשוב למשחקים? האם 12MS מספיק, או שצריך 8????) :-\ תודה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים