כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אני כרגע בונה מערכת מחלקים ישנים שיש לי לאחר שדרוג מערכת של מחשב ראשי.פה כמובן מדובר על מחשב משני שלא בשימוש מירבי כל כך אבל בכל זאת יש לי מעבד E8400 ולוח של גיגהבייט EP43-DS3L ששימש אותי נאמנה עד עכשיו.הבעיה שאין עליו כרטיס מסך מובנה ובשביל להשתמש איתו צריך כרטיס מסך PCIX. בעקרון אני צריך כרטיס מסך הכי פשוט וזול שעובד עם הלוח הזה ביציאת PCIE X16 שלו לשימושים של גלישה,התקנת תוכנות ודברים רגילים.על המחשב אמור להיות 8 גיגה זכרון DDR2 800MHZ ומערכת הפעלה וינדוס 7 64 ביט. תודה מראש גל
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך דק 17 אינצ' , איזה הכי מומלץ? איזה דגם? איזה חברה? אני מעוניין להשקיע בסביבות ה- 1800 שקל. והאם שווה לקנות במחיר הזה כבר 19 אינצ' ? תודה. ודרך אגב אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אני אשאל בכל זאת: האם אפשר לחבר את המסך מחשב ישירות למכשיר dvd (לא במחשב) ואם כן איזה כבלים צריך?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
השאלה: האם התקנה של windows xp pro על כונן שיש בו כבר מידע (היה כונן גיבוי בעבר) תהרוס את כל הקבצים שבו? או שזה יתקין ווינדאוס וכל הקבצים ישארו? והבקשה: אני רוצה לקנות מסך שטוח (לא דק) 17 אינץ, טוב. תקציב? אני מניח שעד 900 שקל אני פשוט לא יודע בדיוק בין איפה לאיפה נעים המחירים של המסכים הטובים, אחרי שתגידו לי אני אדע תקציב בוודאות.
-
- 13 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך ללוח אם עם כבל S/PDIF ולא יוצא סאונד.... מה לעשות? עריכה: יש מצב שהחיבור שחיברתי אליו את הכבל בכרטיס מסך זה לא החיבור הנכון? הנה המניואל של הכרטיס מסך ולוח אם http://leadtek.com/eng/3d_graphic/manual.asp?manulineid=1&pronameid=485&lineid=1&act=4 http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/dg35ec/sb/e3045201.pdf [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אחרי שעברתי על המון סקירות ברשת, סרטוני youtube ומה לא, לא מצאתי את התשובה. העניין הוא שאני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בקרוב למערכת מבוססת AMD X2 6000 (בגלל שזה מאפשר לי לשדרג למעבד מרובע ליבות חדש בעתיד) וכרטיס מסך HD4850. איך השילוב הזה, לנוכח הדרייבר האחרון ששיפר משמעותית את הביצועים ב-Crysis אמור להריץ את המשחק? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם 1 האם כרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) יכול להחזיק מעמד במשחקים + וויסטה ? 2 האם כרטיס מסך פסיבי יכול לישרף כתוצאה ממשחק חזק ע"י התחממות ? 3 האם כרטיס מסך יכול לגרום נזק למסך של המחשב ? 4 האם כרטיס מסך עם מאוורר יותר חזק מכרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) ?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח של Enermax 400W Liberty או איך שלא אומרים את זה ^^ והכרטיס מסך 8800GT עכשו רציתי לשאול לגבי ה9800GX2 אני עושה 90% Trade in על הכרטיס מסך שלי והספק כוח של 900 שקל בערך הכרטיס 9800GX2 עולה בסביבות ה1600+ רציתי לדעת כמה ספק כוח אני צריך? 600 580? ואיזה חברה טובה אפשר לקנות ולא יקרה כי אין לי ממש כסף לבזבז ^^ ולגבי ה9600GT יש לחבר שלי אבל אחרי 10 דקות זה יוצא לו מcrysis ועושה בעיות במחשב כאילו בעיה של חימום נראה לי זה ממש מכבה את המחשב זה בעיה יש תיקון לזה?.... (בדקתי איתו בEverest כתוב שיש לי 99 מעלות או יותר נכון 96 בערך שהוא בcrysis מה שכן אין לי קרור של מעורר יש לו עם פלטה גדולה כזאת הנה תמונה של הכרטיס: http://www.ixbt.com/video3/images/g94-2/gigabyte-960…
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני מחבר שני מסכים ל4850. מסך אחד lcd והשני רגיל ctr.. כאשר אני מדליק מחדש את המחשב אז המסך הlcd נדלק ועובד אבל אם אני מנסה תוך כדי פעילות של המחשב להעביר את התצוגה למסך הרגיל ואז להחזיר למסך lcd אז הוא לא נדלק לי.. וגם כשאני מנסה לעשות ששני המסכים יפעלו ביחד אז רק המסך הCRT עובד.. מה אפשר לעשות? האם הבעיה במסך או בכרטיס מסך? (פעם זה עבד לי מצויין אבל עכשיו משום מה זה לא עובד... וניסיתי לשנות דרייברים וזה עדיין לא עובד)
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי חברה אני שואל אתכם מהחנות כך שזה קצת דחוף לי. יש לי פנטיום 4 פה ואני לא יודע איזה לוח אם בדיוק אבל נראה לי שזה AGP X8 כרטיס פשוט שיהייה מקביל ל GF5500 128 מגה שנשרף.
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ש לי בעיות גאמא במשחקים שרואים מאוד חשוך.... העם יש איזה fix לזה?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
MY SYSTEM IS P4 3GHZ MOTHERBOARD 8I945P-G CAN IT RUN PROPERLY ON MY SYSTEM
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אהלן הגעתי לדיון הנ"ל שמסביר איך לבצע סופטמוד לכרטיסי ATI ע"י שינויי הדרייברים וע"י כך לספר אותו לכרטיס מקצועי, פעלתי לפי ההוראוה והסתבכתי לקראת הסוף היות והמדריך מדבר על דרייבר אחד (ישן יותר) אשמח לקבל עזרה אם מישהו עשה את זה והצליח . תודה זה הקישור לאתר http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=313065 תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
מפרט קיים בצד. היום, כבר בהגדרות לא ממש גבוהות World at war מגמגם קשות בסצינות עמוסות. משחק ברזולוציה של 720*1280 עדיפות לכרטיס מקורר פסיבית אם צריך למתוח תקציב, אפשרי גם עד 1000.
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מישהוא משחק פה oblivion על גרפיקה מקסימלית אם כרטיס מסך geforce 8800 gts 640mb והכל הולך חלק??...
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFX 5700LE עכשיו אני מעוניין לראות את הסרטים במחשב גם בטלויזהי וכול פעם אני צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס ולשנות תהגדרות כי לא רואים תתרגום בסרט רואים רק תתמונה ושאני משנה רואים תתמונה ותתרגום בטלויזה ובמחשב רק תתרגום יש עצה למישהו?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום,איך אפשר לדעת לכמה זיכרון יכול לגשת כרטיס מסך עם כמות BIT WIDTH מסויימת? ומה הBIT WIDTH מייצג?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה איזהשהו פתרון כי לא ניתן לחבר כרטיס מסך שיש לי למחשב הודות לצ'יפסט של SIS שלא רוצה לעבוד לא עם MX440 ולא עם FX5200 ולא עם TI3200 יש המלצות לא ממש יודע מה לחפש בדיוק כי כול הכרטיס שראיתי הם רק TV OUT
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי עם ATI 3870 יש משהו מוזר לאחר התקנת הדרייברים. מופיע לי התקן PCI תחת OTHER DEVICES ואני לא מצליח למצוא שום התקן של ATI עבורו. התקן זה לא היה קיים עם הכרטיס הקודם משמע שהוא שייך לכרטיס מסך עצמו. מישהו נתקל בכזאת בעיה ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני מחליף קירור למעבד וצריך להוציא את כרטיס המסך, ויש לי כמה שאלות: 1) האם אני צריך להוריד את הקליפס כלפי מטה? או להעלות אותו כלפי מעלה? 2) הכרטיס מחובר גם מאחורה, ז"א שצריך גם מברג כדי להוציא אותו. איזה חלק להבריג החוצה (ב expenssion slot)? את החלק הפנימי, או החיצוני?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם קרה לעוד מישהו שהדיסק שהוא קיבל עם הכרטיס מסך דפוק לגמרי ולא קריא?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
השאלה היא לגבי Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 ו Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE ה5850 יותר חזק, אבל גם יותר יקר. השאלה אם למסך 22 1080*1920 הGTX מספיק ? מה לגבי 1680X1050, האם הוא מספיק? שאלה נוספת היא לגבי הספק הנדרש לכל אחד מהם. אם זה ספק מחברה איכותית, האם צריך 500W או שמספיק פחות?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב לאחר טירוף של כמה ימים שרציתי קירור מים וכל מיני שטויות,חשבתי לעצמי שאני בכלל בקושי משחק וכדאי להשקיע במשהו יותר נורמלי. אני קונה זיכרון טוב שיאפשר לי לעשות אוברקלוק. ומסך דק! אז ככה אני צריך מסך טוב כדאי מאוד מאוד 12ms כי אני בכל זאת משחק ורואה סרטים. תקציב 1700 שקל בערך. אני מנסה להשיג בפומביות בזול... חשבתי על הסאמסונג 710N או על איזה benq... אני לא כ"כ מת על LG.... ומה עם mag עדיין חיים?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב הישן: ברגע שאני מדליק אותו אני לא רואה שום דבר על המסך, חוץ מהאות שהוא אומר לי "no signal detected" ומיד אחרי זה מופיע שוב השחור. במחשב אין כרטיס מסך ולכן כבל המסך מחובר ללוח. דבר נוסף שחשוב לציין זה שהבעיה הופיעה מספר פעמים בעבר ותוקנה על ידי הכנסה והוצאה של הכבל הכחול (אשמח לדעת מה שמו). אשמח הצעות לפיתרון. בן
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי, הנה המפרט שלו Intel Pentium 4, 2.8GHz Motherboard MSI PT880 Neo-SR Memory: 512RAM HD: SATA II 80GB והספק כוח 350W מחשב די ישן אני יודע, אבל אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש רק להחליף כרטיס מסך.. הכרטיס שהיה לי עד עכשיו הוא nVIDIA GeForce FX5200 (MSI) והוא נדפק לי אז אני רוצה כרטיס מסך חדש.. הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה שהכרטיס מסך יוכל להעלות לי משחקים (לא ברמה הכי גבוהה) נורמלים (סתם לדוגמא WarRock, Drift City) על גרפיקה בינונית (ואולי גם גבוהה). התקציב שלי הוא 500 שקל -+ אז אני צריך עצות לכרטיסי מסך שיתאימו לי.. אה ועוד משו.. לפי מה שראיתי באתר של היצרן MSI הלוח אם שלי הוא בעל חיבור AGP תומך בX4 וגם X8, אז חוץ מחיבור של הכרטיס…
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-