עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by taotao,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFX 5700LE עכשיו אני מעוניין לראות את הסרטים במחשב גם בטלויזהי וכול פעם אני צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס ולשנות תהגדרות כי לא רואים תתרגום בסרט רואים רק תתמונה ושאני משנה רואים תתמונה ותתרגום בטלויזה ובמחשב רק תתרגום יש עצה למישהו?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by OmerS,

שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך המתאים לעבודה עם תוכנת Photoshop. אני מחפש איזון בין מחיר לביצועים. השימוש הוא לא כבד מאוד וחוץ מזה הכרטיס לא ישמש למשחקים וכדומה אלא בעיקר, כמו שאמרתי, לעבודה עם Photoshop. האם כרטיסים בסגנון ה- FX5500 או RADEON 9550 יספיקו למטרה זו? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by oded1,

מה יותר חזק: fx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E? נגדX800xl תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  4. שלום חבר'ה! טוב, אז אחרי שחרשתי אותו קצת, חקרתי והגעתי למסקנה שלא צריך יותר ממנו אני בא לשאול אתכם שאלה אחרת ,הקירור המיפלצתי שלו. הוא טוב? תמונה בהמשך. אני שואל את זה כי אף אחד לא ממליץ פה על הגירסה של MSI ומשום מה נראה כאילו הקירור של הגירסה הנ"ל הוא הכי מסיבי וטוב ,42 מעלות במנוחה ומקסימום 53 עם OC בהפעלת מישחקים כמובן, יש סיבה מיוחדת שלא ממליצים עליו פה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  5. יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by spiritus asper,

יש את דגם ה-TR מול דגם ה-S. מה ההבדלים ביניהם? יש לי אפשרות לקנות את ה-S ב-750 שקלים (בזאפ הכי זול 915), ואת ה-TR ב-920. רציתי לדעת מה הם ההבדלים, והאם עדיף ללכת על ה-S? השימוש למסך יהיה משרדי. מסמכים, אינטרנט וכו'... אולי כמה סרטים מדי פעם. תודה

7. Started by ben_amitai,

שלום. החלטתי לקנות כ.מסך חדש בעקבות המשחקים החדשים שיצאו (ויצאו) התקציב הוא 1500 ש"ח. יש לי מסך רחב 19". זה כנראה יהיה הכרטיס האחרון שלי לפני שאני יתגייס אז אני רוצא שהוא יחזיק מעמד עד אז. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by amit1242,

אהלן,קינתי HD4850 TOXIC אחד וP45 ואינ רוצה להוסיף עוד אחד...עכשיו הרבה אומרים לי שבגלל שכל כרטיס מוגבל על X8 הביצועים יהיו נמוכים משמעותית,אבל חלק אומרים שבגלל שזה PCI-E אז יש בעצם רוחב פס כפול. מי צודק? האם משתלם לעשות CF על הלוח הזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  9. או יכול לרשום לי בקצרה מה כל חברה שמה בבאנדל שלה? תודה!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  10. ערב טוב! אני קניתי מחשב חדש מפרט בסוף אני מיתלבט ליקנות את הHD4670 ביגלל המחיר והבנתי שהוא די קרוב לביצועים של 9600GS (ולכן הוא הושק) ראיתי באיזה חנות (לא אומר כדי לא לעשות פרסומת אולי זה היה חשוב אחרכך) באותה חנות יש את הHD4670 שהוא מבוקש בגירסה של MSI (זול יותר) וגירסה של אסוס שהשבוע הוסרה מהאתר (עוד 20 שח) עכשיו יש מבצע לHD4550 ב330שח האם זה שווה את הכסף?? או עדיף עוד 80 שח (לא בטוח שיש להם) לHD4670 והאם הכרטיס הזה יריץ מישחקים כמו GTA IV שיוצא חודש הבא לPC נכון??? תודה לעונים והאם יש צוור בקבוק קריטי מורגש בטירוף או קטנטן כי יש לי לוח שלא תומך PCIE2.0 (G31M V2 3PORT AUDIO MSI) וזיכרון 1.0GB 800MHZ סאון ומעבד E2180 NO OC ווינדוס XP נקי SP3

11. Started by ran1992,

אני רוצה לדעת איזה כרטיס מבין אלו חזק יותר למטרות גיימינג (ואם זה משנה אז יש לי מסך 22 ואני אשחק בו ברזולוציה של 1680x1050) ??? וכמובן ששתי הכרטיסים PCI-E X16 ובעלי 512MB של זיכרון. ואם מסתבר שה-8800 לוקח פה בלי בעיה...אז: מי יותר חזק? HD 3850 או 8800GS 320MB G92 ?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  12. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן כרטיס מסך של nVIDIA מסוג EN9400GT/HTP/512M מבית Asus. http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=790&l4=0&model=2525&modelmenu=2 הבעיה היא שכאשר אני מתקין את 3 התוכנות המגיעות עם הדיסק שאחת מהם היא GamerOSD. לאחר התקנת תוכנה זו והפעלה מחדש של המחשב הרזולוצייה יורדת ל-4 סיביות ותוכנה זו משבשת פעולה תקינה של הכרטיס מסך. כמה דברים: 1. גם התוכנה שסופקה עם הדיסק וגם התוכנה המעודכנת יותר שהורדתי מהאתר מציגות לי את אותה בעיה, תצוגה של 4 סיביות לאחר הפעלה מחדש וכו'... 2. מה אני יכול לעשות בכדי להתקין תוכנה זו מבלי לגרום לתקלות אלו? תודה לעוזרים. ד"א: מה אתם חושבים על הכרטיס הוא נחשב טוב וכו'...?

13. שלום לכולם! לפני כחצי שנה קניתי מחשב פשוט ב-1K (מורכב כבר), להלן המפרט: מעבד intel core e-2180 לוח אם asus intel 945gce/mx זכרונות 1024 ddr2 667 חברת אמריקן דאטא דיסק קשיח 160 sata 2 (אני חושב..) צורב דיוידי פשוט, מארז וספק ג'נריים מאוד. עיקר הייעוד שלו היה לאינטרנט, מוסיקה, "עבודה משרדית".. אני רוצה לשדרג מעט את המחשב ולקנות את הרכיבים הבאים: כרטיס מסך (כרגע כרטיס מובנה) מארז (מאוד מציק לי שהוא ג'נרי, גם רצוי אחד שקט יחסית..) ספק (כנ"ל כמו המארז..) עוד סטיק של זכרונות (לפי זאפ - בסביבות 90 ש"ח ל-1 גיגה) אני צריך את עזרתכם בבחירת כ. מסך. כמובן שזה יהיה כ. מסך לא מהחדשים, דגם פשוט שיריץ משחקים בסיסים (לדוג' סימס 2 ודומיו). כמובן שהכי חשוב שהוא יתאים למחשב מבחינת חיבורים וכ…

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקבל המלצה בנוגע לכרטיס מסך למפרט שאני אציג, היעוד הוא כרטיס לגיימינג. כרגע יש לי Geforce 9800GT 512MB OC עכשיו אני מתלבט, קבלתי Evga GTX 280 Superclocked, אם למכור אותו כחדש ולקנות כרטיס אחר? להשקיע בקרוספייר במידה ואני מוכר? או האם כדי פשוט להישאר איתו? איזה כרטיס אתם הייתם ממליצים למפרט הבא ומה כדי לעשות בנוגע לכרטיס הקיים. המפרט: מסך: ViewSonic VX2235 WM מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 מארז: CoolerMaster HAF 932 Full Tower זיכרון: 4GB OCZ Platinium 800Mhz לוח אם: MSI P35 Platinum Combo ספק כח: Corsair TX750Watt קירור למעבד: Zalman CNPS9700 NT Retail

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  15. שלום לכולם, מה הכרטיס הכי חזק שאני יכול להשיג ב1200 ש"ח? יש לי עדיפות לATI אבל לא חובה.. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  16. שלומות. היום הגיע ה-780 למחוזותינו, כמובן שרצתי בהתרגשות לבדוק אותו, איך לא, בבאנצ'מארק האהוב והמוכר של יוניג'ן. מה הבעיה? מאז שהכרטיס קרס (מחוסר יציבות ב-OC) התוכנה ממאנת לעבוד במסך מלא, לא משנה על איזה רזולוצייה ולא משנה עם איזה כרטיס \ עבר OC או לא עבר OC. הבעיה הזאת מחרפנת אותי, והיא קרתה לי גם פעם. אני מפעיל את הבאנצ'מארק (אחרי שבוחרים הגדרות) ומקבל לפרצוף את זה: ולאחר כמה ctrl + alt + delete או alt + F4 נואשים "Unigine Engine has stopped working" וקורס. ד"א, ההגדרות שמופיעות ב-PercisionX הן טעימה לעתיד לבוא

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by guynagdai,

שלום, יש לי כרטיס מסך 460gtx ומחובר אליו גם מסך רגיל וגם הטלויזיה עם HD . אבל אני רואה לראות רזולוציות שונות בטלויזיה ובמסך של המחשב. איך אני עושה את זה? הבנתי שצריך להיות במצב EXTEND איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  18. יש לי את המסך dell 2209wa וכ. מסך radeon x1650. חיברתי את המסך הקודם שהיה לי למחשב אחר (חדש יותר), ונדמה שהאיכות שלו השתפרה. וזה גרם לי לתהות, האם כרטיס מסך חדש יותר, ישפר את איכות התצוגה בעבודה בסביבת ווינדוס וסרטים?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by Taco,

שלום חברים רכשתי כרטיס Sapphire HD5450 כדי לנגן סרטי HD דרך המחשב בצורה חלקה יותר ולצפות לטלוויזית ה-LCD (איני משחק במחשב). חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI איכותי, הורדתי Catalist חדש ועדכנתי DirectX11, בסה"כ זה נראה בסדר (האמת, ציפיתי ליותר חדות...) אבל - אחרי חצי שעה בערך של נגינת סרט, בבת אחת כל הצבעים מתחרבשים והכל נראה בגוון ירוק/כחול מזוויע. אם אני עוצר את הנגן ומתחיל שוב אז לפעמים זה חוזר לעצמו.. (בדקתי את הטמפרטורה דרך התוכנה מיד אחרי קרות התופעה וזה על 60 מעלות). בבקשה עזרה - מה הבעיה שלו?? מכירים את הנושא? צירפתי תמונות להמחשה. נתוני המחשב: AMD Athlon 2Ghz עם 2GB זיכרון. מערכת הפעלה חלונות 7 ULTIMATE. לוח אם Gygabyte GA-M55Plus-S3G תודה רבה על העזרה! טל עדכון אחרי נ…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  20. שלום לכולם. עד היום השתמשתי במערכת הקייימת והייתי מאוד מרוצה . אך עקב כך שנשרפה שורה של פיקסלים במסך ,שדרגתי אותו ל24 אינץ ואני חש בתקיעות במשחקים כבדים ברזולציית FHD האם החלפת כרטיס המסך ל5870 תפתור את הבעיה או שיש כבר צורך להחליף את כל השילוש הקדוש(מעבד לוח אם זכרונות)?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  21. יש לי HD5850 יש לי גם 2 צגים : 1.DELL 2209WA 2.LG 37LH35FR FHD ברגע שאני עובד עם שני הצגים יחד השעון בכרטיס מסך מראה : core clock 400\ram 1125 כשאני משאיר צג אחד אז זה 300\157 . בהתאם גם הטמפ' עולה מ31-2 ל44-45 מעלות . השאלה היא למה ואיך אפשר להימנע מכך ועדיין להשתמש ב2 צגים יחד . שמתי לב גם כאשר אני מפעיל 2 צגים יחד יש בעיות בניגון סרטונים בyoutube זה מתחיל לנגן ואז אחרי מספר שניות עושה זום ענק ולא מאפשר לי לשנות כלום וגם חותך את הקליפ . בדקתי בכמה קליפים ישנים וחדשים HD ולא HD.. ניסיתי להתקין את הפלאש מחדש אך לא שינוי.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  22. רציתי לדעת אם למשל כרטיס במהירות 700Mhz במערך SLI יוצר צוואר בקבוק לכרטיס במהירות 900Mhz במערך SLI? או שהכרטיס במהירות היותר גבוהה יחשב יותר חישובים מהכרטיס היותר איטי?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by alex321,

שלום אז ככה החלטתי לנקות את המחשב בגלל שבזמן האחרון שמעתי את הכרטיס מסך מתאמץ יותר מידיי (הפעלה של סרטון ביוטיוב גרמה להגברת מהירות המאוורר משמעותית ,דבר שלא היה בעבר) פתחתי את ה DH4870 לגמריי וניקיתי אותו ...לאחר שהרכבתי אותו חזרה והחזרתי למחשב ,בעט הפעלה המאוורר פועל על סל"ד מקסימלי והכרטיס לא עובד מתקבלל צפצוף שמעיד על כך יש הצעות?? האם מישהו נתקל בזה?? תודה

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  24. ניסיתי להוריד מהאתר של ATI דרייבר לכרטיס מסך הנ"ל וצריך לאמת שם משתמש וסיסמא לא נתקלתי בזה בחיים . אני צריך דרייבר לוינדוס 64 ביט הום פרימיום אם תוכלו לעזור לי אני נואש כברר!

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by Coop,

שלום לכולם. אז ככה, יש לי מערכת בת שנתיים וחצי, והיא קצת מתחילה להראות הת הגיל. התלבטתי עם שידרוג הכרטיס מסך יעשה את העבודה, בהתחשב בגיל של המעבד שלי. התקציב פתוח בסביבות 1,000 שקל. מעבד: (E8400 3 GHZ (OC @ 3.6 לוח אם: Asus P5QL זיכרון: Mushkin 4 GB ספק: Enermax 525watt, 82+ מסך: Dell 2209, רזולוציה מקסימלית של 1680x1050 הכרטיס הנוכחי הוא Geforce 260 של Gainward. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.