עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום היה לי לוח אם של Gigabyte, דגם H55M-USB3, והלוח נשרף. קניתי לוח אם חדש, גם של Gigabyte, דגם B75M-D3H. שני הלוחות דומים, בכך ששניהם כוללים OnBoard Graphics, שעובד בשיתוף עם המעבד - core i3, ובשניהם לא היה לי כרטיס מסך, אלא השתמשי רק ב-onboard graphics. עכשיו יש בעיה אחת: גלילה של עמודי web, זזה לאט.. (אפילו כאן ב-hwzone.co.il..) בלוח הקודם זה היה זז ב-"real time", ועכשיו זה זז ב"קפיצות".. התקנתי כמובן את כל הדרייברים של הלוח, כולל הדרייבר של ה-onboard graphics. האם אפשר לפתור את זה? יהיה מאד מבעס להשאר ככה מקווה שמישהו יודע.. תודה רבה card

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  2. Started by benyben,

שלום. נתבקשתי לעזור למכר לבחור כרטיס מסך עבור מטלות CUDA [תוכנה מסוימת של Adobe ששכחתי את שמה - יכולים להזכיר לי?]. הבחירה שלו הייתה בכרטיס המסך GTX480 - ואני - בשל בורות בתחום - לא היה לי מה להוסיף על הבחירה. אנחנו גרים בארה"ב והכרטיס עולה 330 דולר [מבית EVGA]. השאלה: האם הכרטיס כדאי מבחינת המטלה, העלות, והביצועים? אשמח מאוד לשמוע את דעתכם! תודה!

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by firebug,

אהלן אני מחפש כרטיס חדש בגלל שהכרטיס שיש לי או יותר נכון שהיה לי (ati hd4850) כי הוא פשוט נשרף ולא פועל יותר ואני חייב כרטיס חדש בכללי יש לי רק כרטיס אחד בראש וזה זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2139 אבל ראיתי בנתוני של התחממות שהכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1995 מתחמם קצת פחות (הבדל של 6-8 מעלות) עכשיו השאלה היא האם זה שווה את ההשקעה ולהוסיף עוד כסף או שזה לא קריטי והאם בכלל leadtek היא חברה טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  4. Started by hai97,

היי, אני עושה שדרוג כללי למחשב שלי, החומרה הנשארת היא: מעבד Q9300 לוח אם MSI X48-C מסך סמסונג 1680*1050 החומרה החדשה היא G SKILL 8GB DDR3 1333MH ספק כח SEASONIC 620W מארז NZXT LEXA S בעיקרון אני לא גיימר מחשבים גדול, אבל עם התיישנות הפלייסטיישן אני רוצה שתהיה לי את האופציה להריץ משחקים חדשים ברמה טובה פחות או יותר, כך שחשוב לי בעיקר עד כמה משתלם הכרטיס מבחינת עלות/יכולת. בדרך כלל המשחקים שאני משחק לא דורשים יותר מידי ועבדו עד עכשיו סביר (COD, GTA,אססין קריד) ראיתי את השלושה האלה שנראו לי משתלמים, אבל יכול להיות שהם יותר מדי: 1195 ש"ח- gigabyte hd6950 1gb @870mh http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7468&CatCode=531 HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5 מחיר בחנות: 8…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by asaf-g,

שלום.. רציתי לדעת האם ההבדלים בין הרדאון 9550 לרדאון 9600, ועד כמה זה משמעותי מבחינת מחירים? בנוסף אם אפשר.. עד כמה זה משמעותי מי מייצר את הכרטיס, ומה נקרא יצרן סביר? תודה.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  6. חיברתי את הכרטיס מסך ללוח אם עם כבל S/PDIF ולא יוצא סאונד.... מה לעשות? עריכה: יש מצב שהחיבור שחיברתי אליו את הכבל בכרטיס מסך זה לא החיבור הנכון? הנה המניואל של הכרטיס מסך ולוח אם http://leadtek.com/eng/3d_graphic/manual.asp?manulineid=1&pronameid=485&lineid=1&act=4 http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/dg35ec/sb/e3045201.pdf [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  7. אז ככה הזמנתי כרטיס מסויים וקיבלתי כרטיס אחר משציפיתי. עכשיו השאלה שלי מה ההבדלים ביניהם אולי זה שקיבלתי יותר טוב מזה שציפיתי מדובר על סוגים שונים של כרטיסי Shappire Ati Radeon HD 3870 512MB DDR4 אוקי אחד מהם הוא סינגל והשני הוא דואל סלוט עכשיו השאלה איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב. שלי שקיבלתי הוא ה סינגל וציפיתי לדואל. הכרטיס שקיבלתי : (SINGLE SLOT) http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=219&grp=3 הכרטיס שציפיתי לקבל : (DUAL SLOT) http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=220&grp=3 מה ההבדלים בניהם מכל הבחינות. (אובר קלוק, עוצמת הרעש, מ'ס חלקים מקוררים...וכו') מה יותר כדאי לי. בבקשה אני צריך את זה אני במידה וכדא…

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  8. http://www.vr-zone.com/?i=4336&s=1 מומלץ לקרוא כול מי שקונה עכשו מחשב וצריך כרטיס מסך טוב בהחלט יכול לראות ש7900GS יכול לתת ביצועים מעולים במשחקים ברזולציות נורמליות שכולנו משחקים כמו 1024 על 768 או 1280 על 1024 ושאפילו ה7600 שאפשר להשיג היום במחיר ממש לא יקר (גם פחות מ900 לדגמים מסויימים) יכול לתת ביצועים שיספיקו לרוב המשחקים היום בלי בעיה, לכול מי שמעדיף לחסוך כסף עד שיגיע הR600 או כרטיסי מסך DX10 אחרים וזולים יותר

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by tomer434,

יש לי ספק כוח של Enermax 400W Liberty או איך שלא אומרים את זה ^^ והכרטיס מסך 8800GT עכשו רציתי לשאול לגבי ה9800GX2 אני עושה 90% Trade in על הכרטיס מסך שלי והספק כוח של 900 שקל בערך הכרטיס 9800GX2 עולה בסביבות ה1600+ רציתי לדעת כמה ספק כוח אני צריך? 600 580? ואיזה חברה טובה אפשר לקנות ולא יקרה כי אין לי ממש כסף לבזבז ^^ ולגבי ה9600GT יש לחבר שלי אבל אחרי 10 דקות זה יוצא לו מcrysis ועושה בעיות במחשב כאילו בעיה של חימום נראה לי זה ממש מכבה את המחשב זה בעיה יש תיקון לזה?.... (בדקתי איתו בEverest כתוב שיש לי 99 מעלות או יותר נכון 96 בערך שהוא בcrysis מה שכן אין לי קרור של מעורר יש לו עם פלטה גדולה כזאת הנה תמונה של הכרטיס: http://www.ixbt.com/video3/images/g94-2/gigabyte-960…

10. Started by kikkler,

I need to temporarily change my agp card to an old pci based card (diamond moster 3d 2). problem is, the computer beeps on boot and the screen dont get signal. I dont think the m3d is malfunctioning - I suspect the computer is just waiting for a card in the AGP slot, and beeps because there is none. do i need to somehow tell it the card is in the PCI slot, and if so, how do i do that? solved

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by iveco,

נראה לי שנדפק הכרטיס מסך הוא היה כל הזמן חם רותח ( מצאתי אותו ) 90-100 מעלות במשחקים ניסיתי לנקות לא הצלחתי אחרי כמה ימים הגוף קירור שעל הליבה הכסוף הזה שכתוב עליו NVIDIA יצא לבד וניהיו קווים צבעוניים על המסך וגם מריחות , מתחת לגוף קירור הכסוף יש את הליבה ניקיתי את הליבה שמתי עליה משחת קירור וסגרתי את הגוף קירור מחדש ועל הגוף קירור הכסוף שמתי גם משחק קירור , על הליבה גם צריך לשים משחת קירור או רק לסגור שהחלק הכסוף עליו ועל הגוף קירור לשים משחה ? אולי טעיתי ששמתי משחת קירור מתחת על הליבה ועל הגוף קירור ? תמונה של הגוף קירור הכסוף :

12. Started by ranyadovner9,

המפרט שלי בצד, חשבתי בזמן האחרון לשדרג את כריטס המסך מכיוון שאין באפשרותי להחליף מעבד מבלי לשנות את רוב חלקי המחשב, אז רציתי לשאול, יש לי ספק 500W ג'נרי שנותן 22A לדעתי, שאר המפרט רשום בצד, רציתי לדעת אם אני יוכל לשלב את הכרטיס 4670 מבלי לשדרג ספק, האם הוא יפעל בצורה אופטימלית במשחקים כמו COD5,BIOSHOCK,AC וPURE.... האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים האלה עם מפרט דומה לשלי, ואני יודע שצריך לשדרג לעוד ג'יגה זיכרון? אני לא מתכוון לשלב פילטרים כמו מטורף אלא מוכן להתפשר בשביל 60FPS ובשביל רזולוציית 1280X1024 או 1152X864.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  13. קודם כל,איזה תאגיד\חברה מייצרת אותה? האם יש איתה בעיות כלשהן(עיבוי טקסט מעל רזולוציה מסוימת, בעיות בגאומטריה וכו')? איך היא ביחס לשפופרות אחרות כמו הFlatron וה-Trinitron.

14. Started by Bessmertniy,

ש לי בעיות גאמא במשחקים שרואים מאוד חשוך.... העם יש איזה fix לזה?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by 3pac,

שמתי לב (עם RivaTuner Statistics Server) שבמשחקים כמו Dead Space ,Godfather 2 ,Wanted הטמפ' של הכרטיס עולה כשהוא בתפריט הראשי. מישהו יכול להסביר לי למה :s05:

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by alone66,

מה ההבדל בין כרטיסי מסך GT ל GS בכלליות

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by *R.S,

אני יודע שאין תאריך להשקעת ה 8900 (G90) אבל בכל זאת מי שהוא שמע על תאריך משוער כלומר מתי בערך יצא הכרטיס? בוא נגיד עד החופש הגדול הוא יצא (למי שלא זוכר- X.7.07) ??

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by hakoki,

http://www.skypc.co.il/sg_product~28512~8~0.htm 7600gt sonic הבנתי שה7600gt הרגיל כרטיס מעולה,האם לקחת את הרגיל או את הגרסה של הסוניק? מה ההבדלים ביניהם? וכמה ה 7600gt טוב מבחינת hdr?(אל תציעו לי סדרה 8 בבקשה)

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by a1a1a1a,

רציתי לדעת אם הכרטיס ATI Radoen 9250 יכנס לי במארז Antec NSK2480, ואם לא איזה כרטיס אחר אני יכול לקנות הכי זול שישב בלוח אם ga-8i865gme-775 זה למטרת HTPC מאד פשוט לטלוויזית CRT. תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by shay_55,

intel Cure 2 Duo 6600 2.39 4 cash GeForce 8800 GTX 768Mb PCIe POINT OF VIEW 2Giga Ram DDR II 800 Mhz Asus P5K Board Dell 24 " 1900X1200 Full HD 2יחידות WD 250 Giga SATA II 16mb Cash

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על TV-0UT, 128BIT, AGP X8, DVI, CORE500M R9600PRO 128MB DDR ב-160$ של גיגהבייט והאם באמת שווה להחליף את ה 8500 128 שלי כי שמתי לב שהוא פשוט עושה קצת בעיות עם משחקים כגון הנסיך הפרסי פאר קראי וכולה מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  22. או משהו טוב יותר בתקציב של עד 1500 ש"ח. זה-ATI RADEON X1800GTO2 512 mb ? \או זה -ATI RADEON X1900GT 256 ? בקיצר אני קונה את שלושתם באותו מחיר , מה עדיף ?

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  23. שמעו אם הכרטיס מסך נשרף והוא היה בחריץ הAGP האם המחשב יעלה? כאילו יש כרטיס מסך על הלוח ואם הכרטיס שהיה בAGP נגיד FX5500 נשרף אז המחשב יעבור אוטומטי לכרטיס שעל הלוח? וגם איזה כרטיס עדיף לקנות(לא בשבילי)? GeForce 6800LE 128MB 256 BIT או GeForce 6600GT 128MB 128BIT ?

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  24. שלום, קיבלתי מחשב שקיים בו הכרטיס הנ"ל אני קניתי מתאם בין היציאת dvi לhdmi ולפי אתר החברה הכרטיס תומך באודיו דרך hdmi. אך שחיברתי את הכבל אין שום סאונד. רציתי לדעת איך מפעילים אותו ואם לא ניתן ואני קונה כרטיס חדש האם צריך להתאים את השבב (nvidia/ati) לחברת המעבד. תודה. ניצן

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  25. בהתחלה ראיתי פה איך לפתוח צינורות והיה כתוב שזה עבד מצויין עם הכרטיס הנ"ל שיש לי ובבדיקה של 3dmark05 אני רואה קווים עבים אדומים אבל במשחקים זה לא קורה אז ביטלתי את זה והחלתי לשים OC דרך RivaTuner v2.0 RC 15.3 ולא היו לי בעיות אבל במשחקים אני מתחיל לראות כזה טישטושים ובעיות עם הכתב אני ממש לא מבין פה מה הבעיה אני לא משתמש בדרייברים פרוצים אני משתמש בForceware 76.10 :s05: :s05: :s05: :s05:

• 10 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים