עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתכנן לבנות מחשב לקולנוע ביתי , אך כל מה שחסר לי זה כרטיס מסך בעל יציאה ל טלויזיה. הוא לא צריך להיות חזק , מה שחשוב זה הגודל שלו , בגלל הצורך במארז כמה שיותר קטן (דק) הכרטיס לא צריך לבלות לגובה. וגם שיהיה זול. ;D

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by NIR36,

האם האנמרקס ליברטי 500 יחזיק מערכת כזו (E6600 זיכרון 2 גיגה 800 PC6400 HDD צורב DVD 5 התקני USB 1 כרטיס PCI 3 מאווררים 120 מערך CROSS FIRE X1900XT ניר

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  3. היי אנשים, זה זמן מה אני תוהה האם יש קשר כלשהו בין גודל הRAM לבין גודל המסך. שמעתי איפשהו מתישהו שיש איזשהו קשר ורציתי לדעת מה הוא. באותו העניין, רציתי לדעת - יש לי מסך 19" ואני רוצה לקנות כרטיס מסך, ואני לא יודע אם לקנות כרטיס HD4870 עם 512MB או 1GB אשמח לשמוע דעתכם בעניין. תודה מראש. בברכה, דני.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  4. אולי בקרוב אני משיג אותו כרגע יש לי מובנה ה7050 עכשיו יש לי תספק CM 420W מה שיש בפוקס כבאנדל ממי שאני קונה אמר לי שצריך חיבור 6PIN איך זה הולך בידיוק? יש לי את זה כבר בספק או שצריך לקבל את זה עם הכרטיס או משהו? ואיך ישר שאני מקבל את הכרטיס מסך אני עושה לו בדיקות יציבות כמו בדיקה שלא יהיה ארכיפקטים לבדוק טמפ' אפשר עם EVEREST/GPU-Z אשמח אם יענו לי

5. Started by pringles,

המערכת שלי: e6750 4gb זיכרון 2 סטיקים. כ"א 2ג'יגה. hd WD320gb hd samsung 750gb cd-dvd lg psu: S12II-430 Bronze, seasonic. 12v+ 30A, 360W האם יחזיק לי הספק מערך CF עם המערכת הזאת? ולחילופין איזה כרטיס הכי טוב בהתאם ליכולת של הספק אפשר לקנות במקום 4850 512מ"ב S12II-430 Bronze +3.3V +5V +12V comb. -12V +5Vsb 20A 20A 30A 0.8A 2.5A 130W 360W 9.6W 12.5W

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by benyben,

שלום. נתבקשתי לעזור למכר לבחור כרטיס מסך עבור מטלות CUDA [תוכנה מסוימת של Adobe ששכחתי את שמה - יכולים להזכיר לי?]. הבחירה שלו הייתה בכרטיס המסך GTX480 - ואני - בשל בורות בתחום - לא היה לי מה להוסיף על הבחירה. אנחנו גרים בארה"ב והכרטיס עולה 330 דולר [מבית EVGA]. השאלה: האם הכרטיס כדאי מבחינת המטלה, העלות, והביצועים? אשמח מאוד לשמוע את דעתכם! תודה!

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by smalul,

מצאתי באתר של Palit את הכרטיס הנ"ל: http://www.palit.com.tw/product/MX4000.htm כתוב שהוא מבוסס על Chipset מסוג MX4000 8X AGP. ממה שהבנתי, ההבדל בינו לבין ה MX440 הוא בסוג הזיכרון ויש לו תמיכה ב DirectX 8.1. באתר של Nvidia לא מצאתי איזכור למוצר כזה. הקיים דבר כזה בכלל או שמה מדובר בקומבינה ייחודית לחברה הנ"ל? סתם מעניין אותי לדעת...

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  8. אהלן. לפני כחודשיים רכשתי Radeon HD3650 בחיבור AGP. מאז שהתקנתי את הכרטיס, שמתי לב לבעיה מוזרה ומעצבנת נורא: כאשר 2 או יותר אנשים מחוברים למחשב בו זמנית (מצב Fast-Switching) ואני מנסה לנתק אחד מהם (Log Off)-במקום מסך הפתיחה, אני מקבל מסך שחור. מיותר לציין כשאשר מופיע המסך השחור, שום דבר לא מגיב ואני חייב לעשות Reset. חיפשתי בגוגל שעות רבות ולא מצאתי שום פתרון, הסרתי את הדרייברים במצב Safe Mode, ניקיתי את כל העקבות שלהם והתקנתי את העדכניים ביותר- כל זאת ללא הועיל. אני מבקש את עזרתכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (שלא בטוח ב-100% שיפתור את הבעיה). (ד"א, אני מפרסם את ההודעה בפורום זה כי איני בטוח אם זו בעיית תוכנה או חומרה. הדבר היחיד שאני בטוח בו הוא שזה לא קרה לי אף פעם עם ה-FX…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by gil_k,

אני עומד לקנות מחשב חדש עם 8800GTS 640MB, וראיתי שיש לחנות את Sparkle ב 2050 שקל. ורציתי לשאול האם Sparkle היא חברה טובה? תודה, גיל

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by yoc1983,

בעקבות השרשור האחרון שלי שבסופו הוחלט לקנות מחשב חדש רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הייתם שמים במחשב בעל המפרט הבא בתקציב של 500-800ש"ח, אם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל שיפור משמעותי בביצועים אז אני גם אהיה מעוניין AMD Athlon™ II Quad Core 620 2.6GHz לוח Gigabyte דגם GA-MA785GM-US2H צ'יפסט AMD 785G Western Digital 500GB SATA2 32MB Buffer Patriot Signature הכולל Heat Shield 2048MB (2GB) DDR2 800MHz Compucase 63RA מארז LG SATA DVD ספק Hec Win+600 12cm Fan 600W תודה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  11. שלום, יכול להיות כי הנושא הזה שייך לפורום תמיכה תכנית, במידה וכן אשמח אם תעבירו את הנושא לשם. בכל אופן ברשותי מסך nu QL-711V, ויש לי שאלה לגביו. באופן די מוזר כאשר אני מפעיל את המחשב, מוצג לי המסך ההתחלתי שמציין את סוג הביוס ואת כל שאר הפרטים. מייד לאחר מכן התצוגה נעלמת לי ואני לא רואה את כל הדברים שקורים ברקע עד לעליית המסך של הווינדוס (עם הריבועים הכחולים). האם זו בעייה ידועה ? או שיש דרך לפתור אותה ?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  12. 1000 ש"ח - Gigacube Radeon 9600 Pro C3 "Game Buster" 128MB DDR Retail Video Card 1170 ש"ח - ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card תודה

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  13. שמתי לב שבאינפורמציה של הכרטיס מסך שלי (FX5900) כתוב שסוג האפיק הוא 2X וראיתי שכולם מדברים פה על 4X או 8X. למה אצלי זה 2X ?

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by RadeonXt,

צהריים טובים וכמו שבכותרת - מי ביניהם עדיף? (של PowerColor אם זה משנה) למיטב הבנתי, ה-PRO עדיף במקצת. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  15. כרטיס מסך של מחשב נייד 7150M נחשב חזק בשביל מחשב נייד?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by Wheel,

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שתי הכבלים האלה יותר נכון איזה הבדלים אני יראה בתצוגה אם יש לי כרטיס מסך DVI ומסך LCD 17" תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  17. הכרטיס מסך שלי כנראההולך לשבוק חיים כי הוא עושה כל הזמן בעיות וכאלה ואנ ירוצה לדעת מה הטמפרטורה שלו יש לי NVIDIA GEFORCE 2 MX 100/200

18. Started by kobx,

GeCube ATI Radeon X1900GTD 256MB DDR3 256-bit, Vivo-Avivo, GC-X1900GTD-VID3 PCI-Express עולה 1750.. השאלה שלי אם הוא שווה את הכסף או שיש משהו יותר טוב שאפשר להשיג במחיר הזה.. תןדה מראש! לינק: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3473

19. Started by Nahum2,

אמרו לי משהו על טכנולוגיה בשם VIVA שאמורה לאפשר להשתמש בכרטיס המסך כמו בכרטיס טלוויזיה... אבל חיפוש קצר לא הוביע לתוצאות.... מישהו יודע משהו על זה?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  20. שיהיה לו אפשרות לקבוע שתחנה מסויימת תהיה בערוץ מסויים. כלומר ערוץ הסרטים 3 יהיה במספר 4.

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש, שלא מיועד למשחקים. בכל זאת אני צריך כרטיס מסך, אבל אני רוצה להשקיע מינימום כסף. מה מומלץ? (מכיון שזה מחשב חדש, מדובר בחיבור PCI-E) 1. ASUS RADEON X300 SE 2. xfx 6200 Max 128MB TurboCache או שבכלל משהו אחר מחברה אחרת?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  22. הוא יהיה בין החלשים במישחקים של דווירקס 10 ? שווה ליקנות אותו ? או לחכות עוד איזה חצי שנה שיצא משהו שמיתגבר על הדווירקס 10 .. אני רוצה לשחק מישחקי דווירקס 10 על גרפיקה HIGH השאלה עם 8800 ultra הוא באמת טוב כמו שאומרים לגבי המישחקים שיהיו בעתיד ..?

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by ^GunX^,

שלום לכולם ! חבר שלי מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש , למשחקים כמו ET בעיקר אבל שאפשר יהיה לשחק משחקים חדשים אחרים שיצאו בעתיד. התקציב שלו זה 900 ש"ח . מה הכרטיס שיתן לו את הכי תמורה לכסף ? תודה בכל מקרה.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  24. שלום לכולם התחדשתי עם ATI 3870 יש משהו מוזר לאחר התקנת הדרייברים. מופיע לי התקן PCI תחת OTHER DEVICES ואני לא מצליח למצוא שום התקן של ATI עבורו. התקן זה לא היה קיים עם הכרטיס הקודם משמע שהוא שייך לכרטיס מסך עצמו. מישהו נתקל בכזאת בעיה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  25. מה ההבדל בין fx nx gs le gt בכרטיסי GeForce אני יודע שgt הכי יקר והכי טוב למשחקים. אבל מישו מוכן להסביר מה משמעות האותיות ומה ההבדל? למשל הבדך בין nx7300 ל-7300gs או nx6600le ל- fx6600ל- 6600gt

• 6 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים