כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבר ויש לו Asus GF4 Ti4400, הוא עם מערכת הפעלה win2k והיו לו בעיות רבות במשחק CS. על איזה דריברים אתם ממליצים שיהיו הכי יציבים ויעילים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
צריך להחליף את הביוס לפי מה שאני מבין אבל אין לי מושג אך עושים את זה forums.techpowerup יש הסבר מפורט אבל אני ואנגלית לא חברים
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס 6200 השבוע AGPx8 ורציתי לבקש המלצה מכם על חברה מומלצת ואיכותית שבכרטיס שלה יש הכי הרבה סיכויים לפתוח את שאר צינורות העיבוד בכרטיס וכך להפוך אותו ל 6600. תודה לכולם מראש.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ביקשתי שירכיבו לי מפרט מחשב, המליצו לי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453606.0 ) ואז פתאום עולות השאלות לגבי כרטיס המסך: 1. השאלה הכי חשובה: כרגע אני עובד עם 2 מסכים, ונראה שהכרטיס הזה תומך רק ב-1. אני צודק או מפספס משהו? אם כן, איזה כרטיס חלופי מומלץ? 2. כמה זה משנה אם לכרטיס המסך יש ג'יגה RAM או חצי ג'יגה? ההבדל מחיר זה איזה 100 שקל ולא ברור אם זה משמעותי. 3. אמרו לי לשקול את sappire או ASUS במקום AIS - זה שווה את הכפול כסף שהם רוצים?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
1.אז ככה מצב ההמתנה של המחשב שלי לא פועל יותר .ורציתי לדעת מה יותר כדאי.האם לשים את המחשב על שומר מסך או לכבות את המסך עם הכפתור.בוא נגיד לזמנים של חצי שעה ,שעה ,ו3 שעות.מה עדיף לדעתכם ? 2.האם יש נזק למסך אם אני מכבה אותו ומדליק אותו אחרי חצי שעה ? כמה פעמים ביום או שעדיף לחצי שעה להפעיל שומר מסך ? 3.האם במסכים כיום בכלל שווה להפעיל שומר מסך ? תודה רבה למשיבים !
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני משתמש בafter effect cs5.5 והרינדור של הוידאו נורא איטי. רציתי לדעת איזה חומרה בעיקר תשפר לי את הביצועים כשאני אחליף אותה במחשב שלי ואם כן אז מה מומלץ שיהיה גם טוב וגם לא יקר מידי (עד 400$ בארצות הברית). המחשב שלי: מעבד: intel core i7 920 לוח אם: asus p6t כרטיס מסך: bfg gtx 280 oc זיכרונות: 10gb ddr3 1066mhz דיסק קשיח: hitachi 500gb 7200rpm sata2
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NVIDIA-Quadro-FX-4000SDP&affiliate=zap ?!?!?! 30 אלף שקללל!?!?!!? מה זה הדבר הזה?!? יש מישהו שישלם לכזה דבר??????? :s05:
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי. אני מחפש כרטיס שייכנס לתקציב מבלי שאני אצטרך להחליף ספק כוח יש לי ספק Enermex Liberty ELT400AWT מעבד e8400 3 כוננים קשיחים 2GB זיכרון אילו כרטיסים אני יכול לקנות?
-
- 12 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי ספק 460W של Cooler Master... האם הוא יחזיק את ה-GTX460 768MB של GIGABYTE?... תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
מערכת XP כותבת לי לאחר הורדת הדרייבר של ATI והתקנת חדש שהיא לא מוצאת את קובץ MOM . מ זה ? איך מתקינים ? מה עושים ? בלי הקובץ הזה לא ניתן להיכנס לדרייבר ?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, חיברתי היום את ה6600GT השני, והטמפרטורות של שני הכרטיסים קפצו ב10 מעלות.. במנוחה הראשון הוא 64 מעלות, והשני 70... במאמץ 70 ו76.. האם זה נורמאלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ביקשתי מפרט והביאו לי את הכרטיס מסך הזה: כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪545 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 איך הוא? מה אני יכול לקנות טוב יותר בערך בסכום הזה? תודה ויום טוב *****אני ממש לא מבין בזה... זה יתאים למסך 20" ~ ? זה יראה באיכות טובה? יחזיק יותר משנה? שורה תחתונה- יש יותר טוב במחיר בסדר גודל כזה?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ערב טוב לחברי הפורום הכרטיס מסך מרעיש וברצוני להחליף לכרטיס מסוג GIGABYTE GV-N56GOC ברשותי מחשב ישן מדגם: INTE CORE 2 DOU E6550 ASUS P5B KINGSTON 2*2 DDR2 800MHZ CL4 THERMALTAKE TR2 420 NP האם זה יתאים?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בקנייה קבוצתית שאתם עושים(אם זה עדיין בתוקף ורלוונטי) הייתי רוצה המלצה לאחד מהכרטיסים מהקנייה הקבוצתית שלכם, אין לי ממש תקציב וזה לא כל כך משנה, העיקר שהכרטיס יתן ביצועים ויהיה הכי טוב ומשתלם ביחס למחיר מול ביצועים ותקציב ויהיו עליו המלצות וביקורות חיוביות.... חוץ מזה הייתי רוצה לדעת אם הקנייה הקבוצתית עדיין רלוונטית??? ובאופן כללי איך זה הולך? איך נרשמים?למי משלמים?מאיזה חנות רוכשים בסוף?ואיזה כרטיס מסך עדיף ומשתלם?אני רוצה כמה שיותר מידע על הקנייה הקבצתית בבקשה ואני 100% ירכוש כרטיס איתכם וחשוב לי לציין שבכוונה אני שואל את כל השאלות האלו וזה למרות שראיתי את האשכול שהמנהל פתח פה על הקנייה הקבוצתית(אין שם את כל הפרטים שלהם אני…
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
DualView חסר ב-GTX260. קיימות רק אופציות CLONE וSPAN האופציה היתה קיימת בכרטיס הקודם שלי 8800GTS ונעלמה בעדכוני גרסאות אז פשוט השתמשתי בגירסא ישנה ועשיתי לה UPDATE. עם הכרטיס החדש זה לא עובד. יש דרך פשוטה יותר?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ב7000 , עכשיו, חשבתי על הרבה מפרטים שמתאימים לתקציב ויצא בסוף אולי - E6600+ 8800GTX, הבעיה שהוא לא יודע איך לעשות OC למעבד - וגם לא רוצה לדעת... עד כמה המעבד הזה יגביל את 8800GTX? בכמה אחוזים הוא יגביל אותו בסטוק? והאם שווה בכלל לקחת E6600 בסטוק בלי OC ל 8800GTX? תדוה מראש
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי לכולם, כן הבקשה קצת הזויה, אבל החלטתי למכור את הפלייסטישן 3 שלי ובנתיים אני ממתין עם הקונסולה הבאה. חשבתי על להוסיף לhtpc כרטיס מסך ולסגור סיפור עם 2 בקרים של xbox למחשב. בתכלס המפרט הוא כזה- fractal degign arc mini r2 antec 380w intel g630 intel dh67bl 4 גיגה ראם. ניתן לחרוג מהתקציב טיפה אם יש צורך. ניתן גם להסתפק בכרטיס מסך זול יותר אם אין צורך בכל התקציב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
התקציב רשום בכותרת למרות שאני מוכן לחרוג ל1200 בערך אם זה ייתן שיפור משמעותימ1100 אני מתכוון לחבר את הכרטיס לled של 23 אינץ', מטרה עיקרית ולהריץ משחקים מדי פעם בלי הגבלה מסויימת רציתי שתעזרו לי לבחור את הכרטיס שייתן לי את המקסימום למחיר הנל תמיד הייתי חסיד של nvidia, עידכון דרייברים תכוף, רלוונטיות לdirectx היה את הphysx וכו, אם תמליצו על ati שיהיה משתלם יותר אקשיב לכם... תודה עריכה-ממש לא מתכנן oc
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני יודע שהם לא באותו טווח מחירים אבל איך הכרטיסים הללו בהשוואה אחד מול השני?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
טוב תראו... הייתה לי תקלה כלשהי במשחקים, ולא ממש הייתי בטוח מי האשם... אז העברתי את הכרטיס מסך שלי למחשב אחר, והבעיה המשיכה... הכרטיס הוא 1950PRO, והוא קורס במשחקים, וגם כשניסיתי לעשות scan for artifact (אם ככה כותבים) ב-ATITOOL, הייתה קריסה אחרי 10 שניות... חשדתי בבעיית טמפרטורה, למרות שהטמפ' בקריסה היא רק 60-70 (יחסית מעט ל-1950PRO), אז העליתי את מהירות המאווררים, והקריסה הייתה רק לאחר 50 שניות... בקיצור, זו כבר פעם שנייה שיש תקלת התחממות עם הכרטיס, בפעם הקודמת הבאתי את הכרטיס לחנות, ששלחה אותו ליבואן, שהחזיר אותו אחרי חודש.. הדבר היחיד שהיבואן עשה זה לנקות אותו... אז ניקיתי את הכרטיס והבעייה המשיכה... אז אחרי החפירה הארוכה, מה כדאי לעשות? לשלוח לחנות שתביא לי כרטיס חל…
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
את האמת אני די מתלבט אשמח לקבל תשובה מקצועית עם קצת הסבר! יש לי כ 3000 שקל והשימוש היה למשחקים בעיקר...
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מחשב בן שנתיים שלא היה מיועד למשחקים: מעבד e7500 זיכרון 4gb 800mh ספק ג׳נרי 500w צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים חדשים על הגדרות בינוניות(יש חיה כזאת??) לגבי הספק אם לדעתכם חובה לשדרג אותו התקציב עולה ל1000 לספק+כ.מסך אך עדיף לנצל כמה שפחות. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה שלי כבר קרוב לשנה. רוב השנה הזאת הוא היה באוברקלוק דיי כבד. לאחרונה גיליתי שהכרטיס מסרב לקבל שום אוברקלוק, ואפילו בהעלאה של מספר מה"צים קטן מופיעות טקסטורות שבורות. בזמן האחרון גיליתי שהכרטיס מציג טקסטורות שבורות גם כשהוא לא באוברקלוק. בדקתי את ה-HS שעל הזכרונוץ, והוא היה לוהט. שמתי מאוורר 80 מ"מ שמקרר את ההיט-סינק לרמה קריריה, ועדיין הכרטיס מציג טקסטורות שבורות במשחקים כמו UT2003 וב-AA:O 1.9. מישהו יודע למה? האם הכרטיס גוסס? האם אני יכול למשש את האחריות שלי על דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חשבתי על 7300gt או 7600gs תנו את חוות דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כרטיס נוסף שיצטרף אל רמות מחיר מיועדות של פחות מ-500 דולר עשוי להקל במעט על עומס הביקוש הקיים בתחוםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
- 1 follower
-