כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
1000 ש"ח - Gigacube Radeon 9600 Pro C3 "Game Buster" 128MB DDR Retail Video Card 1170 ש"ח - ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card תודה
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שמעתי שרדאון יותר טובים, אבל אני לא בטוח. אני חושב שהכי כדאי לי לקנות את R9500 PRO, אבל אני לא בטוח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכם .... היום קניתי את ה8800GT החדש התקנתי אותו וזה.... עכשיו אני בודק ב3DMARK את הביצועים .... ומה אני מקבל 8117 !!!!! למה זה כזה נמוך ?????? אני מה זה מבואס ... אני כבר לאדע מה לעשות...
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, פתחתי ת'רד שלם על ההחלפה שלי מ 8600 ל 8800 חזק של EVGA ניתן לקרוא כאן - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=273532.0 הרבה אנשים ציינו כי חבל שלא הלכתי על כרטיס עם 640 MB אם כבר החלפתי. התחלתי להרהר האם באמת לא כדאי לי להחליף היות ויש לי את האופציה. אשמח לשמוע מאנשים את דעתם (מנומקת ככל האפשר בבקשה) למה עדיף לי להחליף ולמה כדאי. האם כדאי להוסיף עוד 100 דולר +- וללכת על EVGA עם 640 או שאפשר להישאר עם בראנד זול יותר ואף לחסוך מעט כסף כפי שדניס ציין בת'רד הקודם. אני כעקרון מאסתי בשטויות ואני רוצה כרטיס הכי מתאים לסט אפ שלי ולציפיות שלי, לא רוצה תקיעות בכלום ! (עד כמה שהגיוני) שאלתי על SPARKLE ואמרו לי שאין מה להשוות ל EVGA ברמת רעש המאוורר ואיכות הכרטיס…
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שתיהם עולים אותו כסף.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
צהריים טובים וכמו שבכותרת - מי ביניהם עדיף? (של PowerColor אם זה משנה) למיטב הבנתי, ה-PRO עדיף במקצת. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך מהחנות tms.co.il בתקציב של עד 330 שקל! PCI-E הכרטיס צריך להיות מספיק טוב בשביל להפעיל ויסטה, ושאני יוכל לשחק איתו בפיפא..
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
בס"ד שלום, חבר שלי שאל אותי לגביי הכרטיס מסך הזה, האם הוא יריץ לו באופן חלק את GTA SAN ...( סאן אנדרס ) פרטים על הכרטיס : nVIDIA GeForce 6200 256MB DDR2 AGP 8 תומך DirectX® 9.0 VGA+DVI+TV OUT לפי דעתי לא צריכה להיות שום בעיה והוא יריץ הכל באופן חלק ותקין... אבל בכל זאת ליתר ביטחון.. תודה מראש ושבוע טוב, שחר.
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688 הוא יותר חזק מה6800GS? איך ספק ג'נרי 520W יחזיק אותו?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי 7600GT כרגע. תיאורתית, אם אני קונה איזה קירור מים או משהו כדומה לכרטיס, עד כמה אני יכול להגיע איתו באוברקלוק?... זאת אומרת, האם אני יכול להגיע לכוח של 7800GT או קרוב?.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
חשבתי על 7300gt או 7600gs תנו את חוות דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני יודע שנושא ה 7600GT, חרוש אך אני מעוניין בהתייחסות אישית לגבי שימושו עם המפרט הבא. אני יודע שהמפרט חלש יחסית, אך עם הזמן אני מתכוון להרחיב את הזכרון...המטרה שלי היא בעקרון הרצת רוב המשחקים על רזולוצייה וביצועים רגילים - כמעט גבוהיים (היום עם הכרטיס הקיים- 6200TC אני בקושי מריץ BUMPY). בגדול, השאלה שלי אם ישתלם לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך (845 ש"ח) שיכנס למפרט הזה, או שעלי להמתין בסביבות השנתיים עד שאני יקנה מחשב חדש...(יש לציין שנתיים יבשות ממשחקים) *יש לציין שהמעבד הוא מסדרת ה 64BIT -775 *הזכרון - KINGSTONE - 512MB, 533MHZ *אין לי מושג את חברת הספק רק ידוע לי שהוא פועל בהספק של 450W
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, איך הכרטיס הבא? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626 לעומת ה 7600GS וה 7300GT? רציתי ללכת על ה 7300GT אבל לנועה אין אותו במלאי ואנחנו קונים משם. התקציב הוא עד 600 ש"ח לכן ה 7600GS הוא בעייתי כי הוא עולה 700 ש"ח. תודה.
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שום תוכנה שאני בודק איתה לא מראה לי את המעלות ATI TOOL TRAY TOOL EVEREST שום דבר הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
forsa 7800GT מה אתם אומרים עליו שווה את המחיר? 1850 שקל ב ksp מומלץ\לא מומלץ
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שמתי לב שיש הבדלים בין מחיר של כרטיסים של ATI בין הדגמים עם התוספיות הללו בסוף, ורציתי לדעת מה ההבדל ובאיזה סדר עדיפויות הם?
-
- 14 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם בספטמבר יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק הן: " Minimum System Requirements: · OS:Microsoft Windows 2000/XP · CPU:Intel Pentium 4 1.6 GHz or AMD Sempron 2800+ or higher · Memory:512 MB RAM · Hard Drive:5 GB free disk space · Sound Card:Dire…
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אוקיי, אני מחפש כרטיס מסך יד שנייה (אם מישהו מוכר, הוא מוזמן לצור איתי קשר), ואיזה בחור הציע לכרטיס של החברה PNY. אני אישית לא מכיר את החברה הזאת ואפילו לא שמעתי עלייה, אבל מי אני לעומתכם. אני צריך דיעה מכם על החברה, האם היא משתלמת, איך היא וכל מה שיש לכם לספר לי עלייה. להית'.
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הוא יהיה יותר טוב אם כן למהלא קראים לו נגיד 6900 ואם לא למה רק עכשיו נזכרו להוציא אותו??? תודה
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם קרה לעוד מישהו שהדיסק שהוא קיבל עם הכרטיס מסך דפוק לגמרי ולא קריא?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
המסך צריך להיות למשחקים בעיקר ולגלישה באינטרנט, חשבתי על המסכים SONY HS74P או SONY HX73, למרות שהם מסכים רק של 16MS איכות התמונה שלהם נחשבת לאיכותית מאוד, איזה מסך הייתם ממליצים במסגרת התקציב? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי..קניתי לא מזמן מחשב עם מסך LG F700P וכרטיס מסך ג'יפורס 6600 של גיינוואד ויש לי מספר בעיות עם התצוגה. קודם כול הבעיה הכי גדולה היא שמשום מה בחלק העליון של המסך התמונה נמתחת כלפי מעלה באופן כזה שנגיד ואני מציג עיגול בחלק התחתון של המסך (מתחת לחצי נדמה לי) ואז מעלה אותו לחלק העליון של המסך העיגול נהפך לאליפסה. תוספת באורך היא של מ"מ לדעתי. פניתי גם כן ליבואן של LG, והטכנאי שם אמר שאני צריך לעבוד עם ריפרש רייט של 85 ולא 100. יש לציין שגם ב100 הוא עושה לי בעיות מוזרות של מתיחה. בכול מקרה,הצדדים נורא אבל נורא לא ישרים וזה כאילו איזה גל כזה,ז"א השוליים של התצוגה..זה מציק לפעמים. והגבול העליון פשוט הולך באלכסון למטה,מתחיל בצד ימין ברווח של 0 מ"מ ומגיע לחצי מ"מ. מאחר ואני עוסק…
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש ואין לי מושג איפה להתחיל. אני מנהל רשת (כך שאני לא בור בחומרה) אבל אני בהחלט לא מעודכן בטכנולוגיית המסכים בשנים האחרונות. כמה עולה מסך סביר (יש לי כרגע מאג שקניתי לפני 5 שנים שעובד מצויין במחשב השני) ? אני בעיקר גולש עם המחשב, מידי פעם משחק (redeon 9600XT). חשבתי ש700 ש"ח זו מסגרת סבירה אבל זה תלוי בתשובה שלכם לשאלה הראשונה. אשמח לקבל הצעות, אני כמובן אקרא באינטרנט לפני הרכישה כך שזו שאלת מבוא בלבד, אז אל תקחו את זה ללב שוחה נגד הזרם ...
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הבנתי שנפל בחלקי את המזל של קבלת ליבה כזאת ...בכרטיס והבנתי שהכרטיס יכול להגיע עם אוברקלוק למהירות של X850XT .... יש עוד משהו שאתם יכולים להוסיף ?
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-