עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jook,

יש לי חבר ויש לו Asus GF4 Ti4400, הוא עם מערכת הפעלה win2k והיו לו בעיות רבות במשחק CS. על איזה דריברים אתם ממליצים שיהיו הכי יציבים ויעילים ? תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ויש לו יציאה לטלויזיה, ויש ברשותי את התוכנה TV TOOL V6.8 ומשם מה אני לא מצליח לראות כלום על הטלויזיה לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם הכבל שקיבלתי,בקיצור אני לא רואה שום תמונה על המסך וכל זה לאחר שניסיתי להעביר ערוצים וכו' מה עלי לעשות!!!! עזרה בבקשה!

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  3. Started by Dr.Drek,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש מסך 17 אינץ שטוח מסוג שפופרת (ולא LCD). הדרישות הן: 1600X1200, וגודל נקודה קטן שווה מ 0.24....(האם כדאי יותר קטן?) שמעתי על LG שעולה 1000 שקל....האם כדאי? האם יש צורך בתיקונים לדרישות? מומלצים אחרים? תודה, אמיר.

4. אני רוצה להפעיל שני סרטים ( על אותו מחשב ) שסרט אחד יוצג על מסך 1 וסרט אחר יוצג על מסך 2 ושאלה כללית האם יש אפשרות להגדיר שקובץ EXE יופעל על מסך מסוים ? תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by rozwarez,

אני צריך חברות שמייצרות מסכים של 6-8 אינצ' שמתחברים בחיבור מחשב רגיל וכמובן שיהיו שטוחים מכירים?

6. הציעו לי החנות מסך, כפי שציינתי שמו מצויין בכותרת. האם החברה טובה???

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by ISmile4U,

האתר Sharky Extreme פרסם בקורת חדשה על כרטיס המסך החדש מבית ATI הלו הוא Radeon 9800 XT הינכם מוזמנים לקרוא ולראות אולי יש דברים שעוד לא ידעם עליו אוש אולי הכל כבר ידוע בכל אופן עוד ביקורת נחמדה האמת שהעיצוב של הכרטיס חמוד למדי ;D לכתבה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3086361

8. את הדגם אפשר לראות במפרט מחשב... שמתי לב שהמתח של הצ'יפ עלה ל 2.06 כך בכל זאת התוכונת מדווחות לי, זה אמור להיות 1.5 ומשום מה זה עלה... אני לא יודע בדיוק ממתי זה עלה, ואפשר להגיד שהטמפ' לא השתנתה ולא עשיתי שום אובר קלוק לכרטיס מסך שלי... חוץ מזה הכל עובד לי טוב ולא שמתי לב שהכרטיס ניתקע או משהו... הוא עובד כמו תמיד.. השאלה היא אם יכול להיות שנהרבה הסנסור של המתח והוא מדווח לא נכון? שמתי לב שלפעמים זה חוזר ל1.5 למשך חצי דקה ואז זה שוב 2.06 ולפעמים זה עולה לי ל 3.50 ואפילו ל4 אבל ממש לשתי שניות... תודה לכם שהקדשתם זמן להודעה הזאת

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  9. שהכפתור של "מאפיינים נוספים" לא לחיץ? האם יש דרך לגרום לו כן ליהיות לחיץ? הסתכלתי במדריך של הכרטיס מסך שלי, ובאחד מההסברים הם מבקשים להכנס לשם, אבל אני לא יכול אני סתם סקרן מה אפשר למצוא שם

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by yot,

שלום, יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה שלי כבר קרוב לשנה. רוב השנה הזאת הוא היה באוברקלוק דיי כבד. לאחרונה גיליתי שהכרטיס מסרב לקבל שום אוברקלוק, ואפילו בהעלאה של מספר מה"צים קטן מופיעות טקסטורות שבורות. בזמן האחרון גיליתי שהכרטיס מציג טקסטורות שבורות גם כשהוא לא באוברקלוק. בדקתי את ה-HS שעל הזכרונוץ, והוא היה לוהט. שמתי מאוורר 80 מ"מ שמקרר את ההיט-סינק לרמה קריריה, ועדיין הכרטיס מציג טקסטורות שבורות במשחקים כמו UT2003 וב-AA:O 1.9. מישהו יודע למה? האם הכרטיס גוסס? האם אני יכול למשש את האחריות שלי על דבר כזה?

11. אני משתמש בכרטיס הטלויזיה שלי להקלטה בפורמט MPEG2 באיכות מצוינת דרך אגב. חשוב לי להשתמש בזה עם הMOVIE MAKER במיוחד וללא הפיכה לפורמט אחר שלוקח זמן רב ומוריד איכות. אני רוצה פשוט לפתוח קבצי MPEG2 דרך המובי מייקר 2 ללא בעיות. תעזרו בבקשה!!!! זה דחוף! תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by urielka,

אז ככה אני צריך את הכרטיס הכי טוב שאפשר ל חיבור pci וזה לא צחוק יש לזה מטרה זה למוד אבל ל אחשוב בקיצר יש כץמסך בעל ביצעוים טובים ב pci ברמה של ti4200 או אם יש דרך לחבר כרטיסי agp ל pci תביוא דוגמאות ומחירים בקקקקקקקקקקקקקששששששששה תודה

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  13. היה לי קודם סתם ג'יפה 3 כאשר ביציאה בכ.מסך הייתה מחוברת בננה שהייתה מתפצלת לשתיים ומחברת ב TV. אכשיו ב XT יש לי חיבור RCA לקחתי קבל ישן שהיה לי שמתאם בין RCA ליציאה של הבננה חיברתי ו אני רואה בשחור לבן למה??? אולי ההגדרות שלי לא נכונות, איך זה אמור להיות מה עשיתי לא נכון?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  14. הסיפור מתחיל בכך שמשום מה כל פעם שאני לוחץ על X או EXIT בתוכנת ה-VTUNER היא לא שומרת את ההגדרות של המאוורר (Turbo/Normal/Energy). פניתי ל-GygaByte והם ייעצו לי להוריד את VTUNER ששיש באתר שלהם, הגרסה שמותקנת אצלי על המחשב זהה לזו שהם הפנו אותי אליה אבל בכל זאת החלטתי להסיר את הגרסה שלי ולהתקין את הגרסה שיש באתר שלהם. לאחר ההסרה קופץ חלון שמייעץ לאתחל את המחשב מחדש, ברוב טיפשותי במקום לאתחל מחדש ניסיתי לנתקין את הגרסה שלהם אך כמובן שבחלון ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה מה שגרם לכך שנאלצתי לאתחל מחדש ורק אחר כך להתקין את VTUNER מחדש וכמו שצריך. הבעיה שלי עם VTNER לא נפתרה אבל משום מה צצה לה בעיה חדשה, מרגע הפעלת המחשב ועד המצב שבו חלונות XP נטען בכל מעבר מחלון לחלון יש פליקר לבן מ…

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by X_Dror,

חבר שלי קנה לא מזמן Radeon 9800 Pro של Sapphire, ובזמן שהוא משחק במשחקים המחשב נתקע. ניסינו להפעיל את המשחקים שהמארז פתוח והוא לא נתקע. (המאוורר של הכרטיס פועל כשורה) מה אפשר לעשות בכדי שהמחשב יפסיק להתקע? המפרט - AMD Athlon XP 2500 Barton 256 Mb DDR 800 Mhz Agp 8X MotherBoard (לא זוכר של איזו חברה)

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  16. שלום רב! היום הדלקתי את המסך הישן שלי והתברר לי שכנראה הוא שבק חיים, כי הוא לא נדלק בשום אופן. הבנתי שהדרך היחידה היא לקנות מסך חדש, אמא שלי רוצה רק LCD, כי המסך ישמש אותה. לפני חצי שנה התפרסמה באתר של טום על מסכי LCD 17'' והHyundai Q17 האם זה עדיין כך? או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה מראש! עריכה: יש לי במחשב שאליו יחובר המסך נכניסת מסך סטנדרטית, לא DVI זה יתאים?

17. שמתי לב שבאינפורמציה של הכרטיס מסך שלי (FX5900) כתוב שסוג האפיק הוא 2X וראיתי שכולם מדברים פה על 4X או 8X. למה אצלי זה 2X ?

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by Access Denied,

10000 נקודות ב-3DMARK כללי, זה הרבה?? ויחסית לנייד?? ולמה זה שווה במחשב שולחני בערך??

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by H.I.V,

שלום בכמה לדעתכם כדאי לי למכור את ה9800NP שלי? הוא במצב מצויין עם אחריות ל9 חודשים ד''א מותר לי להציע בפורום עצמו מכירה או שרק בטרייד זון?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

מה יותר טוב מישהו יותר? איזה דרייברים יותר טובים? http://softmod.ocfaq.com/download.php או של www.omegacorner.com

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  21. קיבלתי היום את הספיר 9600XT שלי.... בכל מקרה, קיבלתי איתו דיסק של ספיר עם הקטליסט 3.8, להוריד את ה3.9 או להשתמש ב3.8?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. אתמול הופיעה לי בעייה חדשה עם הכרטיס החדש שקניתי לפני שבוע. הפעם הבעייה היא שכ-2-4 דקות אחרי הפעלת המחשב, כל התמונה מתעוותת, הכל מרוח, יש כל מיני פסים שחורים לרוחב המסך, ואי אפשר לראות כלום בקושי. רציתי לדעת אם זאת בעייה של הספק או בעייה בכרטיס, בטוח שלמישהו שקנה את הכרטיס הזה הייתה את הבעייה הזאת. בתודה רבה, דודי. מצטער אם יש שגיאות דפוס פשוט אני בקושי רואה כאן משהו ברור.

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by Killer Storm,

R9800XT NV40 R420 XGI Volari V8 !!! http://gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=234934

24. Started by TC,

היי לכולם שוב אני תכננתי לקנות את הרדאון 9800 פרו עם 256 מב ... והציעו לי GVX210 חינם ... במקום 1800 דולר הכרטיס טוב ? יותר טוב מהרדאון שתכננתי לקנות ? אם אפשר בנצ'מרקים בבקשה . תודה

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by IP,

אם זה משנה, יש לי RADEON 9100.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.