עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by thynder,

זה למחשב חדש שאני קונה בחודש וחצי הקרוב ה-radeon hd3850 גירסת 256MB של חברת Sapphire ה-GEFORCE גירסת 320MB של חברת Zotac חשוב לציין שהלוח הוא עם צ'יפסט nForce 630i אז חברה אם מישהו יכול לעזור לי אז אני ישמח

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  2. אני באמצע משחק ולפעמים זה עושה תקיעות, שמתי את המאוורר על 100 אחוז כמו שרואים בתמונה, מה לעשות עם ההגדרות האחרות? אין לי מושג מה הם http://imageshack.us/f/215/66912632.jpg/

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  3. שום תוכנה שאני בודק איתה לא מראה לי את המעלות ATI TOOL TRAY TOOL EVEREST שום דבר הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by ely2001,

איך המסך הזה היום ראיתי אותו נמכר ב 1388 שקל? למישהו יש אותו איך הוא ביחס ל sansung 710t\n?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by vursv,

היי רציתי לדעת האם יש צפי הגעה לכרטיס מסך r9-280 (בלי הX)? דבר שני, האם כבר יודעים עד כמה גירסת עם X תהיה יותר טובה מהגירסה בלי ה X. ובהנחה שאני לא לחוץ לקנות מחר כרטיס, האם הפער בביצעים בינהם שווה את הפער בכסף? (בעיקרון תיכננתי לקנות את ה 7950, והבנתי שהיגרסה בלי ה X אמורה להיות מקבילה אליו, ואני מתלבט האם שווה לחכות?, האם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל הגירסה עם ה X?) תודה.

6. Started by ReL_1,

מה עדיף במידה ויש לי AGP וזה רק לשדרוג זמני? האם הX850XT PE AGP יציג תוצאות טובות יותר מהX1600 ומה7300 7600? מה כדאי ? מבחינת מחיר יש לי X850XT PE שאני מביא בסביבות ה600 שקל.. השאלה אם כדאי היחס מחיר-ביצועים להשקיע עוד 300 נגיד..

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  7. אני מעוניין בגדול לקנות את ה-8800GTX (דרך ארה"ב, לא לקנות בארץ) לפי מה שפרסמו פה וראיתי במס' אתרים נוספים הולך לצאת בנובמבר 9800GTX והוא יעלה אותו הדבר. בעיקרון לא נראה לי שתהיה לי בעיה לחכות 3 חודשים לכרטיס החדש - אך השאלה שלי האם כל מה שאומרים מסביב נכון? אני לא ראיתי שום הצהרה של NVIDIA או משהו כזה אז אני לא יודע מה להחליט. אני לא רוצה לחכות 3 חודשים לראות שלא יצא כלום ואז לקנות 8800GTX... מה אתם אומרים / יודעים?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  8. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים ברזולוציה 1024 בקלות וקיצר שיספק אותו לתקופה של חצי שנה עד שאני אחליף את המפרט שלי האם כדאי לחקות עד שיצא משו עם תמיכה של DX10? התקציב עד 1050 תודה רבה את המפרט שלי אפשר לראות ע"י לחיצה על (מפרט)

• 13 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by Hydr0,

שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. תודה

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by CoolOne,

עד כמה משפיעה כמות הזכרון על ביצועי הכרטיס? - או - האם 128MB יספיקו?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by dids22,

תודה

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  12. במחשב נייד של HP יש TV-OUT מסוג S-VIDEO הייתי בטוח שעם כבל וידאו מתאים שצד אחד שלו זה S-VIDEO והצד השני COMPOSITE לא תהיה בעיה להתחבר לטלויזיה שלי.. אבל נראה שטעיתי התמונה מתקבלת בשחור לבן בעעעעעע יש מה לעשות ? או שרק להחליף את הטלויזיה לאחת שתומכת ב S-VIDEO ?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  13. כל אחת מתתי הסדרות של NVIDIA בדור ה-Ampere תקבל מהדורת Super מעודכנת משלה - כשבחלק מהמקרים היא תוצב מתחת לדגם ה-Ti בהיררכיה ובחלק מהמקרים מעליולכתבה

14. Started by neo690,

איך אפשר להוריד אבק מהמסך הדק? ???

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  15. האם ישנה איזו שהיא טבלה שממנה ניתן לדעת איזה כרטיס של חברה אחת מקביל (פחות או יותר) בתכונותיו ובביצועיו לכרטיס של חברה אחרת? לדוגמא, NVIDIA GEFORCE FX9400 מקביל לכרטיס XYZ של RADEON . האם קיימת טבלה כזאת?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  16. שיעבוד חלק במשחקים ברזולוציה 1280X1024 בלי פילטרים אבל שעל כל הגראפיקה תהייה על very high איזה כרטיס מתאים?! שיחזיק לשנה שנתיים

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by asaf16,

המסך הוא אלג'י של סדרת פנטזיה, ממש חדש, חודש בערך, ככה שאני מניח שלא באשמתו אני רואה קווים ומשבצות כחולים ואדומים על המסך בלי קשר לכלום. גם לקחתי סקרינשוט, העברתי לפלאפון, ווידאתי שהתמונה גם מבולגנת, ככה שזה משאיר אותי עם הכרטיס מסך. איך אני יכול לדעת אם זה באמת הוא? איפה אני בודק טמפרטורה? אם אפשר, אז בלי תוכנה חיצונית. ואם יש גם עצות או עזרה, זה כמובן יתקבל בברכה. תודה מראש! http://img151.imageshack.us/img151/8294/98159669yu6.jpg[br]פורסם בתאריך: 26.03.2008 בשעה 18:57:14 קצת משחקים קצת סרטים, וסתם שימוש יום יומי. עדיפות לATI.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=411 מתאים? הוא נחשב ליותר חזק מx800 GTO? מגיע בעקבות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=3…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by FiRE-WiRE,

היי, מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11135 כי הוא ממש זול יחסית לכל ה6870 שיש,וההפרש בביצועים די קטן,אז כדאי לקנות ב790 את ה6850 או להשקיע 200 ש"ח יותר ולקנות את ה6870? עוד שאלה,מה זה VAPOR X ו TOXIC בכרטיסי מסך,והאם זה שווה את התוספת מחיר? תודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  19. Started by PrefaceAlumni,

היום דיברתי בטלפון עם גיבור מחשבים לגבי קנייה של 8800GT. הוא אמר לי שהיה להם "מבצע" של 9800GTX ב1070 שקל!! אם זה ככה אז שווה לחכות אולי עוד חנויות יצאו עם זה, לא? מישהו שמע\קנה\ראה את זה?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by a-v-i,

היי, איך הכרטיס הבא? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626 לעומת ה 7600GS וה 7300GT? רציתי ללכת על ה 7300GT אבל לנועה אין אותו במלאי ואנחנו קונים משם. התקציב הוא עד 600 ש"ח לכן ה 7600GS הוא בעייתי כי הוא עולה 700 ש"ח. תודה.

21. שמעו חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך של משהו כמו 2000 עד 2500 ואני יודע שאני אלך כנראה על ה 7800 gt אבל של איזה חברה ללכת והשאלה הכי חשבוה שלי לכמה שנים הוא ישרוד עכשיו אני ודע שהוא אוכל כל משחק ב high בוא נגיד מתי הו יריץ טוב על low medium

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by MrAlex,

אני רוצה אחד כזה יש לי לוח תומך שתומך גם ספק מתאים אני מבין בחומרה קצת ובדקתי והכל מתאים ספק 750W SEASONIC לוח עם מערך עכשיו יש לי PCI X16 וPCI X8 אמרו לי שזה מוריד בבצועים זה נכון? תרחבו קצת את הידע שלי... ונכון יש לי 2 כרטיסי 1GB אז היה לי 2GB במערך או רק 1GB עם האשכול עובר על חוקים אז בבקשה לא לסגור :\

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  23. יש עוד אחת על אותו עקרון? אני רוצה לבדוק בכרטיס שלי....ואם אין אז כמה זמן צריך להשאיר אתatitool בבדיקה? ושמעתי שהתוכנה הזאת גורמת לפעמים לשרפה של הכרטיס זה נכון?

24. Started by Dimer,

סוף סוף התקנתי את המחשב החדש עם GTO2 (בלי לפתוח פה לשטן כי המחשב הוציא לי את הנשמה ) אז לכל בעלי הכרטיס (ויש לא מעט כאלו פה אני המלצתי לכמה ) השאלה היא בכותרת..... אצלי הטמפ' היא 41 מעלות במנוחה (בלי OC ובלי צינורות פתוחים עדיין) ועם קירור מקורי מן הסתם. לפי ATI TOOLS מהירות המאוורר היא 54% מהמהירות המקסימלית. במאמץ עדיין לא יצא לי לבדוק.... קירור המארז: מאוורר 80MM שמכניס אוויר מהצד, שניים כאלו שמוציאים אוויר מאחורה+ המאוורר של ANTEC TP2 שהוא 120MM,גם הוא נחשב.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  25. שלום, לפני כמה ימים דיברו כאן על "הקרנה" על קיר ממסך LCD מפורק. לפני כן, דיברו על שיטות להקרין ממסך רגיל על קיר. כמובן כולנו התעניינו,והתלהבנו. קיבלתי אומץ פירקתי מסך והצלחתי, עדיין יש קשיים אבל אשמח להעלות לכאן "פרוייקט מצולם" (תמונה+שלבים בכתב), אך בעיה- אני לא לא יודע/מצליח להעלות תמונה. נכון אולי זה גם קשור למודינג, אבל זה עניין יותר של תצוגה. מישהו יכול להסביר לי? האם התמונה יכולה להיות במחשב שלי רגיל (כמו שיש באתרים "עיון"), או שהיא חייבת להיות ברשת באתר מסויים? אם כן, איפה לשים אותם? עזרו לי כדי להראות לכם כמה שיותר מהר. תודה

• 7 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.