כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, עד היום הכל היה טוב ויפה וה8600GT הטטל'ה שלי הריץ פחות או יותר הכל (משחקי Source, COD4, משחקי UE3) על מקסימום חלק ברזולוציה 1024x768 (המסך היה 17 אינץ') היום נחת עליי מסך ה-VK222H ASUS המצוין (כולל מצלמה הידד!), 22 אינץ'. רזולוציה 1680x1050. הכל רץ חרא גם אם אני מנמיך עד שזה נראה חרא (שלא נדבר על מעברי גוונים, פיכסה!). יש לי 1200 ש"ח להוצאות לשיפור המצב המערכת כדקלמן: ספק-לא בטוח, לכן אנא תציינו דרישות ספק בהמלצות מעבד- אינטל דו-ליבתי 1.86GHz כרטיס מסך - ג'יפורס 8600GT זיכרון RAM- ג'גה 1 הכל DDR2 אם אני זוכר נכון... בכל אופן, מכיוון שאני מניח שבכרטיס המסך טמונה הבעיה, מה אתם חושבים ייתן לי מקסימום תמורת מחיר-תועלת? הייתי רוצה שגם ישארו מה-1200 האלה משהו לקנות אית…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בדובים את הקירור האדיר שלו (לפחות כל הוא נראה..) ורציתי לדעת אם עדיף אותו על פני ההאחרים כמו הXFX.. תודה! ועוד שאלה שקשורה לOC. האם כדי לעשות OC לכרטיס מסך צריך גם שינויים במעבד/זיכרונות? והאם זה יביא להבדלים משמעותיים? וOC לכרטיסי מסך עושים רק ע"י תוכנות כמו RIVA TUNER וכו'..? תודה!
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות X1950GT שווה לקנות אותו עכשיו? וספק כח ג'נרי 400W יחזיק אותו?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי כרטיס מסוג זה ורציתי לדעת איך הוא יעבוד אם טלוויזית LCD רציתי לדעת אם יש לו תמיכה בHD ואיזה תמיכות כן יש לו, תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
אני עומד לרכוש מסך מחשב "LCD 17 ומחפש מאמר או חוות דעת מקצועית על הדגמים שבכותרת (8 מילי שנייה)?!
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ראיתי השוואות בין הX1950PRO ל X1900GT ויש הבדל של 5 -6 FPS אז זה ישנה כל כך או לא שווה לקנות אותו ועדיף כבר איזה 7600GT\GS או 7900GSבדקתי באתר הזה סליחה על הגרמנית חחחח http://hardware.thgweb.de/charts/grafikkarten.html?modelx=33&model1=549&model2=607&chart=199
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא יהיה יותר טוב אם כן למהלא קראים לו נגיד 6900 ואם לא למה רק עכשיו נזכרו להוציא אותו??? תודה
-
- 13 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://graphics.tomshardware.com/graphic/20051202/index.html כמדי שנה, האתר של טום מעלה השוואת ביצועים מעודכנת בין הכרטיסים הקיימים בשוק. ההשוואה הנוכחית עוסקת בכרטיסים לאפיק PCIe. enjoy
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הלן חברים המון זמן לא הייתי כי פרשתי מהתחום לאחרונה האהבה הזו חזרה אליי יש לי בעיה עם fps נמוך מאוד במשחק AC האחרון באיזור ה42 ומעלה ,הגדרות ultra לפי משתמשים אחרים ביוטיוב אצלי הfps ממש נמוך המפרט שלי הוא : i7-920 oc 4.3ghz 8 ram mb-asus rampge 3 1070ti בדקתי בcpu-z הראה שהכרטיס משתמש ב8X שיניתי סלוט את הכרטיס ועכשיו מראה X16 חשבתי שהשינויי יראה עלייה בfps אבל לא. כיביתי את התכונה tm בביוס שהמעלות גבוהות התדר יורד. אני מבין שהמעבד אצלי הוא צוואר בקבוק אבל עדיין ביוטיוב שמראה עם אותה חומרה 20 fps יותר והוא גם עם 1440p ואני עובד על 1080p. אשמח להארות והערות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיף מזיגזג אבל מקסימום נקנה במקום אחר(כמו כן נא להתחשב בשירות של היבואן)
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה לקנות? או 8800GTS320 של ג'יגהבייט או 2900PRO של ספיר או חברה אחרת.. אני מתכוון מבחינת אמינות וביצועים. לטווח הרחוק! הוא ישמש אותי לפות כשנתיים אני לא גיימר כבד אבל אני לא רוצה בחות הכרטיסים הנ"ל אז מי באמת עדיף? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, ב15 לספטמבר מגיע לדוד שלי בארה"ב x800 XT PLATINUM EDITION,משלוח לארץ זה עניין של כמה ימים. לאחרונה התמלאתי חששות! 1.מה יקרה עם הכרטיס שישלח דפוק?זה סיפור מהת^ת להחזיר למרות שיש שלוש שנות אחריות(אם בכלל יחליפו) 2.מה יקרה אם הוא יאבד איכשהו בחברת דואר?מה אני אמור לעשות במצב כזה?... 3.מה יקרה אם במהלך הטיסה הוא ידפק או משהו כזה? 4.האם הגיוני שהמחשב שלי לא יתמוך?(כמובן שבדקתי מיליון פעם והיה ברור לי שכן,אבל אתם יודעים לקראת זה מתמלאים חשדות...) 5.אני חייב מהר מהר להחליף ת'ספק הג'נרי שלי,חשבתי על Tt silent pure power apfc מזיגזג האם הוא שווה את המחיר(504+משלוח)?(זה לא בידיוק מתאים לחומרה אחרת+המנהל שם שונא אותי...). 6.האם יכול ליהיות שהסםק הזה ישרוף אותו או משהו...(די טי…
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני עומד בפניי בניית מפרט משחב לחבר לשימושים בסיסיים בתקציב דל (2000 ומטה ללא ציוד היקפי). בינהם גיימינג קליל (משחקי פיפא וכו') ושידור סרטים (FULL HD). המפרט יתבסס על : מעבד core2duo e7200/300/400/500 (הזול מבניהם שאצליח להשיג) לוח g31 (אין צורך במשהו מעבר) 2gb ddr2 אני מתלבט אם כדאי לקחת לוח כולל כרטיס מסך מובנה (כמו geforce 7100) בעל יציאת HDMI (כמו בלוח gigabyte 73PVM-S2H): http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691 או לשלב לוח G31 כמו ASUS P5KPL או gigabyte G31M-ES2L עם כרטיס מסך 4350. ההפרש בינהם הוא בערך 130 ש"ח כאשר הלוח עם כרטיס מסך מובנה יוצא זול יותר. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, תודה והמשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטים מסך ati x600 pro . יש לי מסך של mag מחובר ב dvi למחשב. הבעיה שלי היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ואומר לו לזהות את הטלויזיה אני לא מצליח (לא רואה תמונה). עשיתי ניסוי וחיברתי את המסך למחשב בחיבור רגיל (לא DVI) והכל עובד ! מה עושים ? האם יכול להיות שחיבור ה DVI מבטל את האופציה לראות בטלויזיה? עזרה בבקשה..... :s05: תודה יוני
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
אוקי קיבלתי לא מזמן את ה9800PRO שלי שמעתי שאפשר לעשות לו צריבה אומשהו כזה ל9800XT אם יש לו ליבה מסויימת מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה? איך לבדוק איך לצרוב אולי בכלל לא צריך לצרוב ואפשר אחרת....תודה לעוזרים:
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם הדרייברים הרשמיים החדשים של Nvidia WHQL האלו ל Windows XP יעבדו עם Refresh rate של 100 והאם אפשר יהיה לקבוע לכל רזולוציה את ה Refresh rate ? אם כן אז איך ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משום מה המאוורר של הכרטיס מסך שלי (RADEON 9700) לא עבד בערך שבוע.. ובכל זאת הייתי על המחשב ושיחקתי משחקים והכל והיה לי בעיה של נפילות מטורפות ב-FPS. ניסיתי בשבוע הזה מיליון דברים ולא הבנתי בכלל למה יש לי את הנפילות האלה.. גם פתחתי על זה נושא בבקשה לעזרה.. בכל מקרה, עכשיו המאוורר עובד אבל בכל זאת ה-FPS אותו דבר, אז מה הסיכויים שהכרטיס נהרס? וזה גם מוזר שהוא עבד שבוע בלי אוורור והוא לא נשרף לגמרי
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד מכרטיסי המסך היחידים (אם לא היחיד ממש) שהצליחו לשרוד כל כך הרבה שנים ועדיין להיות רלוונטי עד היום 2020 ולספק חווית משחק סבירה, ולכן יכול עדיין להיות רלוונטי (ביד שניה) עבור מחשבים בתקציב זול. אגב יש לי שניים כאלו בבית (בשתי מערכות נפרדות), ואני עד אישית לכך שהם עובדים נהדר על כל מה שזורקים עליהם. זה לא רק הסוקר מטה שחושב כך. וזה מה שלקח טימי הכריזמתי לבחינה הפעם, רק כדי להנות (גם הוא) מהתופעה הנדירה הזו בתחום ההאצה הגראפית. אם משווים את הדגם הזה למקביליו מאותה תקופה, הם כבר אינם רלוונטיים, חלשים מדי, חסרים בזכרון VRAM, לא זוכים לעדכון דרייברים כבר כמה שנים רבות וטובות (מאז 2015) ולכן אף אחד לא נוגע בהם עוד בשוק היד השניה, בשעה שהוא.…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2220&p=1 ביצועים שופרו, בעיקר בDOOM3.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה Vertex Shaders ן Pixel Shaders ? ???
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך מידע לגבי כרטיסי מסך שאפשר לחבר אליהם 3 מסכים (בDVI וD-SUB) זה מיועד לשימוש משרדי ולכן לא צריך שזה יהיה טוב לאפליקציות גראפיות כבדות. לפי מה שהבנתי יש כאלו רק של חברת Matrox, אז מאיפה ניתן לקנות וכמה עולים?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
טוב, הגעתי לשני כרטיסים שמהם אקנה אחד ;D SUMA GEFORCE 4 TI 4400 128MB DVI - Geforce 4 Ti4400, 128mb, Sansung 3.6ns Memory, TV-OUT, DVI 275/550 -------------------------- SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 128MB DVI - Geforce 4 Ti4200, 128MB, Sansung 3.3ns Memory, TV-OUT, DVI 250/550 ההבדל ביניהם הוא 60 ש"ח ל-4400. האם זה נכון שעם ה-3.3ns אגיע לביצועים יותר טובים ב-o/c? או שבגלל שהוא כבר ב-o/c אז יהיה לי בסיס יותר גבוה להתחיל עם ה-4400 ואני יגיע ליותר Mhz? אנא מצאו את ההבדלים וענו לי מה יותר טוב?? (אין שיקול כספי)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-