עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי כרטיס POWERCOLOR THEATER 550 PRO בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס powercinema לא שומעים אתהסאונד טוב (מלא רעשים) אבל עם תוכנות אחרות אין בכלל סאונד, מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה? ראיתי בפורומים שצריך לחבר את כבל מכרטיס הTV לכרטיס קול אבל הבעיה היא שאין לי אפשרות כזאת בכרטיס שלי. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  2. הכרטיס העכשווי שלי 8600GTS של גיגבייט, לוח האם תומך SLI האם משתלם לי יותר לקנות כרטיס נוסף ? (המחיר של הכרטיס ירד משמעותית) אני אוהב משחקים כגון קרייסיס, COD4 , אססין קריד ודומיהם משחקים עם גרפיקה יפה

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  3. רדאון 9600 ? 9800 ? או ג'י פורס ? ואם גיפורס אז איזה ?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  4. יש לי מחשב שמחובר לפלזמה 60 אינץ' בחיבור DVI ורואים מצוין והכל טוב ויפה עכשיו המחשב שמחובר לטלויזיה זה סתם מחשב פשוט עם לוח אם שכולל בתוכו יציאה של DVI, והמעבד של המחשב זה פנטיום 4 3ג'יגה הרץ הדבר היחידי שהוספתי למחשב הזה זה כרטיס קול שיתמוך במגבר (אופטי) עכשיו לשאלה יש לי כרטיס מסך NVIDIA 7800GTX 256MB כדאי לי להרכיב אותו על המחשב? זה יתן לי תמונה יותר טובה? אני מוריד בדרך כלל סרטים וסדרות בHD אם אני מרכיב אותו זה מצריך ממני לקנות ספק של 450W לפחות כדאי? זה ישפר?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by Gnome,

אשמח אם מישהו יוכל קצת להסביר לי על מה זה הQUADRO שעולה פי 3 מה R9800XT?! ??? ולמה השימושים של זהועוד כל מני דברים טכניים. תודה לכל העונים

6. Started by FalseStart,

שלום לכולם עקב מות כרטיס המסך הנוכחי שלי בטרם עת, אני עומד לרכוש כרטיס חדש. (AGP) קיבלתי המון המלצות על 6600GT, אבל יש כאלה שאומרים שה 6600 מספיק לגיימר ממוצע שכמותי, שאין לו כ"כ הרבה זמן פנוי ובשיטוטיי באתר נתקלתי גם ב6800...שמשום מה הוא יותר זול מה6600GT מישהו יכול לעשות לי סדר? מה הכי חזק מבין אלו? אין זה שה6800 יותר זול מה6600GT? וברגע האחרון התווסף גם ה6800GS לתחרות, עדיין במסגרת התקציב...אבל מה עם הביצועים? בכל מקרה, אתם גם מוזמנים לזרוק כרטיסים מומלצים אחרים (תקציב עד 800 ש"ח) מפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) ASRock 775VM800 (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 512 MB עריכה:טעות שלי, ה6800GS ממש לא במסגרת התקציב. נפל אח…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  7. שלום, יש לי שאלה כללית, ויש סיכוי שזה נורמלי לגמרי אבל רציתי לשאול אתכם כדי להיות בטוח. בעת ריצת משחק (לא משנה איזה fear rain bow six...) בקטעים "מהירים" במשחק יש מן פסים- לא יודע אם נכון לקרוא להם פסים.. לאורך כל המסך. במעבר מפריים לפריים אני מתכוון -זה לא שמהירות המשחק נפגעת או משהו בסגנון זה פשוט מציק לפעמים לחווית המשחק.. האם זה נורמלי ? האם יש דרך לפתור את זה? יש לי מסך CRT MAG 996PFS כרטיס מסך: 8800 evga 640mb

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  8. שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים כבל S-VIDEO סופסוף בשביל לחבר את הטלויזיה בסלון למחשב שלי.. לראות סרטים וכאלה.. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס, Catalyst Control Center 7.9 + WMD + AVIVO וכל מה שרק יכולתי. חיברתי את הכל ביחד, ואחרי טיפה סידור של הגדרות הצלחתי לראות את המחשב בטלויזיה. הבעיה היא כזאת. רואים ממש לא משהו. יש הפרעות + גלים כאלה שעולים בתמונה (כאילו קצב הריענון לא תואם - אבל אין לי איך לשנות אותו, הוא קבוע על 60Hz). הצבעים לא כאלה טובים, הבהירות כל הזמן עולה ויורדת, ובסך הכל איכות נמוכה. יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה ? לשפר את האיכות / להיפתר מההפרעות / מהגלים בתמונה ? יש לציין שחיברתי את הלפטופ לטלווזיה בעזרת אותו כבל וראו דרכו מעולה. כך שכן, …

9. חיברתי את הכרטיס מסך ללוח אם עם כבל S/PDIF ולא יוצא סאונד.... מה לעשות? עריכה: יש מצב שהחיבור שחיברתי אליו את הכבל בכרטיס מסך זה לא החיבור הנכון? הנה המניואל של הכרטיס מסך ולוח אם http://leadtek.com/eng/3d_graphic/manual.asp?manulineid=1&pronameid=485&lineid=1&act=4 http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/dg35ec/sb/e3045201.pdf [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by itaysp,

יש מצב שאני יכול לחבר אחד מאלה לטלויזיה שאין לה כניסת DVI VGA או DVO. יש איזה ממיר מפצל משהו????

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  11. בוקר טוב כולם, ברשותי מחשב בן 4 שנים שיש לו אפיק AGP, מחוסר תקציב אני נאלץ להמשיך בארכיטקטורה הנוכחית. ולשאלה, מה כרטיס הAGP החזק ביותר כיום? ומה ניתן להשיג בארץ למיטב ידיעתכם? מפרט - athlon 64 3000+ 2.0GB ddr 400 asus a8v deluxe

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by iem,

ברצוני להחליף הכרטיס גרפי שלי במחשב HP ZE2055EA מהכרטיס הקיים של אינטל לכרטיס מתקדם יותר שיכול להריץ גם משחקים נחמדים יותר מדיגר. האם ניתן ומהי העלות הכספית ? תודה !

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  13. התעסקות נוספת עם הליבה הגרפית שב-Radeon RX 6800 XT וב-Radeon RX 6800 מגלה לנו עובדות מעניינות מאוד שגם לכם כדאי להכיר - ריכזנו אותן עבורכם בכתבה זולכתבה

14. Started by Amit-,

אני מתלבט איזה מסך 19" LCD לקנות. לאחר סקירה מעמיקה החלטתי לקנות את ה-SAMSUNG 930B אבל הוא כרגע במחסור בכל הארץ. בינתיים יצאו דור ה-4MS... חשבתי לקנות את ה-930BF ברגע שהוא יצא בארץ מכיוון שקראתי עליו ביקורות די טובות : http://www.techtastic.ca/reviews5/930bf-2.html http://www.pcauthority.com.au/review.aspx?CIaRID=2749 http://www.modthebox.com/review409_3.shtml מנגד יש את ה VX924 , אבל הוא די יקר (3000 ש"ח) יש אופציות אחרות? (VP930B יקר מידי בשבילי )

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by BIZOX2,

MY SYSTEM IS P4 3GHZ MOTHERBOARD 8I945P-G CAN IT RUN PROPERLY ON MY SYSTEM

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  16. Started by RayZ,

הזמנתי לפני שעה מחשב חדש במזל טוב. וקניתי כרטיס שלא ממש הייתי בטוח בו. Pointofview Geforce 6200 256MB DDR (128Bit) TV OUT/DVI - PCX זה הכרטיס. איך?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by Trilandian,

יש מישהו שיודע באיזה קצב יורד המחיר של כרטיס מסך בחודשים הראשונים לאחר צאתו? אני שואל את זה כי אני הולך לקנות מחשב ביולי עם כרטיס מסך מסדרת G300 של Geforce שייצא בסביבות מרץ.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by hakoki,

http://www.skypc.co.il/sg_product~28512~8~0.htm 7600gt sonic הבנתי שה7600gt הרגיל כרטיס מעולה,האם לקחת את הרגיל או את הגרסה של הסוניק? מה ההבדלים ביניהם? וכמה ה 7600gt טוב מבחינת hdr?(אל תציעו לי סדרה 8 בבקשה)

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  19. שלום רב, אני קונה מחשב חדש אחרי שחיכיתי הרבה זמן ליציאת כרטיסי המסך החדשים ושירדו קצת במחיר. אז כך, המחשב יכלול את המעבד i5 3570k, או את המעבד i5 3550 ההתלבטות הרצינית היא בכרטיס המסך, אני רואה את המבחנים ואני רואה שיפור רציני בין הסדרה 69XX ל 79XX של AMD, מבחינת ביצועים וצריכת חשמל, ולכן אם אני הולך על AMD אני הולך על 7950 או 7970. ועבור NVIDIA אני הולך על 670. המחירים של הכרטיסים האלה הם כנ"ל ב TMS: 7950 1680 ש"ח 7970 2190 ש"ח 670 2243 ש"ח או שבכלל כדאי לרדת ל 7850 או 570? ואלה המחירים: 7850 1225 ש"ח 570 1458 ש"ח אני קונה את המחשב למשחקים כמו cod, battlefield, deus ex, crysis 2. חשוב לי לדעת את הדברים הבאים: * אז מה אתם ממליצים? * האם אני ארגי…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by taotao,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFX 5700LE עכשיו אני מעוניין לראות את הסרטים במחשב גם בטלויזהי וכול פעם אני צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס ולשנות תהגדרות כי לא רואים תתרגום בסרט רואים רק תתמונה ושאני משנה רואים תתמונה ותתרגום בטלויזה ובמחשב רק תתרגום יש עצה למישהו?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by NTT,

שלום,איך אפשר לדעת לכמה זיכרון יכול לגשת כרטיס מסך עם כמות BIT WIDTH מסויימת? ומה הBIT WIDTH מייצג?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  22. אני רואה המון המון דרייברים בכל רחבי האינטרנט שיקולי הם: catalyst 3.1 catalyst 3.0 driver 7.83 מה ההבדל בין כולם? האם כדי להוריד גם את הcontrol panel? באיזה תוכנה אני יכול להמהיר את הזיכרון של הכרטיס? תודה אדם

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  23. שלום. אני כרגע מתכנן מחשב למוזיקה בלבד.כלומר לבצע הפרדה כולל של המחשב הראשי שהוא כרגע להכל (עבודה סרטים מוזיקה אינטרנט בלבלבלה.) אני רוצה לדעת איזה כרטיס עדיף מהסדרה שציינתי בכותרת.חשוב לציין שעבודה שקטה הכרחית מאד.אז אני לא נעול על הדגמים האלה. ראיתי ששני התת סדרות טובות לסרטים גם סיומת 50 וגם סיומת 70.אבל יש הבדלים עלויות. הרעיון שלי הוא לשלוט במחשב הזה דרך הרשת ולא דרך חיבור ישיר. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by david_borohov,

שלום. ברצוני למכור את הכרטיס מסך שלי... Power-Color Radeon 9600XT 256MB DDR שהוא בן חצי שנה בערך, במצב מצויין... בכמה בערך אני יכול למכור אותו? ואם אני יוסיף לכסף שקיבלתי מהמכירה ויוסיך לו בערך עוד אלף ש"ח..איזה כרטיס מסך טוב אני יכול להביא ל-AGP...? המפרט שלי הוא: P4 3.0GHz 800 FSB 1MB Cache GigaByte GA-8IPE1000Pro-G Geil Dual Channel DDR 512 MB (2*256) With Heat Spreaders Power-Color ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 8MB 7200RPM LG F900P תודה..דוד.

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by lipa,

ראיתי שכמעט כל המסכים באים עם Brightness 250 כמה זה משמעותי ?

• 9 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים