עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by urilevi,

חבר'ה חשבתי לשדרג את המחשב ויחד עם זאת התלבטתי בין 2 מסכים... אני עברתי בין כל מיני מקומות והתרשמתי מ-2 מסכים עיקריים....: 1) מסך מחשב W2261VוLG 2) T220PוSamsungו בסוף בחרתי באפשרות הראשונה LG עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים למסך שכזה... מי שלא מכיר אז זה 22 אינצ' lcd עם רזולוציה מקסימלית : 1920x1080 השאלה שלי היא האם ללכת על : Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 אוו Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 עכשיו ברור שה 4870 טוב יותר וחזק יותר השאלה שלי האם ה4850 יעשה את העבודה על המסך הזה.... המטרה העיקרית של הכרטיס תיהיה להפעיל משחקים כבדים וחזקים,סרטים,שירים,אינטרנט.... בקיצור אני מתכנן שידרוג גדול של המערכת ואני מחפש השקעה בטוחה וטובה עכשי…

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by lader,

שלום לכולם! סליחה על הבורות אבל אני בדיוק רק התחלתי להתעניין בכרטיסים החדשים שבשוק לאחר תקופה ארוכה שהייתי מנותק מזה. האם הכרטיסים של נוידיה 8, 9 וה HD של רדאון הם מהדור החדש של DX 10? ועכשיו מה הכי חזק למשחקים כבדים כמו קרייסיס 8800 GT או 9800GTX או Radeon HD 4870 DDR5? אם אפשר לפרט אז בבקשה. תודה מראש על העזרה.

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by guyfaran,

שלום אני מחפש כרטיס מסך איכותי בתקציב של עד 600 שקל ל-PCI-E פחות בשביל משחקים האמת כמעט בכלל לא ויותר לגרפיקה! תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by DrLEON,

אני יכול להזמין רק משם או מKSP.

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by danielkarl,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים כמו nba,gta וכו' מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=16095#complist וחיפשתי באינטרנט וראיתי שהכרטיס המסך המובנה הוא לא יריץ משחקים כאלה. יש שם אפשרות לשדרג את הכרטיס המסך. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים?(מוכן להשקיע מקסימום עד 300-400 שקל והרזולוציה של המסך שלי במחשב הישן 1680x1050) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  6. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4937 זה קצת מוזר לא..? בכל מקום אחר אני רואה אחריות לשנתיים...או מקסימום 3 איך יכול להיות שפה זה לכל החיים...יש פה איזה קאץ' אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by saruengang,

המפרט שלי: Intel i5-3470 3.2ghz 8 GB Ram SeaSonic M12II 520 Bronze 520W והכרטיס שיש לי כרגע : ati radeon hd 4870 זקוק לכרטיס באותה רמה או יותר טוב להפעלת המשחקים החדשים שיוצאים כיום.

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by idan007,

מה קורה? שמעו רציתי לבקש שמישהוא ימליץ לי על כרטיס מסך שתואם לAGP X4, כרטיס סביר שיוכל לסחוב משחקים בכבוד בלי לזחול ואני עדיין לא יודע מה התקציב........

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by dragon772,

מפרט: p4-2.8 512m gigabyte GA-8SG800 ינצל אותו?

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by assassino,

מה שבטוח שאני רוצה אחד http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2742

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by Mayan_S,

אני רוצה כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיילך עם הטלויזיה החדשה. הכרטיס הנוכחי שלי הוא 260GTX, כרגע הוא מספק אותי מבחינת ביצועים, אבל אין לו HDMI. אז החלטתי לעשות מיני שידרוג (לרוב אני מוציא בסביבות 1000 פעם ב2-3 שנים על כרטיס) ההגבלות הם כמובן שתהיה יציאת HDMI. מחיר בסביבות 500. שלא אצטרך לשדרג גם ספק (הנוכחי Enermax 430 TRUE POWER). עדיף NVIDIA (היו לי גם ATI , אבל עם הזמן נהייתי מקובע ל NVIDA). מידע נוסף לוח אם ASUS P8H61M תודה מראש

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  12. שלום היה לי לוח אם של Gigabyte, דגם H55M-USB3, והלוח נשרף. קניתי לוח אם חדש, גם של Gigabyte, דגם B75M-D3H. שני הלוחות דומים, בכך ששניהם כוללים OnBoard Graphics, שעובד בשיתוף עם המעבד - core i3, ובשניהם לא היה לי כרטיס מסך, אלא השתמשי רק ב-onboard graphics. עכשיו יש בעיה אחת: גלילה של עמודי web, זזה לאט.. (אפילו כאן ב-hwzone.co.il..) בלוח הקודם זה היה זז ב-"real time", ועכשיו זה זז ב"קפיצות".. התקנתי כמובן את כל הדרייברים של הלוח, כולל הדרייבר של ה-onboard graphics. האם אפשר לפתור את זה? יהיה מאד מבעס להשאר ככה מקווה שמישהו יודע.. תודה רבה card

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. Started by H.I.V,

שלום בכמה לדעתכם כדאי לי למכור את ה9800NP שלי? הוא במצב מצויין עם אחריות ל9 חודשים ד''א מותר לי להציע בפורום עצמו מכירה או שרק בטרייד זון?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by danielzy,

האם הספק יחזיק 8800GTS 320MB ? ספק Hiper 420w Core2D E5200

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by zapa,

שלום לכולם, אני צריך צריך יעוץ ברכישת כרטיס מסך חדש. כרטיס המסך שלי HD 2600 שווק חיים ואני מחפש כרטיס מסך חדש למערכת ה Media Center. אני מתכוון להריץ עליו סרטי (FHD (1080P ו BR 3D על גבי מסך 50" ולא מתכוון לשחק עליו, כמו כן הייתי מעדיף קירור פאסיבי אך זה לא deal breaker.. חשוב לי שיריץ את התוכן הזה בצורה מהירה וחלקה (ה 2600 היה קצת איטי לפעמים) וכמובן HDMI 1.4 תקציב בסדר גודל של 500 ש"ח (אפשרות לחריגה לא גדולה) מפרט מערכת: cpu:Q6600 no OC, ram:2GB, mobo:GA-P43-ES3G, power:AX750 חשבתי על 6750 או 6670 מה אתם חושבים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by אללא הוא עכבר,

חשוב שיהיה לפחות ברמה של הx1950p‏ ושיהיה עם 512 ראם בשביל רזולוציות גבוהות במשחקים, אני יודע שהתקציב נמוך אבל יספיק כרטיס שלא ירד מה1950 תודה

17. 1000 ש"ח - Gigacube Radeon 9600 Pro C3 "Game Buster" 128MB DDR Retail Video Card 1170 ש"ח - ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card תודה

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  18. היי, לפני כמעט שנה רכשתי מחשב חדש (E6600, 2GB RAM) אני שוקל לעשות שדרוג של כרטיס המסך בעקבות יציאת המשחקים GEARS OF WAR ובקרוב UT3, וכמובן (בתקווה שבקרוב) STARCRAFT2 עכשיו בעיקרון אני משחק על מסך LCD 19 אינץ, ומקסימום בתקופה הקרובה אני אשחק על 22אינץ שאני אקנה לי במקום, השאלה היא, האם ללכת על ה 8800GT או לחכות לכרטיסי 10.1.... האם זה באמת משנה? (אגב , אני משתמש ב WINDOWS VISTA) אשמח לעזרה. מבחינת התקציב, אני מעוניין להוציא 1000+-

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by aka_katz,

אני אחרי שדרוג של המחשב והדבר היחידי שלא שידרגתי זה הכרטיס מסך... יש לי כרגע 4850 ויכול להשיג מקרוב משפחה עוד אחד, השאלה האם זה ישפר משהו או ש CF עדיין לא נימצא בשלב תוכנה מספיק טוב ?

20. צריך המלצה לכרטיס מסך: http://pdfcast.org/images/s/895/of-sand.jpg (הספק כח שודרג לזה: Mustiff 550W Retail MU550W) תקציב: עד 600 שימושים: משחקים תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by bell,

היי, רציתי לדעת אם יש הבדל ביצועים בין הגרסה הראשונה של rtx 3080 לבין הגרסה עם ה lhr לגיימינג כבד תודה מראש שואל על evga ftw3

22. אהלן חברה, יש לי כרטיס מסך GF4 TI4800SE והתקנתי דרייברים 41.04 וניסיתי גם 42 וישנה את אותה הבעיה כשאני מעביר לטלוויזיה אז רואים הכל בסדר אבל כשאני שם סרט DIVX בMEDIA PLAYER אז במסך רואים את הסרט ובטלוויזיה רואים רק את המסגרת של הMP ובמקום הסרט הכל שחור ניסיתי עם כמה תוכנות כמו POWERDVD DIVX PLAYA ולא עזר. ולצערי ה TVTOOL 6.84 הכי אחרון לא מזהה את הכרטיס כי הוא חדש מדי בשבילו. תעזרו בבקשה תודה.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by evy,

שלום לכל חברי הפורום... איך אני יכול לדעת מהו קצב הפריימים שפועלים במשחק מסויים? אם למשל אני רוצה לדעת על כמה פריימים פועל לי ה nfs-u והמשחק unreal t 2003 איך אני בודק את זה? ואם אתם רוצים לדעת למה אני שואל...זה מפני שבמשחקים האלה יש מצבים מסויימים שקצב הפריימים שלהם יורד וזה ממש מורגש :-\

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by super4life,

no problem with that gpu?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  25. זאת הטלויזה טלויזיהוLCDו32A3500וToshibaו32ואינטש רזולוציה: 1366x768 , High Definition: HD Ready כרטיס מסך : ATI Radeon HD3870 X2 1GB PCIeוSapphire אני מצליח לראות רק ברזולוציה 640X480 בLCD מקסימום מה עושים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.