עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בתקציב של עד 1000 ש"ח, זקוק לכרטיס מסך שעיקר יעודו עריכת וידאו ואנימציה תלת מיימדית, אך גם צריך לתת לי ביצועים טובים במשחקים כבדים. שיהיה PCI-E ו 256MB תודה על העזרה...

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  2. אני מתכנן לבנות מחשב לקולנוע ביתי , אך כל מה שחסר לי זה כרטיס מסך בעל יציאה ל טלויזיה. הוא לא צריך להיות חזק , מה שחשוב זה הגודל שלו , בגלל הצורך במארז כמה שיותר קטן (דק) הכרטיס לא צריך לבלות לגובה. וגם שיהיה זול. ;D

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by f16,

ערכתי חיפוש בגוגל במטרה למצוא benchmarks של x1950pro ובמשחקים חדשים,אבל מצאתי רק הפניות לפורומים וסקירות של ביצועי הכרטיס במשחקים ישנים ולא רלבנטיים . להלן מחרוזות החיפוש : http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro#1394-forum http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro-forum#523 אם מישהו מכיר אתר עם benchmarks של x1950pro אנא רשמו את שמו כאן . תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by id700,

שלום. אם אפשר עזרה,בתוכנה MSI Afterburner כל פעם שאני משחק אני מפעיל את השמירה של הגדרות ומנצל תכרטיס מסך אחרי שאני מסיים לשחק, אני עושה רענון והוא חוזר למצב רגיל. אז עכשיו שאני עושה רענון הוא לא חוזר והטמפרטורה על 50 ולא 30 כמו שהיה וגם mhz גבוה ולא יורד. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by super4life,

יש לי AMD ATHLON 4800+ , 2GB RAM, ו8600GT 128MB. חלק מהמשחקים עובדים לי עכשיו על MEDIUM-MAX על 1280X1024. יעבדו לי סרטים על 1920X1080 על הקודקים ברמ הכי גבוהה? מה עם משחקים?

6. Started by massinvallus,

כמה תקציב צריך? והאם שווה לקנות במקום LG F900P? אני שומע שכדאי להחליף כבר לLCD כי זמן הCRT עבר. מיועד למשחקים. עריכה: ראיתי את מסך הQ17 ב2178, מסך טוב?

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  7. שלום יש לי כרטיס POWERCOLOR THEATER 550 PRO בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס powercinema לא שומעים אתהסאונד טוב (מלא רעשים) אבל עם תוכנות אחרות אין בכלל סאונד, מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה? ראיתי בפורומים שצריך לחבר את כבל מכרטיס הTV לכרטיס קול אבל הבעיה היא שאין לי אפשרות כזאת בכרטיס שלי. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  8. הכרטיס העכשווי שלי 8600GTS של גיגבייט, לוח האם תומך SLI האם משתלם לי יותר לקנות כרטיס נוסף ? (המחיר של הכרטיס ירד משמעותית) אני אוהב משחקים כגון קרייסיס, COD4 , אססין קריד ודומיהם משחקים עם גרפיקה יפה

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  9. רדאון 9600 ? 9800 ? או ג'י פורס ? ואם גיפורס אז איזה ?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  10. יש לי מחשב שמחובר לפלזמה 60 אינץ' בחיבור DVI ורואים מצוין והכל טוב ויפה עכשיו המחשב שמחובר לטלויזיה זה סתם מחשב פשוט עם לוח אם שכולל בתוכו יציאה של DVI, והמעבד של המחשב זה פנטיום 4 3ג'יגה הרץ הדבר היחידי שהוספתי למחשב הזה זה כרטיס קול שיתמוך במגבר (אופטי) עכשיו לשאלה יש לי כרטיס מסך NVIDIA 7800GTX 256MB כדאי לי להרכיב אותו על המחשב? זה יתן לי תמונה יותר טובה? אני מוריד בדרך כלל סרטים וסדרות בHD אם אני מרכיב אותו זה מצריך ממני לקנות ספק של 450W לפחות כדאי? זה ישפר?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by Gnome,

אשמח אם מישהו יוכל קצת להסביר לי על מה זה הQUADRO שעולה פי 3 מה R9800XT?! ??? ולמה השימושים של זהועוד כל מני דברים טכניים. תודה לכל העונים

12. Started by benyben,

שלום. נתבקשתי לעזור למכר לבחור כרטיס מסך עבור מטלות CUDA [תוכנה מסוימת של Adobe ששכחתי את שמה - יכולים להזכיר לי?]. הבחירה שלו הייתה בכרטיס המסך GTX480 - ואני - בשל בורות בתחום - לא היה לי מה להוסיף על הבחירה. אנחנו גרים בארה"ב והכרטיס עולה 330 דולר [מבית EVGA]. השאלה: האם הכרטיס כדאי מבחינת המטלה, העלות, והביצועים? אשמח מאוד לשמוע את דעתכם! תודה!

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by FalseStart,

שלום לכולם עקב מות כרטיס המסך הנוכחי שלי בטרם עת, אני עומד לרכוש כרטיס חדש. (AGP) קיבלתי המון המלצות על 6600GT, אבל יש כאלה שאומרים שה 6600 מספיק לגיימר ממוצע שכמותי, שאין לו כ"כ הרבה זמן פנוי ובשיטוטיי באתר נתקלתי גם ב6800...שמשום מה הוא יותר זול מה6600GT מישהו יכול לעשות לי סדר? מה הכי חזק מבין אלו? אין זה שה6800 יותר זול מה6600GT? וברגע האחרון התווסף גם ה6800GS לתחרות, עדיין במסגרת התקציב...אבל מה עם הביצועים? בכל מקרה, אתם גם מוזמנים לזרוק כרטיסים מומלצים אחרים (תקציב עד 800 ש"ח) מפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) ASRock 775VM800 (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 512 MB עריכה:טעות שלי, ה6800GS ממש לא במסגרת התקציב. נפל אח…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  14. שלום, יש לי שאלה כללית, ויש סיכוי שזה נורמלי לגמרי אבל רציתי לשאול אתכם כדי להיות בטוח. בעת ריצת משחק (לא משנה איזה fear rain bow six...) בקטעים "מהירים" במשחק יש מן פסים- לא יודע אם נכון לקרוא להם פסים.. לאורך כל המסך. במעבר מפריים לפריים אני מתכוון -זה לא שמהירות המשחק נפגעת או משהו בסגנון זה פשוט מציק לפעמים לחווית המשחק.. האם זה נורמלי ? האם יש דרך לפתור את זה? יש לי מסך CRT MAG 996PFS כרטיס מסך: 8800 evga 640mb

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by smalul,

מצאתי באתר של Palit את הכרטיס הנ"ל: http://www.palit.com.tw/product/MX4000.htm כתוב שהוא מבוסס על Chipset מסוג MX4000 8X AGP. ממה שהבנתי, ההבדל בינו לבין ה MX440 הוא בסוג הזיכרון ויש לו תמיכה ב DirectX 8.1. באתר של Nvidia לא מצאתי איזכור למוצר כזה. הקיים דבר כזה בכלל או שמה מדובר בקומבינה ייחודית לחברה הנ"ל? סתם מעניין אותי לדעת...

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  16. אהלן. לפני כחודשיים רכשתי Radeon HD3650 בחיבור AGP. מאז שהתקנתי את הכרטיס, שמתי לב לבעיה מוזרה ומעצבנת נורא: כאשר 2 או יותר אנשים מחוברים למחשב בו זמנית (מצב Fast-Switching) ואני מנסה לנתק אחד מהם (Log Off)-במקום מסך הפתיחה, אני מקבל מסך שחור. מיותר לציין כשאשר מופיע המסך השחור, שום דבר לא מגיב ואני חייב לעשות Reset. חיפשתי בגוגל שעות רבות ולא מצאתי שום פתרון, הסרתי את הדרייברים במצב Safe Mode, ניקיתי את כל העקבות שלהם והתקנתי את העדכניים ביותר- כל זאת ללא הועיל. אני מבקש את עזרתכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (שלא בטוח ב-100% שיפתור את הבעיה). (ד"א, אני מפרסם את ההודעה בפורום זה כי איני בטוח אם זו בעיית תוכנה או חומרה. הדבר היחיד שאני בטוח בו הוא שזה לא קרה לי אף פעם עם ה-FX…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  17. שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים כבל S-VIDEO סופסוף בשביל לחבר את הטלויזיה בסלון למחשב שלי.. לראות סרטים וכאלה.. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס, Catalyst Control Center 7.9 + WMD + AVIVO וכל מה שרק יכולתי. חיברתי את הכל ביחד, ואחרי טיפה סידור של הגדרות הצלחתי לראות את המחשב בטלויזיה. הבעיה היא כזאת. רואים ממש לא משהו. יש הפרעות + גלים כאלה שעולים בתמונה (כאילו קצב הריענון לא תואם - אבל אין לי איך לשנות אותו, הוא קבוע על 60Hz). הצבעים לא כאלה טובים, הבהירות כל הזמן עולה ויורדת, ובסך הכל איכות נמוכה. יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה ? לשפר את האיכות / להיפתר מההפרעות / מהגלים בתמונה ? יש לציין שחיברתי את הלפטופ לטלווזיה בעזרת אותו כבל וראו דרכו מעולה. כך שכן, …

18. חיברתי את הכרטיס מסך ללוח אם עם כבל S/PDIF ולא יוצא סאונד.... מה לעשות? עריכה: יש מצב שהחיבור שחיברתי אליו את הכבל בכרטיס מסך זה לא החיבור הנכון? הנה המניואל של הכרטיס מסך ולוח אם http://leadtek.com/eng/3d_graphic/manual.asp?manulineid=1&pronameid=485&lineid=1&act=4 http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/dg35ec/sb/e3045201.pdf [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by itaysp,

יש מצב שאני יכול לחבר אחד מאלה לטלויזיה שאין לה כניסת DVI VGA או DVO. יש איזה ממיר מפצל משהו????

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  20. 1000 ש"ח - Gigacube Radeon 9600 Pro C3 "Game Buster" 128MB DDR Retail Video Card 1170 ש"ח - ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card תודה

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  21. שמתי לב שבאינפורמציה של הכרטיס מסך שלי (FX5900) כתוב שסוג האפיק הוא 2X וראיתי שכולם מדברים פה על 4X או 8X. למה אצלי זה 2X ?

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  22. בוקר טוב כולם, ברשותי מחשב בן 4 שנים שיש לו אפיק AGP, מחוסר תקציב אני נאלץ להמשיך בארכיטקטורה הנוכחית. ולשאלה, מה כרטיס הAGP החזק ביותר כיום? ומה ניתן להשיג בארץ למיטב ידיעתכם? מפרט - athlon 64 3000+ 2.0GB ddr 400 asus a8v deluxe

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by iem,

ברצוני להחליף הכרטיס גרפי שלי במחשב HP ZE2055EA מהכרטיס הקיים של אינטל לכרטיס מתקדם יותר שיכול להריץ גם משחקים נחמדים יותר מדיגר. האם ניתן ומהי העלות הכספית ? תודה !

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  24. התעסקות נוספת עם הליבה הגרפית שב-Radeon RX 6800 XT וב-Radeon RX 6800 מגלה לנו עובדות מעניינות מאוד שגם לכם כדאי להכיר - ריכזנו אותן עבורכם בכתבה זולכתבה

25. Started by Amit-,

אני מתלבט איזה מסך 19" LCD לקנות. לאחר סקירה מעמיקה החלטתי לקנות את ה-SAMSUNG 930B אבל הוא כרגע במחסור בכל הארץ. בינתיים יצאו דור ה-4MS... חשבתי לקנות את ה-930BF ברגע שהוא יצא בארץ מכיוון שקראתי עליו ביקורות די טובות : http://www.techtastic.ca/reviews5/930bf-2.html http://www.pcauthority.com.au/review.aspx?CIaRID=2749 http://www.modthebox.com/review409_3.shtml מנגד יש את ה VX924 , אבל הוא די יקר (3000 ש"ח) יש אופציות אחרות? (VP930B יקר מידי בשבילי )

• 3 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים