כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם ושבוע טוב וחופש נעים! ברשותי כרטיס מסך Radeon X1650XT בחיבור PCIeX16 של חברת Powercolor. אני רוצה המון לעשות OC לכרטיס,אך משום מה לא מצליח ... אני ניסיתי כבר את Riva Tuner ו-ATITool,אך שום דבר לא עוזר. שאני מעלה את תדרי הליבה,הציון ב3DMARK05 רק יורד,ואת הזכרונות בכלל לא ניתן לשנות,כי שאני מעלה קצת המחשב עושה לעצמו REstart. יש להזכיר,שהכרטיס כבר שבועיים לא הריץ שום משחק,והטמפרטורות שלו בעבודה בווינדוס עומדות על 47 מעלות +-. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
ברשותי המפרט הזה <<< גם בגלל המעבד גם בגלל הזכרון וגם בגלל שאין לי הארדסיק מספיק גדול, אני לא יכול להריץ את ויסטה כמו שצריך, משמע אין לי אפשרות ל DX10... עכשיו השאלה שלי היא האם לקנות 1950PRO או לחכות ל- 8600. חשוב לציין ש : - כמעט בטוח שאני לא אשפר את המחשב בעתיד ושהוא צריך לתפקד כמו שצריך עד 2009-+ למרות שלא יהיה אכפת לשחק משחק "ישנים" מ 2007. - לא כזה בא לי לחכות עד שהם ייצאו ועד שיירדו להם המחירים בנוסף לזה שלא ניראים משחקים בלי תמיכה ב DX9 אפילו לא לא באופק וגם אם יהיו אז זה לא נורא אם זה יהיה משחק או שתיים... - לפי מה שהבנתי המעבד שלי יהיה גם צוואר בקבוק במשחקים עם הרבה פיזקה (CRYSIS ויש עוד כמה שאני לא זוכר) - אני לא רוצה סתם לחכות ל 8600 ושבסו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיפות לATI מיועד למשחקים בשביל חבר תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לפני ההפעלה של כל משחק או תוכנה? הבעיה שלי שאני מנסה להפעיל משחק שלא שואל אותי לפני איזה רוזלוציה אני בוחר ואז מה שקורה שהמשחק מבקש תדר לא נכון מהמסך ולכן הוא לא עולה אני מבקש תוכנה שיודעת להפעיל כל ישום ברוזלוציה שאני בוחר תודה
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב מיציאת הVIVO לטלוויזיה ע"י כבל RCA והאיכות שהתקבלה הייתה נמוכה. מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור SCART השתמשתי במתאם. שאלתי היא- אם אחליף את הכבלRCA לSVIDEO האיכות תשתפר? (שוב, בטלוויזיה יש רק חיבור SCART לכן גם פה אצטרך מתאם)
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם.....יש לי 6800 גי טי עם ראטיק סיילנסיר עליו והמהירות של המאורר היא 53 אחוז. רציתי לדעת איך אפשר לשנות ליותר נגיד ל 65 אחוז והאם זה לא מסוכן ואיך עושים זאת......תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי שהוא בסלוט AGP לחדש רציתי לשאול איזה כרטיס מסך הכי טוב שיש כיום ל AGP ?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הבנתי שהדבר העיקרי בבחירת זיכרון לכ. מסך זה לאיזה מסך הוא מתחבר ובאיזו רזולוציה... נראה לכם ש256 מגה יספיקו ל19 אינץ' ברזולציה טיפה גבוהה מ1024*768?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש לי מותקן את הדרייבר 7.1 וראיתי שיצא 7.2 אז הורדתי אותו, מחקתי את הקודם עשיתי רסטרט ואז כשרציתי להתקין את 7.2 בסיום ההתקנה הוא אמר לי את הזה (התמונה שאתם רואים) מה אתם חושבים הבעיה? לא הבנתי למה הוא מתכוון... עריכה: ניסיתי להתקין דרייברים מהדיסק ולא הצלחתי, מה לעשות? אין לי שום דרייבר של ATI מותקן במחשב.... :nixweiss: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינטש ואני תמיד על ריזלוציה של 1280 * 1024. המחשב שלי: Intel Pentium 4 (2800MHz) Asus P4P800 SE 512MB Memory והכרטיס מסך על הפנים... FX5200 המשחקים אצלי לא זזים על הגדרות גבוהות.... אפילו שאני משחק על ריזלוציה של 768 * 1024. איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שיעבוד טוב על ריזלוציה כזאת גבוהה (1280 * 1024)?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים במחיר כזה?? אני קונה מKSP למי שמכיר יש להם את כרטיסים מהחברות הבאות: ati asus evga gigabyte point of view powercolor connect3D
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך התוצאות האלו למערכת שלי... 3DMARK SCORE:3462 SM2 SCORE:1481 HDR/SM3 SCORE:1239 CPU SCORE:1543 איך התוצאות האלו למערכת שלי..והאם ניתן לשפר תוצאות אלו..למשל ע"י החלפת זכרון (שאני מתכנן לרכוש בזמן הקרוב)..חשוב לציין שהמערכת היא ללא OC אף לא קטן ביותר.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
New Features * GeForce 7 series SLI support * GeForce 6 series SLI support (pending QA review) * GeForce 7950 GX2 support (both GPUs are now operational) Key Bug Fixes * Brief corruption (flickering, boxes) on screen at Windows Vista login, CTR-ALT-DEL (Task Manager), or other function that requires Vista User Account Control * Playback issues when playing TV/DVD/video in Media Center with Aero enabled * Outputting via TV-Out shows only a black and white display * HDTV output does not keep HDTV resolution after restart * Adjusting Video Color settings from the NVIDIA Control Panel are not getting applied. * Change Flat Panel Scaling page does not correct…
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
תראו יש לי תקציב על 400 ש"ח ואני רוצה כרטיס שיפעיל את הCNC החדש על Medium+,יש לי AGP. והסתכלתי קצת ואני חושב ללכת בכיוון של זה - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=981. כדאי?!? טוב תראו אולי אני יוסיף עוד קצת. איך זה? http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3498
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך מ www.newegg.com 8800GTS 640MB יש שם מבחר של 11 כרטיסים בנתיים אני רוצה את של leadteak השאלה שלי אם עדיף לי להשקיע קצת יותר בשביל חברה אחרת ואיזה חברה? והאם יש סיבה להשקיע בכרטיס של XFX זה ב 100 דולר יותר יקר האם זה שווה את זה?
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי בטייגר שזה הכרטיס הכי זול ב- 8800 (יוצא איזה 1400 ש"ח כולל משלוח ) יש סיבה מיוחדת? מישהו התנסה עם כרטיסים של החברה הזו? חבר אמר לי שהם מומחים לכרטיסים מיועדי עריכות גרפיות וכו' http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2894469&CatId=2669 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מסתבר שהכרטיס הזה נותן תמורה טובה למחיר מהירות הסטוק שלו ליבה 500 וזיכרון 800 עשיתי מספר נסיונות לשינוי הערכים והתברר לי שקל מאוד לשפר לו את הביצועים בדקתי עם 3DMark06 ו-RivaTuner העליתי הליבה ל-605 והזיכרון ל-805 יצא ב-3DMark06 ציון של 8534 העליתי הליבה ל-648 והזיכרון ל-864 ציון - 8694 העליתי הליבה ל-676 והזיכרון ל-866 ציון - 8718 ליבה 682 וזיכרון 901 נתקע על תמונה סטאטית ליבה 708 וזיכרון 901 לא הצליח להפעיל את התוכנה הפעלתי במקביל את בקרת הטמפרטורה של RivaTuner, כמעט ולא התחמם לא היו שום ארטיפקטים הכל עבד רגיל
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש ביום שני, מבוסס CORE2DUO של 2.16, עם 2 ג'יגה ראם... אני לא אפרט את כל המפרט כי מה שאני צריך עזרה פה בעצם זה הכרטיס, ואם אני אפרסם מפרט שלם יתחילו להגיד לי להוציא את זה ולהכניס את זה וכו', אני קונה מפרט ספציפי ואני לא הולך לשנות אותו יותר ממה שעזרו לי בפורום חומרה פרט לכרטיס מסך, זה בעצם מה שאני לא יודע מה לעשות איתו... אז ככה, התוכנית שלי כזו, אין לי כוח לחכות לתומכי DX10 שיכנסו בתור סטאנארט עם מחירים לא אסטרונומיים, ולסדרת 8 של NVIDIA, ואישית אני חובב ATI ולהם עדיין אין תומכי DX10... אז מה שאני מתכוון לעשות זה לקחת כרטיס שיספק אותי למשחקים באיכות בינונית+- ויריץ חלק (יותר חשוב לי החלק מאשר האיכות) למשך כשנה שנה וחצי בערך, ואז לעבור לכרטיס תומך D…
-
- 14 תגובות
- 750 צפיות
-
-
דבר ראשון אני משוטט באתר כבר הרבה זמן ומאוד מתרשם לטובה שאנשים שבאמת מבינים נותנים ביקורות שעוזרות יישר כוח ;D ולשאלתי--אני קונה בקרוב מחשב חדש ומאוד חשוב לי שהוא יהיה בעיקר לצורכי עריכת וידאו (וגם קצת משחקים אך הדגש הוא על ו י ד א ו ) לפי מערת הצעת מפרטי המחשב באתר הוצע בין היתר PCX - GeForce 7600GS leadtek/Gainward - passive cooling עכשיו אני מוכן להוציא עד 1500-1700 שח על כרטיס אם אכן בעוד שנה הוא עדיין יהיה רלוונטי ולא מיושן ,האם יש עוד כרטיסים שכדאי לבדוק עבורם? העיניין הוא שהמחש ישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו SONY VEGAS ו"פריימיר".... אשמח לתשובה , ושוב אחלה אתר
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://img129.imageshack.us/img129/2876/18971288lp0.jpg אני התחלתי לשחק ב-WarRock ופתאום הוקפצה לי ההודעה הזאת. מה צריך לעשות??
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסוג Video AdapterRADEON 9550 מצאתי שיש DRIVER חדש שאלתי מהו סדר הפעולות הנכון להתקנה האם קודם להסיר את הDRIVER הקודם או פשוט להתקין את החדש תודה
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
זה כרטיס משולב, האם יש לו זכרון משלו??או שרק משתמש בזכרון של המחשב?? ומה הוא יודע לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. כמה שאלות : מה ההבדל בין החיבור AGP x8 לבין PCI express, מה יותר טוב?? איזה חברה הכי טובה?? (GeCube, Gigabyte, Sapphire, Leadtek) מה עדיף של ריידון או ג'י פורס?? התכנון הוא לקנות משהו מקביל ל- x1950pro של ריידון, יש הצעות?? תודה לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-