כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על הכ.מסך הזה? ב2600 שקל ואם מישהו יודע מה TH מציין בדגם :
-
- 11 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אפשרי לצרוב ביוס של 9600XT ל 9600PRO בדקתי והכרטיס עובד בלי בעיה ב 500MHZ לליבה... והבנתי שאת הזכרונות צריכים להשאיר אותו דבר... השאלה אם זה יעזור במשהו איזה ביוס אני צריך להוריד ומאיפה ?? ואיזה תוכנה צורבת את הביוס ??? תודה מראש נ.ב הכרטיס הוא של חברת ג'יגה בייט
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הסיפור מתחיל בכך שמשום מה כל פעם שאני לוחץ על X או EXIT בתוכנת ה-VTUNER היא לא שומרת את ההגדרות של המאוורר (Turbo/Normal/Energy). פניתי ל-GygaByte והם ייעצו לי להוריד את VTUNER ששיש באתר שלהם, הגרסה שמותקנת אצלי על המחשב זהה לזו שהם הפנו אותי אליה אבל בכל זאת החלטתי להסיר את הגרסה שלי ולהתקין את הגרסה שיש באתר שלהם. לאחר ההסרה קופץ חלון שמייעץ לאתחל את המחשב מחדש, ברוב טיפשותי במקום לאתחל מחדש ניסיתי לנתקין את הגרסה שלהם אך כמובן שבחלון ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה מה שגרם לכך שנאלצתי לאתחל מחדש ורק אחר כך להתקין את VTUNER מחדש וכמו שצריך. הבעיה שלי עם VTNER לא נפתרה אבל משום מה צצה לה בעיה חדשה, מרגע הפעלת המחשב ועד המצב שבו חלונות XP נטען בכל מעבר מחלון לחלון יש פליקר לבן מ…
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי חבר ויש לו Asus GF4 Ti4400, הוא עם מערכת הפעלה win2k והיו לו בעיות רבות במשחק CS. על איזה דריברים אתם ממליצים שיהיו הכי יציבים ויעילים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ויש לו יציאה לטלויזיה, ויש ברשותי את התוכנה TV TOOL V6.8 ומשם מה אני לא מצליח לראות כלום על הטלויזיה לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם הכבל שקיבלתי,בקיצור אני לא רואה שום תמונה על המסך וכל זה לאחר שניסיתי להעביר ערוצים וכו' מה עלי לעשות!!!! עזרה בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה שלי כבר קרוב לשנה. רוב השנה הזאת הוא היה באוברקלוק דיי כבד. לאחרונה גיליתי שהכרטיס מסרב לקבל שום אוברקלוק, ואפילו בהעלאה של מספר מה"צים קטן מופיעות טקסטורות שבורות. בזמן האחרון גיליתי שהכרטיס מציג טקסטורות שבורות גם כשהוא לא באוברקלוק. בדקתי את ה-HS שעל הזכרונוץ, והוא היה לוהט. שמתי מאוורר 80 מ"מ שמקרר את ההיט-סינק לרמה קריריה, ועדיין הכרטיס מציג טקסטורות שבורות במשחקים כמו UT2003 וב-AA:O 1.9. מישהו יודע למה? האם הכרטיס גוסס? האם אני יכול למשש את האחריות שלי על דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס הטלויזיה שלי להקלטה בפורמט MPEG2 באיכות מצוינת דרך אגב. חשוב לי להשתמש בזה עם הMOVIE MAKER במיוחד וללא הפיכה לפורמט אחר שלוקח זמן רב ומוריד איכות. אני רוצה פשוט לפתוח קבצי MPEG2 דרך המובי מייקר 2 ללא בעיות. תעזרו בבקשה!!!! זה דחוף! תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך את הכרטיס הכי טוב שאפשר ל חיבור pci וזה לא צחוק יש לזה מטרה זה למוד אבל ל אחשוב בקיצר יש כץמסך בעל ביצעוים טובים ב pci ברמה של ti4200 או אם יש דרך לחבר כרטיסי agp ל pci תביוא דוגמאות ומחירים בקקקקקקקקקקקקקששששששששה תודה
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היה לי קודם סתם ג'יפה 3 כאשר ביציאה בכ.מסך הייתה מחוברת בננה שהייתה מתפצלת לשתיים ומחברת ב TV. אכשיו ב XT יש לי חיבור RCA לקחתי קבל ישן שהיה לי שמתאם בין RCA ליציאה של הבננה חיברתי ו אני רואה בשחור לבן למה??? אולי ההגדרות שלי לא נכונות, איך זה אמור להיות מה עשיתי לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
את הדגם אפשר לראות במפרט מחשב... שמתי לב שהמתח של הצ'יפ עלה ל 2.06 כך בכל זאת התוכונת מדווחות לי, זה אמור להיות 1.5 ומשום מה זה עלה... אני לא יודע בדיוק ממתי זה עלה, ואפשר להגיד שהטמפ' לא השתנתה ולא עשיתי שום אובר קלוק לכרטיס מסך שלי... חוץ מזה הכל עובד לי טוב ולא שמתי לב שהכרטיס ניתקע או משהו... הוא עובד כמו תמיד.. השאלה היא אם יכול להיות שנהרבה הסנסור של המתח והוא מדווח לא נכון? שמתי לב שלפעמים זה חוזר ל1.5 למשך חצי דקה ואז זה שוב 2.06 ולפעמים זה עולה לי ל 3.50 ואפילו ל4 אבל ממש לשתי שניות... תודה לכם שהקדשתם זמן להודעה הזאת
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שהכפתור של "מאפיינים נוספים" לא לחיץ? האם יש דרך לגרום לו כן ליהיות לחיץ? הסתכלתי במדריך של הכרטיס מסך שלי, ובאחד מההסברים הם מבקשים להכנס לשם, אבל אני לא יכול אני סתם סקרן מה אפשר למצוא שם
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש מסך 17 אינץ שטוח מסוג שפופרת (ולא LCD). הדרישות הן: 1600X1200, וגודל נקודה קטן שווה מ 0.24....(האם כדאי יותר קטן?) שמעתי על LG שעולה 1000 שקל....האם כדאי? האם יש צורך בתיקונים לדרישות? מומלצים אחרים? תודה, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל שני סרטים ( על אותו מחשב ) שסרט אחד יוצג על מסך 1 וסרט אחר יוצג על מסך 2 ושאלה כללית האם יש אפשרות להגדיר שקובץ EXE יופעל על מסך מסוים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני צריך חברות שמייצרות מסכים של 6-8 אינצ' שמתחברים בחיבור מחשב רגיל וכמובן שיהיו שטוחים מכירים?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הציעו לי החנות מסך, כפי שציינתי שמו מצויין בכותרת. האם החברה טובה???
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האתר Sharky Extreme פרסם בקורת חדשה על כרטיס המסך החדש מבית ATI הלו הוא Radeon 9800 XT הינכם מוזמנים לקרוא ולראות אולי יש דברים שעוד לא ידעם עליו אוש אולי הכל כבר ידוע בכל אופן עוד ביקורת נחמדה האמת שהעיצוב של הכרטיס חמוד למדי ;D לכתבה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3086361
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי חברים, אני כרגע בונה מערכת מחלקים ישנים שיש לי לאחר שדרוג מערכת של מחשב ראשי.פה כמובן מדובר על מחשב משני שלא בשימוש מירבי כל כך אבל בכל זאת יש לי מעבד E8400 ולוח של גיגהבייט EP43-DS3L ששימש אותי נאמנה עד עכשיו.הבעיה שאין עליו כרטיס מסך מובנה ובשביל להשתמש איתו צריך כרטיס מסך PCIX. בעקרון אני צריך כרטיס מסך הכי פשוט וזול שעובד עם הלוח הזה ביציאת PCIE X16 שלו לשימושים של גלישה,התקנת תוכנות ודברים רגילים.על המחשב אמור להיות 8 גיגה זכרון DDR2 800MHZ ומערכת הפעלה וינדוס 7 64 ביט. תודה מראש גל
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז סוף סוף הכנסתי את חברה שלי לעולם המשחקים תודות ל AC3, כרגע יש לה כרטיס מסך מובנה של אינטל g41 express אצלי יש בבית כרטיס ישן 7600GT וחשבתי לשים אותו לפחות בינתיים. במידה ומדובר במשחקים קצת ישנים לדוגמא AC1 והשני אולי ME האם שווא לקנות כרטיס בתקציב הזה שיתן ביצועים הרבה יותר טובים (יחסית)? המפרט כרגע זה e5400 GA-G41M-ES2L ושני ג'יגה זיכרון
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
אהלן חברים... אז ככה אני חושב להשתדרג בכרטיס מסך כי כמו שאתם שמים לב שלי מאוד מאוד חלש אני מחפש כרטיס בסכום של עד 400 ש"ח של NVIDIA בלבד.... חשוב לי מאוד CUDA ו PYSIX או איך שלא קוראים לזה זה ישמש אותי מאוד בתוכנות גרפיות ו3D שאני משתמש בהן... אני נותה לכיוון ה 430 כי הוא מסדרה חדשה יותר תומך DX11 מותאם יותר לWIN7 ולפיצ'רים החדשים שהחברה מוצאים כל הזמן בדרייברים ועוד דבר... חשוב לי שהספק שלי SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 יחזיק את הכרטיס.. כי אין לי כסף מיותר לספק ועניינים... לקחת בחשבון שאני מתכנן גם תוספת של עוד 4GB זכרון ולא מתכונן אף פעם OC על כל דבר במחשב המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q9400 Box GIGABYTE GA-EP43-DS3 Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 3…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/9126 http://tms.co.il/product/8825 http://tms.co.il/product/8292 מבחינת ביצועים + השתלמות, או שעדיף בכלל ללכת על GTX 460 768MB הכי פשוט (מריץ פיזיקס נורמלי?)
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה אחד כזה יש לי לוח תומך שתומך גם ספק מתאים אני מבין בחומרה קצת ובדקתי והכל מתאים ספק 750W SEASONIC לוח עם מערך עכשיו יש לי PCI X16 וPCI X8 אמרו לי שזה מוריד בבצועים זה נכון? תרחבו קצת את הידע שלי... ונכון יש לי 2 כרטיסי 1GB אז היה לי 2GB במערך או רק 1GB עם האשכול עובר על חוקים אז בבקשה לא לסגור :\
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לוח אם: p5wdh deluxe מעבד: Q9650 זכרון ראם: 4 GB כרטיס מסך: 4850 ATI מסך 19" 1280*1024 . מערכת הפעלה 64 ביט ספק כח 500 W אמיתי. אני מרגיש לאחרונה שהמשחקים החדשים כבר לא רצים על המחשב כמו שאני רוצה (הגיוני , אחרי הכל המחשב לא בדיוק חדש). האם יש טעם בכלל בשדרוג כרטיס המסך לאחד חזק יותר ? אם כן על איזה אתם ממליצים? אני עובד עם מסך 19 אינץ' מרובע ולא מתכנן להחליף אותו בטווח הנראה לעין. תקציב: עד 1,000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לשים כרטיס פיזיקה אם עוד כרטיס מסך רגיל ומאיזה סידרה אנ ייכול לשים את הכרטיס הז הכי יש ל7300GS אז אנ יורצה לדעת אם אני יכול לשים אותו ואם לא אז מאיזה כרטיס עד איזה כרטיס אני יכול ?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם הספק יחזיק 8800GTS 320MB ? ספק Hiper 420w Core2D E5200
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-