עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קיבלתי היום את הספיר 9600XT שלי.... בכל מקרה, קיבלתי איתו דיסק של ספיר עם הקטליסט 3.8, להוריד את ה3.9 או להשתמש ב3.8?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by adamginz,

יש לי 9100 של sapphire 128 driver : catalist 3.4

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by stingeR-,

אוקיי , חבר שלי קנה אתמול מחשב מKSP הכולל כרטיס 9800SE של ספיר , באתי אליו , והופתעתי לראות שהכרטיס הוא בעל אפיק זיכרון של 256ביט! , אמרתי , בוא ננסה עליו את הסופטמוד של אומגה , לקחתי את הדרייברים , והופה! , הכל עובד! , הכרטיס על מהיריות ליבה של 324 וזיכרון 290 , ונותן 4900 נקודות ב3dmark03 , ללא ארטיפקטים ללא כלום! , אמרתי בוא נעלה אותו למהירות של 9800פרו , אז שמתי 380לליבה ו338לזיכרונות , ואללה! , עדיין אין תקיעות וארטיפקטים , והכרטיס מקבל 5600נקודות ב3dmark03 , וכל זה עם קירור סטוק וכרטיס שעלה 870שקל! הרצתי פאר קריי ודום 3 , והכל עובד חלק לגמרי!!! , אז , תחשבו על זה... , כנראה שתקופת ה9800SE עוד לא נעלמה , ועדיין ניתן למצוא כרטיסים עם 4צינורות תקינים לחלוטין!

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by alextomin,

Nvidia מתכננת להוציא כרטיס מסך שיתחרה ב-X-1600XT! ה 6800GS. בניגוד ל X-1600XT, ל 6800GS יהיה 256BIT. http://www.theinquirer.net/?article=26929

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by idan oren,

אני יודע שאפשר לפתוח את הכרטיס 6950 ל6970 ורציתי לדעת אם ניתן לעשות את זה גם עם 7850 ל7870ץ זה אפשרי או שAMD החכימו וחתכו בעזרת חומרה ולא תוכנה בתודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Text שלום, מחפש כרטיס מסך איכותי שיאפשר צפייה בסרטים ע"ג הטלויזיה. המחשב: P3-450/ 128M-Ram הטלויזיה: סוני 29" 100Hz המספקת את הכניסות הבאות: S-Video, RGB, AV, Scart האם מומלץ לשדרג משהו נוסף בקונפיגורצית המחשב? מה אורך הכבל המכסימלי המומלץ בין המחשב לטלויזיה שלא יגרע באיכות? בתודה איל

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  7. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4937 זה קצת מוזר לא..? בכל מקום אחר אני רואה אחריות לשנתיים...או מקסימום 3 איך יכול להיות שפה זה לכל החיים...יש פה איזה קאץ' אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by saruengang,

המפרט שלי: Intel i5-3470 3.2ghz 8 GB Ram SeaSonic M12II 520 Bronze 520W והכרטיס שיש לי כרגע : ati radeon hd 4870 זקוק לכרטיס באותה רמה או יותר טוב להפעלת המשחקים החדשים שיוצאים כיום.

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  9. ... יומי התקציב כמובן כמה שפחות . אני משחק C&C3 BF2 CS:SOURCE , לא יותר מזה וכמובן שאני לא באטרף של המשחקים. מסך 971P של SAMSUNG תודה

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  10. התקציב רשום בכותרת למרות שאני מוכן לחרוג ל1200 בערך אם זה ייתן שיפור משמעותימ1100 אני מתכוון לחבר את הכרטיס לled של 23 אינץ', מטרה עיקרית ולהריץ משחקים מדי פעם בלי הגבלה מסויימת רציתי שתעזרו לי לבחור את הכרטיס שייתן לי את המקסימום למחיר הנל תמיד הייתי חסיד של nvidia, עידכון דרייברים תכוף, רלוונטיות לdirectx היה את הphysx וכו, אם תמליצו על ati שיהיה משתלם יותר אקשיב לכם... תודה עריכה-ממש לא מתכנן oc

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by dragon772,

יותר טובים מה CATALYST או שאין הבדל?

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by Avi313,

אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני כרטיסי המסך הללו: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1097&modelmenu=1 לבין- http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1078&modelmenu=1 שניהם בעלי אותם תכונות בערך (חוץ מגוף הקירור), רק שה- Silent עולה באיזה 300 ש"ח פחות מיריבו עם גוף קירור שונה. עד כה אסוס עושים רושם שהסיילנט מתחמם פחות מיריבו, אז למה ה7600GT הרגיל עולה יותר?

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  13. אני שוקל להפוך מחשב ישן לנגן DVD, ורציתי ובדוק אם יש סיכוי להגיע לאיכות נורמלית עם יציאת S-Video של כרטיס ברמת מחיר כזו. ההשוואה כמובן מול היציאה המקבילה בנגן DVD, לא מול יציאת קומפוננט. תודה!

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by omrid14,

לפעמים שאני משחק משחק כל שהוא המסך פתאום נתקע ויוצא לי מהמשחק ורושם שהדרייבר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד . .מה אפשר לעשות . ?

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  15. אולי בקרוב אני משיג אותו כרגע יש לי מובנה ה7050 עכשיו יש לי תספק CM 420W מה שיש בפוקס כבאנדל ממי שאני קונה אמר לי שצריך חיבור 6PIN איך זה הולך בידיוק? יש לי את זה כבר בספק או שצריך לקבל את זה עם הכרטיס או משהו? ואיך ישר שאני מקבל את הכרטיס מסך אני עושה לו בדיקות יציבות כמו בדיקה שלא יהיה ארכיפקטים לבדוק טמפ' אפשר עם EVEREST/GPU-Z אשמח אם יענו לי

16. Started by yot,

שלום, יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה שלי כבר קרוב לשנה. רוב השנה הזאת הוא היה באוברקלוק דיי כבד. לאחרונה גיליתי שהכרטיס מסרב לקבל שום אוברקלוק, ואפילו בהעלאה של מספר מה"צים קטן מופיעות טקסטורות שבורות. בזמן האחרון גיליתי שהכרטיס מציג טקסטורות שבורות גם כשהוא לא באוברקלוק. בדקתי את ה-HS שעל הזכרונוץ, והוא היה לוהט. שמתי מאוורר 80 מ"מ שמקרר את ההיט-סינק לרמה קריריה, ועדיין הכרטיס מציג טקסטורות שבורות במשחקים כמו UT2003 וב-AA:O 1.9. מישהו יודע למה? האם הכרטיס גוסס? האם אני יכול למשש את האחריות שלי על דבר כזה?

17. רדאון 9600 ? 9800 ? או ג'י פורס ? ואם גיפורס אז איזה ?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  18. יש לי מחשב שמחובר לפלזמה 60 אינץ' בחיבור DVI ורואים מצוין והכל טוב ויפה עכשיו המחשב שמחובר לטלויזיה זה סתם מחשב פשוט עם לוח אם שכולל בתוכו יציאה של DVI, והמעבד של המחשב זה פנטיום 4 3ג'יגה הרץ הדבר היחידי שהוספתי למחשב הזה זה כרטיס קול שיתמוך במגבר (אופטי) עכשיו לשאלה יש לי כרטיס מסך NVIDIA 7800GTX 256MB כדאי לי להרכיב אותו על המחשב? זה יתן לי תמונה יותר טובה? אני מוריד בדרך כלל סרטים וסדרות בHD אם אני מרכיב אותו זה מצריך ממני לקנות ספק של 450W לפחות כדאי? זה ישפר?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני צריך דחוף הסבר מה ההבדל בין ה 8800GTS 320MB לבין ה 640MB כיום, והאם בעוד כ- 3 שנים הם יפעילו את אותם המשחקים או שה 320MB יפעיל פחות טוב... זה ממש דחוף!! יש לי מסך L1760TR של LG. תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by tenana,

הייתי רוצה לקנות מסך CRT בזמן הקרוב, יש לי שאלה, קיימים מסכי CRT שמאפשרים רזולוציה 1280*1024 עם 85Hz ? אני לא מסוגל יותר להסתכל על המסך שלי בגלל קצב הרענון הנמוך.. מחירים הייתי מעדיף בסביבות ה700 שקל..

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  21. התקציב שלי זה עד 500 ש"ח 1. ProLink PixelView GeForce FX 5200 128MB 2. Gainward Geforce FX 5200 /Pro 660 128MB DDR DVI איזה כרטיס הייתם ממליצים לי ולמה?

22. Started by H.I.V,

שלום בכמה לדעתכם כדאי לי למכור את ה9800NP שלי? הוא במצב מצויין עם אחריות ל9 חודשים ד''א מותר לי להציע בפורום עצמו מכירה או שרק בטרייד זון?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  23. בקרוב מאוד נוכל לקבל פרטים על דור ה-Ampere המסקרן - בתצורתו לשוק ה-HPC לכתבה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  24. שלום, יש לי שאלה כללית, ויש סיכוי שזה נורמלי לגמרי אבל רציתי לשאול אתכם כדי להיות בטוח. בעת ריצת משחק (לא משנה איזה fear rain bow six...) בקטעים "מהירים" במשחק יש מן פסים- לא יודע אם נכון לקרוא להם פסים.. לאורך כל המסך. במעבר מפריים לפריים אני מתכוון -זה לא שמהירות המשחק נפגעת או משהו בסגנון זה פשוט מציק לפעמים לחווית המשחק.. האם זה נורמלי ? האם יש דרך לפתור את זה? יש לי מסך CRT MAG 996PFS כרטיס מסך: 8800 evga 640mb

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by iib,

לפני שנתיים טענתי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה על Radeon 8500 וכרטיסי Geforce 4Ti על High quality ברזולוציה של 768*1024. בתראד שפתחתי אז http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=12952.0 בעוד המציאות היא שכרטיס Ti4600 מריץ את המשחק כמו שצריך ב 800X600 ב Medium quality בלבד... http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0 להגנתי אומר שמאז דחו את המשחק בכשנה מה שכנראה גרם להתאמת הפרטים בשלבים ובדמיות שבמשחק לכרטיסי המסך המודרניים יותר של ימנו. בסך לפי הכתבה ב HARDOCP המשחק רץ היטב ובאופן שמספק הנאה אפילו על כרטיסים חלשים יותר...

• 5 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים