כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי וינדוס אקס פי פרו והוא עושה לי בעיות עם משחקים אז ... אני שוקל להחליף לוינדוס 98 גרסא שניה שלא היה עושה לי בעיות ... השאלה האם הוינדוס היותר ישן יפחית לי את הביצועים ? ויצא לכם לראות בנצ'ים של אותן מערכות אותם משחקים רק מערכות הפעלה שונות ? מה היו התוצאות ?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תראו: תלחצו זה ייגדל המחשב פועל עם DX10.1 (לא יודעתי שהכרטיס שלי תומך) וזה מוריד לי בטח מלא FPS! שווה להוציא אותו ולעבוד עם 9? אם תסבירו לי איך אני אודה לכם. ואגב, איך הטמפ' ?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס חיברתי אותו והרצתי 3DMARK 03 קיבלתי 3256 האם זה בסדר ???? יחסית למפרט
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לשנות כותרת? איזה מסך הכי טוב בה 1000 שקל מסך 17-19
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חיברתי את יציאת האס וידאו לטלוויזיה על ידי כבל 21 פינים(חדש לגמרי) לאחר החיבור אני רואה את המחשב על הטלוויזיה אבל משום מה בשחור לבן בלבד ! למה , אני לא יודע. אנא עזרו לי גיא.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש את ה- HD2900XT של GECUBE. במערכת יש לי ספק של 425 וואט (לא מספיק אני יודע) אבל חיברתי בכל זאת עם הכבל 6PIN המצורף Kחור של ה 8 PIN. לאחר התקנת הדרייברים (החדשים) המערכת נותנת לי הודעה שהכרטיס הוריד את הקלוק שלו בגלל מחסור בכח. הקלוק ירד ל 507 מגה הרץ (זיכרון 514 מגה הרץ). החלתתי לקנות ספק חדש אבל בינתיים הכרטיס עבד ככה. קניתי ספק 250 של TT זה שמיוחד לVGA (למי שלא מכיר זה ספק שנכנס במקום של כונן DVD והוא משורשר עם הספק המקורי והוא מכיל אך ורק שני כבלים של 6PIN). חישוב מהיר 250+425 =675 נראה לי מספיק בהחלט. הכרטיס לצערי נשאר באותו קלוק ולא עלה. הורדתי את הדרייברים והתקנתי שוב, אפילו התקנתי מחדש את המחשב וכלום לא עזרה.... אם משהוא גם יודע להפעיל את האוברקלוק …
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקבל המלצה בנוגע לכרטיס מסך למפרט שאני אציג, היעוד הוא כרטיס לגיימינג. כרגע יש לי Geforce 9800GT 512MB OC עכשיו אני מתלבט, קבלתי Evga GTX 280 Superclocked, אם למכור אותו כחדש ולקנות כרטיס אחר? להשקיע בקרוספייר במידה ואני מוכר? או האם כדי פשוט להישאר איתו? איזה כרטיס אתם הייתם ממליצים למפרט הבא ומה כדי לעשות בנוגע לכרטיס הקיים. המפרט: מסך: ViewSonic VX2235 WM מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 מארז: CoolerMaster HAF 932 Full Tower זיכרון: 4GB OCZ Platinium 800Mhz לוח אם: MSI P35 Platinum Combo ספק כח: Corsair TX750Watt קירור למעבד: Zalman CNPS9700 NT Retail
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר אחת ותמיד האם ההבדלים בין X800 XT PE לבין ה9800PRO האם ההבדלים גדולים \ ענקיים \ לא מורגשים \ ומה ההבדל בינהם לבין ה 6800U ומה נחשב כיום הכטיס הכי חזק ? 6800GT ' 6800U ' X800XT PE
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס הנ"ל, שאר המפרט בחתימה. הכרטיס הוא של Inno3D, כרטיס מוחלש עם זכרונות 666 במקום 800. בכל מקרה כשהמחשב היה על XP, הייתי עושה לו OC של 70MHZ לליבה (470 במקום 400) ו74MHZ לזכרון (740 במקום 666), הOC נבדק עם 3DMARK והכל היה בסדר. משחקים שהייתי משחק הם טראקמניה בהגדרות בינוניות, פיפא 09 ופרו 09. כל המשחקים רצו בלי שום בעיה. היום, הטראקמניה (עם אותן הגדרות כמו בXP) ממש מקרטע, כנל הפרו (דמו 2010), והפיפא (דמו 10) מידי פעם פועלת סביר והרבה פעמים גם יש פתאום ירידות FPS רציניות. יש לציין שבעיות חום אין בכלל, אני ביטלתי את המאוורר המקורי והצמדתי 80MM לכרטיס, שעובד ב53 מעלות במנוחה ולא עובר את ה60 בLoad. אני בסה"כ מאוד מרוצה מוינדוס 7 ולא ממש בא לי לחזור לXP, אבל ה…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov עם ידוע למישהוא מתי הוא יוצא לשיווק בישראל ? אני צריך תאריך הגעה כדיי לדעת עם שווה לחכות תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כדאי לקנות את HD3870X2 ולהכפיל אותו? זה משתלם לי? או שעדיף לי כבר לחכות לגירסה החדשה של nVidia ? אין לי בעיה עם לחכות והתקציב למחשב כולו זה 10,000 ככה שיכול להיות שזה יגרום לי לחרוג קצת [ה- 3870] אבל לא נורא
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
nviadia geforce 6800gs 512mb ddr3 256bit pci-ex16 tvout הוא יפעיל לי משחקים כבדים? על הגדרות גבוהות? מעבד קונרו6300 2*512mb 500w
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי התלבטות לגבי ה-8800Gt או הגרסא החדשה של nvidia -9 או על המקביל של 8800gt של ati מה הכי כדאי? ועל איזה חברה ללכת?(evga,clibre וכ'ו) יש לי לוח אם 965p-s3 ודואל קור 6300 @ 1.86ghz ספק enermax liberty 400w תודה מראש..
-
- 13 תגובות
- 759 צפיות
-
-
במחשב הקודם שלי היה לי P-3 733 וכרטיס מסך GF-1 של אסוס AGPX4! שיניתי בביוס את ההגדרות של ה-AGP מ-4 ל-2 ול-1 והרצתי כל פעם את 3D MARK 2000 ו-2001 , והתוצאות היו אותו דבר!!! (הבדלים זניחים , כמו שמריצים אותו בדיקה בלי שינויים ויוצא הבדלים של אחוז אחד) ועכשיו אני קורא על אותם הבדלים (חוסר הבדלים) בין AGP-4 ל-AGP-8 האם AGP זה שטויות ??? (השאלה מטרידה אותי הרבה זמן ולא היה לי אומץ לשאול) תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שמעתי שרדאון יותר טובים, אבל אני לא בטוח. אני חושב שהכי כדאי לי לקנות את R9500 PRO, אבל אני לא בטוח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום היום קניתי באופיס דיפו מטליות למסך LCD של חברת Fellowes.... האם המטליות האלה טובים ? האם יכול להיגרם נזק למסך ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני מחפש כרטיס מסך עד 800 שקל ונתקלתי בחברה הזאת ובכרטיס מסך הזה http://www.tms.co.il/product/11876 וראיתי בכמה אתרים שהוא גובר בביצועיו על 6850 7770 ואם אני לא טועה גם על 6870 .. האם הכרטיס הזה יותר חזק בבודאות ? והאם החברה sparkle ידועה כחברה טובה או שכרטיסי המסך שלהם לא איכותיים ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6600GT AGP וקבל אחד בו נפגע. השאלה אם יש אפשרות להשיג את הסכמה של הכרטיס הנ"ל לפיה להלחים את הקבל המתאים תודה
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
יש לי סרט באוי WIDE SCREEN ואני רוצה להפוך אותו לאמפג אבל שהוא ישאר בWIDE SCREEN כי אני רוצה לצרוב אותו לוי סי די ושיראה יפה בלי מתיחות על המסך, אני משתמש בתוכנה TMPGEnc. תודה, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עד עכשיו כל הזמן היתי הבעלים הגאה של ATI ,איזה דריוור הכי מומלץ עכשיו לכל המשחקים העדכניים??(גרסה ) תודה מראשש....
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום... יש לי מספר סרטים בעלי קצב של 29.97fps. זאת בעיה מכיוון שנגן ה-DVD (העצמאי) שלי לא מסוגל לנגן אותם כמו שצריך, כנראה בגלל ה-FPS, ומה שקורה בשטח, בעצם, זה שהתמונה לא תואמת את הקול. בכל אופן, אני לא יודע עד כמה זה אפשרי, או קל, אבל אני מקווה שלא אצטרך לקודד מחדש לגמרי את כל הסרט\ים על מנת לשנות את קצב התמונות לשניה. אם למישהו יש הצעה כלשהי, זה יתקבל בברכה. תודה מראש. אגב, הקבצים עליהם אני מדבר הם קבצי AVI שקודדו בעזרת XviD.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת, יש לי נייד של DELL ללא שום יציאה. הייתי רוצה להוסיף לו יציאת S-VIDEO ע"מ לחבר לטלוויזיה מישהו מכיר דרך? אולי כרטיס מסך PCMCIA??
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך חדש תקציב 450-550 ש''ח לא מעוניין לשחק במחשקים על HIGH לא מריך ויסטה ולא כלום רק שיתאים טוב למפרט בפרופיל שלי :] אני חשבתי על 9500GT זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-