עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה הכרטיס המינימאלי שיכול לנצל את מסך ה24 שלי בצורה מלאה??????

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  2. יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by Component,

שלום רב, השגתי קצת מזומנים, והחלטתי לרכוש כרטיס מסך חדש. התקציב שלי הוא 500-600 שקל, לכן החלטתי לקנות רדאון 9100. אני יודע שבתקציב הזה אי אפשר להשיג כרטיס של חברה איכותית כמו ג'יגהבייט או הרקולס, לכן שאלתי היא זו: האם כרטיסים של PowerColor או של XpertVision יתנו איכות תמונה טובה (אני לא מחפש איכות מצוינת, אל הכרטיס יחובר מסך דיי ישן)? מה לגבי יכולות האוברקלוק? בתודה מראש, עדי.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by שדון,

ניסיתי... רציתי... הזמנתי מחנות אחת, ואח"כ מעוד אחת.... בשתיהן אמרו שיגיע תוך יום יומיים, בחנות הראשונה חיכיתי שבועיים, לא הגיע, ואז הזמנתי מהשניה, והיום שמעתי משתיהן שהכרטיסים האלה לא יהיו יותר. בכלל! :-\ אגב, אחת החנויות (רמז.. אפשר למצוא בזאפ..) עדיין מפרסמת - בצורה די חצופה לדעתי - שהיא כן מוכרת אותו. למרות שאין להם אותו והם טוענים שהוא לא יהיה יותר (!) אז הבעיה.. היא שיש לי לוח AGP וממש לא בא לי להחליף לוח. מילא ה-300 ש"ח על הלוח החדש, אבל להתחיל להתקין מחדש את כל המערכת.. 3 ימים של פירמוטים והתקנות... לא בא לי. וחוץ מזה, אם אין אותו ב-AGP הגיוני שלא יהיה גם ל-PCI (למרות שלא בדקתי). מישהו יכול להוסיף מידע? :'(

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקבל המלצה בנוגע לכרטיס מסך למפרט שאני אציג, היעוד הוא כרטיס לגיימינג. כרגע יש לי Geforce 9800GT 512MB OC עכשיו אני מתלבט, קבלתי Evga GTX 280 Superclocked, אם למכור אותו כחדש ולקנות כרטיס אחר? להשקיע בקרוספייר במידה ואני מוכר? או האם כדי פשוט להישאר איתו? איזה כרטיס אתם הייתם ממליצים למפרט הבא ומה כדי לעשות בנוגע לכרטיס הקיים. המפרט: מסך: ViewSonic VX2235 WM מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 מארז: CoolerMaster HAF 932 Full Tower זיכרון: 4GB OCZ Platinium 800Mhz לוח אם: MSI P35 Platinum Combo ספק כח: Corsair TX750Watt קירור למעבד: Zalman CNPS9700 NT Retail

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  6. שלום וחג שמח! אני רוצה להשתדרג בכרטיס מסך חדש לצורך משחקים, מתכנן להוציא סביבות 700 שקלים, עם אופציה לכמה לירות יותר אם באמת כדאי. המערכת (לא משהו) שלי: intel q8200 msi p43 neo-f 8gb ddr2 800mhz inwin power man ip-s450bq3-3 מחיפושים שעשיתי עלה כי כרטיס בטווח המחירים האלו שמתאים וכדאי מבחינת יחס עלות/תועלת הוא ATI Gigabyte 7790 1GB GDDR5 OC, לינק - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ati-gigabyte-7790-1gb-gddr5-p-14741?cPath=67 יש לציין שאני לא מתמצא כל כך בתחום ואני מניח שאני מפספס כמה דברים וכנראה לא הגעתי לכרטיס הנכון/מתאים, לכן אני פונה אליכם בבקשה לייעוץ ועזרה בהתאמת כרטיס למערכת ובכללי האם כדאי/מה כדאי. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  7. אני רוצה לקנות כרטיס 6200 השבוע AGPx8 ורציתי לבקש המלצה מכם על חברה מומלצת ואיכותית שבכרטיס שלה יש הכי הרבה סיכויים לפתוח את שאר צינורות העיבוד בכרטיס וכך להפוך אותו ל 6600. תודה לכולם מראש.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by guypld,

שלום אנשים. אני קונה היום מסך LCD 32 לחדר...ויש לי מחשב חזק עם 9600GT , אין לי חיבור HDMI פיזי, אבל יש אפשרות או לחבר HDMI ישירות או לחבר דרך הTV out המיוחד שזאת יחידה עם עוד 4 חיבורים (שחור אדום ירוק וsvideo). בספר הוראות של הכרטיס כתוב שהאדום (Pr) משמש לHDTV , עכשיו השאלה שלי מה יהיה יותר איכותי? האם אני יראה באמת בHD ? או שכל עוד אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך אני לא יוכל לראות באיכות גבוהה. ואם לא אז איזה איכות תהיה יותר טובה, Pr או HDMI ? תודה מקווה שהייתי מובן! אהה..ודרך אגב אני מתלבט בין LG (LH20R או PANASONIC(TX32LE8) .. גם לצפיה בממיר של הוט וגם חיבור למחשב.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by kfirirani,

אהלן, לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך ל 9800gtx אך יש לי תחושה לא ודאית שיש לי צוואר בקבוק המונע מכרטיס המסך לתת את מלוא התפוקה. אין בעיה של חימום. מה דעתכם? היכן כדאי לחשוב לשדרג? מפרט מתוך - SiSoftware Sandra Processor Model : Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz Speed : 2.81GHz Cores per Processor : 2 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Dual-Core Internal Data Cache : 2x 16kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way, 64 byte line size L2 On-board Cache : 2x 2MB, ECC, Synchronous, ATC, 8-way, 64 byte line size, 2 lines per sector System Mainboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. C19-MCP04 Bus(es) : PCI PCIe USB i2c/SMBus Multi-Processor (MP) Support : No Multi-Pro…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  10. מחפש כרטיס מסך חדש, כרגע יש לי HD4870. מפרט: מעבד E8400 מומהר ל - 4.00 לוח P5Q זיכרונות 4GB ספק חזק, של קורסייר. המערכת קצת ישנה, אבל חשוב לי שהכרטיס יהיה יותר חזק מהנוכחי. תודה.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by iakovl,

חבר שלי רוצה להחליף את הGeForce MX 440 64MB שלו במשהו יותר טוב מה להציע לו? בתקציב של 200-300 (יש אופציה להתגמשות מסויימת)

12. Started by imperious,

עוד כמה ימים אני קונה מחשב מTMSFOX עכשיו יש שם את הכרטיס מסך HD4890 מבית ATi עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הגרסא של ATi לבין הגרסא של SAPPHIRE אם בקירור או בביצועים אחרים, מחכה לתשובה בדחיפות

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  13. קיבלתי היום את הספיר 9600XT שלי.... בכל מקרה, קיבלתי איתו דיסק של ספיר עם הקטליסט 3.8, להוריד את ה3.9 או להשתמש ב3.8?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך ג'יפורס 7600 GT הוא חזק מאוד העם הוא יריץ את ניד פור ספיד קרבון על ההגדרות הכי גבוהות? והעם את crysis הוא גם יריץ על ההגדרות הכי גבוהות?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by Dilbert Marker,

חבר שלי רוצה לקנות מסך CRT 17 אינץ' ב700-730 ש"ח, מקסימום 800. הוא אומר שאם ממש לא שוה לקנות במחיר כזה הוא לא יקנה. יש לכם הצעות למסכים די טובים במחיר הזה? משהו שכן משתלם לקנות? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  16. שלום לכם חברי פורום יקרים. יש לי במחשב כרטיס מסך של Power color radeon hd5850 1GB , הכרטיס נמצא ברשותי קצת יותר מחצי שנה ועובד מצויין. עכשיו יש ברשותי 2 אופציות שחשבתי עליהן : או לקנות כרטיס מסך חדש חזק יותר וזה במידה שאצליח למכור את שלי כי תקציבי דיי מוגבל או פשוט לרכוש כרטיס מסך נוסף כמו שלי ולהוסיף אותו במערך Crossfire מה אתם ממליצים לעשות?! והאם בשביל Crossfire אני צריך בדיוק אותו כרטיס, מאותה חברה בדיוק (power color) ?! או שאני יכול גם להוסיף אותו הדגם רק של חברה אחרות כמו gigabyte ואחרות?! תודה רבה רבה לעוזרים !

17. Started by Lanzar,

השארתי גם שאלה בפורום לוחות אם, ולא קיבלתי תשובה... אני מנסה את מזלי גם בפורום הזה... זה הכרטיס... http://www.zive.cz/files/obrazky/2005/2/3d1/fotky/gigabyte_3d1/karta_zepredu.jpg הכרטיס כולל שני ליבות 6600GT, שאמורים לפעול יחד בלוח תומך SLI, יש ברשותי לוח אם DFI LAN PARTY SLI-D... שני כרטיסים 6800GS עובדים ללא שום בעיה... מה יכולה להיות הבעיה..?

18. Started by DS,

המחשב מחפש את היורש- מה אתם אומרים? עומד לכבוש את הטלביזיה אה? אורי גלר הבא. טוב חזרה לעניין: אני מחפש כרטיס מסך והנה הקריטריונים: 1. כרטיס מסך לגיימרים. 2. שיחזיק לפחות לשנתיים/ שלוש הבאות וכשאני אומר זאת אני מתכוון שיריץ משחקים על MED+. 3.תקציב עד 1500/1600 ש"ח. 4. חובה להיות AGP 8 5. אני לא מבין בצינורות/OC וכו' ולכן אני מחפש משהו קצת חייתי ללא שינויים במבנה הטכני/תכנות של הכרטיס. אה ושיחזיק מעמד ושלא יתפוצץ לי כשהוא יראה את הסרטון של CRYSIS. המפרט בצד. תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 796 צפיות
  19. בתקציב של עד 1000 ש"ח, זקוק לכרטיס מסך שעיקר יעודו עריכת וידאו ואנימציה תלת מיימדית, אך גם צריך לתת לי ביצועים טובים במשחקים כבדים. שיהיה PCI-E ו 256MB תודה על העזרה...

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by f16,

ערכתי חיפוש בגוגל במטרה למצוא benchmarks של x1950pro ובמשחקים חדשים,אבל מצאתי רק הפניות לפורומים וסקירות של ביצועי הכרטיס במשחקים ישנים ולא רלבנטיים . להלן מחרוזות החיפוש : http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro#1394-forum http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro-forum#523 אם מישהו מכיר אתר עם benchmarks של x1950pro אנא רשמו את שמו כאן . תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by neil4,

גם שם יש אפשרויות כמו ברדאון?-למשל- הרדאון 9500 -9700פרו [לא עקרוני]

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by id700,

שלום. אם אפשר עזרה,בתוכנה MSI Afterburner כל פעם שאני משחק אני מפעיל את השמירה של הגדרות ומנצל תכרטיס מסך אחרי שאני מסיים לשחק, אני עושה רענון והוא חוזר למצב רגיל. אז עכשיו שאני עושה רענון הוא לא חוזר והטמפרטורה על 50 ולא 30 כמו שהיה וגם mhz גבוה ולא יורד. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by super4life,

יש לי AMD ATHLON 4800+ , 2GB RAM, ו8600GT 128MB. חלק מהמשחקים עובדים לי עכשיו על MEDIUM-MAX על 1280X1024. יעבדו לי סרטים על 1920X1080 על הקודקים ברמ הכי גבוהה? מה עם משחקים?

24. Started by massinvallus,

כמה תקציב צריך? והאם שווה לקנות במקום LG F900P? אני שומע שכדאי להחליף כבר לLCD כי זמן הCRT עבר. מיועד למשחקים. עריכה: ראיתי את מסך הQ17 ב2178, מסך טוב?

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  25. אני רוצה לקנות את זה של POWER COLOR שזול ב150 שקל מזה של הרקולס שאני יודע שיש בו חיישנים ושמעתי על הרבה שעשו OC לכרטיס מסך שלהם והוא נשרף להם אז איך אנ יכול לעשות OC לכרטיס מסך בצורה בטוחה אני חייב כרטיס של הרקולס כדי למדוד את הטמפרטורה?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים