כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אשמח לדעת אם יש המלצות וכמה זה עולה, לא הצלחתי להבין את זה מהכתבות אשר פורסמו באתר
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם; במזל טוב, קניתי 8800GTS והוא אמור להגיע בימים הקרובים, עכשיו יש לי רק כמה שאלות קטנות: לכרטיס יש חיבור חשמל חיצוני? (ז"א כבל חשמל ישירות אליו מהספק) ואם כן אז איזה כבל זה? (הכבלים הרגילים שמתחברים גם לכוננים למיניהם? עם ה-4 פינים) יש לי כרטיס של רדאון כרגע במחשב, לפניי שאני מחבר את החדש, יש משהו שאני צריך לעשות מבחינת דרייברים וכיו'ב? (אני לא מתכוון לכיבוי המחשב... ) אילו בדיקות למיניהם צריך לבצע לכרטיס? (הכוונה היא האם צריך להריץ ישר 3DMARK?) עוד טיפים למיניהם יתקבלו בברכה תודה, רון
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
Last week we've talked about 3 new graphic cards from Nvidia (GeForce 8500 GT, 8600 GT and 8600 GTS) and new ForceWare drivers confirmed their existence along with several other unannounced cards like 8300 GS, 8400 GS and 8800 Ultra. GeForce 8800 Ultra should replace 8800 GTS as Nvidia's fastest desktop solution. It should be released in late April just in time to match release of ATI's R600-based cards. It is believed that such card will outperform fastest R600 card from ATI. NVIDIA_G80.DEV_0191.1 = "NVIDIA GeForce 8800 GTX" NVIDIA_G80.DEV_0193.1 = "NVIDIA GeForce 8800 GTS" NVIDIA_G80.DEV_0194.1 = "NVIDIA GeForce 8800 Ultra" NVIDIA_G80.DEV_019E.1 = "NVIDIA Quadro FX 4600…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://vr-zone.com/?i=4737 פשוט מטורף, חבל שזה לא מיועד לשוק הבייתי...
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
צצה לי שאלה קטנה: האם כרטיס מסך כזה http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12 יתן תוצאות טובות בצפיה בקטעי וידיאו (סרטים) או שההבדלים בכלל לא מורגשים? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך mag 768PF CRT 17 inch נקנה ב2002 בערך, היום חמש שנים אחרי בקושי יש לו חדות, רואים נורא דברים כמו כתב וכו', ובינתיים חוץ ממני אף אחד לא יכול לראות מה שכתוב אלא אם מתאמצים כמו מטורפים, ועכשיו שמתי לב שגם אני מתחיל להתאמץ כדי לראות עליו כי הוא מאוד מסנוור אז יש דרך שאני יכול לגרום לו להסתדר? או פשוט להעיף אותו? כי אין לי 17 אחר פה בבית להשתמש בו אז אני בבאסה ואני לא יודע מה לעשות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי RADEON X1950 PRO, אשר קורס בערך אחרי 20 דקות משחק אינטנסיבי .... בתחילה חשבתי שהכרטיס דפוק. לקחתי אותו לחנות להחלפה, ובדיוק ברגע הגיע הספק של הכרטיסים הללו, אמר שהתופעה מוכרת לו ובדר"כ נגרמת עקב ספקי כוח לא מספיק חזקים. עשיתי את הבדיקות שלי, ועולה כי החנות שמה לי ספק כוח 350W ג'נרי. האם לדעתכם זוהי באמת הסיבה לקריסות? ספק כוח לא מספיק חזק? החנות רוצה שאני אשאיר את כל המחשב "לבדיקות" ולא רוצה עדיין להחליף לי ספק כוח. לדעתכם זהו מקרה חד-משמעי? אולי יש איפשהו קישור שבאמת מוכיח את העניין? אני עוד לא מצאתי אחד כזה. תודה (:
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעסק 5 מצלמות אבטחה שמחוברות לקופסא שמאפשרת לי לשלוט על איזו מצלמה אני רואה בטלויזיה, שמחוברת (הקופסא) גם למגבר וכל אלה מתחברים לכרטיס DVR במחשב ובנוסף באמצעות תוכנה אני יכול לצפות מה קורה בעסק מהבית דרך האינטרנט, בצד השני של כל זה (גם כן מחובר לקופסא) יש לי גם שתי טלוויזיות שנמצאות בחנות ובהם אני רואה את המתרחש בשאר בחנות ב LIVE (קצת מסובך אך אני מקווה שהבהרתי את המצב). בכל מקרה מה שאני רוצה לדעת הוא האם אני יכול להחליף את הטלווזיות במסך מחשב LCD (הרבה יותר זול מטלויזית LCD). אם חסרים פרטים אשמח לברר ולהוסיף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט עם לקנות את הכרטיס HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3. רציתי לדעת מה דעתכם עליו, כמה זמן הוא נמצא בשוק, האם יש לו תאימות לDX10, האם מישהו יכול לתת לינק לסקירה עליו ובכלל האם הוא נותן תמורה טובה למחיר. תודה
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
זה שני כרטיסי מסך ב 550 דולר ומשלוח 20 דולר http://cgi.ebay.com/EVGA-GeForce-8800-GTS-640MB-SLI-PCI-E-NEW_W0QQitemZ200083884131QQihZ010QQcategoryZ40161QQtcZphotoQQcmdZViewItem?hash=item200083884131
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מניית AMD נופלת ביותר מ-3% בפתיחת המסחר בוול סטריט בצל אזהרת הכנסות הודיעה כי לא תעמוד בתחזית המוקדמת שפרסמה בה צפתה החברה הכנסות של 1.6-1.7 מיליארד דולר ברבעון הראשון של 2007 בעיקר בגלל התחרות הקשה עם אינטל. אני בטוח שהחברה גם פיSפסה הכנסות מהסיבה שלא שיחררה את הסדרה החדשה של הכרטיסים בזמן, חבל... http://biz.yahoo.com/rb/070305/amd_outlook.html?.v=1
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבועים. אבקש עזרה בקניית כרטיס טלוויזיה, השימוש בכרטיס הוא די קטן יחסית,ויעשה בו שימוש רק להעביר וידאו למחשב ולא יותר מזה!!!! איזה כרטיס לקנות? והאם יש סוג כרטיס משולב של כרטיס מסך וטלוויזיה ביחד לצורך שאני מבקש.? תודה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
המאוורר שעל כרטיס המסך עובד בצורה לא תקינה . כלומר לא מסתובב זה אומר להחליף כרטיס? ועוד שאלה האם צריך להתאים כרטיס מסך למחשב או שזה לא משנה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתלבט בין שני כ.מסך ,השימושים הם לאינטרנט ומשחקים לא כבדים הכרטיסים הם : 1. ATI READON X1300 2. GEFORCE 7300 GS תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום. אני ממש צריך עזרה. יש לי בעיה בכרטיס מסך וחברת IVORY לא מוכנה להחליף לי אותו. אני אסביר את הבעיה: יש לי כרטיס מסך 7600gs 256MB של inno3D, עכשיו תמיד, בכל משחק שאני משחק אחרי 10 דקות מופיעים לי ארטיפקטים (המשחקים הם: דום 3, נד פור ספיד MW, הנסיך הפרסי 3/2, GTASA ו-NBA2007. בנוסף המשחק מתחיל לפעול לי מהר מידי- הכוונה היא לא לקצב פריימים גבוה אלא לקפיצות מעצבנות. ובנוסף הכרטיס שלי סוחב משחקים בהגדרות יותר נמוכות מהרגיל משאר הכרטיסים ברמה שלו. עכשיו אני משחק עם קצב רענון של 75MHZ, עם מארז פתוח (כדי שהוא לא יתחמם ושתהיה זרימת אוויר יותר טובה במארז), אני מכוון בדרייבר את הביצועים של הכרטיס ל"ביצועים" ולא ל"איכות", אני ממש שונא אותם. המוחר (שיש לי חשדות שהוא לא ממש מבין)…
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי קצת בעיות במשחקים (MEDEVIL II ), הכל קצת מקרטע גם בהגדרות בינוניות... הכרטיס מומהר מהמפעל, יש מה לעשות O.C ? יש טעם? אני קצת מפחד... מה דעתכם על הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מערכת חלשה מאוד יחסית: p4 1.6 256X2 והאם הספק מהווה גורם חשוב לעניין? אם כן, אפשר תוכנה שאומרת כמה וואק הספק?
-
- 11 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איך אני מפעיל את הVIVO בX1950PRO שלי?? יש לי כרטיס של ASUS X1950PRO גירסה רגילה לא CF
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מותקן את הדרייבר 7.1 וראיתי שיצא 7.2 אז הורדתי אותו, מחקתי את הקודם עשיתי רסטרט ואז כשרציתי להתקין את 7.2 בסיום ההתקנה הוא אמר לי את הזה (התמונה שאתם רואים) מה אתם חושבים הבעיה? לא הבנתי למה הוא מתכוון... עריכה: ניסיתי להתקין דרייברים מהדיסק ולא הצלחתי, מה לעשות? אין לי שום דרייבר של ATI מותקן במחשב.... :nixweiss: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינטש ואני תמיד על ריזלוציה של 1280 * 1024. המחשב שלי: Intel Pentium 4 (2800MHz) Asus P4P800 SE 512MB Memory והכרטיס מסך על הפנים... FX5200 המשחקים אצלי לא זזים על הגדרות גבוהות.... אפילו שאני משחק על ריזלוציה של 768 * 1024. איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שיעבוד טוב על ריזלוציה כזאת גבוהה (1280 * 1024)?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם לא תיהיה בעית התקנה של הכרטיס בגלל המאורר של chipset ללוח dfi lan party ultra d nf-4 או בעיה אחרת כתוצאה מחומרה שיש החומרה שלי היא amd 3200+ 939 מארז Sunbeam Transformer
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך שלי X1600 pro של sapphire גודל זכרון 256MB. עדכון הביוס מכיל שני קבצים, אחד לזכרונות מסוג אינפיניון ואחד להייניקס. הנה קובץ ה read me. 3C8403SA.006 - bios for card with Infineon memory 3C8403SA.007 - bios for card with Hynix memory איזה עדכון לקחת? אופיר
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי LCD "26, שמסוגלת לקבל HD. הרזולוציה שלה היא 1366X768, אך משום מה בmanual כתוב שהיא עובדת גם עם 1080i. יש לי יציאת DVI מהכרטיס מסך, והמרחק בין הטלוויזיה למחשב הוא בערך 3 מטר. 1. איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה, ואיפה ניתן להשיג כבל כזה?? חוץ מזה, לא כל הסרטים רצים טוב על המחשב שלי. לא כל סרטי ה720p רצים אצלי מקוטעים, רק חלקם, אני לא יודע למה. 2. מה חיוני למחשב כדי שיוכל להריץ לפחות 720P בצורה חלקה לגמרי? 3. האם אני מחבר את הכבל לשקע HDMI, או לשקע HDMI לPC? (סביר להניח שאני סתם מדבר שטויות, אבל לפי הmanual יש אחד לכל שימוש?) אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-