כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות מחשב ממש בקרוב ואני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה gtx 570 oc- http://www.gigabyte.com.pr/products/product-page.aspx?pid=3685#sp gtx 460 soc- http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3613#sp הקטע שאמרו לי שה 570 יותר טוב אבל לפי הנתונים אני רואה שה 460 יותר חזק אבל עם פחות זיכרון מישהו יכול לייעץ ?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
הדרישות שלי מהמערכת: 1.להריץ את המשחקים שיוצאים בקרוב על רזולוציה בינונית+ עד גבוהה. רזולוצית מסך: 1280X1024 יש לי ספק כוח גנרי של EZcool 450W, אני יודע שאני צריך להחליף גם אותו ואני מאוד אשמח אם תמליצו לי יחד עם הכרטיס מסך גם ספק שיתאים לו. windows7 x64 Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2.50GHz 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3L 512MB GeForce 8800 GT התקציב שלי לכרטיס מסך: עד 1000 ש"ח (אפשרות חריגה של 200 ש"ח) התקציב לספק כוח: עד 500 ש"ח (אפשרות חריגה של 200 ש"ח) תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך צריך יעוץ ברכישת כרטיס מסך חדש. כרטיס המסך שלי HD 2600 שווק חיים ואני מחפש כרטיס מסך חדש למערכת ה Media Center. אני מתכוון להריץ עליו סרטי (FHD (1080P ו BR 3D על גבי מסך 50" ולא מתכוון לשחק עליו, כמו כן הייתי מעדיף קירור פאסיבי אך זה לא deal breaker.. חשוב לי שיריץ את התוכן הזה בצורה מהירה וחלקה (ה 2600 היה קצת איטי לפעמים) וכמובן HDMI 1.4 תקציב בסדר גודל של 500 ש"ח (אפשרות לחריגה לא גדולה) מפרט מערכת: cpu:Q6600 no OC, ram:2GB, mobo:GA-P43-ES3G, power:AX750 חשבתי על 6750 או 6670 מה אתם חושבים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
התקציב רשום בכותרת למרות שאני מוכן לחרוג ל1200 בערך אם זה ייתן שיפור משמעותימ1100 אני מתכוון לחבר את הכרטיס לled של 23 אינץ', מטרה עיקרית ולהריץ משחקים מדי פעם בלי הגבלה מסויימת רציתי שתעזרו לי לבחור את הכרטיס שייתן לי את המקסימום למחיר הנל תמיד הייתי חסיד של nvidia, עידכון דרייברים תכוף, רלוונטיות לdirectx היה את הphysx וכו, אם תמליצו על ati שיהיה משתלם יותר אקשיב לכם... תודה עריכה-ממש לא מתכנן oc
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
פתחתי ת'רד בנושא בפורום לוחות אם, אבל כיוון ששאלתי על אפשרות ל CrossFire יעצו לי לשאול גם כאן. אז השאלות הרלוונטיות לפורום כרטיסי מסך הן: 1) עד כמה זה חשוב לקחת כרטיס שיאפשר לי בעתיד לקנות עוד כרטיס מסך ולחבר אותו ב CrossFire לכרטיס הקיים? 2) איזה לוח אם מתאים לכך? ראיתי שהרבה לוחות שיש להם 2 חריצי PCI EXPRESS מספקים חריץ אחד במהירות X16, בעוד השני הוא במהירות X4, ו X1. לפעמים גם חיבורים מסוימים אחרים במחשב יכולים להאט את אחד/שני חריצי ה PCI EXPRESS. עד כמה זה משפיע? האם שני הכרטיסים צריכים להיות מחוברים במהירות גבוהה או שזה זניח אם אחד מחובר ב X16 והשני ב X4? ואם אחד ב X8 והשני ב X4? בקיצור - איזה לוח אם כדאי?!?! תודה נ.ב - לינק לשאלה שלי בפורום לוחות אם, למי שר…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ביום ראשון אני הולך לקנות לי את הכרטיס מסך החדש שלי(ATI 5750). כרגע יש לי 8600GT - כלומר, אני מחליף בין החברות. רציתי לדעת - מה הפרוצדורה בעניין זה? עד עכשיו פשוט שידרגתי באותה חברה אז זה היה עניין פשוט של the ol' in out in out וזהו. בקיצור - מה אני צריך לעשות בשביל לוודא שלא נותר שום זכר לדרייברים של nvidia? ולא, אני לא מתכוון לפרמט תודה מראש לעוזרים!$
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכם , ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך משתווה / טוב יותר מהכרטיס HD4870 בטווח המחירים שלו כיום - 650 ש"ח מקסימום מחיר עד 200-300 ש"ח יותר תודה מראש adam levi
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לעבודה שבה אני צריך לערוך וידאו, קיבלתי הצעות של כמה מחשבים עם כרטיסי מסך של AMD, ושל ATI Mobility Fire. איך הם והאם יש כרטיסים טובים אחרים שמתאימים לעבודה בעריכת וידאו?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני אחרי שדרוג של המחשב והדבר היחידי שלא שידרגתי זה הכרטיס מסך... יש לי כרגע 4850 ויכול להשיג מקרוב משפחה עוד אחד, השאלה האם זה ישפר משהו או ש CF עדיין לא נימצא בשלב תוכנה מספיק טוב ?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה איזהשהו פתרון כי לא ניתן לחבר כרטיס מסך שיש לי למחשב הודות לצ'יפסט של SIS שלא רוצה לעבוד לא עם MX440 ולא עם FX5200 ולא עם TI3200 יש המלצות לא ממש יודע מה לחפש בדיוק כי כול הכרטיס שראיתי הם רק TV OUT
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי שאלה כללית לי אין את הבעיה אבל חשבתי על זה שאם יהיה למסך שלי פיקסל שרוף אז ב KSP לא מחליפים עד 4 אז יש דרך לשרוף פםיקסלים למסך? זה יהיה מאוד שימושי אם אתה רוצה להחליף מסך חח ;D
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NVIDIA-Quadro-FX-4000SDP&affiliate=zap ?!?!?! 30 אלף שקללל!?!?!!? מה זה הדבר הזה?!? יש מישהו שישלם לכזה דבר??????? :s05:
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
סוף סוף התקנתי את המחשב החדש עם GTO2 (בלי לפתוח פה לשטן כי המחשב הוציא לי את הנשמה ) אז לכל בעלי הכרטיס (ויש לא מעט כאלו פה אני המלצתי לכמה ) השאלה היא בכותרת..... אצלי הטמפ' היא 41 מעלות במנוחה (בלי OC ובלי צינורות פתוחים עדיין) ועם קירור מקורי מן הסתם. לפי ATI TOOLS מהירות המאוורר היא 54% מהמהירות המקסימלית. במאמץ עדיין לא יצא לי לבדוק.... קירור המארז: מאוורר 80MM שמכניס אוויר מהצד, שניים כאלו שמוציאים אוויר מאחורה+ המאוורר של ANTEC TP2 שהוא 120MM,גם הוא נחשב.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות 6600 רגיל ואז ראיתי שיש משהו יותר זול ובדקתי פה בפורום על האשכול של ה 7300GS שהוא יותר טוב... הסתכלתי מחירים ווואלה הוא עולה 600 ש"ח... רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס מסך? שווה לקנות? PINE XFX Geforce 7300GS 256MB DDRII 256bit DVI TV-Out PCI-E
-
- 13 תגובות
- 746 צפיות
-
-
Connect3D Radeon X1800 GTO GDDRIII 256MB vs. Gigabyte GeForce 7600GT DDRIII 256MB דחוף . תודה רבה .
-
- 11 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום,איך אפשר לדעת לכמה זיכרון יכול לגשת כרטיס מסך עם כמות BIT WIDTH מסויימת? ומה הBIT WIDTH מייצג?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חבר טס לארה"ב ויוכל להביא לי את הכרטיס הזה שנראה לי משתלם. מה דעתכם? האם זה מאוד בעייתי שזה הקירור הישן? אני לא רוצה להשקיע הרבה. אולי בסכום כזה לא כדאי 8800? http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3435454&CatId=3670 כדאי להוסיף ל http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3897642&CatId=3670 ?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה כרטיס מסך למחשב חשוב לי שיריץ משחקים טוב אבל עוד יותר חשוב לי שיהיה שקט! אם אפשר להביא לי כרטיס שלא צריך להתקין לו קירורים נוספים זה יהיה טוב, המסך שלי הוא של סמסונג 2243bw . המפרט שלי הוא לוח אם: P31-DS3L של ג'יגהבייט. 2 ג'יגה זיכרון של a data . מעבד- intel e8400 3.00 ghz ספק כוח-450 וואט. לא ניראלי שהספק יעמוד בכרטיס מסך מפוצץ וקירור מטורף אז בגלל זה אני רוצה משו שיתאים למחשב לא משנה התקציב אבל שיעמוד טוב מבחינת שקט וביצועים. חשבתי על הכרטיס הבא מה אתם אומרים? Gigabyte 9600GT 1GB Silent Pipe Retail
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם! סליחה על הבורות אבל אני בדיוק רק התחלתי להתעניין בכרטיסים החדשים שבשוק לאחר תקופה ארוכה שהייתי מנותק מזה. האם הכרטיסים של נוידיה 8, 9 וה HD של רדאון הם מהדור החדש של DX 10? ועכשיו מה הכי חזק למשחקים כבדים כמו קרייסיס 8800 GT או 9800GTX או Radeon HD 4870 DDR5? אם אפשר לפרט אז בבקשה. תודה מראש על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המסך הוא אלג'י של סדרת פנטזיה, ממש חדש, חודש בערך, ככה שאני מניח שלא באשמתו אני רואה קווים ומשבצות כחולים ואדומים על המסך בלי קשר לכלום. גם לקחתי סקרינשוט, העברתי לפלאפון, ווידאתי שהתמונה גם מבולגנת, ככה שזה משאיר אותי עם הכרטיס מסך. איך אני יכול לדעת אם זה באמת הוא? איפה אני בודק טמפרטורה? אם אפשר, אז בלי תוכנה חיצונית. ואם יש גם עצות או עזרה, זה כמובן יתקבל בברכה. תודה מראש! http://img151.imageshack.us/img151/8294/98159669yu6.jpg[br]פורסם בתאריך: 26.03.2008 בשעה 18:57:14 קצת משחקים קצת סרטים, וסתם שימוש יום יומי. עדיפות לATI.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=411 מתאים? הוא נחשב ליותר חזק מx800 GTO? מגיע בעקבות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=3…
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחר 12.6.08 כרטיסי המסך החדשים אמורים להיות משווקים בחנויות (לפחות בחו"ל) . האם למישהו יש מושג מתי ירדו פה מחירי הכרטיסים הישנים יותר? אני מתחבט אם לחכות או לקנות. כמה שיותר תגובות כך יהיה לי יותר ברור מה עליי לעשות. נ.ב. עוד 9 ימים יום הולדתי בבקשה תנו לי תשובות לפני ה20 לחודש.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס ATI Radoen 9250 יכנס לי במארז Antec NSK2480, ואם לא איזה כרטיס אחר אני יכול לקנות הכי זול שישב בלוח אם ga-8i865gme-775 זה למטרת HTPC מאד פשוט לטלוויזית CRT. תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה 9800 GT של POINT OF VIEW והאם הוא חזק יותר מ MSI 9600GT תודה .
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-