עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חבר שלי קונה כרטיס מסך התקציב מצביע ל REDON9550 עכשיו הציעו לו אחד עם 128 זיכרון שעולה 380 ואחד עם 256 זיכרון שעולה 460.... מה אתם אומרים שווה את ה80 שקל האלה בשביל להכפיל את הזכרון על הכרטיס?

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  2. יש לי לוח אם MA785GM של ג'יגהבייט וכרטיס גרפי GT220 של Nvidia. ניסיתי להתקין את NTUNE והתקבלה הודעה שלא עובד עם לוח האם הנ"ל. ניסיתי את EasyTune6 שאמור להתאים לי אבל משום מה בהרצה התוכנה מודיעה שהיא נטענת אבל אחרי כמה דקות ההודעה נעלמת והתוכנה לא מופעלת. ניסיתי את Easytune5Pro ו-Easytune5 אבל בלחיצה על הלשונית Graphics מתקבלת הודעת טעות והתוכנית נסגרת. מחפש הסבר או תוכנה שיאפשרו לי לשנות את הגדרות הכרטיס הגרפי (GPU). רק לדוגמה לשנות 500/1800/1323 ל- 525/1725/1225. תודה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by gal555,

http://www.brightsideofnews.com/news/2009/10/21/evga-and-nvidia-to-launch-a-new-dual-gpu-card-on-halloween.aspx

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  4. היי, קניתי היום את ספלינטר סל החדש ולהפתעתי הרבה כרטיס מסך שלי לא מריץ אותו. כנראה שהמשחק דורש כרטיס ברמה "שדר 3" והריידון 9800 שלי תומך רק ב2 אני לא רוצה להשקיע הרבה בכרטיס כי אני לא משחק במחשב אבל אני בהחלט רוצה כרטיס שיריץ את המשחק כמו שצריך. תודה.

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by Sheirf,

אתמול שמתי אותו במחשב (כרטיס חדש לגמרי מקופסא ללא אוברקלוק וכו) הופיעו לי ארטיפקטים במהלך משחקים ובבדיקה 3dmark05 דרייברים מעודכנים ,טמפ טובה(עכשיו היא על 49) מישהו יודע מה יכול להיות הגורם לזה? מחכה לפתרונות תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by bzuna2,

שלום שלכולם! אני חדש כאן, ויש לי שאלה חשובה. לא מזמן קניתי מסך ViewSonic 171s, השאלה עם מה אני מנקה אבק מהמסך? באיזה מטלית ואיזה חומרים אפשר להשתמש כדי לא לפגוע במסך

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  7. תשמעו לפני 3 ימים זה התחיל לי אני משחק נגיד cs ובסמוק או ראיית לילה ה fps יורד לי ל 70 80 או שב world in conflict ה fps תמיד נמוך וגם ב gears of war אי אפשר לזוז לפני 3 ימים הכל היה בסדר תמיד היה לי fps נורמלי בכל המשחקים בהגדרות הכי גבוהות הורדתי דרייבר לא עזר הכרטיס מסך שלי זה x1950PRO הטמפרטורה שלו זזה בין 51 ל 64 מעלות... לא נראה לי שזה קשור אבל לפני 3 ימים גם קניתי G5 עזרה בבקשה! :'(

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by Discreet,

היי קניתי ביום חמישי מחשב עם pailt 9600GT עכשיו שמתי לב שההבדל בינו לבין ה9800GT הוא 45 ש"ח האם שווה להוסיף את ה45 שקל האלו?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by skywalker13,

שלום. קראתי לאחרונה את המאמר באתר על הלוח אם החדש של msi ונאמר שם שיש שם 2 כניסות לכרטיס מסך. כלומר אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך לפי מיטב הבנתי. אז לא בדיוק הנבתי... זה באמת אפשרי? ואם כן אז מה זה בדיוק נותן לי?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by roei_b,

יש לי X1300PRO והתקנתי ויסטה והוא בא עם DX10 האם ממשק ה-AERO יעבוד אצלי? האם משחקים שתומכים ב-DX10 יעבדו? אתם מוכנים להסביר לי מה ממשק הארו כולל בתוכו? רועי

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  11. Started by LRa,

יש לי מסך של מחשב נייד. האם יש מתאם שמאפשר לחבר אותו למחשב רגיל? האם אפשר לבנות מתאם? תודה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by Jin-G,

PNY GeForce 6800GT 256MB DDR III

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  13. אספנו לבחינה את כרטיס המסך החדש של NVIDIA, ה-GeForce RTX 4060 Ti 8GB אשר מחליף את GeForce RTX 3060 Ti המזדקןלכתבה

14. Started by ely2001,

איך המסך הזה היום ראיתי אותו נמכר ב 1388 שקל? למישהו יש אותו איך הוא ביחס ל sansung 710t\n?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by extra,

המסך הוא SAMSUNG 17 LCD 721S PIVOT מה דעתכם עליו? איך הוא?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by stas_k,

שלום לכולם! אחלה אתר, ואחלה פורום! ברצוני לשאול כמה שאלות לגבי הכרטיס הנ"ל. מצאתי כרטיס זה בחנות המחשבים www.isracom.com כרטיס מסך rodeon r9550 עם 128 מגה זיכרון ו128 ביט. הכרטיס מתוצרת gigabyte דגם GV-R955128D יש לי כמה שאלות- המחיר הוא 449 ש"ח, האם זה הגיוני? או שיש פה איזה טריק? http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1843 מה המהירות של הזיכרון ? הוא תומך ב DirectX 9.0 ? אם לא אז זה משמעותי מבחינת הביצועים? או חלק מהמשחקים יכולים לא לעלות? אני מבין שהכרטיס מגיע רק עם גוף קירור, וללא מאורר(או שאני טועה) האם זה מספיק. - מצטער עם כמות השאלות פשוט אני לא רוצה לזרוק את הכסף סתם לפח. תודה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  17. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים ברזולוציה 1024 בקלות וקיצר שיספק אותו לתקופה של חצי שנה עד שאני אחליף את המפרט שלי האם כדאי לחקות עד שיצא משו עם תמיכה של DX10? התקציב עד 1050 תודה רבה את המפרט שלי אפשר לראות ע"י לחיצה על (מפרט)

• 13 תגובות
    • 797 צפיות
  18. שלום ותודה על הקריאה. יש לי לוח אם של gigabyte MA-M56S-S3. לאחרונה דפקתי את כרטיס המסך שלי שהוא ATI Radeon 1950x pro של Sapphire. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לשאול האם ה Geforce 9600 GT של gigabyte יתאים ללוח אם שלי מבחינת PCIe, כי הבנתי שיש לכרטיס PCIe 2.0 ובלוח אם שלי יש PCIe רגיל, או בלי קשר האם הכרטיס פשוט יתאים ללוח שלי בלי בעיות ? תודה על העזרה, קישורים : http://www.ciao.co.uk/Gigabyte_GA_M56S_S3__6736088 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2774&ProductName=GV-NX96T512H-B

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by azalin,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש והתלבטות שלי היא בחלק של הכרטיס מסך בין HIS 1950 XTX 512 MB לבין 8800GTS עם 320 MB השימוש העיקרי הוא משחקים אודה מאד לעצתכם

• 13 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by james23,

או קי זה הולך להיות קצת ארוך אז נא להעזר בסבלנות...... וכן זה קשור לרכישת כרטיס מסך הכל התחיל לפני שבוע בערך כשהמחשב שלי לפתע נתקע, המסך פשוט קפא ולא עזר כלום וכשביצעתי restart המחשב לא עלה כלומר המאוררים פעלו והגיע מתח אבל שום דבר לא עלה אלא רק נשמע רעש שחוזר על עצמו מה hard disk כל זה התרחש שבוע לאחר format , כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל והדלקתי שוב אחרי 15 דקות התקלה חזרה על עצמה כעבור שעתיים-שלוש ושוב למחרת בבוקר ולכן לקחתי את המחשב הישר לחנות שממנה רכשתי אותו. כשהגעתי לחנות ולאחר בדיקה שכללה רק האזנה לאותו רעש וניתוק CD ממתח נקבע שהתקלה ב HD, ה HD עדיין באחריות אך העדפתי לרכוש חדש כי פשוט לא היה לי סבלנות לחכות .... אחרי החלפה של HD והתקנה מחדש של WIN התקלה נשארה …

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  21. שלום חברה זה המערכת שיש לי לוח אם: Gigabyte 945GCM-S2L מעבד : INTEL PENTIUM 4 3.00 זיכרון: 2G ram DDR2 533 כרטיס מסך: אממ חזק Inno3D GeForce 9800GTX+ 512MB ספק : Corsair VX550W Power Supply אז מה אתם אומרים יהיה לי צואר בקבוק גדול? אפשר לתת דוגמא נגיד איך קריסיס או הGTA IV החדש ירוץ אצלי עריכה: הספק שקניתי יחזיק את המערכת הזאת? תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  22. אני בוחר כעט את המחשב הבא שלי וכנראה אקנה מעבד AMD Trinity A10-5800K עם כרטיס מסך מיבנה HD7660D. השאלה היא, האם הכרטיס המובנה יהיה מספיק חזק להריץ משחקים חדשים בצורה סבירה? אני לא שואף להריץ כל משחק על מקסימום הגדרות, אך אני גם לא רוצה לסבול את הסיוט של 10FPS. האם הוספת GTX650 תתן לי משהו או שאני סתם אבזבז את הכסף? או שאולי בכלל עדיף לקנות את FX x8 8150 עם אותו GTX650?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by AlterEgo,

יש לי 7600GT כרגע. תיאורתית, אם אני קונה איזה קירור מים או משהו כדומה לכרטיס, עד כמה אני יכול להגיע איתו באוברקלוק?... זאת אומרת, האם אני יכול להגיע לכוח של 7800GT או קרוב?.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by super4life,

power color ati hd 4890 1g or sapphire ati hd 4890 1g power color ati hd 4890 1g or sapphire ati hd 4890 vapor-x 1g

25. Started by m3tr0x,

שלום, ''כרטיס מסך 9800Pro של חברת Elsa, 3 שנים אחריות! המחיר כולל מע'מ - 1330 שקל'' רציתי לשאול אם המחיר שווה את הכרטיס והאם חברת Elsa היא חברה טובה....... תודה.........

• 7 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים