עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by azalin,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש והתלבטות שלי היא בחלק של הכרטיס מסך בין HIS 1950 XTX 512 MB לבין 8800GTS עם 320 MB השימוש העיקרי הוא משחקים אודה מאד לעצתכם

• 13 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by X_Dror,

חבר שלי קנה לא מזמן Radeon 9800 Pro של Sapphire, ובזמן שהוא משחק במשחקים המחשב נתקע. ניסינו להפעיל את המשחקים שהמארז פתוח והוא לא נתקע. (המאוורר של הכרטיס פועל כשורה) מה אפשר לעשות בכדי שהמחשב יפסיק להתקע? המפרט - AMD Athlon XP 2500 Barton 256 Mb DDR 800 Mhz Agp 8X MotherBoard (לא זוכר של איזו חברה)

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  3. מה ההבדל בין fx nx gs le gt בכרטיסי GeForce אני יודע שgt הכי יקר והכי טוב למשחקים. אבל מישו מוכן להסביר מה משמעות האותיות ומה ההבדל? למשל הבדך בין nx7300 ל-7300gs או nx6600le ל- fx6600ל- 6600gt

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by Tal-T,

תראו: תלחצו זה ייגדל המחשב פועל עם DX10.1 (לא יודעתי שהכרטיס שלי תומך) וזה מוריד לי בטח מלא FPS! שווה להוציא אותו ולעבוד עם 9? אם תסבירו לי איך אני אודה לכם. ואגב, איך הטמפ' ?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  5. דרך הגב אין במלאי את T Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI Toxic Editio

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by debils,

חיכיתי לראות מה AMD יוציאו נגד כרטיסי NVIDIA, בזמנו המליצו לי על כרטיס מסוג 760GTX מומהר למחשב חדש עם מסך 24" (שיוכל לשחק בין היתר משחקים כמו BF4 וכו'). רציתי לדעת האם יש סיבה לפזול ל AMD או שכדאי להישאר עם הבחירה ההיא ? גם שמתי לב שב TMS הפסיקו לשווק את ה 760GTX המומהר של GIGABYTE, יש להם תחליף מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  7. אנשים ניראה לי מוזר רצחחחח יש לי 6800 אולטרהה הרצתי 3dmark 05 עם מערכת מאד חזקה (כאילו הבעיה זה בטוח לא המערכת) ומשום מה אני מוציא רק 6116 זה טוב או רע?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  8. מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 920 (2.8GHz) : HDX920XCGIBOX - BOX ¤1100 לוח אם: [..] BIOSTAR TA790GX3 ¤457 מסך: [..] SAMSUNG LCD 23" 2333SW 5ms FULL HD ¤1084 דיסק קשיח: [..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤360 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ ¤296 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤330 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS - זמין במלאי ¤525 קרור למארז: [..] ZALMAN 120mm : ZM-F3 - זמין במלאי ¤50 כמות:2 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4455 להזמנות מעל 3,000 ש"ח …

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by dorviper,

לא יודע איך הצלחתי אבל שיגעתי משו בצבעים של המחשב... הכל רגיל חוץ מכשאני פותח סרטים הכל כאילו ממש כהה זה קורה רק בסרטים שעל המחשב...youtube נגיד עובד בסדר עריכה: זה קורה גם באינטרנט....

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by alzi.art,

שלום אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך אופטימלי לעבודה בגרפיקה (פוטושופ) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by adirnasri,

אני לא מבין מה ההבדל בין DDR לבין GDDR מישהו מוכן להסביר מה הבדל בזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by rrroonnii,

8200 זה טוב?

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by deking,

הי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי התלבטות לגבי ה-8800Gt או הגרסא החדשה של nvidia -9 או על המקביל של 8800gt של ati מה הכי כדאי? ועל איזה חברה ללכת?(evga,clibre וכ'ו) יש לי לוח אם 965p-s3 ודואל קור 6300 @ 1.86ghz ספק enermax liberty 400w תודה מראש..

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  14. שלום רב, יש ברשותי GeForce 7300GT של MSI, והדבר הפשוט שניסיתי זה לחבר את המחשב לטלויזיה... המחשב מוצא את הטלויזיה בלי בעיה אבל יש בעיה מאוד מוזרה... התמונה היא שחור-לבן כשבעצם יש בעיה בסינכרון לצדדים ניסיתי להעביר את הפורמט ל Pal-G ו- Pal-B שזה הפורמטים שעובדים בארץ... אפילו עברתי על כל שאר הפורמטים שקיימים ברשימה של ההגדרות ה- nvidia ושום דבר לא עזר... עשיתי אין סוף ריסטים, וניסיתי אפילו לחבר על המקרן אחורי שיש לי בסלון ושום דבר לא עזר... מה אפשר לעשות בנידון ? והאם טמפרטורה של 60-63 מעלות במצב של ללא עבודה גרפית לכרטיס מסך זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  15. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  16. שמעתי שרדאון יותר טובים, אבל אני לא בטוח. אני חושב שהכי כדאי לי לקנות את R9500 PRO, אבל אני לא בטוח. תודה.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by SixKiller,

שלום... אני מעוניין לקנות מסך טוב.. עכשיו יש משכורת אז אין בעיה של כסף ממש.. אני רוצה לדעת מה עדיף.. מסך 19 או 17... ואם אפשר שם אחד או שניים על כל גודל של מסך.. שיהיה איכותי וטוב.. כמובן לא לחרוג יותר מדי... מקסימום שאני מוכן להשקיע על מסך.. 2-2.5K תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by R0ck,

http://www.ati.com 8)

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by froben,

שלום. אני מתלבט אם לקנות SLI של GTX 560 Ti או אם לקחת כרטיס אחד של GTX 570 . אני יודע שתיאורטית SLI של GTX 560 הוא חזק יותר מאשר כרטיס בודד של 570. אבל, מישהו אמר לי ש SLI זה סיוט ושיש מלא הסתבכויות עם זה ושאם אתה לא מבין בזה הרבה אז יש לך עם זה בעיות ושהרבה דברים יכולים להסתבך ולהידפק. השאלה שלי היא האם זה נכון שיש עם זה הסתבכויות, כי אני לא ממש מבין ב SLI ואני לא רוצה לקנות מחשב שאחרי חצי שנה יהיה לי איתו סיבוכים בגלל ה SLI. מה אתם אומרים? למישהו היה בעיות עם ה SLI? מה הסכנות ב SLI?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by Avidar.R,

אני קונה מחשב חדש למטרת גימינג אני רוצה להשקיע סכום של 1300 שח איזה כרטיסי מסך הכי טובים יש בסכומים האלה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  21. שלום לכולם, שיטוט בפורום וקצת מאמרים הביאו אותי לבחירה סופית בין 2 המסכים הנ"ל. אני רוצה מסך איכותי, אמין ויפה שישב לי על השולחן. כמובן שהמסך יהיה מחובר למחשב בחיבור DVI. מטרות המחשב הן : מוסיקה , אינרנט (ICQ וכו..) ומשחק אחד ששמו הוא UNREAL TOURNAMENT אם יש מישהו מכיר את המסכים הנל מנסיון זה גם יעזור.. נתוני המסכים : Samsung 17 LCD SyncMaster 710TM http://www.samsung.com/at/products/monitors/tftmonitors/710tm.asp ViewSonic 17 LCD VG712S http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/graphicseries/vg710s/ תודה קובי.

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by paulyoung,

היי, הרגע הרצתי 3DMark06 האם יצא תקין למפרט שלי? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by tavlins,

שלום רציתי לדעת איך אפשר לחבר מכשיר דיוידי למסך המחשב שלי.. הכרטיס מסך שלי הוא תומך ב vivo אבל שתומך בשיטה האמריקאית ככה שלא יודע עד כמה זה עוזר לעניין (אני לא יכול לראות דרכו טלויזיה לדוגמא). במסך שלי יש רק יצאיה רגילה של מסך.. יש דרך לתאם אותה עם איזה קבל שתתחבר לדיוידי? או שולי בכל זאת אפשר להשתמש ביציאות vivo של הכרטיס שלי? תודה מראש. נ.ב הכרטיס הוא all-in-wonder radeon 9700 128 mb (ושוב הוא תומך בשיטה של אמריקה ככה שהפונקציה של האול אין וונדר לא תקפה בשילי אבל אולי אפשר לעשות משהו עם החיבורים שלו.) תודה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  24. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש תקציב 450-550 ש''ח לא מעוניין לשחק במחשקים על HIGH לא מריך ויסטה ולא כלום רק שיתאים טוב למפרט בפרופיל שלי :] אני חשבתי על 9500GT זה טוב?

25. Started by סהרר,

אני חושב לקנות RADEON 9550 אבל השאלה עם הוא לא כרטיס שיפעיל משחקים לכמה חודשים. העם הוא יפעיל מחקים שיצאו בעוד שנה כמו הניד פור ספיד החדש ועוד??

• 3 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים